fbpx

Tiedätkö mistä johtuu, että sinulla on koko ajan kiire, eikä aikasi tahdo riittää oikeastaan mihinkään? 

Vastaus on itse asiassa hyvin yksinkertainen. Jopa niin yksinkertainen, että kun vihdoin oivallat sen, huomaat että sinulla ei oikeasti ole kiire yhtään mihinkään. 

Se on hyvä asia!

Koska se kertoo sen, että muutos on mahdollista ihan kenelle tahansa olipa lähtötilanne millainen hyvänsä. 

Sinun ei tarvitse olla rikas, hoikka, hyvinvoiva tai edes täydellinen onnistuaksesi. Riittää, että olet juuri sellainen kuin tällä hetkellä olet.

Esittelyssä Kesytä kiire - Ajanhallinnan verkkokurssi.

"Epäilin kurssin alussa, että voinko oikeasti saada aikani riittämään kaikkiin itselleni rakkaisiin asioihin. Olin tilanteessa, jossa halusin tehdä vaikka mitä, mutta en ehtinyt, eikä missään hetkessä löytynyt sopivaa ajankohtaa.
Epäilin turhaan, työkalut oikeasti auttoivat! Kiitos:) 

-Liisa-

Kesytä kiire Ajanhallinnan -verkkokurssi on kaikkea tätä:

 • Se on rakennettu siten, että se toimii lähtötilanteesta huolimatta. Pääset välittömästi soveltamaan juuri oikeita työkaluja omaan elämäntilanteeseesi ja hyvinvointiisi.
 • Se auttaa sinua rakentamaan vankan pohjan omalle hyvinvoinnillesi ja onnellisemmalle elämälle.
 • Se lisää varmuuttasi ja tyytyväisyyttäsi itseäsi ja elämääsi kohtaan. Työkalujen avulla saat hallinnan tunnetta ajoittain jopa kaoottiselta tuntuvaan elämääsi.
 • Se antaa sinulle lempeän ja armollisen tavan saavuttaa juuri niitä asioita elämääsi, joita oikeasti haluat.
 • Sinusta tulee oman ajankäyttösi rauhtainen ammattilainen. 


Haluamme isoja muutoksia mahdollisimman nopeasti! Se on täysin normaalia, ja olet ehkä itsekin joskus halunnut sitä.

...kun laskupino pöydän päällä kasvaa, haluat nopeasti jostain rahaa.

...tai kun saat postissa kutsun 50- tai 60-vuotissynttäreille tai ystävän tyttären häihin, menet välittömästi vaa’alle ja kurkistat vaatekaappiin. Pahus, se edelliskesän mekko ei enää menekään päälle. 

...tai kun työpaikalla sinua pyydetään jälleen venymään ja vanumaan – vielä tämän kerran! 

...tai kun ystävät soittavat sinulle ja kaatavat kaiken pahan olonsa sinun niskaasi – välittämättä miltä sinusta ehkä juuri sillä hetkellä tuntuu…

...tai kun sinulla on sata asiaa työn alla, eikä aikaa niiden tekemiseen...

...tai kun pitäisi aloittaa uusi projekti, mutta kalenterista ei löydy vapaata ajankohtaa. 

Näissä kohdissa haluamme muutoksen heti. Isot muutokset vaativat kuitenkin paljon ponnisteluja ja energiaa. Ja niitä meillä ei välttämättä ole.

Siksi parempi keino on tehdä pieniä muutoksia säännöllisesti. Mieti hetki uimista. Kun hyppäsit ensi kerran veteen, ei uiminen onnistunut ensimmäisellä eikä ehkäpä vielä toisellakaan kerralla. Piti opetella vähän kerrassaan. Ensin piti hakea tasapainoa ja oikeaa asentoa, sitten polkea tai potkia jalkoja ja ottaa vielä kädet mukaan. Kaiken lisäksi piti yrittää saada pää pysymään veden pinnan yläpuolella. 

Tuntuupa sinusta nyt miltä tahansa, lupaan sinulle, että muutos on mahdollinen. Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel.

Eräs asiakkaani oli tilanteessa, jossa hänen päivänsä olivat täyttä kiirettä, stressiä ja kaaosta. Hän oli työelämässä, joka hänen omien sanojensa mukaan "imi kaiken voiman" hänestä. 

Työpäivät olivat kaoottimaisia. Jatkuva kiire ja työpaikalla tapahtuneet muutokset aiheuttivat stressiä ja vaikuttivat vähitellen työmotivaatioon. Jatkuessaan pidempään hän huomasi muutoksia myös omassa hyvinvoinnissaan.

Hän joutui kamppailemaan oman jaksamisensa kanssa. Jatkuva kiire ja stressi aiheuttivat myös muita haittoja hänen hyvinvointiinsa. 

Asiakkaani nukkui huonosti. Työpaikan kärhämät ja tekemättä jääneet asiat tulivat hänen uniinsa. Hän oli jo aamulla valmiiksi väsynyt, eikä jaksanut nousta ylös kellon soidessa. Se tarkoitti sitä, että hän oli yleensä heti herätessään jo myöhässä.

Aamut olivat kiireisiä. Kun hän pääsi lopulta lähtemään töihin, hän tuli usein myöhässä tai viime tingassa työpaikalle. Se stressasi vielä lisää. 

Kun tilanne meni riittävän pitkälle, hän kyllästyi tähän tilanteeseen. Avullani hän alkoi pohtia omaa ajankäyttöään ja mietti, miten hän saa jatkuvan kiireen hallintaan ja ehtisi tekemään muutakin kuin käydä töissä ja kuskata lapsia harrastuksiin. 

Asiakkaani oivalsi hyvin nopeasti, ettei hän pysty ratkaisemaan ongelmaa sormia napsauttamalla.

Samalla hän oivalsi, että hän pystyy vaikuttamaan asiaan helposti tekemällä varsin pieniä muutoksia omaan arkeensa. 

Tuo oivallus oli elintärkeä hänen matkallaan. Sillä ilman tuota oivallusta hän olisi jatkanut tukka putkella juoksemista ja tehnyt edelleen vääriä päätöksiä ja valintoja. 

Asiakkaani huomasi muutoksia jo muutamassa viikossa ja kuukauden kuluttua asiakkaani oli saanut elämäänsä sellaista järjestystä, josta hän oli pitkään unelmoinut. Se auttoi jatkamaan ja motivoitumaan lisää.

Minä haluan, että sinä saat Kesytä kiire -verkkokurssin aikana saman oivalluksen. Että on mahdollista saada kiire hallintaan ja lisää aikaa päiviin jo varsin pienillä muutoksilla.

Se vaatii vanhasta luopumista. Se tarkoittaa sitä, että joudut olemaan hetken omalla epämukavuusalueella. Voit saavuttaa tavoitteesi, mutta ennen sitä on vielä päästettävä irti vanhasta.

Se voi aiheuttaa surua, itkua, pelkoa ja häpeää. Mutta lupaan, että kun saavutat tavoitteesi, kaikki on ollut sen arvoista.

Tarja tuli Kesytä kiire -verkkokurssille tammikuussa 2022. Anna on 52-vuotias työssäkäyvä vaimo, kahden kotona asuvan lapsen äiti.

Tarja kasvoi perheessä, jossa oli tiukka kuri ja tarkat toimintamallit. Tarja oppi jo nuorena miellyttämisen taidon. Se oli erinomainen taito, kun jotain piti saada. Se auttoi myös tilanteissa, jossa Tarja ei tuntenut olevansa vahvoilla. Tuo taito jäi päälle ja tuli mukana aikuisiälle asti.

 Tarja kuvailee itseään äidin tytöksi ja toimii äitinsä omaishoitajana. Ennen kurssille tuloa Tarja kertoi, ettei hänellä ole lainkaan omaa aikaa. 

Tarja on jatkuvasti väsynyt, eikä hän osaa enää nauttia elämästä. Kaikki aika menee työn, perheen ja oman äidin hoitamisen tasapainottamisessa. Aikaa ei riitä mihinkään ylimääräiseen. Tarjasta tuntui, että hänen elämänsä on pysähdyksissä. Hän ei osannut, eikä uskaltanut laittaa itseään ja omaa hyvinvointiaan etusijalle omassa elämässään.

Se aiheutti se, että hän kamppailee oman hyvinvointinsa ja jaksamisensa kanssa, sillä energiaa ei riitä. Tarjalle on kertynyt ylimääräisiä kiloa omien sanojensa mukaan pelkästä huolehtimisesta ja se stressaa lisää.

Ilman kurssia Tarja ei olisi pystynyt käsittelemään asioita ja tekemään tarvittavia muutoksia, vaan hän olisi käpertynyt syyllisyyteen, itsensä pienentämiseen, toisten miellyttämiseen oman hyvinvointinsa kustannuksella edelleen.

Nyt jälkikäteen hän on suorastaan hämmästynyt siitä, kuinka pienillä muutoksilla hän sai suuren muutoksen omassa elämässään tehdyksi. 


Kurssin avulla Tarja on mm. oppinut:

 • miettimään asioita itsensä sekä oman jaksamisensa ja hyvinvointinsa näkökulmasta
 • suhtautumaan itseensä ja elämäänsä eri tavalla – paremmin – kuin aikaisemmin
 • ymmärtämään miksi hänellä oli aina kiire ja miksi aiemmat korjausyritykset eivät toimineet
 • kuuntelemaan itseään
 • suhtautumaan itseensä lempeämmin
 • olemaan positiivisempi ja suhtautumaan elämään myönteisemmin
 • irrottautumaan kiireestä ja saamaan lisää aikaa päiviinsä
 • asettamaan itsensä ja oman hyvinvointinsa sille kuuluvaan asemaan
 • parantamaan omaa hyvinvointiaan
 • ottamaan itselleen omaa aikaa tuntematta siitä huonoa omaatuntuntoa

Tarja on kertonut, että kynnys tulla mukaan kurssille oli todella korkea. Hän ajatteli, että hänen tilanteensa on niin erilainen ja vaikea, ettei hän todennäköisesti tule saamaan minkäänlaista apua siihen. Hän ajatteli, että elämän tulee mennä juuri näin.  

Mutta jo ensimmäisen viikon jälkeen Tarja kiitti valmennuksen materiaaleista. ”Kiitos, kun annat minulle mahdollisuuden parempaan elämään! ” 

Kuten näet, Tarja on aivan tavallinen suomalainen nainen, kuten sinäkin. Ja aivan kuten Tarja, myös sinä voit onnistua ja elää juuri sellaista elämää, kuin haluat. 

Kesytä kiire -verkkokurssilla näytän sinulle, miten se tehdään.

KESYTÄ KIIRE -verkkokurssi


Kurssin hinta 97 € (hinta sis. alv 10 %).
Maksujenvälittäjänä luotettava suomalainen Paytrail. Kurssilla on 14 päivän 100 %:n rahat takaisin -takuu. 

Sain aikaa itselleni.

Raskas työ ja pitkä työpäivät olivat haasteena, kun lähdin mukaan tälle kurssille. Halusin lisää aikaa itselleni. Halusin tehdä muutakin, kuin töitä ja kuskata lapsia harrastuksiin. Kurssin työkalujen avulla sain ajankäyttööni järkevyyttä ja sain aikaa itselleni niihin asioihin, joita haluan tehdä.  - Päivi-

Kurssilla opit tärkeät oivallukset ja huomaat muutoksia jo kuukaudessa. Kurssin aikana saat vastaukset mm. näihin kysymyksiin:

 • Miksi aikaisemmat muutosyritykset eivät ole onnistuneet, ja miten käännät nämä negatiiviset muistot voimavaraksi?
 • Mitkä sisäiset toiminta- ja ajatusmallit sabotoivat muutosta, ja miten pääset niistä eroon?
 • Miten löydät sisäiset arvosi, jotka tukevat muutosmatkaasi?
 • Miten hallitset kiirettä, etkä anna sen enää hallita sinua?
 • Miten teet pieniä, mutta tärkeitä muutoksia omassa toiminnassasi ja saavutat onnistumisia jo kuukaudessa?
 • Mistä löydät aikaa tämän muutoksen läpiviemiseksi, ja miten rauhoitat ajan itseäsi varten?
 • Miten muutat oman ajankäyttösi tehokkaaksi?
 • Miten saat lisää aikaa päiviisi ja aika riittää niihin asioihin, joihin haluat?
 • Miten päiväsi sujuvat rennosti ja tiedät, että ehdit tekemään juuri ne asiat, joita haluat ja tulee tehdä?
 • Miten parannat jaksamistasi ja hyvinvointiasi?

Kirjallisen materiaalin ja 7 työkirjan avulla teet muutosta askel kerrallaan.

1

Jakso 1: Tervetuloa verkkokurssille.

Ensimmäisessä jaksossa käyt läpi verkkokurssin tavoitteet ja sen, miten etenet kurssilla. Saat vinkit opiskelun jaksottamiseen elämäntilanteesi, oman onnistumisesi ja ajankäyttösi näkökulmasta katsottuna. 

Jakso sisältää 3 kirjallista osiota.

2

Jakso 2: Mitä kiire on?

Tässä jaksossa saat vastauksen siihen mitä kiire on, miksi sinulla on kiire ja miksi et saa aikaa riittämään niihin asioihin, joihin haluaisit. Teet ajankäyttösi alkukartoituksen ja opit minkälaisia haittavaikutuksia kiireellä on omaan hyvinvointiisi ja jaksamiseesi.
Työstät suhtautumistasi kiireeseen ja pystyt vaikuttamaan niihin asioihin, jotka aiheuttavat kiireen. Huomaat nopeasti mitä vaikutuksia kiireellä on omaan elämääsi ja opit muuttamaan tilanteen.

Jakso sisältää 3 kirjallista osiota.

3

Jakso 3: Tehokas vai tehoton ajankäyttö?

Tässä jaksossa saat vastaukset kysymyksiin, miksi kiire pitää sinua otteessaan ja mitkä ovat oman ajanhallintasi sudenkuopat ja karikot, mitkä ovat tärkeimmät asiat oman onnistumisesi kannalta. Kuten myös siihen, mitkä asiat ovat niitä, joihin ei kannata käyttää aikaa tällä hetkellä, sekä miksi aloittaminen on vaikeaa. Saat kaikkiin näihin työkalut materiaalissa. 

Jakso sisältää 4 kirjallista osiota ja 5 työkirjaa. 

4

Jakso 4: Miten saat ajan riittämään?

Tässä jaksossa saat vastauksen kysymykseen miten saat ajan riittämään kaikkiin niihin asioihin, joita haluat tai jotka tulee tehdä. Otat tehokkaan ajankäytön 5 askelta ja saat työkalut siihen miten saat lisää aikaa päiviisi. Työkirjan tehtävien avulla oivallat miten saat aikasi riittämään kaikkiin niihin asioihin, joihin haluat. Saat kiireen hallintaan ja tehostat omaa ajankäyttöäsi. Päiväsi muuttuvat rennommiksi ja sillä on positiivinen vaikutus omaan hyvinvointiisi. 

Jakso sisältää 3 kirjallista osiota ja 2 työkirjaa.

5

Jakso 5: Miten varmistat tehokkaan ajankäytön?

Tässä jaksossa saat vastauksen kysymykseen miten varmistat tehokkaan ajankäytön. Opit luopumaan aikasyöpöistäsi ja itsellesi turhista asioista, jotka vievät kallisarvoista aikaasi.
Saat työkaluja, joiden avulla et sorru enää takaisin kiireeseen tai ajan riittämättömyyteen. Aika riittää ja ehdit tekemään juuri niitä asioita, joita haluat. Opit hallitsemaan omaa ajankäyttöäsi. Sinusta tulee oman ajankäyttösi rautainen ammattilainen. 

Jakso sisältää 3 kirjallista osiota.

Kesytä kiire -verkkokurssin materiaali käyttöösi jo parissa minuutissa ja sen jälkeen aina kun tarvitset!

Voit seurata kurssimateriaalia tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella. Pääset kirjautumaan kurssialustalle salasanallasi ja  sähköpostiosoitteellasi, jotka toimitetaan sinulle maksun jälkeen. 

Pääset tehostamaan omaa ajankäyttöäsi ja parantamaan hyvinvointiasi jo parin minuutin sisällä.

Minun suurin intohimoni on auttaa sinua saavuttamaan omat unelmasi ja potentiaalisi. Haluan tehdä sen siksi, että olen itse käynyt tuon saman matkan, enkä halua kenenkään joutuvan kokemaan samaa kuin minä. 

Voinko vannoa, että saavutat kaiken kurssini avulla? Valitettavasti en. 

Menestyksesi riippuu omasta halustasi, tahdostasi, asenteestasi ja tekemisestäsi. Mikään muutos ei onnistu, ellet ole valmis tekemään sen eteen edes jotain. 

Tai kokeile vaikka istua pyörän selkään polkematta, ja katso, mitä tapahtuu…

Se mitä voin luvata sinulle, on että kun käytät näitä työkaluja ja vinkkejä omassa arjessasi, saat tuloksia ja saavutat elämääsi niitä asioita, joita haluat.

Kurssilta löydät kirjallista materiaalia ja työkirjoja, joiden avulla voit onnistua saavuttamaan haluamiasi asioita elämääsi.

Tiedän, että muutos vaatii myös rohkeutta. Rohkeutta uskoa siihen, että tämä on mahdollista myös sinulle. Minä tiedän että on, sillä olen auttanut satoja kaltaisiasi upeita naisia saavuttamaan omat unelmansa. 

Minä uskon sinuun. Uskothan sinäkin itseesi?

Sinun tarvitsee vain ottaa työkalut ja vinkit käyttöösi ja nauttia työsi tuloksista. 

Päätös on nyt edessäsi.

Voit ottaa vastuun omasta onnistumisestasi helposti, nopeasti ja tehokkaasti. Tai voit päättää, että istahdat mieluummin sohvalle ja katsot vaikkapa Salkkarit.

Kolmen kuukauden kuluttua (ja jo aiemminkin) tämä yksi ainoa päätös on tuonut sinulle täysin erilaiset lopputulokset. Entä mikä on tilanne vuoden kuluttua tai viiden vuoden kuluttua?

Kumpaan porukkaan sinä haluat kuulua?

Mutta eikös kaikki tämä tieto löydy Googlesta? Miksi maksaisin ilmaisesta tiedosta?”

Katsos, kaikki tieto ei ole ilmaista. Se, että istut Googlen eteen ja lähdet etsimään tietoa, on myös arvokasta. Se nimittäin kuluttaa aikaasi ja juuri se voi olla täysin tehotonta. Ensimmäisenä sinun tulee etsiä tieto, sen jälkeen viedä opiskelemasi asiat omaan arkeesi ja kokeilla mitkä toimivat ja mitkä ei. Kaikki se vie aikaa ja se on korvaamatonta. Et saa sitä enää takaisin.

Joku voi istua tuntikausia Googlessa. Mutta se tarkoittaa, että nämä ihmiset eivät arvosta omaa aikaansa. 

Kesytä kiire -verkkokurssin tarkoituksena on: 

 1. auttaa sinua saamaan oikeat asiat omaan arkeesi oikeassa järjestyksessä
 2. kertoa tarvittava tieto suoraan ilman, että sinun tarvitsee käyttää aikaa sen etsimiseen
 3. antaa sinulle lyhyin polku siitä missä olet, sinne minne haluat päästä.

Kesytä kiire -verkkokurssi

Kurssin hinta 97 € (hinta sis. alv 10 %). 

Maksujenvälittäjänä luotettava suomalainen Paytrail. Kurssilla on 14 päivän 100 %:n rahat takaisin -takuu.

"Pääsin irti kaoottisista päivistä"

Päiväni olivat yhtä kaaosta. Kalenteri oli täynnä menoja. Nukuin huonosti ja olin jo aamulla valmiiksi stressaantunut tulevasta päivästä. En ehtinyt minnekään, olin aina myöhässä ja se stressasi vielä lisää. Kurssin avulla olen päässyt irti kiireestä, päättömästä juoksemisesta ja vihdoin ehdin tekemään myös muita asioita.
- Tarja-

14 päivän täysi tyytyväisyystakuu 100 %

Nyt kysynkin sinulta, kuinka arvokasta onnistuminen sekä omien tavoitteiden ja unelmien saavuttaminen olisi sinulle? Kaiken lisäksi annan sinulle 100 %:n tyytyväisyystakuun, joka kuuluu seuraavasti: Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, lähetä minulle vain sähköpostia, niin palautan rahasi. Ei muuta. 

14 päivän


rahat takaisin -takuu

Olen Virpi Silonsaari, kurssin valmentaja ja kouluttaja.

Autan tavallisia ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan ja päihittämään omat peikkonsa onnistumisensa edestä. Autan ihmisiä saavuttamaan omia tavoitteitaan ja unelmiaan sekä olemaan onnellisempia ja tyytyväisiä itseensä ja omaan elämäänsä. 

Näytän sinulle, miten voit vihdoin olla tyytyväinen itseesi tekemällä yksinkertaisia ja helppoja muutoksia omaan arkeesi. Suorastaan tunnet, kuinka elämä taas virtaa suonissasi.

Tämän verkkokurssin avulla myös sinun on mahdollista onnistua ja saavuttaa omia tavoitteitasi ja unelmiasi. 

virpi silonsaari vsidea

Usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkokurssi maksaa?

Kurssin hinta on 97€ (sis. alv 10%). Voit maksaa kurssin kerralla, laskulla tai osissa. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

Mitä maksutapoja on käytössä? 

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), 
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Miten ilmoittaudut mukaan verkkokurssille?

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa. 
Saat heti maksun jälkeen sähköpostiisi käyttäjätunnuksen sekä salasanasi kurssialustalle. Pääseet kirjautumaan materiaaliin heti. Salasanasi luodaan automaattisesti ja voit vaihtaa sen välittömästi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. 

mitä tarvitset, että voit osallistua kurssille?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden. 
Toki tarvitset muistiinpanovälineet, jotta voit kirjata tehtävien vastauksia itsellesi ylös.  

miten etenet kurssilla?

Pääset kurssialustalle ja materiaalin pariin heti maksusi jälkeen. Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin halut. Kaikki päivitykset ja lisämateriaalit ovat automaattisesti käytössäsi.

et voi aloittaa heti, jäätkö jälkeen?

Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat, joten voit aloittaa milloin haluat. Voit opiskella itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Pääset materiaaliin 24/7.

missä muodossa materiaali on?

Kurssimateriaali on kirjallisessa muodossa. Materiaaliin tulevat päivitykset ja mahdolliset lisämateriaalit ovat käytössäsi automaattisesti.

Kaikki aineisto löytyy yhdestä ja samasta paikasta https://kurssit.lupaustenportaat.fi oman käyttäjätunnuksen ja salasanan takaa.

Työkirjat ovat pdf-muodossa ja voit ladata ne itsellesi. Voit myös tulostaa ne ja kirjata vastauksesi suoraan työkirjaan.

unohditko salasanan ja käyttäjätunnuksen?

Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi. Salasanan voit tilata unohtuneen tilalle kohdasta "Unohditko salasanasi?"

jääkö tehtävien vastaukset lupausten portaille?

Et täytä mitään Lupausten Portaiden kurssialustalle. Omat vastauksesi ja tehtävät teet omaan muistivihkoosi tai kirjaan tai suoraan työkirjaan.

Onko sinulla jo tili?

Kirjaudu ensin omilla tunnuksillasi kurssialustalle ja osta verkkokurssi vasta sitten. Näin pääset suoraan tekemään ostoksia.

jäikö jokin askarruttamaan? ongelmia kirjautumisessa? ongelmia verkkokaupassa?

Laita viestiä sähköpostilla [email protected] niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Lupausten Portaat / VS IDEA

>