fbpx

Haluatko ilmaisen lahjan?

Mitä tekemistä peloilla on onnistumisesi kanssa? Saatat ajatella ettei mitään, mutta...

Oletko koskaan oikeasti miettinyt mitä tekemistä peloilla on onnistumisesi tai epäonnistumisesi kanssa?

Saatat tehdä asioita ja valintoja, jotta tuntisit olevasi hyväksytympi ja kokisit olevasi rakastettu


Saatat etsimällä etsiä asioita, jotka tekisivät vaikean tai pelottavan ratkaisun puolestasi tai ainakin siirtäisi asiaa eteenpäin.


Jostain syystä et uskalla tai halua tehdä tuota ratkaisua itse. 

Saatat kantaa harteillasi kiltin tytön viittaa ja teet oman jaksamisesi ja hyvinvointisi kannalta itsellesi vahingollisia valintoja.

Saatat kuulla kritisoivan äänen takaraivossasi tai omantunnon piston sydämessäsi, jos et tee niin kuin sinun oletetaan tai odotetaan tekevän. 


Usein pelko estää meitä saavuttamasta niitä asioita, joita haluaisi. Pelko voi olla myös oman onnistumisesi esteenä.


Tilaamalla maksuttoman uutiskirjeeni, saat lahjaksi työkirjan omien pelkojesi käsittelyyn.  
Työkirjan tehtävien avulla pääset kiinni niihin asioihin, jotka voivat jopa huomaamattasi estää sinua onnistumasta ja saavuttamasta omia tavoitteitasi ja unelmiasi.


Tervetuloa Lupausten Portaille!

~ Virpi Silonsaari

TILAA UUTISKIRJE TÄSTÄ!

  • Lisää etunimesi ja oma sähköpostiosoitteesi yllä olevaan lomakkeeseen ja LÄHETÄ VIESTI. Pääset lataamaan työkirjan itsellesi heti.
  • Tilaamalla ilmaisen uutiskirjeeni liityt Lupausten Portaiden maksuttomalle postituslistalle. Saat jatkossa sähköpostiisi vinkkejä ja työkaluja oman onnistumisesi tueksi. Saat työkaluja niihin asioihin, jotka auttavat sinua menemään eteenpäin kohti omia tavoitteitasi ja unelmiasi.
  • Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään. Mikäli et jostain syystä enää halua vastaanottaa kirjettäni, voit perua sen milloin tahansa. 
  • Uutiskirje on maksuton.