Haluatko ymmärtää miksi onnistuminen voi olla haastavaa?

Miksi onnistuminen voi tuntua vaikealta?

Itse löysin inspiraatiota Hudson & Rex -ohjelmasta. Kyse on kanadalaisesta poliisisarjasta, jossa pääosassa on saksanpaimenkoira. Sen taitavuus ja neuvokkuus inspiroivat minua.

Positiiviset asiat voivat auttaa meitä eteenpäin, koska ne antavat meille uskoa ja voimaa. Mutta usein negatiiviset ajatukset ovat vallitsevia. Tutkimusten mukaan noin 80% päivittäisistä ajatuksistamme on negatiivisia.

Tämä selittää, miksi koemme haasteet ja ongelmat usein ylivoimaisina. Mutta tiedätkö, voit vaikuttaa ajatuksiisi. Voit valita, mitä ajatuksia ruokit mielessäsi, ja sillä on suuri merkitys lopputulokseen.

Ajatuksesi on kuin lumipallo.

Ajatuksesi ovat kuin lumipalloja, jotka alkavat vierimään heti herätessäsi ja vierii aina nukahtamiseen saakka. Päässäsi pyörii päivittäin noin 60 000-90 000 ajatusta, joista valtaosa on negatiivisia.

Entäpä jos emme kiinnitä huomiota siihen, mitä ajatuksia päivittäin viljelemme? Nämä samat ajatukset toistuvat päivästä toiseen, viikosta toiseen, vuodesta toiseen… ellei jotakin muutosta tapahdu.

Tiedätkö, mikä on tämän ilmiön hurjin osuus?

Se, että mitä enemmän keskitymme johonkin ajatukseen, sitä suuremman roolin se saa mielessämme ja sitä enemmän se vaikuttaa elämäämme. Sama pätee sekä hyviin että huonoihin ajatuksiin.

On tärkeää suunnata ajatukset kohti asioita, jotka tukevat tavoitteitamme ja auttavat meitä onnistumaan. Negatiiviset ajatukset eivät tue onnistumistamme, vaan onnistuminen on vaikeampaa.

Tämä tuo mieleeni ”Hudson & Rex” -sarjan, jossa jokaisen jakson tavoitteena on saada rikollinen kiinni. Päähenkilöt lähtevät selvittämään tapahtumia tavoite selkeänä mielessään.

Poliisikoira Rex on olennainen osa onnistumista, ja samoin sinä olet olennainen omassa menestyksessäsi.

Kun lähdet tavoittelemaan omia unelmiasi ja tavoitteitasi, saatat kohdata ajatuksia haasteista ja mahdollisista epäonnistumisista. Älä anna näiden ajatusten estää sinua. Haasteet voivat olla jotain aivan muuta kuin odotit, ja lopputulos voi yllättää positiivisesti.

Mitä sitten tulisi tehdä, jotta onnistuminen on mahdollista?

Jokainen eteesi tuleva este tai haaste nostaa tietyn ajatuksen mieleesi. Ja jokainen ajatus vie sinua johonkin suuntaan.

Ajatuksesi voivat viedä sinut kohti tavoitettasi, kauemmas siitä tai pitää sinut paikallaan nykytilanteessa.

On tärkeää olla innostunut siitä, mitä teet, joten ajatuksillasi on suuri merkitys.

Voit ottaa oppia samasta toimintamallista kuin televisiosarjan poliisikoira: suhtaudu ennakkoluulottomasti kohtaamaasi asiaan tai tilanteeseen, etene suunnitelmallisesti ja rohkeasti kohti päämäärääsi. Vaikka et tietäisikään, mitä seuraava nurkan takana odottaa, ota silti askel eteenpäin.

Kun huomaat jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin, tartu siihen rohkeasti. Luota siihen, että lopputulos on juuri sellainen kuin haluat.

Ja nyt tulee se tärkein pointti: huolehdi siitä, että omat ajatuksesi tukevat haluamaasi lopputulosta.

Rakkaudella
Virpi

varmista-onnistuminen-alkukartoituksen-avulla

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *