fbpx

Tiedätkö miksi aiemmat dieetit, muutokset tai unelmat eivät ole toteutuneet toivotusti?

Syy on itse asiassa hyvin yksinkertainen. 

Jopa niin yksinkertainen, että kun vihdoin oivallat sen, huomaat, että ratkaisu on käsillä tälläkin hetkellä. 

Miksi se on ainoastaan hyvä asia?

 • Se kertoo, että muutos on mahdollista kenelle meistä tahansa.
 • Se kertoo, että voit onnistua, olipa lähtötilanteesi millainen hyvänsä.
 • Se kertoo, ettei sinulla tarvitse olla erityistaitoja tai -osaamista onnistuaksesi ja saavuttaaksesi tavoitteita ja unelmia.
 • Se kertoo, että sinäkin voit onnistua!

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä, vaikka se siltä joskus tuntuukin. Onnistuminen vaatii ainoastaan tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessa joka päivä.


Se voi kuulostaa vaikealta, mutta sen ei tarvitse olla sitä.


Onnistuaksesi sinun tulee tehdä päätös muutoksen tekemiseen ja olla valmis muutokseen. Se tarkoittaa konkreettisten asioiden tekemistä omassa arjessasi.


Sillä ilman mitään muutoksia aiempiin toimintatapoihin ja -malleihin, ei mitään muutoksia voi edes syntyä.


Sen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa.

Oletko koskaan miettinyt, miksi toisille onnistuminen näyttää niin helpolta?

Onnistuminen on helpompaa, kun työkalut toimivat lähtötilanteesta huolimatta. Kun sinulla on käytössäsi onnistumisen työkalut, jotka sopivat itsellesi ja omaan arkeesi, on onnistuminen helpompaa ja vaivattomampaa.

Kun rakennat vankan pohjan onnistumiselle, hyvinvoinnillesi ja onnellisemmalle elämälle, on onnistuminen helpompaa ja varmempaa.  

Kun parannat hyvinvointiasi, lisäät itsevarmuuttasi ja tyytyväisyyttäsi itseäsi ja elämääsi kohtaan. Mitä tyytyväisempi olet itseesi ja elämääsi, sitä helpompaa onnistuminen on. 

Kun käytössäsi on lempeät työkalut, saavutat tavoitteesi ja unelmasi helpommin. Kun käytössäsi olevat työkalut ovat sinulle ja omalle kehollesi lempeitä ja armollisempia, saavutat helpommin elämääsi asioita, joita haluat. Onnistuminen ei vaadi kieltoja, lakkoja tai suu vaahdossa treenaamista.

Kun käytössäsi on toimivat ja testatut työkalut, onnistuminen on helpompaa. On turha yrittää parantaa oireita, jos oireen syy vaikuttaa edelleen taustalla. Saat ainoastaan hetken helpotuksen asiaan. Kun saat käyttöösi työkalut, jotka toimivat kaikkiin elämäsi osa-alueisiin, tavoitteesta tai unelmastasi riippumatta, on onnistuminen helpompaa ja tulokset pysyviä.

Asiakkaiden antama keskiarvo Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssista

9,2 

Asiakkaiden kommentteja:


"Käytännöllinen ja helposti omaan arkeen vietävissä."


"Todella kattava sisältö."


"En osannut des ajatella, että itse estin edelleen itseäni onnistumasta."

Usein haluamme muutoksia mahdollisimman nopeasti! Se on täysin normaalia.

 • Ehkä sinäkin olet halunnut muutoksia mahdollisimman nopeasti, kun laskupino pöydän päällä kasvaa ja rahat on vähissä. Haluat nopeasti jostain rahaa.  
 • Ehkä sinäkin haluat nopeita muutoksia, kun saat kutsun ystäväsi 60-vuotisjuhlaan, eikä juhlamekkosi menekään enää päälle. Haluaisit nopeasti painoa alas ja mahtua jälleen mekkoosi.
 • Ehkä sinäkin haluat nopeita muutoksia, kun työpaikalla sinua pyydetään jälleen kerran venymään ja vanumaan, vaikka et jaksaisi. Haluaisit nopeasti muutoksia joko työhön tai työpaikkaan.
 • Ehkä sinäkin haluat nopeita muutoksia, kun ystäväsi soittaa sinulle ja kaataa kaiken pahan olon sinun niskaasi, välittämättä edes miltä sinusta sillä hetkellä tuntuu. 
 • Ehkä sinäkin haluat nopeita muutoksia, kun menet illalla tyytymättömänä, ärtyneenä tai suuttuneena nukkumaan, eikä unen tulosta tuossa olotilassa ole tietoakaan.

Näissä kohdissa haluamme muutoksen heti.


Pieniä muutoksia voimme tehdä varsin helposti, mutta isot muutokset vaativat kuitenkin paljon ponnisteluja ja energiaa. Ja niitä meillä ei välttämättä ole. Siksi parempi keino on tehdä pieniä muutoksia ja pieniä konkreettisia asioita joka päivä.


Onnistuminen ei ole rakettitiedettä, eikä onnistuminen ole sattumaa. Se on ainoastaan tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessa joka päivä.


Mieti hetki polkupyörällä ajoa.


Kun apupyörät otettiin pois, ajaminen ei onnistunut ensimmäisellä eikä toisellakaan kerralla. Ajamista piti opetella vähän kerrallaan. Ensin piti hakea tasapainoa, sitten opetella polkemaan ja ohjaamaan. Ja jotta ei päätynyt pöpelikköön, piti oppia käyttämään myös jarruja.


Tuntuupa sinusta nyt miltä tahansa, lupaan sinulle, että muutos on mahdollinen.


Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel.

Sinun ei tarvitse muuttaa koko elämääsi saavuttaaksesi omat unelmasi ja tavoitteesi.

Kuitenkin jo pienikin asia voi muuttaa koko elämäsi.

Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssi

3 kk:n verkkovalmennus,
jonka aikana saat tarvitsemasi työkalut ja konkreettiset toiminnan askeleet.

Hinta 197€ / 3 kk

Lisäksi saat bonuksia yhteensä 74,80€.

Hinta sis. alv 10 %. Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai Jousto-luotolla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj 
yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Bonuksena:  

Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirja

(arvo 49,90€)


+


Saat lisäksi "Onnistumisen muistilistan" sekä "Viikko-, kuukausi- ja vuosipohjat" onnistumisesi tueksi
( arvo 24,90 e)

Eräs ystäväni oli muutama vuosi sitten taloudellisessa ahdingossa. Hän on kahden pienen lapsen yksinhuoltajaäiti, hänellä oli vakituinen työ ja säännöllinen, kohtalainen palkka. Silti hän huomasi, että joka kerta, kun palkka tuli, se hävisi laskuihin lähes saman tien.

Kun tilanne meni riittävän pitkälle, hän kyllästyi tähän tilanteeseen. Avullani hän alkoi pohtia omaa rahankäyttöään, laskemaan kuluja ja menoja sekä miettiä, mitä hän oikeasti tarvitsee ja mitä hän haluaa saavuttaa.

Hän oivalsi hyvin nopeasti, ettei hän pysty ratkaisemaan ongelmaa sormia napsauttamalla. Hän kuvaili tilannetta ”siirtymäajaksi”, pois vanhasta ja kohti uutta.


Siirtymäaikaa kesti puoli vuotta.  

Puolen vuoden kuluttua hänelle jäi kuukauden lopussa enemmän rahaa tilille kuin mitä kuluja ja menoja oli. 

Tuo oivallus oli elintärkeä hänen matkallaan. Sillä ilman tuota oivallusta hän olisi jatkanut samoilla toimintatavoilla kuten aiemmin ja yrittänyt saavuttaa jotain, mitä oli mahdotonta saavuttaa.

Minä haluan, että sinä saat Läpimurto Onnistumiseen -verkkokurssin aikana saman oivalluksen. Että jokaisessa muutoksessa on olemassa ns. siirtymäaika, jonka aikana joudut vielä olemaan hetken omalla epämukavuusalueella. Haluat saavuttaa unelmasi, mutta ennen sitä on vielä päästettävä irti vanhasta. Se voi aiheuttaa surua, itkua, pelkoa ja häpeää. Mutta lupaan, että kun siirtymäaika päättyy, kaikki on ollut sen arvoista.


Anna tuli mukaan Läpimurto Onnistumiseen -kurssille syksyllä 2021. 


Anna on 55-vuotias työssäkäyvä vaimo ja äiti, jonka lapset ovat jo lentäneet pesästä. Anna kasvoi perheessä, jossa oli tiukka kuri ja tarkat toimintamallit. Aina piti olla puhdasta ja piti osata käyttäytyä kunnolla.

Yleensä piti tehdä vähän enemmän kuin mitä pyydettiin. Piti totella ja olla kiltti, eikä saanut omalla käytöksellä aiheuttaa mielipahaa muille. 


Anna kuvaili itseään isin tytöksi”. Ennen kurssille tuloa Anna kuvaili itseään hyvin itsekriittiseksi ihmiseksi. Hänestä näkyi, että pienikin lempeys itseään kohtaan puuttui lähes kokonaan.

Anna oli pitkään kamppaillut oman hyvinvointinsa ja jaksamisensa kanssa, sillä energiaa ei vain tahtonut olla. Annalle oli kertynyt vuosien saatossa ylipainoa, eikä hän kokenut olevansa miellyttävä tai arvostettu – ei kotona eikä työpaikalla. 

Pitkä avioliitto ja kahden lapsen kasvatus olivat opettaneet” Annan laittamaan aina muiden tarpeet omiensa edelle. Työ, kiire, stressi sekä korona – sodasta nyt puhumattakaan – ahdistivat Annaa aika paljon. 

Hän yritti lievittää stressiä ja ahdistusta puuhailemalla puutarhassa ja lukemalla kirjastosta lainaamiaan kirjoja. 


Ilman kurssia Anna ei olisi pystynyt käsittelemään asioita, vaan hän olisi käpertynyt pelkoon ja ahdistukseen. Anna kirjoitti omaan päiväkirjaansa kurssin aikana ajatuksiaan ylös, ja jälkikäteen hän on hämmästynyt siitä, miten paljon hän on muuttunut ja mennyt eteenpäin omalla muutosmatkallaan. Arjen tiimellyksessä sitä harvoin huomaa ja se mistä lähti liikkeelle unohtuu helposti. 


Anna kertoi, että kynnys tulla mukaan kurssille oli todella korkea. Hän ajatteli, että hänen tilanteensa on niin erilainen ja vaikea, ettei hän todennäköisesti tule saamaan minkäänlaista apua siihen. Mutta jo ensimmäisen päivän jälkeen Anna kiitti kurssin materiaaleista.

Kurssin avulla Anna on mm. oppinut:

 • pitämään puoliaan, se ei ollut aiemmin helppoa, eikä itsestään selvä asia.
 • miettimään asioita itsensä sekä oman jaksamisensa ja hyvinvointinsa näkökulmasta.  
 • nauttimaan äidin muuttuneesta roolista aikuisten lasten aloitellessa omaa itsenäistä elämäänsä. 
 • nauttimaan parisuhteestaan ja arvostamaan kumppaniaan.
 • suhtautumaan itseensä ja elämäänsä eri tavalla – paremmin – kuin aikaisemmin.
 • ymmärtämään miksi kaikki aikaisemmat dieetit ja nopeat ratkaisut eivät toimineet.
 • kuuntelemaan itseään ja omia tarpeitaan.
 •  suhtautumaan itseensä lempeämmin ja armollisemmin.
 • suhtautumaan omaan työhönsä ja työympäristössä oleviin haasteisiin realistisesti ja itseään kuunnellen.
 • katsomaan itseään peilistä ja oikeasti tykkäämään itsestään ja peilikuvastaan.
 • olemaan positiivisempi ja suhtautumaan elämään myönteisemmin.
 • avaamaan keskusteluyhteyden oman puolison kanssa ja se onkin yllättänyt positiivisesti runsaudellaan!
 • ja paljon muuta...

Kivi putosi sydämeltä! Ymmärsin, etten olekaan niin huono ja epäonnistunut ihminen kuin kuvittelin olevani.”  - Anna.

Kuten näet, Anna on aivan tavallinen suomalainen nainen, kuten sinäkin. Ja aivan kuten Anna, myös sinä voit elää unelmiesi elämää.

Läpimurto Onnistumiseen -verkkokurssilla näytän sinulle, miten se tehdään.


Itsensä kiusaaminen tai kehon rääkkääminen eivät ole tie kiinteämpään ulkomuotoon tai onnelliseen elämään.

Läpimurto onnistumiseen -

verkkokurssi

3 kk:n verkkovalmennus,
jonka aikana saat tarvitsema työkalut ja askelmerkit. 

Hinta 197 € / 3 kk

Lisäksi saat bonuksia yhteensä 74,80€.

Hinta sis. alv 10 %. Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai Jousto-luotolla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj 
yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Bonuksena:  

Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirja

(arvo 49,90€)


+


Saat lisäksi "Onnistumisen muistilistan" sekä "Viikko-, kuukausi- ja vuosipohjat" onnistumisesi tueksi
( arvo 24,90 e)

"Virpi on erittäin sitoutunut siihen mihin ryhtyy."

"Virpi perehtyy yksilöllisiin tarpeisiin, kuunnellen asiakkaan toiveita sekä muutoksen tarpeita. Virpi on aidosti rinnalla kulkija. Omien kokemustensa kautta Virpistä on tullut kokemusasiantuntija, ja siksi tämä homma toimii!!!
Virpin kanssa edetään asiakkaan määrätessä vauhdin… tosin, jos oma into meinaa lopahtaa, löytää Virpi sen tarvittavan tsempin, ja taas jatketaan innolla eteenpäin. 
Vilpittömästi suosittelen häntä!!!"

Jaana H

Voisiko ratkaisu elämässäsi oleviin haasteisiin löytyä verkkokurssilta? 

Kurssin aikana saat vastaukset mm. näihin kysymyksiin:

 • Miksi aikaisemmat muutosyritykset eivät ole onnistuneet?
 • Miten käännät aiempien kokeilujen negatiiviset muistot onnistumisen voimavaraksi?
 • Mitkä sisäiset toimintatavat ja ajatusmallit sabotoivat muutosta?
 • Miten pääset eroon sinua rajoittavista toimintatavoista ja ajatusmalleista?
 • Miten valjastat sisäiset arvosi tukemaan muutosmatkaasi?
 • Miten teet pieniä, mutta tärkeitä muutoksia omassa arjessa varmistamaan onnistumisesi?
 • Miten saavutat suuria onnistumisia jo 3 kuukaudessa ja aiemmin?
 • Miten varmistat motivaation, jotta matkasi ei keskeydy?  
 • Miten vahvistat luottamusta itseesi ja onnistumiseesi haluamasi muutoksen läpiviemiseksi?
 • Miten vahvistat uskoasi itseesi ja omaan onnistumiseesi?
 • Mistä löydät aikaa haluamasi muutoksen läpiviemiseksi?

Et tarvitse vaikeita ohjeita saavuttaaksesi tavoitteesi ja unelmasi.

Opiskelumateriaalin, työkirjojen ja tukeni avulla teet muutosta askel kerrallaan.

 • Kurssi sisältää 10 jaksoa
 • Kurssi sisältää 38 timanttista opiskelumateriaalia.
 • Kurssi sisältää 24 timanttista työkirjaa.
 • Sekä 3 testattua ja toimivaa suunnittelupohjaa. 

Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssin materiaali käytössäsi jo parissa minuutissa
ja sen jälkeen aina kun tarvitset!

Voit opiskella kurssimateriaalia tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella. Pääset kirjautumaan heti maksun jälkeen kurssialustalle sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi, joka toimitetaan sinulle maksun jälkeen. Mikäli unohdat salasanan, voit tilata helposti uuden. Pääset aloittamaan oman läpimurtosi jo parin minuutin päästä ilmoittautumisestasi.


Minun tehtäväni on auttaa myös sinua saavuttamaan omat unelmasi ja potentiaalisi. Haluan tehdä sen siksi, että olen itse käynyt tuon saman matkan, enkä halua kenenkään joutuvan opettelemaan asioita vaikeimman kautta. 


Voinko vannoa, että saavutat kaiken kurssini avulla? Valitettavasti en. Menestyksesi riippuu omasta halustasi, tahdostasi, asenteestasi ja siitä mitä teet onnistumisesi eteen.


Mikään muutos ei onnistu, ellet ole valmis tekemään sen eteen edes jotain. Tai kokeile vaikka hypätä auton rattiin ja katso, mitä tapahtuu…


Ei yhtään mitään. 


Jos haluat tehdä oman läpimurtosi, voin luvata sinulle sen, että kun käytät näitä kurssilla saamiasi työkaluja ja vinkkejä omassa arjessasi, saat tuloksia ja saavutat elämääsi niitä asioita, joita haluat.


Tiedän, että muutos vaatii myös rohkeutta. Rohkeutta uskoa siihen, että onnistuminen on mahdollista myös sinulle.

Minä tiedän että onnistuminen on mahdollista myös sinulle, sillä olen auttanut satoja kaltaisiasi upeita naisia saavuttamaan omia tavoitteitaan ja unelmiaan. 


Minä uskon sinuun, joten uskothan sinäkin itseesi? Sinun tarvitsee vain ottaa toimivat ja testatut työkalut ja vinkit käyttöösi ja nauttia työsi tuloksista ja matkasta, jolle olet juuri nyt astumassa. 


Päätös on nyt edessäsi.


Voit ottaa vastuun omasta onnistumisestasi helposti, nopeasti ja tehokkaasti. Tai voit päättää, että istahdat mieluummin sohvalle ja katsot vaikkapa Emmerdalen.


Kolmen kuukauden kuluttua (ja jo aiemminkin) tämä yksi ainoa päätös on tuonut sinulle täysin erilaiset lopputulokset. Entä mikä on tilanne vuoden kuluttua tai viiden vuoden kuluttua?


Kumpaan porukkaan sinä haluat kuulua?

Elät iloisena ja onnellisena...

...tai stressaat edelleen esim. painostasi, elämästäsi tai unelmien ja tavoitteiden karkaamisesta käsistäsi.

Olet tyytyväinen itseesi ja elämääsi ja saavutat haluamiasi asioita elämääsi.

...tai olet edelleen jumissa haasteiden ja ongelmien verkossa.

Jos haluat kuulua vihreällä pohjalla olevaan joukkoon, toivotan sinut sydämestäni tervetulleeksi verkkokurssille. Klikkaa vain alla olevaa painiketta ja etene ohjeiden mukaan.


Jos haluat kuulua punaisella tekstillä olevaan joukkoon, haluan kiittää sinua siitä, että otit aikaa ja luit tämän sivun läpi. 

Millaista on saavuttaa unelmat - oikeasti?

Saat tietää sen, kun tulet mukaan.

Läpimurto onnistumiseen -

verkkokurssi

3 kk:n verkkovalmennus,
jonka aikana saat tarvitsemasi työkalut ja askelmerkit

Hinta 197 €

Lisäksi saat bonuksia yhteensä 74,80€.

Hinta sis. alv 10 %. Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai Jousto-luotolla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj 
yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Bonuksena: 

Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirja

(arvo 49,90€)

+


Saat lisäksi "Onnistumisen muistilistan" sekä "Viikko-, kuukausi- ja vuosipohjat" onnistumisesi tueksi
( arvo 24,90 e)

Psst. Katsohan tänne:

Sinulla ei ole mitään riskiä ostaessasi 3 kk:n verkkokurssin, sillä annan sinulle 100 %:n tyytyväisyystakuun.


Haluan, että Lupausten Portailla on ainoastaan tyytyväisiä asiakkaita ja se tarkoittaa sitä, että voit rauhassa tutustua kurssimateriaaliin.


Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen hankintaasi, palautan rahasi. 

100 %.n tyytyväisyystakuu. Täysin riskitöntä. 

Jotta päätöksesi olisi helpompi, annan sinulle 100 %:n tyytyväisyystakuun, joka kuuluu seuraavasti: Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, lähetä minulle vain sähköpostia, niin palautan rahasi. Ei muuta. 

14 pvää


Rahat takaisin -takuu

Asiakkaan palaute:  


Oma matka on ollut opettavainen, oivaltava ja ihana. Kaikki tunteet itkusta ja pahasta mielestä, epäonnistumisesta ja myöskin ilosta, naurusta ja onnesta olen käynyt läpi.
Makeanhimo, painonhallinta ja itsensä hyväksyminen ovat haastavia asioita. Vaikeita hetkiä on ja työstän niitä päivittäin. Nyt yli viisikymppisenä olen ymmärtänyt, että dieetit ym. nopeat ratkaisut joutaa ”romukoppaan”.
Vain pysyvä elämänmuutos toimii ja se miten suhtautuu asioihin. Eikä itsensä rankaisu toimi, vaan lempeys itseään kohtaan.
Kehon kuuntelu on myöskin uusi asia, jonka olen oppinut.  Nykyinen olo on muuttunut positiivisemmaksi. Nauran enemmän. Oma peilikuva näyttää paremmalta. Elämään on tullut uusia asioita, päiväkirjan kirjoittaminen, liikunta ja jooga. Ja halu ja uteliaisuus kokeilla uusia asioita.
Positiivisuus lisää positiivisuutta eli ajattelen myönteisemmin. Ikävätkin asiat on silloin helpompi käsitellä ja vatvominen jää vähemmälle. Tähän mennessä oppimani ja oivaltamani asiat vaikuttavat jaksamiseen todella paljon ja Virpiltä saa hyvät avaimet tähän. Virpi on valmentajana lempeä, mutta johdonmukainen.  Silloin, kun jokin harmittaa ja ei pääse eteenpäin, hän kyllä keksii ratkaisun. Siitä olen iloinen, että uskalsin ottaa askeleen kohti terveempää ja onnellisempaa elämää. Ja matka jatkuu…  Kiitos ihana Virpi.

Olen Virpi, kurssin kouluttaja.

Autan tavallisia ihmisiä olemaan tyytyväisempiä ja onnellisempia, parantamaan omaa hyvinvointiaan ja päihittämään omat peikkonsa onnistumisensa edestä.


Onnistuminen ei vaadi rakettitiedettä, vaan pieniä ja lopulta varsin yksinkertaisia asioita omassa arjessa. Ja juuri tästä on kyse, tällä kurssilla kerron sinulle miten sen teet. 


Näytän sinulle, miten voit saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi ja olla vihdoin tyytyväinen itseesi ja elämääsi tekemällä yksinkertaisia ja helppoja muutoksia.


Sinun ei tarvitse muuttaa koko elämääsi onnistuaksesi, mutta jo pieni asia voi muuttaa koko elämäsi.

Tulemalla mukaan verkkokurssille nyt ...

 • Saat Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssin opiskelumateriaalin ja siihen liittyvät työkirjat 3 kuukauden ajalle.
 • Bonuksena saat Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirjan. Kirjan 99 vinkin avulla etenet suunnitelmallisesti ja varmasti kohti omaa tavoitetta ja unelmaa. 
 • Saat Onnistumisen muistilistan onnistumisesi tueksi.
 • Saat viikkosuunnittelupohjan, jolla varmistat oman onnistumisesi.
 • Saat kuukausisuunnittelupohjan, jonka avulla suunnittelet helposti matkasi onnistumiseen.
 • Ja saat vuosisuunnittelupohjan, jonka avulla näet kokonaisuuden selkeästi ja pystyt rakentamaan onnistumiselle vankan pohjan.
 • Bonukset ovat pdf-muodossa ja voit tallentaa ne omalle koneellesi. Saat linkit välittömästi maksusi jälkeen ja pääset heti e-kirjan ja muiden bonusmateriaalien pariin.
 • Bonustesi yhteisarvo on 74,80€.

Miten tästä eteenpäin?


Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssista, etkä löydä vastausta alla olevista vastauksista, niin otathan yhteyttä info(at)lupaustenportaat.fi 

Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Jos verkkokurssi ei ole sinun juttusi tällä hetkellä, niin se on ihan ok. Onnistumisesi kannalta on kuitenkin hyvä selvittää mitkä mahdollisuudet sinulla on tällä hetkellä saavuttaa omat tavoitteesi ja unelmasi.

 Klikkaa tästä ja lue lisää.

Rakkaudella
Virpi

Usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkokurssi maksaa?

Verkkokurssin hinta on 197€ (sis. alv 10%).

Voit maksaa kurssin kerralla, laskulla tai osissa.

Valitse haluamasi maksuvaihtoehto verkkokaupassa.

Minkä pituinen verkkokurssi on?

Kurssin kesto on 3 kuukautta.

Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat.
Voit käyttää materiaaliin 3 kuukautta, puoli vuotta tai 3 vuotta.


Kaikki päivitykset ja lisämateriaalit ovat käytössäsi automaattisesti 24/7. 

Mitä maksuvaihtoehtoja on käytössä?

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai Jousto-luotolla.


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun-tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Miten ilmoittaudut mukaan verkkokurssille?

Ilmoittautuminen verkkokurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa.

Saat heti maksun jälkeen sähköpostiisi linkin kurssialustalle sekä salasanasi.

Salasanasi luodaan kurssialustalle automaattisesti ja voit vaihtaa sen välittömästi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. 

Mitä opit verkkokurssilla?

Tällä verkkokurssilla saat työkaluja, joiden avulla teet oman läpimurtosi ja etenet kohti tavoitteitasi.  

Kurssilla saamiasi työkaluja voit käyttää kaikille elämäsi osa-alueille, henkilökohtaiseen elämään, vapaa-aikaan, työelämään, taloudelliseen tilanteeseen…

Kuinka kauan sinulla on pääsy materiaaliin?

Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat.


Kaikki päivitykset ja lisämateriaalit tulevat automaattisesti käyttöösi.


Mitä tarvitset, että voit tulla mukaan?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden. 


Missä muodossa kurssimateriaali on?

Kurssimateriaalia on kirjallisessa muodossa sekä videona.


Työkirjat ovat pdf-muodossa, joten voit tallentaa ne omalle koneellesi ja tulostaa ne. 

Kaikki aineisto löytyy yhdestä ja samasta paikasta oman käyttäjätunnuksen ja salasanasi takaa.

Et voi aloittaa heti, jäätkö jälkeen?

Voit aloittaa kurssin milloin se sopii parhaiten omaan aikatauluusi. Voit myös palata kurssimateriaalin pariin milloin haluat, sillä materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat.


Unohditko salasanasi ja käyttäjätunnuksen?

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja voit tilata uuden salasanan tarvittaessa kohdasta "Unohditko salasanasi?"

Miten saat verkkokurssiin sisältyvät bonukset?

Verkkokurssiin sisältyvät Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirja, Onnistumisen muistilista, sekä Viikko-, Kuukausi- ja Vuosisuunnittelupohjat.


Kaikki bonukset ovat pdf-muodossa ja voit tallentaa ne omalle koneellesi ja tulostaa ne. 


Saat heti maksusi jälkeen sähköpostiisi linkit, joiden kautta voit ladata bonukset itsellesi. 

Ongelmia kirjautumisessa tai verkkokaupassa?

Lähetä minulle viestiä ongelmasta, niin autan sinua mahdollisimman pian. 

© 2023  Lupausten Portaat / VS IDEA