Onnistumisen askeleet – lupaukseni sinulle.

Kun tiedät mitkä askeleet ohjaavat sinua oikeaan suuntaan, etenet joka päivä kohti onnistumistasi. Onnistumisesi on silloin enää ajan kysymys.

Jos haluat muuttaa nykytilanteesi ja olet siihen valmis, on aika lähteä liikkeelle. Älä mieti aloittamista enää yhtään kauempaa.

Se mitä teet tänään, palkitsee sinut huomenna. 

Anna itsellesi lupa unelmoida.

Näe selkeänä mielessäsi haluamasi lopputulos ja ole valmis onnistumaan. Lupaan auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi. 

Lupaa panostaa itseesi ja omaan hyvinvointiisi.  

Onnistumisesi on kiinni sinusta, joten ei kannata välittää muiden mielipiteistä. Kukaan toinen ei voi elää elämääsi puolestasi tai tehdä päätöksiä puolestasi, joten älä anna ulkopuolelta tulevien asioiden estää sinua onnistumasta. Lupaan auttaa sinua parantamaan hyvinvointiasi.

Luota itseesi ja luota minuun.

Kun sinä voit hyvin, olet tyytyväisempi itseesi ja omaan elämääsi. Ja mitä tyytyväisempi olet, sitä onnellisemmaksi tunnet itsesi ja sitä helpompi sinun on saavuttaa tavoitteitasi ja unelmiasi. Lupaan antaa sinulle helpot ja toimivat työkalut, joiden avulla onnistut. 

Lupaa olla lempeä itsellesi.

Kuuntele itseäsi ja omia toiveitasi ja tarpeitasi herkällä korvalla. Kohtele itseäsi lempeästi ja rakkaudella. Lupaan antaa sinulle yksinkertaiset työkalut, joiden avulla saavutat tavoitteesi lempeämmin ja pehmeämmin. 

Älä lannistu.  

Repsahdukset kuuluvat elämään, joten niistä ei kannata lannistua, päinvastoin. Ne ovat oppimisen paikkoja, joita tarvitset onnistumisen matkalla. Lupaan auttaa sinua ja annan sinulle toimivat työkalut haasteiden käsittelyyn ja esteiden ylittämiseen. 

Uskalla nauttia onnistumisesta.

Nauti kaikista onnistumisista, ovat ne sitten pieniä tai isoja. Palkitse itsesi ja hemmottele itseäsi. Kohtele itseäsi rakkaudella. Pinnan alla tapahtuu koko ajan, vaikka se ei heti näkyisikään päälle päin. Lupaan antaa sinulle helppoja ja yksinkertaisia työkaluja, joiden avulla opit rakastamaan itseäsi ja suhtautumaan itseesi rakkaudella.

Ole valmis muuttamaan ajatteluasi. 

Ole valmis päästämään irti sellaisista ajatuksista ja uskomuksista, jotka estävät sinua onnistumasta ja menemästä eteenpäin. Se ei välttämättä aina ole helppoa, mutta autan sinua. Lupaan antaa sinulle tarvitsemasi työkalut ja näytän miten sen teet. 

Ole valmis päästämään irti esteistäsi.

On aika päästää irti harteillasi olevat painolastit. On aika päästää irti asioista, joita olet kantanut mukanasi aivan liian kauan ja jotka ovat estäneet sinua onnistumasta. Lupaan antaa sinulle työkalut, joiden avulla opit käsittelemään vaikeita ja onnistumisesi esteenä olevia asioita. Voit vihdoin päästää irti ja edetä haluamaasi suuntaan.

Ole valmis muuttamaan omia uskomuksiasi.

Sinäkin kannat mukanasi onnistumistasi rajoittavia uskomuksia itsestäsi. On aika käsitellä nämä uskomukset ja päästää niistä irti. Se ei käy yhdessä yössä, mutta sinä onnistut. Lupaan antaa tarvitsemasi työkalut ja näytän miten sen teet. 

Päätä aloittaa ja ota ensimmäinen konkreettinen askel.

Meillä jokaisella on 24 tuntia aikaa päivässä, ei enempää eikä vähempää. Tätä kallisarvoista aikaa ei kannata käyttää odottamiseen. Paras hetki aloittaa on juuri nyt, sillä mikäli odotat parempaa ajankohtaa huomaat, ettei sitä tule. Aina tulee joku muu asia, joka siirtää aloittamista eteenpäin. Lupaan antaa sinulle toimivat työkalut  jotta saat aikasi riittämään kaikkiin niihin asioihin, joihin haluat. 

Päätä onnistua.

Päätä, että tällä kertaa onnistut. Päätä että nyt teet vihdoin tavoitteistasi ja unelmistasi totta. Lupaan antaa sinulle työkalut, joiden avulla varmistat onnistumisesi. 

Uskalla hyväksyä epätäydellisyytesi.

Kukaan toinen ei vaadi sinulta täydellisyyttä, joten älä itse vaadi sitä enää itseltäsi. Uskalla olla aito oma itsesi. Se voi olla aluksi pelottavaa, mutta sinä onnistut. Lupaan antaa sinulle työkalut, joiden avulla onnistut ja opit katsomaan itseäsi rakastavin silmin.

Unohda tekosyyt.

Päätä toteuttaa ne asiat elämässäsi, jotka haluat. Unohda tekosyyt ja sitku- tai mutku-lauseet. Nyt on aika lähteä liikkeelle. Lupaan auttaa sinua ja annan sinulle tarvitsemasi työkalut.  Sinä onnistut!

Etene pienin askelin.

Kaikkea ei kannata yrittää laittaa kuntoon yhdellä kerralla, joten lupaa itsellesi edetä tällä kertaa pienin askelin. Pienillä asioilla teet isoja muutoksia. Sinun ei tarvitse muuttaa koko elämääsi onnistuaksesi, mutta jo pieni muutos voi muuttaa koko elämäsi. Lupaan auttaa sinua ja antaa sinulle työkalut, joiden avulla eteneminen on varmaa ja sen lisäksi jopa hauskaa.