fbpx

Tee toiveistasi totta.

Mitä vaikutusta elämääsi olisi, jos saavuttaisit omat tavoitteesi ja unelmasi?

Mitä jos saisit haluamasi asiat elämääsi? 


En tarkoita pelkästään suuria ja maata mullistavia asioita. Vaan myös niitä pieniä päivittäisiä toiveita ja haaveita, jotka tekevät arjesta niin paljon ihanampaa ja helpompaa.

Miltä se tuntuisi?

Se tuntuisi upealta ja sen lisäksi se olisi upeaa.

Meillä kaikilla on tavoitteita ja unelmia. Ja meillä kaikilla on vaikeuksia saavuttaa niitä.

 

Joskus voi kuitenkin näyttää siltä, että toiset pääsevät helpommalla, kun taas itsellä haasteita tuntuu olevan enemmän kuin muilla yhteensä.

Haasteet hidastavat onnistumista ja vaikeuttavat matkaa. Ne saattavat myös estää kokonaan meitä saavuttamasta omia tavoitteita ja unelmia.

Mutta nämä samat haasteet auttavat meitä myös onnistumaan

Onnistuminen ei ole sattumaa.

Onnistuminen ei ole sattumaa (lottovoitto tosin voi olla, mutta siihenkin on syy ja kerron sen sinulle kohta).

 Onnistuminen ei myöskään vaadi erikoisosaamista tai -taitoja, vaikka se usein siltä tuntuu.

Onnistuminen vaatii ainoastaan tiettyjen asioiden toistamista omassa arjessa joka päivä. 
 

Se voi kuulostaa vaikealta ja työläältä ja useimmille se on juuri sellaista, vaikeaa ja työlästä. 


Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että usein teemme asioista vaikeampia kuin ne ovat. Ja yleensä yritämme ihan liikaa.


Sen ei kuitenkaan tarvitse enää olla sellaista. Saavuttamasi tulokset ovat seurausta siitä, mitä ajattelet ja mitä teet joka päivä.


Jos haluat elämääsi jotain sellaista mitä sinulla ei vielä ole, on sinun tehtävä jotain eri tavalla kuin aiemmin.

Se voi kuulostaa pelottavalta ja se voi tuntua pelottavalta. Älä kuitenkaan anna pelon olla oman onnistumisesi esteenä.

Jos jatkat samalla tavalla kuin tähänkin asti, saat aivan samanlaisia tuloksia kuin aiemmin. 

Ja mikäli elämäsi ei ole vielä sellaista kuin haluaisit sen olevan, ei elämäsi muutu, jos jatkat samalla tavalla tästäkin hetkestä eteenpäin.

Se tarkoittaa ainoastaan sitä, että pysyt samassa tilanteessa myös tulevaisuudessa. 

Onnistuminen vaatii konkreettista tekemistä. Ilman konkreettista tekemistä mitään muutoksia ei voi edes syntyä. Lottovoittokin vaatii konkreettisia tekoja.

Anna kun kerron sinulle tarkemmin.


Ensin sinun tulee valita oikeat numerot (tai antaa koneen arpoa ne puolestasi). Sen jälkeen sinun tulee maksaa kuponki. Ehkä maksat sen kauppareissulla kaupan kassalla tai ehkä kotona puhelimella tai tietokoneella. Tai ehkä lähdet varta vasten maksamaan sen vaikka Ärrällä.


Voitto ei kuitenkaan tule automaattisesti tekemättä yhtään mitään. Mahdollistaaksesi voittosi joudut toistamaan ja toistamaan näitä tekoja, jotta voitto olisi edes mahdollista jossakin hetkessä. 


Vaikka lottovoitto ratkaisisi monta ongelmaa omassa arjessasi, vie lottovoiton tavoittelu aikamoisen määrän aikaa ja energiaa. 


Ja ehkä vuosien saatossa lottoamiseen on kulunut jo isommankin voiton verran rahaa. Silti voitot ovat menneet muille teille. Tai ehkä olet saanut pieniä voittoja, mutta se suuri onnistuminen puuttuu. 


Unohda lottovoitto ja tee toiveistasi todellisuutta onnistumisen kannalta varmemmilla keinoilla. Loppujen lopuksi huomaat, että se käy myös edullisemmin.


Tarvitset ainoastaan niiden asioiden toistamista omassa arjessasi, jotka mahdollistavat 

oman onnistumisesi. 

Jokainen muutos alkaa ensimmäisestä askeleesta.

pienin askelin

Oma muutoksesi lähtee siitä, että olet valmis haluamaasi muutokseen ja haluat tehdä konkreettisia asioita oman onnistumisesi eteen.

Sinun ei tarvitse muuttaa koko elämääsi saavuttaaksesi omat tavoitteesi ja unelmasi. Mutta varsin yksinkertainen ja pienikin asia voi lopulta muuttaa koko elämäsi.

Jos sinulla on rohkeutta aloittaa, sinulla on rohkeutta myös onnistua. Et tarvitse jättiloikkia onnistuaksesi, vaan pienet askeleet riittävät.


 

Oletko koskaan katsonut muiden onnistumista ja miettinyt miten toiset saavat kaiken näyttämään niin helpolta?

Onnistumisen ei tarvitse olla vaikeaa, sillä voit onnistua paljon helpommin kuin uskotkaan. Usein teemme nimittäin itse onnistumisesta huomattavasti vaikeampaa kuin mitä se loppujen lopuksi edes on. 

Ja usein lähdemme liikkeelle väärästä päästä, mikä tekee onnistumisesta vieläkin vaikeampaa.

Voi olla myös vaikea uskoa itseensä ja omaan onnistumiseen, varsinkin jos ei vielä näe haluttuja muutoksia tai kauan kaipaamiaan tuloksia. Se saa motivaation hiipumaan ja samalla riski luovuttamiseen kasvaa.


Uskalla epäonnistua, sillä epäonnistuminen on oppimista.

Meistä jokainen epäonnistuu. Kukaan ei ole poikkeus tästä.

Ja vaikka kuinka ajattelisimme, ettei niin käy enää koskaan, joudumme kohtaamaan epäonnistumisen tunteita myös tulevaisuudessa.

Jos haluttuja asioita tai muutoksia ei näy, eikä kuulu kaikesta yrittämisestä huolimatta, tunnemme itsemme epäonnistuneiksi. Usein ajattelemme, että teemme jotain väärin. 


Et tee mitään väärin, sinulla on ainoastaan käytössä sellaiset työkalut, jotka eivät toimi halutulla tavalla.

Käytössä olevat toimintamallit voivat toimia paperilla tai ehkä ne toimivat kaverilla, mutta ne eivät toimi sinulla.


Jos teet ahkerasti töitä, mutta jos sinulla on väärät työkalut, et saa niitä tuloksia, joita haluat. Ihan sama kuin jos olisit puhelinmyyntifirmassa töissä, eikä sinulla olisi puhelinta käytössäsi. Onnistuminen työssä olisi kyllä aika haasteellista.


Joten mikäli et ole saanut nykyisillä käytössäsi olevilla tai olleilla keinoilla haluamiasi tuloksia tähän päivään mennessä, et saa valitettavasti niitä myöskään tulevaisuudessa.Mikäli jatkat samoilla toimintamalleilla ja keinoilla myös tästä hetkestä eteenpäin, saat aivan samoja tuloksia kuin tähänkin asti.


Usein meillä on tapana kuitenkin uskotella itsellemme muuta.


Uskottelemme, että tällä kertaa onnistuu. Tällä kertaa tulokset ovat pysyviä. Tällä kertaa tämä homma toimii. 


Pettymys on kuitenkin joka kerta astetta suurempi, sillä kaikki vakuuttelut homman toimivuudesta häviävät jälleen kerran savuna ilmaan. 


Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli jatkat samalla tavalla tästäkin päivästä eteenpäin, etkä muuta mitään käytössäsi olevista työkaluista ja toimintamalleista, joiden avulla olet yrittänyt saavuttaa tavoitteitasi ja unelmiasi, yrität saavuttaa niitä myös tulevaisuudessa.


Haluatko mieluummin saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi sen sijaan, että ainoastaan yrität saavuttaa niitä?

Se tapahtuu lopettamalla sellaisten asioiden tekemisen, jotka eivät tuo sinulle haluamiasi tuloksia.


On aivan turhaa käyttää omaa aikaa ja voimavaroja tuulimyllyjä vastaan taistelemiseen. 


Sen sijaan aika ja energia kannattaa suunnata sellaisten asioiden tekemiseen, jotka auttavat sinua saavuttamaan haluamiasi asioita elämääsi.


Tämä on sinun elämäsi, joten tee niitä asioita, jotka auttavat sinua onnistumaan. Tee niitä asioita, jotka auttavat sinua saavuttamaan sinulle tärkeitä asioita, niitä asioita joita haluat.Onnistumisen ei tarvitse olla vaikeaa, eikä sinun tarvitse muuttaa koko elämää onnistuaksesi. Kuitenkin jo pieni asia voi lopulta muuttaa koko elämäsi.


Haluatko onnistua?   


Sinun ei tarvitse tietää miten sen teet, sillä kerron ja näytän sen sinulle.

Jotta pääset näkemään toiveiden muuttuvan todeksi, tulee sinun ainoastaan muuttaa toimintamallit.

Painonhallinnan haasteita?

Sinäkin saatat etsiä kuumeisesti apua painonhallinnan haasteisiin. Silloin on helppo sortua erilaisten laihdutuskuurien, herkkulakkojen tai kieltojen viidakkoon. Miksi teet niin, jos ne eivät ole toimineet aiemminkaan? Miksi, jos et ole saanut pysyviä muutoksia aiemminkaan?

Tökkiikö parisuhteessa?

Joskus pelkkä kumppanin näkeminen ärsyttää tai se, ettei hän ole samaa mieltä kanssasi. Entä jos hän ei sano tai tee jotain sellaista mitä pitäisi?

Mitä voisit itse tehdä eri tavalla, jotta rauha säilyy ja parisuhde voi hyvin?

Eikö unelmien kumppania löydy?

Mitä enemmän ajatukset keskittyvät siihen, ettei kumppani löydy, sitä vaikeampaa se on. Yksinkertaisesti silloin ei pysty näkemään kaikkia mahdollisuuksia ympärillä. Unelmien kumppani voi olla koko ajan nenän edessä.

Kritisoitko itseäsi?

Tuntuuko olo onnettomalta ja itsestä löytyy jatkuvasti kritisoitavaa?  

Meistä jokainen haluaa olla onnellinen ja tyytyväinen itseensä ja omaan elämäänsä. Mikään ei kuitenkaan muutu, mikäli jatkaa itsensä arvostelemista ja kritisoimista.

Sano itsellesi: "Sinä osaat, pystyt ja voit. Olen sinusta superylpeä. "

Lohduttaako herkut?

Lohduttaako karkkipussi tai muut herkut pahaa oloa? Saatamme nimittäin helposti turruttaa vaikeita tunteita syömiseen tai muuhun itsellemme haitalliseen tekemiseen.

Miksi jatkaisit enää samalla tavalla, jos seurauksena on tavoitteiden ja unelmien karkaaminen yhä kauemmas ulottuvilta tai epäonnistunut ja onneton olo?

Stressaatko ajanpuutteesta?

Mitä voisit tehdä eri tavalla, jos juokset pää kolmantena jalkana paikasta toiseen ja kalenteri pursuaa menoja?

Vai huutaako kalenteri tyhjyyttään, mutta silti tuntuu, ettei aika riitä mihinkään mihin haluaisit? Tuntuuko, että aika loppuu kesken?

Miksi tuloksia ei kuulu?

Tuntuuko terveellisen elämän noudattaminen vaikealta?

Vaikka syöt terveellisesti ja liikut säännöllisesti, niin silti voi tuntua, että jotakin menee väärin. Ja mitä vähemmän haluttuja muutoksia näkyy, sitä voimakkaammaksi tunne kasvaa. 

Kaadutko normiarjen pyöritykseen?

Viekö normaalin arjen pyöritys jo kaikki voimat?

Vaikka olisimme jaksamisen äärirajoilla, saatamme silti jatkaa samalla tavalla eteenpäin. Usein emme löydä tietä ulos tuosta kierteestä. Se mikä kuluttaa mieltä, se kontrolloi elämää. Haluaisitko tuosta kierteestä pois? 

Tuntuuko aloittaminen vaikealta?

Oletko sinäkin ajatellut muutoksen tekemistä jo ainakin sata kertaa? Ja ehkä olet jo aloittanut yhtä monta kertaa. Joka kerta aloittaminen on astetta vaikeampaa. Olisiko nyt vihdoin aika ottaa toiminnan askeleita? 

Mitä tarinaa kerrot itsellesi?

Usein kerromme itsellemme ettemme  jaksa, emme ehdi, emme osaa tai emme uskalla. Ajattelemme, ettei meillä ole mitään mahdollisuuksia onnistua. Se mihin uskot, voi pitää sinut ikuisesti siinä missä olet tällä hetkellä. Jos haluat muutosta, on jotain tehtävä toisin.

Painaako raha-asiat mieltäsi?

Mikäli kamppailet taloudellisten haasteiden kanssa, niin aloita siitä mikä on välttämätöntä. Tee sen jälkeen se, mikä on mahdollista. Ennen pitkää huomaat olevasi tilanteessa, mikä näytti aiemmin täysin mahdottomalta.

Suunta on tärkeämpi kuin nopeus.

Etkö malta odottaa tuloksia?

Tuntuuko sinustakin siltä, että tavoitteiden saavuttaminen vie liian kauan aikaa? Älä anna periksi, sillä saatat olla päivän päässä onnistumisesta. Ei ole mitään syytä luovuttaa, paitsi jos et halunnut edes onnistua.

Marja tuli mukaan Taianomainen Tulevaisuutesi Akatemiaan syksyllä 2021.


Marja on 57-vuotias työssäkäyvä vaimo ja äiti, jonka lapsi on jo lentänyt pesästä. Marja kasvoi perheessä, jossa oli tiukka kuri ja tarkat toimintamallit. Piti tehdä vähän enemmänkin kuin mitä pyydettiin. Omalla käytöksellä ei saanut aiheuttaa mielipahaa muille, vaan olla kiltti tyttö ja käydä koulu hyvillä arvosanoilla. Marja kuvaili itseään “äidin tytöksi”, vaikka suhde äitiin on ollut varsin haasteellinen koko aikuisiän.


Ennen Akatemiaan tuloa Marja kuvaili olevansa kriittinen ja vaativa ihminen. Kriittisyys kohdistui häneen itseensä ja sen lisäksi myös lähipiiriin, ystäviin ja työyhteisöön, jotka kokivat jatkuvan arvostelun ja vaatimukset omissa nahoissaan.


Marja oli kamppaillut oman hyvinvointinsa ja jaksamisensa kanssa vuosikausia ja voimat olivat aika lopussa. Kiire ja jatkuvat haasteet työssä veivät jaksamisen äärirajoille, jolloin parisuhteeseen ilmestyi ongelmia ja samalla muut ihmissuhteet jäivät taustalle.


Marjalle oli kertynyt vuosien saatossa ylipainoa, jota hän yritti saada alemmas käymällä ahkerasti kuntosalilla ja syömällä vähemmän. Yrittäessään saada arvostusta ja hyväksyntää, hän ajautui tekemään enemmän kuin mitä hän jaksoi.  


Avioliitto ja yhden lapsen kasvattaminen olivat “opettaneet” Marjan laittamaan muiden tarpeet aina omiensa edelle. Sama toimintamalli näkyi työssä kiireenä, ylitöinä, stressinä ja omien voimavarojen ylittämisenä. Se kaikki ahdisti Marjaa todella paljon. Hän yritti lievittää stressiä ja ahdistusta viettämällä aikaa mökillä ja kuuntelemalla äänikirjoja. Ilman Akatemiaa ja siellä oppimiaan asioita, Marja olisi käpertynyt haasteisiin, pelkoon ja ahdistukseen. 

Nyt katsoessaan kulunutta vuotta taaksepäin hän on hämmästynyt siitä, miten paljon hän on muuttunut ja mennyt eteenpäin omassa elämässään.  


Akatemian avulla Marja on muun muassa oppinut:

 • pitämään omia puoliaan.
 • miettimään asioita itsensä sekä oman jaksamisensa ja hyvinvointinsa näkökulmasta ilman syyllisyyden tunteita tai itsensä kritisoimista.
 • nauttimaan elämästä ja parisuhteestaan.
 • hyväksymään itsensä ja rakastamaan itseään.
 • ymmärtämään miksi kaikki aiemmat korjausliikkeet ja nopeat ratkaisut eivät toimineet tai tuoneet haluttuja tuloksia.
 • kuuntelemaan itseään ja omia tarpeitaan ja toiveitaan paremmin.
 • suhtautumaan itseensä lempeämmin.
 • tykkäämään omasta peilikuvastaan.
 • olemaan positiivisempi ja suhtautumaan elämään myönteisemmin.
 • hyväksymään myös muut ihmiset.
 • hyväksymään sen, ettei aina tarvitse jaksaa.

Marjan kynnys tulla mukaan oli todella korkea. Hän mietti aloittamista puoli vuotta ennen kuin uskalsi ilmoittautua mukaan. Hän ajatteli, että hänen tilanteensa on niin erilainen ja vaikea, ettei hän todennäköisesti tästäkään saisi minkäänlaista apua, koska aiemmatkaan yritykset eivät ole toimineet. Mutta päästessään ensimmäisten materiaalien kimppuun, Marja kiitteli vuolaasti niiden määrää ja sisältöä.  “Kivi putosi sydämeltä! Ymmärsin, että nyt minun on oikeasti mahdollisuus onnistua. En olekaan niin huono ja epäonnistunut ihminen kuin kuvittelin olevani.”

Marja on aivan upea ihminen ja aivan tavallinen nainen.

Ja aivan kuten Marja, myös sinä voit elää unelmiesi elämää.


Näytän sinulle, miten sen teet.

Virpin valmennuksessa on hyvä olla.

"Matka on ollut opettavainen, oivaltava ja ihana. Kaikki tunteet itkusta ja pahasta mielestä, epäonnistumisesta ja myöskin ilosta, naurusta ja onnesta olen käynyt läpi.
Makeanhimo, painonhallinta ja itsensä hyväksyminen ovat haastavia asioita. Vaikeita hetkiä on ja työstän niitä päivittäin. Nyt yli viisikymppisenä olen ymmärtänyt, että dieetit ym. nopeat ratkaisut joutaa ”romukoppaan”.
Vain pysyvä elämänmuutos toimii ja se miten suhtautuu asioihin. Eikä itsensä rankaisu toimi, vaan lempeys itseään kohtaan.
Kehon kuuntelu on myöskin uusi asia, jonka olen oppinut.  Nykyinen olo on muuttunut positiivisemmaksi. Nauran enemmän. Oma peilikuva näyttää paremmalta. Elämään on tullut uusia asioita, päiväkirjan kirjoittaminen, liikunta ja jooga. Ja halu ja uteliaisuus kokeilla uusia asioita.
Positiivisuus lisää positiivisuutta eli ajattelen myönteisemmin. Ikävätkin asiat on silloin helpompi käsitellä ja vatvominen jää vähemmälle. Tähän mennessä oppimani ja oivaltamani asiat vaikuttavat jaksamiseen todella paljon ja Virpiltä saa hyvät avaimet tähän. Virpi on valmentajana lempeä, mutta johdonmukainen.  Silloin, kun jokin harmittaa ja ei pääse eteenpäin, hän kyllä keksii ratkaisun. Siitä olen iloinen, että uskalsin ottaa askeleen kohti terveempää ja onnellisempaa elämää. Ja matka jatkuu…  Kiitos ihana Virpi ❤️

Elämässä on 4 asiaa, joita ei saa koskaan takaisin.
Yksi näistä on aika.

Aika kuluu, eikä meistä kukaan saa sitä enää takaisin. 

Älä siirrä aloittamista enää yhtään kauemmaksi.

Ilmoittautuminen käy helposti maksamalla Akatemian hinta verkkokaupassa haluamallasi maksutavalla.

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai Jousto-luotolla.


Pääset aloittamaan Akatemiassa jo muutaman minuutin kuluttua ilmoittautumisestasi.

Asiakkaat antavat Akatemialle arvosanaksi 9,5

Akatemian hinta:
 12 kuukautta 399€
(485€)

 • Saat 12 kk:n Akatemian opiskelumateriaalin.
 • Ensimmäiset 3 kuukautta avautuvat kuukausittain ja sen jälkeen kaikki loput materiaalit kerralla.
 • Pääset aloittamaan heti! Ensimmäisen kuukauden materiaali ja bonuskurssi käytössäsi heti.
 • SÄÄSTÄT -86€
 • Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat.
 • Saat selkeät, helpot, toimivat ja testatut työkalut sekä toiminnan askeleet onnistumisesi varmistamiseksi.
 • Sisältää 5 BONUSKURSSIA (arvo 405€).
 • Kaikki koulutusmateriaalien päivitykset tulevat automaattisesti käyttöösi.
 • Henkilökohtainen tuki koko Akatemian ajan (kullanarvoinen).
 • Lisäkoulutusta joka kuukausi. Voit katsoa koulutusvideon milloin tahansa oman aikataulusi mukaan.
 • Vain 1,19€ / päivässä!!
 • Täysin riskitön - saat 14 päivän 100 %:n tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, palautan kaikki rahasi. 
 • Akatemian hinta 12 kk / 399€ (norm. 485€)

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Akatemiassa teet toiveista totta. 

SAAVUTAT TAVOITTEESI.

Akatemian työkalujen, koulutusmateriaalin ja -videoiden avulla saavutat tavoitteesi, liittyvät ne esimerkiksi painonhallintaan, rahaan ja taloudelliseen tilanteeseen, parisuhteeseen, motivaatioon, ristiriitoihin, ulkonäköpaineisiin, ajanhallintaan, tyytymättömyyteen, jaksamiseen, stressiin, onnellisuuteen, makeanhimoon, naposteluun tai mihin tahansa asiaan elämässäsi. Työkalut toimivat kaikkiin elämäsi osa-alueisiin, johon toivot muutosta. 

SAAVUTAT UNELMASI.

Sen sijaan, että yrität saavuttaa unelmasi tai pelkästään haaveilet niistä, tulet saavuttamaan unelmasi.

SAAT SELKEÄT, HELPOT, TOIMIVAT JA TESTATUT TYÖKALUT KÄYTTÖÖSI.

Saat käyttöösi onnistumisen kannalta tärkeitä työkaluja. Säästät aikaa, rahaa ja energiaa, kun työkalut on testattu jo puolestasi ja ne oikeasti toimivat. Yksinkertaisten ja konkreettisten toiminnan askeleiden avulla eteneminen on helpompaa ja samalla rakennat onnistumiselle vahvan pohjan. Et joudu enää aloittamaan kertaakaan alusta.

VOIT OLLA MUKANA JUURI NIIN KAUAN, KUIN HALUAT.

Akatemia on 12 portaan koulutus, jonka kesto on 12 kk. Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat. Kaikki päivitykset tulevat automaattisesti käyttöösi.

Kenelle Akatemia sopii?

Akatemia sopii sinulle, jos ...

 • haluat saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi.
 • haluat päästä eroon riittämättömyyden tunteista.
 • haluat päästä eroon arkeesi tai hyvinvointiisi negatiivisesti vaikuttavista tavoista ja tottumuksista.
 • haluat olla onnellisempi ja tyytyväisempi.
 • haluat päästä eroon jatkuvasta väsymyksestä.
 • haluat irti stressistä ja sen seurauksista.
 • haluat löytää motivaation muutokseen.
 • haluat lisää voimavaroja arjen pyörittämiseen.
 • haluat parantaa rahatilannetta ja löytää keinot tasapainoiseen ja rennompaan elämään.
 • haluat onnellisen ja tasapainoisen parisuhteen.
 • haluat yksinkertaisesti voida paremmin, jaksaa  paremmin arjen pyörityksessä ja työelämässä.
 • haluat aikaa itsellesi ilman omantunnontuskia.
 • olet kyllästynyt saamattomuuteen ja aloittamisen vaikeuteen.
 • haluat olla onnellinen omassa elämässä.
 • haluat luottaa itseesi enemmän.
 • haluat muutakin kuin painaa töissä päivästä toiseen.
 • haluat rohkeutta olla oma itsesi ja tehdä asioita, joita haluat.
 • haluat yksinkertaisesti nauttia elämästä.
 • haluat oppia rakastamaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet.

Akatemia ei sovi sinulle, jos...

 • haluat pysyä nykytilanteessa myös tulevaisuudessa, etkä halua tai toivo minkään muuttuvan.
 • et ole valmis tekemään mitään muutoksia.  
 • et halua saavuttaa tavoitteitasi ja unelmiasi.
 • olet saavuttanut jo kaikki tavoitteesi ja unelmasi, etkä toivo tai halua enää mitään.
 • sinulla on jo kaikki mitä ikinä voisit toivoa - elät jo unelmiesi elämää. 

Et tarvitse erityistaitoja tai -osaamista.


Taianomainen Tulevaisuutesi Akatemia on 12 kuukauden mittainen koulutuskokonaisuus. Työkalujen avulla voit vaikuttaa elämäsi eri osa-alueisiin ja tehdä haluamiasi muutoksia.


Koulutuksen aikana saat kaiken minkä tarvitset onnistuneeseen lopputulokseen; 

 • toimivat ja testatut työkalut, jotka toimivat lähtötilanteesta huolimatta.
 • käytännönläheiset vinkit onnistumisen varmistamiseen.
 • selkeät ja helpot konkreettiset toiminnan askeleet.
 • käytännön esimerkit, jotka on helppo viedä omaan arkeen.
 • sekä henkilökohtaisen tukeni koko Akatemian ajan.

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä, eikä se ole myöskään sattumaa.

Se on tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessa joka päivä.


Se voi kuulostaa vaikealta ja puuduttavalta ja monen eteneminen on ollut juurikin sellaista, vaikeaa ja puuduttavaa. Se on käytännössä johtanut siihen, ettei mitään omia tavoitteita tai unelmia ole voinut edes saavuttaa.


Onnistumisen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa. Voit onnistua huomattavasti helpommin kuin edes kuvittelet tällä hetkellä.


Suunta on tärkeämpää kuin nopeus. Useimmat ovat kuitenkin tälläkin hetkellä menossa kovaa vauhtia ei minnekään, sillä usein haluamme saavuttaa kaiken nyt ja heti.


Älä sinä sorru enää siihen, vaan tee tällä kertaa eri tavalla.  

Vaikka sanon, ettei onnistumisen tarvitse olla vaikeaa, en voi luvata sinulle kuuta taivaalta. Joskus eteneminen tuntuu haasteellisemmalta ja on hitaampaa ja joskus kaikki sujuu yksinkertaisesti ja nopeammin. 


Se kaikki kuuluu kuitenkin onnistumisen matkaasi.


Olet rohkea, kun otat ensimmäisen askeleen.

Olen sinusta superylpeä, sillä suuri joukko ihmisiä ei nimittäin uskalla ottaa ensimmäistä askelta. 


Edessä oleva matka ei ole pelkkää tasaista taivaltamista, vaan matkalle osuu myös ylä- ja alamäkiä. Ylämäet ovat niitä oppimisen paikkoja. Tarvitset näitä oppimisen paikkoja, jotta voit tuuletella alamäessä. 


Mikäli emme kohtaa minkäänlaisia haasteita elämässä, emme voi oppia mitään. Se tarkoittaa sitä, että pysymme paikallamme, eikä silloin ole edes mitään tuulettamisen aihetta. 


Ja mikäli pysyt paikallasi, ei mikään voi edes muuttua. 


Akatemian askeleet onnistumiseen:

1.

Ensimmäisellä portaalla selvität onnistumisesi edessä olevat esteitä.


Porras sisältää 7 kirjallista koulutusosiota, tehtävät sekä koulutusvideon.
Sisältää bonuskurssin taloudellisen tilanteen parantamiseksi (47€). 

Materiaalit avautuvat heti ilmoittautumisen jälkeen.

2.

Toisella portaalla saat työkalut muutoksen mahdollistamiseksi. 

Porras sisältää 5 kirjallista koulutusosiota, tehtävät sekä koulutusvideon.

Materiaalit avautuvat käyttöön 1 kk:n kuluttua ilmoittautumisesta. 

3.

Valjastat onnistumisen kannalta tärkeän työkalun onnistumisesi tueksi ja

saat askeleet helppoon etenemiseen.


Porras sisältää 8 kirjallista koulutusosiota, tehtävät sekä koulutusvideon.

Sisältää bonuksen: "Avaimet onnellisuuteen" -verkkokurssi (97€)

Materiaalit avautuvat käyttöön 2 kk:n kuluttua ilmoittautumisesta. 

4.

Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä ja mitä tarvitset, jotta muutos on mahdollinen?

Porras sisältää 6 kirjallista koulutusosiota, tehtävät sekä koulutusvideon.


Materiaalit avautuvat käyttöön 3 kk:n kuluttua ilmoittautumisesta.

5.

Mitä asioita sinun tulee huomioida, jotta saavutat tavoitteesi ja unelmasi?

Porras sisältää 10 kirjallista koulutusosiota, tehtävät sekä koulutusvideon.


Materiaalit avautuvat käyttöön 3 kk:n kuluttua ilmoittautumisesta.

6.

Miten poistat onnistumisesi edessä olevia esteitä?

Porras sisältää 9 kirjallista koulutusosiota, tehtävät sekä koulutusvideon.

Materiaalit avautuvat käyttöön 3 kk:n kuluttua ilmoittautumisesta.


Materiaalit avautuvat käyttöön 3 kk:n kuluttua ilmoittautumisesta.

7.

Painonhallinta ja sen kompastuskivet.

Porras sisältää 19 kirjallista koulutusosiota, tehtävät sekä koulutusvideon.

Sisältää bonuksen: "Eroon makeanhimosta" -verkkokurssi (97€)


Materiaalit avautuvat käyttöön 3 kk:n kuluttua ilmoittautumisesta.

8.

PT:n kuntokoulu jaksamisen ja onnistumisen tueksi.

Porras sisältää 11 kirjallista koulutusosiota, tehtävät sekä koulutusvideon.

Sisältää bonuksen: "Eroon niskajumista" -verkkokurssi (67€)


Materiaalit avautuvat käyttöön 3 kk:n kuluttua ilmoittautumisesta.

9.

Yhdeksäs porras keskittyy ajanhallintaan ja mielenrauhan lisäämiseen.

Porras sisältää 11 kirjallista koulutusosiota, tehtävät sekä koulutusvideon.


Materiaalit avautuvat käyttöön 3 kk:n kuluttua ilmoittautumisesta.

10.

Miten viet oppimasi asiat helposti omaan arkeesi?

Porras sisältää 4 kirjallista koulutusosiota, tehtävät sekä koulutusvideon.


Materiaalit avautuvat käyttöön 3 kk:n kuluttua ilmoittautumisesta.

11.

Miten säilytät motivaation ja innostuksen?

Porras sisältää 5 kirjallista koulutusosiota, tehtävät sekä koulutusvideon.


Materiaalit avautuvat käyttöön 3 kk:n kuluttua ilmoittautumisesta.

12.

Miten kasvatat luottamusta itseesi ja omaan onnistumiseen?

Porras sisältää 6 kirjallista koulutusosiota, tehtävät sekä koulutusvideon.

Sisältää bonuksen: "Rahakurssi, jota olet aina toivonut" -verkkokurssi (97€)


Materiaalit avautuvat käyttöön 3 kk:n kuluttua ilmoittautumisesta.


Mitä asiakkaani kertovat ...

Siellähän on mahdottoman paljon materiaalia.

"En malttanut enää odottaa huomiseen! Siellähän on mahdottoman paljon materiaalia. Nyt innostuin!"

Tiedät mistä puhut ja mitä käyn läpi. Kuljet mukana.

"Yleensä olen pyöritellyt näitä ajatuksiani omassa päässäni. Olen jumittanut paikallani vuosikausia ja tilanne on vaan pahentunut. Tiedät oikeasti mistä puhut ja mitä käyn läpi. Nää meidän keskustelut on todella terapeuttisia ja tsemppaavia. Joka kerta pääsen taas eteenpäin. Kuljet mukana."

Tämä homma toimii.

"Virpi on aidosti rinnalla kulkija. Hän perehtyy yksilöllisiin tarpeisiin, kuunnellen asiakkaan toiveita sekä muutoksen tarpeita. Omien kokemustensa kautta Virpistä on tullut kokemusasiantuntija ja siksi tämä homma toimii!!!
Virpin kanssa edetään asiakkaan määrätessä vauhdin… tosin, jos oma into meinaa lopahtaa, löytää Virpi sen tarvittavan tsempin ja taas jatketaan innolla eteenpäin. Vilpittömästi suosittelen häntä!!! "

Tuloksia on tullut.

"Parasta valmennuksessa on ollut omien silmien avautuminen. Pelko ottaa yhteyttä ja tunnustaa, että tarvitsin apua, oli itselleni vaikeinta. Paras tekoni oman hyvinvointini eteen oli ottaa yhteyttä. Takana on 3 kk valmennusta ja tuloksia on jo tullut. Ihana tunne monien vuosien jojoilujen jälkeen. Se auttaa entisestään motivoitumaan vieläkin lisää."

Olet äärimmäisen onnekas, sillä sinulla on mahdollisuus muuttaa elämäsi.

Itsensä kiusaaminen toimimattomilla toimintamalleilla, vuosikausien yrittämisellä tai jatkuvilla epäonnistumisen
tunteilla on vihdoin ohi. On tullut aika onnistua ja tehdä toiveista todellisuutta.

Aika kuluu tälläkin hetkellä, etkä saa sitä enää takaisin. Älä siis enää odota huomiseen, vaan aloita jo tänään.

Jos sinulla on rohkeutta aloittaa, sinulla on rohkeutta menestyä.

Sano onnistumiselle KYLLÄ, minä annan sinulle keinot.

Akatemian hinta:
12 kk / 399€
(485€)

 • Akatemian 12 kk:n opiskelumateriaali.
 • Pääset aloittamaan heti.
 • Säästät -86€.
 • Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat.
 • Saat selkeät, helpot, toimivat ja testatut työkalut sekä toiminnan askeleet oman onnistumisesi varmistamiseksi.
 • Materiaalien päivitykset tulevat automaattisesti käyttöösi.
 • Sisältää 5 BONUSKURSSIA (arvo 405€).
 • Sisältää henkilökohtaisen tuen (kullanarvoinen).
 • Lisäkoulutusta joka kuukausi. Voit katsoa koulutusvideon oman aikataulusi mukaan.
 • VAIN 1,19 €/ PÄIVÄSSÄ!!
 • Saat 14 päivän 100 %:n tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, palautan kaikki rahasi.

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Asiakkaat antavat Akatemialle arvosanaksi 9,5

Akatemiaan sisältyy BONUSKURSSIA!!

Bonuskurssien arvo yhteensä 405€

BONUS: Miten parannat rahatilannettasi nopeasti?

Helpot vinkit ja työkalut rahatilanteen muuttamiseksi.

(Arvo 47€). Sisältyy ensimmäiseen portaaseen.

BONUS: Eroon makeanhimosta -verkkokurssi

Testatut ja toimivat vinkit makeanhimon taltuttamiseen ja napostelun vähentämiseen. Verkkokurssin työkalujen avulla vältät sokeriöverit ja niiden tuomat negatiiviset vaikutukset hyvinvointiisi. (Arvo 97€) Sisältyy painonhallinnan portaaseen.

BONUS: Rahakurssi, jota olet aina toivonut.

Kurssin työkalujen avulla pääset irti jatkuvasta kamppailusta rahaan ja sen ympärillä oleviin asioihin.

Luot tasapainoisen suhteen rahaan ja onnistut muuttamaan oman rahatilanteen. (Arvo 97€) Sisältyy onnistumisen portaaseen.

BONUS: Avaimet onnellisuuteen -verkkokurssi

Verkkokurssi auttaa sinua nimensä mukaisesti lisäämään onnellisuutta ja tyytyväisyyttä elämässäsi. Kurssin työkalujen avulla luot vankan pohjan itsesi hyväksymiselle ja rakastamiselle. (Arvo 97€). Sisältyy kolmanteen portaaseen. 

BONUS: Eroon niskajumista -verkkokurssi

Kurssin työkalujen avulla voit helpottaa olotilaasi ja opit ehkäisemään niska- ja hartiaseudun kiputiloja. Saat myös ohjelmat niska- ja hartiaseudun vahvistamiseen ja hyvän kunnon ylläpitämiseen.  (Arvo 67€) Sisältyy PT:n kuntokoulu-portaaseen.

Miten Akatemia auttaa sinua onnistumaan?

 • Akatemia on 12 kuukauden mittainen opiskelukokonaisuus. Akatemiassa saat työkaluja, joiden avulla ratkaiset onnistumisesi edessä olevia haasteita ja ongelmia.  Työkalujen, opiskelumateriaalin, koulutusvideoiden ja henkilökohtaisen tukeni avulla onnistut saavuttamaan haluamiasi asioita elämääsi.
 • Akatemia sisältää 12 Onnistumisen porrasta. Jokainen porras on kuukauden (1 kk) mittainen opiskelukokonaisuus, joka sisältää onnistumisen kannalta tärkeät asiat ja juuri ne työkalut ja tehtävät, jotka auttavat sinua luomaan vankan pohjan onnistumiselle. Jokainen porras auttaa sinua käsittelemään ja ratkaisemaan elämässäsi olevia haasteita ja ongelmia, sekä poistamaan unelmien ja tavoitteiden edessä olevia esteitä. 
 • Etenet suunnitelmallisesti kohti onnistumista. Akatemiassa saat selkeät toiminnan askeleet, joiden avulla rakennat onnistumiselle vankan pohjan ja etenet askel askeleelta kohti onnistumista. Portaat etenevät loogisesti ensimmäisestä portaasta portaalle 12 asti.
 • Voit opiskella omaan tahtiin ja oman elämäntilanteen mukaan. Yhteen Onnistumisen portaaseen on varattu opiskeluaikaa yksi kuukausi, näin 12 porrasta muodostaa vuoden mittaisen kokonaisuuden. Voit käyttää yhden portaan opiskeluun kuukauden, kaksi tai vaikka kolme, voit myös edetä nopeammin, jos haluat. Mikäli haluat varmistaa onnistumisesi, etenet materiaalia suunnitelmallisesti ja järjestyksessä ja viet oppimiasi asioita käytäntöön omaan arkeesi.
 • Akatemiassa rakennat onnistumiselle vankkaa pohjaa, joka kestää. Saat vinkkien ja työkalujen lisäksi myös helpot ja selkeät toiminnan askeleet, jotka mahdollistavat oman onnistumisesi ja pysyvät tulokset. Näin et joudu aloittamaan enää kertaakaan alusta.
 • Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat. 
 • Saat helpot, toimivat ja testatut työkalut, sekä henkilökohtaisen tukeni. Olen tukenasi koko Akatemian ajan. Henkilökohtainen tuki on kullanarvoista varsinkin silloin, jos jäät jumiin tai epäilet koko homman toimivuutta tai mielekkyyttä. Ei ole mitään syytä luovuttaa, paitsi jos et koskaan edes halunnut onnistua. 
 • Akatemian työkalut auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja unelmasi. Onnistumisen portailla etenet suunnitelmallisesti ja kuljet koko ajan eteenpäin. Materiaalin ja tehtävien sekä tukeni avulla varmistamme, ettet joudu enää aloittamaan alusta.
 • Tarvitset ainoastaan toimivan sähköpostin, nettiyhteyden ja laitteen, jonka kautta kirjaudut kurssialustalle. Akatemiaan sisältyvät opiskelumateriaalit löytyvät nettiselaimen takaa kurssialustalta, jonne pääset kirjautumaan omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Sähköposti toimii käyttäjätunnuksena ja salasana muodostetaan ensimmäisellä kerralla kirjautuessasi automaattisesti. Voit vaihtaa salasanan heti ensimmäisellä kirjautumisella ja jos hukkaat se, voit tarvittaessa tilata uuden.
 • Olen tukenasi koko matkasi ajan. Tehtäväni on auttaa sinua onnistumaan ja saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi. Olen ainoastaan sähköpostin päässä, joten voit lähettää minulle viestiä missä vaiheessa tahansa ja autan sinua. Voit jättää viestiä myös opiskelumateriaalin kautta. Käytämme yhteydenpitoon myös puhelinta, Zoomia ja Teamsia. 

Hei, olen Virpi

Autan kaltaisiasi upeita naisia elämään onnellista elämää ja saavuttamaan unelmiaan purkamalla turhia uskomuksia ja vääriä ajatus- ja toimintamalleja.

Olipa solmukohtasi pieni tai suuri, olen todennäköisesti joko itse käynyt sen läpi tai auttanut asiakastani selviytymään siitä.

Vaikka saatat ajatella, että oma solmukohtasi on uniikki, eikä kukaan pysty ratkaisemaan sitä, uskallan haastaa ajatteluasi. Nimittäin silloin kun haasteet kasaantuvat ja oma jaksaminen on vähäistä, mahdollisuuksia harvoin näkee. Mutta kun mieli kirkastuu, niin silmät alkavat nähdä aivan uusia mahdollisuuksia.

Tiedätkö mikä erottaa haaveilijat onnistujista? 

Se, mitä tekee oman onnistumisen eteen.

Älä enää haaveile lopputuloksesta, vaan ota ensimmäinen askel. 

Jokainen onnistuminen alkaa ensimmäisestä askeleesta. 
Saavuttamasi tulokset ovat seurausta siitä, mitä ajattelet ja mitä teet.

Nyt on sinun mahdollisuutesi hypätä onnistumisen valtatielle ja aloittaa oma matkasi kohti onnistumista.

Jos haluat vihdoin onnistua, ilmoittaudu mukaan.

Se käy helposti valitsemalla haluamasi maksuvaihtoehto ja maksamalla Akatemian verkkokaupassa. 

Pääset aloittamaan onnistumisen valtatiellä jo jo muutaman minuutin kuluttua ilmoittautumisestasi.Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard),
OP-laskulla tai Jousto-luotolla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

 • Saat koko Akatemian 12 kk:n opiskelumateriaalin.
 • Pääset aloittamaan heti!
 • Säästät -86€!
 • Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat.
 • Voit edetä omassa tahdissa, oman aikataulusi mukaan.
 • Ensimmäisen kuukauden materiaali avautuu heti käyttöösi. Lisäksi saat ensimmäisen bonuskurssin.
 • Seuraavat 2 materiaalia avautuvat kuukauden välein. Ja sen jälkeen kaikki loput materiaalit ja bonuskurssit kerralla.
 • Sisältää BONUSKURSSIT (arvo 405€).
 • Sisältää henkilökohtaisen tuen (kullanarvoinen).
 • Lisäksi koulutusvideo joka kuukausi.
 • VAIN 1,11 € / PÄIVÄSSÄ!!
 • Saat 14 päivän 100 %:n tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, palautan kaikki rahasi.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Minkä hintainen Akatemia on?

Akatemian hinta on 485€. Saat Akatemian ja kaikki siihen sisältyvät bonusverkkokurssi (405€) hintaan 399€ (33,25€/kuukaudessa).


Voit maksaa Akatemian useilla eri maksutavoilla.

Mitä maksuvaihtoehtoja on käytössä?

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard),
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.


Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Kuinka kauan Akatemia kestää?

Akatemia on 12 kuukauden mittainen koulutusohjelma. Materiaalit ja bonuskurssit ovat käytössäsi myös Akatemian jälkeen. Lisäksi kaikki päivitykset materiaaleihin tulevat automaattisesti käyttöösi.


Sinulla on 100%:n tyytyväisyystakuu, joka tarkoittaa sitä, että voit tutustua 14 päivän ajan sisältöön ja mikäli et ole tyytyväinen, palautan rahasi.


Mikäli olet tyytyväinen ostokseesi, ei sinun tarvitse tehdä mitään.Mistä löydät Akatemian materiaalin?

Akatemian ensimmäisen kuukauden materiaali avautuu heti maksusi jälkeen kurssialustalle. Pääset aloittamaan heti.


Seuraavat kaksi materiaalia avautuvat kuukauden välein. Ja sen jälkeen kaikki loput yhdellä kerralla.


Pääset kirjautumaan omalle tilillesi nettiselaimella osoitteella https://kurssit.lupaustenportaat.fi 


Kirjautuessasi tarvitset käyttäjätunnuksen (sähköpostiosoitteesi) ja salasanan. Salasana luodaan automaattisesti ja voit vaihtaa sen ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.


Mikäli olet unohtanut salasanan, voit tilata uuden kohdasta "Unohditko salasanasi?"


Kun ostat ensimmäisen maksullisen tuotteesi, ohjelma luo sinulle automaattisesti oman tilin. Saat tästä viestin sähköpostiisi.

Mitä tarkoittaa henkilökohtainen tuki?

Tiedän itse, kuinka vaikeaa onnistuminen on ilman tukea ja ihmistä, joka tietää mitä käyt läpi. Voit kysyä lisätietoja niihin asioihin, jotka askarruttavat sinua.


Olen ainoastaan sähköpostiviestin päässä ja voit lähettää minulle viestiä milloin haluat. Voit lähettää viestiä myös Akatemian kurssialustan kommentointiosion kautta.


Autan sinua mielelläni, jotta saavutat omat tavoitteesi ja unelmasi. Käytämme myös puhelinta, Zoomia ja Teamsia viestinvaihdossa.Oletko jo asiakas, onko sinulla tili?

Mikäli sinulla on jo tili (olet ostanut maksullisia kursseja tai valmennuksia), siirry ensin omilla tunnuksillasi tilillesi ja tee ostos vasta sen jälkeen.

Haluatko kysyä vielä jotakin? Onko verkkokaupassa ongelmia?

Jos haluat kysyä jotakin tai sinulla on ongelmia verkkokaupassa, niin lähetä viestiä info(at)lupaustenportaat.fi niin autan sinua.

Miten ilmoittaudut mukaan?

Ilmoittautuminen käy helposti valitsemalla haluamasi maksuvaihtoehto ja maksamalla hinnan verkkokaupassa.


Pääset aloittamaan materiaalien parissa jo muutaman minuutin kuluttua ilmoittautumisestasi.

Mitä tarvitset, että voit opiskella Akatemiassa?

Tarvitset sähköpostiosoitteen ja laitteen,  jonka avulla voit kirjautua nettiselaimen kautta kurssimateriaaliin.

Missä muodossa Akatemian materiaalit ovat?

Akatemian opiskelumateriaali on kirjallisessa muodossa kurssialustalla. Lisäksi materiaalissa on koulutusvideoita.


Henkilökohtaiseen tukee käytämme myös Zoomia, Teamsia tai puhelinta.

Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun olet maksanut Akatemian maksun?

Heti ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi kuitin, jossa on linkkisi kurssialustalle. Voit luoda oman salasanasi ja pääset heti kirjautumaan salasanan ja käyttäjätunnuksen kautta opiskelumateriaalin pariin. 


Käyttäjätunnuksena toimii maksun yhteydessä syöttämäsi sähköpostiosoite.


Mikäli sähköpostia ei jostain syystä kuulu, voit kirjautua osoitteessa https://kurssit.lupaustenportaat.fi 

* käyttäjätunnus = sähköpostiosoitteesi
* salasana = voit tilata uuden kohdasta Salasana unohtunut

Mitä jos et ehdi opiskella?

Voit opiskella omaan tahtiisi, silloin kun se sopii sinulle parhaiten. Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat 24/7.

Voit olla mukana niin kauan kuin haluat.

Milloin saat bonuskurssit käyttöösi?

Bonuskurssit sisältyvät Akatemiassa käsiteltäviin asioihin.


Bonuskurssit avautuvat samaan aikaan, kun kyseinen  opiskelumateriaali. 


Miksi kaikki materiaali ei avaudu kerralla?

Akatemia on rakennettu siten, että punainen lanka säilyy alusta loppuun asti. Mikäli kaikki materiaali avautuisi heti kerralla, voi olla iso houkutus aloittaa "väärästä kohdasta". Silloin onnistuminen voi olla jälleen kerran vaikeaa ja jopa mahdotonta.


Kun opiskelet asioita järjestyksessä, on onnistuminen varmempaa ja tulokset pysyviä.

Et ole tyytyväinen ostokseesi, mitä teet?

Sinulla on 14 päivän 100%:n tyytyväisyystakuun. Se tarkoittaa sitä, että voit tutustua materiaaliin rauhassa. Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, laita viestiä kahden viikon sisällä ilmoittautumisestasi, niin palautat rahasi.

© 2023 Lupausten Portaat / VS IDEA