tavoitteet-todeksi

Ota ohjat omiin käsiisi: Löydä oma supervoimasi ja saavuta menestyksesi ja tee tavoitteet todeksi!

Olet ansainnut olla onnellinen ja kokea tyytyväisyyttä elämässäsi, mutta saatat silti kohdata sisäisiä kamppailuja. Teetkö tavoitteet todeksi vai annatko muiden tarpeille etusijaa omasta hyvinvoinnistasi tinkimisen kustannuksella?

Vietätkö riittävästi aikaa nauttien elämästä vai jääkö sinulle liian vähän tilaa ilon kokemiseen kaiken muun keskellä?Teetkö asioita, jotka todella tuovat iloa ja tyytyväisyyttä elämääsi?

Vaikka rakastaisitkin tekemistäsi asioista, saatat tuntea uupumusta ja tyytymättömyyttä.

Pidätkö tunteesi piilossa välttääksesi konflikteja? Pelkäätkö, että petät muut, jos ilmaiset todellisia tuntemuksiasi?

Onko ympärilläsi liikaa negatiivisuutta, joka väsyttää sinua? Saatat olla kyllästynyt muiden haasteisiin, kun sinulla on omat taakat kannettavanasi.

Pyritkö saavuttamaan tavoitteitasi ponnistelemalla liikaa ja väsyttämällä itsesi? Sinnittely ja pakottaminen eivät aina johda haluttuun lopputulokseen, ja samalla menetät yhteyden omaan itseesi.

Positiivinen ajattelu avaa tien haluamaasi – totuus vai illuusio? tavoitteet todeksi vai edelleen pelkkä haave?

Jos tukahdutat negatiiviset tunteesi, ne saattavat hautautua syvemmälle ja houkutella lisää negatiivisuutta elämääsi.

Mitä kovemmin yrität saavuttaa jotain, sitä kauemmas se saattaa livetä käsistäsi.

Positiivinen ajattelu ulottuu pintaa syvemmälle.

Vaikka noudattaisitkin positiivisen ajattelun ohjekirjaa ja keskittyisit haluamaasi, saatat todellisuudessa vain vahvistaa pelkojasi ja houkutella lisää niitä asioita, joita yrität välttää.

Se tapahtuu ajatustesi kautta – paradoksaalista, eikö totta? Pyrimme kohti päämääräämme, mutta samalla sabotoimme onnistumista omilla ajatuksillamme, jotka keskittyvät siihen, mitä emme halua.

Ja vielä pahempaa on, että pelko vaikuttaa kaikille elämämme osa-alueille.

Vaikka et ehkä huomaa sitä, pelko voi vaikuttaa monin eri tavoin elämääsi. Se saa sinut tekemään asioita, joita et haluaisi tehdä, ja jättämään tekemättä asioita, joita haluaisit tehdä tai sanoa.

Mitä kauemmin tämä jatkuu, sitä lujemmin pelko kietoo sinut otteeseensa.

Uupumus painaa päällesi yhä raskaammin. Tunnet epäonnistuneesi. Aika ja energia ovat kortilla, etkä jaksa taistella vastaan olosuhteita tai haasteita.

Rohkeus tehdä niitä asioita, joita todella rakastat, puuttuu. Sydämesi syvyyksissä kuitenkin kaipaat muutosta. Olet kyllästynyt seuraamaan sivusta, kun muut nauttivat menestyksen makeasta mausta.

Ennen kuin luovut toivosta kokonaan, muista, että sinussa on voima luoda unelmiesi elämä.

Sinun matkasi kohti kultaista Onnistumisen polkua alkaa nyt. Voit olla siellä jo muutaman minuutin kuluttua valmiina kohtaamaan uusia mahdollisuuksia ja saavuttamaan unelmiasi.

Oletko valmis ottamaan askelia kohti unelmiesi saavuttamista?

eKirjan hinta on 44€ sisältäen alv:n 10%.
Olen iloinen, että voin tarjota sinulle näin monipuolisesti vaihtoehtoja.

Maksunvälittäjänä toimii Paytrail, ja voit valita maksutavaksesi haluamasi pankkipainikkeen. Mobiilimaksuvaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Jos haluat maksuaikaa ostoksellesi, voit valita OP-laskun. Ja jos haluat maksaa erissä, voit käyttää Joustorahaa tai OP-tililuottoa.

Valitse vain haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

 • e-kirjan PDF-muodossa.
 • 112 sivua yksinkertaisia ja arkeen soveltuvia keinoja.
 • 30 päivän ohjatun matkan kohti omaa onnistumista, jonka aikana teet tavoitteet todeksi.
 • Inspiroivan ja käytännönläheisen oppaan jokaiselle päivälle.
 • Motivoivat tehtävät jokaiselle 30 päivälle.
 • Voit aloittaa heti matkasi kohti menestystä.
 • Tämä eKirja tarjoaa sinulle mahdollisuuden edetä omassa tahdissasi ja löytää oma polkusi kohti menestystä.
 • Saat käyttöösi monipuolisia työkaluja ja harjoituksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan omat tavoitteet ja kehittymään paremmaksi versioksi itsestäsi.
 • eKirja tarjoaa päivittäistä inspiraatiota ja motivaatiota auttaen sinua pysymään keskittyneenä ja motivoituneena matkallasi kohti menestystä.
 • Voit aloittaa matkasi heti ja edetä omaan tahtiisi milloin ja missä tahansa, sillä eKirja on saatavilla digitaalisessa muodossa.
 • Päivitetyn version eKirjasta löydät aina helposti kurssialustalta.

Kuvittele elämäsi, kun tavoitteet ovat täyttä totta, sydämesi on kevyt kuin höyhen ja olet vapaa negatiivisten asioiden taakasta… Elät joka hetken täydesti ja nautit aidosti jokaisesta päivästä, täynnä iloa, rauhaa ja vapautta.

Sinä ansaitset elää onnellista ja tyytyväistä elämää. Tämä e-kirja on avain, joka vauhdittaa muutosprosessiasi kohti sitä.

Olet tarkoitettu kukoistamaan ja kokemaan täyttymystä jokaisella elämäsi osa-alueella. Tämä e-kirja tarjoaa sinulle konkreettisia työkaluja ja ohjeita matkallasi kohti parempaa ja merkityksellisempää elämää. Se kannustaa sinua löytämään voimasi ja potentiaalisi sekä voittamaan esteet, jotka ovat saattaneet hidastaa sinua aiemmin.

Ota ensimmäinen askel kohti muutosta ja ota tämä e-kirja käyttöösi tänään!

OPI SIIRTYMÄÄN HAASTEISTA KIITOLLISUUTEEN.
Sen sijaan, että annat haasteiden voittaa sinut, löydät voiman omasta ainutlaatuisuudestasi ja opit muuttamaan haasteet mahdollisuuksiksi. Opit arvostamaan sitä, mitä jo sinulla on elämässäsi.

SAAVUTAT TYYTYVÄISEN JA ONNELLISEN OLEMISEN TILAN.
Tyytyväisyys itseäsi ja elämääsi kohtaan luo lisää onnellisuutta elämääsi, vahvistaen samalla omaa onnistumistasi. Tunnet itsesi onnellisemmaksi ja tämä tunne seuraa sinua jatkuvasti.

VAHVISTAT JA PARANNAT SUHDETTA ITSEESI.
Vahvistaessasi ja parantaessasi suhdettasi itseesi, koet sisäisen voiman ja rohkeuden kasvavan. Positiivinen energiasi on niin vahva, että tunnet itsesi vahvemmaksi ja rohkeammaksi, riippumatta siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu.

Tunnet voimakkaasti oman arvosi ja kykysi kohdata elämän haasteet. Tämä sisäinen vahvuus antaa sinulle voimaa käsitellä vaikeuksia ja kääntää ne mahdollisuuksiksi. Positiivinen asenteesi ja itsetuntemuksesi tuovat sinulle voimaa, joka säteilee ympärillesi, vaikuttaen myönteisesti kaikkiin elämäsi osa-alueisiin.

Hämmästy, kuinka pienillä ja yksinkertaisilla teoilla voit muuttaa elämäsi ja teet tavoitteet todeksi!

Anna menestyksellesi tilaa.

Kun annat itsellesi luvan menestyä, muutat oman energiasi ja houkuttelet puoleesi niitä asioita, joita todella sydämessäsi haluat.

Luvan antaminen menestyä tuo mukanaan vapauden ja elämänilon, jota olet aina kaivannut. Teet päätöksiä luottavaisin mielin, kuuntelet itseäsi ja näet itsesi lempeydellä.

Kuuntelemalla syvimpiä toiveitasi, tiedät tarkalleen, mitkä valinnat tuovat sinulle iloa, menestystä, rakkautta ja vaurautta.

Virittäytyessäsi menestyksen energioihin, menestyt kaikilla elämäsi osa-alueilla, kuten ihmissuhteissa, terveydessä, taloudessa, luovuudessa ja ilossa.

Sinusta tulee vetovoiman keskus! Onnistumisen polkusi hohtaa kultaa.

YKSINKERTAISET OHJEET.
Vain 30 päivää ja voit nähdä elämäsi muuttuvan parempaan suuntaan (mahdolliset muutokset voivat ilmetä jo aiemmin). Joka päivä 30 päivän ajan keskityt yhteen menestyksen avaintekijään. Se ei vaadi rakettitiedettä, ja huomaat sen pian.

SAAT KÄYTTÖÖSI IKUISESTI RELEVANTIT OPPIMISKOKEMUKSET.
Joka päivä saat käyttöösi työkaluja ja käytännön neuvoja, jotka tukevat menestystäsi. Näiden opittujen asioiden avulla voit parantaa jokaista elämäsi osa-aluetta. Syventymällä päivittäisiin aiheisiin vahvistat itseäsi ja lisäät luottamusta omiin mahdollisuuksiisi. Päivittäiset tehtävät auttavat sinua ohjelmoimaan mielesi kohti menestystä ja onnistut tekemään tavoitteet todeksi.

PÄIVITTÄISET HARJOITUKSET.
Päivittäiset tehtävät ohjaavat sinua askel askeleelta kohti tavoitteitasi. Ne antavat sinulle voimaa ja luottamusta, kun huomaat, kuinka yksinkertaista menestyminen lopulta on. Tehtävien avulla syvennät päivän aiheeseen ja voit integroida opitut asiat helposti omaan arkeesi.

MUUTAT ELÄMÄSI KÄSIKIRJOITUSTA.
eKirjan opit auttavat sinua parantamaan elämääsi ja luomaan haluamasi tulevaisuuden. Hetkellä, kun onnistumistasi rajoittavat pelkosi haihtuvat, astut polulle, joka on täynnä mahdollisuuksia ja vie sinut kohti menestystä. Vapautat itsesi peloista ja uskomuksista, jotka ovat tähän asti estäneet sinua, ja mahdollistat oman onnistumisesi.

VAHVISTAT ELÄMÄÄSI POSITIIVISELLA ENERGIALLA JA HYVINVOINNILLA.
Edistyt luottamuksella ja rohkeudella, luoden itsellesi haluamasi tulevaisuuden. Katkaiset pelon siteet, jotka ovat estäneet sinua saavuttamasta menestystä. Siirtyessäsi onnellisuuden ja tyytyväisyyden taajuudelle vedät puoleesi positiivisempia tilanteita, ihmisiä ja mahdollisuuksia. Elät elämääsi ilon kautta.

LUOTTAMUKSESI ITSEESI JA SISÄISEEN ÄÄNEESI KASVAA PÄIVÄ PÄIVÄLTÄ.
Uskallat olla autenttisesti oma itsesi ja tunnet olosi turvalliseksi tulla nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin olet. Muutat sisäistä puhettasi luodaksesi myönteisen ja rakastavan minäkuvan. Rohkenet ilmaisemaan tunteitasi ja vapautat itsesi pelosta hylätyksi tulemisesta, jotta voit elää vapaana ja aidosti itsenäsi.

VAPAUTAT ITSESI RAJOITTAVISTA ESTEISTÄ. 
Päästät irti pelosta epäonnistua ja tunteesta hylätyksi tulemisesta. Vapaudut syyllisyydestä, häpeästä ja negatiivisista ajatuksista, jotka liittyvät rahaan, kehonkuvaan tai menestykseen. Annat anteeksi itsellesi ja muille. Tavoittelet tasapainoa ja ohjaat ajatuksiasi uudelleen kasvattaaksesi itsetuntoasi ja lisätäksesi luottamusta itseesi ja elämääsi.

USKALLAT SEURATA INTUITIOTASI.
Kuuntelet sisäistä ääntäsi, jotta voit tavoittaa syvimmät toiveesi. Tutkit haasteitasi ulkopuolisen näkökulmasta ja sukellat syvemmälle itseesi. Muunnat negatiivisuuden rakkaudeksi, jotta voit heijastaa ainutlaatuista itseäsi täydessä loistossasi.

OPIT NAUTTIMAAN SAAVUTUKSISTASI JA PÄÄSET ONNISTUMISEN VIRTAUKSEN TILAAN.
Tämä eKirja on opas, joka tukee sinua päivittäin elämässäsi. Koet uusia oivalluksia ja syvennät ymmärrystäsi joka kerta palatessasi oppimateriaalin äärelle. Nämä opit eivät ole vain hetkellisiä, vaan ne säilyvät ajattomina ja relevantteina.

e-kirja saatavilla PDF-muodossa.

 • Sisältää 112 sivua helppokäyttöisiä ja arkeen soveltuvia vinkkejä, joiden avulla teet tavoitteet todeksi.
 • 30 päivän ohjattu matka kohti omaa onnistumista.
 • Inspiroiva ja käytännönläheinen opas jokaiselle päivälle.
 • Motivoivat tehtävät jokaiselle 30 päivälle.
 • Voit aloittaa välittömästi.
 • Käytännölliset vinkit ja tehtävät on suunniteltu helpottamaan muutoksen toteutumista arjessasi.
 • Jokainen päivä tarjoaa uuden mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa kohti haluamaasi elämää.
 • Aloita matkasi kohti parempaa versiota itsestäsi jo tänään!
 • Pidäthän mielessä, että löydät aina päivitetyn version eKirjasta kurssialustalta.

eKirjan hinta on 44€ sisältäen alv:n 10%.
Olen iloinen, että voin tarjota sinulle näin monipuolisesti vaihtoehtoja.

Maksunvälittäjänä toimii Paytrail, ja voit valita maksutavaksesi haluamasi pankkipainikkeen. Mobiilimaksuvaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Jos haluat maksuaikaa ostoksellesi, voit valita OP-laskun. Ja jos haluat maksaa erissä, voit käyttää Joustorahaa tai OP-tililuottoa.

Valitse vain haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

15 minuuttia päivässä kohti unelmiesi tulevaisuutta – Onko sinulla aikaa tehdä tavoitteet todeksi??

Kun haluat saavuttaa kiinteän kehon, tiedät että harjoittelu vaatii säännöllisyyttä, eikö totta? Sama periaate pätee mihin tahansa muuhun tavoitteeseen elämässäsi.

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä, vaan se vaatii tiettyjen asioiden tekemistä joka päivä arjessasi.

Lisäämällä tyytyväisyyttä itseäsi ja elämääsi kohtaan rakennat rakkautta ja harmoniaa jokaiseen päivääsi. Onnellisuus luo tilaa sydämesi toiveiden toteutumiselle elämässäsi.

Tämä eKirja tarjoaa sinulle mahdollisuuden lähteä kohti onnistumistasi milloin tahansa, päivällä tai yöllä. Saat eKirjan työkalut käyttöösi välittömästi.

Tämä eKirja tarjoaa vaivattoman tavan tehdä pysyviä muutoksia elämääsi.

virpi silonsaari vsidea

Hei, olen Virpi Silonsaari, aivan tavallinen nainen, äiti ja vaimo, Lupausten Portaiden valmentaja ja Personal Trainer.

Olen toiminut valmentajana lähes 40 vuoden ajan, ja olen yllättynyt siitä, kuinka helposti ja nopeasti onnistuminen voi lopulta tapahtua yksinkertaisten asioiden avulla. Silti moni pyrkii saavuttamaan tavoitteensa ja unelmansa vaikeimman kautta. Itsekin olen sortunut tähän, mutta olen löytänyt keinot tilanteen muuttamiseksi.

Tämä opas on suunniteltu tekemään onnistumisen ihmeiden kokeminen sinulle vaivattomaksi. Aloita siis jo tänään ja tee tavoitteet todeksi. Saat eKirjan käyttöösi välittömästi klikkaamalla tästä.

Usein kysytyt kysymykset

Jos sinulla herää mitään kysymyksiä, olethan rohkeasti yhteydessä. Olen täällä auttamassa ja vastaamassa mielelläni.

Pitääkö minun valmistautua jotenkin?

Tämä eKirja sopii kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Sen vinkit toimivat, olipa kyseessä sitten ensimmäinen yrityksesi tai olet yrittänyt saavuttaa unelmiasi jo pidempään tuloksetta. Opit helposti hyödyntämään oppaan työkaluja omassa arjessasi ja teet tavoitteet todeksi.

Pelkään, etten ymmärrä eKirjan työkaluja.

Ei ole mitään pelättävää. Pelko on yksi niistä esteistä, jotka voivat haitata onnistumistasi, joten rohkaise mieltäsi ja tartu tähän eKirjaan. Päivä päivältä se ohjaa sinua kohti omia onnistumisiasi tarjoten yksinkertaisia askelia, jotka voit helposti integroida omaan arkeesi. Tämä eKirja on avain, joka avaa sisäisen viisautesi ja voit tehdä tavoitteet todeksi.

Miten saan eKirjan?

Maksun suorittamisen jälkeen pääset heti kirjautumaan kurssialustalle, josta voit ladata eKirjan itsellesi. Aloita välittömästi ja hyödynnä ensimmäiset työkalut omassa arjessasi jo tänään. Saat ohjeet kirjautumiseen sähköpostiisi tulevasta maksukuitista.

Miten eKirjassa oleva tieto voi hyödyttää elämääni?

Yllätyt kuinka eKirjan tarjoamat yksinkertaiset työkalut voivat muuttaa elämäsi suunnan. Kun opit nämä asiat, huomaat kuinka helposti voit lopulta vaikuttaa elämääsi ja viedä sen haluamaasi suuntaan.

Onko palautuskäytäntöä?

Olen varma, että tulet olemaan tyytyväinen ostokseesi. Mikäli kuitenkin jostain syystä et ole tyytyväinen, tarjoan sinulle täysin riskittömän 7 päivän palautusoikeuden.

Mistä löydän eKirjan?

eKirja on saatavilla välittömästi maksusi suorittamisen jälkeen kurssialustalla. Voit kirjautua kurssialustalle sähköpostiosoitteellasi ja luomallasi salasanalla. Kurssialustalle pääset osoitteesta https://kurssit.lupaustenportaat.fi.

Jäikö joku asia askarruttamaan?

Haluatko kysyä jotain tai onko sinulla ongelmia verkkokaupan kanssa? Lähetä viestiä osoitteeseen info(at)lupaustenportaat.fi, niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.