Varmista Menestyksesi Näiden Lupausteni Avulla.

Kun tiedostat askel askeleelta -suunnitelman kohti menestystä, etenet joka päivä lähemmäksi tavoitteitasi. Näin ollen onnistuminen on vain ajan kysymys.

Jos olet valmis muuttamaan nykytilaasi, on aika aloittaa. Älä enää viivyttele päätöstäsi.

Se mitä teet tänään, vaikuttaa huomiseen menestykseesi.

1. Anna itsellesi lupa unelmoida.

Kuvittele mielessäsi selkeästi haluamasi lopputulos ja ole valmis saavuttamaan se. Lupaan olla tukenasi matkallasi kohti omia tavoitteitasi ja unelmiasi.

2. Sitoudu sijoittamaan itseesi ja omaan hyvinvointiisi.  

Onnistumisesi riippuu sinusta itsestäsi, joten muiden mielipiteillä ei ole merkitystä. Kukaan muu ei voi elää puolestasi tai tehdä päätöksiä puolestasi, joten älä anna ulkopuolisten asioiden estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Lupaan olla tukenasi matkallasi kohti parempaa hyvinvointia.

3. Usko itseesi ja luota minuun.

Kun voit hyvin, koet suurempaa tyytyväisyyttä itseesi ja elämääsi. Tyytyväisempänä tunnet itsesi onnellisemmaksi ja saavutat tavoitteesi ja unelmasi helpommin. Lupaan tarjota sinulle tehokkaat ja käytännölliset työkalut, joiden avulla voit menestyä.

4. Sitoudu olemaan armollinen itsellesi.

Ota aikaa kuunnella itseäsi ja omia toiveitasi herkällä korvalla. Kohtele itseäsi lempeästi ja rakkaudella. Lupaan tarjota sinulle yksinkertaiset työkalut, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi lempeämmällä ja huolehtivammalla tavalla.

5. Älä menetä toivoasi.  

Kaatumiset ja repsahdukset ovat osa elämää, ja niistä ei pidä lannistua. Päinvastoin, ne tarjoavat meille oppimisen mahdollisuuksia, joita tarvitsemme matkallamme kohti menestystä. Lupaan olla tukenasi ja tarjota sinulle tehokkaat työkalut haasteiden käsittelemiseen ja esteiden ylittämiseen.

6. Uskalla iloita onnistumisistasi.

Nauti jokaisesta saavutuksestasi, oli se sitten suuri tai pieni. Hemmottele itseäsi ja anna itsellesi ansaittu palkinto. Muista kohdella itseäsi rakkaudella. Vaikka edistys saattaa joskus tapahtua hiljaisesti, se on silti merkittävää. Lupaan tarjota sinulle helppoja ja yksinkertaisia työkaluja, joiden avulla opit rakastamaan itseäsi ja kohtelemaan itseäsi rakkaudella.

7. Avaa mielesi muutokselle.

Ole valmis luopumaan ajatuksista ja uskomuksista, jotka rajoittavat sinua ja estävät etenemisen. Se voi olla haastavaa, mutta olen täällä auttamassa sinua. Lupaan tarjota sinulle tarvittavat työkalut ja näyttää, miten se tehdään.

8. Valmistaudu vapautumaan esteistäsi.

On aika heittää pois harteillasi painavat taakat. On aika päästää irti asioista, joita olet kantanut mukanasi liian pitkään ja jotka ovat estäneet sinua menestymästä. Lupaan tarjota sinulle työkalut, joiden avulla voit käsitellä vaikeita asioita, jotka ovat olleet menestyksesi tiellä. Nyt voit vihdoin päästää irti ja edetä haluamaasi suuntaan.

9. Avaa mielesi omien uskomustesi muutokselle.

Jokainen meistä kantaa mukanaan uskomuksia itsestään, jotka rajoittavat onnistumista. On aika tarkastella näitä uskomuksia ja vapautua niistä. Se ei tapahdu hetkessä, mutta sinä pystyt siihen. Lupaan tarjota sinulle tarvittavat työkalut ja näyttää, miten se tehdään.

10. Päätä aloittaa ja ota ensimmäinen askel eteenpäin.

Jokaiselle meistä on annettu sama määrä aikaa joka päivä – 24 tuntia. Tätä arvokasta aikaa ei kannata haaskata odottamiseen. Paras hetki aloittaa on juuri nyt, sillä odottaessasi parempaa ajankohtaa huomaat, että se ei välttämättä koskaan saavu. Aina löytyy jokin uusi tekosyy, joka siirtää aloittamista eteenpäin. Lupaan tarjota sinulle toimivat työkalut, jotta voit käyttää aikasi parhaalla mahdollisella tavalla kaikkiin tavoitteisiisi ja haluihisi.

11. Päätä menestyä.

Anna itsellesi lupa onnistua tällä kertaa. Päätä, että nyt otat askelia kohti tavoitteitasi ja unelmiasi. Lupaan tarjota sinulle työkalut, jotka auttavat sinua saavuttamaan menestyksesi.

12. Hyväksy epätäydellisyytesi rohkeasti.

Et ole täydellinen, eikä kukaan muukaan odota sinun olevan. Älä enää vaadi itseltäsi täydellisyyttä. Uskalla olla aito oma itsesi. Aluksi se voi tuntua pelottavalta, mutta sinä selviät siitä. Lupaan tarjota sinulle työkalut, joiden avulla voit onnistua ja oppia näkemään itsesi rakastavalla ja armollisella tavalla.

13. Hylkää tekosyyt.

Päätä tehdä ne asiat elämässäsi, joita todella haluat. Unohda tekosyyt ja lykkäyslauseet. Nyt on aika aloittaa liikkuminen eteenpäin. Lupaan olla tukenasi ja tarjota tarvitsemasi työkalut. Sinä pystyt!

14. Ota pieniä askelia eteenpäin.

Älä yritä ratkaista kaikkia ongelmia kerralla, vaan lupaa itsellesi edistyä vähitellen. Pienillä teoilla voit saada aikaan suuria muutoksia. Et tarvitse koko elämäsi muuttamista onnistuaksesi; jo pieni muutos voi muuttaa kaiken. Lupaan olla tukenasi ja tarjota sinulle työkalut, jotka tekevät etenemisestä varmaa ja jopa nautinnollista.

  1. Aloita pienistä voitoista. Jokainen askel eteenpäin on merkittävä saavutus matkallasi kohti parempaa elämää.
  2. Keskity prosessiin, ei pelkästään lopputulokseen. Jokainen päivä, jolloin teet jotain hyödyllistä, vie sinua lähemmäs tavoitettasi.
  3. Anna itsellesi lupa olla epätäydellinen. Jokainen virhe on oppimismahdollisuus, joka vie sinua lähemmäs onnistumista.
  4. Muista pysyä kärsivällisenä ja armollisena itsellesi. Matka kohti parempaa elämää voi olla mutkikas, mutta jokainen askel vie sinua lähemmäs päämäärääsi.
  5. Aseta oma hyvinvointisi ja onnellisuutesi prioriteetiksi. Kun pidät itsestäsi huolta, pystyt olemaan parempi versio itsestäsi myös muille.
  6. Muista, että olet arvokas ja ansaitset hyvää. Älä koskaan epäile omaa potentiaaliasi saavuttaa haluamasi asiat.
  7. Rakenna vahva tukiverkosto ympärillesi. Ympäröimällä itsesi positiivisilla ja kannustavilla ihmisillä voit saada lisää voimaa ja inspiraatiota matkallesi.
  8. Pidä mielessäsi, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus aloittaa puhtaalta pöydältä ja tehdä muutoksia elämässäsi.