|

Mikä häiriötekijä sinut helposti unohtamaan keskittymisen?

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Jokaisen päivässä on yksi tai useampi häiriötekijä, jotka voivat ohjata meidät pois oikeasta suunnasta kohti tavoitteitamme. Vaikka jotkin näistä häiriöistä saattavat vaikuttaa pieniltä tai vähäpätöisiltä, ne voivat silti merkittävästi vaikuttaa kokonaistulokseen.

Kun jokin asia vie huomiomme pois omista unelmistamme, sen koolla ei ole lopulta niin suurta merkitystä. Tärkeintä on ymmärtää, että jokainen häiriötekijä vaikuttaa lopputulokseen.

Oletko koskaan pysähtynyt pohtimaan, mitkä tekijät saavat sinut herpaantumaan omien tavoitteidesi ja unelmiesi tavoittelussa?

Mitkä tekijät omassa arjessasi vievät huomiosi pois niistä asioista, jotka mahdollistavat tavoitteidesi ja unelmiesi toteutumisen?

Nämä ovat niitä häiriötekijöitä, jotka voivat saada tavoitteesi ja unelmasi siirtymään eteenpäin jopa kauaksi tulevaisuuteen tai estää niiden toteutumisen kokonaan.

Häiriötekijä voi olla esimerkiksi sosiaalinen media, puhelin, televisio, lehdet ja niiden keskustelupalstat, uutisvirta, negatiivinen seura tai jokin muu asia.

Se voi olla myös epämiellyttävä kohtaaminen, väsymys, nälkä tai vaikkapa postilaatikkoon kolahtanut ylimääräinen lasku.

Koska kaikki häiriötekijät ovat lähtökohtaisesti samanarvoisia, on tärkeää suojata itsesi niiltä.

Miten häiriötekijä poistetaan?

Konkreettiset askeleet:

Sen sijaan, että altistut negatiivisuudelle ja vuodatuksille, vietä aikaa ihmisten seurassa, jotka tuovat positiivista energiaa elämääsi ja kannustavat sinua eteenpäin.

Sen sijaan, että pilaat mielialasi lukemalla keskustelupalstojen negatiivisia kommentteja, jätä nuo kommentit omaan arvoonsa. Keskity mieluummin keskusteluihin, jotka tuovat sinulle iloa ja positiivista mieltä.

Sen sijaan, että annat sosiaalisen median viedä arvokasta aikaasi, käytä aikaa sellaisiin asioihin, jotka edistävät hyvinvointiasi ja tuovat iloa elämääsi.

Sen sijaan, että menetät uskosi itseesi ja tulevaisuuteesi seuraamalla negatiivisia uutisia, harkitse uutispaastoa. Ei ole haitaksi jättää uutisten seuraaminen hetkeksi tauolle.

Ja sen sijaan, että vietät aikaasi tuijottamalla televisioruutua, harkitse, mitä voit oppia katsomistasi ohjelmista ja miten voit soveltaa niitä omassa elämässäsi.

Lue tästä kirjoitukseni siitä mitä television poliisikoira voi opettaa onnistumisesta.

Keskitä huomiosi siihen, mitä haluat elämältäsi. Mitä enemmän keskityt tiettyyn asiaan, sitä enemmän se vahvistuu elämässäsi.

Rakkaudella
Virpi

unohda-häiriötekijä-ja-keskity-onnistumiseen

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *