|

Kumpi on päätöksesi pohjalla; fakta vai fiktio?

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Meillä kaikilla on samat mahdollisuudet onnistua. Jos kuitenkin tunnet, että tämä ei pidä paikkaansa omalla kohdallasi, onko ajatuksesi todellisuutta vai kuvitelmaa? Fakta vai fiktio?

Usein uskomme, että meillä ei ole samoja mahdollisuuksia kuin toisilla. Toiset vaikuttavat porskuttavan eteenpäin onnistumisen aalloilla, kun taas itse tuntuu taistelevan jatkuvien haasteiden keskellä.

Mutta totuus on, että sinulla on yhtä suuri mahdollisuus menestyä. Kyse on vain siitä, että se saattaa tuntua toisinaan toisin.

Kaikki lähtee omista ajatuksistamme.

Jos uskot, ettet kykene onnistumaan, se tekee onnistumisen vaikeaksi, joskus jopa mahdottomaksi. Uskomuksesi määrittelevät totuuden omassa mielessäsi. Mutta kolikolla on kääntöpuolensa.

Jos uskot itseesi ja mahdollisuuksiisi, mikään ei voi estää sinua onnistumasta. Tai ainakin, niin uskot. Itse asiassa ainoa asia, joka voi estää sinua, olet sinä itse.

Meistä jokainen on oman menestyksemme suurin este. Fakta vai fiktio?

Jos olisin ymmärtänyt tämän itse aiemmin, olisin voinut kulkea helpommin läpi elämäni polun.

Monesti kiinnitämme huomiota kaikkeen muuhun paitsi itseemme. Yritämme muuttaa muita ja ympäristöämme, mutta unohdamme tarkastella itseämme ja omaa rooliamme.

Usein syytämme muita ja ulkoisia tekijöitä epäonnistumisista, emmekä tunnista omaa osuuttamme.

Onnistuminen lähtee siitä, että sinä voit hyvin. Fakta vai fiktio?

Mitä paremmin voit, sitä tyytyväisempi olet itseesi ja elämääsi. Mitä tyytyväisempi olet, sitä onnellisemmaksi tunnet itsesi, ja sitä helpompaa on saavuttaa menestystä. Lisäksi löydät helpommin ratkaisuja elämässäsi kohtaamiisi haasteisiin.

Onnistuminen tai onnellisuus ei tarkoita sitä, että elämästäsi katoaisivat haasteet. Niitä on jokaisella meistä.

Sen sijaan se tarkoittaa, ettet enää anna niiden kaataa sinua. Ne eivät enää estä sinua tavoittelemasta haluamiasi asioita tai saavuttamasta unelmiasi.

Se tarkoittaa, että kykenet löytämään ratkaisuja esteisiin, etkä lannistu niiden edessä.

Entä mikä on sitten onnistumisen salaisuus?

Yksinkertaisesti sanottuna, onnistumisen salaisuus on hyvinvointisi ja tyytyväisyytesi omaan elämääsi.

Toki se saattaa tuntua haastavalta, ja usein se onkin helpommin sanottu kuin tehty. Voi olla, että törmäät ensimmäiseen kompastuskiveen juuri tässä kohdassa. Tuntuu, että tyytyväisyys ja onnellisuus ovat kaukaisia tavoitteita.

Vaikka tilanteesi olisi kuinka haastava tahansa tällä hetkellä, se ei sulje pois mahdollisuutta olla tyytyväinen ja onnellinen, sillä…

Tyytyväisyys ja onnellisuus ovat sisäisiä tunnetiloja. Ne eivät riipu ulkoisista tekijöistä. Et tarvitse rahaa tai materiaa saavuttaaksesi ne, vaikka usein niin luulemme.

Mieti hetki, mitä ajattelet itsestäsi ja omista mahdollisuuksistasi.

Sitten, mieti ovatko nämä ajatukset todellisuutta vai kuvitelmaa.

Onnistuminen lähtee omista ajatuksistamme.

Olen luonut verkkokurssin, jossa jaan kanssasi työkalut ja askeleet onnellisuuden ja tyytyväisyyden lisäämiseksi elämässäsi.

Rakkaudella
Virpi

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *