manifestointi
|

Manifestointi ja vaatekaapin siivous liittyvät toisiinsa.

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Onnistuminen merkitsee uusia lähestymistapoja ja vanhasta luopumista. Kerron sinulle miten manifestointi ja vaatekaapin siivous liittyvät toisiinsa, mutta kokeile ensin seuraavaa yksinkertaista tekniikkaa, joka auttaa myös kodin järjestämisessä:

 • Tyhjennä vaatekaappi ja järjestä vaatteet pinoihin: housut, paidat, mekot ja muut omiin kategorioihinsa.
 • Luo neljä pinoa: säilytettävät, kierrätettävät, pois heitettävät ja korjattavat/pidettävät.
 • Käy läpi jokainen vaate ja kysy itseltäsi: ”Tuntuuko tämä mukavalta päällä?” Jos vastaus on ”ei”, laita se kierrätettäviin.
 • Ole realistinen ja mieti, milloin viimeksi käytit vaatetta. Jos se on ollut vuosia sitten, on aika luopua siitä.

Tunteet voivat helposti liittyä vaatteisiin, mutta muista, että tunteiden tarkoitus on palvella sinua käytössäsi.

On tärkeää muistaa, että vaatteet ovat enemmän kuin pelkkiä kangaspaloja; ne ovat tarinoita ja muistoja, mutta myös tilaa ja mahdollisuuksia. 

Kun teet tilaa uusille mahdollisuuksille vapauttamalla tilaa kaapeistasi, teet tilaa myös elämälle. 

Jokainen luopuminen avaa oven uusille kokemuksille ja antaa mahdollisuuden löytää ne vaatteet, jotka todella heijastavat sinua ja tekevät sinut onnelliseksi joka päivä. 

Muista, että muutos voi alkaa yksinkertaisista teoista, kuten vaatekaapin järjestämisestä, ja voi johtaa suuriin muutoksiin elämässäsi.

Manifestointi on upea työkalu onnistumiseen. Ja manifestoinnin Käsikirja tarjoaa sinulle työkalut haluamiesi asioiden saavuttamiseen elämässäsi.

Eräs ihana asiakkaani jakoi innostuneena kaikki upeat tapahtumat, jotka olivat muuttaneet hänen elämäänsä vain neljän päivän aikana. Jos sinäkin haluat kokea vastaavanlaisia onnistumisia ja jakaa niitä iloiten, klikkaa tästä ja lue lisää.

Manifestoinnin käsikirja auttaa sinua ymmärtämään manifestoinnin periaatteita ja soveltamaan niitä käytännössä saavuttaaksesi haluamasi asiat elämässäsi.

 • Kerron, mitä manifestointi tarkoittaa ja miten se toimii.
 • Opastan sinua asettamaan selkeitä ja saavutettavia tavoitteita eri elämänalueilla, kuten uraan, terveyteen, rakkauteen, ihmissuhteisiin, talouteen…
 • Annan käytännön vinkit miten voit luoda mielikuvia haluamistasi asioista ja tavoitteista.
 • Esittelen sinulle positiivisia lausumia ja ohjaan sinua tukemaan omaa manifestointiprosessiasi.
 • Autan sinua päästämään irti sinua mahdollisesti rajoittavista uskomuksista, jotka voivat estää sinua saavuttamasta haluamiasi asioita.
 • Ohjaan sinua luomaan konkreettinen toimintasuunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi ja kannustan sinua ottamaan askelia kohti unelmiesi toteutumista.
 • Ohjaan sinua harjoittamaan näitä taitoja päivittäin.
 • Kannustan sinua sitoutumaan manifestointiprosessiin pitkäjänteisesti ja rohkaisen sinua jatkamaan vaikka kohtaisit vastoinkäymisiä. Muutos vaatii aina oman aikansa, samoin unelmasi toteutuminen vaatii tietyn ajan.
 • Opit mitä asioita sinun tulee ottaa huomioon affirmaatioiden käytössä. Saat voimaannuttavan affirmaation jokaiselle päivälle seuraavalle 3 kuukauden ajalle, yhteensä 90 affirmaatiota onnistumisesi tueksi.

Lue lisää Manifestoinnin käsikirjasta klikkaamalla tästä.

Rakkaudella
Virpi

manifestointi

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *