Astu Polulle Menestykseen ja Omaksu Onnistumisen Periaatteet

Tarjoan sinulle mahdollisuuden omaksua onnistumisen periaatteita. Ota käyttöösi Onnistumisen eKirja ja menestyksen avaimet ja saavuta haluamiasi tuloksia.

Kuvittele itsesi ratsastamassa onnistumisen aalloilla sen sijaan, että kamppailet tuulimyllyjä vastaan. Oletko valmis ottamaan 99 askelta kohti menestystä?

Menestyminen ei vaadi rakettitiedettä eikä erikoisosaamista. Voit saavuttaa menestystä käyttämällä yksinkertaisia ja helppoja työkaluja.

Vaikka menestys saattaa vaikuttaa monimutkaiselta, se ei todellisuudessa sitä ole. Kerron sinulle kaiken tarpeellisen yksinkertaisella, hauskalla ja helposti ymmärrettävällä tavalla.

Et tarvitse vielä tietää, miten onnistut – minä opetan ja näytän sen sinulle. Menestyminen ei ole vaikeaa, sillä se perustuu loppujen lopuksi melko yksinkertaisiin ja helppoihin keinoihin.

Ja parasta on, että eKirja ja nämä keinot ovat käytössäsi heti.

Tämä voi kuulostaa hullulta, mutta tavoitteen tai unelman toteuttaminen EI vaadi tiettyä rahasummaa, asemaa, titteliä, ikää, terveyttä, verkostoa, koulutusta, osaamista… 

Onnistuminen vaatii ainoastaan tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessa. Ja usein juuri tämä saa homman tuntumaan vaikealta.

Menestyksen Ytimessä ovat Tärkeimmät Onnistumisen Periaatteet.

Usein turvaudumme ulkoisiin keinoihin ratkaistaksemme haasteita, vaikka olisi tärkeää kääntyä sisäänpäin. Itsetuntemukseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen panostaminen on ensisijaisen tärkeää.

Usein yritämme saavuttaa tavoitteemme liian kovaa ja nopeasti. Tämä voi johtaa omien ponnistelujemme sabotoimiseen ja houkutukseen etsiä pikaratkaisuja tai luovuttaa.

On keskeistä oppia kuuntelemaan itseämme ja tunnistamaan syvimmät toiveemme. Parantamalla suhdettamme itseemme luomme pohjan omalle menestyksellemme.

Kohtele itseäsi lempeästi ja armollisesti. Ole kiitollinen elämäsi kokemuksista, tiedoista ja taidoista.

Onnistuminen vaatii aina aikaa, joten maltillisesti eteneminen varmistaa kestävät tulokset. Anna onnistumiselle mahdollisuus ja ole valmis oppimaan ja kasvamaan, jotta voit saavuttaa tavoitteesi.

On rehellistä myöntää, että menestys ei aina tule helposti. Joskus edistymme nopeasti ja joskus hitaammin. Kuitenkin mikään muutos ei ole mahdollinen ennen kuin olemme oppineet kohtaamaan eteemme tulevat haasteet.

Jokainen askel kohti tavoitettasi on merkityksellinen panostus tulevaisuuteesi.

Johdonmukaisuus on avain menestykseen. Poukkoileminen sinne tänne ei tuo haluamiasi tuloksia.

Jatkuva ponnistelu voi tuottaa pettymyksiä monin eri tavoin.

Koetko, että vaikka yrität toteuttaa tavoitteesi ja unelmasi, tunnet silti tyhjyyttä tai saamattomuutta?

Tuntuuko, että ajoituksesi on aina väärä? Joudutko jatkuvasti sammuttelemaan tulipaloja, koska et ehdi reagoida asioihin ennen kuin ne kärjistyvät?

Tunnetko ahdistusta, kun luulet olevasi yksin kamppaillessasi vastaavissa tilanteissa?

Et ymmärrä, miksi kohtaat niin paljon haasteita elämässäsi. Entä jos voisit sanoa hyvästit jatkuvalle ponnistelulle?

Entä jos voisit saavuttaa tavoitteesi ilman hampaiden kiristelyä ja epäonnistumisen tunnetta? Entä jos voisit käyttää aikasi tehokkaammin keskittymällä asioihin, jotka toimivat arjessasi?

Entä jos voisit luopua keinoista, jotka tuovat vain hetkellistä helpotusta tilanteeseen, mutta eivät pysyviä tuloksia?

Entä jos sinun ei tarvitsisi arvailla, mitä sinun tulisi tehdä, mikä työkalu toimisi parhaiten tai millainen ruokavalio olisi juuri oikea?

Entä jos sinulla olisi käytössäsi toimivia ja haluamiasi tuloksia tuottavia toimintamalleja?

Ota käyttöösi menestyksen avaimet.

Nämä periaatteet valaisevat tiellesi ymmärtämään, mitkä tekijät voivat estää sinua saavuttamasta menestystäsi.

Usko omiin mahdollisuuksiisi.

Tiedän, että haluat konkreettisia todisteita. Tässä yksi: Jos tiedät yhdenkin henkilön, joka on saavuttanut sen, mitä tavoittelet, se tarkoittaa, että myös sinulla on mahdollisuus siihen.

Minä ja monet asiakkaani olemme eläviä esimerkkejä tästä mahdollisuudesta menestyä.

Olen auttanut lukuisia ihania asiakkaitani parantamaan hyvinvointiaan, muuttamaan elämäänsä ja saavuttamaan tavoitteitaan ja unelmiaan lähes 40 vuoden ajan.

Ja vain muutaman minuutin kuluttua tämä eKirja ja sen menestyksen avaimet ovat käsissäsi.

Onnistumisen eKirja avaa parhaat askeleet, tuloksia tuovat toimintatavat ja menestyksen periaatteet käyttöösi.

Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassamme. Voit maksaa pankkipainikkeilla, mobiilimaksuilla (MobilePay, Pivo ja Siirto). Halutessasi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja jos suosit erämaksua, käytössäsi on Joustoraha ja OP-tililuotto.

Olen täysin vakuuttunut työkalujen toimivuudesta, joten tarjoan sinulle 7 päivän täyden tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että eKirja ei miellytä sinua, palautan kaikki rahasi. Saat kuitenkin pitää eKirjan. Oikeudenmukaista, eikö vain?

Lisäksi saat bonuksena arvoltaan 24,90 euroa.

ONNISTUMISEN POLKU on Matka Lähtöpisteestä Kohti Tavoittelemaasi Lopputulosta.

Onnistuminen on aina matka, joka vaihtelee kestoltaan. Toisinaan se voi olla lyhyt ja nopea, kun taas toisinaan se vaatii pidempää sitoutumista ja työskentelyä.

Vaikka onnistumisen polku vaihtelee, se edustaa aina matkaa lähtötilanteesta kohti haluttua lopputulosta.

Monilla on virheellinen käsitys siitä, että onnistumisen jälkeen menestykset seuraavat toisiaan automaattisesti. Tämä näkyy siinä, että tavoitteen saavuttamisen jälkeen homma saatetaan jättää kesken.

Jotta voit todella päästä onnistumisten virtaan, sinun täytyy kulkea onnistumisen polkua yhä uudelleen ja uudelleen. Jos haluat menestyksen jatkuvan, et voi keskeyttää matkaa puolivälissä.

On mahdollista, että koet onnistumisen vaikeaksi. Tämä voi johtua pelosta tehdä jotain erilaista, vaikeaa tai aikaa vievää.

Jos näin on, se on täysin ymmärrettävää. Aikaisemmat epäonnistumiset ja paluut lähtöpisteeseen saattavat vaikuttaa luomaan uskomuksen, että et kykene onnistumaan tai että onnistuminen on vaikeaa.

Usein teemme kuitenkin onnistumisesta vaikeampaa kuin se oikeastaan on. Ja pitkällä tähtäimellä tämä voi johtaa huonoihin seurauksiin.

Yrittäessämme saavuttaa tavoitteitamme ja unelmiamme unohdamme yhden tärkeän asian: jokainen meistä on erilainen ja lähtötilanteemme ovat erilaisia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö meillä kaikilla olisi mahdollisuutta onnistua.

Onnistumisen eKirja on tiekartta menestykseen.

Olen koonnut parhaat onnistumisen avaimet tiiviiseen Onnistumisen eKirjaan, jossa on 99 askelta menestykseen.

Vaikka voit lukea eKirjan 263 sivua yhdellä istumalla, suosittelen etenemään harkiten. Tärkeintä ei ole niinkään se, että kuljet läpi sisällön mahdollisimman nopeasti, vaan…

Keskeistä on omaksua eKirja ja sen opit ja soveltaa niitä käytäntöön omassa arjessasi.

Kun ymmärrät ja sisäistät eKirjan opit, saavutat menestystä jopa vaivatta. Et vielä tarvitse tietää tarkkaan miten, sillä ohjeet löytyvät eKirjasta.

Kun muutat ajattelutapaasi… muutut menestyksen magneetiksi.

Oppimasi asiat auttavat sinua rakastamaan itseäsi ja tekemisiäsi entistä enemmän. Kuljet onnistumisen polullasi ilolla ja kiitollisuudella. Luotat yhä enemmän itseesi ja omaan kykyysi onnistua.

Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassamme. Voit maksaa pankkipainikkeilla, mobiilimaksuilla (MobilePay, Pivo ja Siirto). Halutessasi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja jos suosit erämaksua, käytössäsi on Joustoraha ja OP-tililuotto.

Olen täysin vakuuttunut työkalujen toimivuudesta, joten tarjoan sinulle 7 päivän täyden tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et ole tyytyväinen eKirjaan, palautan kaikki rahasi. Saat kuitenkin pitää eKirjan. Oikeudenmukaista, eikö vain?

Lisäksi saat bonuksena arvoltaan 24,90 euroa.

virpi silonsaari vsidea

Hei, olen Virpi Silonsaari, aivan tavallinen nainen, äiti ja vaimo, Lupausten Portaiden valmentaja ja PersonalTrainer.

Ymmärrän hyvin, millaista on jatkuva ponnistelu. Tunnet sen vaikutukset arjessa, kun omat voimavarat alkavat huveta jatkuvan suorittamisen seurauksena. Samalla omat tavoitteet ja unelmat tuntuvat etääntyvän entisestään.

Onnistumisen käsikirjan taustalla on pitkä tie tiedonhakua, työkalujen kokeilua, lukuisia virheitä ja lopulta onnistumisen oivalluksia. Minulla on lähes 40 vuoden kokemus valmennuksesta ja lukematon määrä tyytyväisiä asiakkaita. Nyt voit hyödyntää näitä todennettuja ja testattuja menestystyökaluja. Tartu tilaisuuteen ja Ota eKirja käyttöösi tästä.

Pienillä askelilla kohti tavoitettasi.

Muista, että pienillä teoilla on suuri vaikutus lopputulokseen. Vaikka tämä saattaa tuntua vaikealta uskoa, anna minun selittää tarkemmin:

Mikä on parempi haluamasi lopputuloksen kannalta: Tehdä 1000 eri asiaa kerran vai keskittyä muutamaan asiaan ja tehdä ne 1000 kertaa?

Aivan, juuri näin.

Pelottaako muutoksen tekeminen?

Pelko voi olla yksi onnistumisen esteistä, mutta se voi myös olla merkittävä mahdollisuus menestyä.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä asioita, joita et pystyisi tai osaisi. Löydät helpot ja yksinkertaiset menestyksen askeleet Onnistumisen eKirjasta.

Saat parhaat keinot tehdä oivalluksia.

Onnistumisen eKirjan avulla mielesi alkaa tuottamaan uusia oivalluksia päivittäin. Ja nämä oivallukset muuttuvat konkreettisiksi muutoksiksi omassa elämässäsi.

kyse ei ole vain hetkellisistä ratkaisuista.

Tämä ei ole väliaikainen muutos tai tietyllä ajanjaksolla toteutettava projekti. Puhumme sinun jokapäiväisestä elämästäsi, niistä rutiineista, joita noudatat päivittäin.

Onnistumisen e-kirja tarjoaa ohjatun polun kohti menestystä, ja sen 99 askelta herättävät sinussa piilevän menestyksen potentiaalin.

Kun kuljet mukanani näitä 99 askelta Onnistumisen polulla, huomaat elämäsi muuttuvan.

Kaikki eKirjassa esitetyt työkalut ja keinot ovat kestäviä. Ne ovat käytettävissäsi joka päivä, koko elämäsi ajan.

Ja tässä parasta on:

Saat käyttöösi onnistumisen flow’n periaatteen, joka auttaa virtaamaan elämääsi yhä enemmän positiivisia asioita

Vaikka olisit maailman huonoimmassa tilanteessa, älä anna periksi. eKirja voi auttaa sinua.

Vaikka olisit yrittänyt saavuttaa unelmiasi vuosikausia, voit silti menestyä eKirjan opetuksilla. Elämäsi muuttaminen voi lopulta tapahtua yksinkertaisilla ja helppokäyttöisillä työkaluilla, jotka on jo testattu puolestasi.

Kyse ei ole monimutkaisista asioista tai vain tietyille ihmisille sopivista menetelmistä. Kyse on siitä, että jokaisella meistä on mahdollisuus menestyä.

Vaikka lähtötilanteemme voivatkin olla erilaisia, se ei estä meitä saavuttamasta omia tavoitteitamme. Olen varma, että eKirja ja sen testatut periaatteet voivat auttaa myös sinua menestymään.

Mutta tämä edellyttää sitä, että olet valmis tarttumaan toimeen heti, kun eKirja on käsissäsi. Muuten tästä tulee vain yksi menetetty mahdollisuus onnistumiseen.

Tämä vie meidät seuraavaan aiheeseen..

Jos olet lukenut uutiskirjeitäni tai käynyt läpi valmennuksiani tai kurssejani eikä osaamiseni ole vakuuttanut sinua, suosittelen jättämään tämän käsikirjan ostamatta. Haluan varmistaa, ettet tuhlaa rahojasi turhaan.

Muista myös, että tämä eKirja ei ole kattava opas jokaiseen yksityiskohtaan. Sen sijaan se tarjoaa periaatteita, jotka voivat auttaa sinua löytämään polun kohti menestystä elämässäsi. Onnistuminen vaatii kuitenkin sinun omaa panostasi.

Jos vielä mietit Onnistumisen eKirjan hintaa, harkitse tätä: yksikin sen tarjoamista työkaluista voi muuttaa elämäsi. Siksi riski on minimaalinen. Itse asiassa, tarjoan täyden 100%:n palautusoikeuden 7 päivän ajan. Sinulla ei ole mitään riskiä!!

Ja tämän lisäksi saat vielä bonuksena 24,90 euron arvoiset lisämateriaalit.

Osta eKirja nyt, saat 24,90 euron arvoiset bonukset kaupan päälle. Näiden bonusten avulla voit seurata omaa matkaasi kohti onnistumista entistä paremmin.

💫 Bonus 1: Menestyksen muistilista.

Tämä muistilista varmistaa, että olet oikealla tiellä kohti menestystä. Se auttaa sinua pitämään mielessä tärkeät asiat, jotka vaikuttavat oman menestyksesi saavuttamiseen.

💫 Bonus 2: Viikkosuunnittelupohja.

Tämä suunnitelupohja on avuksesi etenemisessä. Se auttaa sinua hahmottamaan, mitä asioita tulisi ottaa huomioon ja mitä konkreettisia askelia tulisi ottaa tämän viikon tai ensi viikon aikana.

💫 Bonus 3: Kuukausisuunnittelupohja.

Kuukausisuunnitelupohja auttaa sinua luomaan selkeät askeleet toiminnalle Onnistumisen käsikirjassa opittujen asioiden pohjalta.

💫 Bonus 4: Vuosisuunnittelupohja.

Tämä suunnitelupohja auttaa sinua pysymään motivoituneena ja hahmottamaan, miten tavoitteita kohti pyritään pidemmällä aikavälillä. On tärkeää nähdä kokonaiskuva ja palkinto, joka odottaa sinua. Näin pysyt oikealla polulla ja osaat tarvittaessa tehdä korjausliikkeitä.

Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassamme. Voit maksaa pankkipainikkeilla, mobiilimaksuilla (MobilePay, Pivo ja Siirto). Halutessasi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja jos suosit erämaksua, käytössäsi on Joustoraha ja OP-tililuotto.

Olen täysin vakuuttunut työkalujen toimivuudesta, joten tarjoan sinulle 7 päivän täyden tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et ole tyytyväinen, palautan kaikki rahasi. Saat kuitenkin pitää e-kirjan. Oikeudenmukaista, eikö vain?

Lisäksi saat bonuksena arvoltaan 24,90 euroa.

Kokosin yhteen vastauksia niihin kysymyksiin, joita saan eniten. Jos joku asia jäi vielä kertomatta, älä epäröi ottaa yhteyttä. Autan mielelläni.

Minkälaisille ihmisille tämä eKirja on oikein tarkoitettu?  

Hyvä kysymys. Toistaiseksi en ole vielä kohdannut henkilöä, jonka kohdalla nämä periaatteet eivät olisi tuottaneet tulosta.

Voinko olla varma, että eKirja toimii minulla?

Kyllä. Kaikki Onnistumisen käsikirjan tarjoamat työkalut ja strategiat perustuvat niihin periaatteisiin, jotka voivat muuttaa elämäsi suuntaa. Kuitenkin on tärkeää ymmärtää, että pelkkä sisällön lukeminen ei takaa menestystä, vaan se vaatii aktiivista panostustasi. Todellinen onnistuminen edellyttää toimia ja sitoutumista oman arkesi parantamiseen. Jos haluat saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi, uskon vahvasti, että eKirja voi olla sinulle hyödyksi.

No, entäs jos en ehdi ja eKirja jää lukematta?

Jos kaipaat muutosta elämääsi, niin en löydä yhtään syytä, miksi et löytäisi aikaa siihen. Yksi menestyksen kulmakivistä on konkreettinen toiminta ja ajankäytön suuntaaminen niihin asioihin, jotka ovat itselle tärkeitä. Se tarkoittaa sitä, että omille arvoille ja tavoitteille löytyy aina tarvittava tila ja aika.

Missä muodossa eKirja on? 

eKirja on PDF-tiedostona, joka on saatavilla kurssialustalta, johon pääset luomaan omat tunnuksesi maksun suorittamisen yhteydessä. Kurssialustalta löydät aina uusimman päivitetyn version hankkimastasi eKirjasta.

Miten pääsen kurssialustalle?

Voit kirjautua kurssialustalle osoitteessa https://kurssit.lupaustenportaat.fi. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi, ja voit vaihtaa salasanasi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Saat ohjeet kirjautumiseen sähköpostiisi tulevasta maksukuitistasi.

Voinko maksaa laskulla? 

Olen iloinen voidessani tarjota sinulle monipuolisia maksuvaihtoehtoja. Voit valita maksutavaksi pankkipainikkeen, mobiilimaksut (MobilePay, Pivo ja Siirto). Jos haluat maksaa ostoksesi myöhemmin, voit valita OP-laskun. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus maksaa ostokset erissä käyttämällä Joustorahaa tai OP-tililuottoa.

Onko sinulla tarvittavaa osaamista tai koulutusta?

Ymmärrän täysin huolesi. Verkko on valitettavasti täynnä petollisia toimijoita. Jos epäilet minua huijariksi, suosittelen, ettet osta minulta. Jos en ole tähän mennessä pystynyt osoittamaan sinulle, että olen luotettava ja aito auttaja, en usko voivani tehdä mitään sellaista, mikä muuttaisi mielipiteesi.

Entä jos en pysty heti aloittamaan? 

Ei ole mitään kiirettä, voit aloittaa silloin kun sinulle sopii parhaiten. Onnistumisen eKirja on aina saatavilla päivitettynä kurssialustalla, jonne pääset luomaan omat tunnuksesi maksun suorittamisen yhteydessä. Kun olet ilmoittautunut, eKirja ja sen opit ovat käytettävissäsi ikuisesti. Voit palata sen pariin milloin tahansa, ja sen opit ovat edelleen hyödyllisiä ja ajattomia.

Mikä on palautuskäytäntö?

Sinulla on täysi 7 päivän 100%:n palautusoikeus. Jos et ole tyytyväinen hankkimaasi e-kirjaan, palautan rahasi takaisin. eKirjan voit pitää. Tämän takuun jälkeen palautuksia ei tehdä. Nappaa Onnistumisen eKirja tästä linkistä!

Jäikö joku kysymys vielä vaille vastausta?

Jos mielessäsi herää kysymyksiä tai haluat lisätietoa, älä epäröi ottaa yhteyttä lähettämällä viesti osoitteeseen info@lupaustenportaat.fi. Vastaan sinulle mielelläni mahdollisimman pian.