tavoitteiden-toteuttamisen- opintopolku

Unelmiesi akatemia on Tavoitteiden Toteuttamisen koulutus.

Tavoitteiden toteuttamisen koulutus tarjoaa konkreettisia työkaluja ja ohjausta matkallasi kohti unelmiesi saavuttamista. Tämä ohjelma inspiroi sinua ja ohjaa askel askeleelta kohti menestystä, auttaen sinua muuttamaan unelmasi todellisuudeksi.

Akatemiassa jokainen oppilas löytää inspiraatiota ja voimaa tavoitella unelmiaan.

Voit elää täyttä ja onnellista elämää, täynnä elinvoimaa ja tyytyväisyyttä. Sinulla on mahdollisuus saavuttaa rakkaus, vauraus ja menestys, kaiken mitä haluat. Sinä kykenet tekemään tarvittavat muutokset elämässäsi.

Menestyminen ei edellytä rakettitiedettä, äärimmäistä ponnistelua tai uupumista. Voit saavuttaa tavoitteesi helpommin kuin uskotkaan.

Menestyminen ei vaadi erityistaitoja, vaikka niin voisi kuvitella. Se on yksinkertaisesti tietyntyyppistä toimintaa arjessa, päivittäin. Päivittäinen toiminta saattaa kuulostaa vaikealta, ja valitettavasti se useimmille sitä onkin. Mutta lupaan sinulle, että voit onnistua käyttämällä helppoja ja yksinkertaisia työkaluja. Näiden työkalujen avulla voit tehdä elämästäsi taianomaista jo tänään.

Tämä tapahtuu astumalla Unelmiesi Akatemiaan – Taianomaiseen tulevaisuuteesi.

Sinulla on valmis ja selkeä polku, joka johdattaa sinut kohti haluamaasi päämäärää. Olipa tavoitteesi tai unelmasi mikä tahansa, saat käyttöösi työkalut ja neuvot, jotka soveltuvat mihin tahansa tilanteeseen. Menestyksen resepti toimii riippumatta siitä, mitä kohti pyrit.

Nämä eivät ole vain väliaikaisia apuvälineitä; saat käyttöösi työkalut, jotka toimivat tänään, huomenna ja pitkälle tulevaisuuteen.

Kyse ei ole siitä, että kokeilet jotakin uutta hetken aikaa ja sitten palaat vanhoihin tapoihisi. Saamasi työkalut ja opit ovat käytettävissäsi joka päivä, auttaen sinua kohti muutosta ja menestystä.

Yksi riski tässä kuitenkin piilee.

Koska menestyksen avaimet ovat loppujen lopuksi melko yksinkertaisia ja helppoja, saatat unohtaa niiden merkityksen haluamasi päämäärän saavuttamisessa. Tämä saattaa johtaa epäilyksiin niiden toimivuudesta.

Olen täällä tukemassa sinua matkallasi, jotta pysyt menestyksen virtauksessa etkä horju myrskyissä. Akatemian avulla voit surffata menestyksen aalloilla sen sijaan, että kamppailisit vastatuulta vastaan. Autan sinua tekemään tarvittavat muutokset ja rakentamaan haluamasi tulevaisuuden.

Sinulla on mahdollisuus ottaa konkreettisia askeleita ja luoda tulevaisuudestasi juuri sellainen kuin haluat – täynnä taikaa ja mahdollisuuksia. Ja Akatemia on koulutus juuri siihen.

Onnistumisen polku edustaa matkaa tästä hetkestä kohti haluttua menestyksekästä lopputulosta. Se on matka, jolla mahdollistat omien tavoitteidesi ja unelmiesi toteutumisen ja teet niistä todellisuutta.

Tämä matka sisältää myös haasteita. Se voi tehdä etenemisestä välillä vaikeaa, ja sinulle saattaa nousta epäilyjä, kun motivaatiosi horjuu ja luottamuksesi itseesi järkkyy.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse enää kohdata ylivoimaisia esteitä tai pelkoja, jotka pitävät sinut valveilla öisin ja horjuttavat uskoasi omaan onnistumiseesi.

Onnistuminen ei vaadi erityistaitoja tai rakettitiedettä. Se vaatii vain tiettyjen asioiden toistamista omassa arjessasi. Kun ymmärrät nämä asiat ja sovellat niitä elämääsi, otat haltuun onnistumisen salaisuuden ja saavutat tavoitteesi kerta toisensa jälkeen. Ja jotta pääsisit tähän hetkeen, on tärkeää oppia ne asiat, joika onnistumisen yhtälö vaatii.

Monesti ajattelemme, että tavoitteidemme ja unelmiemme saavuttaminen edellyttää elämämme täydellistä muuttamista. Näin ei kuitenkaan ole. Yksi pieni muutos voi riittää muuttamaan koko elämäsi.

 1. Onnistumisen toimintamallin perusteet.
 2. Miten Onnistumisen yhtälö toimii käytännössä.
 3. Mitä onnistumisen toimintamalli tarkoittaa sinun arjessasi.
 4. Kuinka voit helposti soveltaa onnistumisen toimintamallia omaan elämääsi.

Tämä koulutus auttaa sinua ottamaan haltuun elämäsi ohjakset ja saavuttamaan haluamasi tavoitteet ja unelmat systemaattisesti ja kestävästi.

 • Et enää epäile itseäsi tai omaa kykyäsi onnistua.
 • Et sorru liian hyvältä kuulostaviin lupauksiin.
 • Et pety liian suuriin odotuksiin.
 • Käytät aikasi tehokkaasti keskittymällä asioihin, jotka tukevat onnistumistasi.
 • Et tunne epäonnistumisen, turhautumisen tai huonommuuden tunteita.
 • Et enää ajattele, että teet jotakin väärin.
 • Ymmärrät, ettei suuriin saavutuksiin tarvita mullistavia tekoja, vaan pienillä ja johdonmukaisilla toimilla voi saavuttaa suuria.
 • Voit onnistua helpoilla ja yksinkertaisilla työkaluilla ja toimintamalleilla.
 • Sinun ei tarvitse enää etsiä erilaisia keinoja edetäksesi, sillä ne on jo löydetty puolestasi.
 • Voit luottaa siihen, että käytössäsi olevat työkalut ovat toimivia, sillä ne on testattu puolestasi.
 • Havaitset, että saat haluamiasi tuloksia helpommilla ja lempeämmillä menetelmillä.
 • Tunnet ylpeyttä itsestäsi ja saavuttamistasi tuloksista.
 • Sinulla on selvä polku, joka auttaa sinua onnistumaan kerta toisensa jälkeen.

Akatemiassa opit Onnistumisen polun ja sen eri vaiheet. Ymmärrät Onnistumisen energian ja kuinka voit hyödyntää sitä elämässäsi.

Pystyt nauttimaan onnistumisesta ja voit saavuttaa sen kerta toisensa jälkeen käyttämällä samoja työkaluja ja toimintamalleja koko elämäsi ajan.

Voit suunnitella elämääsi rennosti ja luottavaisesti, sillä tiedät, että pystyt onnistumaan.

Tiedät, mitä tehdä ja milloin tehdä se. Osat myös pysähtyä ja perääntyä tilanteissa, jotka eivät johda menestykseen.

Osaat kuunnella itseäsi tehdessäsi valintoja ja päätöksiä, olivat ne sitten työhön, hyvinvointiin, rakkauteen, rahaan tai muihin elämänalueisiin liittyviä.

Akatemiassa päästät irti menneisyyden haamuista. Luovut niistä asioista, jotka rajoittavat sinua ja estävät sinua saavuttamasta tavoitteitasi tai tekemästä haluamiasi muutoksia elämässäsi.

Opit hyödyntämään menneisyyden kokemuksia ja jättämään taaksesi ne asiat, jotka eivät enää palvele sinua.

Ymmärrät selkeämmin oman roolisi menestyksessä ja sen mahdollistamisessa.

Unelmien Akatemia on tavoitteiden toteuttamisen koulutus. Sen avulla muutat elämäsi sellaiseksi kuin haluat sen olevan.

unelmien-toteuttamisen-koulutus-

Yritit saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi eri tavoin, mutta koit epäonnistumisia kerta toisensa jälkeen ja päädyit aina takaisin lähtöpisteeseen. Jos et heti niin ainakin jossain vaiheessa. Tämä tarkoitti sitä, että jouduit jälleen aloittamaan alusta.

Tunsit itsesi tyhjäksi, ehkä jopa loukatuksi. Et tiennyt, mitä olit tehnyt väärin, sillä olit mielestäsi tehnyt kaiken oikein.

Sinulla ei ollut selkeää suunnitelmaa onnistumiseen, joten jouduit reagoimaan haasteisiin improvisoiden. Mitä enemmän yritit sammuttaa tulipaloja, sitä suuremmiksi ne kasvoivat.

Tuntui epäreilulta, että samat haasteet pysyivät elämässäsi, vaikka teit mitä tahansa. Ahdistuit, koska tunsit olevasi yksin ja vailla tukea. Kukaan ei ymmärtänyt, mitä kävit läpi.

Tunsit olevasi solmussa ja et löytänyt tietä ulos.

Kuitenkin Unelmien Akatemian myötä tämä kaikki muuttuu. Akatemia tarjoaa sinulle selkeän polun kohti menestystä ja tukee sinua koko matkasi ajan. Et ole enää yksin, vaan saat vertaistukea ja ohjausta, joka auttaa sinua voittamaan haasteet ja saavuttamaan unelmasi.

12 kuukauden Akatemian aikana onnistut usein ja vaivattomasti, sillä hallitset Onnistumisen polun kaikki vaiheet ja niiden merkityksen elämässäsi. Opit välttämään ansat ja etenet luottavaisin mielin. Tiedät tarkalleen, miten navigoida polullasi lähtötilanteesta haluamaasi päämäärään.

Sinulla on selkeä suunnitelma ja askeleet Onnistumisen polulla lähtöpisteestäsi toivotun päämäärän saavuttamiseen. Voit hyödyntää samaa suunnitelmaa ja askeleita uudelleen ja uudelleen. Saamasi työkalut ja oppimasi asiat ovat tehokkaita tänään, huomenna ja tulevina vuosina.

Löydät itsellesi parhaiten sopivat työkalut ja pystyt luopumaan raskaista taakoista elämässäsi. Et enää ponnistele pitääksesi kiinni asioista, jotka eivät enää palvele sinua. Uskallat vihdoin vapautua raskaista energioista.

Sinulla on kartta, joka ohjaa sinua Onnistumisen polulla 12 kuukauden ajan ja sen jälkeenkin. Ymmärrät punaisen langan ja kuljet helposti ja innostuneesti onnistumisesta toiseen omassa elämässäsi.

Tunnet itsesi ja oman roolisi onnistumisen palapelissä. Voit edetä luottavaisesti, sillä tiedät, että tällä kertaa onnistut.

 • Työkalut haluamasi onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseen. Pääset nauttimaan onnistumisen kokemuksista jo Akatemian alkumetreiltä alkaen.
 • Tutustut itseesi ja omaan rooliisi Onnistumisen polullasi. Voit edetä kohti haluamaasi päämäärää ilolla ja itsellesi lempein keinoin.
 • Opit olemaan tyytyväinen itseesi. Vapautat sinua rajoittavat tunteet ja uskomukset.
 • Opit asioita, jotka auttavat sinua kehittymään ja vastaanottamaan haluamiasi asioita elämääsi.
 • Vapautat negatiiviset ajatukset, energiat ja haasteelliset kokemukset.
 • Luot tulevaisuutesi ajatuksin, sanoin ja teoin.
 • Teet tilaa uusille ratkaisuille ja mahdollisuuksille vuosiksi eteenpäin.
 • Saat ohjausta Onnistumisen polulla, jotta saavutat haluamasi tavoitteen.
 • Saat konkreettiset askelmerkit ja työkalut Onnistumisen polun jokaiseen vaiheeseen.
 • Autan sinua päästämään irti sinua rajoittavista tunteista ja uskomuksista.
 • Uskallat olla rohkeasti oma itsesi.
 • Etenet Onnistumisen polullasi rakkaudesta ja kiitollisuudesta, jotka siivittävät sinut kohti haluamaasi lopputulosta.
 • Akatemian avulla opit näkemään potentiaalisi ja voimasi, jotka ovat olleet ehkä piilossa. Sinusta tulee vahvempi ja itseluottavampi versio itsestäsi.”
 • Saat vertaistuen, mikä auttaa sinua pysymään motivoituneena ja sitoutuneena tavoitteisiisi.
 • Opit hyväksymään muutoksen ja kääntämään sen voimavaraksi omassa elämässäsi. Muutos ei enää pelota, vaan innostaa ja kannustaa etenemään.
 • Akatemian myötä löydät syvemmän yhteyden itseesi ja ympärilläsi olevaan maailmaan. Tunnet olevasi osa suurempaa kokonaisuutta ja tiedät, että voit luottaa elämän virtaan.
 • Opit arvostamaan jokaista askelta matkallasi ja näet jokaisen haasteen mahdollisuutena kasvuun ja oppimiseen.
 • Akatemia auttaa sinua luomaan tasapainoisen ja merkityksellisen elämän, jossa sekä henkinen että fyysinen hyvinvointi ovat tasapainossa.

Nämä työkalut auttavat sinua suunnittelemaan matkasi kohti onnistumista. Niiden avulla voit kulkea luottavaisesti ja varmasti haluamaasi suuntaan, kohti päämäärää ja palkintoa, joka odottaa Onnistumisen polun päässä.

Akatemiassa opit tärkeimmät onnistumisen periaatteet, mikä tekee etenemisestä helpompaa ja motivoivampaa. Voit luottaa siihen, että tekemäsi asiat vievät sinua kohti haluamiasi tavoitteita ja saavutat haluamasi lopputuloksen.

Nämä työkalut auttavat sinua sisäistämään Onnistumisen periaatteet ja valmistautumaan elämäsi muutoksiin. Voit antaa onnistumiselle mahdollisuuden ja viedä sen käytäntöön yksinkertaisten työkalujen ja tarvittavan tiedon avulla.

Livevalmennukset tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä.

Livevalmennukset tarjoavat tehokkaan tavan syventää osaamista ja sitoutua tavoitteisiin yhdessä muiden kanssa.

Livevalmennus on taianomainen sekoitus oppimista ja oivalluksia, jotka valaisevat Onnistumisen polkuasi myös vaikeina hetkinä. Livetapaaminen on säännöllinen väyläsi kohti onnistumista, jossa syvennät oppimaasi ja saat apua omalle Onnistumisen polullesi.

Vaikka kuljetkin Onnistumisen polulla, se ei tarkoita, että matka olisi pelkkää aurinkoa ja ruusuilla tanssimista. Polku sisältää myös esteitä. Nämä esteet ovat tärkeitä, jotta voit oppia jotakin olennaista. Kohtaamasi esteet on tarkoitettu ylitettäviksi, joten kun pääset niiden yli, voit jatkaa matkaasi eteenpäin.

Jos annat esteiden lannistaa tai et edes halua löytää ratkaisua elämässäsi oleviin haasteisiin, saatat eksyä tai kääntyä takaisin.

Unelmiesi Akatemiassa opit pysymään vahvana Onnistumisen polulla. Ja vaikka joskus eksyisit, sinulla on työkalut, joiden avulla voit korjata suunnan ja palata takaisin polulle kohti haluamaasi lopputulosta.

Opit Onnistumisen periaatteet, jotka auttavat sinua lisäämään elämääsi rakkautta, hyvinvointia, rahaa, iloa ja tyytyväisyyttä.

 • Onnistumistasi tukevaa kirjallista materiaalia, joka tarjoaa syvällistä tietoa ja ohjeita menestykseen.
 • Onnistumisen työkirjoja, joiden avulla voit syventää oppimaasi ja soveltaa opittuja taitoja käytäntöön omassa elämässäsi.
 • Koulutustallenteita, joista opit onnistumisen periaatteet ja niiden soveltamisen käytännössä.
 • Livetapaamisia, jotka tarjoavat mahdollisuuden henkilökohtaiseen vuorovaikutukseen ohjaajan ja muiden osallistujien kanssa.
 • Sähköpostituen koko Akatemian ajan, joka varmistaa, että saat tarvittavaa apua ja ohjausta matkallasi kohti menestystä

Unelmiesi Akatemia tarjoaa monipuolisen valikoiman oppimateriaaleja, jotka on kirjoitettu ilolla ja rakkaudella, auttaen sinua etenemään lempeästi itseäsi ja kehoasi kuunnellen.

Jokainen kuukausittainen oppimateriaali sisältää tärkeimmät Onnistumisen periaatteet ja etenemissuunnitelman, tarjoten sinulle kattavan työkalupakin valmistautuaksesi haluamaasi taianomaiseen tulevaisuuteesi.

Akatemiasta löydät tarvitsemasi askelmerkit, mukaan lukien virheet, joihin onnistumisesi voi kaatua. Saat kattavan materiaalin ja käytännön ohjeet onnistumiseen.

Tiedät tarkalleen miten onnistut ja mitkä asiat ovat onnistumisesi kannalta tärkeimmät. Akatemia on kokonaisuus, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Näiden videoiden avulla opit valjastamaan omat energiasi onnistumiseen ja pysymään motivoituneena matkallasi kohti tavoitteitasi.

Jokaisen tallenteen avulla saat uutta ja tärkeää tietoa onnistumisesta ja itsestäsi. Opit valmistautumaan mahdollisiin esteisiin ja karikoihin etukäteen, mikä auttaa sinua selviytymään haasteista matkallasi kohti menestystä.

Nämä koulutustallenteet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän tietoa ja kokemusta, jotka auttavat sinua siirtymään kohti haluamaasi tulevaisuutta ja saavuttamaan tavoitteesi.

Videoissa pääset sukeltamaan syvemmälle onnistumiseen. Opit valjastamaan omat energiasi onnistumiseen ja pysyt motivoituneena. Opit joka kerta jotakin uutta ja tärkeää onnistumisesta ja itsestäsi.

Opit valmistautumaan mahdollisiin esteisiin ja karikoihin ennakolta. 

Saat käyttöösi ainutlaatuisen yhdistelmän tietoa ja kokemusta, joiden avulla siivität itsesi onnistumiseen. 

Saat käyttöösi Onnistumisen salaisen reseptin, joka avaa oven menestykseen ja saavutuksiin. Tämä resepti sisältää avaimet onnistumiseen ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi helpommin ja tehokkaammin. Sen avulla voit valjastaa omat voimasi ja potentiaalisi täyteen potentiaaliin, jotta voit luoda haluamasi tulevaisuuden.

Opit suunnittelemaan onnistumisen matkasi huomioiden kaikkein tärkeimmät asiat ja oppien välttämään mahdollisia haasteita.

Vapautat raskaat ja negatiiviset tunteet, jotka ovat esteenä onnistumisellesi, ja päästät irti jumiutuneista toimintamalleista ja rutiineista. Voit edetä positiivisuudella ja ilolla.

Löydät ratkaisut elämässäsi oleviin ongelmiin ja muutat syvälle juurtuneita toimintamalleja ja uskomuksia. Voit aina olla yhteydessä minuun ja saada vastauksia niihin asioihin, joissa tarvitset apua.

Ymmärrät, että ongelmat eivät ratkea hetkessä, ja opit tekemään onnistumista tukevia päätöksiä ja valintoja. Annat onnistumiselle tarvittavan ajan ja etenet omassa tahdissasi, välttäen liiallista muutosta liian nopeasti.

Palautat luottamuksen itseesi ja omaan onnistumiseesi.

Saat ainutlaatuista tietoa ja tukea, jota et löydä mistään muualta. Tarjoan kokemukseni ja tukeni, joka auttaa sinua omalla matkallasi.

Unelmiesi Akatemian materiaalit ovat helppolukuisia ja sovellettavissa omaan elämääsi. Työkalut ovat yksinkertaisia ja tehokkaita, auttaen sinua saavuttamaan haluamasi asiat ja tekemään tarvittavat muutokset.

Akatemiassa saat loogisesti etenevän materiaalin, joka sisältää monipuolisesti kirjallista materiaalia, tehtäväkirjoja sekä videomateriaalia. Tämän materiaalin avulla etenet helposti Onnistumisen polulla kohti päämäärääsi, riippumatta lähtötilanteestasi.

Voit opiskella omaan tahtiisi, missä ja milloin tahansa, sillä materiaali on saatavilla 24/7. Saat elinikäisen pääsyn kaikkeen materiaaliin, mikä antaa sinulle mahdollisuuden palata siihen ja hyödyntää sitä uudelleen ja uudelleen.

Tämä joustava oppimisympäristö antaa sinulle vapauden opiskella juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, ja tehdä edistystä omassa tahdissasi.

Akatemian monipuolinen oppimateriaali on suunniteltu tukemaan sinua kaikissa oppimistarpeissasi. Voit syventää ymmärrystäsi Onnistumisen polusta kirjallisen materiaalin avulla, harjoitella käytännön tehtävien parissa tehtäväkirjojen avulla ja saada lisäinspiraatiota sekä käytännön vinkkejä videomateriaalin kautta.

Elinikäinen pääsy materiaaliin antaa sinulle mahdollisuuden palata siihen aina tarvittaessa ja hyödyntää sen tarjoamaa tukea ja ohjausta matkallasi. Olitpa sitten aamuvirkku tai yökyöpeli, voit opiskella juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, mikä mahdollistaa edistymisen omassa tahdissasi ja omien aikataulujesi mukaisesti

 • Kaipaavat henkilökohtaista tukea, palautetta, motivointia ja ohjausta omalla matkallaan kohti menestystä ja unelmiaan.
 • Haluavat kehittyä ja edetä elämässään.
 • Etsivät ratkaisuja elämässään kohtaamiinsa haasteisiin ja tunneperäisiin esteisiin.
 • Haluavat kokea onnistumisen iloa ja saada haluamiaan muutoksia elämäänsä.
 • Haluavat edetä omassa tahdissaan, mutta samalla saada tarvitsemaansa tukea ja ohjausta.
 • Tavoittelevat tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämäänsä, haluten saavuttaa haluamansa muutokset.
 • Arvostavat selkeitä ohjeita ja suunnitelmia, kuten Onnistumisen karttaa, joka auttaa heitä koko elämänsä ajan.
 • Haluavat oppia rakastamaan ja hyväksymään itsensä sellaisena kuin ovat.
 • Tavoittelevat onnistumisen flow’ta elämässään, jossa he voivat kokea jatkuvaa onnistumisten virtausta ja tyydytystä omista saavutuksistaan.
 • Haluavat ottaa ohjat omiin käsiinsä ja saavuttaa unelmiaan sekä tavoitteitaan elämässä.
 • Kaipaavat selkeitä ja käytännönläheisiä työkaluja oman potentiaalinsa maksimoimiseksi.
 • Etsivät tukea ja ohjausta oman polkunsa kulkemiseen kohti menestystä ja hyvinvointia.
 • Haluavat oppia tunnistamaan ja voittamaan esteet ja haasteet, jotka saattavat hidastaa heidän etenemistään.
 • Arvostavat vertaistukea matkalla kohti omia tavoitteitaan.
 • Haluavat kehittyä henkisesti ja emotionaalisesti saavuttaakseen tasapainoisen ja tyydyttävän elämän.
 • Ovat valmiita sitoutumaan itsensä kehittämiseen ja omien unelmiensa tavoitteluun.
 • Etsivät paikkaa, jossa voivat kukoistaa ja saada voimaa omasta kasvustaan ja kehityksestään.
 • Eivät ole valmiita tekemään muutoksia omassa elämässään tai kehittämään itseään.
 • Eivät usko omien tavoitteiden saavuttamiseen tai eivät halua panostaa niihin.
 • Eivät ole avoimia uusille ideoille tai halua oppia uutta.
 • Eivät halua sitoutua prosessiin tai käyttää aikaa ja vaivaa oman kasvunsa ja kehityksensä edistämiseen.
 • Eivät ole valmiita ottamaan vastuuta omasta elämästään ja valinnoistaan.
 • Eivät kaipaa tai arvosta henkilökohtaista ohjausta tai tukea.
 • Eivät tunnista tarvettaan muutokselle tai eivät ole valmiita kohtaamaan haasteita ja vastoinkäymisiä.
 • Kokevat, että heidän elämänsä on jo täydellistä eivätkä näe tarvetta muutoksille tai kehitykselle.

Tietenkin voin luvata sinulle kuun taivaalta, mutta se ei ole realistinen lupaus. Sen sijaan lupaan tarjota sinulle rehellisyyttä ja arvokasta tukea, mikä on paljon arvokkaampaa.

On totta, että onnistuminen ei aina ole helppoa, mutta se ei myöskään ole mahdotonta. On tärkeää löytää ne toimintamallit ja työkalut, jotka sopivat parhaiten omaan elämääsi ja auttavat sinua etenemään kohti tavoitteitasi. Akatemia tarjoaa tämänkaltaisia ratkaisuja ja mahdollisuuksia, joiden avulla voit helpottaa onnistumisen matkaasi.

Olen omistanut viimeiset 40 vuotta elämästäni valmentamiseen ja onnistumisen edistämiseen. Valmentajan polkuni alkoi jo 17-vuotiaana, kun päätin siirtyä kilpauintiharrastuksesta valmentajan rooliin. Näiden vuosien aikana olen kerännyt arvokasta kokemusta ja tietoa, jota ei voi oppia pelkästään kirjoista. Vaikka jokainen ihminen on ainutlaatuinen, onnistumisen taustalla vaikuttavat kuitenkin samat periaatteet ja lainalaisuudet.

Olen oppinut paljon omien kokemusteni kautta, ja vaikka se on ollut rankkaa, se on myös ollut erittäin opettavaista. En halua kenenkään joutuvan läpikäymään samoja vaikeuksia, joita itse kohtasin ponnistellessani pois negatiivisista kierteistä ja haasteista. Siksi onkin ilo jakaa näitä oppimiani salaisuuksia ja työkaluja kanssasi, jotta sinä voit onnistua helpommin ja saavuttaa haluamasi tavoitteet. Olen lämpimästi tervetullut Unelmiesi Akatemiaan – se on koulutus taianomaiseen tulevaisuuteesi.

Akatemia sisältyy Lupausten Portaiden Sisäpiiriin – voit lukea lisää Sisäpiiristä tästä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Akatemian koulutus on?

Unelmiesi Akatemia on Lupausten Portaiden kruununjalokivi. Akatemian syvyyksissä pääset astumaan askelen syvemmälle omalla Onnistumisen polullasi, saaden samalla tukeni matkallesi. Tämä tuki on suojasi monilta haasteilta. Akatemia on kattava tietopankki, joka sisältää kaiken sen viisauden ja tiedon, jonka olen kerännyt elämäni varrella onnistumisesta. Lisäksi se tarjoaa kaikki testaamani työkalut, jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi sekä asiakkaillani että itselläni.

Voinko saada hyvityksen, jos en ole tyytyväinen Akatemiaan?

Olen täysin vakuuttunut siitä, että Akatemian avulla voit todella muuttaa elämäsi suunnan. Siksi tarjoan sinulle 14 päivän täyden 100%:n tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole täysin tyytyväinen ostokseesi, palautan kaikki rahasi. Sinun tyytyväisyytesi on minulle ensiarvoisen tärkeää.

Mitä henkilökohtainen tuki tarkoittaa?

Olen täällä tukemassa sinua koko Akatemian ajan (12kk). Voit aina ottaa minuun yhteyttä milloin tahansa, jos tarvitset apua, lisätietoja tai sinulla on kysyttävää. Sitoudun auttamaan sinua henkilökohtaisesti kaikissa tilanteissa. Voit myös lähettää kysymyksiä Live-koulutuksiin, ja ne käsitellään yhteisissä tapaamisissamme.

Pitääkö minun tietää Onnistumisen lainalaisuudet?

Sinun ei tarvitse entuudestaan tuntea onnistumisen lainalaisuuksia, sillä opetan ne sinulle Akatemiassa. Opit hyödyntämään niitä omalla Onnistumisen polullasi.

Kuinka kauan minulla on pääsy Akatemian materiaaleihin?

Materiaalit ovat käytettävissäsi niin kauan kuin tarvitset. Kaikki päivitykset ja lisämateriaalit ovat myös automaattisesti käytettävissäsi. Akatemian materiaalit ovat saatavilla kurssialustalla 24/7.

Missä muodossa materiaali on?

Opiskelumateriaali on saatavilla kirjallisessa muodossa. Lisäksi siihen kuuluu videoita sekä työkirjoja ja tehtäviä. Työkirjat ovat PDF-muodossa, mikä mahdollistaa niiden lataamisen tietokoneellesi tai tulostamisen tarvittaessa.

Voitko vannoa, että onnistun saavuttamaan omat tavoitteeni ja unelmani?

Valitettavasti en voi luvata, että saavutat unelmasi, sillä en voi tehdä muutoksia puolestasi. Sen sijaan voin tarjota sinulle toimivia työkaluja, vinkkejä ja menetelmiä sekä henkilökohtaista tukeani. Näiden avulla sinulla on kaikki tarvittava onnistumiseesi.

Valitettavasti en voi luvata, että saavutat unelmasi, sillä en voi tehdä muutoksia puolestasi. Sen sijaan voin tarjota sinulle toimivia työkaluja, vinkkejä ja menetelmiä sekä henkilökohtaista tukeani. Näiden avulla sinulla on kaikki tarvittava onnistumiseesi. Sinun ei tarvitse omata erityistaitoja tai erityisosaamista. Esitän kaiken helposti ymmärrettävällä tavalla, joten pääset helposti kärryille. Teen onnistumisesta sinulle helpompaa kuin ehkä osaatkaan kuvitella.

Kuinka paljon minun kannattaa varata aikaa opiskeluun?

Kokemuksen kautta olen oppinut, että säännöllinen tekeminen on tehokkaampaa kuin tiettyyn tuntimäärään sitoutuminen. Kurssimateriaali ei tuo sinulle hyötyä, jos se jää huomiotta kiireiden vuoksi. Ymmärrän, kuinka vaikeaa ajanhallinta voi olla, ja siksi Akatemiassa käsitellään myös tarkemmin ajanhallintaa. Saat sieltä käytännön työkaluja ajanhallintaan ja jopa vinkkejä lisätä aikaa päivääsi.

Voinko maksaa Akatemian osissa?

Olen iloinen voidessani tarjota sinulle useita erilaisia maksuvaihtoehtoja, jotka tekevät ostosten tekemisestä entistä helpompaa. Voit valita maksutavan haluamallasi pankkipainikkeella. Mobiilimaksuvaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Jos haluat maksaa ostoksesi myöhemmin, voit valita OP-laskun. Jos taas haluat jakaa maksun eriin, voit hyödyntää Joustorahaa tai OP-tililuottoa. Voit valita haluamasi maksutavan verkkokaupassa. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail, mikä takaa maksutapahtumien turvallisuuden.

Entä jos jään opiskelussa jälkeen?

Ei haittaa, vaikka et pysyisi opiskelussa täysin ajan tasalla, sillä tässä ei ole mitään kiirettä. Ymmärrän täysin, että elämässä saattaa tulla vastaan odottamattomia tilanteita ja kiireitä. Hyvä uutinen on se, että kurssimateriaalit pysyvät saatavillasi kurssialustalla niin pitkään kuin tarvitset. Voit opiskella oman aikataulusi ja elämäntilanteesi mukaan, joten voit edetä kurssilla juuri sinulle sopivassa tahdissa.

Mitä tarvitsen, että voin tulla mukaan?

Sinun tarvitsee vain varmistaa, että sinulla on toimiva internet-yhteys ja laite, kuten tietokone, kannettava tietokone, tabletti tai älypuhelin. Lisäksi tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen, joka toimii käyttäjätunnuksenasi kurssialustalla. Salasanan voit luoda helposti ensimmäisen kirjautumisesi yhteydessä.

Mistä löydän kurssimateriaalin?

Materiaali on saatavilla kurssialustalla osoitteessa https://kurssit.lupaustenportaat.fi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi, ja salasanan voit luoda ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Mitä tapahtuu, kun maksan Akatemian?

Maksun suoritettuasi saat sähköpostitse kuitin maksustasi. Pääset välittömästi kirjautumaan kurssialustalle, ja ensimmäiset materiaalit ovat heti käytettävissäsi. Voit aloittaa opiskelun Akatemiassa välittömästi maksun jälkeen. Ohjeet kirjautumiseen löydät saamastasi maksukuitista.

Ongelmia verkkokaupassa? Haluatko kysyä vielä jotakin?

Lähetä minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.