|

Manifestointi ja vaatekaapin siivous liittyvät toisiinsa.

Onnistuminen merkitsee uusia lähestymistapoja ja vanhasta luopumista. Kerron sinulle miten manifestointi ja vaatekaapin siivous liittyvät toisiinsa, mutta kokeile ensin seuraavaa yksinkertaista tekniikkaa, joka auttaa myös kodin järjestämisessä:

  • Tyhjennä vaatekaappi ja järjestä vaatteet pinoihin: housut, paidat, mekot ja muut omiin kategorioihinsa.
  • Luo neljä pinoa: säilytettävät, kierrätettävät, pois heitettävät ja korjattavat/pidettävät.
  • Käy läpi jokainen vaate ja kysy itseltäsi: ”Tuntuuko tämä mukavalta päällä?” Jos vastaus on ”ei”, laita se kierrätettäviin.

Ole realistinen ja mieti, milloin viimeksi käytit vaatetta. Jos se on ollut vuosia sitten, on aika luopua siitä.

Tunteet voivat helposti liittyä vaatteisiin, mutta muista, että tunteiden tarkoitus on palvella sinua käytössäsi. Vaatteet ovat enemmän kuin pelkkiä kangaspaloja; ne ovat tarinoita ja muistoja, mutta myös tilaa ja mahdollisuuksia. 

Kun teet tilaa uusille mahdollisuuksille vapauttamalla tilaa kaapeistasi, teet tilaa myös elämälle. Jokainen luopuminen avaa oven uusille kokemuksille ja antaa mahdollisuuden löytää ne vaatteet, jotka todella heijastavat sinua ja tekevät sinut onnelliseksi joka päivä. 

Muista, että muutos alkaa yksinkertaisista teoista, kuten vaatekaapin tai kodin järjestämisestä, ja voi johtaa suuriin muutoksiin elämässäsi. Yksi pieni muutos voi muuttaa koko elämäsi.

Manifestointi on upea työkalu onnistumiseen, luopumalla vanhasta ja avaamalla ovet uusille kokemuksille. Manifestoinnin Käsikirja tarjoaa sinulle työkaluja haluamiesi asioiden saavuttamiseen elämässäsi.

Eräs ihana asiakkaani kertoi innostuneena kaikki upeat tapahtumat, jotka olivat muuttaneet hänen elämäänsä vain neljän päivän aikana siitä, kun hän aloitti noudattamaan Manifestoinnin Käsikirjan suunnitelmaa.

Jos sinäkin haluat kokea vastaavanlaisia onnistumisia ja jakaa niitä iloiten, klikkaa tästä ja lue lisää.

Manifestoinnin käsikirja auttaa sinua ymmärtämään manifestoinnin periaatteita ja opit soveltamaan niitä käytännössä saavuttaaksesi haluamasi asiat elämässäsi.

Kerron, mitä manifestointi tarkoittaa ja miten saat sen toimimaan haluamallasi tavalla.

Opastan sinua asettamaan selkeitä ja saavutettavia tavoitteita eri elämänalueilla, kuten uraan, terveyteen, rakkauteen, ihmissuhteisiin, talouteen…

Annan käytännön vinkkejä miten voit luoda mielikuvia haluamistasi asioista ja tavoitteista.

Kerron miten saat positiiviset lausumat toimimaan arjessasi ja ohjaan sinua tukemaan omaa manifestointiprosessiasi.

Autan sinua päästämään irti sinua rajoittavista uskomuksista, jotka voivat estää sinua saavuttamasta haluamiasi asioita.

Ohjaan sinua luomaan konkreettinen toimintasuunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi ja kannustan sinua ottamaan askelia kohti unelmiesi toteutumista. Ohjaan sinua harjoittamaan näitä taitoja päivittäin.

Kannustan sinua sitoutumaan manifestointiprosessiin pitkäjänteisesti ja rohkaisen sinua jatkamaan vaikka kohtaisit vastoinkäymisiä.

Muutos vaatii aina oman aikansa, samoin unelmasi toteutuminen vaatii tietyn ajan. Olet valmis vastaanottamaan haluamasi?

Lue lisää Manifestoinnin käsikirjasta klikkaamalla tästä.

Rakkaudella
Virpi

manifestointi

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *