Asiakaspalautteita on aina yhtä jännittävää lukea. Ja niitä on aina yhtä ihan saada.

Jokainen saatu ruusu tai risu ovat yhtä tärkeitä. Ne ovat keino kehittää kurssien, oppaiden ja eKirjojen sisältöä. Haluan kiittää jokaisesta saadusta palautteesta. Voit lukea niistä joitakin tästä.

Kiitos!! Oli ihanaa ja vaikka tiesin asiat, niin samalla ymmärsin, etten ollut tehnyt mitään noista❤️

Kannustava ja positiivinen❤️.

Energinen koulutus, puhe selkeää ja energistä🙏

Kiitos🙏
Paljon ajattelemisen ja oppimisen aiheita💖 – Jaana

Hyvä koulutus – asiat esitettiin selkeästi❤️.

Kiitos Virpi❤️ Tarvitsin juuri tuota viestiä.

Koulutus avasi aika paljon ajatuksia❤️ Kiitos🥰

Innostava ja opettava🙏.

Selkeä ja tiivis paketti.

Selkeästi ja positiivisesti esitetty koulutus.

Kiitos jälleen upeasta kurssista🙏!

Paljon hyviä vinkkejä!

Virpi on selkeä, positiivinen ja kannustava❤️!

Virpi on ystävällinen ja sympaattinen❤️. Tasapainoisena ja fiksuna valmentajana hän huomioi kaikki ryhmän jäsenet aivan kuin olisimme yksilövalmennuksessa. Yhteiset treenit ovat olleet tehokkaita ja tsemppaavia. Luennoilta olemme saaneet lisäinfoa meitä kiinnostaviin asioihin. Suosittelemme Virpiä! 

Sinusta näkee, että olet oikeasti kokenut asiat, joista puhut. Pystyt samaistumaan minuun ja tiedät mitä käyn läpi. Pystyt auttamaan. 
Kiitos❤️

Virpin valmennuksessa on hyvä olla❤️.

Virpi on asiallinen kouluttaja.

Olipa jälleen kattava kokonaisuus❤️!

Parasta on kannustaminen ja tsemppaaminen🙏!

Virpi on ystävällinen ja iloinen❤️. Hän osaa ottaa huomioon kaikki ryhmän jäsenet.  Virpistä huokuu kiinnostus ja into auttaa meitä kaikkia voimaan paremmin.

Innostava, mielenkiintoinen, HYVÄ❤️

Kiitos Virpi ❤️ sain paljon hyviä työkaluja.

Yleensä olen pyöritellyt näitä ajatuksiani omassa päässäni. Olen jumittanut paikallani vuosikausia ja tilanne on vaan pahentunut.Tiedät oikeasti mistä puhut ja mitä käyn läpi. Nää meidän keskustelut on todella terapeuttisia ja tsemppaavia. Joka kerta pääsen taas eteenpäin. Kuljet mukana❤️.

Kiitos❤️ – autoit enemmän tunnissa, kuin terapeutti kahdessa vuodessa.

Virpi on erittäin sitoutunut auttamaan❤️.

Täyttä asiaa joka kerta🙏!

Sain vahvistuksen siihen, että minäkin onnistun❤️!

Yhteiset tapaamiset olivat kannustavia ja tosi mukavia:) Sain riittävästi tukea myös yhteisten treenien ulkopuolisena aikana. Juttutuokiomme treenipäivänä antoivat paljon. Valmennuksesta sain hyvän pohjan jatkaa itsenäisesti. Koin valmennuksen kannustavana ja tuloksia tuottavana. Suosittelen Virpiä❤️.

Ensimmäinen yhteydenotto pelotti, mutta se oli parasta mitä olen tehnyt. Viikko viikolla pääsen eteenpäin ja vaikeiden tilanteiden tullessa eteen, olet tukena ja auttamassa🥰. Yksin olisin jo luopunut matkasta monta kertaa.

Kiitos Virpi❤️! Konkreettisilla tavoilla sait unelmiani selkeämmiksi.

Hyvää tietoa, miten onnistua ja miten haasteista voi oppia.

Virpin valmennuksessa on hyvä olla.

Oma matka hyvään oloon alkoi marraskuussa. Matka on ollut opettavainen, oivaltava ja ihana. Kaikki tunteet itkusta ja pahasta mielestä, epäonnistumisesta ja myöskin ilosta, naurusta ja onnesta olen käynyt läpi.Makeanhimo, painonhallinta ja itsensä hyväksyminen ovat haastavia asioita. Vaikeita hetkiä on ja työstän niitä päivittäin. Nyt yli viisikymppisenä olen ymmärtänyt, että dieetit ym. nopeat ratkaisut joutaa ”romukoppaan”.Vain pysyvä elämänmuutos toimii ja se miten suhtautuu asioihin. Eikä itsensä rankaisu toimi, vaan lempeys itseään kohtaan.Kehon kuuntelu on myöskin uusi asia, jonka olen oppinut.  Nykyinen olo on muuttunut positiivisemmaksi. Nauran enemmän. Oma peilikuva näyttää paremmalta. Elämään on tullut uusia asioita, päiväkirjan kirjoittaminen, liikunta ja jooga. Ja halu ja uteliaisuus kokeilla uusia asioita.Positiivisuus lisää positiivisuutta eli ajattelen myönteisemmin. Ikävätkin asiat on silloin helpompi käsitellä ja vatvominen jää vähemmälle. Tähän mennessä oppimani ja oivaltamani asiat vaikuttavat jaksamiseen todella paljon ja Virpiltä saa hyvät avaimet tähän. Virpi on valmentajana lempeä, mutta johdonmukainen.  Silloin, kun jokin harmittaa ja ei pääse eteenpäin, hän kyllä keksii ratkaisun. Siitä olen iloinen, että uskalsin ottaa askeleen kohti terveempää ja onnellisempaa elämää. Ja matka jatkuu…  Kiitos ihana Virpi

Pelko oli tunnustaa, että tarvitsin apua…

Parasta valmennuksessa on ollut omien silmien avautuminen. Pelko ottaa yhteyttä ja tunnustaa, että tarvitsin apua, oli itselleni vaikeinta.Paras tekoni oman hyvinvointini eteen oli ottaa yhteyttä. Takana on 3 kk valmennusta ja tuloksia on jo tullut. Ihana tunne monien vuosien jojoilujen jälkeen. Se auttaa entisestään motivoitumaan vieläkin lisää.Tiina 

Virpi on erittäin sitoutunut siihen, mihin ryhtyy

Hän perehtyy yksilöllisiin tarpeisiin, kuunnellen asiakkaan toiveita sekä muutoksen tarpeita.Virpi on aidosti rinnalla kulkija.Omien kokemustensa kautta Virpistä on tullut kokemusasiantuntija ja siksi tämä homma toimii!!!Virpin kanssa edetään asiakkaan määrätessä vauhdin… tosin, jos oma into meinaa lopahtaa, löytää Virpi sen tarvittavan tsempin ja taas jatketaan innolla eteenpäin. Vilpittömästi suosittelen häntä!!! – Jaana H

Suosittelen lämpimästi Virpiä.

Suosittelen lämpimästi ottamaan Virpi oppaaksi kohti terveellisempää ja kevyempää elämää. Virpi ymmärtää aikuisen naisen realiteetit ja sudenkuopat.Matka muutokseen on ollut Virpin seurassa aivan ihana ja olen niin kiitollinen hänelle – sillä yksin en olisi tähän pystynyt. – Päivi I