| |

Mitä hyvinvointi on ja mitä se tarkoittaa sinulle?

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Kuinka voit tällä hetkellä? Miltä oma hyvinvointi näyttää tällä?

Koetko elämäsi ihastuttavana, sujuvana ja upeana vai tuntuuko, että mikään ei suju? Oletko turhautunut, kehosi ärsyttää, vaatteet eivät sovi, raha-asiat painavat ja motivaatio on hukassa?

Vertaillessasi näitä vastauksia, huomaat niiden luoman tunnelatauksen eron.

Positiivinen vastaus luo kehoosi myönteistä energiaa, kun taas negatiivinen vastaus synnyttää negatiivisen tunnetilan. Jokainen negatiivinen ajatus ja sanottu sana vahvistaa negatiivisuutta, mikä tekee tilanteesta entistä haastavamman.

Maailma tarvitsee positiivisuutta, ja me tarvitsemme sitä yksilötasolla, jotta voimme olla onnellisia ja tyytyväisiä elämäämme, riippumatta ympäröivästä maailmanmenosta.

Maailman hyvinvointi lähtee meistä jokaisesta. Siitä, että panostamme itseemme ja omaan hyvinvointiimme.

oma-hyvinvointi-onnistumisen-tukena

Valjasta hyvinvointi onnistumisesi tueksi.

Negatiivisuus ruokkii lisää negatiivisuutta ja tekee elämästä ankeaa ja rajoittavaa.

Negatiivisuus synnyttää epäilyksiä itseämme, elämäämme ja mahdollisuuksiamme kohtaan. Se saa meidät kritisoimaan itseämme ja muita. Kritiikistä voi tulla tapa, josta on vaikea päästä eroon.

Mitä enemmän negatiivisuudessa vellomme, sitä tiukemmin se ottaa otteeseensa, ja sitä vaikeampi siitä on päästä eroon. Kuitenkin on mahdollista löytää tie ulos, ja annan sinulle keinon siihen.

Kaikki alkaa sinusta ja siitä, mitä ajattelet itsestäsi ja elämästäsi.

Mitä paremmin voit, sitä tyytyväisempi olet itseesi. Mitä tyytyväisempi olet, sitä onnellisempaa elämäsi on, ja sitä helpompaa sinun on saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi.

Voit muuttaa haastavankin tilanteen omien ajatustesi avulla. Muutos tapahtuu, kun löydät positiivisen näkökulman haasteisiin, vaikka muut jäisivätkin kiinni negatiivisuuteen.

Positiivisuus toimii kuin lannoite, joka auttaa siemenen kasvamaan. Negatiivisuus sen sijaan on myrkkyä, joka estää kaiken kasvun.

On helppoa vuodattaa negatiivisuutta, mutta on tärkeää muistaa, että omat sanamme vahvistavat mielessämme niitä asioita, joista puhumme. Samalla tartutamme negatiivisen tunnetilan myös muille. Voit muuttaa elämääsi kiinnittämällä huomiota ajatuksiisi ja sanoihisi.

Sinulla on paljon asioita, joista voit olla kiitollinen elämässäsi.

Sen sijaan, että keskityt haasteisiin, ongelmiin ja tyytymättömyyteen, keskity positiivisiin asioihin.

Kun sinulta kysytään, miten voit, keskity positiivisiin näkökohtiin ja jätä negatiiviset asiat huomiotta. Kaikilla meillä on negatiivisia hetkiä, mutta kun keskityt hyviin asioihin, hyvien asioiden lista kasvaa.

Huomioimalla ajatuksesi ja sanasi voit nostaa energiatasoasi ja muuttaa elämääsi positiivisesti, vaikuttaen myös ympärilläsi oleviin ihmisiin.

Konkreettinen vinkki:

Kun huomaat ajattelevasi, sanovasi tai kirjoittavasi jotain negatiivista, pyri korjaamaan tilanne välittömästi.

Tavoittele positiivista näkökulmaa ajatukseen, sanaan tai tekstiin.

Yritä tehdä tämä heti, jotta neutraloit negatiivisen energian haitalliset vaikutukset.

hyvinvointi-tukee-onnistumisessa

Rakkaudella
Virpi

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *