Onnistuminen voi olla vaikeaa, syynä menneisyyden kokemukset ja painolastit.

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

On tärkeää ymmärtää, että se, miten ajattelet itseäsi ja omaa menneisyyttäsi tällä hetkellä, vaikuttaa suuresti tulevaisuuteesi. Onnistuminen voi olla vaikeaa, jos menneisyyden kokemukset ja painolastit ovat harteillasi.

Vaikka emme voi muuttaa menneisyyttä, voimme kuitenkin vaikuttaa siihen, millaiseksi tulevaisuutemme muodostuu.

Miten hahmotat itseäsi ja omaa menneisyyttäsi? Tulevaisuutesi rakentuu tästä hetkestä lähtien.

Muutosmatkani alkoi kesällä 2018. Rehellisesti sanottuna en pitänyt siitä, millaiseksi olin muuttunut. Pieni ääni sisälläni oli jo pitkään yrittänyt saada huomiotani. Olin seurannut ohjeita ja tehnyt päätöksiä, jotka olivat jonkun muun kuin omani.

Elämässä piti ulkoisesti näyttää vahvalta ja tunteettomalta, mutta sisimmässäni tunsin jotain aivan muuta. Olin huonovointinen ja turhautunut. Tuolloin en tajunnut, että omat uskomukseni menneisyydestä ohjasivat minua.

Se, miten ajattelet menneisyyttäsi tällä hetkellä, on ratkaisevaa omalle onnistumisellesi.

Millainen merkitys runsaudella on omassa elämässäsi? Tarkoittaako onnistuminen rahaa?

Jos runsaus merkitsee sinulle rakkautta, sinun ei tarvitse etsiä rakkautta ulkopuoleltasi, vaan tunnistaa sisäiset esteesi. Sen sijaan että keskittyisit rakkauden etsimiseen, on tärkeää tunnistaa ne esteet, jotka olet rakentanut rakkautta vastaan.

Jos runsaus merkitsee sinulle rahaa, sinun ei tarvitse ponnistella epätoivoisesti parantaaksesi rahatilannettasi. Sen sijaan sinun tulee tunnistaa sisäiset esteesi, jotka ovat ristiriidassa taloudellisten unelmiesi kanssa.

Mitkä nämä esteet sitten ovat?

Usein olemme itse rakentaneet nämä esteet elämämme aikana. Joka päivä toteutamme omassa arjessamme ajatuksia ja uskomuksia, jotka ovat seuranneet meitä lapsuudesta tähän hetkeen.

Usein emme ole edes tietoisia siitä, kuinka omat rajoittavat uskomuksemme ohjaavat päätöksiämme ja valintojamme nykyhetkessä, ja ne voivat jatkaa ohjaamistaan myös tulevaisuudessa, ellei omia uskomuksia kyseenalaisteta.

Ajattelumme itsestämme ja mahdollisuuksistamme vaikuttaa suuresti tulevaisuuteemme. Jos kaipaamaasi rakkautta tai runsautta ei näy elämässäsi, syynä saattaa olla juuri rajoittava uskomus. Saatat esimerkiksi pelätä rakkautta, jolloin et vahingossakaan houkuttele sitä elämääsi.

Vaikka pyrkisitkin ajattelemaan positiivisesti, alitajuntasi rajoittavat uskomukset voivat voittaa.

Kun tunnistat nämä alitajunnan esteet ja rajoitukset, voit alkaa muuttamaan omaa elämääsi. Muuttamalla omia uskomuksiasi voit luoda haluamasi tulevaisuuden.

Mutta miten tämän muutoksen sitten voi tehdä?

Miten voit saada haluamasi muutoksen aikaan omassa rahaunelmassasi?

Rakkaudella
Virpi

onnistuminen-on-kaikille-mahdollista

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *