Tavoitteiden toteuttajien klubi kokoaa menestyjät yhteen.

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Menestyjien Klubi auttaa sinua välttämään asioita, jotka saavat sinut kyllästymään ja jäämään jumiin. Yksi näistä esteistä on epäonnistumisen pelko.

Alussa olemme täynnä intoa kuin äärimmilleen puhallettu ilmapallo. Odottaessamme tuloksia, tekemisestä ja yrityksistä huolimatta ne eivät näytä konkretisoituvan.

Jossain vaiheessa ilmapallo puhkeaa, ja kaikki into katoaa.

Tätä tapahtuu toistuvasti.

Epäonnistuminen alkaa muodostua esteeksi elää sellaista elämää kuin haluaisimme ja olla sellainen kuin haluaisimme olla.

Tunnen tämän tunteen hyvin.

Se ei ole miellyttävä tunne.

Onnistuminen on haastavaa, koska jokaisessa meissä on osa, joka vastustaa omaa menestystämme. Tämä osa on piilossa, emmekä välttämättä edes osaa etsiä sitä.

Tunne on olemassa, mutta sen aiheuttajaa on vaikea tunnistaa.

Tuo sama tunne pitää meidät paikoillaan, kunnes päätämme, että nyt riittää.

Se hetki mahdollistaa eteenpäin liikkumisen.

Muutos tapahtuu, kun alamme ymmärtämään syvällisemmin itseämme ja niitä tekijöitä, jotka ovat piilossa estämässä meitä onnistumasta. Kun alamme ymmärtämään näitä tekijöitä itsessämme, palaset alkavat asettua paikoilleen.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että onnistumiset alkavat seurata toisiaan. Lumipalloefekti käynnistyy.

Kuulostaa yksinkertaiselta?

Kyllä, mutta käytännössä usein helpommin sanottu kuin tehty.

Tavoitteena ei ole maalata valheellista kuvaa onnistumisesta. Menestyjien Klubi tarjoaa helpot ja yksinkertaiset työkalut.

Tavoitteenani ei ole antaa sinulle kaunisteltua kuvaa onnistumisesta. Haluan tarjota sinulle helppokäyttöisiä työkaluja, sillä mitä yksinkertaisempi ja helpompi asia on, sitä paremmin voit onnistua.

Ei ole kyse siitä, etteikö sinulla jo olisi tarvittavaa tietoa tai taitoja haluamasi muutoksen tekemiseen. Vaikeus piilee siinä, ettet saa käytössäsi olevia työkaluja toimimaan haluamallasi tavalla omassa arjessasi.

Sen sijaan että yrität epätoivoisesti saavuttaa tavoitteesi, sinun tarvitsee vain ymmärtää, miten onnistumisen mekaniikka toimii.

Jotta käyttämäsi keinot alkavat tuoda haluamiasi tuloksia, sinun tulee luopua jatkuvasta ponnistelusta, puskemisesta ja itsesi aliarvioimisesta. Voit saavuttaa menestystä lempeämmillä keinoilla.

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä eikä vaadi erityistä osaamista. Se saattaa tuntua vaikealta, mutta haasteena on usein se, että emme usko sen olevan mahdollista itselle.

Emme luota yksinkertaisten ja helppojen työkalujen tehokkuuteen. Sen sijaan uskottelemme itsellemme, että mitä enemmän teemme ja ponnistelemme, sitä nopeammin ja parempia tuloksia saavutamme.

Mutta onnistumisen yhtälö ei toimi näin. Olen itsekin kokenut sen karvaasti omassa elämässäni.

Menestyminen on saavutettavissa kaikille.

Vaikeuskerroin syntyy siitä, että emme usko onnistumiseen. Jokainen epäonnistuminen vahvistaa tätä ajatusta, syventäen epäuskon kuilua. Kuitenkin menestys vaatii vain tiettyjen tekojen toteuttamista.

Mutta tässä kohtaa kohtaamme taas uuden haasteen: päivittäinen toiminta voi tuntua raskaalta ja työläältä – ja monille se juuri sitä onkin. Mutta hyvä uutinen on, että sen ei tarvitse olla sitä enää.

Onnistuminen koostuu loppujen lopuksi yksinkertaisista ja helpoista asioista. Kerron sinulle, mitkä ne ovat, ja tarjoan sinulle tarvitsemasi työkalut ja tiedon.

Kyse ei ole siitä, että teet jotain eri tavalla jonkin aikaa ja sitten palaat vanhoihin tapoihin. Kyse on työkaluista, jotka soveltuvat helposti osaksi arkeasi ja joita voit käyttää päivittäin.

Joten jos haluat testatut ja toimivat työkalut menestykseen, astu Onnistumisen polulle. Se tarkoittaa, että vihdoin teet toiveistasi totta.

Olet lämpimästi tervetullut tavoitteiden toteuttajien ja menestyjien klubiin, Lupausten Portaiden Sisäpiiriin!

Tutustu Lupausten portaiden Sisäpiiriin: Menestyjien Klubi on avain menestykseen ja muutokseen!

Jo pitkään olen visioinut Lupausten Portaiden alkumetreiltä asti ilon, onnellisuuden, tyytyväisyyden ja hyvän olon lisääntymistä.

Sisäpiiri merkitsee suurta askelta kohti tätä visiota.

Viimeisten vuosien aikana olen koonnut kaiken tarvittavan onnistumiseen. Nyt on aika iloisin mielin jakaa kaikki elämäni aikana oppimani ja saavuttamani.

Sisäpiiri on kokonaisvaltainen polku kohti onnistumista, ja kutsun sinut mukaan toteuttamaan omia toiveitasi.

Tavoitteiden toteuttajien ja menestyjien Klubi antaa käyttöösi kaikki Lupausten Portaiden Onnistumisen työkalut.

Rakkaudella
Virpi

tavoitteiden-toteuttajien-klubi

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *