fbpx

Miten toteuttaa unelmat ja saavuttaa omat tavoitteet?

Menetelmä omien unelmien toteuttamiseen voi olla käsissäsi jo muutaman minuutin kuluttua...

Tiesitkö, että vain yksi asia erottaa sinut ja unelmasi toisistaan? Lue eteenpäin ja opi kuinka saavutat tavoitteesi ja omat unelmasi valjastamalla tämän yhden asian käyttöösi.

Unelmaelämä ja omien unelmien toteuttaminen voi tuntua kaukaiselta haaveelta, mutta se voi myös olla lähempänä ja helpommin toteutettavissa kuin uskotkaan." 
-Kotiliesi

Näytän sinulle, miten voit saavuttaa ensimmäisen etapin tai kokonaisen unelman vain 30 päivässä.

Sinun tarvitsee vain tehdä nämä kaksi asiaa:

 • Ottaa ensimmäinen askel. (Kerron tästä kohta sinulle lisää.)
 • Muuttaa VAIN yksi asia omassa ajatusmaailmassasi. (Tämäkin on helppoa, ja kerron siitä lisää kohta.)

Tiedän, että tämä kuulostaa "liian" yksinkertaiselta ollakseen totta...

Muistan elävästi hetken, josta oma matkani kohti omia tavoitteitani ja unelmiani alkoi.

Olin tilanteessa, jossa oma hyvinvointini oli jäänyt kaikkien huolien ja murheiden alle. Työmaailman oravanpyörä, jatkuva kiire, stressi ja ympärillä vellova negatiivisuus saivat minut verkkoonsa. 

Mietin etten jaksa, mutta oli pakko puskea eteenpäin... kunnes löysin vastauksen kysymykseeni:

"Millä keinoilla nousen tästä  haasteiden suosta ja aloitan matkan kohti parempaa hyvinvointia ja omia unelmiani?"


Todennäköisesti sinäkin tunnet ihmisiä, jotka saavuttavat tavoitteitaan ja unelmiaan helposti ja vaivattomasti. Yrität seurata heidän jalanjälkiään ja tehdä samoja asioita perässä. Silti heidän iloitessaan omien unelmiensa toteutumisesta sinä tuskailet ensimmäisten askeleiden kanssa. 

Minä ymmärrän täysin, miltä sinusta tuntuu. Olet todennäköisesti kokeillut monia erilaisia vippaskonsteja unelmien toteuttamisessa. Olet saattanut maksaa kalliitakin kursseja ja seminaareja, lukenut illat ja yöt läpeensä artikkeleita ja blogitekstejä. Ei hätää, olin itse samassa tilanteessa vielä muutamia vuosia sitten. Ja useat asiakkaistani ovat lähteneet juuri tuosta samasta pisteestä.

 • Haluat auttaa itseäsi voimaan paremmin ja saavuttamaan niitä asioita, joita haluat. 
 • Haluat tuloksia, jotka ovat pysyviä.
 • Haluat olla tyytyväinen itseesi ja elämääsi ja haluat päästä eroon sinua rajoittavista ja estävistä haasteista. 
 • Haluat, että arki, työ ja elämä ylipäätään olisi helpompaa kuin tällä hetkellä.
 • Haluat, että unelman toteuttaminen olisi helpompaa, ja haluat nauttia sekä matkasta, että haluamastasi lopputuloksesta.

Mitä sinä et tarvitse:

 • Sinun EI tarvitse tietää kaikkea unelmien toteuttamiseen liittyvää.
 • Sinun EI tarvitse käyttää satoja ja satoja euroja kalliisiin seminaareihin tai verkkokursseihin.
 • Sinun EI tarvitse tehdä tiukkoja rajoitteita elämään, arkeen, ruokailuun tai nukkumiseen.
 • Sinun EI tarvitse käyttää kymmeniä tunteja viikossa oman unelmasi saavuttamiseen.

Mutta sinun tarvitsee:

 • noudattaa yksinkertaisia ohjeita 30 päivän ajan.
 • ottaa itsellesi joka päivä 5 minuuttia omaa aikaa.
 • ja pääset nauttimaan sekä matkasta että lopputuloksesta.

Tässä minä tulen kuvioihin mukaan. Minä autan sinua kädestä pitäen saavuttamaan tavoitteesi ja oman unelmasi. Ohjaan ja johdatan sinua yksi asia kerrallaan kohti haluamiasi asioita.  


Mutta jos haluat edelleen vain haaveilla...

Jos haluat edelleen istua illat sohvalla ja toivoa, että jokin muuttuu...

Jos haluat edelleen tehdä samoja asioita kuin tähänkin saakka...

Silloin suosittelen lopettamaan lukemisen tähän.

Ainoastaan siinä tilanteessa, että olet valmis ottamaan ensimmäisen askeleen, voin auttaa sinua. Sinun on tehtävä päätös saavuttaa oma tavoitteesi ja toteuttaa oma unelmasi.

Huolimatta siitä, mitä muut ajattelevat.

Huolimatta siitä, mitä muut sanovat.

Huolimatta siitä, vaikka oma sisäinen puheesi yrittää sanoa sinulle, ettet ole tavoitteesi tai unelmasi arvoinen tai et ansaitse niitä tai jotain muuta turhanpäiväistä potaskaa.

Sinä olet tavoitteesi ja unelmasi arvoinen. Sinä ansaitset toteuttaa unelmasi. Sinä saat olla onnellinen ja hyvinvoiva ja Sinä olet jokaisen unelmasi arvoinen.

Jotta voin auttaa sinua toteuttamaan omat unelmasi, olen koonnut 99 helppoa vinkkiä yksiin kansiin. Kun keskityt joka päivä vain 5 minuuttia päivässä yhteen vinkkiin ja teet konkreettisia mutta hyvin pieniä muutoksia omaan elämääsi, huomaat nopeasti, miten helppoa oman unelman toteuttaminen onkaan.

Olen itse kokeillut ja käyttänyt jokaista e-kirjassa olevaa keinoa omassa elämässäni. Sadat kaltaisesi naiset ovat hyödyntäneet oppimaansa omien tavoitteiden ja unelmiensa tavoittelussa. Tule mukaan ja ota ensimmäinen konkreettinen askel oman unelmasi toteuttamiseen.  


Kyseessä ei ole pelkkä listaus vinkeistä, joiden avulla onnistut, vaan kerron miksi tällä vinkillä on vaikutusta onnistumiseesi ja miten viet sen omaan arkeesi.

Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi -e-kirja

Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirja

e-kirja sisältää 99 vinkkiä onnistumiseen.
Hinta vain 49,90 € 

Saat bonuksena "Onnistumisen muistilistan" sekä "Viikko-, kuukausi- ja vuosisuunnittelupohjat"  onnistumisesi tueksi
 ( arvo 24,90 e)

 Hinta sis. alv 10 %. Maksujen välittäjänä toimii luotettava Paytrail. Toimitan bonukset sinulle sähköpostilla maksun jälkeen. Huomioithan, että bonus voi mennä roskapostikansioon, joten tarkistathan sen ja siirrät tai lataat e-kirjan omalle koneellesi.

Saatat ajatella, että...

"... en kuitenkaan onnistu..."

Jokaisella meillä on samanlaiset mahdollisuudet onnistua, et ole siinä poikkeus. Onnistuminen ei ole sattumaa, se on tiettyjen asioiden tekemistä arjessasi joka päivä.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sen täytyisi olla vaikeaa tai et pystyisi siihen. Sinä pystyt ja sinä onnistut!

"...en jaksa viedä näin montaa työkalua arkeesi..."

Älä turhaan huolehdi, sillä huomaat nopeasti, että lopulta kyse on aika yksinkertaisista ja helpoista asioista. Voit muuttaa elämääsi tekemällä pieniä ja helppoja muutoksia.

"...haluan vain pudottaa painoa.."

Kokemuksesta varmaan tiedät, ettei laihduttaminen ole helppoa. Kaikki energiasi ja ajatuksesi suuntautuvat käynnissä olevaan kuuriisi ja mitä enemmän vaaka näyttää, sitä enemmän stressaat ja sitä vähemmän saatat syödä.

Paino ei ole asia, jota sinun kannattaa tuossa hetkessä miettiä, tärkeämpää on miettiä niitä asioita, jotka vaikuttavat painoosi, aiheuttavat ongelmia ja  tarpeesi laihduttamiseen. Ratkaisemalla yhden ongelman, ratkaiset samalla monta muuta.

"...olen yrittänyt jo kaiken mahdollisen..."

Todennäköisesti tiedät mitä tulisi tehdä, jotta saavuttaisit tavoitteesi ja unelmasi. Syy miksi et vielä ole saavuttanut tavoitteitasi, liittyy käyttämiisi työkaluihin ja keinoihin.

Mikäli käyttämäsi työkalut eivät ole vielä tuoneet haluamiasi tuloksia, eivät ne sitä tee vaikka jatkaisit yrittämistä. Sinun tulee ottaa käyttöösi työkaluja, jotka toimivat ja tuovat pysyviä tuloksia.

"...en jaksa noudattaa ohjeita..."

Kukaan ei jaksa noudattaa vaikeita ohjeita tai sellaisia ohjeita, jotka eivät toimi omassa arjessa helposti. Tämä eKirja sisältää helposti omaan arkeen vietäviä asioita. Jo yhdenkin vinkin ottaminen käyttöön parantaa omaa hyvinvointiasi, mutta se ei vielä välttämättä ole se avain, joka avaa ovet onnistumiseen.

Ratkaisu onnistumiseesi on kokonaisuus. Se kokonaisuus löytyy tästä e-kirjasta.

Digitaalinen e-kirja käyttöösi parissa minuutissa ja sen jälkeen aina kun tarvitset!

Saat e-kirjan täysin digitaalisessa muodossa (pdf-tiedosto). Voit lukea kirjaa tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella. Voit myös tulostaa e-kirjan itsellesi paperimuotoon.

Saat e-kirjan käyttöösi välittömästi maksun jälkeen. Toimitan sekä e-kirjan että maksuttomat bonukset sinulle suoraan sähköpostiisi. Linkistä voit ladata e-kirjan omaan käyttöösi ja pääset aloittamaan matkasi kohti unelmaasi. Tarkistathan kuitenkin, etteivät e-kirja ja bonukset mene roskapostikansioon.

Voinko vannoa, että saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi? Valitettavasti en, koska onnistuminen riippuu aina jokaisen omasta halusta, tahdosta, asenteesta, sitoutumisesta ja konkreettisesta tekemisestä. 

Se, mitä voin luvata sinulle on, että kun käytät näitä keinoja omassa arjessasi, sinä saat haluamiasi tuloksia. 

Joten, oletko valmis aloittamaan matkasi kohti saavutettuja tavoitteita ja toteutuneita unelmia?

Kaikki työ on jo tehty. Olen tehnyt lukuisan määrän virheitä puolestasi testatessani erilaisia keinoja. Nyt sinun tarvitsee vain seurata antamiani neuvoja ja nauttia työsi tuloksista.

Päätös on nyt edessäsi. Tämä yksi asia erottaa sinut muista. Heistä, jotka ovat jo saavuttaneet omia unelmiaan ohjeillani. 

Voit ottaa oman onnistumisesi haltuun helposti, nopeasti ja tehokkaasti. Tai voit päättää, että istahdat mieluummin sohvalle ja katsot Emmerdalea.

Vuoden kuluttua jo tämä yksi päätös on tuonut sinulle täysin erilaiset lopputulokset:

 • Joko nautit tyytyväisestä ja onnellisesta elämästä ja saavutat haluamiasi asioita elämääsi
 • TAI
 • olet edelleen tyytymätön itseesi ja elämääsi ja epäonnistut yhä uudelleen ja uudelleen yrittäessäsi saavuttaa haluamiasi asioita elämääsi.

100%:N TYYTYVÄISYYSTAKUU


Olen niin varma e-kirjan toimivuudesta, että haluan antaa sinulle tyytyväisyystakuun. Jos opiskelet e-kirjan materiaalit läpi ja viet keinot omaan arkeesi, mutta et näe minkäänlaisia muutoksia omassa elämässäsi ensimmäisten 30 päivän aikana, kerro siitä minulle. Mikäli en pysty auttamaan sinua siinä hetkessä edes henkilökohtaisesti,  saat kaikki rahasi takaisin sataprosenttisesti.

Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirja

99 vinkkiä yksissä kansissa!

Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirja

e-kirja sisältää 99 vinkkiä onnistumiseen.
Hinta vain 49,90 € 

Saat bonuksena "Onnistumisen muistilistan" sekä "Viikko- ja vuosipohjat" onnistumisesi tueksi
 ( arvo 24,90 e)

Hinta sis. alv 10 %. Maksujen välittäjänä toimii luotettava Paytrail. Toimitan e-kirjan ja bonusten latauslinkit sinulle sähköpostilla maksun jälkeen. Huomioithan, että viesti voi mennä roskapostikansioon, joten tarkistathan sen ja siirrät tai lataat e-kirjan omalle koneellesi.

ekirja kuinka saavutat tavoitteesi

Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirja 

99 vinkkiä yksissä kansissa!

Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirja

e-kirja sisältää 99 vinkkiä onnistumiseen.
Hinta vain 49,90 €

Saat bonuksena "Onnistumisen muistilistan" sekä "Viikko- ja vuosipohjat" onnistumisesi tueksi
 ( arvo 24,90 e)

Hinta sis. alv 10 %. Maksujen välittäjänä toimii luotettava Paytrail. Toimitan e-kirjan ja bonusten latauslinkit sinulle sähköpostilla maksun jälkeen. Huomioithan, että viesti voi mennä roskapostikansioon, joten tarkistathan sen ja siirrät tai lataat e-kirjan omalle koneellesi.

Saavuta tavoitteesi ja toteuta unelmasi
e-kirjan vinkkien avulla

Onnistuminen ei ole sattumaa, eikä se vaadi rakettitiedettä. Se vaatii ainoastaan tiettyjen asioiden toistamista arjessa joka päivä. Se voi kuulostaa tylsältä ja jopa työläältä, mutta sen ei tarvitse olla sitä.

Et tarvitse rakettitiedettä onnistuaksesi. Voit onnistua paljon helpommin kuin uskotkaan jo pelkästään huomioimalla pieniä ja varsin arkisia asioita omassa arjessasi.

Tavoitteen saavuttaminen tai unelman toteutuminen ei käy yhdessä yössä. Toiset tavoitteet ja unelmat saavutat nopeammin ja toiset vaativat enemmän aikaa. 

Yksi asia on kuitenkin varmaa. Se, että sinä onnistut!

Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirjassa kerron sinulle vinkit, jotka varmistavat oman onnistumisesi.

Kyse ei ole tietyn pituisesta ajanjaksosta, jonka aikana teet asioita eri tavalla kuin normaalisti. Kyse on saamiesi vinkkien ja keinojen käyttämisestä omassa arjessa jatkuvasti vähitellen huomaamattasi.

Tiedän, ettei kukaan jaksa noudattaa vaikeita tai aikaa vieviä ohjeita kovinkaan pitkään, eikä ainakaan sellaisia ohjeita, jotka eivät tunnu itselle luontevilta. Tarkoitus ei ole, että käytät saamiasi vinkkejä ainoastaan jonkun tietyn aikaa ja  sitten unohdat ne. Keinot ovat sellaisia, joita voi käyttää koko elämän ajan ihan joka päivä ja ne toimivat jatkuvasti.

Tiedän ettet halua ...

 • ... noudattaa vaikeita ohjeita tai elämääsi rajoittavia neuvoja
 • ... kokea epäonnistumisen tunteita kuullessasi tai nähdessäsi muiden onnistumistarinoita, kun itse poljet paikallasi. 
 • ... jatkaa suorittamisen polulla
 • ... tuntea itseäsi riittämättömäksi, pienemmäksi tai osaamattomaksi
 • ... pelätä tehdä niitä asioita, jotka mahdollistavat onnistumisesi tai joita haluat
 • ... tuntea itseäsi huonommaksi tai epäonnistuneeksi 
 •  ... miettiä mitä muut ajattelevat sinusta
 • ... olla epävarma itsestäsi tai omasta onnistumisesta
 •  ... pelätä tehdä niitä asioita, jotka tuovat haluamiasi asioita elämääsi 
 • ... kritisoida Itsesi tai olla tyytymätön itseesi
 • ... tuntea syyllisyyttä sanoista tai teoistasi
 • ... olla tyytymätön itseesi ja elämääsi, jatkuvasti väsynyt tai iloton
 • ... yrittää olla jotakin muuta kuin mitä olet 

Saat Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirjassa helpot keinot näiden asioiden muuttamiseen ja paljon muuta. 

Ostamalla e-kirjan, saat ...

 • Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi kirjan digitaalisessa muodossa. Voit ladata kirjan heti omalle koneellesi. e-kirja sisältää 3 osaa yksissä kansissa: Startin, Kiihdytyksen ja Loppusuoran. Saat  kaikki 3 osaa ja 99 vinkkiä nyt yksissä kansissa. Lisäksi saat bonukset.
 • 99 helposti arkeesi vietävää vinkkiä, joiden avulla saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmiasi.
 • Muhkean lukupaketin, joka kestää aikaa. e-kirjan keinot eivät ole kertakäyttöisiä tai tietyn aikaa noudatettavia. Voit käyttää niitä omassa elämässäsi joka päivä vuodesta toiseen
 • Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirjan vinkit toimivat, olkoon tavoitteesi,  unelmasi tai lähtötilanteesi mikä tahansa. Onnistuminen vaatii ainoastaan tiettyjen asioiden toistamista arjessa joka päivä ja tässä e-kirjassa kerron sinulle nämä asiat. 
 • Lisää aikaa niiden asioiden tekemiseen, jotka tuovat sinulle iloa ja energiaa.
 • Keinot onnellisempaan ja tyytyväisempään elämään.
virpi silonsaari vsidea

Hei, olen Virpi Silonsaari

Tavoitteiden saavuttaminen voi olla työn ja tuskan takana, unelmista puhumattakaan. Joskus oma hyvinvointi jää arjen pyörityksen, kiireen ja työelämän oravanpyörän jalkoihin. Haasteiden ja ongelmien verkossa ei löydy voimavaroja eikä välttämättä edes motivaatiota lähteä tavoittelemaan omia tavoitteita tai unelmia. 

Vaikka tilanne omassa elämässäsi olisi kuinka vaikea, on keinoja, joiden avulla voit saavuttaa niitä asioita elämääsi, joita haluat. Kyse on siitä, haluatko muuttaa nykytilanteen vai haluatko olla nykyisessä tilanteessa jopa oman hyvinvointisi kustannuksella myös jatkossa.

Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä? Mitä asioita sinä haluaisit elämääsi lisää juuri nyt? Mistä sinä unelmoit?

Viime vuosien aikana olen etsinyt ja testannut keinoja onnistumiseen. Lopulta myös löysin omasta mielestäni parhaimmat. Olen tehnyt jo ison työn puolestasi. 

Lopputuloksena syntyi Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi -e-kirja, joka auttaa myös sinua saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi.

Kiitos, että saan jakaa tämän matkan kanssasi. 

Virpi Silonsaari

P.S. Jäitkö vielä miettimään, onko e-kirja sinua varten? Haluatko jutella kirjasta ennen sen ostamista? Voit lähettää viestiä minulle osoitteeseen [email protected]  Vastaan sinulle henkilökohtaisesti!


Usein kysytyt kysymykset

Mitä e-kirja maksaa?

e-kirjan hinta on 49,90€. e-kirja sisältää 3 yrittäistä osaa: Startti, Kiihdytys ja Loppusuora. Jokaisessa osassa on 33 vinkkiä onnistumisen varmistamiseksi ja saat kaikki 3 osaa eli 99 vinkkiä hintaan 49,90€ (hinta sis. alv 10%)

Mitä maksuvaihtoehtoja on?

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard),
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Mitä tapahtuu kun ostat e-kirjan?

Heti maksusi jälkeen siirryt kassalle ja saat sähköpostiisi linkin, josta pääset lataamaan e-kirjan omalle koneellesi.

Monta osaa e-kirjassa on?

e-kirjassa on 3 osaa; Startti, Kiihdytys ja Loppusuora. Saat kaikki osat yksissä kansissa.

Miksi e-kirjassa on 3 osaa?

Kokonaisuus ratkaisee ja e-kirja  on jaettu helpoiksi yksittäisiksi loogisesti eteneviksi oppaiksi. 

Missä muodossa e-kirja on?

e-kirja on digitaalisessa muodossa pdf-tiedostona. Voit tallentaa e-kirjan omalle koneellesi ja voit myös halutessasi tulostaa sen. 

Miten saat e-kirjan itsellesi?

Heti maksusi jälkeen siirryt kassalle. Saat sähköpostiisi kuitin maksusta ja linkit, joiden kautta voit ladata e-kirjan omalle koneellesi. 

Mistä löydät e-kirjan materiaalin?

e-kirjasi latauslinkin löydät heti maksusi jälkeen sähköpostiisi tulleesta kuitista. Voit tallentaa e-kirjan omalle koneellesi saamasi linkin kautta. 

Miten saat bonukset?

Lähetän sinulle e-kirjaan sisältyvät bonuksesi heti maksusi jälkeen sähköpostiisi. Voit ladata ne omalle koneellesi sähköpostissa olevien linkkien kautta. 

Mitä tarvitset, että voit hankkia e-kirjan?

Tarvitset ohjelman, jolla voit lukea (ja  halutessasi tulostaa) pdf-dokumentin.
Voit ladata ilmaisen Adobe Acrobat Reader-ohjelman ilmaiseksi tästä.

Miten etenet sisällössä?

Etene e-kirjaa järjestyksessä. Aloita ensimmäisestä osasta (Startti), siirry sen jälkeen toiseen osaan (Kiihdytys) ja viimeisenä kolmanteen osaan (Loppusuora).

Miten varmistat oman onnistumisesi?

Älä stressaa itseäsi e-kirjan vinkkien viemisessä käytäntöön. Ota niitä työkaluja käyttöösi, jotka tuntuvat sinusta luontevilta ja joita voit käyttää arjessasi joka päivä. Ei ole tarkoitus tehdä jotakin tietyn ajan ja sitten unohtaa kaikki. Tarkoitus on käyttää näitä työkaluja omassa elämässäsi joka päivä.

Ongelmia verkkokaupassa?

Mikäli sinulla on ongelmia verkkokaupassa, laitathan minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi niin autan sinua mahdollisimman pian.

Sinulla on jo tili

Mikäli sinulla on jo tili, kirjaudu ensin omilla tunnuksillasi sivuillesi ja tee sen jälkeen ostos.

© 2022 Lupausten Portaat / VS IDEA

>