|

Suurimmat esteet onnistumiselle ovat pelko ja raha.

Kysyin asiakkailtani, mikä heidän mielestään on suurin este onnistumiselle. Listan kärkeen nousivat pelko ja raha.

Vaikka saamani vastaukset vaihtelivatkin, niistä löytyi kolme yhteistä tekijää.

Pelko toimii esteenä onnistumiselle.

Emme aina hahmota sitä, että pelko voisi olla unelmiemme esteenä. Pelko estää meitä tekemästä niitä asioita, jotka mahdollistaisivat omien unelmiemme toteutumisen.

Kuten Aki Sirkesalon laulussa puhutaan naispaholaisesta, pelko toimii samalla tavalla. Jos antaa pelolle pikkusormen, se vie koko käden. Tämä tarkoittaa sitä, että jää jumiin tilanteeseen, jossa ei uskalla tehdä oikeastaan yhtään mitään.

Ja se ketuttaa.

Vitutus on pelon lisäksi yksi tunteista, joka saa meidät epäonnistumaan unelmiemme tavoittelussa. Asiaa on tutkittu ja tutkimuksesta selvisi, että vitutuksen kohteet ovat meille monille tuttuja asioita, kuten työ, arjen vastoinkäymiset, kiire, väsymys, nälkä, raha-asiat, terveys, tietotekniset ongelmat ja yllätys yllätys… sää.

Kuitenkin ylivoimainen ykkönen vitutuksen aiheuttajana ei ollut mikään edellä, vaan se oli joku aivan muu. Lue tästä lisää.

Toisena esteenä on jaksaminen, tai oikeastaan sen puute.

Kun elämä on jatkuvaa puurtamista tai selviytymistaistelua päivästä toiseen, omien unelmien saavuttaminen vaikeutuu merkittävästi. Tällaisessa tilanteessa jo pelkkä unelmointi voi olla haastavaa.

Kuitenkin unelmointi ja haaveilu voivat toimia keinoina, jotka auttavat parantamaan omaa hyvinvointia ja tuovat arkeen positiivisia hetkiä.

Unelmointi on tärkeää ja lisäksi se voi olla myös erittäin mieluisaa.

Kolmantena esteenä onnistumiselle mainittiin raha.

Kuinka voisi toteuttaa omat unelmat, jos rahaa ei ole riittävästi? Jokainen hankinta on harkittava tarkkaan, ja jokainen penni menee laskuihin.

Ymmärrän kuinka vaikeaa on saavuttaa menestystä tällaisessa tilanteessa. Ymmärrän myös sen, minkälainen merkitys omien unelmien toteutumisella on elämässä.

Sinun ei tarvitse muuttaa vain yhtä näistä tekijöistä. Mutta jo yhden asian muuttaminen voi parantaa kaikkea.

Ja minä haluan auttaa sinua siinä. Haluan auttaa sinua saavuttamaan omat unelmasi.

Aloita tilaamalla maksuton uutiskirje taloudelliseen itsenäisyyteen tästä.

Rakkaudella
Virpi

raha

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *