valjasta-intuitio-menestykseen

MILTÄ TUNTUISI OLLA ONNISTUMISEN MAGNEETTI? MITÄ INTUITIO KERTOO SINULLE JUURI NYT?

Kuvittele itsesi onnistumisen magneettina, vetämässä puoleesi kaiken sen hyvän, mitä elämällä on tarjottavana. Miltä sinusta tuntuisi? Mitä intuitio kertoo sinulle juuri nyt?

Sinä olet syntynyt voittajaksi, ja nyt on aika herättää tämä voittajan mentaliteetti eloon.

Astuessasi tälle polulle, avautuu eteesi kattava ja yksityiskohtainen reitti kohti menestystä. Tämä polku ei ole vain sarja askelia, vaan se on matka kohti syvempää ymmärrystä itsestäsi ja omista voimistasi.

Ensimmäinen askel on muuttaa ajattelutapaasi. Älä enää pienennä itseäsi tai unohda omia tarpeitasi. Sinä olet arvokas ja ansaitset menestyksen.

Toiseksi, näe haasteet mahdollisuuksina. Jokainen kohtaamasi este on mahdollisuus oppia ja kasvaa vahvemmaksi. Älä anna niiden kaataa sinua, vaan käänny niiden puoleen voimavaroina.

Kolmanneksi, ota oppia onnistumisen salaisuuksista. Tutki menestyneiden ihmisten tarinoita ja ota mallia heidän strategioistaan. Ole valmis oppimaan ja kehittymään jatkuvasti.

Neljänneksi, aseta tavoitteita ja tee niistä totta. Älä pelkää unelmoida suuria, vaan haasta itsesi asettamaan selkeitä ja saavutettavia tavoitteita. Usko omiin kykyihisi ja pidä kiinni unelmistasi.

Kun astut tälle polulle, sinusta tulee onnistumisen magneetti. Sinä vedät puoleesi menestystä ja saavutat sen, mitä olet aina halunnut.

Älä epäröi aloittaa tätä matkaa tänään – olet sen arvoinen.

tee toiveistasi totta kuuntemalla sisälläsi olevia toiveita, intuitio kertoo mitä tulisi tehdä.

Ehkä olet matkan varrella oppinut tekemään uhrauksia, jopa oman terveytesi kustannuksella. Saatat huomata keskittyväsi muiden tarpeisiin sen sijaan, että kuuntelisit omia syvempiä toiveitasi.

Olet kuin kävelisit ”mielipidekäytävällä”, missä kaikki muut äänet peittävät oman sisäisen viisautesi. Valinnat tehdään toisten odotusten ja toiveiden mukaan.

Omat tavoitteesi ja unelmasi saattavat jäädä taka-alalle, kun keskityt selviytymään kohtaamistasi haasteista.

Mutta mitä jos voisitkin lopettaa ponnistelun ja vihdoin kääntää unelmasi todeksi?

Tutki sydäntäsi ja löydä voima, joka piilee sisälläsi – se on avain yhteyteen omaan itseesi. kuuntele itseäsi, intuitio kertoo aina totuuden.

Kuinka upealta elämäsi tuntuisikaan, jos pystyisit vapauttamaan sisäiset käsittelemättömät tunteet ja löytämään tyytyväisyyden itseesi?

Kuvittele, ettei sinun tarvitsisi enää miellyttää muita tai hakea heidän hyväksyntäänsä. Sen sijaan voisit kunnioittaa omia syvimpiä tarpeitasi ja toiveitasi – millaista elämäsi olisi silloin?

Entä jos uskaltaisitkin elää rohkeasti ja ilolla, täynnä tyytyväisyyttä ja onnea?

Entä jos kuulisit ja kunnioittaisit omaa sisäistä viisauttasi ja tekisit valintoja, jotka vievät sinua kohti unelmiasi?

Kuvittele, miltä tuntuisi luottaa täysin omaan intuitioosi ja uskoa itseesi ja omaan menestykseesi.

Mitä kaikkea elämässäsi muuttuisi, kun teet oman läpimurron ja muutut todelliseksi onnistumisen magneetiksi?

Seuraavan kolmen kuukauden aikana sinusta tulee yhä enemmän osa onnistumisen virtaa. tämä virta vie sinut menestykseen.

Voit astua tähän virtaan, sillä seuraavien kolmen kuukauden aikana…

Aloitamme matkan kohti omien vahvuuksiesi löytämistä ja hyödyntämistä. Opit tunnistamaan vahvuutesi ja käyttämään niitä menestyksekkäästi. Samalla vahvistat omia heikkouksiasi, jotta nekin voivat tukea sinua matkallasi kohti onnistumista.

Aloitamme matkan kohti oman potentiaalisi näkemistä. Opit tunnistamaan ympärilläsi olevat mahdollisuudet ja löydät rohkeuden tarttua niihin.

Aloitamme matkan kohti oman läpimurron tekemistä. Teet onnistumisen mahdolliseksi ja saavutat haluamasi päämäärän.

Muutamme sinut osaksi onnistumisen virtaa. Se tarkoittaa, että voit jättää taaksesi jatkuvan ponnistelun ja menneisyyden epäonnistumiset. Pääset vihdoin virtaamaan mukana Onnistumisen aallossa.

Läpimurron tekeminen edellyttää usein ajattelu- ja toimintatapojen muutosta sekä vahvaa sitoutumista ja päättäväisyyttä. Tässä kurssilla opittavia keskeisiä taitoja ja näkökulmia:

 • Saavutat syvällisen itsetuntemuksen: Opit ymmärtämään omat vahvuutesi, heikkoutesi, tavoitteesi ja unelmasi.
 • Opit sitoutumaan ja tekemään päätöksiä: Opit tekemään päätöksen muutoksen tekemisestä ja sitoutumaan siihen täysillä, vaikka se vaatisi rohkeutta poistua mukavuusalueelta.
 • Opit asettamaan selkeitä ja realistisia tavoitteita: Saat työkaluja tavoitteidesi systemaattiseen tavoitteluun.
 • Opit suunnittelemaan menestyksesi matkan: Opit suunnittelemaan askel askeleelta, miten tavoitteisiin päästään ja mitä konkreettisia askeleita tarvitaan niiden saavuttamiseksi.
 • Opit ja kehityt joka päivä: Olet valmis avautumaan uusille ajatuksille ja oppimaan jatkuvasti uutta omien kykyjesi kehittämiseksi.
 • Opit pysymään sisukkaana ja sinnikkäänä: Opit kohtaamaan vastoinkäymiset ja jatkamaan eteenpäin vaikeuksista huolimatta.
 • Opit hyödyntämään käytössäsi olevaa tukea ja resursseja: Olet valmis hakemaan tarvittavaa tukea ja hyödyntämään erilaisia resursseja, kuten vertaistukea, oppimateriaaleja ja tallenteita.

Läpimurron tekeminen vaatii kokonaisvaltaista sitoutumista, valmistautumista ja ponnisteluja. Se voi olla haastavaa, mutta myös erittäin palkitseva matka kohti omien tavoitteiden saavuttamista ja menestystä. Intuitio on yksi tärkeä palikka tällä matkalla, sillä se on oma sisäinen äänesi, mikä kertoo mitä sinä oikeasti haluat.

Kurssin aikana opit monia arvokkaita taitoja ja käsitteitä, jotka auttavat sinua saavuttamaan omat tavoitteesi ja läpimurron elämässäsi. Tässä muutamia asioita, joita tulet oppimaan tällä kurssilla:

 1. Opit ymmärtämään syvemmin omia vahvuuksiasi, heikkouksiasi ja intohimojasi. Tämä auttaa sinua tunnistamaan omat tavoitteesi ja unelmasi selkeämmin.
 2. Opit asettamaan realistisia ja motivoivia tavoitteita sekä luomaan konkreettisia toimintasuunnitelmia niiden saavuttamiseksi.
 3. Opit ylläpitämään motivaatiotasi ja sitoutumistasi tavoitteidesi saavuttamiseksi.
 4. Kurssi vahvistaa sinun sisäistä voimavaraasi ja rohkeuttasi astua ulos mukavuusalueeltasi kohti muutosta ja kasvua. Opit kuuntelemaan itseäsi ja omaa sisäistä ääntäsi. Se on intuitio, joka yrittää saada huomiotasi.
 5. Opit käytännön työkaluja stressin hallintaan ja oman aikasi ja energiasi hallintaan.
 6. Kurssi auttaa sinua lisäämään itsetuntoasi, tunnistamaan omat arvosi ja huolehtimaan paremmin omasta hyvinvoinnistasi.

Tällä kurssilla opit monipuolisesti taitoja ja käsitteitä, jotka auttavat sinua saavuttamaan haluamasi muutoksen ja läpimurron elämässäsi.

Oletko valmis kukoistamaan ja houkuttelemaan menestystä elämääsi? mitä intuitio yrittää kertoa sinulle juuri nyt? mitä haluat?

Oppimasi tiedot ja taidot ovat avaimia menestykselliseen elämään. Ne eivät ole vain hetkellisiä ohjeita, vaan kestäviä työkaluja, jotka voivat rikastuttaa elämääsi pitkällä aikavälillä. Näitä taitoja voit soveltaa helposti ja tehokkaasti jokapäiväisessä arjessasi, ja ne ovat arvokkaita sekä tänään että tulevaisuudessa.

Menestyminen ei vaadi erityisosaamista eikä se ole rakettitiedettä. Usein kuitenkin saattaa tuntua siltä, sillä saamme usein onnistumisen näyttämään monimutkaisemmalta kuin se todellisuudessa on. Saat käyttöösi vaivattomat ja yksinkertaiset keinot, sillä mitä yksinkertaisempi asia on, sitä helpommin se sulautuu osaksi arkeasi. Vaikka helppous voi vaikuttaa houkuttelevalta, on tärkeää ymmärtää, että se saattaa kätkeä taakseen omat sudenkuoppansa. Onnistumisen kannalta onkin tärkeää oppia tunnistamaan ja välttämään nämä riskit.

Saat käyttöösi korkealaatuisen ja kattavan kirjallisen sisällön. Lisäksi saat käyttöösi pdf-muodossa olevat työkirjat, jotka auttavat sinua syventämään osaamistasi ja soveltamaan oppimaasi käytäntöön. Voit tallentaa työkirjat omalle laitteellesi ja tarvittaessa tulostaa ne. Työkirjojen avulla voit seurata upeaa matkaasi kohti omaa läpimurtoasi.

Lisäksi tarjolla koulutustallenteet, jotka täydentävät kurssimateriaalia.

Jokaisella meistä on oma tapamme oppia ja omaksua uutta tietoa. Yksi menestyvän oppimisen rutiineista sisältää materiaalin lukemisen, sen sisäistämisen ja tehtäviin tarttumisen. Lisäksi jokaiseen käsiteltävään aiheeseen liittyy myös koulutusvideo, joka mahdollistaa syvällisemmän perehtymisen käsiteltäviin teemoihin. Voit uppoutua näiden koulutusvideoihin juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Parasta on, että voit palata koulutustallenteen pariin milloin tahansa, jotta voit kerrata ja syventää oppimaasi. Koulutustallenteiden kesto vaihtelee aiheen mukaan, mutta ne ovat yleensä noin 1–1,5 tuntia pitkiä.

Et ole yksin matkallasi kohti menestystä. Seuraavan kolmen kuukauden ajan olen rinnallasi, ohjaten sinua kohti läpimurtoasi. Voit aina lähettää minulle sähköpostitse kysymyksiä, ja vastaan niihin aina henkilökohtaisesti. Sinulla on tuki vierelläsi, jotta voit edetä omalla onnistumisen polullasi turvallisesti ja luottavaisesti.

Materiaalit ja työkalut ovat käytettävissäsi ilmoittautumisestasi lähtien ikuisesti. Samoin materiaalin päivitykset ovat automaattisesti käytössäsi.

Astu MENESTYMISEN polulle ja OTA KÄYTTÖÖSI sisäinen voimasi.

Kuinka vapauttavaa olisikaan päästä eroon niistä tunteista ja uskomuksista, jotka ovat tukahduttaneet menestyksen?

Kun rakennat parempaa suhdetta itseesi, pystyt poistamaan esteitä unelmasi tieltä ja löytämään turvaa, tyytyväisyyttä ja onnea elämässäsi.

Miltä tuntuisi, jos uskaltaisit olla täysin oma itsesi?

On tärkeää erottaa auttaminen uhrautumisesta, sillä auttaminen voi vaikuttaa negatiivisesti hyvinvointiin, etenkin jos tavoittelee täydellisyyttä ja ulkopuolista hyväksyntää.

Päästä irti itsekritiikistä ja täydellisyyden tavoittelusta. Ole rohkeasti sellainen kuin olet.

Läpimurtosi on vain ajan kysymys, sillä voit oppia salaisuudet sen saavuttamiseen. Sen sijaan että etsit vahvistusta ulkopuoleltasi, kuuntele sisäistä ääntäsi ja loista omalla ainutlaatuisella tavallasi.

Kun alat kuunnella sisäistä ääntäsi ja luottaa omaan voimaasi, huomaatt seisovasi oman läpimurtosi kynnyksellä. Huomaat, että olet muuttunut menestyksen magneetiksi.

Ja se hetki muuttaa kaiken.

Anna tuli mukaan Läpimurto Onnistumiseen -kurssille syksyllä 2021. 
Anna, joka oli 55-vuotias työssäkäyvä vaimo ja äiti, löysi itsensä uudenlaisesta elämänvaiheesta, kun lapset olivat lentäneet pesästä.
Hänen kasvatusperheessään vallitsi tiukka kurinalaisuus ja tarkat normit. Koti oli aina pidettävä priimakunnossa, eikä huonoa käytöstä suvaittu. Anna oppi jo varhain tekemään enemmän kuin pyydettiin ja noudattamaan sääntöjä sekä olemaan kohtelias, jotta ei aiheuttaisi mielipahaa toisille. Hän kuvaili itseään ”isin tytöksi”.

Ennen kuin Anna lähti kurssille, hän oli tyytymätön ja armoton itselleen. Jo pidemmän aikaa hän oli kamppaillut oman hyvinvointinsa ja jaksamisensa kanssa. Arjen pyörittäminen tuntui raskaalta, ja hän tunsi olonsa epämiellyttäväksi ja aliarvostetuksi, osittain vuosien kertyneiden ylimääräisten kilojen vuoksi. Nämä kilot vaikuttivat myös negatiivisesti hänen parisuhteeseensa.

Pitkä avioliitto ja kahden lapsen kasvatus olivat opettaneet Annalle, että muiden tarpeet tulivat aina ensin. Työ, kiire ja maailman myllerrykset saivat hänen mielensä levottomaksi, täyttyen peloista ja uhkakuvista. Anna tunnusti, ettei olisi selvinnyt näistä ajatuksista yksinään, vaan olisi vajonnut pelkoon ja ahdistukseen.

Anna piti päiväkirjaa koko kurssin ajan, ja nyt jälkeenpäin hän hämmästelee sitä, miten paljon hän onkaan muuttunut ja kuinka elämä on parantunut huomattavasti. Hänen läpimurtonsa tapahtui lopulta yksinkertaisten ja helposti omaksuttavien työkalujen avulla. Tällä hetkellä Anna nauttii tyytyväisestä ja onnellisesta elämästä.

Vapauta itsesi ristiriidoista ja ulkopuolisesta hyväksynnän tavoittelusta. Uskalla olla rohkeasti oma itsesi ja löytää tyytyväisyyttä ja onnea kaikilla elämäsi osa-alueilla.

Tämä on tilaisuutesi vapautua taakasta, joka painaa hartioitasi, ja löytää vapaus asioista, jotka eivät enää palvele sinua. Opit omaksumaan sellaisia ajattelutapoja, jotka pitävät sinut vahvana ja motivoituneena kohti menestystä.

Voit vapauttaa itsesi tarpeesta miellyttää muita ja lopullisesti irrottautua muiden odotusten taakasta.

Uskalla päästää irti pelosta hylätyksi tulemisesta ja epäonnistumisesta. Anna menestykselle tilaisuus. Astu rohkeasti onnistumisen polulle kohti tyydyttävämpää ja onnellisempaa elämää.

”Oma matkani on ollut opettavainen, oivaltava ja ihana. Kaikki tunteet itkusta ja pahasta mielestä, epäonnistumisesta ja myöskin ilosta, naurusta ja onnesta olen käynyt läpi. Makeanhimo, painonhallinta ja itsensä hyväksyminen ovat haastavia asioita. Vaikeita hetkiä on ja työstän niitä päivittäin. Nyt yli viisikymppisenä olen ymmärtänyt, että dieetit ym. nopeat ratkaisut joutaa ”romukoppaan”.
Vain pysyvä elämänmuutos toimii ja se miten suhtautuu asioihin. Eikä itsensä rankaisu toimi, vaan lempeys itseään kohtaan.
Kehon kuuntelu on myöskin uusi asia, jonka olen oppinut.  Nykyinen olo on muuttunut positiivisemmaksi. Nauran enemmän. Oma peilikuva näyttää paremmalta. Elämään on tullut uusia asioita, päiväkirjan kirjoittaminen, liikunta ja jooga. Ja halu ja uteliaisuus kokeilla uusia asioita.
Positiivisuus lisää positiivisuutta eli ajattelen myönteisemmin. Ikävätkin asiat on silloin helpompi käsitellä ja vatvominen jää vähemmälle. Tähän mennessä oppimani ja oivaltamani asiat vaikuttavat jaksamiseen todella paljon ja Virpiltä saa hyvät avaimet tähän. Virpi on valmentajana lempeä, mutta johdonmukainen.  Silloin, kun jokin harmittaa ja ei pääse eteenpäin, hän kyllä keksii ratkaisun. Siitä olen iloinen, että uskalsin ottaa askeleen kohti terveempää ja onnellisempaa elämää. Ja matka jatkuu…  Kiitos ihana Virpi.”

Voit olla huoletta, koska tarjoan sinulle täyden 7 päivän tyytyväisyystakuun.

Tavoitteenani on, että Lupausten Portailla on pelkästään tyytyväisiä asiakkaita – niitä, jotka todella haluavat tehdä muutoksen ja saavuttaa haluamansa päämäärän. Siksi tarjoan sinulle täyden 7 päivän 100% tyytyväisyystakuun.

Voit rauhassa tutustua materiaaliin ja sen tarjoamiin työkaluihin. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen, palautan rahasi täysimääräisesti.

En kysy syytä. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä minuun.

haluatko tehdä läpimurtosi ja houkutella menestystä?
Mitä intuitio kertoo sinulle juuri nyt?

Olen iloinen voidessani tarjota sinulle useita erilaisia maksuvaihtoehtoja. Käytössämme on Paytrail-maksunvälityspalvelu, jonka avulla voit valita maksutavan haluamallasi pankkipainikkeella.

Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Jos haluat maksaa ostoksesi myöhemmin, voit valita OP-laskun. Jos taas haluat maksaa erissä, voit käyttää Joustorahaa tai OP-tililuottoa. Valitse haluamasi maksutapa suoraan verkkokaupassa.

Sieltä löydät kattavan kurssimateriaalin sekä työkirjat, jotka tukevat onnistumistasi. Ne tarjoavat sinulle tarvittavat tiedot ja taidot läpimurron saavuttamiseksi.

Kurssimateriaali on käytettävissäsi milloin tahansa ja missä tahansa – olipa kyseessä tietokone, älylaite tai tabletti, voit käyttää sitä nettiselaimen kautta. Voit palata materiaalin pariin silloin kun se sinulle parhaiten sopii, ja se pysyy käytettävissäsi ikuisesti. Lisäksi saat automaattisesti käyttöösi kaikki päivitykset ja lisämateriaalit.

Tämä ei ole vain väliaikainen ajanjakso, jonka aikana teet muutoksia ja palaat sitten vanhoihin tapoihin ja rutiineihin.

Seuraavan kolmen kuukauden aikana saat käyttöösi työkaluja, jotka ovat hyödyksi koko elämäsi ajan. Nämä työkalut ovat yhtä tehokkaita tänään kuin ne ovat vuosienkin kuluttua. Miltä se kuulostaa sinusta? Mitä intuitio kertoo sinulle juuri nyt?

Olen itsekin oppinut sen, että usein asetamme muiden tarpeet omiemme edelle. Tämä opetus vaikutti minuun voimakkaasti ja koinkin hyvinvointini kärsivän tästä. Unohdin huolehtia itsestäni, ja lopulta hyvinvointini alkoi kääntyä jopa pahoinvoinniksi. Erilaiset haasteet seurasivat perässä, luoden ympärilleni verkon, joka kiristyi entisestään yrittäessäni korjata tilannetta.

Vasta kun päätin pysähtyä ja kuunnella pientä ääntä sisälläni, annoin itselleni luvan irrottautua haasteiden kierteestä. Tuo pieni ääni oli intuitio, joka oli jo pitkään yrittänyt kertoa minulle muutoksen tarpeesta. Mutta en kuunnellut tuota ääntä. Mutta nyt voin jakaa kokemuksiani ja auttaa muita tekemään saman matkan.

Olen toiminut valmentajana 40 vuoden ajan, ja on hienoa nähdä niitä muutoksia, joita seuraa, kun ihmiset rohkaistuvat tekemään unelmistaan totta. On suuri ilo auttaa sinua olemaan seuraava, joka tekee oman läpimurtonsa ja muuttuu onnistumisen magneetiksi, joten uskalla kuunnella omaa sisäistä ääntäsi, intuitio kertoo sinulle mitä oikeasti haluat. Jos intuitio kertoo sinulle, että on aika muuttua onnistumisen magneetiksi, klikkaa tästä ja tule mukaan kurssille.

Kun rekisteröidyt kurssille, pääset heti aloittamaan. Koko kurssimateriaali avautuu välittömästi käyttöösi.

Kurssisi löytyy kurssialustalta osoitteesta https://kurssit.lupaustenportaat.fi. Kirjaudu sisään omalla sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla. Tarvittaessa voit tilata salasanan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Aluksi saat ohjeet kurssin aloittamiseen, jotta voit hyödyntää kurssia parhaalla mahdollisella tavalla. Saat käsityksen siitä, mitä odottaa, ja mitä asioita kannattaa ottaa huomioon, jotta pääset vauhtiin omalla polullasi.

Kurssilla etenet suunnitellusti ja järjestelmällisesti materiaalin, työkirjojen ja videotallenteiden avulla. Matkaat kohti läpimurtoasi ja onnistumisen tilaa.

Tarvitsemasi tiedot ja työkalut löydät Läpimurto Onnistumiseen -kurssimateriaalista, joka on saatavilla kurssialustalla nettiselaimen kautta. Sinun tarvitsee vain käyttää sähköpostiasi ja nettiselainta. Kurssimateriaali on käytettävissäsi rekisteröitymisestäsi lähtien ja pysyy käytössäsi ikuisesti. Lisäksi kaikki päivitykset ovat automaattisesti käytössäsi.

Olen iloinen voidessani tarjota sinulle useita erilaisia maksuvaihtoehtoja. Käytössämme on Paytrail-maksunvälityspalvelu, jonka avulla voit valita maksutavan haluamallasi pankkipainikkeella.

Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Jos haluat maksaa ostoksesi myöhemmin, voit valita OP-laskun. Jos taas haluat maksaa erissä, voit käyttää Joustorahaa tai OP-tililuottoa. Valitse haluamasi maksutapa suoraan verkkokaupassa.

Kurssimateriaali on käytettävissäsi välittömästi rekisteröitymisesi jälkeen ja ikuisesti sen jälkeen.

Koko materiaali on käytettävissäsi heti rekisteröitymisen yhteydessä, joten voit aloittaa opiskelun välittömästi.

Kurssialusta on käytettävissäsi 24/7, joten voit opiskella omaan tahtiisi milloin tahansa. Materiaali pysyy käytössäsi ikuisesti, joten voit palata siihen tarvittaessa.

Kurssimateriaali sisältää kattavan valikoiman onnistumisen työkaluja ja työkirjoja sekä syventäviä koulutustallenteita.

Saat myös henkilökohtaista tukea koko kurssin ajan, joten…

Mitä sisälläsi oleva pieni ääni, intuitio, kertoo sinulle juuri nyt? Jos intuitio kertoo, että tämä on juuri nyt oikea aika muuttua onnistumisen magneetiksi, olet lämpimästi tervetullut mukaan kurssille.

Asiakkaiden antama keskiarvo kurssille on 9,4 !!!

”Käytännöllinen ja helposti omaan arkeen vietävissä.
🤩

”Todella kattava sisältö.”
🤩

”Kivi putosi sydämeltä! Ymmärsin, etten olekaan niin huono ja epäonnistunut ihminen kuin kuvittelin olevani.” 
🤩

”En osannut edes ajatella, että itse estin edelleen itseäni onnistumasta.”
🤩

Virpi on erittäin sitoutunut siihen mihin ryhtyy.
”Virpi perehtyy yksilöllisiin tarpeisiin, kuunnellen asiakkaan toiveita sekä muutoksen tarpeita. Virpi on aidosti rinnalla kulkija. Omien kokemustensa kautta Virpistä on tullut kokemusasiantuntija, ja siksi tämä homma toimii!!!
Virpin kanssa edetään asiakkaan määrätessä vauhdin… tosin, jos oma into meinaa lopahtaa, löytää Virpi sen tarvittavan tsempin, ja taas jatketaan innolla eteenpäin. Vilpittömästi suosittelen häntä!!!”

Usein kysytyt kysymykset

Olen koonnut yhteen vastauksia niihin kysymyksiin, joita saan usein. Jos jokin asia jäi vielä kertomatta tai heräsi uusia kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä. Olen täällä auttamassa mielelläni ja vastaamassa kaikkiin kysymyksiisi.

Kuinka paljon minulta menee aikaa kurssiin? 

Kurssin kokonaiskesto on 3 kuukautta. Voit käydä läpi kurssimateriaalia ja tehtäväkirjoja oman aikataulusi mukaisesti, sillä materiaalit ovat käytettävissäsi ikuisesti. Kurssiin liittyvät tallenteet kestävät aiheesta riippuen noin 60-90 minuuttia, ja voit katsoa ne sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Kuuntele itseäsi myös tässä, intuitio kyllä kertoo sinulle milloin sinun kannattaa opiskella.

Voinko osallistua kurssille, vaikka oma elämäntilanteeni on todella vaikea?

Tottahan toki, kuuntele sisälläsi olevaa pientä ääntä. Intuitio kertoo sinulle aina totuuden. Jokaisella meistä on oma ainutlaatuinen lähtökohta, josta matka kohti onnistumista alkaa. Riippumatta elämäntilanteestasi voit osallistua kurssille ja aloittaa muutoksen polun. Kurssilla opit taitoja ja näkökulmia, jotka ovat hyödyllisiä tänään, huomenna ja vielä vuosienkin kuluttua. Joten voit olla varma, että investointisi kurssille kantaa hedelmää pitkällä tähtäimellä.

Entä jos en pysty heti aloittamaan?

Ei ole ongelmaa, voit aloittaa silloin kun se sopii sinulle parhaiten. Kurssimateriaali on käytettävissäsi välittömästi ilmoittautumisesi jälkeen ja ikuisesti sen jälkeen. Voit palata materiaalien pariin milloin tahansa ja edetä omassa tahdissasi.

Saanko henkilökohtaista sparrausta?

Olen täällä sinua varten koko kurssin ajan. Voit lähettää minulle milloin tahansa sähköpostia, ja vastaan henkilökohtaisesti kaikkiin kysymyksiisi. Tavoitteenani on auttaa sinua etenemään suunnitelmallisesti kohti omaa läpimurtoasi ja tukea sinua jokaisessa vaiheessa matkaasi.

Mitä jos en ole tyytyväinen ostokseeni?

Tarjoan sinulle täyden 100%:n palautusoikeuden seuraavien 7 päivän ajan kurssin ostohetkestä. Jos et ole tyytyväinen hankkimaasi kurssiin, palautan rahasi. Tämän jälkeen palautuksia ei tehdä. Sinun tarvitsee ainoastaan lähettää minulle viesti asiasta, ja huolehdin palautuksesta. Sinulla ei ole mitään riskiä, joten kuuntele mitä intuitio kertoo sinulle mahdollisuudesta tulla mukaan juuri nyt.

Tarjoatko maksusuunnitelmaa?

Kyllä! Olen iloinen siitä, että voin tarjota sinulle useita erilaisia maksuvaihtoehtoja. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail, ja voit valita maksutavan haluamallasi pankkipainikkeella. Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Jos haluat maksuaikaa ostoksellesi, voit valita OP-laskun. Ja jos mieluummin maksat erissä, voit hyödyntää Joustorahaa tai OP-tililuottoa. Valitse vain haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

Voitko luvata, että onnistun satavarmasti?

Vaikka haluaisin mielelläni luvata sen sinulle, en valitettavasti voi, sillä…
Jokaisen onnistuminen riippuu meistä itsestämme ja niistä käytännön toimista, joita teemme omien tavoitteidemme saavuttamiseksi. Koska en voi tehdä asioita puolestasi, en voi taata sinulle suoraa onnistumista, mutta…
Voin kuitenkin tarjota sinulle tarvittavat työkalut ja keinot, joiden avulla voit onnistua, ja opastaa sinua siinä, miten se on mahdollista. Lopullinen tulos riippuu sinusta ja siitä, miten hyödynnät näitä työkaluja omalla matkallasi.

En pääse kirjautumaan kurssialustalle.

Kurssimateriaali on saatavilla kurssialustalta käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla. Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena, ja voit tarvittaessa tilata uuden salasanan kohdasta ”Unohditko salasanasi?” Kurssin oston yhteydessä sinulle luodaan tili, jolla pääset kirjautumaan sisään.
Jos olet jo aiemmin ostanut verkkokursseja, kirjaudu ensin omalle tilillesi ja hae kurssi kaupasta. Mikäli tarvitset apua tai kohtaat ongelmia kirjautumisessa, voit lähettää viestiä osoitteeseen info(at)lupaustenportaat.fi, ja autan sinua mielelläni.
Jos et jostain syystä pääse kirjautumaan tai tarvitset muuta apua, voit myös lähettää viestiä osoitteeseen info(at)lupaustenportaat.fi, niin autan sinua ratkaisemaan ongelmat.

Haluatko kysyä jotain ennen kurssin hankintaa?

Jos tarvitset lisätietoja tai sinua askarruttaa jokin asia, älä epäröi ottaa yhteyttä minuun. Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen info(at)lupaustenportaat.fi, ja vastaan sinulle mahdollisimman pian. Olen täällä auttaakseni sinua kaikissa kurssiin liittyvissä kysymyksissäsi.