Onnistumisen este on kuin jää, joka vain odottaa sulamistaan tieltäsi.

Ilmainen koulutus auttaa sinua sulattamaan tämän jään.

Onnistumisen esteet voivat vaihdella henkilökohtaisista tekijöistä ulkoisiin haasteisiin. Mitä esteitä tunnistat omassa arjessasi?

Vaikka tiesin asiat, ymmärsin etten ole tehnyt mitään noita =).

”Kiitos🙏. Paljon ajattelemisen ja oppimisen aiheita💖.”

”Koulutus avasi aika paljon ajatuksia❤️. Kiitos siitä.
🥰.”

”Selkeä ja innostava koulutus.”

”Hyvä ja positiivinen koulutus.”

”Selkeästi ja positiivisesti esitetty koulutus.”

Sain vahvistuksia omille ajatuksilleni.”

”Opettava ja kannustava koulutus.”

Lupausten Portaiden tavoitteena on auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat työkalut, jotta voit saavuttaa pysyviä tuloksia.

Pyrin tarjoamaan sinulle selkeitä toimintamalleja, jotka tekevät etenemisestä mahdollisimman vaivatonta ja ylläpitävät motivaatiotasi.

Haluan auttaa sinua päästämään irti jatkuvasta ponnistelusta, sinnittelystä ja pakonomaisesta tarpeesta saavuttaa tai tehdä jotain. Tavoitteenani on tuoda elämääsi rentoutta sekä lempeyttä ja armollisuutta itseäsi kohtaan. Näin voit edetä tyytyväisenä ja rauhallisena, luottaen siihen, että elämä kantaa ja sinä onnistut.

Kun saat menestyksen pyörät pyörimään, palaset alkavat loksahtamaan paikoilleen. Haluttu muutos tai tavoite on enää askeleen päässä, ja huomaat olevasi jo lähellä onnistumista.

Menestyminen ei ole rakettitiedettä, eikä se vaadi erityistä osaamista tai erikoistaitoja. Menestys edellyttää yksinkertaisesti tiettyjen asioiden tekemistä arjessa joka päivä.

Ensimmäinen haaste ja vaikeuskerroin liittyy siihen, että päivittäin on sitouduttava tekemään jotain. Kuitenkaan menestymisen ei tarvitse olla vaikeaa.

Otetaan esimerkkinä hampaiden pesu.

Todennäköisesti sinäkin peset hampaasi joka aamu ja ilta. Mutta kysymys kuuluu, miksi teet niin?

Vastaus on varsin yksinkertainen.

Mikäli et pese hampaita joka päivä, niin tekemättä jättämisen seuraukset aiheuttavat jossakin hetkessä jotakin negatiivista elämääsi ja arkeesi. Toimimalla tietyllä tavalla haluat varmistaa onnistuneen lopputuloksen, hyvinvoivat hampaat, eikö vain?

Ja jos mietitään onko onnistuneen lopputuloksen saavuttaminen vaikeaa, niin eihän se ole.

Ja sama periaate pätee myös menestymiseen, tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseen.

Kun löydät itsellesi vaivattomat ja selkeät työkalut, ne eivät aiheuta lisää vaikeuksia, vaan pikemminkin helpottavat etenemistäsi. Ne sulautuvat luontevasti osaksi arkeasi.

Sinun tarvitsee vain ottaa nämä työkalut käyttöön.

Olen Lupausten Portaiden valmentaja, kouluttaja, henkilökohtainen valmentaja ja asiantuntija. Tehtäväni on auttaa ihmisiä parantamaan hyvinvointiaan, saavuttamaan tavoitteensa ja unelmansa sekä elämään onnellista ja tyytyytyväistä elämää käyttämällä helppoja ja yksinkertaisia työkaluja.

Yksi näistä työkaluista on ilmainen Onnistumisen Esteet -koulutus, johon sinulla on nyt mahdollisuus osallistua. Voit aloittaa osallistumisen muutaman minuutin kuluttua ilmoittautumisestasi.

Kun olet ilmoittautunut, saat välittömästi sähköpostiviestin, jossa pyydän sinua vahvistamaan osallistumisesi. Jos päätätkin olla osallistumatta, voit jättää viestini huomiotta. Kun olet valmis liittymään koulutukseen, vahvista ilmoittautumisesi seuraamalla saamiasi ohjeita.

ONNISTUMISEN ESTEET JA NIIDEN TAKLAAMINEN -koulutus

Maksuton onnistumisen koulutus, jossa opit taklaamaan onnistumisen esteitä. Pääset katsomaan koulutuksen jo muutama minuutti ilmoittautumisesi jälkeen. Koulutuksen kesto n. tunnin. Samalla liityt postituslistalleni. Lähettämäni viestit ovat maksuttomia ja voit peruuttaa ne milloin tahansa.

Marketing by

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Ilmainen Onnistumisen koulutus on suunnattu niille, jotka tavoittelevat menestystä. Se sopii erityisesti niille, joilla menestyminen tuntuu haastavalta tai omat tavoitteet ja unelmat odottavat vielä toteutumistaan.

Onko koulutus ilmainen?

Kyllä – koulutus on ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.

Mihin sitoudun, kun tulen mukaan koulutukseen?

Koulutukseen osallistuminen ei sido sinua mihinkään. Ilmoittautuessasi mukaan liityt samalla postituslistalleni. Päivittäin lähettämäni Onnistumisen viesti on ilmainen ja voit perua sen milloin tahansa.

Kuinka pitkä koulutus on?

Koulutus kestää n. tunnin.

Mitä opin koulutuksessa?

Koulutuksessa käsitellään tekijöitä, jotka voivat toisinaan estää meitä saavuttamasta menestystä. Opit voittamaan nämä eteesi nousevat esteet.

Mitä tapahtuu, kun ilmoittaudun mukaan?

Heti ilmoittautumisen jälkeen saat viestin sähköpostiisi, jossa pyydän sinua vahvistamaan osallistumisesi. Mikäli tulet toisiin aatoksiin, etkä halua mukaan, voit jättää viestini huomioitta. Kun haluat mukaan koulutukseen, vahvista ilmoittautumisesi ohjeiden mukaan.

Herääkö mieleesi kysymyksiä?

Mikäli haluat kysyä minulta jotakin ennen ilmoittautumistasi, niin voit lähettää minulle viestiä sähköpostilla info(at)lupaustenportaat.fi