Teetkö sinäkin tämän saman virheen yrittäessäsi saavuttaa omia tavoitteita?

Ajatellaan, että olet suunnittelemassa uuden kodin rakentamista. 

Jo ennen itse rakentamisen aloittamista joudut selvittämään monia asioita. Näin varmistat, että uudesta kodistasi tulee turvallinen, rakennussäädösten mukainen ja ulkoasultaan, toiminnoiltaan ja sisustukseltaan juuri sellainen kuin haluat.

Rakentaminen voi alkaa vasta kun kaikki on kunnossa ja näyttää hyvältä. Kun sen aika tulee, lähtee rakentaminen todennäköisesti liikkeelle vauhdilla ja etenee suunnitellusti, tosin mutkia tulee jossakin hetkessä vastaan.

Materiaalien toimituksissa voi olla viivästyksiä, tekijät voivat sairastua ja oma pinna tai rahatilanne voi joutua tiukalle, parisuhteesta puhumattakaan.  

Mutta niiden lisäksi on myös muita haasteita tai uhkakuvia. 

Mitä jos haukkasit liian suuren palan?

Mitä tapahtuu, jos uuden kotisi perustukset eivät ole kunnossa ja rakentaminen jatkuu?

Mitä tapahtuu, jos kaikista varoituksista ja epäkohdista huolimatta rakentaminen jatkuu ja jossakin hetkessä muutat uuteen kotiisi?

Mitä jos joku taustalla oleva asia on jäänyt hoitamatta ja koko rakennusprojekti on mennyt hukkaan?

Sillä mikäli perusta ei ole kunnossa, eivät mitkään asiat auta. Rakentaminen on siinä tapauksessa ollut turhaa ajan, energian, materiaalien ja rahan tuhlausta.

Vaikka uusi kotisi olisi kuinka ihana ja kaunis, materiaalit juuri sellaisia kuin halusit, ei lopputulos ole hyvä mikäli kotisi perusta ei ole kestävällä pohjalla.

Mikään talo ei kestä huonoilla perustuksilla, vaan jo aika pian ongelmat alkavat nostaa päätään.

Tilanne johtaa käytännössä siihen, että asioita yritetään korjata erilaisin keinoin. Joskus onnistutaan joten kuten, mutta korjausyritykset saattavat viedä myös ojasta allikkoon.

Vaikka esimerkki oli rakentamisesta, niin sama koskee myös omaa hyvinvointia.

Sama koskee hyvinvoinnin lisäksi myös mitä tahansa muuta asiaa omassa elämässäsi.

Mikäli perusta ei ole kunnossa, voi lopputulos olla päinvastainen kuin haluat.

Mikäli onnistumiselle ei luoda vahvaa pohjaa, on onnistuminen vaikeampaa ja joskus halutun lopputuloksen saavuttaminen jopa mahdotonta.

Etkö malta odottaa muutoksia?

Usein nimittäin haluamme muutoksia mahdollisimman nopeasti, mutta sen lisäksi myös mahdollisimman helposti.

Se on täysin normaalia ja olet ehkä itsekin halunnut niitä esimerkiksi silloin, kun…

 • laskupino kasvaa pöydällä, eikä tilillä ole rahaa.
 • kokeilet lempimekkoasi, mutta se ei enää mahdukaan päällesi.
 • kesä lähestyy, etkä uskalla näyttäytyä uimapuvussa julkisella paikalla.
 • töihin meno ahdista ja työnilo on hukassa.
 • olet jatkuvasti väsynyt, eikä energiaa riitä mihinkään ylimääräiseen.
 • parisuhteessa on ongelmia.
 • sairastut vakavasti.
 • sinulla ei ole aikaa huolehtia omasta hyvinvoinnistasi.
 • jostain syystä et ole tyytyväinen itseesi tai omaan elämääsi.
 • et ole onnellinen.

Yleensä tällaisissa tilanteissa haluamme muutoksen mahdollisimman nopeasti.

Usein toivomme muutosten tapahtuvan jopa yhdessä yössä. Se saa meidät kokeilemaan kuumeisesti erilaisia vippaskonsteja, joiden avulla yhden yön muutos olisi helppo ja mahdollinen.

Muutos vaatii aina aikaa.

Sen lisäksi muutos vaatii kärsivällisyyttä, ponnisteluja ja energiaa.

Mitä isompi muutos, sitä enemmän joutuu ponnistelemaan ja sitä enemmän se vie sekä energiaa, että aikaa.

Mitä jos energiaa ei yksinkertaisesti ole? Tai aika ei riitä?

Mitä jos pelkkä muutoksen ajatteleminen on vaikeaa tai et malta odottaa tuloksia?

Miksi useat meistä eivät saa haluamiaan tuloksia?

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä, eikä se vaadi erityisosaamista. Se vaatii ainoastaan tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessa joka päivä.

Se kuulostaa vaikealta ja työläältä ja monelle se onkin juuri sellaista, vaikeaa ja työlästä. On helpompi jättää asiat ennalleen, kuin lähteä tekemään muutoksia.

Onnistumisen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa. Se ainoastaan tuntuu vaikealta. Meillä on nimittäin usein tapana tehdä asioista huomattavasti vaikeampia kuin ne oikeastaan edes ovat.

Usein yritämme aivan liikaa. Ja usein yritämme korjata epämiellyttävän tilanteen aloittamalla väärästä päästä.

Yritämme korjata jo syntyneitä oireita, hankaluuksia, ongelmia ja ristiriitoja. Niiden sijaan tulisi kiinnittää huomiota syvemmälle, niihin asioihin, joista nämä elämässä olevat haasteet ja ongelmat johtuvat.

Ja voin jo tähän kertoa, etteivät haasteet johdu kumppanista, pomosta, rajoitteesta, sairaudesta tai jostain muusta ulkopuolelta tulevasta asiasta, vaan…

Kaikki lähtee siitä, että sinä voit hyvin.

Mutta kuten sanoin, onnistumisen ei tarvitse olla vaikeaa. Voit onnistua helpommin huomioimalla varsin pieniä ja yksinkertaisia asioita.

Varmista onnistumiselle vahva pohja.

Kun perusta on kunnossa ja onnistumiselle rakennettu vahva pohja, on onnistumisesi varmempaa ja tuloksista tulee pysyviä.

Pysyvät tulokset varmistavat sen, ettei sinun tarvitse palata lähtöpisteeseen enää uudelleen.

Älä turhaan kiiruhda, äläkä yrittää saavuttaa kaikkea liian nopeasti.

On tärkeää edetä pienin askelin. 

Se tarkoittaa käytännössä sitä, että teet pieniä asioita ja pieniä muutoksia omassa arjessasi. Ja vaikka tekemäsi asiat ovat pieniä, on niillä kuitenkin suuri merkitys lopputulokseen.

Usein kuitenkin pienin askelin voi tuntua liian hitaalta, varsinkin jos haluamme muutoksia nopeasti. Pienin askelin on kuitenkin ainoa tie pysyviin muutoksiin.

Kun teet muutoksia pienin askelin, tulee muutoksista todennäköisemmin pysyviä.

Se tarkoittaa sitä, ettet joudu enää aloittamaan kertaakaan alusta.

Pienet asiat arjessasi varmistavat onnistumisesi.

Mieti hetki koiranpentua. ​​

Pentu tulee uuteen kotiin täysin vailla minkäänlaisia tapoja. Ihanteellinen tilanne, sillä kaikki on tuossa hetkessä mahdollista.

Toki kasvattaja on voinut opettaa pennulle sisäsiisteyttä, mutta todennäköisesti sen kuitenkin joutuu opettamaan pennulle itse.

Se ei käy yhdessä yössä, se vaatii harjoittelua ja toistoja toistojen perään.  

Kun toistoja on tarpeeksi monta ja pentu ymmärtää mistä asiassa on kyse (tarpeet tehdään ulos, eikä lehden päälle, parhaimmalle matolle, eikä parketille), käy oppiminen hetkessä.

Tulee hetki, jolloin pentu haukkuu ovella ja pyytää ulos.

Tavoite on saavutettu!

Miten päästään onnistumisen hetkeen?

Päivittäiset pienet asiat mahdollistavat tavoitteen saavuttamisen.

Pentu on oppinut tuella ja toistojen kautta sisäsiistiksi. Ja mikä parasta, onnistuminen on pysyvää.

Pentu ei oppinut taitoaan pidättelemällä, huudoilla, ruoan panttaamiselle, kiireellä, eikä stressillä, vaan rakkaudella ja halulla oppia ja halulla opettaa.

Pennun elämälle luotiin vankka perusta, joka auttaa koiraa ja koiran omistajaa koko koiran elämän ajan.

Ja ihan sama koskee myös meitä kaikkia.

Onnistumiselle tulee luoda vahva perusta, jotta voimme saavuttaa niitä asioita elämään, joita haluamme.

Ota sama ajatus myös omaan hyvinvointiisi ja niihin asioihin, joita teet hyvinvointisi eteen.

Mitä paremmin sinä voit, sitä tyytyväisempi olet itseesi ja omaan elämääsi. Ja mitä tyytyväisempi olet, sitä onnellisempi olet.

Ja mitä onnellisempi olet, sitä helpompi sinun on saavuttaa omia tavoitteita ja unelmia.

Tuntuupa sinusta tällä hetkellä miltä tahansa, lupaan sinulle, että muutos on mahdollinen. Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel ja lähteä rakentamaan onnistumisellesi tätä vahvaa perustaa.

Hyvät uutiset:
Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi on juuri kaikkea tätä.

Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi

Hinta 47€

Hinta sis. alv 10%. Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivin.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo, Siirto), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, MasterCard),
OP-laskulla, OP-tililuotolla tai Joustorahalla.

Asiakkaani tarina:

Eräs asiakkaani oli muutama vuosi sitten taloudellisessa ahdingossa. Hän oli kahden pienen lapsen yksinhuoltajaäiti, hänellä oli vakituinen työ ja säännöllinen, kohtalainen palkka. Silti hän huomasi, että joka kerta, kun palkka tuli, se hävisi laskuihin lähes saman tien.

Kun tilanne meni riittävän pitkälle, hän kyllästyi tähän tilanteeseen. Avullani hän alkoi pohtia omaa rahankäyttöään, laskemaan kuluja ja menoja sekä miettiä, mitä hän oikeasti tarvitsee.

Hän oivalsi hyvin nopeasti, ettei hän pysty ratkaisemaan ongelmaa sormia napsauttamalla. Taloudellisen tilanteen vahva perusta puuttui. Hän kuvaili tilannetta ”siirtymäajaksi”, pois vanhasta ja kohti uutta. 

Tuo siirtymäaika kesti puoli vuotta. Puolen vuoden kuluttua hänelle jäi kuukauden lopussa enemmän rahaa tilille kuin mitä kuluja ja menoja oli.

Muutos tarvitsi oivalluksen, sillä ilman tuota oivallusta hän olisi tehnyt edelleen vääriä päätöksiä ja yrittänyt saavuttaa jotain, mitä on mahdotonta saavuttaa.

Minä luotan siihen, että sinä saat Avaimet Onnistumiseen -kurssin aikana saman oivalluksen. Sen että jokaisessa muutoksessa on olemassa ns. siirtymäaika.

Jokainen muutos tarvitsee aikaa ja kärsivällisyyttä. Muutos tarvitsee toistoja, jotta voit päästää irti vanhasta ja jotta voit saavuttaa tavoitteesi ja omat unelmasi.

Tarjan tarina:

Tarja tuli mukaan Avaimet Onnistumiseen -kurssille keväällä 2021. Tarja oli 47-vuotias työssäkäyvä vaimo ja 2 lapsen äiti. Lapset asuvat vielä kotona.

Tarja kuvaili itseään ”äidin tytöksi”, vaikka suhde äitiin oli varsin mutkikas vielä aikuisiälläkin. Tarja kasvoi perheessä, jossa oli tiukka kuri ja tarkat toimintamallit. Aina piti olla kiltti, eikä soraääniä saanut kuulua. Mielellään piti tehdä vähän enemmänkin kuin mitä pyydettiin. 

Tarja kuvaili itseään hyvin itsekriittiseksi ihmiseksi. Hänestä näkyi, että hän oli todella armoton itseään kohtaan. Tarja piiskasi itseään eteenpäin oman jaksamisen kustannuksella. Hän oli pitkään kamppaillut myös painonhallinnan kanssa. Hän kertoi jojoilleensa vuosikausia yhteen pötköön. Se ei auttanut parisuhteessa, eikä oman peilikuvan hyväksymisessä, sillä peilistä hän näki ainoastaan epäonnistuneen ja pullean hahmonsa. 

Tarja oppi jo lapsuudessa, että muiden tarpeet tulee laittaa omien edelle. Tätä samaa toimintamallia hän oli jatkanut omassa perhe-elämässään lasten ja aviomiehen kanssa. Se jätti jälkiä omaan hyvinvointiin. 

Tyytymättömyys itseensä, työkiireet ja jatkuvat muutokset työtehtävissä aiheuttivat ahdistusta. Korona lisäsi ahdistusta entisestään ja vei salakavalasti etsimään turvaa syömisestä ja herkuttelusta. Koronakilot eivät helpottaneet tilannetta.

Avaimet Onnistumiseen -verkkokurssin työkalujen avulla Tarja oppi käsittelemään asioita, jotka olivat johtaneet jatkuviin haasteisiin ja ongelmiin. Kurssin avulla hän pystyi tekemään sellaisia muutoksia, jotka loivat hänen onnistumiselleen vahvan pohjan ja mahdollisuuden haluttuun lopputulokseen.

Kurssin työkalujen avulla Tarja:

 • oppi suhtautumaan omaan painoonsa rennosti.
 •  oppi suhtautumaan itseensä rennommin.
 •  oppi arvostamaan itseään ja omaa hyvinvointiaan.
 • pääsi irti laihduttamisen kierteestä.
 • on pirteämpi ja jaksaa enemmän arjen pyörityksessä.
 • pysyy energisessä ja tyytyväisessä olotilassa koko päivän.
 • oppi syömään terveellisesti, monipuolisesti ja riittävästi.
 • pystyy ennakoimaan mieliteot ja tunteiden turruttamisen johtaneet sokeriöverit.
 • oppi miksi laihdutuskuurit tai pikakonstit eivät toimi.
 • on aktiivisempi ja rennompi.
 • on tyytyväisempi itseensä ja omaan elämäänsä.
 • on tyytyväisempi parisuhteeseen. 
 • on iloisempi ja onnellisempi.

Itsensä kiusaaminen, kiellot tai jatkuva yrittäminen EI ole tie onnistumiseen. Voit onnistua helpommin ja armollisemmin.

 Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi
Hinta 47 €

Hinta sis. alv 10%. Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivin.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo, Siirto), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, MasterCard),
OP-laskulla, OP-tililuotolla tai Joustorahalla.

Olet äärimmäisen onnekas, sillä sinulla on mahdollisuus muuttaa elämääsi rakentamalla onnistumiselle vahvan pohjan.

Kurssin aikana saat vastaukset ja konkreettiset askeleet mm. näihin kysymyksiin:

 • Mitä tarvitset onnistumiseen?
 • Miten muutat painonhallinnan kamppailulajista normaaliksi tavaksi toimia?
 • Miten viet muutoksia helposti omaan arkeesi?
 • Miten voit vähentää väsymystä ja saat lisää energiaa, jotta jaksat paremmin koko päivän?
 • Miten ehkäiset makeanhimoa ja miten taltutat sen valtavaa voimaa?
 • Miten valjastat ruoan ja syömisen tukemaan omaa hyvinvointiasi?
 • Miksi aiemmat muutosyritykset eivät ole onnistuneet, ja miten käännät nämä negatiiviset muistot voimavaraksi?
 • Mitkä sisäiset toimintamallit ja ajatusmallit sabotoivat omaa muutostasi, ja miten pääset niistä eroon?
 • Miten parannat omaa hyvinvointiasi helposti ja yksinkertaisesti?
 • Mitä pieniä ja tärkeitä asioita tekemällä saavutat suuria onnistumisia?

Voisiko ratkaisu aiempiin epäonnistumisiin löytyä verkkokurssilta?

Saat Avaimet onnistumiseen -verkkokurssin materiaalin käyttöösi jo parissa minuutissa ja sen jälkeen se on käytössäsi aina kun tarvitset!

Voit seurata kurssimateriaalia tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella. Pääset kirjautumaan kurssialustalle salasanallasi ja  sähköpostiosoitteellasi.

Pääset oman tavoitteesi ja hyvinvointisi parantamisen pauloihin jo parissa minuutissa.

Tiedät mistä puhut.

”Sinusta näkee, että olet oikeasti kokenut asiat, joista puhut. Pystyt samaistumaan minuun ja tiedät mitä käyn läpi. Pystyt auttamaan. Kiitos:)

Minun missioni on auttaa sinua voimaan paremmin ja saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi. Haluan tehdä sen siksi, että olen itse käynyt tuon saman matkan, enkä halua kenenkään joutuvan opettelemaan samoja asioita kantapään kautta.

Voinko vannoa, että saavutat kaiken kurssini avulla? Valitettavasti en. 

Voin antaa sinulle työkalut, joiden avulla onnistut, mutta onnistumisesi riippuu omasta halustasi, tahdostasi, asenteestasi ja tekemisestäsi.

Mikään muutos ei onnistu, ellet ole valmis tekemään onnistumisesi eteen edes jotain. 

Tai kokeile vaikka hypätä syvään uima-altaaseen ja katso, mitä tapahtuu…

Se mitä voin luvata sinulle, on että kun käytät näitä työkaluja ja vinkkejä omassa arjessasi, luot vahvaa pohjaa omalle onnistumiselle ja tulet onnistumaan.

Vahva pohja auttaa sinua saavuttamaan niitä asioita elämääsi, joita haluat.

Kurssilta löydät materiaalin, jonka avulla voit onnistua saavuttamaan haluamiasi asioita elämääsi.

Tiedän, että muutos vaatii myös rohkeutta. Rohkeutta uskoa siihen, että onnistuminen on mahdollista myös sinulle. Minä tiedän että on, sillä olen auttanut satoja kaltaisiasi upeita naisia saavuttamaan omia tavoitteitaan. 

 Minä uskon sinuun. Uskothan sinäkin itseesi?

 Sinun tarvitsee vain ottaa työkalut ja vinkit käyttöösi ja nauttia työsi tuloksista.

virpi silonsaari vsidea

Hei, olen Virpi Silonsaari, kurssin valmentaja.

Autan tavallisia ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan ja päihittämään omat peikkonsa onnistumisensa edestä. 

Mitä paremmin voit, sitä tyytyväisempi olet itseesi ja elämääsi. Mitä tyytyväisempi olet, sitä onnellisempi olet ja mitä onnellisempi olet, sitä helpompi sinun on saavuttaa omia tavoitteita ja unelmia.

Kaikki lähtee siitä, että rakennat vankan pohjan omalle hyvinvoinnille ja onnistumiselle ja sen teet tämän verkkokurssin avulla.

Päätös on nyt edessäsi.

Voit ottaa vastuun omasta onnistumisestasi helposti, nopeasti ja tehokkaasti. 

Tai voit päättää, että istahdat mieluummin sohvalle ja katsot vaikkapa Salkkarit.

Kuukauden kuluttua tämä yksi ainoa päätös on tuonut sinulle täysin erilaiset lopputulokset. 

Entä mikä on tilanne vuoden kuluttua? Tai viiden vuoden kuluttua?

Haluatko vihdoin saavuttaa omat tavoitteesi?

Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi

Hinta 47€

Hinta sis. alv 10%. Valitse useista maksutavoista itsellesi sopivin.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo, Siirto), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, MasterCard),
OP-laskulla, OP-tililuotolla tai Joustorahalla.

Psst. Katsohan tänne… Voisiko vankan pohjan rakentaminen onnistumiselle olla enää yhtään helpompaa?

14 päivän täysi rahat takaisin -takuu  

Annan sinulle 100 %:n tyytyväisyystakuun, joka kuuluu seuraavasti: Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, lähetä minulle sähköpostia, niin palautan rahasi. Ei muuta. 

Usein kysytyt kysymykset:

Minkä hintainen verkkokurssi on?

Avaimet Onnistumiseen verkkokurssin hinta on 47€ (sis. alv 10%)

Mitä maksutapoja on käytössä?

Voit valita Paytrailin useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo, Siirto), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, MasterCard), OP-laskulla, OP-tililuotolla tai Joustorahalla.

Mitä tapahtuu kun maksat kurssin?

Heti maksusi jälkeen saat sähköpostiisi kuitin ostoksestasi. Voit välittömästi maksun jälkeen kirjautua kurssialustalle käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttäjätunnus = sähköpostiosoitteesi ja salasanan voit muuttaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Mitä tarvitset, että voit osallistua kurssille?

Tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden, sillä kurssialusta toimii nettiselaimen takana.

Mistä löydät kurssiin sisältyvän materiaalin?

Kurssimateriaali löytyy kurssialustalta osoitteesta kurssit.lupaustenportaat.fi

Onko sinulla ongelmia verkkokaupassa / et pääse kirjautumaan kurssialustalle?

Laita minulle viestiä osoitteella info(at)lupaustenportaat.fi niin autan sinua.

Onko sinulla jotain kysyttävää kurssista?

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää Avaimet onnistumiseen -verkkokurssista, laita minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti mahdollisimman pian.