fbpx

Tiedätkö mistä johtuu, että sinulla on koko ajan kiire, eikä aikasi tahdo riittää oikeastaan mihinkään?

Vastaus on itse asiassa hyvin yksinkertainen. Jopa niin yksinkertainen, että kun vihdoin oivallat sen, huomaat että sinulla ei oikeasti ole kiire yhtään mihinkään. 

Se on hyvä asia!

Se kertoo sen, että muutos on mahdollista ihan kenelle tahansa olipa tilanne omassa elämässäsi tällä hetkellä  millainen hyvänsä. 

Kiire on asia, jonka kanssa monet kamppailevat tälläkin hetkellä. Joskus tuntuu, ettei aika riitä mihinkään, eikä mitään asioita saa kunnolla valmiiksi tai ei ehdi edes aloittamaan, kun pitää jo lentää seuraavaan tehtävään tai paikkaan. 


Kiire aiheuttaa monia haasteita arjessa. Jo pelkkä normaalin arjen pyörittäminen vaatii aikaa ja jos samaan aikaan pyörii työelämän oravanpyörässä, ei aikaa tai energiaa saata riittää oikeastaan mihinkään ylimääräiseen.


Jatkuva kiire ja sen vaikutus omaan elämään aiheuttaa haasteita ja vastoinkäymisiä. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että kiire ja sen taustalla olevat asiat vaikuttavat haitallisesti hyvinvointiin, terveyteen ja jaksamiseen. Ja näiden seurauksena se alkaa näkymään myös työelämässä ja ihmissuhteissa.  


Jatkuessaan tilanne ei johda mihinkään positiiviseen. 

Epäilin kurssin alussa, että voinko oikeasti saada aikani riittämään kaikkiin itselleni rakkaisiin asioihin. Olin tilanteessa, jossa halusin tehdä vaikka mitä, mutta en ehtinyt, eikä missään hetkessä löytynyt sopivaa ajankohtaa.  
Epäilin turhaan, työkalut oikeasti auttoivat!  Kiitos:)

-Liisa-

Usein haluamme muutoksia mahdollisimman nopeasti ja se on täysin normaalia, ja olet ehkä itsekin joskus halunnut sitä.

 • Haluat jostain rahaa, kun laskupino pöydän päällä kasvaa.
 • Haluat muutoksia painoon, kun saat joudut toteamaan, että lempimekkosi ei enää menekään päälle ja ystävän 50- tai 60-vuotisjuhlat ovat ovella. 
 • Haluat muutoksia työtehtäviin, kun työpaikalla sinua pyydetään jatkuvasti venymään ja vanumaan, vaikka et jaksa, etkä ehdi. Sinulla on muutakin elämää, mutta pomo ei näytä ymmärtävän sitä.
 • Haluat muutoksia, kun ystävä soittaa sinulle ja kaataa kaiken pahan olonsa sinun niskaasi välittämättä miltä sinusta ehkä juuri sillä hetkellä tuntuu. Haluaisit joskus itse olla tuen vastaanottaja.
 • Haluat muutoksia, kun sinulla on sata asiaa työn alla, eikä aikaa niiden tekemiseen. Haluat jostain löytää ajan kaiken tekemiseen, mutta se tarkoittaa luopumista jopa sinulle tärkeistä asioista.
 • Haluat muutoksia, kun huomaat, ettei aika riitä mihinkään mihin haluaisit. Arki pyörii päivästä toiseen samalla tavalla ja jossakin hetkessä se alkaa puuduttamaan yksitoikkoisuudellaan.
 • Haluat muutoksia, kun pitäisi aloittaa uusi projekti, mutta kalenterista ei löydy vapaata ajankohtaa. Mihin väliin mahdutat uutta vai mahdutatko mihinkään? Mistä joudut tai olet valmis luopumaan, että ehdit tekemään kaiken?
 • Haluat muutoksia, kun päivät on täynnä asioita, joita pitää tehdä, eikä itselle tai omille harrastuksille jää aikaa.
 • Haluat muutoksia, kun havahdut siihen, ettei aika ei riitä edes siihen, että viettäisit aikaa läheisten ja rakkaiden kanssa. 

Näissä tilanteissa haluaisimme usein muutoksen mahdollisimman nopeasti ja helposti. Pieniä muutoksia on helpompi tehdä, mutta isot muutokset vaativat kuitenkin paljon ponnisteluja ja energiaa sekä aikaa. Ja niitä meillä ei välttämättä ole. Jo pelkästään normaali arjen pyöritys saattaa viedä jo kaiken ajan ja energian.

Muutos ei käy yhdessä yössä. Siksi parempi keino on tehdä muutoksia pienin askelin.

Mieti vaikka uimista.

Kun hyppäsit ensi kerran veteen, ei uiminen onnistunut ensimmäisellä eikä todennäköisesti vielä toisellakaan kerralla. Piti opetella vähän kerrassaan. Ensin piti hakea oikeaa asentoa, sitten potkia jaloilla ja ottaa vielä kädet mukaan. Kaiken lisäksi piti yrittää saada nenä pysymään veden pinnan yläpuolella. 

Ja kun jaksoit jatkaa yrittämistä, niin lopulta opit uimaan. Se ei käynyt yhdessä yössä, mutta harjoittelemalla ja uskomalla itseesi onnistuit.

Tuntuupa sinusta nyt miltä tahansa, lupaan sinulle, että muutos on mahdollinen.

Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel.

Eräs asiakkaani oli tilanteessa, jossa hänen päivänsä olivat täyttä kiirettä, stressiä ja kaaosta. Hän oli työelämässä, joka hänen omien sanojensa mukaan "imi kaiken voiman" hänestä. 

Työpäivät olivat kaoottisia. Jatkuva kiire ja työpaikalla tapahtuneet muutokset aiheuttivat stressiä ja vaikuttivat vähitellen työmotivaatioon. Jatkuessaan pidempään hän huomasi muutoksia myös omassa hyvinvoinnissaan. 

Hän joutui kamppailemaan oman jaksamisensa kanssa. Jatkuva kiire ja stressi aiheuttivat myös muita haittoja hyvinvointiin. 

Asiakkaani nukkui huonosti. Työpaikan kärhämät ja tekemättä jääneet asiat alkoivat tulla hänen uniinsa. Hän oli jo aamulla valmiiksi väsynyt, eikä jaksanut nousta ylös kellon soidessa. Se tarkoitti sitä, että hän oli yleensä heti herätessään jo myöhässä.

Aamut olivat kiireisiä. Kun hän pääsi lopulta lähtemään töihin, hän tuli usein myöhässä tai viime tingassa työpaikalle. Se stressasi vielä lisää. 

Kun tilanne meni riittävän pitkälle, hän kyllästyi tähän tilanteeseen. Avullani hän alkoi pohtia omaa ajan käyttöään ja oivalsi miten hän saa jatkuvan kiireen hallintaan ja ehtii tekemään muutakin kuin käydä töissä ja kuskata muita harrastuksiin. 

Asiakkaani oivalsi hyvin nopeasti, ettei hän pysty ratkaisemaan ongelmaa sormia napsauttamalla.

Samalla hän oivalsi, että hän pystyy vaikuttamaan asiaan helposti tekemällä varsin pieniä muutoksia omaan arkeensa. 

Tuo oivallus oli elintärkeä hänen matkallaan. Sillä ilman tuota oivallusta hän olisi jatkanut tukka putkella juoksemista ja tehnyt edelleen hyvinvointinsa kannalta vääriä päätöksiä ja valintoja. 

Asiakkaani huomasi muutoksia jo muutamassa viikossa ja kuukauden kuluttua asiakkaani oli saanut elämäänsä sellaista järjestystä, josta hän oli pitkään unelmoinut. Se auttoi jatkamaan ja motivoitumaan vieläkin lisää.

Minä haluan, että sinä saat Kesytä kiire -verkkokurssin aikana saman oivalluksen. Että on mahdollista saada kiire hallintaan ja lisää aikaa päiviin jo varsin pienillä muutoksilla.

Se vaatii vanhasta luopumista. Se tarkoittaa sitä, että joudut olemaan hetken omalla epämukavuusalueella. Voit saavuttaa tavoitteesi, mutta ennen sitä on vielä päästettävä irti vanhasta.

Se voi aiheuttaa surua, itkua, pelkoa ja häpeää. Mutta lupaan, että kun saavutat tavoitteesi, kaikki on ollut sen arvoista.

Onko sinulla jokin edellä mainituista ongelmista tai haasteista omassa elämässäsi?

Kesytä kiire - Ajanhallinnan verkkokurssi

Hinta 97 €

+
Saat 74,80 €:n arvoiset bonukset

Hinta sis. alv 10 %. Maksujen välittäjänä toimii luotettava Paytrail. Toimitan e-kirjan ja bonusten latauslinkit sinulle sähköpostilla maksun jälkeen. Huomioithan, että viesti voi mennä roskapostikansioon, joten tarkistathan sen ja siirrät tai lataat e-kirjan omalle koneellesi.

BONUKSET (74,80€)

 • Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirja (49,90€)
 • Onnistumisen muistilista
 • Suunnittelupohjat onnistumisesi varmistamiseksi (24,90€)
 • Bonusten arvo yhteensä 74,80€.


Tarja tuli Kesytä kiire -verkkokurssille tammikuussa 2022. Tarja on 52-vuotias työssäkäyvä vaimo, kahden kotona asuvan lapsen äiti.

Tarja kasvoi perheessä, jossa oli tiukka kuri ja tarkat toimintamallit. Tarja oppi jo nuorena miellyttämisen taidon. Se oli erinomainen taito, kun jotain piti saada. Se auttoi myös tilanteissa, joissa Tarja ei tuntenut olevansa vahvoilla. Tuo taito jäi päälle ja tuli mukana aikuisiälle asti.

Tarja kuvailee itseään äidin tytöksi ja hän toimii tällä hetkellä äitinsä omaishoitajana. Ennen kurssille tuloa Tarja kertoi, ettei hänellä ollut lainkaan omaa aikaa. 

Tarja on jatkuvasti väsynyt, eikä hän osaa enää nauttia elämästä. Kaikki aika menee työn, perheen ja oman äidin hoitamisen tasapainottamisessa. Aikaa ei riitä mihinkään ylimääräiseen. Tarjasta tuntui, että hänen elämänsä on pysähdyksissä. Hän ei osannut, eikä uskaltanut laittaa itseään ja omaa hyvinvointiaan etusijalle omassa elämässään.

Se aiheutti sen, että hän kamppailee oman hyvinvointinsa ja jaksamisensa kanssa. Energiaa ei riitä mihinkään. Tarjalle on kertynyt ylimääräisiä kiloja, koska hän turrutti usein pahaa oloaan herkuttelemalla. Se stressasi häntä vielä lisää.

Ilman kurssia Tarja ei olisi pystynyt käsittelemään asioita ja tekemään tarvittavia muutoksia. Jatkaessaan samalla tavalla eteenpäin Tarja olisi käpertynyt syyllisyyteen, itsensä pienentämiseen, toisten miellyttämiseen ja hän olisi tehnyt sen kaiken oman hyvinvointinsa kustannuksella edelleen.

Nyt jälkikäteen hän on suorastaan hämmästynyt siitä, kuinka pienillä muutoksilla hän sai tehdyksi suuren muutoksen omassa elämässään. 


Kurssin avulla Tarja on mm. oppinut:

 • miettimään asioita itsensä sekä oman jaksamisen ja hyvinvoinnin näkökulmasta
 • suhtautumaan itseensä ja elämäänsä eri tavalla – paremmin – kuin aikaisemmin
 • ymmärtämään miksi hänellä oli aina kiire ja miksi aiemmat korjausyritykset eivät toimineet
 • kuuntelemaan itseään
 • suhtautumaan itseensä ja omaan elämäänsä lempeämmin
 • olemaan positiivisempi ja iloisempi
 • irrottautumaan kiireestä ja saamaan lisää aikaa omaan elämäänsä
 • asettamaan itsensä ja oman hyvinvointinsa sille kuuluvaan asemaan
 • parantamaan omaa hyvinvointiaan
 • ottamaan itselleen omaa aikaa tuntematta siitä huonoa omaa tuntoa

Tarja on kertonut, että kynnys tulla mukaan kurssille oli todella korkea. Hän ajatteli, että hänen tilanteensa on niin erilainen ja vaikea, ettei hän todennäköisesti tulisi saamaan minkäänlaista apua siihen. Hän ajatteli, että elämän tulee mennä juuri näin.  

Mutta jo ensimmäisen viikon jälkeen Tarja kiitti valmennuksen materiaaleista. ”Kiitos, kun annat minulle mahdollisuuden parempaan elämään! ” 

Kuten näet, Tarja on aivan tavallinen suomalainen nainen, kuten sinäkin. Ja aivan kuten Tarja, myös sinä voit onnistua ja elää juuri sellaista elämää, kuin haluat. 

Kesytä kiire -verkkokurssilla näytän sinulle, miten sen teet.

Millaista on onnistua - oikeasti?

 • Verkkokurssi on rakennettu siten, että se toimii lähtötilanteesta huolimatta. Kun pääset välittömästi soveltamaan juuri oikeita työkaluja omaan elämääsi ja arkeesi, onnistut helpommin ja nopeammin. .
 • Verkkokurssin avulla rakennat vankan pohjan omalle hyvinvoinnillesi ja onnellisemmalle elämälle.
 • Verkkokurssin avulla lisäät varmuuttasi elämäsi hallintaan sekä tyytyväisyyttä itseäsi ja elämääsi kohtaan. 
 • Verkkokurssin työkalujen avulla saat hallinnan tunteen myös kaoottiselta tuntuviin tilanteisiin. .
 • Verkkokurssi on lempeä ja armollinen tapa saavuttaa juuri niitä asioita elämääsi, joita oikeasti haluat.

Sain aikaa itselleni.

Raskas työ ja pitkä työpäivät olivat haasteena, kun lähdin mukaan tälle kurssille. Halusin lisää aikaa itselleni. Halusin tehdä muutakin kuin töitä ja kuskata lapsia harrastuksiin. Kurssin työkalujen avulla sain ajan käyttööni järkevyyttä ja sain aikaa itselleni niihin asioihin, joita haluan tehdä.  - Päivi-

Miksi monet naiset eivät saa haluamiaan tuloksia? Kurssin aikana saat vastaukset mm. näihin kysymyksiin:

 • Miksi aikaisemmat yritykset eivät ole onnistuneet, ja miten käännät nämä negatiiviset kokeilut onnistumisen voimavaraksi?
 • Mitkä sisäiset toimintamallit ja ajatusmallit sabotoivat muutosta, ja miten pääset niistä eroon?
 • Miten löydät sisäiset arvosi, jotka tukevat omaa onnistumistasi ja muutosmatkaasi?
 • Miten hallitset kiirettä, etkä anna sen enää hallita sinua?
 • Mistä löydät aikaa haluamasi muutoksen läpiviemiseen, ja miten varmistat ajan itseäsi varten?
 • Miten muutat oman ajankäyttösi tehokkaaksi rennosti ilman hampaiden kiristelyä?
 • Miten saat lisää aikaa päiviisi ja ajan riittämään niihin asioihin, joihin haluat?
 • Miten päiväsi sujuvat rennosti ja stressaamatta, sillä tiedät, että ehdit tekemään juuri ne asiat, joita haluat.
 • Miten ehdit tekemään kaikki ne asiat, jotka tulee tehdä? Miten varmistat ajan riittämisen niiden tekemiseen?
 • Miten parannat jaksamistasi ja omaa hyvinvointiasi?
 • Miten teet pieniä, mutta tärkeitä muutoksia omassa toiminnassasi ja saavutat onnistumisia jo kuukaudessa?Oletko koskaan katsonut muiden ehtivän tekevän kaiken helposti ja vaivattomasti?

Kesytä kiire - Ajanhallinnan verkkokurssi

Hinta 97 €

+ Saat 74,80 €:n arvoiset bonukset.

Hinta sis. alv 10 %. Maksujen välittäjänä toimii luotettava Paytrail. Toimitan e-kirjan ja bonusten latauslinkit sinulle sähköpostilla maksun jälkeen. Huomioithan, että viesti voi mennä roskapostikansioon, joten tarkistathan sen ja siirrät tai lataat e-kirjan omalle koneellesi.

BONUKSET (74,80€)

 • Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirja (49,90€)
 • Onnistumisen muistilista
 • Suunnittelupohjat onnistumisesi varmistamiseksi (24,90€)
 • Bonusten arvo yhteensä 74,80€.


Teetkö sinäkin saman virheen yrittäessäsi saada ajan riittämään?

 • Verkkokurssi auttaa sinua saamaan oikeat asiat omaan arkeesi oikeassa järjestyksessä.
 • Verkkokurssi kertoo tarvitsemasi tiedon suoraan ilman, että sinun tarvitsee käyttää aikaa sen etsimiseen.
 • Verkkokurssi antaa sinulle lyhyimmän ja yksinkertaisimman polun siitä missä olet, sinne minne haluat päästä.
 • Et tee matkaasi yksin, sillä olen tukenasi ja apunasi matkasi aikana.

Kesytä kiire -verkkokurssin materiaali käyttöösi jo parissa minuutissa ja sen jälkeen aina kun tarvitset!

Voit seurata kurssimateriaalia tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella. Pääset kirjautumaan kurssialustalle salasanallasi ja sähköpostiosoitteellasi, jotka toimitetaan sinulle maksun jälkeen. 

Pääset ottamaan ajan hallintaan ja tehostamaan omaa ajankäyttöäsi jo parin minuutin sisällä.

Minun tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan omat unelmasi ja potentiaalisi. Haluan tehdä sen siksi, että olen itse käynyt tuon saman matkan, enkä halua kenenkään joutuvan kokemaan samaa kuin minä. 

Voinko vannoa, että saavutat kaiken kurssini avulla? Valitettavasti en. 

Menestyksesi riippuu omasta halustasi, tahdostasi, asenteestasi ja tekemisestäsi. Mikään muutos ei onnistu, ellet ole valmis tekemään sen eteen edes jotain. 

Tai kokeile vaikka istua pyörän selkään polkematta, ja katso, mitä tapahtuu…

Se mitä voin luvata sinulle, on että kun käytät näitä työkaluja ja vinkkejä omassa arjessasi, saat tuloksia ja saavutat elämääsi niitä asioita, joita haluat.

Kurssilta löydät kirjallista materiaalia ja työkirjoja, joiden avulla onnistut ja saavutat haluamiasi tavoitteita.

Tiedän, että muutos vaatii päätöksen lisäksi rohkeutta. Rohkeutta uskoa siihen, että tämä on mahdollista myös sinulle. Minä tiedän että on, sillä olen auttanut satoja kaltaisiasi upeita naisia saavuttamaan omat unelmansa. 

Minä uskon sinuun. Uskothan sinäkin itseesi?

Sinun tarvitsee vain ottaa työkalut ja vinkit käyttöösi ja nauttia työsi tuloksista ja matkasta haluamaasi lopputulokseen. 

Päätös on nyt edessäsi.

Voit ottaa vastuun omasta onnistumisestasi helposti, nopeasti ja tehokkaasti. Tai voit päättää, että istahdat mieluummin sohvalle ja katsot vaikkapa Salkkarit.

Kolmen kuukauden kuluttua (ja jo aiemminkin) tämä yksi ainoa päätös on tuonut sinulle täysin erilaiset lopputulokset. 

Entä mikä on tilanne vuoden kuluttua tai viiden vuoden kuluttua?

Kumpaan porukkaan sinä haluat kuulua?

"Pääsin irti kaoottisista päivistä"

"Päiväni olivat yhtä kaaosta. Kalenteri oli täynnä menoja. Nukuin huonosti ja olin jo aamulla valmiiksi stressaantunut tulevasta päivästä. En ehtinyt minnekään, olin aina myöhässä ja se stressasi vielä lisää. Kurssin avulla olen päässyt irti kiireestä, päättömästä juoksemisesta ja vihdoin ehdin tekemään myös muita asioita."
- Tarja-

Miten voit saada ajanhallinnan tukemaan unelmiesi toteutumista?

Kesytä kiire - Ajanhallinnan verkkokurssi

Hinta 97 €

+ Saat 74,80 €:n arvoiset bonukset.

Hinta sis. alv 10 %. Maksujen välittäjänä toimii luotettava Paytrail. Toimitan e-kirjan ja bonusten latauslinkit sinulle sähköpostilla maksun jälkeen. Huomioithan, että viesti voi mennä roskapostikansioon, joten tarkistathan sen ja siirrät tai lataat e-kirjan omalle koneellesi.

BONUKSET (74,80€)

 • Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirja (49,90€)
 • Onnistumisen muistilista
 • Suunnittelupohjat onnistumisesi varmistamiseksi (24,90€)
 • Bonusten arvo yhteensä 74,80€.


Psst. Katsohan tänne...

Helpotan päätöstäsi, teen siitä sinulle täysin riskittömän. Annan sinulle 100%:n tyytyväisyystakuun.

Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, palautan kaikki rahasi.

14 päivän täysi tyytyväisyystakuu 100 %

Nyt kysynkin sinulta, kuinka arvokasta onnistuminen sekä omien tavoitteiden ja unelmien saavuttaminen olisi sinulle? Kaiken lisäksi annan sinulle 100 %:n tyytyväisyystakuun, joka kuuluu seuraavasti: Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, lähetä minulle vain sähköpostia, niin palautan rahasi. Ei muuta. 

14 päivän


rahat takaisin -takuu

Ostamalla verkkokurssin nyt, saat ...

 • Kesytä kiire Ajanhallinnan verkkokurssin materiaalit ja pääset aloittamaan heti.
 • Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirjan digitaalisessa muodossa. Voit tallentaa e-kirjan omalle koneellesi tai voit tulostaa e-kirjan.
 •  Onnistumisen muistilistan onnistumisesi tueksi. Voit tallentaa muistilistan ja tulostaa sen.
 • Suunnittelupohjat varmistamaan onnistumisesi. Voit tallentaa pohjat koneellesi ja voit tulostaa ne itsellesi.
 • Saat yhteensä 74,80 €:n arvoiset bonukset.
 • Saat bonukset heti maksun jälkeen ja voit tallentaa ne itsellesi heti. 

Olen Virpi, kurssin valmentaja ja kouluttaja.

Autan tavallisia ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan ja päihittämään omat peikkonsa onnistumisensa edestä. Autan ihmisiä saavuttamaan omia tavoitteitaan ja unelmiaan sekä olemaan onnellisempia ja tyytyväisiä itseensä ja omaan elämäänsä. 

Näytän sinulle, miten voit vihdoin olla tyytyväinen itseesi tekemällä yksinkertaisia ja helppoja muutoksia omaan arkeesi. Voit vihdoin tuntea onnistumisen iloa. 

Tämän verkkokurssin avulla myös sinun on mahdollista onnistua ja saavuttaa omia tavoitteitasi ja unelmiasi. 

virpi silonsaari vsidea

Olet lämpimästi tervetullut mukaan kurssille!

Rakkaudella
Virpi


PS. Jäikö jokin asia askarruttamaan? 

Mikäli et löydä vastausta alla olevista vastauksista tai haluat lisätietoja, niin laita minulle viestiä sähköpostilla info(at)lupaustenportaat.fi. Vastaan sinulle mahdollisimman pian, jo samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.


Usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkokurssi maksaa?

Kurssin hinta on 97€ (sis. alv 10%). Voit maksaa kurssin kerralla, laskulla tai osissa. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

Mitä maksutapoja on käytössä? 

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), 
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Miten ilmoittaudut mukaan verkkokurssille?

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa. 
Saat heti maksun jälkeen sähköpostiisi käyttäjätunnuksen sekä salasanasi kurssialustalle. Pääseet kirjautumaan materiaaliin heti. Salasanasi luodaan automaattisesti ja voit vaihtaa sen välittömästi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. 

mitä tarvitset, että voit osallistua kurssille?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden. 
Toki tarvitset muistiinpanovälineet, jotta voit kirjata tehtävien vastauksia itsellesi ylös.  

miten etenet kurssilla?

Pääset kurssialustalle ja materiaalin pariin heti maksusi jälkeen. Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin halut. Kaikki päivitykset ja lisämateriaalit ovat automaattisesti käytössäsi.

et voi aloittaa heti, jäätkö jälkeen?

Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat, joten voit aloittaa milloin haluat. Voit opiskella itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Pääset materiaaliin 24/7.

missä muodossa materiaali on?

Kurssimateriaali on kirjallisessa muodossa. Materiaaliin tulevat päivitykset ja mahdolliset lisämateriaalit ovat käytössäsi automaattisesti.

Kaikki aineisto löytyy yhdestä ja samasta paikasta https://kurssit.lupaustenportaat.fi oman käyttäjätunnuksen ja salasanan takaa.

Työkirjat ovat pdf-muodossa ja voit ladata ne itsellesi. Voit myös tulostaa ne ja kirjata vastauksesi suoraan työkirjaan.

unohditko salasanan ja käyttäjätunnuksen?

Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi. Salasanan voit tilata unohtuneen tilalle kohdasta "Unohditko salasanasi?"

Onko sinulla jo tili?

Kirjaudu ensin omilla tunnuksillasi kurssialustalle ja osta verkkokurssi vasta sitten. Näin pääset suoraan tekemään ostoksia.

jäikö jokin askarruttamaan? ongelmia kirjautumisessa? ongelmia verkkokaupassa?

Laita viestiä sähköpostilla [email protected] niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Lupausten Portaat / VS IDEA

>