LUPAUSTEN PORTAAT AUTTAA SINUA ONNISTUMAAN. OTTAMASI pieni askel voi muuttaa koko elämäsi!

Kun haluamme tehdä muutoksia elämäämme, saattaa aloittaminen tuntua ylivoimaiselta. Joskus tuntuu, että muutos vaatii liikaa voimia tai vie liikaa aikaa, ja saatamme tuntea, ettemme omaa kumpaakaan. Lisäksi saattaa puuttua selkeä suunnitelma siitä, mistä aloittaa ja miten edetä. Lupausten Portaat auttaa sinua onnistumaan.

Ympäriltämme saamme erilaisia neuvoja: laihduta nopeasti, valmistaudu kesäksi bikinikuntoon, paranna parisuhdetta, irtaudu oravanpyörästä tai paranna taloudellista tilannettasi.

Neuvoja on lukemattomia, mutta niiden käytännön toteutus voi olla haastavaa. Ja tilanne monimutkaistuu entisestään, jos emme usko itseemme ja kykyymme onnistua.

Vaikka saisimme hyviä neuvoja, ne eivät aina takaa onnistumista.

Kun kohtaamme haasteita ja ongelmia, haluamme yleensä nähdä tilanteen korjaantuvan nopeasti – muutoksen olisi tapahduttava välittömästi.

Ponnistelemme kaikin keinoin kohti haluamaamme lopputulosta, ja kun mikään ei tunnu toimivan, saatamme entistä voimakkaammin moittia itseämme eteenpäin. Näin päädytään lopulta jatkuvaan ponnisteluun ilman tuloksia.

Vaikka ympärillämme olisi runsaasti tietoa ja neuvoja, eteneminen voi silti tuntua mahdottomalta.

Itsekin tiedän, miten raskasta eteneminen voi olla. Mutta hyvä uutinen on, että sen ei välttämättä tarvitse olla rankkaa.

Aloita matkasi kohti menestystä lataamalla maksuton Onnistumisen Alkukartoitus tästä.

Miksi lupausten portaat voi olla juuri sinulle oikea valinta?

Lupausten Portaat tarjoaa sinulle räätälöidyt työkalut, jotka auttavat sinua saavuttamaan kestäviä tuloksia.

Pyrin tarjoamaan sinulle selkeitä toimintamalleja, jotka tekevät etenemisestä sujuvaa ja ylläpitävät motivaatiotasi.

Tavoitteenani on vapauttaa sinut jatkuvasta ponnistelusta ja tarpeesta pakottaa itsesi saavuttamaan jotain tai tekemään jotain. Haluan auttaa sinua löytämään rentouden elämääsi ja hellittelyn sekä armollisuuden itseäsi kohtaan. Voit edetä tyytyväisenä ja rauhallisena, luottaen siihen, että elämä kuljettaa sinua eteenpäin ja että onnistut.

Kun onnistumisen pyörät alkavat pyöriä, palaset alkavat loksahtelemaan paikoilleen. Toivotun muutoksen tai asian saavuttaminen on enää vain ajan kysymys.

Saat käyttöösi tehokkaat työkalut menestykseen, riippumatta nykyisestä tilanteestasi.

Pääset heti soveltamaan helppoja työkaluja omaan elämäntilanteeseesi ja hyvinvointiisi. Niiden avulla rakennat vankan pohjan omalle menestyksellesi, hyvinvoinnillesi ja onnellisemmalle elämälle.

Huomaat itsesi voivan paremmin ja tunnet olevasi tyytyväisempi itseesi ja elämääsi. Tulet onnellisemmaksi.

Oivallat, kuinka voit luottaa itseesi ja omaan kykyysi onnistua.

Nämä toimivat, testatut ja lempeät tavat auttavat sinua saavuttamaan juuri ne asiat elämässäsi, joita todella haluat.

Ja parasta on, että saatavillasi olevat työkalut ovat hyödynnettävissä kaikilla elämäsi osa-alueilla, riippumatta tavoitteesi tai unelmasi luonteesta.

Haluamme NÄHDÄ TULOKSIA mahdollisimman nopeasti.

Tämä on täysin normaalia, ERITYISESTI SIINÄ TAPAUKSESSA, KUN…

… Laskut kasaantuvat pöydällesi ja tarvitset pikaisesti lisärahaa niiden maksamiseen.

… Joudut miettimään, maksatko sähkölaskun vai käytätkö sen uusiin farkkuihin.

… Saat kutsun 50-vuotisjuhliin. Menet heti punnitsemaan itsesi ja tutkimaan vaatekaappiasi. Voi harmi, viime kesän mekko ei enää mahdu päälle.

… Raahaudut kotiin töistä, tietäen että sama rutiini jatkuu päivästä toiseen.

… Ystäväsi soittavat ja purkavat huoliaan sinulle, unohtaen kokonaan kuunnella, miten sinä itse voit.

Elämässä kohtaamme lukuisia käännekohtia, jolloin haluamme välittömän muutoksen. Muutosten saavuttaminen vaatii kuitenkin vaivannäköä ja energiaa, joita meillä ei aina ole ylimäärin. Siksi onkin järkevää lähestyä muutoksia pienin askelin.

Ajattele hetki uimista vertauskuvana. Kun menit ensimmäistä kertaa veteen, et välttämättä pysynyt pinnalla ilman apua. Samoin toisellakaan kerralla tuskin vielä onnistuit täydellisesti. Uimista piti harjoitella pikkuhiljaa: ensin opeteltiin polskimaan ja tekemään käsillä jotakin, sitten yritettiin edetä eteenpäin ja samalla pitää pää veden pinnan yläpuolella.

Vaikka tilanne tuntuisi kuinka haastavalta tahansa, muutos on mahdollinen. Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel ja integroida tarvittavat työkalut arkeesi.

Eräs ystäväni kamppaili painonhallinnan ja makeanhimon kanssa vuosikausia. Ajan mittaan hänelle esitettiin lukuisia neuvoja ja ohjeita.

Hän kuuli sellaisia kommentteja kuin: ”Kokeile tätä dieettiä”, ”Seuraa tätä treeniohjelmaa”, ”Lisää liikuntaa”, ”Vähennä kaloreiden määrää”, ”Jätä kaikki herkut pois ruokavaliosta”, ”Ei voi olla niin vaikeaa jättää ne herkut syömättä”, ja ”Ethän edes yritä.”

Hän pyrki kokeilemaan näitä ohjeita useaan otteeseen, mutta lopulta joutui toteamaan niiden tehottomuuden. Ystäväni oli kyllästynyt jatkuvaan yrittämiseen ja harkitsi jo luovuttamista.

Vaikka hän ymmärsi, että vähentämällä syömistään ja lisäämällä liikuntaa hän laihtuisi, käytännön toteutus arjessa oli haastavaa. Itse asiassa tilanne oli päinvastainen: Vaikka asiat näyttivät hyvältä paperilla, normaali arki oli todellisuudessa koettelevaa.

Ystäväni ei ole ainoa, joka on kohdannut tällaisia haasteita. Painonhallinta ei olisi ongelma, jos se olisi helppoa. Mutta totuus on, että monille meistä se ei ole helppoa ollenkaan. Jokaisella meistä on omat haasteensa ja ongelmamme, ja se, mikä on yhdelle helppoa, ei välttämättä ole sitä toiselle.

Menestyminen ei tapahdu sattumalta. lupausten portaat johdattaa sinut menestykseen.

Onnistuminen vaatii säännöllistä toimintaa omassa arjessa joka päivä. Se saattaa vaikuttaa vaikealta, koska usein teemme siitä monimutkaisempaa kuin se todellisuudessa on.

Luulemme, että meidän täytyy muuttaa koko elämämme saavuttaaksemme tavoitteemme ja unelmamme. Tämä johtaa siihen, että yritämme korjata kaikki asiat kerralla.

Liian paljon ja liian nopeasti -eteneminen on kuitenkin tuhoon tuomittu lähestymistapa. Onnistuminen on paljon helpompaa, kun otat pieniä askelia.

Muutokset eivät tapahdu hetkessä. Joskus asiat loksahtavat paikoilleen nopeammin, ja toisinaan se vie enemmän aikaa.

Muutokseen tarvitaan aina aikaa. Onnistut ottamalla pieniä askeleita oikeaan suuntaan joka päivä.

Kun käytössäsi on yksinkertaisia ja helppoja työkaluja, et joudu arpomaan mitä tehdä. Työkalut integroituvat helposti ja vaivattomasti arkeesi.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse kulkea tätä matkaa yksin, koska olen täällä auttamassa sinua.

Voit lukea lupaukseni sinulle tästä.

lupausten portaat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi