onnistuminen-vaatii-perustaidot

onnistuminen on ulottuvillasi, mutta Älä anna tämän tärkeän asian unohtua matkallasi kohti menestystä. Se voi olla juuri se, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi.

Ajatellaan, että olet suunnittelemassa uuden kodin rakentamista. Onnistuminen kaikkeen siihen liittyvässä on avainasemassa, eikö vain?

Ennen kuin aloitat varsinaisen rakentamisen, on tärkeää suorittaa perusteellinen suunnitteluvaihe. Tämä varmistaa, että tuleva kotisi on turvallinen, täyttää rakennusmääräykset ja vastaa ulkoasultaan, toiminnoiltaan ja sisustukseltaan toiveitasi.

Rakentaminen voi alkaa vasta, kun kaikki tarvittavat paperityöt ovat kunnossa. Kun rakentaminen viimein käynnistyy, se etenee suunnitelmien mukaisesti, mutta yllättäviä haasteita voi ilmetä matkan varrella.

Materiaalien toimituksissa saattaa esiintyä viivästyksiä, työntekijät voivat sairastua, ja lisäksi saattaa ilmetä muita odottamattomia esteitä, kuten taloudellisia vaikeuksia tai haasteita parisuhteessa.

Kun päädyt ottamaan liian suuria haasteita kerrallaan, saattaa olla vaikeaa hallita kaikkea asianmukaisesti ja tehokkaasti. onnistuminen voi olla vaarassa.

Entä jos uuden kotisi perustukset eivät olekaan riittävän vahvat, ja silti rakentaminen jatkuu?

Entä jos kaikista varoituksista huolimatta rakentaminen etenee ja pian muutat uuteen kotiisi?

Mitä jos jokin taustalla vaikuttava tekijä on jäänyt huomioimatta ja koko rakennusprojekti on vaarassa epäonnistua?

Jos perustus ei ole vankka, kaikki muut toimenpiteet ovat turhia. Rakentaminen muuttuu silloin hukkaan heitetyn ajan, energian, materiaalien ja rahan tuhlaukseksi. Vaikka uusi koti olisikin unelmiesi täyttymys ja materiaalit juuri sellaiset kuin halusit, lopputulos jää puutteelliseksi, mikäli talosi perustus ei kestä.

Huonot perustukset ovat myrkkyä talon kestävyydelle, ja pian alkavatkin ongelmat nousta esiin.

Tällainen tilanne johtaa usein korjaustoimiin. Vaikka joskus näillä yrityksillä saavutetaan jonkinlainen ratkaisu, on riskinä, että korjausyritykset vain pahentavat tilannetta.

Myös hyvinvoinnin perusta tulee olla kestävällä pohjalla.

Hyvinvoinnin perustan vahvuus on yhtä tärkeää kuin kodin perustuksienkin. Ilman vahvaa perustaa hyvinvoinnille, kaikki muut ponnistelut voivat olla hukkaan heitettyjä.

Täytyy huolehtia siitä, että omat perustarpeet ovat kunnossa, kuten terveys, tasapaino, tyytyväisyys, henkinen hyvinvointi ja ihmissuhteiden laatu. Näiden elementtien kautta rakennetaan kestävää hyvinvointia ja mahdollistetaan merkityksellinen ja onnellinen elämä.

Onnistumisen mahdollisuudet paranevat huomattavasti, kun sille luodaan vankka perusta. Ilman vahvaa pohjaa haluttuja muutoksia on vaikeampi saavuttaa ja joskus tavoitellun lopputuloksen saavuttaminen voi olla jopa mahdotonta.

Tästä syystä on tärkeää kiinnittää huomiota suunnitteluun, valmistautumiseen ja perusasioiden kuntoon saattamiseen ennen kuin ryhdytään tavoittelemaan suuria saavutuksia tai asetettuja päämääriä. Vankka perusta antaa vakaan pohjan menestykselle ja lisää mahdollisuuksia onnistua.

Haluatko nopeita muutoksia? Etkö malta odottaa? onnistuminen on kiirehtimällä vaikeampaa.

Jos kaipaat nopeita muutoksia etkä malta odottaa, voit kokea houkutusta haluta saada asiat tapahtumaan välittömästi. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että pysyvät ja merkitykselliset muutokset vaativat yleensä aikaa ja kärsivällisyyttä.

Pikaratkaisut saattavat tarjota nopean helpotuksen hetkellisesti, mutta pitkällä aikavälillä ne eivät välttämättä ole kestäviä tai tehokkaita.

Usein yritämme eri keinoilla saavuttaa tavoitteemme tai unelmamme, usein kyseenalaistamatta niiden tehokkuutta tai suuntaa. Saatamme pysyä tiukasti samoissa toimintamalleissa, kuten laihdutuskuureissa tai karkkilakoissa, vaikka ne eivät tuottaisikaan pysyviä tuloksia. Tämä herättää kysymyksen:

Miksi jatkamme näiden menetelmien käyttöä, jos ne eivät tuo toivottuja tuloksia tai vievät meitä väärään suuntaan?

Niiden sijaan voit keskittyä harkittuihin ja kestäviin toimenpiteisiin, jotka edistävät haluamiesi muutosten saavuttamista pitkällä tähtäimellä. Se tarkoittaa askelten ottamista kohti haluamiasi muutoksia johdonmukaisesti ja säännöllisesti.

Jatkuvalla sitoutumisella ja ponnisteluilla voit saavuttaa haluamasi tulokset kestävällä tavalla.

Muutoksen toteutuminen vaatii aikaa. onnistuminen vaatii kärsivällisyyttä.

Muutos ei tapahdu välittömästi; se vaatii aina aikaa. Lisäksi muutos edellyttää kärsivällisyyttä, konkreettisia toimia ja energiaa.

Mitä suurempi muutos, sitä enemmän tarvitaan ponnisteluja, ja sitä enemmän se vaatii sekä energiaa että aikaa.

Entä jos energiaa ei yksinkertaisesti ole? Tai aika ei riitä?

Mitä jos pelkkä muutoksen harkitseminen on vaikeaa tai et malta odottaa tuloksia?

Miksi monet meistä eivät saavuta haluamiaan tuloksia? miksi onnistuminen on vaikeaa?

Menestyminen ei ole rakettitiedettä, eikä se vaadi erityistä lahjakkuutta. Se edellyttää yksinkertaisesti tiettyjen asioiden toistamista arjessa päivittäin.

Tämä saattaa kuulostaa vaikealta ja työläältä, ja monille se todella on sitä. On helpompaa jatkaa samalla tavalla kuin ennenkin kuin ryhtyä tekemään muutoksia.

Mutta onnistumisen ei tarvitse olla näin vaikeaa. Usein teemme asioista turhan monimutkaisia ja vaikeita.

Monesti yritämme liikaa.

Usein lankeamme ansaan, missä yritämme ratkaista epämiellyttävän tilanteen aloittamalla väärästä päästä. Yritämme korjata jo ilmenneitä oireita, vaikeuksia, ongelmia ja ristiriitoja, sen sijaan että keskittyisimme juurisyihin.

On tärkeää kiinnittää huomiota niihin syvempiin tekijöihin, jotka ovat aiheuttaneet elämässä olevat haasteet ja ongelmat.

Ja haluan korostaa, että haasteet eivät useinkaan johdu kumppanista, pomosta, rajoitteista, sairauksista tai muista ulkoisista tekijöistä. Vaikka siltä usein tuntuu.

Menestyksesi alkaa siitä, että pidät itsestäsi huolta ja voit hyvin.

Kuten mainitsin, menestys ei välttämättä ole vaikeaa. Voit onnistua helpommin kiinnittämällä huomiota pieniin ja yksinkertaisiin asioihin.

Rakenna menestykselle vankka perusta, jotta onnistuminen on kestävällä pohjalla.

Kun luot vankan perustan ja vahvan pohjan menestykselle, saavutuksesi ovat kestävämpiä. Pysyvät tulokset varmistavat, ettet joudu palaamaan takaisin lähtöpisteeseen.

Älä kiirehdi turhaan ja vältä yrittämästä saavuttaa kaikkea liian nopeasti. Nopeutettu eteneminen voi johtaa turhiin epäonnistumisiin.

On tärkeää edetä askel askeleelta. Tämä tarkoittaa käytännössä pienten tekojen ja muutosten tekemistä omassa arjessasi. Vaikka nämä teot saattavat tuntua pieniltä, niillä on suuri vaikutus haluamaasi lopputulokseen.

Tiedän, että pienin askelin eteneminen saattaa tuntua liian hitaalta, varsinkin kun haluamme muutoksia nopeasti. Kuitenkin pienin askelin eteneminen on ainoa tapa saavuttaa kestäviä muutoksia ja välttää uudelleen alusta aloittaminen.

onnistuminen vaatii pienien asioiden tekemistä omassa Arjessa. pienet asiat ovat avain onnistumiseesi.

Kun mietit hetken koiranpentua…

Pentu saapuu uuteen kotiin täysin tietämättömänä kaikista säännöistä ja tavoista. Tämä tarjoaa ihanteellisen tilaisuuden aloittaa alusta ja opettaa sille kaikki tarvittavat asiat. Vaikka kasvattaja onkin saattanut aloittaa sisäsiisteyden opettamisen, on todennäköistä, että joudut viime kädessä opettamaan sen pennulle itse.

Tämä ei tapahdu hetkessä; se vaatii johdonmukaista harjoittelua ja toistoja. Kun toistoja on tarpeeksi ja pentu alkaa ymmärtämään, mistä on kyse (esimerkiksi että tarpeet tehdään ulos eikä sisälle), oppiminen tapahtuu nopeasti.

Sitten tulee hetki, jolloin pentu haukkuu oven vieressä ja ilmaisee halunsa mennä ulos. Tavoite on saavutettu!

Miten pääset tuohon hetkeen? milloin onnistuminen on täyttä totta?

Pentu oppi taidon sisäsiisteyteen omistajan avulla, tuella ja tiettyjen asioiden toistolla. Päivittäiset pienet teot mahdollistivat tämän tavoitteen saavuttamisen. Ja mikä tärkeintä, tämä onnistuminen on pysyvää.

Pentu ei oppinut pidättelemällä, moittimalla itseään, laskemalla kaloreita, kukkumalla yöllä, kiirehtimällä tai stressaamalla, vaan rakkaudella ja halulla oppia.

Pennun elämälle luotiin vankka perusta, joka auttaa sitä ja sen omistajaa koko elämän ajan.

Sama pätee myös sinun onnistumiseesi ja omien tavoitteidesi saavuttamiseen. Kun luot vankan perustan onnistumiselle, voit saavuttaa haluamasi lopputuloksen.

Sama ajatus pätee myös omaan hyvinvointiisi ja niihin toimiin, joita teet sen eteen.

Mitä paremmin voit, sitä tyytyväisempi olet itseesi ja elämääsi. Ja mitä tyytyväisempi olet, sitä onnellisempi olet.

Kun olet tyytyväinen ja onnellinen, sinun on helpompi saavuttaa omat tavoitteesi ja unelmasi.

Tuntuu sinusta tällä hetkellä miltä tahansa, haluan vakuuttaa sinulle, että muutos on mahdollinen. Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel ja lähteä rakentamaan vahvaa perustaa onnistumisellesi.

verkkokurssi: ONNISTUMISEN perusteet
avaimet onnistumiseen

Kurssilla tarjoan sinulle käytännöllisiä ja helppoja työkaluja hyvinvointisi edistämiseen.

Menestyminen ei vaadi monimutkaisia strategioita tai radikaaleja muutoksia elämässäsi. Se perustuu pikemminkin perusasioihin.

Kurssilla saat käyttöösi yksinkertaisia työkaluja, joita kuka tahansa voi soveltaa omaan arkeensa. Vaikeus usein piilee siinä, että emme luota helppojen ja yksinkertaisten menetelmien tehokkuuteen tai unohdamme ne helposti.

Mitä yksinkertaisempi menetelmä, sitä helpompaa sen omaksuminen on. Kun olet ottanut sen käyttöön, sinun tarvitsee vain toistaa opittu asia.

Aloita matkasi kohti parempaa hyvinvointia jo tänään. Onnistuminen on lähempänä kuin arvaatkaan.

Valitse useista maksutavoista itsellesi sopivin. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo, Siirto), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, MasterCard), OP-laskulla, OP-tililuotolla tai Joustorahalla. Hinta sis. alv 10%.

Eräs asiakkaani oli muutama vuosi sitten taloudellisessa ahdingossa. Hän oli kahden pienen lapsen yksinhuoltajaäiti, hänellä oli vakituinen työ ja säännöllinen, kohtalainen palkka. Silti hän huomasi, että joka kerta, kun palkka tuli, se hävisi laskuihin lähes saman tien. Kun tilanne meni riittävän pitkälle, hän kyllästyi tähän tilanteeseen. Avullani hän alkoi pohtia omaa rahankäyttöään, laskemaan kuluja ja menoja sekä miettiä, mitä hän oikeasti tarvitsee. Hän oivalsi hyvin nopeasti, ettei hän pysty ratkaisemaan ongelmaa sormia napsauttamalla. Taloudellisen tilanteen vahva perusta puuttui. Hän kuvaili tilannetta ”siirtymäajaksi”, pois vanhasta ja kohti uutta. Tuo siirtymäaika kesti puoli vuotta. Puolen vuoden kuluttua hänelle jäi kuukauden lopussa enemmän rahaa tilille kuin mitä kuluja ja menoja oli.

Muutos tarvitsi oivalluksen, sillä ilman tuota oivallusta hän olisi tehnyt edelleen vääriä päätöksiä ja yrittänyt saavuttaa jotain, mitä on mahdotonta saavuttaa. Minä luotan siihen, että sinä saat Avaimet Onnistumiseen -kurssin aikana saman oivalluksen. Sen että jokaisessa muutoksessa on olemassa ns. siirtymäaika. Jokainen muutos tarvitsee aikaa ja kärsivällisyyttä. Muutos tarvitsee toistoja, jotta voit päästää irti vanhasta ja jotta voit saavuttaa tavoitteesi ja omat unelmasi.

Tarja tuli mukaan Avaimet Onnistumiseen -kurssille keväällä 2021. Tarja oli 47-vuotias työssäkäyvä vaimo ja 2 lapsen äiti. Lapset asuvat vielä kotona. Tarja oli ”äidin tyttö”, vaikka suhde äitiin oli varsin mutkikas vielä aikuisiälläkin. Tarja kasvoi perheessä, jossa oli tiukka kuri ja tarkat toimintamallit. Aina piti olla kiltti, eikä soraääniä saanut kuulua. Mielellään piti tehdä vähän enemmänkin kuin mitä pyydettiin. Tarja kuvaili itseään hyvin itsekriittiseksi ihmiseksi. Hänestä näkyi, että hän oli todella armoton itseään kohtaan. Hän piiskasi itseään eteenpäin oman jaksamisen kustannuksella ja oli pitkään kamppaillut painonhallinnan kanssa jojoilemalla vuosikausia yhteen pötköön. Se ei auttanut parisuhteessa, eikä oman peilikuvan hyväksymisessä, sillä peilistä hän näki ainoastaan epäonnistuneen ja pullean hahmonsa. 

Tarja oppi jo lapsuudessa, että muiden tarpeet tulee laittaa omien edelle. Tätä samaa toimintamallia hän oli jatkanut omassa perhe-elämässään lasten ja aviomiehen kanssa. Se jätti jälkiä omaan hyvinvointiin. Tyytymättömyys itseensä, työkiireet ja jatkuvat muutokset työtehtävissä aiheuttivat ahdistusta. Korona lisäsi ahdistusta entisestään ja vei salakavalasti etsimään turvaa syömisestä ja herkuttelusta. Koronakilot eivät helpottaneet tilannetta.

Avaimet Onnistumiseen -verkkokurssin työkalujen avulla Tarja oppi käsittelemään asioita, jotka olivat johtaneet jatkuviin haasteisiin ja ongelmiin. Kurssin avulla hän pystyi tekemään sellaisia muutoksia, jotka loivat hänen onnistumiselleen vahvan pohjan ja mahdollisuuden haluttuun lopputulokseen.

Hinta sis. alv 10%. Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivin. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo, Siirto), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, MasterCard),
OP-laskulla, OP-tililuotolla tai Joustorahalla.

Saat käyttöösi Avaimet Onnistumiseen -verkkokurssin materiaalin muutamassa minuutissa, ja sen jälkeen se on käytettävissäsi aina tarvittaessa!

Voit opiskella kurssimateriaalia tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella. Kirjaudu kurssialustalle käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Pääset heti aloittamaan oman tavoitteesi ja hyvinvointisi parantamisen.

Tiedät mistä puhut.

”Sinusta näkee, että olet oikeasti kokenut asiat, joista puhut. Pystyt samaistumaan minuun ja tiedät mitä käyn läpi. Pystyt auttamaan. Kiitos:)

Minun tavoitteeni on auttaa sinua voimaan paremmin ja saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi. Haluan tehdä sen siksi, että olen itse käynyt saman matkan, enkä halua kenenkään joutuvan oppimaan samoja asioita kantapään kautta.

Voinko taata, että saavutat kaiken kurssini avulla? Valitettavasti en.

Voin kuitenkin tarjota sinulle työkalut, jotka auttavat sinua onnistumaan. Mutta lopulta onnistumisesi riippuu omasta halustasi menestyä, tahdostasi saavuttaa haluamasi asiat ja asenteestasi. Mikään muutos ei tapahdu, ellet ole valmis tekemään edes jotakin onnistumisesi eteen. Voit ajatella sitä kuin hyppäämistä syvään uima-altaaseen – et tiedä mitä tapahtuu, ellet uskalla ottaa ensimmäistä askelta.

Voin luvata sinulle, että käyttäessäsi näitä työkaluja ja vinkkejä omassa arjessasi, rakennat vahvaa perustaa omalle onnistumisellesi ja saavutat tavoitteesi.

Onnistuminen vaatii vahvan perustan, se auttaa sinua saavuttamaan ne asiat elämässäsi, joita haluat. Kurssimateriaalista löydät avaimet, jotka auttavat sinua saavuttamaan näitä asioita ja onnistuminen on helpompaa ja vaivattomampaa.

Ymmärrän, että muutoksen tekeminen vaatii rohkeutta. Rohkeutta uskoa siihen, että sinäkin voit onnistua. Minä tiedän, että se on mahdollista, koska yhdenkin ihmisen onnistuminen osoittaa, että sinullakin on siihen mahdollisuus.

Minä uskon sinuun. Uskothan sinäkin itseesi?

Sinun tarvitsee vain ottaa käyttöösi nämä työkalut ja vinkit ja nauttia niiden tuomista tuloksista.

virpi silonsaari vsidea

Hei, olen Virpi Silonsaari, Lupausten Portaiden valmentaja ja Personal Trainer.

Missiossani autan ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan ja voittamaan omat esteensä onnistumisen tiellä. Usein aloitamme muutoksen väärästä päästä, mikä voi johtaa ei-toivottuihin tuloksiin. Tällä verkkokurssilla keskitymme parantamaan hyvinvointiasi, sillä mitä paremmin voit, sitä tyytyväisempi ja onnellisempi olet. Tämä taas auttaa sinua kohtaamaan tulevat haasteet ja esteet onnistuneesti.

Kaikki lähtee vankan pohjan rakentamisesta, ja se alkaa tämän verkkokurssin avulla. Liity mukaan kurssille ja aloita panostaminen omaan hyvinvointiisi jo tänään. Onnistuminen on jo ovellasi.

Päätös on nyt edessäsi. onko valintasi onnistuminen vai….?

Voit valita helpon, nopean ja tehokkaan tien onnistumiseen. Tai voit valita istua sohvalle ja viettää aikaa vaikkapa televisiota katsellen.

Kuukauden kuluttua tämä yksi päätös voi tuoda mukanaan täysin erilaisia lopputuloksia. Entäpä tilanne vuoden tai viiden vuoden kuluttua?

Haluatko vihdoin saavuttaa omat tavoitteesi?

Kyse ei ole rakettitieteestä, vaan lopulta hyvin yksinkertaisista asioista. Ne ovat niin yksinkertaisia, että ne unohtuvat helposti. Ja juuri tämä voi tehdä onnistumisesta tuntua vaikealta.

Menestyksen peruskurssi:

Tärkeät asiat ensimmäisestä askeleesta lähtien.

Valitse useista maksutavoista itsellesi sopivin. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo, Siirto), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, MasterCard), OP-laskulla, OP-tililuotolla tai Joustorahalla. Hinta sis. alv 10%.

Voiko onnistuminen olla enää yhtään helpompaa? Onko vankan perustan rakentaminen olla helpompaa?

Tarjoan 7 päivän täyden rahat takaisin -takuun.

Annan sinulle 100 %:n tyytyväisyystakuun: Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, lähetä minulle sähköpostia, niin palauta rahasi. Ei sen monimutkaisempaa.

Usein kysytyt kysymykset:

Minkä hintainen verkkokurssi on?

Verkkokurssin hinta on 47€ (sis. alv 10%)

Mitä maksutapoja on käytössä?

Voit valita Paytrailin useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo, Siirto), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, MasterCard), OP-laskulla, OP-tililuotolla tai Joustorahalla.

Mitä tapahtuu kun maksan kurssin?

Heti maksusi jälkeen saat sähköpostiisi kuitin ostoksestasi. Voit välittömästi maksun jälkeen kirjautua kurssialustalle käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Ohjeet kirjautumiseen löydät saamastasi kuitista.

Mitä tarvitsen, että voin osallistua kurssille?

Tarvitset ainoastaan sähköpostiosoitteen ja toimivan nettiyhteyden. Kurssialusta toimii nettiselaimen takana.

Mistä löydän kurssiin sisältyvän materiaalin?

Kurssimateriaali löytyy kurssialustalta osoitteesta kurssit.lupaustenportaat.fi
Pääset kirjautumaan kurssialustalle heti maksusi jälkeen sähköpostiosoitteellasi ja luomallasi salasanalla.

Onko sinulla ongelmia verkkokaupassa? Etkö pääse kirjautumaan kurssialustalle?

Laita minulle viestiä osoitteella info(at)lupaustenportaat.fi niin autan sinua.

Onko sinulla jotain kysyttävää kurssista?

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää Avaimet onnistumiseen -verkkokurssista, laita minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti mahdollisimman pian.