Miten saadaan parhaimmat tulokset? Henkilökohtainen valmennus painottaa sinulle merkityksellisiä tekijöitä tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Vaikka oppiminen kantapään kautta onkin tehokasta, voit silti saavuttaa tavoitteesi paljon helpommin. Henkilökohtainen valmennus tarjoaa avaimen menestykseen.

Usein emme tunnista tuen merkitystä omassa menestyksessämme. Sen sijaan, että hyväksyisimme avun, yritämme saavuttaa tavoitteemme ja unelmamme yksin.

Tämä voi olla uuvuttavaa ja äärimmäisen yksinäistä, ja vaikka kuinka ponnistelemme, se ei takaa onnistumista. Itse asiassa omat ponnistelumme voivat tuoda lisää haasteita ja vaarantaa hyvinvointiamme.

Jokainen meistä kohtaa elämässään erilaisia haasteita ja ongelmia. Yksittäisten haasteiden ratkaiseminen on yleensä suhteellisen helppoa, mutta kun haasteet ja ongelmat alkavat kasaantua, elämä voi muuttua hyvin vaikeaksi.

Mitä enemmän haasteita meillä on, sitä hankalammaksi elämä voi muuttua, ja sitä enemmän huomio kiinnittyy niihin asioihin, jotka eivät suju suunnitellusti.

Kun tunnemme epävarmuutta itsestämme, tilanteestamme, taidoistamme tai mahdollisuuksistamme, saattaa olla, että jäämme jumiin haasteiden ja esteiden verkkoon.

Mitä enemmän taistelemme vastaan, sitä tiukemmin verkko kiristyy ympärillemme, ja sitä vaikeampaa on löytää ulospääsyä.

Mahdollisuuksien Näkeminen: Haasteet Oman Näkökulman Laajentamisessa?

Kun mieli täyttyy haasteista, ongelmista ja muista negatiivisista ajatuksista, positiivisten näkökulmien tai omien mahdollisuuksien huomaaminen vaikeutuu.

Kun saamme tukea rinnallemme, voimme purkaa huolemme, turhautumisemme ja epäonnistumisen tunteemme. Tämä auttaa meitä keventämään mieltämme ja rauhoittamaan ajatuksiamme välittömästi.

Mielen rauhoittuessa löydämme myös helpommin ratkaisuja.

Kun meillä on tukihenkilö rinnallamme, emme jää jumiin ongelmiimme eikä meidän tarvitse selvitellä niitä yksin. Usein omassa mielessämme haasteet kasvavat suuremmiksi kuin ne todellisuudessa ovat, mikä tekee tilanteestamme entistä vaikeamman ja ulospääsy tuntuu mahdottomalta.

Haluan vakuuttaa sinulle, että voit muuttaa vaikeat tilanteet menestykseksi, oli tilanteesi mikä tahansa. Se ei vaadi rakettitiedettä, vaan tiettyjen asioiden huomioimista jokapäiväisessä elämässä. Vaikka se saattaa kuulostaa vaikealta ja työläältä, kyse on loppujen lopuksi hyvin yksinkertaisista asioista.

Mitä hyötyä henkilökohtainen valmennus tuo sinulle?

Kuvittele, jos henkilökohtainen valmennus auttaisi sinua konkreettisesti saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi.

Se olisi todellakin upeaa, koska se merkitsisi toiveidesi ja kaipaustesi toteutumista omassa elämässäsi.

Kuvittele, jos henkilökohtainen valmennus auttaisi sinua todella hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet.

Mieti, kuinka merkittävää olisi elämällesi, jos oppisit vihdoin olemaan tyytyväinen itseesi ja hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Sinun ei tarvitsisi enää huolehtia siitä, mitä muut ajattelevat. Uskaltaisit olla rohkeasti oma itsesi ja tehdä niitä asioita, joita haluat.

Entä jos henkilökohtainen valmennus tukisi sinua uskomaan itseesi ja omiin mahdollisuuksiisi menestyä?

Mieti hetki niitä asioita, joita juuri nyt haluat ja kaipaat elämääsi. Harkitse niitä muutoksia, joita haluaisit toteuttaa.

Kun uskot itseesi ja kykyihisi saavuttaa tavoitteitasi, mahdollisuutesi ovat rajattomat. Millaisia vaikutuksia tällä olisi elämääsi?

Entä jos henkilökohtainen valmennus auttaisi sinua löytämään rakkauden itseäsi kohtaan?

Useat meistä ovat äärimmäisen ankaria ja itsellemme kriittisiä. Kun opit rakastamaan itseäsi, alat arvostamaan itseäsi enemmän ja osaat asettaa terveitä rajoja. Menestyminen ja onnistuminen ovat vaikeampia, jos et ole tyytyväinen itseesi.

Millainen muutos tapahtuisi elämässäsi, kun opit katsomaan itseäsi hyväksyvästi ja olemaan tyytyväinen siihen, kuka olet ja mitä teet?

Kuinka paljon henkilökohtainen valmennus voisi auttaa sinua voimaan paremmin?

Millaisia vaikutuksia olisi arjessasi, jos sinulla olisi enemmän energiaa, jaksaisit paremmin ja nukkuisit laadukkaammin?

Entä millainen merkitys olisi, jos oppisit suhtautumaan itseesi rennommin ja saisit painonhallinnasta ystävän?

Kuvittele, miten elämäsi muuttuisi, kun pystyt nauttimaan jokaisesta päivästä enemmän ja tunnet suurempaa tyytyväisyyttä itseesi ja elämääsi kohtaan.

Millainen vaikutus olisi elämääsi, jos olisit onnellisempi?

Saattaa tuntua, että muutos ei ole mahdollinen sinun kohdallasi, koska olet jo yrittänyt useita kertoja aiemmin. Tai ehkä luulet, että olet jo lukenut kaiken tarvittavan. Tai ehkä aika ja raha tuntuvat esteiltä.

Omasta kokemuksestani voin sanoa, että kun kyseessä ovat itselle tärkeät asiat, niihin löytyy aina aikaa ja resursseja.

Kaikki muutos lähtee meistä itsestämme.

Mitä arvoa sinulle on, kun voitat haasteesi ja etenet kohti tavoitteitasi?

Mikä arvo on sinulle, kun saavutat valmennuksen avulla unelmasi, verrattuna siihen, että haasteet pysyvät elämässäsi?

Mikä arvo on sinulle, kun valmennuksen tuloksena koet suurempaa tyytyväisyyttä itseesi ja elämääsi, ja elät onnellisempaa elämää, verrattuna siihen, että edelleen pyristelet kohti parempaa taistellen haasteiden ja ongelmien verkossa?

Mikä arvo on sinulle, kun valmennuksen ansiosta voit paremmin ja nautit elämästä, verrattuna siihen, että jatkat haasteellisessa tilanteessa vuodesta toiseen?

Virpin valmennuksessa on hyvä olla.

Oma matka hyvään oloon alkoi marraskuussa. Matka on ollut opettavainen, oivaltava ja ihana. Kaikki tunteet itkusta ja pahasta mielestä, epäonnistumisesta ja myöskin ilosta, naurusta ja onnesta olen käynyt läpi.Makeanhimo, painonhallinta ja itsensä hyväksyminen ovat haastavia asioita. Vaikeita hetkiä on ja työstän niitä päivittäin. Nyt yli viisikymppisenä olen ymmärtänyt, että dieetit ym. nopeat ratkaisut joutaa ”romukoppaan”.Vain pysyvä elämänmuutos toimii ja se miten suhtautuu asioihin. Eikä itsensä rankaisu toimi, vaan lempeys itseään kohtaan.Kehon kuuntelu on myöskin uusi asia, jonka olen oppinut.  Nykyinen olo on muuttunut positiivisemmaksi. Nauran enemmän. Oma peilikuva näyttää paremmalta. Elämään on tullut uusia asioita, päiväkirjan kirjoittaminen, liikunta ja jooga. Ja halu ja uteliaisuus kokeilla uusia asioita.Positiivisuus lisää positiivisuutta eli ajattelen myönteisemmin. Ikävätkin asiat on silloin helpompi käsitellä ja vatvominen jää vähemmälle. Tähän mennessä oppimani ja oivaltamani asiat vaikuttavat jaksamiseen todella paljon ja Virpiltä saa hyvät avaimet tähän. Virpi on valmentajana lempeä, mutta johdonmukainen.  Silloin, kun jokin harmittaa ja ei pääse eteenpäin, hän kyllä keksii ratkaisun. Siitä olen iloinen, että uskalsin ottaa askeleen kohti terveempää ja onnellisempaa elämää. Ja matka jatkuu…  Kiitos ihana Virpi

Kuinka minä voisin parhaiten tukea sinua?

virpi silonsaari vsidea

Virpi Silonsaari, Lupausten Portaiden valmentaja ja Personal Trainer.

Jos pohdit, miten juuri minä voisin auttaa sinua, ymmärrän täysin. Totuus on, että emme voi tietää ennen kuin kokeilemme. Toisaalta, aloitin valmennusurani jo 17-vuotiaana, joten olen auttanut ja valmentanut ihmisiä ja yrityksiä jo yli 40 vuoden ajan. Se on valtava aikajänne ja tarkoittaa, että olen omistautunut auttamiseen lähes 70% koko elämästäni. Tämä merkitsee myös sitä, että matkan varrella olen kerännyt valtavan määrän tietoa ja taitoa, jota ei löydy mistään kirjoista tai oppikirjoista.

varaa henkilökohtainen valmennus jo tänään!

Verkkokaupasta voit valita joko 30 minuutin tai 60 minuutin henkilökohtaisen valmennuksen. Voit valita haluamasi kommunikointitavan, joko puhelimitse, Zoomilla tai Teamsillä.

Jos et ole vielä tutustunut Zoomiin tai Teamsiin, ei hätää. Annan sinulle selkeät ohjeet ja linkin, jonka avulla voit liittyä mukaan ilman tarvetta asentaa mitään ohjelmia tietokoneellesi.

30 minuutin valmennuksen hinta on 57€ ja tunnin valmennuksen hinta 97€. Hinnat sisältävät ALV:n 24%.

Valmennus sisältää 30 minuutin alkukartoituksen, jossa saat jo ensimmäiset ohjeet ja askelmerkit.

Jos haluat sitoutua pidempään valmennusjaksoon, kuten 3 kuukaudeksi, 6 kuukaudeksi tai 12 kuukaudeksi, voin räätälöidä sinulle sopivan valmennuspaketin. Lähetä minulle viestiä osoitteeseen info(at)lupaustenportaat.fi ja kerro toiveistasi, niin laadin sinulle yksilöllisen valmennusohjelman.

Askel 1:

Valitse haluamasi henkilökohtainen valmennus ja lisää se ostoskoriin alla olevasta valintapainikkeesta. Valitse sitten haluamasi maksutapa ja suorita maksu verkkokaupassa normaalisti.

Tarjoan useita maksutapavaihtoehtoja, joten voit valita itsellesi sopivimman. Käytössäsi on pankkipainikkeet, Visa, Mastercard, MobilePay, Pivo, Siirto, Joustoraha, OP-tililuotto ja OP-lasku.

Askel 2:

Otan sinuun yhteyttä maksun kirjautumisen jälkeen samana tai seuraavana päivänä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Sovimme yhteydenotossa myös ajankohdan alkukartoitukselle ja varsinaiselle valmennukselle.

Askel 3:

Otan sinuun yhteyttä sovittuna ajankohtana ja siitä lähdetään liikkeelle. Olen innolla odottamassa yhteistyötämme ja valmennuksen aloittamista kanssasi!

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti tavoitteitasi? Kumpi henkilökohtainen valmennus, 30min vai 60min, resonoi kanssasi enemmän?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja ennen maksua, tai olet kiinnostunut pidemmästä valmennuspaketista, lähetä minulle sähköpostia tästä. Vastaan mahdollisimman pian ja autan mielelläni!

Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Rakkaudella
Virpi