Mitkä unelmat löytyvät omalta listaltasi?

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Moni meistä osaa listata asioita, jotka puuttuvat omasta elämästämme. Nämä ovat ne unelmat, joita kaipaamme ja joista haaveilemme.

Monet meistä ovat yrittäneet saavuttaa omia tavoitteitaan ja unelmiaan kerta toisensa jälkeen. Valitettavasti moni on kuitenkin joutunut jättämään leikin kesken ja palaamaan takaisin lähtöpisteeseen. Tämä johtuu siitä, että monet listallamme olevat asiat ovat jostain syystä vaikeita toteuttaa.

Kun eteneminen tuntuu vaikealta, annamme helpommin periksi ja palaamme takaisin alkuun. Tämä tarkoittaa sitä, että jossain vaiheessa meidän on aloitettava alusta.

Sitten kun tämä aloittamisen hetki koittaa, yritämme usein onnistua samoilla keinoilla kuin aiemmin. Teemme kaiken samalla tavalla kuin ennenkin.

Tämä johtaa siihen, että saamme aivan samoja tuloksia kuin aiemminkin.

Miksi muutoksen toteuttaminen on niin vaikeaa?

Muutoksen tekeminen on aina haastavaa. Mitä suurempi muutos, sitä vaikeampi se usein tuntuu. Kuitenkin mikään ei voi muuttua, ellemme tee asioita eri tavalla kuin aiemmin.

Vaikeus johtuu yksinkertaisesti siitä, että ihmiset ovat luonnostaan melko mukavuudenhaluisia. Muutos johonkin tuttuun ja turvalliseen tuntuu aina vaikealta. Jopa pieni muutos voi tuntua hankalalta, koska se vie meidät pois totutulta polulta.

Jos esimerkiksi yrität harjata hampaitasi tai kaataa kahvia kuppiin eri kädellä kuin yleensä, se voi aluksi tuntua hankalalta. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö se sujuisi pienen harjoittelun jälkeen.

Jos pienikin muutos tuntuu hankalalta, voit ymmärtää, miksi isot muutokset tuntuvat vielä vaikeammilta, jopa mahdottomilta ja pelottavilta.

Onnistuminen ei ole sattumaa, eikä se vaadi rakettitiedettä.

Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kuka tahansa voi onnistua. Meillä kaikilla on samanlaiset mahdollisuudet onnistumiseen, vaikka se saattaa joskus tuntua päinvastaiselta.

Se vain tuntuu siltä.

Miksi toinen henkilö tuntuu etenevän helpommin kuin me itse, vaikka omien tavoitteiden saavuttaminen tuntuu mahdottomalta?

Onko se todellisuudessa niin vai näyttääkö toisen henkilön eteneminen vain ulospäin helpommalta?

Se vain näyttää siltä.

Usein meillä on taipumus kuvitella, että toisen henkilön onnistuminen on helpompaa kuin meidän omanamme.

Se vain on kuvitelmaa.

Jokainen kohtaa elämässään haasteita ja ongelmia.

Ja jokaisen on selvitettävä nämä haasteet ja ongelmat, jotta voi edetä omassa elämässään.

Joskus se tapahtuu nopeammin ja joskus muutos vie enemmän aikaa. Mutta on selvää, että onnistuminen on mahdollista, jos haluaa ja tekee päätöksen sen eteen.

Itse päätöksen tekeminen on vielä suhteellisen helppoa. Todellinen työ alkaa vasta sen jälkeen.

Mitkä tekijät sitten vaikuttavat onnistumiseen? Miten toteutat unelmat?

Päätöksen tekemisen jälkeen on tärkeää olla valmis ottamaan konkreettisia askeleita kohti onnistumista. Näitä askeleita voivat olla pienetkin teot, mutta niitä on otettava joka päivä. Muutoin unelmat jäävät toteutumatta.

Jos aiemmat yritykset eivät ole tuottaneet haluttuja tuloksia, sama kaava tuskin toimii tälläkään kertaa. Siksi päätöksen jälkeen on oltava valmis tekemään asioita eri tavalla kuin ennen.

Vaikka konkreettinen toiminta saattaa kuulostaa vaikealta ja tuntua siltä, se ei välttämättä ole. Onnistuminen voi olla helpompaa kuin uskotkaan. Voit tehdä omat unelmat todeksi yksinkertaisten ja helppojen työkalujen avulla.

Jos haluat saada käyttöösi helpot ja yksinkertaiset askeleet kohti onnistumista, voit astua 30 päivän ohjatulle matkalle kohti menestystä.

unelmat-voivat-toteutua

Rakkaudella
Virpi

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *