Mitkä asiat saavat huomiosi herpaantumaan?

Jos tykkäät kirjoituksestani, voit jakaa sen eteenpäin. Kiitos.

Jokaisen arjesta löytyy useita häiriötekijöitä. Ne saavat meidät suuntaamaan tekemisemme onnistumisen kannalta vääriin asioihin. 

Ajattelemme, ettei jollain pienellä asialla ole niin suurta merkitystä lopputulokseen. Totuus on kuitenkin se, että jokainen häiriötekijä omassa arjessasi on samanarvoinen.

Kun joku asia vie omat ajatuksesi pois omasta unelmastasi, ei ole väliä onko asialla mielestäsi iso vai pieni merkitys.

Sillä on nimittäin suuri vaikutus lopputulokseen.

Oletko miettinyt mitkä asiat saavat sinun huomiosi herpaantumaan oman tavoitteesi ja unelmasi tavoittelemisesta?

Mitkä asiat omassa arjessasi vievät huomiosi pois asioista, jotka mahdollistavat tavoitteiden ja unelmiesi toteutumisen?

Nämä ovat juuri niitä häiriötekijöitä, jotka saavat tavoitteesi ja unelmasi siirtymään eteenpäin jopa hamaan tulevaisuuteen.

Ne voivat myös estää kokonaan niiden toteutumisen.

Häiriötekijä voi olla sosiaalinen media, puhelin, televisio, iltapäivälehtien keskustelupalstat, uutisvirta, negatiivinen seura tai jokin muu.

Se voi olla myös ilkeä kohtaaminen, väsymys, nälkä tai vaikkapa postilaatikkoon tupsahtanut ylimääräinen lasku.

Koska kaikki häiriötekijät ovat lähtökohtaisesti samanarvoisia, on sinun tärkeää suojata itsesi niiltä.

Konkreettiset askeleet:

Sen sijaan, että otat vastaan negatiivista vuodatusta, vietä aikaa sellaisten ihmisten seurassa, jotka tuovat sinulle positiivista energiaa ja jotka kannustavat ja tukevat sinua.

Sen sijaan, että saat itsesi huonolle tuulelle lukemalla keskustelupalstoja, jätä palstan kommentit omaan arvoonsa. Keskity keskusteluihin, jotka saavat sinut hyvälle tuulelle ja suorastaan loistamaan. 

Sen sijaan, että annat sosiaalisen median viedä kallisarvoista aikaasi, käytä aika sellaisiin asioihin, jotka auttavat sinua tekemään omasta arjestasi parempaa.

Sen sijaan, että menetät uskon itseesi ja tulevaisuuteen seuraamalla negatiivisten uutisten virtaa, ota uutispaasto. Et menetä mitään jättämällä uutisten seuraamisen edes muutamaksi päiväksi tauolle.

Ja sen sijaan, että tapitat televisioruutua ilta toisensa jälkeen, mieti mitä voit oppia katsomistasi ohjelmista ja miten voit hyödyntää oppimaasi omassa arjessasi.

Lue mitä television poliisikoira voi opettaa sinulle.

Keskity siihen mitä haluat elämääsi.

Se mihin keskityt, lisääntyy.

Rakkaudella
Virpi

Jos tykkäät kirjoituksestani, voit jakaa sen eteenpäin. Kiitos.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *