fbpx

Tervetuloa Lupausten Portaille!

Muutoksen tekeminen yhteen asiaan vaikuttaa moniin muihin asioihin elämässäsi.

Oletko elämäntilanteessa, jossa kaipaat muutoksia?


Tuntuuko siltä, että muutos vaatii liikaa voimiasi tai aikaasi?
Eikä sinulla ei ole kumpaakaan tällä hetkellä.  


Entä tarvitsemasi työkalut tai tuki?

Tiedän omasta kokemuksesta miten vaikeaa muutosten tekeminen voi olla. 


Jos kipuilet painonhallinnan kanssa, kuten minä tein, niin olet todennäköisesti kuullut useammin, kuin kerran, että ”kokeile tätä dieettiä tai tätä”, ”treenaa tämän treeniohjelman mukaan”, ”liiku enemmän ja syö vähemmän” tai vaikkapa ”vähennä kaloreiden määrää ja jätä kaikki herkut syömättä.


Joskus hyvät neuvot eivät ole niitä oikeita neuvoja.


Todennäköisesti myös sinä tunnet syyllisyyttä ja jopa häpeää. Syytät itseäsi tilanteestasi, sillä olet kuunnellut näitä neuvoja ja kokeillut vielä toisen mokoman siihen päälle.  


Perinteiset ohjeet eivät vaan toimi.


Ne eivät tuo sinulle haluamiasi tuloksia, vaan ainoastaan vievät sinut syvemmälle ongelmasi syövereihin.


Eikä seuraavakaan laihdutuskuuri ratkaise paino-ongelmaasi, vaikka kuinka yrität. 


Silti saatat edelleen ajatella, että seuraava laihdutuskuuri ratkaisee myös kaikki muut ongelmat elämässäsi.


Mitä jos sen sijaan että sortuisit edelleen erilaisiin laihdutuskuureihin ja yrität kenties viimeisillä voimillasi saavuttaa tavoitteitasi ja unelmiasi, niin aloittaisitkin saavuttamaan elämääsi juuri niitä asioita, joita haluat?Tosiasia on, että vaaka saa meidät naiset itkemään. 

Saattaa kuulostaa hassulta, mutta lause on täyttä totta. Jos et itse tunne näin, niin monet ystävistäsi sekä ympärilläsi olevista ihmisistä tietävät tämän tuskan. He eivät kuitenkaan kerro siitä, vaan pitävät tämän tunteen sisällään visusti piilosta, kuten ehkä sinäkin.

He saattavat vitsailla asiasta, mutta todellisuudessa jokainen lause satuttaa ja vahvistaa epäonnistumisen tunnetta ja  arvottomuutta.

Vaaka ja sen näyttämä lukema voi nimittäin saada sinut kierteeseen, josta irrottautuminen voi olla työn ja tuskan takana.

Yhden pienen kapistuksen näyttämän lukeman tavoittelu vaikuttaa negatiivisesti moneen asiaan kehossasi ja koko elämässäsi. 

Sinulla on mahdollisuus muuttaa tilanne.

Ihan pienestä asiasta ei kuitenkaan ole kysymys. Kyse on sinun elämästäsi.

Saatat olla tilanteessa, jossa et edes tiedä mistä aloittaisit.

Jojoilun ja painon kanssa stressaamisen lisäksi saatat tasapainoilla työn ja arjen välillä, kamppailla väsymyksen ja jaksamisen äärirajoillastressaantuneena ja kellon sekä kalenterin kanssa kilpaa juosten.


Saatat kaivata työmotivaatiota, joka on kadonnut jonnekin arjen pyöritykseen ja jatkuviin muutoksiin? Töihinlähtö on haasteellista, etkä enää nauti työstäsi samalla tavalla kuin ennen.


Tunnet itsesi lannistuneeksi ja epäonnistuneeksi. Toivot, että osaisit suhtautua itseesi rennommin. Vertailet itseäsi muihin ja mitä enemmän vertailet, sitä pienemmäksi ja huonommaksi tunnet itsesi.


Jos oma koti, parisuhde, työ, taloudellinen tilanne, osaaminen, jaksaminen, ihmissuhteet tai vaikkapa kehosi koko ja muoto ei täytä ulkopuoleltasi tulevia laatukriteereja, tunnet itsesi entistä huonommaksi ja epäonnistuneeksi.  


Et ole tyytyväinen itseesi ja toivot salaa, että osaisit rakastaa itseäsi ja arvostaa itseäsi.


Kumppani ärsyttää, kipuilet parisuhteessa tai muissa ihmissuhteissa.


Kannat harteillasi kiltin tytön viittaa, joka aiheuttaa lisää ongelmia hyvinvointiisi. Juokset heti kun käsky käy ja teet enemmän kuin jaksat ja ehdit oman hyvinvointisi kustannuksella. Ja mikäli edes yrität pyristellä roolistasi tekemällä kerrankin mitä itse haluat, tunnet omatunnon piston sydämessäsi ja syyttävän äänen takaraivossasi. 


Tuntuuko siltä, että annat enemmän kuin saat? Yritätkö saavuttaa hyväksyntää, arvostusta ja rakkautta itsellesi haitallisella tavalla


Elämäsi on täynnä haastavia tilanteita ja erilaiset ongelmat tulevat elämääsi tasaisen tappavaan tahtiin. Et jaksa enää olla onneton. 


Kuitenkin ajattelet, ettet voi millään onnistua muuttamaan tilannetta, koska olet yrittänyt niin monta kertaa aiemmin. Ja paljon asioita pitäisi muuttua muissa ihmisissä ja elämässäsi, että onnistuisit. Ehkä ajattelet, että elämäsi kuuluukin mennä ohitsesi juuri näin. 


Sen ei tarvitse olla enää näin. Sinulla on mahdollisuus muuttaa koko elämäsi.


Kaikki lähtee siitä, että haluat muutosta.

Vaikka tilanteesi tuntuisi kuinka vaikealta, niin jo yksikin pieni muutos voi johtaa upeisiin asioihin elämässäsi. Kun ratkaiset yhden ongelman, ratkaisee se monta muuta asiaa elämässäsi.


Kaikki lähtee sinusta ja halustasi tehdä muutos. Ilman haluasi muuttaa tilanteesi, ei muutosta voi tapahtua.  Muutos ei kuitenkaan tapahdu tänään, eikä se tapahdu huomenna. Mutta se tapahtuu.


Kyse ei ole enää laihdutuskuureista tai painosta, vaan kyse on muutoksesta, joka muuttaa koko elämäsi.


Se tapahtuu ottamalla pieniä askelia oikeaan suuntaan joka päivä.


Jotta voit onnistua tulee sinun haluta muutosta itse. Ei siksi, että miehesi tai esimerkiksi lapsesi, ystäväsi tai vaikkapa sisaruksesi haluavat sinun muuttuvan.


Todennäköisesti myös sinä olet aloittanut laihdutuskuurin vaateostoksilla käynnin jälkeen. Tuon hetken jälkeen, kun sovituskopissa huomaat, ettei haluamasi koko mahdu päällesi tai jotakin ylimääräistä pursuaa housunkauluksesta, kun yrität mahtua itsellesi liian pieneen vaatekokoon.


Ehkäpä tulit kotiin ja kiukkuilit itsellesi ja kritisoit itseäsi ja samalla päätit, ettet enää ikinä syö suklaata tai herkkuja, vaan nyt aloitat. Käytännössä olet aloittanut useammin kuin kerran.


Jotta et joudu aloittamaan alusta enää kertaakaan, niin tee asiat hieman eri tavalla, kuin tähän asti. Jos nimittäin teet samalla tavalla ja käytät niitä samoja työkaluja mitä olet käyttänyt aiemmin, saat täysin samoja tuloksia kuin aiemmin. Eli et edelleenkään saa haluamiasi tuloksia.


Lähde matkalle kohti omaa onnistumistasi. Olet onnistumisen ja unelmasi arvoinen!Henkilökohtainen valmennus vai verkkokurssi? 

Tiedän, ettei sama valmennus sovi kaikille. Juuri sen vuoksi voit valita henkilökohtaisen valmennuksen tai valmiin verkkokurssin. Lupausten Portailla on myös verkkokursseja, jotka sisältävät henkilökohtaisen valmennuksen. 

Jotta voin auttaa sinua parhaiten, räätälöin henkilökohtaisen valmennuksen aina yksilöllisesti. Henkilökohtaisessa valmennuksessa keskitytään juuri niihin asioihin, jotka mahdollistavat haluamasi muutokset.

Autan sinua löytämään ratkaisut omiin ongelmiisi ja niihin asioihin, jotka estävät sinua onnistumasta ja saavuttamasta omia tavoitteitasi ja unelmiasi, mitä ne sitten ovatkaan.

Valmennusvaihtoehtoja on monia, koulutan ja valmennan livenä sekä verkossa esimerkiksi Zoomissa ja Teamsissa. Myös puhelinpalaverit sekä WhatsApp-puhelut ovat käytettävissäsi.

Mitä henkilökohtainen valmennus maksaa? Valmennuksen hinta riippuu siitä kuinka monta valmennuskertaa haluat. Valmennukset ovat räätälöitävissä ja hinnat alkaen 97€/kk (sis. alv).

Askeleet jatkoon:

1
Kun haluat edetä itsenäisesti oman aikataulusi mukaan, niin valintasi on verkkokurssit.   
2
Kun olet kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta...

lähetä minulle viestiä alla olevan lomakkeen kautta. 

Kerro hieman omasta tilanteestasi. Otan sinuun yhteyttä sähköpostilla ja sovin kanssasi ajankohdan, jolloin voin soittaa sinulle jutellaksemme tarkemmin siitä, miten voisin auttaa juuri sinua.

Ensimmäinen keskustelumme on ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään. Jos keskustelumme jälkeen sinusta tuntuu, että olisin sopiva henkilö auttamaan sinua, niin teen sinulle ehdotuksen jatkosta.

Lähetä viestisi tällä lomakkeella!

Tervetuloa Lupausten Portaille!


Virpi Silonsaari
Kouluttaja, Valmentaja, LifeCoach, PT

Vinkit ja lahja ilmaiseksi 

Tilaa maksuton uutiskirjeeni niin saat vinkkejä ja työkaluja omaan onnistumiseesi ja tavoitteiden saavuttamiseksi ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi. Tilaajalahjaksi saat ilmaisen työkirjan onnistumisesi tueksi.