Miten sinä voit juuri tällä hetkellä oikeasti?

Jos tykkäät kirjoituksestani, voit jakaa sen eteenpäin. Kiitos.

Miten sinä voit juuri nyt? Onko elämäsi ihanaa ja kaikki sujuu yllättävän helposti ja upeasti?

Vai tuntuuko, että kaikki on pielessä? Mikään ei onnistu. Oma keho ärsyttää. Vaatteet eivät mahdu päälle. Raha-asiat painaa. Motivaatio on hukassa. Mitään ei saa aikaiseksi…

Kun vertaat vastauksia, niin huomaat niiden jättämän tunnelatauksen eron.

Mikäli vastauksesi on ensimmäinen, nousee kehoosi positiivinen energialataus. Mikäli jälkimmäinen, jättää vastauksesi kehoon varsin negatiivisen tunnetilan. 

Jokainen negatiivinen ajatus ja suustasi pääsevä negatiivinen sana vahvistaa negatiivisuutta ja saa tilanteen tuntumaan ja näyttämään entistä vaikeammalta.

Maailma tarvitsee positiivisuutta. Ja positiivisuutta tarvitsee jokainen meistä yksilötasolla, jotta voimme olla onnellisia ja tyytyväisiä itseemme ja omaan elämäämme ympärillämme olevasta maailmanmenosta riippumatta.

Negatiivisuus on vaarallista. 

Negatiivisuus ruokkii negatiivisuutta ja muuttaa elämän varsin ankeaksi ja rajoittuneeksi.

Negatiivisuus saa meidät epäilemään itseämme, omaa elämäämme ja omia mahdollisuuksiamme. Negatiivisuus saa meidät kritisoimaan itseämme ja toisiamme. 

Kritisoimisesta on saattanut muodostua myös tapa, josta on vaikea löytää tietä ulos. Mitä enemmän velloo negatiivisuudessa, sitä tiukemman otteen se saa ja sitä vaikeampi siitä on irrottautua. Se on kuitenkin mahdollista ja annan sinulle keinon siihen. 

Kaikki lähtee sinusta ja siitä mitä ajattelet itsestäsi ja omasta elämästäsi. 

Mitä paremmin sinä voit, sitä tyytyväisempi olet itseesi. Mitä tyytyväisempi olet, sitä onnellisempaa elämä on ja sitä helpompi sinun on saavuttaa omia tavoitteita ja unelmia. 

Pystyt muuttamaan haasteellisen tilanteen omien ajatustesi avulla. 

Muutos tapahtuu, kun löydät positiivisen kulman elämässäsi olevaan haasteelliseen asiaan, vaikka muut takertuisivat negatiiviseen. 

Ajattele, että positiivisuus on lannoite. 

Positiivisuus auttaa siemenen kasvamaan. Negatiivisuus sen sijaan on myrkkyä, joka estää lopulta kaiken kasvun. 

On helppo vuodattaa kaikki negatiivinen vastapuolelle, mutta on tärkeää muistaa, että omat sanat vahvistavat omassa mielessä juuri niitä asioita joita puhuu. Ja samalla saamme myös vastapuolelle negatiivisen tunnetilan.

Voit muuttaa elämääsi huomioimalla sen mitä ajattelet ja mitä sanot.

Sinulla on paljon asioita elämässäsi, joista voit olla tyytyväinen ja kiitollinen. Joten sen sijaan, että keskityt haasteisiin, ongelmiin, tyytymättömyyteen, sairauksiin, epäkohtiin, rajoitteisiin tai erilaisiin vastoinkäymisiin, puhu asioista jotka ovat hyvin elämässäsi.  

Kun sinulta kysytään miten sinä voit, keskity positiivisiin asioihin. Jätä negatiiviset asiat huomioimatta.

Kaikilla meillä on negatiivisia hetkiä, mutta kun keskityt hyviin asioihin, hyvien asioiden lista kasvaa.

Huomioimalla omat ajatuksesi ja sanasi, kohotat energioitasi ja muutat oman elämäsi. Ja samalla vaikutat myös ympärilläsi oleviin ihmisiin positiivisesti.

Konkreettinen vinkki:

Kun ajattelet, sanot tai kirjoitat jotakin negatiivista, korjaa tilanne ja ajattele,  sano tai kirjoita jotain sellaista, joka muuttaa energialatauksen positiiviseksi. Pyri tekemään se heti, jotta torppaat negatiivisen energian haitalliset vaikutukset.

Kun haluat syventyä tähän aiheeseen omassa kasvutarinassasi, niin tutustu Avaimet onnellisuuteen -verkkokurssiin tästä.

Rakkaudella
Virpi

Jos tykkäät kirjoituksestani, voit jakaa sen eteenpäin. Kiitos.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *