Onnistumisen esteenä on usein asia, joka unohtuu monilta.

Teetkö sinäkin tämän saman virheen yrittäessäsi saavuttaa omia tavoitteita?

Ajatellaan, että olet suunnittelemassa uuden kodin rakentamista. 

Jo ennen itse rakentamisen aloittamista joudut selvittämään monia asioita. Näin varmistat, että uudesta kodistasi tulee turvallinen, rakennussäädösten mukainen ja ulkoasultaan, toiminnoiltaan ja sisustukseltaan juuri sellainen kuin haluat.

Rakentaminen voi alkaa vasta kun kaikki paperit ovat kunnossa. Kun sen aika tulee, lähtee rakentaminen liikkeelle vauhdilla ja etenee suunnitellusti, tosin ilman mutkia ei todennäköisesti rakennusurakka suju.

Materiaalien toimituksissa voi olla viivästyksiä, tekijät voivat sairastua ja oma pinna tai rahatilanne voi joutua tiukalle, parisuhteesta puhumattakaan.  

Mutta niiden lisäksi edessä on myös muita haasteita. 

Mitä jos haukkasit liian suuren palan?

Mitä tapahtuu, jos uuden kotisi perustukset eivät ole kunnossa ja rakentaminen jatkuu?

Mitä tapahtuu, jos kaikista varoituksista ja epäkohdista huolimatta rakentaminen jatkuu ja jossakin hetkessä muutat uuteen kotiisi?

Mitä jos joku taustalla oleva asia on jäänyt hoitamatta ja koko rakennusprojekti on mennyt hukkaan?

Mikäli perusta ei ole kunnossa, eivät mitkään asiat auta. Rakentaminen on siinä tapauksessa ollut turhaa ajan, energian, materiaalien ja rahan tuhlausta. Vaikka uusi kotisi olisi kuinka ihana ja materiaalit juuri sellaisia kuin halusit, ei lopputulos ole hyvä mikäli kotisi perusta ei ole kestävällä pohjalla.

Mikään talo ei kestä huonoilla perustuksilla, vaan jo aika pian ongelmat alkavat nostaa päätään.

Tilanne johtaa käytännössä siihen, että asioita joudutaan korjaamaan. Joskus onnistutaan joten kuten, mutta korjausyritykset saattavat viedä myös ojasta allikkoon.

Myös hyvinvoinnin perusta tulee olla vahva.

Vaikka esimerkki koski rakentamista, niin sama koskee myös hyvinvointia ja sen lisäksi myös kaikkia muita asioita omassa elämässäsi. Mikäli perusta ei ole kunnossa, voi lopputulos olla jopa päinvastainen kuin haluat.

Mikäli onnistumiselle ei luoda vahvaa pohjaa, on onnistuminen vaikeampaa ja joskus halutun lopputuloksen saavuttaminen jopa mahdotonta.

Haluatko nopeita muutoksia? Etkö malta odottaa?

Usein haluamme muutoksia mahdollisimman nopeasti, mutta sen lisäksi haluamme lopputuloksen toteutuvan myös mahdollisimman helposti.

Se on täysin normaalia, sillä kuka nyt haluaisi vuodesta toiseen viimeisillä voimillaan yrittää saavuttaa jotakin itselleen tärkeää. Käytännössä kuitenkin aika monelle käy juuri näin.

Yritämme erilaisilla keinoilla saavuttaa tavoitteen tai unelman, emmekä edes välttämättä kyseenalaista keinoja. Vaikka ne vievät väärään suuntaan tai eivät tuo haluttuja tuloksia.

Käytämme samoja keinoja, laihdutuskuureja, karkkilakkoja, vaikka ne eivät tuo pysyviä tuloksia. Eihän niitä muuten tarvitsisi käyttää kerta toisensa jälkeen.

Koska haluaisimme haasteellisen tilanteen helpottuvan jopa yhdessä yössä, kokeilemme erilaisia vippaskonsteja. Ja petymme joka kerta uudelleen ja uudellen, koska yhden yön helppoa muutosta ei näy, eikä kuulu.

Muutos vie aina oman aikansa.

Muutos ei käy hetkessä, se vaatii aina oman aikansa. Sen lisäksi muutos vaatii kärsivällisyyttä, konkreettista tekemistä ja energiaa.

Mitä isompi muutos, sitä enemmän joutuu ponnistelemaan ja sitä enemmän se vie sekä energiaa, että aikaa.

Entä mitä jos energiaa ei yksinkertaisesti ole? Tai aika ei riitä?

Mitä jos pelkkä muutoksen ajatteleminen on vaikeaa tai et malta odottaa tuloksia?

Miksi useat meistä eivät saa haluamiaan tuloksia?

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä, eikä se vaadi erityisosaamista. Se vaatii ainoastaan tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessa joka päivä.

Se kuulostaa vaikealta ja työläältä ja monelle se onkin juuri sellaista, vaikeaa ja työlästä. On helpompi jättää asiat ennalleen kuin lähteä tekemään muutoksia.

Onnistumisen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa. Meillä on nimittäin usein tapana tehdä asioista huomattavasti vaikeampia kuin ne oikeastaan edes ovat.

Usein yritämme aivan liikaa.

Usein yritämme myös korjata epämiellyttävän tilanteen aloittamalla väärästä päästä. Yritämme korjata jo syntyneitä oireita, hankaluuksia, ongelmia ja ristiriitoja, kun niiden sijaan tulisi kiinnittää huomiota syvemmälle. Tulisi kiinnittää huomiota niihin asioihin, joista elämässä olevat haasteet ja ongelmat johtuvat.

Ja voin jo tähän kertoa, etteivät haasteet johdu kumppanista, pomosta, rajoitteesta, sairaudesta tai jostain muusta ulkopuolelta tulevasta asiasta.

Kaikki lähtee siitä, että sinä voit hyvin.

Kuten sanoin, onnistumisen ei tarvitse olla vaikeaa. Voit onnistua helpommin huomioimalla varsin pieniä ja yksinkertaisia asioita.

Varmista onnistumiselle vahva pohja.

Kun perusta on kunnossa ja onnistumiselle rakennettu vahva pohja, on onnistumisesi varmempaa ja tuloksista tulee pysyviä. Pysyvät tulokset varmistavat sen, ettei sinun tarvitse palata lähtöpisteeseen enää uudelleen.

Älä turhaan kiirehdi, äläkä yrittää saavuttaa kaikkea liian nopeasti. Se on tuhoontuomittu tie.

On tärkeää edetä pienin askelin. 

Se tarkoittaa käytännössä sitä, että teet pieniä asioita ja pieniä muutoksia omassa arjessasi. Mutta vaikka tekemäsi asiat ovat pieniä, on niillä kuitenkin suuri merkitys haluamasi lopputuloksen kannalta.

Tiedän, että pienin askelin voi tuntua liian hitaalta, varsinkin jos haluamme muutoksia nopeasti. Pienin askelin on kuitenkin ainoa tie pysyviin muutoksiin. Kun teet muutoksia pienin askelin, et joudu enää aloittamaan alusta.

Pienet asiat arjessasi varmistavat onnistumisesi.

Mieti hetki koiranpentua. ​​

Pentu tulee uuteen kotiin täysin vailla minkäänlaisia tapoja. Ihanteellinen tilanne, sillä kaikki on tuossa hetkessä mahdollista. Toki kasvattaja on aloittanut opettamaan pennulle sisäsiisteyttä, mutta todennäköisesti sen kuitenkin joutuu opettamaan pennulle itse.

Se ei käy yhdessä yössä, se vaatii harjoittelua ja toistoja toistojen perään.  

Kun toistoja on tarpeeksi monta ja pentu ymmärtää mistä asiassa on kyse (tarpeet tehdään ulos, eikä lehden päälle, parhaimmalle matolle, eikä parketille), käy oppiminen hetkessä.

Tulee hetki, jolloin pentu haukkuu ovella ja pyytää ulos. Tavoite on saavutettu!

Miten pääset tuohon onnistumisen hetkeen?

Pentu on oppinut tuella ja toistojen kautta sisäsiistiksi. Päivittäiset pienet teot mahdollistavat tavoitteen saavuttamisen.

Ja mikä parasta, onnistuminen on pysyvää.

Pentu ei oppinut taitoaan pidättelemällä, moittimalla itseään, kaloreiden laskemisella, kukkumalla yömyöhään, kiireellä, eikä stressillä, vaan rakkaudella ja halulla oppia.

Pennun elämälle luotiin vankka perusta, joka auttaa koiraa ja koiran omistajaa koko koiran elämän ajan.

Ja ihan sama koskee myös onnistumista ja oman tavoitteesi toteutumista.

Kun luot onnistumiselle vahvan perustan, voit saavuttaa haluamasi lopputuloksen.

Ota sama ajatus myös omaan hyvinvointiisi ja niihin asioihin, joita teet hyvinvointisi eteen.

Mitä paremmin sinä voit, sitä tyytyväisempi olet itseesi ja omaan elämääsi. Ja mitä tyytyväisempi olet, sitä onnellisempi olet.

Tyytyväisenä ja onnellisena on helpompi saavuttaa omia tavoitteita ja unelmia.

Tuntuupa sinusta tällä hetkellä miltä tahansa, lupaan sinulle, että muutos on mahdollinen. Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel ja lähteä rakentamaan onnistumisellesi vahvaa perustaa.

ONNISTUMISEN PERUSKURSSI: Avaimet Onnistumiseen hintaan 27€

Kurssilla annan sinulle yksinkertaisia ja helppoja työkaluja hyvinvointiin ja sen parantamiseen.

Onnistumisen ei tarvitse olla vaikeaa. Kyse ei ole rakettitieteestä tai siitä, että teet jotakin eri tavalla tietyn ajan.

Kyse on perusasioista.

Saat kurssilla työkaluja, joita jokainen meistä voi noudattaa omassa arjessa. Vaikeus tulee usein siitä, ettemme luota helppojen ja yksinkertaisten työkalujen tehoon tai ne unohtuvat helposti.

Mitä yksinkertaisempi asia, sitä helpompi on ottaa se käyttöön. Sen jälkeen e tarvita muuta kuin toistaa oppimaasi asiaa.

Aloita jo tänään.

Valitse useista maksutavoista itsellesi sopivin. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo, Siirto), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, MasterCard), OP-laskulla, OP-tililuotolla tai Joustorahalla. Hinta sis. alv 10%.

Eräs asiakkaani oli muutama vuosi sitten taloudellisessa ahdingossa. Hän oli kahden pienen lapsen yksinhuoltajaäiti, hänellä oli vakituinen työ ja säännöllinen, kohtalainen palkka. Silti hän huomasi, että joka kerta, kun palkka tuli, se hävisi laskuihin lähes saman tien. Kun tilanne meni riittävän pitkälle, hän kyllästyi tähän tilanteeseen. Avullani hän alkoi pohtia omaa rahankäyttöään, laskemaan kuluja ja menoja sekä miettiä, mitä hän oikeasti tarvitsee. Hän oivalsi hyvin nopeasti, ettei hän pysty ratkaisemaan ongelmaa sormia napsauttamalla. Taloudellisen tilanteen vahva perusta puuttui. Hän kuvaili tilannetta ”siirtymäajaksi”, pois vanhasta ja kohti uutta. Tuo siirtymäaika kesti puoli vuotta. Puolen vuoden kuluttua hänelle jäi kuukauden lopussa enemmän rahaa tilille kuin mitä kuluja ja menoja oli.

Muutos tarvitsi oivalluksen, sillä ilman tuota oivallusta hän olisi tehnyt edelleen vääriä päätöksiä ja yrittänyt saavuttaa jotain, mitä on mahdotonta saavuttaa. Minä luotan siihen, että sinä saat Avaimet Onnistumiseen -kurssin aikana saman oivalluksen. Sen että jokaisessa muutoksessa on olemassa ns. siirtymäaika. Jokainen muutos tarvitsee aikaa ja kärsivällisyyttä. Muutos tarvitsee toistoja, jotta voit päästää irti vanhasta ja jotta voit saavuttaa tavoitteesi ja omat unelmasi.

Älä kiusaa enää itseäsi erilaisilla kielloilla, kuureilla, lakoilla tai jatkuvalla yrittämisellä.

Voit onnistua helpommin ja lempeämmin.

Tarja tuli mukaan Avaimet Onnistumiseen -kurssille keväällä 2021. Tarja oli 47-vuotias työssäkäyvä vaimo ja 2 lapsen äiti. Lapset asuvat vielä kotona. Tarja oli ”äidin tyttö”, vaikka suhde äitiin oli varsin mutkikas vielä aikuisiälläkin. Tarja kasvoi perheessä, jossa oli tiukka kuri ja tarkat toimintamallit. Aina piti olla kiltti, eikä soraääniä saanut kuulua. Mielellään piti tehdä vähän enemmänkin kuin mitä pyydettiin. Tarja kuvaili itseään hyvin itsekriittiseksi ihmiseksi. Hänestä näkyi, että hän oli todella armoton itseään kohtaan. Hän piiskasi itseään eteenpäin oman jaksamisen kustannuksella ja oli pitkään kamppaillut painonhallinnan kanssa jojoilemalla vuosikausia yhteen pötköön. Se ei auttanut parisuhteessa, eikä oman peilikuvan hyväksymisessä, sillä peilistä hän näki ainoastaan epäonnistuneen ja pullean hahmonsa. 

Tarja oppi jo lapsuudessa, että muiden tarpeet tulee laittaa omien edelle. Tätä samaa toimintamallia hän oli jatkanut omassa perhe-elämässään lasten ja aviomiehen kanssa. Se jätti jälkiä omaan hyvinvointiin. Tyytymättömyys itseensä, työkiireet ja jatkuvat muutokset työtehtävissä aiheuttivat ahdistusta. Korona lisäsi ahdistusta entisestään ja vei salakavalasti etsimään turvaa syömisestä ja herkuttelusta. Koronakilot eivät helpottaneet tilannetta.

Avaimet Onnistumiseen -verkkokurssin työkalujen avulla Tarja oppi käsittelemään asioita, jotka olivat johtaneet jatkuviin haasteisiin ja ongelmiin. Kurssin avulla hän pystyi tekemään sellaisia muutoksia, jotka loivat hänen onnistumiselleen vahvan pohjan ja mahdollisuuden haluttuun lopputulokseen.

Hinta sis. alv 10%. Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivin. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo, Siirto), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, MasterCard),
OP-laskulla, OP-tililuotolla tai Joustorahalla.

Olet äärimmäisen onnekas, sillä sinulla on mahdollisuus muuttaa elämääsi.

Voit aloittaa Onnistumisen polulla jo muutaman minuutin kuluttua.

Saat Avaimet onnistumiseen -verkkokurssin materiaalin käyttöösi jo parissa minuutissa ja sen jälkeen se on käytössäsi aina kun tarvitset!

Voit opiskella kurssimateriaalia tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella. Pääset kirjautumaan kurssialustalle salasanallasi ja  sähköpostiosoitteellasi.

Pääset oman tavoitteesi ja hyvinvointisi parantamisen pauloihin jo parissa minuutissa.

Tiedät mistä puhut.

”Sinusta näkee, että olet oikeasti kokenut asiat, joista puhut. Pystyt samaistumaan minuun ja tiedät mitä käyn läpi. Pystyt auttamaan. Kiitos:)

Minun missioni on auttaa sinua voimaan paremmin ja saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi. Haluan tehdä sen siksi, että olen itse käynyt saman matkan, enkä halua kenenkään joutuvan opettelemaan samoja asioita kantapään kautta.

Voinko vannoa, että saavutat kaiken kurssini avulla? Valitettavasti en. 

Voin antaa sinulle työkalut, joiden avulla onnistut, mutta onnistumisesi riippuu omasta halustasi onnistua, tahdostasi saavuttaa haluamasi lopputulos ja asenteestasi. Mikään muutos ei onnistu, ellet ole valmis tekemään onnistumisesi eteen edes jotain. Tai kokeile vaikka hypätä syvään uima-altaaseen ja katso, mitä tapahtuu…

Se mitä voin luvata sinulle, on että kun käytät näitä työkaluja ja vinkkejä omassa arjessasi, luot vahvaa pohjaa omalle onnistumiselle ja tulet onnistumaan.

Vahva pohja auttaa sinua saavuttamaan niitä asioita elämääsi, joita haluat.

Kurssilta löydät materiaalin, jonka avulla onnistut saavuttamaan haluamiasi asioita elämääsi.

Tiedän, että muutos vaatii myös rohkeutta. Rohkeutta uskoa siihen, että onnistuminen on mahdollista myös sinulle. Minä tiedän että on, sillä jo yhdenkin ihmisen onnistuminen on merkki siitä, että sinullakin on mahdollisuus onnistua.

Minä uskon sinuun. Uskothan sinäkin itseesi?

 Sinun tarvitsee vain ottaa työkalut ja vinkit käyttöösi ja nauttia työsi tuloksista.

virpi silonsaari vsidea

Hei, olen Virpi Silonsaari, Lupausten Portaiden valmentaja ja Personal Trainer.
Autan ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan ja päihittämään omat peikkonsa onnistumisensa edestä. 
Usein aloitamme muutoksen tekemisen väärästä päästä. Se ei tuo haluttua lopputulosta, voi käydä jopa päinvastoin. Tällä verkkokurssilla parannat omaa hyvinvointiasi, sillä mitä paremmin sinä voit, sitä tyytyväisempi ja onnellisempi olet. Silloin on huomattavasti helpompi kohdata myös onnistumisen eteen tulevia haasteita ja esteitä.
Kaikki lähtee vankan pohjan rakentamisella ja se alkaa tämän verkkokurssin avulla. Tule mukaan kurssille ja aloita hyvinvointiisi panostaminen jo tänään.

Päätös on nyt edessäsi.

Voit onnistua helposti, nopeasti ja tehokkaasti. Tai voit päättää, että istahdat mieluummin sohvalle ja katsot vaikkapa Salkkarit.

Kuukauden kuluttua tämä yksi ainoa päätös on tuonut sinulle täysin erilaiset lopputulokset. Entä mikä on tilanne vuoden kuluttua? Tai viiden vuoden kuluttua?

Haluatko vihdoin saavuttaa omat tavoitteesi?

Kyse ei ole rakettitieteestä, vaan lopulta hyvin yksinkertaisista asioista. Ne ovat niin yksinkertaisia, että ne unohtuvat helposti. Ja se on myös syy miksi onnistuminen tuntuu vaikealta.

Avaimet onnistumiseen verkkokurssi
hintaan 27€.

Valitse useista maksutavoista itsellesi sopivin. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo, Siirto), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, MasterCard), OP-laskulla, OP-tililuotolla tai Joustorahalla. Hinta sis. alv 10%.

Voisiko vankan pohjan rakentaminen onnistumiselle olla enää yhtään helpompaa?

7 päivän täysi rahat takaisin -takuu  

Annan sinulle 100 %:n tyytyväisyystakuun, joka kuuluu seuraavasti: Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, lähetä minulle sähköpostia, niin palautan rahasi. Ei muuta. 

Usein kysytyt kysymykset:

Minkä hintainen verkkokurssi on?

Avaimet Onnistumiseen verkkokurssin hinta on 27€ (sis. alv 10%)

Mitä maksutapoja on käytössä?

Voit valita Paytrailin useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo, Siirto), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, MasterCard), OP-laskulla, OP-tililuotolla tai Joustorahalla.

Mitä tapahtuu kun maksan kurssin?

Heti maksusi jälkeen saat sähköpostiisi kuitin ostoksestasi. Voit välittömästi maksun jälkeen kirjautua kurssialustalle käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanan voit muuttaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Mitä tarvitsen, että voin osallistua kurssille?

Tarvitset ainoastaan sähköpostiosoitteen ja toimivan nettiyhteyden. Kurssialusta toimii nettiselaimen takana.

Mistä löydän kurssiin sisältyvän materiaalin?

Kurssimateriaali löytyy kurssialustalta osoitteesta kurssit.lupaustenportaat.fi
Pääset kirjautumaan kurssialustalle heti maksusi jälkeen sähköpostiosoitteellasi ja luomallasi salasanalla.

Onko sinulla ongelmia verkkokaupassa? Etkö pääse kirjautumaan kurssialustalle?

Laita minulle viestiä osoitteella info(at)lupaustenportaat.fi niin autan sinua.

Onko sinulla jotain kysyttävää kurssista?

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää Avaimet onnistumiseen -verkkokurssista, laita minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti mahdollisimman pian.