fbpx

Jo pienikin muutos vaikuttaa moniin asioihin elämässäsi positiivisesti.

Usein kun kaipaamme muutoksia elämäämme, voi pelkkä aloittaminen tuntua ylitsepääsemättömältä.

Joskus voi tuntua siltä, että muutos vaatii liikaa voimia tai vie liian kauan aikaa, eikä itsellä ole kumpaakaan niistä. Eikä edes tietoa siitä, mistä lähtisi liikkeelle. Miten silloin voisi edes onnistua?


Saamme ympäriltämme erilaisia neuvoja, miten voisi laihtua nopeasti, päästä bikinikuntoon kesäksi tai esimerkiksi parantaa parisuhdetta tai taloudellista tilannetta. 


Ohjeita löytyy joka lähtöön, mutta käytännön toteutus voi olla sitten huomattavasti mutkikkaampi.

Hyvätkään neuvot eivät välttämättä ole niitä toimivia neuvoja.

Oman painonsa tai hyvinvointinsa kanssa kipuileva tuntee syyllisyyttä ja jopa häpeää. Ongelmat parisuhteessa tai taistelu taloudellisten haasteiden kanssa nostaa epäonnistumisen ja jopa häpeän tunteita.

Usein kritisoimme ja ruoskimme itseämme tilanteesta, johon olemme ajautuneet. Kaikista ympärillä olevasta tiedosta ja saaduista neuvoista huolimatta emme kuitenkaan pääse eteenpäin.

Voit kuitenkin onnistua. 

Lupausten Portaat on kaikkea tätä:

  • Se antaa toimivat työkalut onnistumiseen lähtötilanteesta huolimatta. Pääset välittömästi soveltamaan juuri oikeita työkaluja omaan elämäntilanteeseen ja hyvinvointiisi.
  • Se auttaa sinua rakentamaan vankan pohjan omalle hyvinvoinnillesi ja onnellisemmalle elämälle.
  • Se lisää onnellisuuttasi, varmuuttasi ja tyytyväisyyttäsi itseäsi ja elämääsi kohtaan. Työkalujen avulla saat hallinnan tunnetta ajoittain jopa kaoottiselta tuntuvaan elämääsi.
  • Se antaa sinulle lempeän ja armollisen tavan saavuttaa juuri niitä asioita elämääsi, joita oikeasti haluat.


Työkalut toimivat kaikkiin elämäsi osa-alueisiin tavoitteesta tai unelmasta riippumatta.

Haluamme isoja muutoksia mahdollisimman nopeasti! Se on täysin normaalia, ja olet ehkä itsekin joskus halunnut sitä.

... kun laskupino pöydän päällä kasvaa, haluat nopeasti jostain rahaa laskujen maksuun.

... kun pitää miettiä maksatko sähkölaskun vai ostatko perheellesi ruokaa.

... tai kun saat kutsun 50- tai 60-vuotissynttäreille tai ystävän tyttären häihin, menet välittömästi vaa’alle ja kurkistat vaatekaappiin. Pahus, se edelliskesän mekko ei enää menekään päälle. 

... tai kun raahaudut viimeisillä voimillasi työpaikalle ja sinua pyydetään jälleen venymään ja vanumaan.

... tai kun ystävät soittavat sinulle ja kaatavat kaiken pahan olonsa sinun niskaasi – välittämättä miltä sinusta ehkä juuri sillä hetkellä tuntuu…

Näissä kohdissa haluamme muutoksen heti. Isot muutokset vaativat kuitenkin paljon ponnisteluja ja energiaa. Ja niitä meillä ei välttämättä ole.

Siksi parempi keino on tehdä pieniä muutoksia säännöllisesti. Mieti hetki polkupyörällä ajoa. Kun apupyörät otettiin pois, ajaminen ei onnistunut ensimmäisellä, eikä vielä toisellakaan kerralla. Piti opetella vähän kerrassaan. Ensin hakea tasapainoa, sitten polkea ja lopuksi ohjata. Ja jarrujakin oli hyvä käyttää!

Tuntuupa sinusta nyt miltä tahansa, lupaan sinulle, että muutos on mahdollinen. Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel.

Eräs ystäväni kipuili painonhallinnan ja makeanhimon kanssa vuodesta toiseen. Vuosien varrella hän on kuullut useammin kuin kerran erilaisia neuvoja ja ohjeita.  

Kokeile tätä dieettiä ”, ”treenaa tämän treeniohjelman mukaan”, ”liiku enemmän", "syö vähemmän”, ”vähennä kaloreiden määrää",  "jätä kaikki herkut syömättä" ja "ei voi olla niin vaikeaa jättää ne karkit syömättä" tai "ethän edes yritä."

Hän yritti useammin kuin kerran ja joutui toteamaan, etteivät perinteiset ohjeet toimi. Ystäväni oli väsynyt jatkuvaan yrittämiseen ja oli jo valmis luovuttamaan.  

Vaikka ystäväni tiesi, että hän laihtuisi syödessään vähemmän ja liikkuessaan enemmän, ei se käytännön arjessa ollut niin helppoa. Päinvastoin. Paperilla kaikki näytti hyvälle, mutta normaaliarki iski silmille kuin märkä rätti. 

Eikä ystäväni ole ainoa. Jos painonhallinta olisi näin helppoa, ei meillä kenelläkään olisi minkäänlaisia ongelmia painonhallinnan, syömisen tai makeanhimon kanssa.


Ja vaikka itsellä ei olisi minkäänlaisia ongelmia painonhallinnan tai makeanhimon kanssa, niin usealla meistä näitä haasteita ja ongelmia kuitenkin on.  Se mikä on helppoa yhdelle, ei välttämättä ole sitä toiselle.

Onnistuminen ei ole sattumaa. Se vaatii ainoastaan tiettyjen asioiden tekemistä arjessasi joka päivä. Se voi kuulostaa vaikealta, mutta sen ei tarvitse olla sitä. Ilman näitä konkreettisia askeleita ei kuitenkaan mitään muutoksia voi edes syntyä.

Mikään muutos ei tapahdu yhdessä yössä. Joskus se tapahtuu nopeammin ja joskus se vie pidemmän ajan. Muutos vaatii aina tietyn ajan.

Onnistut ottamalla pieniä askeleita oikeaan suuntaan joka päivä. 


Aloita matkasi lataamalla maksuton alkukartoitus ja selvitä oma lähtötilanteesi

LATAA ITSELLESI MAKSUTON ONNISTUMISEN ALKUKARTOITUS
Marketing by

Se mitä teet tänään, palkitsee sinut huomenna.

Lupausten Portailta löydät valmiiksi testatut ja toimivat työkalut omaan onnistumiseesi.

Verkkokurssit ja e-kirjat ovat erinomaisia vaihtoehtoja omaan kehittymiseen ja oman onnistumisen mahdollistamiseksi.

Verkkokursseilla autan sinua löytämään ratkaisut juuri niihin asioihin, jotka estävät sinua tällä hetkellä onnistumasta tai saavuttamasta niitä asioita elämääsi, joita haluat.

Voit opiskella materiaaleja missä ja milloin tahansa juuri silloin, kun se sopii sinulle parhaiten. Verkkokurssien materiaalit ovat käytössäsi 24/7 niin kauan kuin haluat  ja e-kirjat voit ladata itsellesi omalle koneellesi tai voit tulostaa ne.

Tutustu verkkokursseihin ja e-kirjoihin tästä.

Tervetuloa Lupausten Portaille!

>