fbpx

Oman onnellisuuden avain on päätöksessä...

Päätöksessä haluta jotain parempaa tai jotain enemmän.

Eräs ystäväni kertoi minulle kerran, kuinka hän oli keskustellut oman äitinsä kanssa.

Äiti oli yrittänyt saada tytärtään luopumaan muuttohaaveista toiselle paikkakunnalle. Äidin mielestä tyttärellä oli kaikki hyvin siinä, missä hän asui. Oli perhe, työ ja vanhemmat lähellä.

Mutta tytär ei ajatellut asiaa niin. Tytär tunsi olonsa ahdistuneeksi, kun äiti yritti kaikella vimmalla pitää hänestä kiinni. Äiti soitteli lähes päivittäin ja kysyi, missä tytär oli, jos ei nähnyt tyttären autoa talon parkkipaikalla.

Itkuisena tytär sanoi äidilleen:

Mutta kun minä haluan jotain enemmän! Haluan jotain enemmän kuin jämähtää asumaan tälle pienelle paikkakunnalle, olla samassa tylsässä työssä päivästä toiseen ja jäädä yksin, kun lapset lentävät pesästä. En suostu siihen, en sitten millään!”

Ja sitten tytär lähti.

Joskus sisällämme oleva kipu kasvaa näin suureksi. Joskus se huutaa sisällämme niin pitkään, että päästämme sen valloilleen.

Joskus taas tyydymme kuuntelemaan sitä yön hiljaisina tunteina päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen, joskus jopa vuosien ajan.

Ja sitten kun viimeiset kuukaudet ovat edessämme, ymmärrämme, miten paljon olisimmekaan voineet tehdä toisin. Miten paljon enemmän olisimme voineet saada, kun vain olisimme uskaltaneet ottaa sen ensimmäisen askeleen.

Ymmärrän enemmän kuin hyvin, miten paljon se ensimmäinen askel pelottaa.

Ymmärrän enemmän kuin hyvin, kuinka paljon sen kanssa joutuu joskus tekemään töitä.

Se askel tuntuu kuin vuorelta, johon ei halua kiivetä.

Mutta ne, jotka ovat ottaneet sen ensimmäisen askeleen, ovat sanoneet, ettei vuori ollutkaan iso.

Ei se edes ollut vuori vaan pieni mäki, joka hieman hengästytti.

Me pelkäämme asioita, jotka eivät ole vielä edes tapahtuneet.

Ja hyvin usein pelottavat asiat eivät edes toteudu.

Ihmiset eivät jätä meitä, ystävät eivät kaikkoa, eikä maailma romahda, vaikka laittaisimme itsemme etusijalle.

Emme ole itsekkäitä emmekä itsekeskeisiä, jos haluamme voida hyvin ja luoda itsellemme sellaisen elämän, jossa meidän on hyvä olla.

Olemme mestareita maalaamaan kauhuskenaarioita ja kuvittelemaan, mitä kaikkea pahaa tapahtuu, jos otamme sen ensimmäisen askeleen.

Nämä ajatukset lamaannuttavat meidät ja pitävät meidät juuri siinä, missä tällä hetkellä olemme.

En sano, että matka tästä päivästä sinun unelmasi toteutumiseen on helppo. Mutta sanon, että se on sen arvoista ja sinäkin pystyt siihen.

Kaikki lähtee yhdestä päätöksestä...

Ja sitä päätöstä seuraa toinen ja kolmas ja neljäs.

Aivan samalla tavalla kuin olemme opetelleet kävelemään yksi pieni askel kerrallaan, toteutuvat myös meidän unelmamme pieniä askeleita ottamalla.

Mitä useammin otamme näitä askeleita, sitä nopeammin lopulta pääsemme sinne, minne haluamme mennä.

Mitään peruuttamatonta ei tapahdu, vaikka teet päätöksen tänään. Mutta se pieni päätös on ensimmäinen askel kohti sinun unelmaasi.

Olipa unelmasi:

 • terve keho ja mieli
 • jaksamisen lisääminen
 • uusi parisuhde
 • rakastavampi parisuhde
 • onnellinen ja tasapainoinen parisuhde
 • uusi työ tai palkankorotus
 • kevyempi vartalo
 • itseluottamuksen kasvattaminen
 • tyytyväisempi suhde itseäsi kohtaan
 • kyky ottaa oma voima ja elämä takaisin hallintaan
 • taloudellinen tasapaino ja hyvinvointi.

Hei, olen Virpi!

Autan kaltaisiasi upeita naisia ottamaan takaisin oman voimansa, elämään onnellista elämää ja saavuttamaan unelmiaan purkamalla turhia uskomuksia ja vääriä ajatusmalleja.

Olipa solmukohtasi pieni tai suuri, olen todennäköisesti joko itse käynyt sen läpi tai auttanut asiakastani selviytymään siitä.

Vaikka saatat ajatella, että solmukohtasi on uniikki eikä kukaan pysty ratkaisemaan sitä, uskallan haastaa ajatteluasi.

Nimittäin silloin kun oma jaksaminen on vähäistä, mahdollisuuksia harvoin näkee. Mutta kun jaksamista parannetaan esimerkiksi levon, stressin lieventämisen, kiireen taltuttamisen ja hyvän ravinnon avulla, mieli kirkastuu ja silmät alkavat nähdä aivan uusia mahdollisuuksia.

virpi silonsaari vsidea

Opiskelijoiden antama palaute

"Sinusta näkee, että olet oikeasti kokenut asiat, joista puhut. Pystyt samaistumaan minuun ja tiedät, mitä käyn läpi. Pystyt auttamaan. Kiitos."


"Yleensä olen pyöritellyt näitä ajatuksiani omassa päässäni. Olen jumittanut paikallani vuosikausia, ja tilanne on vain pahentunut.  Tiedät oikeasti, mistä puhut ja mitä käyn läpi. Nää meidän keskustelut on todella terapeuttisia ja tsemppaavia. Joka kerta pääsen taas eteenpäin. Kuljet mukana."

Olen rakentanut kaltaisillemme upeille naisille ihanan, lempeän ja vahvistavan yhteisön, jossa tuemme toinen toisiamme ja juhlistamme sekä omia että toistemme onnistumisia.

Mikään onnistuminen ei ole liian pieni tai suuri, jotta sitä voidaan juhlia yhdessä.

Yhteisö sisältää laajan kattauksen opiskelumateriaalia, jota voit ottaa käyttöön juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Yhteisön jäsenenä saat alennusta henkilökohtaisesta sparrauksesta sekä voimaannuttavan yhteisön, jossa voit kertoa omista onnistumisistasi ja jakaa hyväksi havaittuja vinkkejä.

Kaikki materiaali sekä yhteisön tuki ovat käytettävissäsi niin pitkään kuin haluat olla yhteisömme jäsen.

Yhteisön koulutusmateriaaleista saat apua ja tukea mm. seuraaviin asioihin:

 • painonhallintaan
 • onnellisuuteen ja tyytyväisyyteen
 • makeanhimoon
 • terveelliseen elämään
 • kiireen- ja ajanhallintaan
 • saamattomuuteen ja asioiden aloittamiseen
 • taloudelliseen hyvinvointiin
 • tavoitteiden saavuttamiseen
 • unelmien toteuttamiseen
 • jaksamiseen
 • sekä paljon, paljon muuhun.

Osa materiaaleista avautuu sinulle heti ilmoittautumisen yhteydessä, ja seuraavat avautuvat aina kuukausittain. Näin saat rauhassa käydä materiaalit läpi ja etenet suunnitelmallisesti yksi askel kerrallaan.

Ilmoittaudu mukaan yhteisöön ja valitse alta itsellesi sopivin vaihtoehto:

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY 1.9.2022 klo 22

20
pvä
 
:
 
11
h
 
:
 
04
Min
 
:
 
32
Sek
 

You missed out!

itseopiskeltava valmennusmateriaali
 

399 € / vuosi
33,25 € /kuukaudessa


 
 • Itseopiskeltava valmennusmateriaali
 • Yksityinen Facebook-yhteisö
 • Yhteinen live kerran kuussa (Zoom) + tallenne
 • Bonuskurssit (arvo yht. 358 €)
 • Uusiutuu vuosittain
 • Hinta sis. alv 24 %

Maksutapana turvallinen Paytrail

Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail, joka tarjoaa myös osamaksuvaihtoehdon. Kaikki hinnat sis. alv 24 %. Valmennuksen hinta on vuosijäsenyyden hinta. Jäsenyys ja siten vuosimaksu uusiutuvat vuosittain. Voit keskeyttää jäsenyyden milloin tahansa ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen info(at)lupaustenportaat.fi. Jäsenyytesi on voimassa kuluvan jäsenkauden loppuun saakka, jonka jälkeen käyttöoikeus materiaaleihin poistuu.


Pelko oli tunnustaa, että tarvitsin apua...


Parasta valmennuksessa on ollut omien silmien avautuminen. Pelko ottaa yhteyttä ja tunnustaa, että tarvitsin apua, oli itselleni vaikeinta.
Paras tekoni oman hyvinvointini eteen oli ottaa yhteyttä. Takana on 3 kk valmennusta ja tuloksia on jo tullut. Ihana tunne monien vuosien jojoilujen jälkeen. Se auttaa entisestään motivoitumaan vieläkin lisää. - Tiina 

Yhteiset tapaamiset olivat kannustavia ja tosi mukavia:) Sain riittävästi tukea myös yhteisten treenien ulkopuolisena aikana. Juttutuokiomme treenipäivänä antoivat paljon. Valmennuksesta sain hyvän pohjan jatkaa itsenäisesti. Koin valmennuksen kannustavana ja tuloksia tuottavana. Suosittelen Virpiä.


Virpin valmennuksessa on hyvä olla.


Oma matka hyvään oloon alkoi marraskuussa. Matka on ollut opettavainen, oivaltava ja ihana. Kaikki tunteet itkusta ja pahasta mielestä, epäonnistumisesta ja myöskin ilosta, naurusta ja onnesta olen käynyt läpi.
Makeanhimo, painonhallinta ja itsensä hyväksyminen ovat haastavia asioita. Vaikeita hetkiä on ja työstän niitä päivittäin. Nyt yli viisikymppisenä olen ymmärtänyt, että dieetit ym. nopeat ratkaisut joutaa ”romukoppaan”.
Vain pysyvä elämänmuutos toimii ja se miten suhtautuu asioihin. Eikä itsensä rankaisu toimi, vaan lempeys itseään kohtaan.
Kehon kuuntelu on myöskin uusi asia, jonka olen oppinut.  Nykyinen olo on muuttunut positiivisemmaksi. Nauran enemmän. Oma peilikuva näyttää paremmalta. Elämään on tullut uusia asioita, päiväkirjan kirjoittaminen, liikunta ja jooga. Ja halu ja uteliaisuus kokeilla uusia asioita.
Positiivisuus lisää positiivisuutta eli ajattelen myönteisemmin. Ikävätkin asiat on silloin helpompi käsitellä ja vatvominen jää vähemmälle. Tähän mennessä oppimani ja oivaltamani asiat vaikuttavat jaksamiseen todella paljon ja Virpiltä saa hyvät avaimet tähän. Virpi on valmentajana lempeä, mutta johdonmukainen.  Silloin, kun jokin harmittaa ja ei pääse eteenpäin, hän kyllä keksii ratkaisun. Siitä olen iloinen, että uskalsin ottaa askeleen kohti terveempää ja onnellisempaa elämää. Ja matka jatkuu…  Kiitos ihana Virpi

Virpi on ystävällinen ja sympaattinen

Tasapainoisena ja fiksuna valmentajana hän huomioi kaikki ryhmän jäsenet aivan kuin olisimme yksilövalmennuksessa. Yhteiset treenit ovat olleet tehokkaita ja tsemppaavia. Luennoilta olemme saaneet lisäinfoa meitä kiinnostaviin asioihin. Suosittelemme Virpiä! 

Sinulla on lupa olla onnellinen ja tyytyväinen

Tiedätkö, sinulla on lupa haluta enemmän. Sinulla on lupa haluta parempi terveys, onnellisempi parisuhde tai uusi työ tai palkankorotus.

Sinulla on lupa saada kaikki ne unelmat, joista tänään haaveilet. Joskus se vaatii hyppyä tuntemattomaan, kuten eräs asiakkaani teki.

Hän uupui vaativassa pankkityössä. Pienten lasten yksinhuoltaja, joka yritti niin kovasti tehdä kaiken itse. Ja hyvin hän onnistuikin 10 vuotta. Mutta sitten hän uupui.

Sairauslomansa aikana hän kirjoitti päiväkirjaansa näin:

Nyt olen kuitenkin päättänyt, että haluan muutosta. Haluan totaalisen muutoksen elämääni. Olen kyllästynyt siihen, että ihmiset käyttävät minua hyväkseen erilaisilla tavoilla, ja on aika ottaa vastuu itsestäni ja omasta elämästäni ja tehdä tästä tavoittelemisen arvoinen elämä.

Tästä hyvä esimerkki on nykyinen työni. Pidin työstäni todella paljon, kun 6 vuotta sitten aloitin. Se oli intohimoni, ja halusin tulla siinä parhaaksi mahdolliseksi. Kuitenkin vuosien saatossa olen huomannut, että minun sanallani ei ole merkitystä eikä minun toiveitani ja halujani kuunnella. Minua liikutellaan paikasta toiseen kuin pelinappulaa. Ja olen todella kyllästynyt siihen.

Joten, tästä päivästä 12 kk eteenpäin, minulla on uusi ura ja uusi työ. Se on tavoitteeni ja unelmani. Tulevina viikkoina aion kirjoittaa, millainen suunnitelma minulla on tämän unelman toteuttamiseksi. Kirjoitan myös, missä aikaisemmin olen mennyt vikaan ja miten korjaan nuo virheet.

Tämä on uuden elämäni ensimmäinen päivä.”

Haluatko tietää, missä hän oli vuoden kuluttua?

Työttömänä – omasta vapaasta tahdostaan.

Hänen työpaikallaan nimittäin alkoivat yt:t, jonka seurauksena hän otti tukipaketin ja jäi pois töistä. Mutta se oli välttämätön seuraus hänen unelmansa kohdalla. Hän tarvitsi lepoa, aikaa ja energiaa. Hän olisi voinut suuttua ja turhautua, kun yt:t alkoivat. Mutta hän käänsi sen mahdollisuudeksi.

Mahdollisuudeksi rakentaa se elämä, jota hän tänä päivänä elää. Hän nimittäin oli 14 kuukautta työttömänä ja rakensi sinä aikana liiketoiminnan, joka kukoistaa ja kasvaa. Hän halusi yrittäjäksi perhetilanteensa vuoksi.

Sinun polkusi on ilman muuta erilainen. Mutta tällä pienellä tarinalla haluan kertoa, että vain tekemällä yhden päätöksen ja kirjoittamalla sen itsellesi ylös laitat pyörimään ne pyörät, jotka vievät sinua kohti unelmaasi.

Minä haluan olla sinun rinnallasi, tukea, auttaa ja ohjata sinua sudenkuoppien ohi, jotta matkasi olisi mahdollisimman lempeä, turvallinen ja onnistunut.

Taianomainen Tulevaisuutesi Akatemia – voimaannuttava yhteisö sinulle

Tiedän, että sanon tämän toisen kerran, mutta tässä on se syy, miksi olen rakentanut kaltaisillemme upeille naisille ihanan, lempeän ja vahvistavan yhteisön, jossa tuemme toinen toisiamme ja juhlistamme sekä omia että toistemme onnistumisia.

Yhteisö sisältää laajan kattauksen opiskelumateriaalia, jota voit ottaa käyttöön juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Yhteisön jäsenenä saat alennusta henkilökohtaisesta sparrauksesta sekä voimaannuttavan yhteisön, jossa voit kertoa omista onnistumisistasi ja jakaa hyväksi havaittuja vinkkejä.

Kaikki materiaali sekä yhteisön tuki ovat käytettävissäsi niin pitkään kuin haluat olla yhteisömme jäsen. 

Ilmoittaudu mukaan yhteisöön ja valitse alta itsellesi sopivin vaihtoehto.  

itseopiskeltava valmennusmateriaali
 

399 € / vuosi
33,25 € / kuukaudessa

 
 • Itseopiskeltava valmennusmateriaali
 • Yksityinen Facebook-yhteisö
 • Yhteinen live kerran kuussa (Zoom) + tallenne
 • Bonuskurssit (arvo yht. 358 €)
 • Uusiutuu vuosittain
 • Hinta sis. alv 24 %

Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail, joka tarjoaa myös osamaksuvaihtoehdon. Kaikki hinnat sis. alv 24 %. Valmennuksen hinta on vuosijäsenyyden hinta. Jäsenyys ja siten vuosimaksu uusiutuvat vuosittain. Voit keskeyttää jäsenyyden milloin tahansa ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen info(at)lupaustenportaat.fi. Jäsenyytesi on voimassa kuluvan jäsenkauden loppuun saakka, jonka jälkeen käyttöoikeus materiaaleihin poistuu.


Yleensä olen pyöritellyt näitä ajatuksiani omassa päässäni. Olen jumittanut paikallani vuosikausia ja tilanne on vaan pahentunut.
Tiedät oikeasti mistä puhut ja mitä käyn läpi. Nää meidän keskustelut on todella terapeuttisia ja tsemppaavia. Joka kerta pääsen taas eteenpäin.

Kuljet mukana.Ensimmäinen yhteydenotto pelotti, mutta se oli parasta mitä olen tehnyt. Viikko viikolla pääsen eteenpäin ja vaikeiden tilanteiden tullessa eteen, olet tukena ja auttamassa.
Yksin olisin jo luopunut matkasta monta kertaa.Sinusta näkee, että olet oikeasti kokenut asiat, joista puhut.
Pystyt samaistumaan minuun ja tiedät mitä käyn läpi. 
Pystyt auttamaan. 
Kiitos:)


 

Jaana H


Virpi on erittäin sitoutunut siihen, mihin ryhtyy

Hän perehtyy yksilöllisiin tarpeisiin, kuunnellen asiakkaan toiveita sekä muutoksen tarpeita.
Virpi on aidosti rinnalla kulkija.
Omien kokemustensa kautta Virpistä on tullut kokemusasiantuntija ja siksi tämä homma toimii!!!
Virpin kanssa edetään asiakkaan määrätessä vauhdin… tosin, jos oma into meinaa lopahtaa, löytää Virpi sen tarvittavan tsempin ja taas jatketaan innolla eteenpäin. Vilpittömästi suosittelen häntä!!!  

Miten yhteisö toimii?

 • Ilmoittautumisen ja yhteisön jäsenmaksun maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan.
 • Voit aloittaa materiaalin läpikäymisen vaikka saman tien.
 • Lähetän sinulle linkin Facebook-yhteisöön, johon olet lämpimästi tervetullut. Yhteisö toimii kurssialustalla, joten mikäli sinulla ei ole Facebook käytössäsi, niin ei hätää.
 • Mikäli otit paketin, johon sisältyy kuukausittainen henkilökohtainen valmennus, olen sinuun yhteydessä muutaman arkipäivän kuluessa, jotta päästään varaamaan ensimmäinen sparrausaika.
 • Voit opiskella materiaalia sinulle parhaana ajankohtana – tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen sekä nettiyhteyden.
 • Osa materiaaleista on avattu heti ja osa avataan kuukausittain – näin pääset pilkkomaan matkaasi pieniin askeliin ja onnistumisiin.
 • Pidän kerran kuussa liven Zoomissa, jossa käymme läpi sen kuukauden teemaa. Vastaan kysymyksiin sekä annan lisävinkkejä. Live tallennetaan, ja saat tallenteen käyttöösi, jos et pääse livenä paikalle. Pääset liittymään mukaan helposti kurssialustalta löytyvän linkin kautta. 

Rahat takaisin -takuu

Yhteisöllä on 14 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, niin lähetä minulle viestiä 14 päivän kuluessa, niin maksan maksun kokonaisuudessaan takaisin.

itseopiskeltava valmennusmateriaali
 

399 € / vuosi
33,25 € / kuukaudessa

 
 • Itseopiskeltava valmennusmateriaali
 • Yksityinen Facebook-yhteisö
 • Yhteinen live kerran kuussa (Zoom) + tallenne
 • Bonuskurssit (arvo yht. 358 €)
 • Uusiutuu vuosittain
 • Hinta sis. alv 24 %

Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail, joka tarjoaa myös osamaksuvaihtoehdon. Kaikki hinnat sis. alv 24 %. Valmennuksen hinta on vuosijäsenyyden hinta. Jäsenyys ja siten vuosimaksu uusiutuvat vuosittain. Voit keskeyttää jäsenyyden milloin tahansa ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen info(at)lupaustenportaat.fi. Jäsenyytesi on voimassa kuluvan jäsenkauden loppuun saakka, jonka jälkeen käyttöoikeus materiaaleihin poistuu.


Nämä kysymykset askarruttivat - ehkä sinuakin?

Mitä Taianomainen Tulevaisuutesi Akatemia maksaa?

Itseopiskeltavan valmennusmateriaalin hinta on 399€ vuodessa eli 33,25€/kk.

Itseopiskeltavan valmennusmateriaali + henkilökohtainen valmennuspuhelu kerran kuukaudessa hinta 997€ / vuosi eli 83,08€/kk.

Hinnat sis. alv:n 24%.

Mitä maksuvaihtoehtoja on? Voitko maksaa osissa?

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard),
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Mitä tarvitset, että voit osallistua Akatemiaan?

Tarvitset sähköpostiosoitteen ja laitteen,  jonka avulla voit kirjautua nettiselaimen kautta kurssimateriaaliin.

Kuinka pitkä Taianomainen Tulevaisuutesi Akatemia on?

Akatemiassa voit olla mukana niin kauan kuin haluat.

Hinta on vuosijäsenyyden hinta. Voit keskeyttää jäsenyyden milloin tahansa ilmoittamalla siitä sähköpostilla [email protected] 

Jäsenyytesi on voimassa aina 12 kk kerrallaan

 

Miten ilmoittaudut mukaan?

Ilmoittautuminen käy helposti maksamalla valitsemasi jäsenyysvaihtoehto ja maksamalla jäsenyyden hinnan verkkokaupassa.

Pääset aloittamaan materiaalien parissa jo muutaman minuutin kuluttua ilmoittautumisestasi.

Miten opiskelet Akatemiassa?

Akatemiassa opiskelet jaksoissa.

Ensimmäiset jaksot avautuvat käyttöösi heti jäsenyysmaksun maksemisen jälkeen ja seuraavat aina kuukausittain.

Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun olet maksanut Akatemian?

Heti ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, jossa on linkkisi kurssialustalle. Voi luoda oman salasanasi ja pääset heti kirjautumaan salasanan ja käyttäjätunnuksen kautta opiskelumateriaalin pariin. 

Käyttäjätunnuksena toimii maksun yhteydessä syöttämäsi sähköpostiosoite.

MIten saat Akatemiaan sisältyvät opiskelumateriaalit?

Ilmoittautumisesi jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta voit kirjautua Akatemiaan. 

Pääset aloittamaan materiaalien parissa jo muutaman minuutin kuluttua ilmoittautumisestasi.

Kaikki opiskelumateriaali löytyy kurssit.lupaustenportaat.fi- kurssialustalta käyttäjätunnuksesi ja salasanasi takaa. 

Unohditko käyttäjätunnuksesi tai salasanasi?

Käyttäjätunnuksesi on ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamasi sähköpostiosoitteesi.

Unohtuneen salasanan tilalle voit tilata uuden salasanan helposti kurssit.lupaustenportaat-fi sivulla kohdasta: "Unohditko salasanasi?"

Missä muodossa Akatemian opiskelumateriaalit ovat?

Akatemian opiskelumateriaali on kirjallisessa muodossa.

Lisäksi Live-koulutukset Zoomissa ja facebook-ryhmä.

Onko sinulla ongelmia verkkokaupassa?

Mikäli sinulla on ongelmia maksun kanssa tai tarvitset apua, lähetä minulle viestiä [email protected] niin autan sinua mahdollisimman pian.

Onko sinulla jo oma tili Lupausten Portailla?

Mikäli sinulla on jo tili, niin kirjaudu ensin omalle tilille ja sieltä kauppaan. Osta tuote normaalisti ja heti maksusi jälkeen Akatemia avautuu kurssisivuillesi.

Miksi kaikki materiaali ei avaudu kerralla?

Taianomainen Tulevaisuutesi Akatemia on todella laaja kokonaisuus hyvinvoinnin parantamiseen ja tyytyväisyyden ja onnellisuuden lisäämiseen elämässäsi. 

Akatemia sisältää tärkeitä työkaluja ja konkreettiset askeleet onnistumiseen sekä tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseen. Tärkeintä on luoda vankka pohja onnistumiselle. Etenemme Akatemiassa jaksoittain, jotta ehdit sisäistää opiskeltavan asian. 

Ihan sama kuin esimerkiksi koulumaailmassa, emme aloita koulutaivaltamme suoraan yläkoulusta tai yliopistosta, vaan etenemme järjestyksessä koko ajan oppien uutta ja vahvistaen jo opittuja asioita. 

Opiskelet asioita järjestyksessä, jotta onnistut ja saat sellaisia tuloksia, joita haluat. 

Mitä jos et ehdi opiskella?

Voit opiskella omaan tahtiisi, silloin kun se sopii sinulle parhaiten. Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat 24/7.

Hinta on vuosijäsenyyden hinta ja voit olla mukana niin kauan kuin haluat.

Mitä bonuskursseja Akatemia sisältää?

Akatemia sisältää monia bonuskursseja, jotka vahvistavat Akatemiassa opiskeltavia asioita.

Bonuskurssit ovat yksittäisiä verkkokursseja, jotka sisältyvät Akatemian hintaan. 

Mukana on jo 4 bonusverkkokurssia:

* Miten olla onnellinen -verkkokurssi (ovh 97€)
* Eroon makeanhimosta verkkokurssi (ovh 97€)
* Eroon niskajumista -verkkokurssi (ovh 67€)
* Rahakurssi jota olet aina toivonut -verkkokurssi (ovh 97€)

Lisäksi saat vielä yhden rahanarvoisen yllätysbonuksen jo muutaman viikon päästä liittymisestäsi.

Milloin saat bonuskurssit käyttöösi?

Bonuskurssit sisältyvät Akatemiassa käsiteltävään jaksoon ja vahvistavat opittuja asioita.

Bonuskurssit avautuvat samaan aikaan kyseisen jakson kanssa tai heti sen jälkeen tukemaan oppimiasi asioita. 

Haluatko vielä kysyä jotain? Ota yhteyttä sähköpostilla info(at)lupaustenportaat.fi, ja vastaan sinulle erittäin mielelläni.

 © 2022  Lupausten Portaat / VS IDEA

>