Sisäpiiri voi olla mahdollisuutesi onnistumiseen.

Sisäpiiri auttaa sinua välttämään asioita, jotka saavat sinut kyllästymään ja jäämään jumiin. Yksi näistä esteistä on epäonnistumisen pelko.

Matkamme alussa olemme täynnä intoa kuin äärimmilleen puhallettu ilmapallo. Odotamme kuumeisesti tuloksia, mutta kaikesta tekemisestä ja yrityksistä huolimatta ne eivät näytä konkretisoituvan omaan elämään.

Jossain vaiheessa ilmapallo puhkeaa, ja kaikki into katoaa. Tätä tapahtuu toistuvasti.

Epäonnistuminen alkaa muodostua esteeksi elää sellaista elämää kuin haluaisimme. Emme voi olla sellaisia kuin haluaisimme olla.

Tunnen tämän tunteen hyvin. Se ei ole miellyttävä tunne.

Onnistuminen on haastavaa, koska jokaisessa meissä on osa, joka vastustaa omaa onnistumista. Tämä osa on piilossa, emmekä välttämättä edes osaa etsiä sitä.

Tunne on olemassa, mutta sen aiheuttajaa on vaikea tunnistaa. Tämä sama tunne pitää meidät paikoillaan, kunnes päätämme, että nyt alkaa riittää.

Tuo hetki mahdollistaa eteenpäin liikkumisen.

Muutos tapahtuu, kun alamme ymmärtämään syvällisemmin itseämme ja niitä tekijöitä, jotka ovat piilossa itseltämme. Niitä asioita, jotka estävät meitä onnistumasta. Kun alamme ymmärtämään näitä tekijöitä itsessämme, palaset alkavat asettua paikoilleen.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lumipalloefekti käynnistyy ja onnistumiset alkavat seurata toisiaan.

Kuulostaa yksinkertaiselta?

Käytännössä usein kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.

Tavoitteena ei ole maalata valheellista kuvaa onnistumisesta. Sisäpiiri tarjoaa helpot ja yksinkertaiset työkalut.

Tavoitteenani ei ole antaa sinulle kaunisteltua kuvaa onnistumisesta. Haluan tarjota sinulle helppokäyttöisiä työkaluja, sillä mitä yksinkertaisempi ja helpompi työkalu on, sitä helpommin voit myös onnistua.

Ei ole kyse siitä, etteikö sinulla jo olisi tarvittavaa tietoa tai taitoja haluamasi muutoksen tekemiseen. Vaikeus piilee siinä, ettet saa käytössäsi olevia työkaluja toimimaan haluamallasi tavalla omassa arjessasi.

Sen sijaan, että yrität epätoivoisesti saavuttaa tavoitteesi, sinun tarvitsee vain ymmärtää miten onnistumisen mekaniikka toimii.

Jotta käyttämäsi keinot alkavat tuoda sinulle haluamiasi tuloksia, tulee sinun luopua jatkuvasta ponnistelusta, puskemisesta ja itsesi aliarvioimisesta. Voit saavuttaa menestystä lempeämmillä keinoilla.

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä, eikä se vaadi erityistä osaamista. Matka onnistumiseen tuntuu vaikealta, koska haasteena on usein se, että emme usko onnistumisen olevan mahdollista itselle.

Emme luota yksinkertaisten ja helppojen työkalujen tehokkuuteen. Sen sijaan uskottelemme itsellemme, että mitä enemmän teemme, ponnistelemme ja puskemme eteenpäin, sitä nopeammin ja parempia tuloksia saavutamme.

Onnistumisen yhtälö ei toimi näin. Olen itsekin kokenut sen karvaasti omassa elämässäni.

Menestyminen on saavutettavissa kaikille.

Jokainen meistä voi onnistua. Vaikeuskerroin syntyy siitä, että emme usko onnistumiseen. Jokainen aiempi epäonnistuminen vahvistaa tätä ajatusta, syventäen epäuskon kuilua.

Menestys vaatii vain tiettyjen tekojen toteuttamista joka päivä.

Mutta tässä kohtaa kohtaamme taas uuden haasteen: päivittäinen toiminta voi tuntua raskaalta ja työläältä – ja monille se juuri sitä onkin. Hyvä uutinen on, että sen ei tarvitse olla sitä enää.

Onnistuminen koostuu loppujen lopuksi hyvin yksinkertaisista ja helpoista asioista. Kerron sinulle, mitkä ne ovat, ja tarjoan sinulle tarvitsemasi työkalut, tiedon ja kokemuksen.

Kyse ei ole siitä, että teet jotain eri tavalla jonkin aikaa, ja sitten palaat vanhoihin tapoihin. Kyse on työkaluista, jotka soveltuvat helposti osaksi arkeasi, ja joita voit käyttää päivittäin.

Joten…

Jos haluat testatut ja toimivat, tehokkaat ja tuloksia tuovat työkalut käyttöösi, astu Onnistumisen polulle. Se tarkoittaa, että vihdoin teet toiveistasi totta.

Lupausten Portaiden Sisäpiiri odottaa sinua!

Rakkaudella
Virpi

sisäpiiri on avain onnistumiseen

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *