Tiedätkö mitä onnistuminen vaatii? Mikä salaisuus piilee onnistumisen takana?

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Jos kristallipallo olisi kädessäsi, mitä siitä haluaisit nähdä? Ehkä haluaisit sen avulla saada näkymän sekä toteutuneisiin tavoitteisiin ja unelmiin, että onnistumisen salaisuuteen. Mitä onnistuminen vaatii?

Lähtiessämme tavoittelemaan omia unelmia tai tekemään muutoksia omaan elämäämme, saattaa olla, että aloitamme matkan väärästä päästä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pyrimme korjaamaan oireita, jotka johtuvat jostakin syvemmällä olevasta asiasta elämässämme.

Esimerkiksi toinen saattaa yrittää pudottaa painoa erilaisilla laihdutuskuureilla, vaikka ongelma saattaa olla syvemmällä itsetunnossa tai ruokailutottumuksissa.

Joku toinen saattaa yrittää selviytyä arjen haasteista oman jaksamisensa äärirajoilla, vaikka olisi tarpeen pysähtyä pohtimaan elämän prioriteetteja ja tasapainoa eri osa-alueiden välillä.

Kristallipallon avulla voisi saada näkymän tähän kaikkeen ja siten ohjata omia toimiaan tehokkaammin kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja unelmien saavuttamista.

Tiedätkö mitä yhteistä edellä mainituilla on?

He yrittävät korjata syntyneitä oireita. Kukaan heistä ei näe pintaa syvemmälle.

He eivät tiedä, mikä on onnistumisen salaisuus. Jos he tietäisivät sen, he eivät joutuisi jatkuvasti samojen haasteiden ja ongelmien kierteeseen. Siihen asti, kunnes he ratkaisevat edessään olevan haasteen, oireet palaavat takaisin kerta toisensa jälkeen.

Mitä sitten onnistuminen oikeastaan tarkoittaa?

Usein puhuttaessa onnistumisesta, tavoitteiden saavuttamisesta tai unelmien toteutumisesta ajatellaan niiden olevan isoja ja maata mullistavia asioita. Ne ovat toki niitäkin, mutta usein onnistuminen on kuitenkin varsin pieni ja arkinen asia.

Ja juuri nämä pienet onnistumiset voivat johtaa johonkin suurempaan.

Meistä jokainen kokee onnistumisen omalla tavallaan. Jotkut saattavat ajatella onnistuneensa vasta sitten, kun ovat saavuttaneet jonkin suuren asian, ehkä jotain sellaista, jota ovat odottaneet vuosia.

Mitä onnistuminen vaatii? Mikä on sen salaisuus?

Onnistuminen ei ole sattumaa, vaikka joskus siltä saattaa tuntua. Eikä se ole myöskään rakettitiedettä, joka olisi esimerkiksi vain matemaattisesti lahjakkaiden saatavilla.

Meillä kaikilla on samanlaiset mahdollisuudet onnistua.

Saatat nyt ajatella, ettei tämä pidä paikkaansa omalla kohdallasi. Mutta uskallan haastaa ajatuksesi. Kaikki nimittäin lähtee omista ajatuksistamme.

Mikäli uskot, ettet onnistu, se muuttuu totuudeksi omassa mielessäsi. Silloin onnistuminen on vaikeampaa, ja joskus se voi tuntua jopa mahdottomalta.

Mutta kolikolla on aina kääntöpuolensa, niin myös tässä asiassa.

Jos uskot, että kaikki on mahdollista ja sinullakin on mahdollisuus onnistua, mikään ei voi estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi.

Tai ainakin melkein mikään, sillä suurin este olet usein juuri sinä itse.

Rakkaudella
Virpi

varmista-onnistuminen

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *