fbpx

Ajanhallinnan rautainen ammattilainen

Mitä jos voisit muuttaa oman ajankäyttösi tehokkaaksi ja aikaa olisi ruhtinaallisesti niihin asioihin, joihin haluat?

Haluatko irti kiireestä ja stressistä, jopa kaoottisista päivistä, jolloin aika ei tunnu riittävän oikein mihinkään?

Silloin, kun ajanhallinta pettää, päiväsi ovat täynnä kaaosta, kiirettä, säntäilyä sinne tänne, hoitamattomia asioita, virheitä ja väsymystä sekä aikataulujen paukkumista yli ja paljon muuta...
 
Vaikka säntäilet kiireellä sinne tänne, et saa mitään järkevää aikaiseksi.

Heräät aamulla herätyskellon soittoon täysin pökertyneenä ja väsyneenä.


Olet pyörinyt levottomasti koko yön ja sinusta tuntuu, että nukahdit vasta juuri ennen kellon soittoa. Katsot kelloa ja huomaat jo olevasi myöhässä.

Säntäilet sinne tänne, etkä saa oikein mitään tehtyä järkevästi. 
Kahviporot ja puurohiutaleet senkun lentelevät, kun yrität kiireessä saada aamupalaa aikaiseksi. Tai jätät kiireessä koko aamupalan väliin. Jos et törmäile muihin perheenjäseniin, niin törmäilet kiireessä huonekaluihin tai ovenpieliin.

Lempivaatteesi lojuvatkin pyykkikorissa, joten sinulle tulee kiire etsiä sopivaa päällepantavaa. 
Et löydä toista sukkaasi ja koira on kantanut kenkäsi johonkin omaan piiloonsa. Autonavaimet on hukassa, eikä autokaan tahdo käynnistyä. Bensavalo vilkkuu punaisena.

Aamusi on yhtä kaaosta.

Kurvaat vauhdilla työpaikalle ja melkein myöhästyt asiakastapaamisesta. Et kuitenkaan pysty kunnolla puhumaan, sillä juoksit loppumatkan ehtiäksesi paikalle. Ja koko päivä menee samassa kaaoksessa.

Olet jatkuvasti myöhässä. 

Kalenterisi pursuaa erilaisia menoja, palavereja, tapaamisia tai toisaalta, kalenterisi voi olla aivan tyhjä. Silti et ehdi mitään, etkä ehdi minnekään. 

Työpäivän jälkeen kotiin tullessasi olet aivan puhki. 

Haluaisit levätä hetken, mutta hoitamattomat työt odottavat. Sama meno jatkuu myös vapaa-ajallasi. Sovittu meno ystävän kanssa, vaikka et millään jaksaisi, etkä edes ehtisi. Puntaroit mitä teet. Lopulta lähdet, koska olet luvannut, mutta päätät, ettet ole pitkään. Miten käy?

Entä ryhmäliikuntatunti?
Aikaa ei olisi, mutta jostakin otat tuonkin ajan, vaikka tiedät, että koko reissu vie aikaasi toista tuntia. Lähdet, koska olet maksanut tunnin jo etukäteen. Tunnin jälkeen olet niin puhki, ette jaksa enää tehdä mitään, vaikka tekemistä riittäisi vaikka kuinka paljon. 

Iltasi venyy pitkälle yöhön.

Kukut vielä yön myöhäisinä tunteina selvittämässä omia paperipinojasi. Selvittelet asioita, joita et ole ehtinyt missään hetkessä selvittää.
Ja kaiken lisäksi vielä pitäisi päivittää face. Saatatkin istua huomaamattasi puhelin kourassa lukemassa kavereiden päivityksiä tuntikausia.

Käyt ylikierroksilla, eikä uni tahdo tulla silmään. Tajuat, ettet ehtinyt viettää aikaa rakkaittesi kanssa juuri ollenkaan. Nukut levottomasti ja heräät useasti miettimään niitä asioita, jotka jäivät hoitamatta ja sitä, mitä on tiedossa seuraavana päivänä.

Seuraavana päivänä sama rumba alkaa alusta.

Ei ihme, ettei aikasi riitä mihinkään, energiasta puhumattakaan. 

KESYTÄ KIIRE
Ajanhallinnan rautaiseksi ammattilaiseksi -verkkokurssi

Mihin käytät aikaasi?

Käytössäsi on ruhtinaallisesti 24 tuntia aikaa joka päivä.
Miksi tuntuu, ettet ehdi tekemään mitään mitä suunnittelit tai haluaisit?
Voi olla, että teet vähän sitä sun tätä. Sähellät sinne ja tänne tietämättä itsekään miksi.  

Se, mihin aikasi käytät on tärkeää.

Aika on jotain, mitä et saa ikinä takaisin. Se kuluu vääjäämättä eteenpäin, halusit tai et.  

Opit hallitsemaan ajankäyttöäsi

Löydät aikaa niihin asioihin, joita haluat tehdä. Varmistat, ettei aika hallitse enää sinua. Et enää lipsu takaisin entiseen kiireen ja stressin tai kaaoksen täyttämään päivääsi. 

Kerron sinulle pystyt vaikuttamaan omaan ajankäyttöösi. Opit ennakoimaan ja ehkäisemään mahdollisen kiireen.  

pääset irti aikasyöpöistä

Meillä jokaisella on aikavarkaita elämässämme, myös sinulla. Nämä aikavarkaat vievät kallisarvoista aikaasi niiltä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Kerron sinulle miten pääset irti näistä omista aikasyöpöistäsi. 

Kerron sinulle miten hallitset kiirettä, etkä anna sille enää valtaa elämässäsi. 

Voit paremmin

Hyvinvointisi paranee, kun et turhaan enää stressaa riittämättömästä ajasta tai jatkuvasta kiireestä. Nukut paremmin, olet energisempi ja iloisempi ja voit paremmin päivä päivältä. 

Sinulla on energiaa ja aikaa huolehtia myös omasta hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi. Opit huomaamaan niitä asioita, jotka parantavat hyvinvointiasi ja opit luopumaan niistä asioista, jotka vievät hyvinvointiasi väärään suuntaan. 

Hei, Olen Virpi Silonsaari

Tiedän miltä tuntuu olla tuossa tilanteessa. 

Olo ei ole hääppöinen, kun jatkuva kiire ja stressi vie kaikki mehut, eikä energiaa tunnu riittävän oikein mihinkään.

Kun kalenteri pursuaa palavereja ja menoja, tarjouspyyntöjä ja sopimusneuvotteluja, tapaamisia tai puheluja, tulee säntäiltyä sinne tänne, joskus tietämättä edes mitä oikein pitäisi tehdä. Ei osaa oikein tarttua mihinkään. 

Entä jos kalenteri on aivan tyhjä? Kuinka vaikeaa ja joskus jopa mahdotonta on hahmottaa niitä asioita, jotka ovat tärkeimpiä. Huomaa tekevänsä toisarvoisia asioita. Huomaa käyttävänsä aikaa niihin asioihin, jotka eivät vie eteenpäin. Aika ei riitä mihinkään. 

Kaikessa arjen kiireessä myös omien asioiden hoitaminen jää yömyöhään, samoin on oman hyvinvoinnin laita. Eikä sitä enää edes jaksa, kun juoksee kellon perässä tukka putkella. Kehossa on tunne, että on koko ajan pikkuisen jäljessä. Tämä alkaa myös näkymään ja tuntumaan kehossasi.

Kun jatkuva kiire ja stressi vaikuttavat omaan hyvinvointiin negatiivisesti, on aika tehdä asialle jotakin.

Annan sinulle työkaluja, joiden avulla pystyt hallitsemaan omaa aikaasi paremmin. Saat itsellesi kallisarvoista aikaa sinulle tärkeisiin asioihin.

Tällä verkkokurssilla kerron sinulle miten pääset irti jatkuvasta kiireestä ja stressistä.

Asiakkaiden palautteita

Sain aikaa itselleni

Raskas työ ja pitkä työpäivät olivat haasteena, kun lähdin mukaan tälle kurssille. Halusin lisää aikaa itselleni. Halusin tehdä muutakin, kuin töitä ja kuskata lapsia harrastuksiin. Kurssin työkalujen avulla sain ajankäyttööni järkevyyttä ja sain aikaa itselleni niihin asioihin, joita haluan tehdä.  - Päivi-

Työn 

Irti kaoottisista päivistä

Päiväni olivat yhtä kaaosta. Kalenteri oli täynnä menoja. Nukuin huonosti ja olin jo aamulla valmiiksi stressaantunut tulevasta päivästä. En ehtinyt minnekään, olin aina myöhässä ja se stressasi vielä lisää. Kurssin avulla olen päässyt irti kiireestä, päättömästä juoksemisesta ja vihdoin ehdin tekemään myös muita asioita. - Tarja-

Aikaa riittää epäilyksistäni huolimatta

Epäilin kurssin alussa, että voinko oikeasti saada aikani riittämään kaikkiin itselleni rakkaisiin asioihin. Olin tilanteessa, jossa halusin tehdä vaikka mitä, mutta en ehtinyt, eikä missään hetkessä löytynyt sopivaa ajankohtaa. Epäilin turhaan, työkalut oikeasti auttoivat! Kiitos:) -Liisa-

Verkkokurssin sisältö

Mitä kurssi sisältää?

1

Moduuli 1: Mitä kiire on?

Mitä kiire todellisuudesssa on ja minkälaisia haittavaikutuksia kiireellä on hyvinvointiisi ja jaksamiseesi.
Ensimmäisessä moduulissa pääset työstämään omaa suhtautumistasi kiireeseen ja pääset vaikuttamaan niihin asioihin, miksi sinulla on kiire.  Huomaat mitä vaikutuksia kiireellä on omaan elämääsi ja pystyt vaikuttamaan asiaan.

Opit tekemään muutoksia omaan päivääsi ja jaksamiseesi.

2

Moduuli 2: Tehokas vai tehoton ajankäyttö?

Tutkit omaa ajankäyttöäsi ja opit huomaamaan oman ajankäyttösi sudenkuopat ja karikot. Huomaat niitä asioita, jotka eivät ole niin tärkeitä ja toisaalta huomaat ne asiat, jotka ovat tärkeitä, mutta joihin ei riitä aikaa tällä hetkellä. 
Lähdet työstämään omaa ihannepäivääsi ajanhallinnan ja hyvinvointisi näkökulmasta.

3

Moduuli 3: Saat lisää aikaa

Tässä moduulissa tehostat omaa ajankäyttöäsi. Saat työkaluja, joiden avulla saat aikasi riittämään niihin asioihin, joihin haluat. Et tee tätä hyvinvointisi kustannuksella, vaan päinvastoin. Parannat samalla omaa hyvinvointiasi päivä päivältä saadessasi kiireen hallintaan ja ajankäyttösi tehokkaaksi.

4

Moduuli 4: Varmistat tehokkaan ajankäytön

Opit luopumaan aikasyöpöistä ja itsellesi turhista asioista. Saat työkaluja, joiden avulla et sorru enää takaisin kiireeseen ja ajan riittämättömyyteen. Aika riittää ja ehdit tekemään juuri niitä asioita, joita haluat. Opit hallitsemaan omaa ajankäyttöäsi. 

Tehokkaan ajankäytön tuloksena voit...

Herätä aamulla virkeänä jo ennen kellon soittoa ja olet enemmän, kuin valmis alkavaan päivään.

 Tunnet, kuinka päivästäsi muodostuu jälleen kerran upea päivä. Et malta odottaa. Hyppäät innoissasi sängystä ylös ja venyttelet nautinnollisesti. 

Aamusi alkaa rauhallisesti. Valmistat aamupalan musiikin soidessa hiljaa taustalla. Olet hyvällä tuulella ja onnellinen. Hyräilet hiljaa radion mukana ja katsot samalla pilvien leijailemista sinisellä taivaalla. Tunnet olosi yhtä kevyeksi ja vapaaksi.

Nenääsi leijailee tuoreen kahvin tuoksu. Nappaat kupillisen höyryävää kahvia ja istahdat keittiön pöydän ääreen aamupalalle.

Hetken päästä myös muu perhe heräilee aamuun kanssasi. Yksi säntäilee sinne tänne etsiessään kadonneita koulukirjojaan tai läppäriään. Toinen taas ei tiedä mitä laittaisi päälleen ja kolmas kadotti autonavaimet. Katselet heidän touhujaan rauhallisesti samalla kahvia siemaillen.

Sinun ei tarvitse säntäillä sinne tänne. Sinulla on ruhtinaallisesti aikaa. Tiedät, että ehdit mainiosti.

Mihinkään ei ole kiire. Mikä ihana tunne!

Saavut työpaikalle hyvissä ajoin ja silmäilet päivän kalenterin. Se näyttää työntäyteiseltä, mutta hallittavalta. Olet ennakoinut asioita ja osaat välttää mahdollisen kiireen ja turhan stressaamisen. 

Lounasaikaan suuntaat lähimpään lounasravintolaan. Syöt herkullisen ja monipuolisen lounaan, jonka jälkeen suuntaat takaisin työpaikalle. Jatkat energisenä työntekoa loppupäivän.

Työpäivän jälkeen sinulla on aikaa tehdä niitä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Tapaat ystäväsi kahvilassa. Saat lisää energiaa piristävästä juttutuokiostanne. Myöhemmin käyt kävelylenkillä ja vietät aikaasi perheesi kanssa. 

Päiväsi oli ihana. Olet onnellinen ja iloinen kaikesta siitä, mitä teit.

Kun on aika vetäytyä nukkumaan, nukahdat rauhalliseen yöuneen ja seuraavana aamuna heräät jälleen virkeänä uuteen päivään.

Haluatko lisää aikaa ja kiireettömän päivän?

Miksi tämä verkkokurssi?

Jos kamppailet oman ajankäyttösi kanssa, olet oikeassa paikassa.

Mikäli tuntuu, ettei aikasi riitä mihinkään, olet oikeassa paikassa.

Jos et tiedä miten saisit asioita tehdyksi tai mistä edes aloittaisit, olet oikeassa paikassa.
 

Kun haluat lisää aikaa ja ajankäyttösi hallintaan, niin olet oikeassa paikassa. 


Olen valmis auttamaan sinua.

Verkkokurssin hinta 97 € (sis. alv)

Pääset aloittamaan heti!
Materiaali on käytössäsi 3 vuoden ajan ja kaikki päivitykset sekä lisämateriaalit ovat automaattisesti käytössäsi.
Pääset materiaalin pariin 24/7.
Useita maksutapoja, joista voit valita verkkokaupassa itsellesi mieluisimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), 
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Eikö nyt ole sopiva hetki aloittaa?

Nyt saatat miettiä, että hieno ajatus, mutta ajankohta ei ole oikea.

On sitä ja tätä ja vielä tuota, eikä oikein kalenteriin edes mahdu.

SIIS MITÄ? 

Mikäli tilanteesi on juuri edellä mainittu, niin nyt on juuri oikea ajankohta muuttaa tilanne. Nyt on juuri oikea aika saada oma ajankäyttö hallintaan.

Aika on rahaa!

Minkä arvoisena pidät omaa aikaasi tällä hetkellä? Minkä arvoisena pidät omaa hyvinvointiasi tällä hetkellä?

Hyvin usein pidämme molempia itsestään selvyyksinä. Kumpikaan niistä ei kuitenkaan ole ikuista. Tilanne voi muuttua nopeastikin. 

Kurssin työkalujen ja vinkkien avulla säästät aikaasi. Aikasi on kallisarvoista.

Aikasi on rahaa! 

Miksi suosittelet Virpin valmennusta?

Virpi on erittäin sitoutunut siihen, mihin ryhtyy

Hän perehtyy yksilöllisiin tarpeisiin, kuunnellen asiakkaan toiveita sekä muutoksen tarpeita.
Virpi on aidosti rinnalla kulkija.
Omien kokemustensa kautta Virpistä on tullut kokemusasiantuntija ja siksi tämä homma toimii!!!
Virpin kanssa edetään asiakkaan määrätessä vauhdin… tosin, jos oma into meinaa lopahtaa, löytää Virpi sen tarvittavan tsempin ja taas jatketaan innolla eteenpäin. Vilpittömästi suosittelen häntä!! - Jaana H -

Suosittelen lämpimästi Virpiä

Suosittelen lämpimästi ottamaan Virpi oppaaksi kohti terveellisempää ja kevyempää elämää. 
Virpi ymmärtää aikuisen naisen realiteetit ja sudenkuopat.
Matka muutokseen on ollut Virpin seurassa aivan ihana ja olen niin kiitollinen hänelle – sillä yksin en olisi tähän pystynyt. -Päivi I -

Virpi on ystävällinen ja iloinen

Virpi on ystävällinen ja iloinen. Hän osaa ottaa huomioon kaikki ryhmän jäsenet.  Virpistä huokuu kiinnostus ja into auttaa meitä kaikkia voimaan paremmin. - Sirpa K -

Usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkokurssi maksaa?

Kurssin hinta on 97€ (sis. alv 24%). Voit maksaa kurssin kerralla, laskulla tai osissa.

Mitä maksutapoja on käytössä? 

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), 
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Miten ilmoittaudut mukaan verkkokurssille?

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa. 
Saat heti maksun jälkeen sähköpostiisi linkin kurssialustalle, käyttäjätunnuksesi sekä salasanasi. Salasanasi luodaan automaattisesti ja voit vaihtaa sen välittömästi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. 

mitä tarvitset, että voit osallistua kurssille?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden. 
Toki tarvitset muistiinpanovälineet, jotta voit kirjata tehtävien vastauksia itsellesi ylös.  

miten etenet kurssilla?

Pääset kurssialustalle ja materiaalin pariin heti maksusi jälkeen.
Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Materiaali on käytössäsi 3 vuotta.
Kaikki päivitykset ja mahdolliset lisämateriaalit ovat automaattisesti käytössäsi.

et voi aloittaa heti, jäätkö jälkeen?

Materiaalit ovat käytössäsi 3 vuotta. 

Voit aloittaa milloin haluat ja voit edetä itsenäisesti oman aikataulusi mukaan.
Pääset materiaaliin 24/7.

missä muodossa materiaali on?

Kurssimateriaali on kirjallisessa muodossa.

Materiaaliin tulevat päivitykset ja mahdolliset lisämateriaalit ovat käytössäsi automaattisesti.

Kaikki aineisto löytyy yhdestä ja samasta paikasta https://kurssit.lupaustenportaat.fi oman käyttäjätunnuksen ja salasanan takaa.

unohditko salasanan ja käyttäjätunnuksen?

Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi. Salasanan voit tilata unohtuneen tilalle kohdasta "Unohditko salasanasi?"

jääkö tehtävien vastaukset lupausten portaille?

Et täytä mitään Lupausten Portaiden kurssialustalle. Omat vastauksesi ja tehtävät teet omaan muistivihkoosi tai kirjaan. 

jäikö jokin askarruttamaan? ongelmia kirjautumisessa? ongelmia verkkokaupassa?

Laita viestiä sähköpostilla [email protected] niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Lupausten Portaat / VS IDEA