tavoitteiden-toteuttamisen- opintopolku

UNELMIESI AKATEMIA – 12 KK MATKA TAIANOMAISEEN TULEVAISUUTEESI

Yrität saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi monin eri tavoin, mutta koet epäonnistumisia kerta toisensa jälkeen. Hyvän alun jälkeen huomaat päätyväsi aina takaisin lähtöpisteeseen, jos et heti niin ainakin jossain vaiheessa. Tämä tarkoittaa sitä, että joudut jälleen kerran aloittamaan alusta. Se ei innosta, eikä se motivoi.

Tunnet itsesi epäonnistuneeksi, ehkä jopa loukatuksi. Et tiedä, mitä olet tehnyt väärin, sillä olet mielestäsi tehnyt kaiken oikein.

Sinulla on suunnitelma onnistumiseen, mutta joudut reagoimaan kohtaamiisi haasteisiin improvisoiden. Mitä enemmän yrität sammuttaa tulipaloja, sitä suuremmiksi ne kasvavat ja sitä kauemmas omat tavoitteesi ja unelmasi siirtyvät.

Samat haasteet pysyvät elämässäsi ja se tuntuu epäreilulta. Yrittämisestä sinua ei voi moittia, sillä olet tehnyt kaiken mahdollisen parantaaksesi tilannetta. Tunnet olevasi aivan yksin ja vailla tukea, ja se tuntuu ahdistavalta. Kukaan ei ymmärrä, mitä kaikkea joudut käymään läpi.

Tunnet olevasi solmussa, etkä löydä tietä ulos.

Onnistuminen ei edellytä rakettitiedettä, jatkuvaa yrittämistä tai puskemista, eikä se vaadi pakonomaista tekemistä. Voit saavuttaa tavoitteesi ja haluamasi muutokset ilman niitä.

Onnistuminen ei vaadi myöskään erityistaitoja, vaikka niin voisi kuvitella. Se vaatii ainoastaan tietyntyyppistä toimintaa omassa arjessa joka päivä. Päivittäinen toiminta kuulostaa kuitenkin vaikealta, ja valitettavasti se useimmille onkin juuri sellaista. Mutta lupaan sinulle, että voit onnistua, voit tehdä haluamasi muutokset ja saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi käyttämällä helppoja ja varsin yksinkertaisia työkaluja.

Tämä tapahtuu astumalla Unelmiesi Akatemiaan ja taianomaiseen tulevaisuuteesi.

Akatemia tarjoaa sinulle konkreettisia työkaluja, selkeän kartan, ohjausta sekä tarvitsemasi tuen matkallasi kohti omaa unelmiesi elämää.

Akatemiassa pidän kädestäsi kiinni ja ohjaan sinut 12 kuukauden ajan askel askeleelta kohti onnistumista, auttaen sinua muuttamaan omat haaveesi ja toiveesi todellisuudeksi. Sillä ei ole merkitystä mikä lähtötilanteesi on, sillä sinun tarvitsee ainoastaan ottaa käyttöösi Onnistumisen periaatteet.

Akatemiassa kasvatat omaa voimaasi ja luottamustasi itseesi ja omien unelmiesi tavoitteluun. Voit vihdoin elää täyttä ja onnellista elämää, täynnä elinvoimaa ja tyytyväisyyttä. Sinulla on mahdollisuus saavuttaa haluamasi rakkaus, vauraus ja hyvinvointi, kaiken sen mitä haluat.

Sinä pystyt tekemään tarvittavat muutokset elämässäsi. Sinä pystyt tekemään elämästäsi juuri niin taianomaista kuin haluat.

Konkreettisia työkaluja.

Selkeä kartta etenemiseen.

Tarvitsemasi tuki 12 kk.

Olipa elämäntilanteesi, tavoitteesi tai unelmasi mikä tahansa, saat käyttöösi onnistumisen työkalut ja neuvot, jotka soveltuvat mihin tahansa tilanteeseen. Menestyksen resepti ja onnistumisen periaatteet toimivat riippumatta siitä, mitä kohti pyrit. Tarvitset ainoastaan valmiin ja selkeän polun, joka johdattaa sinut kohti haluamaasi lopputulosta ja päämäärää.

Kyse ei ole siitä, että teet jotakin eri tavalla jonkun aikaa ja palaat hetken kuluttua takaisin vanhoihin tapoihisi. Kyse on työkaluista ja toimintamalleista, jotka ovat yhtä tehokkaita ja toimivat tänään, huomenna ja vuosien päästä. Voit hyödyntää oppimaasi Akatemian ensimmäisestä päivästä alkaen koko elämäsi ajan .

Saamasi työkalut ja oppimasi asiat ovat käytössäsi joka päivä, auttaen sinua tekemään haluamasi muutokset ja saavuttamaan asiat, joita haluat. Sinun tulee ainoastaan ottaa menestyksen työkalut ja onnistumisen periaatteet käyttöösi omaan elämääsi.

Yksi riski tässä kuitenkin piilee;

Koska menestyksen avaimet ovat loppujen lopuksi melko yksinkertaisia ja helppoja, unohdamme helposti niiden merkityksen halutun päämäärän saavuttamisessa. Tämä voi johtaa epäilyksiin työkalujen tehosta ja toimivuudesta, varsinkin mikäli odotat muutoksia jo seuraavana päivänä.

Et jää kuitenkaan yksin materiaalin kanssa, sillä tuen sinua koko Akatemian ajan. Seison rinnallasi 12 kuukauden ajan ja teen omalta osaltani kaikkeni, että sinä pysyt menestyksen virtauksessa, etkä horju myrskyissä, etkä vastatuulessa. Akatemiassa voit surffata menestyksen aalloilla sen sijaan, että kamppailet voimattomana vastatuulta vastaan.

Autan sinua tekemään haluamasi muutokset ja rakentamaan itsellesi haluamasi tulevaisuuden. Sinun ei tarvitse enää epäillä itseäsi ja omaa onnistumistasi, sillä sinä onnistut Akatemian materiaalien, koulutusten ja henkilökohtaisen tukeni avulla.

Sinulla on nyt mahdollisuus ottaa konkreettinen askel ja tehdä tulevaisuudestasi juuri sellainen kuin haluat, täynnä taikaa ja mahdollisuuksia.

Ja se tapahtuu astumalla unelmiesi Akatemiaan – Akatemia mahdollistaa oman onnistumisesi.

Usein ajattelemme, että tavoitteiden ja unelmien saavuttaminen edellyttää elämän täydellistä muuttamista. Näin ei kuitenkaan ole, sillä yksi pieni muutos voi riittää muuttamaan koko elämäsi. Tuo yksi pieni muutos on alku, joka käynnistää lumipalloefektin. Voit vain hämmästellä miten pienestä muutoksesta kasvaa valtava onnistumisen sarja, ja miksi et oivaltanut asiaa aiemmin.

Kyse ei ole siitä, ettei sinulla olisi tarvitsemaasi tietoa tai taitoja, kyse on siitä, että onnistumisen palasia on vaikea saada toimimaan omassa arjessa. Arjen realiteetit ja tilanteet vaikeuttavat asiaa, jolloin oma onnistuminen siirtyy ja siirtyy. Se saa meidät yrittämään enemmän kuin jaksamme, ja se saa meidät epäonnistumaan kerta toisensa jälkeen.

Astu Onnistumisen polulle – Akatemia on polku taianomaiseen tulevaisuuteesi.

Onnistumisen polku on matkasi tästä hetkestä kohti haluamaasi asiaa ja onnistunutta lopputulosta. Onnistumisen polku on matka, jonka aikana mahdollistat omien tavoitteiden ja unelmiesi toteutumisen. Ja teet niistä vihdoin todellisuutta.

Onnistumisen polku sisältää myös erilaisia haasteita, ja se tekee usein etenemisestä vaikeaa. Mieleen nousee epäilyjä itsestä ja omasta onnistumisesta, ja motivaatio alkaa hiipumaan. Alun innostus ja luottamus onnistumisesta häviää kuin savuna ilmaan.

Tuo on se hetki, jolloin tarvitset tukea enemmän kuin ehkä ajatteletkaan. Ilman tukea annat periksi ja huomaat palaavasi takaisin lähtötelineisiin, tai jäät jumiin. Todennäköisesti tiedät mitä se tarkoittaa. Sinun ei kuitenkaan enää tarvitse kohdata yksin ylivoimaisia esteitä, eikä pelkoja, jotka pitävät sinut valveilla öisin ja jotka horjuttavat uskoasi itseesi ja omaan onnistumiseesi.

Onnistuminen ei vaadi erityistaitoja, eikä rakettitiedettä, vaikka se usein tuntuu siltä. Mitä kauemmin yritämme, sitä vahvemmin uskomme, ettei onnistuminen ole mahdollista itselle. Se tekee onnistumisesta entistä vaikeampaa.

Onnistuminen on mahdollista meille jokaiselle. Sitä voi olla vaikea uskoa, varsinkin jos itsellä on monia epäonnistumisen kokemuksia. Silloin on vaikeampi luottaa siihen, että onnistuminen on mahdollista myös itselle.

Onnistuminen vaatii ainoastaan tiettyjen asioiden toistamista omassa arjessa. Sen ei tarvitse olla vaikeaa, usein kuitenkin teemme siitä vaikeampaa kuin mitä se onkaan. Kun oivallat mitä onnistumisen periaatteet ovat ja alat soveltamaan niitä omassa elämässäsi, otat haltuun onnistumisen salaisuuden ja palaset alkavat loksahdella paikoilleen, onnistumiset alkavat seuraavan toisiaan.

Mutta jotta pääset tähän onnistumisen hetkeen, on tärkeää oivaltaa ne asiat, joita onnistumisen yhtälö vaatii.

 1. Opit Onnistumisen periaatteet ja toimintamallin perusteet.
 2. Oivallat miten Onnistumisen yhtälö toimii käytännössä.
 3. Oivallat mitä Onnistumisen periaatteet ja toimintamalli tarkoittaa sinun arjessasi.
 4. Opit soveltamaan Onnistumisen periaatteita ja viet toimintamallin helposti omaan elämääsi.

Akatemia auttaa sinua löytämään sisäisen vahvuutesi, lisäämään itseluottamustasi ja tyytyväisyyttäsi itseäsi ja elämääsi kohtaan. Otat haltuun elämäsi ohjakset ja sinulla on selkeä kartta, joka auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tavoitteita ja unelmia kerta toisensa jälkeen.

Menestyksen resepti.

Onnistumisen periaatteet.

Valmis selkeä polku.

 • Et enää epäile itseäsi tai omaa kykyäsi onnistua. Uskot itseesi ja luotat omaan onnistumiseesi.
 • Et sorru liian hyvältä kuulostaviin lupauksiin. Pysyt Onnistumisen polulla, tapahtuu ulkopuolellasi mitä tahansa.
 • Et pety liian suuriin odotuksiin. Tiedät mitä teet ja mitä haluat. Annat onnistumiselle sen tarvitseman ajan.
 • Käytät aikasi tehokkaasti keskittymällä niihin asioihin, jotka tukevat omaa onnistumistasi. Jätät vähemmälle asiat, jotka saavat sinut epäilemään itseäsi tai horjuttavat uskoasi tai luottamustasi.
 • Et vajoa enää epäonnistumisen, turhautumisen, arvottomuuden tai huonommuuden tunteisiin. Osaat käsitellä omia tunteitasi ja valjastat tunteesi tukemaan omaa onnistumistasi.
 • Et enää ajattele, että teet jotakin väärin. Sinulle on selkeä suunnitelma ja kartta etenemiseen, jolloin sinun ei tarvitse enää arpoa mitä tehdä.
 • Ymmärrät, ettet tarvitse maata mullistavia tekoja, vaan huomaat miten yksi pieni muutos muuttaa koko elämääsi.
 • Saavutat suuria onnistumisia pienillä ja johdonmukaisilla toimilla. Kyse ei ole siitä, että teet yhden asian tänään ja toisen vasta kuukauden päästä. Teet joka päivä pieniä asioita mahdollistaaksesi oman onnistumisesi.
 • Onnistut helpoilla ja yksinkertaisilla työkaluilla ja toimintamalleilla. Sinun ei tarvitse enää yrittää vaikeimman kautta, sillä onnistumisen työkalut ovat lopulta aika yksinkertaisia ja helppoja. Tärkeintä on ottaa ne käyttöön omaan elämään.
 • Sinun ei tarvitse enää etsiä keinoja päästäksesi eteenpäin haasteellisesta tilanteesta, sillä keinot on jo löydetty puolestasi. Sinun tulee ainoastaan ottaa ne käyttöön.
 • Voit luottaa siihen, että käytössäsi olevat työkalut ovat tehokkaita ja toimivia, sillä ne on testattu puolestasi. Kyse ei ole kertakäyttöisistä työkaluista, vaan voit käyttää niitä koko elämäsi ajan. Ne ovat yhtä tehokkaita ja toimivia tänään, ensi kuussa, kuten myös tulevina vuosina.
 • Saat haluamiasi tuloksia helpommin, nopeammin ja lempeämmillä menetelmillä. Se vahvistaa luottamusta itseesi ja saa sinut innostumaan ja motivoitumaan.
 • Tunnet ylpeyttä itsestäsi ja saavuttamistasi tuloksista. Olet saanut itse muutoksen aikaan, se motivoi ja innostaa sinua.
 • Olet tyytyväinen itseesi ja omaan elämääsi. Onnellisuus lisääntyy elämässäsi ja nautit elämästä ja itsestäsi. Elämä sujuu helpommin.
 • Sinulla on selkeä polku, joka auttaa sinua onnistumaan kerta toisensa jälkeen.

Lähtötilanteen kartoitus

Mistä motivaatio?

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Painonhallinnan ABC

Arvot ja niiden merkitys

Kiireen vaikutus ja sen taklaus

Menestyksen avaimet

Mielenhallinta

Itseluottamus

Rakkaus

Unelmat ja tavoitteet todeksi

Onnistumisen esteiden taklaus

Onnistumisen toimintamallit

Oletko valmis muutokseen?

Arvojen kirkastaminen

Personal Trainerin kuntokoulu

Oivallukset läpimurtoon

Itsetunnon parantaminen

Ihmissuhteet

Onnellisuus ja tyytyväisyys

Onnistumisen energiat

Itsensä rakastaminen

Sitoutumisen vahvistaminen

Päätöksessä pysyminen

Painonhallinnan kompastuskivet

Onnistumista tukevat tavoitteet

Ajankäyttö onnistumisessa

Ongelman ydin?

Taloudellinen itsenäisyys

Onnellinen parisuhde

Helppous ja yksinkertaisuus

Menneisyys vai tulevaisuus

Tyytyväisyys itseen

JA PALJON MUUTA!!

Akatemiassa kuljet onnistuneesti Onnistumisen polun ja kaikki sen eri vaiheet. Valjastat käyttöösi onnistumisen energian ja opit käyttämään sitä omassa elämässäsi.

Nautit onnistumisista ja saavutat haluamiasi asioita kerta toisensa jälkeen käyttämällä samoja työkaluja ja toimintamalleja. Voit suunnitella elämääsi rennosti ja luottavaisesti, sillä tiedät, että pystyt onnistumaan.

Osaat myös pysähtyä tarvittaessa ja perääntyä tilanteissa, jotka eivät johda menestykseen. Tiedät, mitä tehdä ja milloin tehdä se.

Osaat kuunnella itseäsi herkällä korvalla tehdessäsi valintoja ja päätöksiä, liittyvät ne sitten työhön, hyvinvointiin, rakkauteen, rahaan tai muihin elämänalueisiin.

Akatemiassa opit päästämään irti menneisyyden haamuista ja painolasteista. Luovut asioista, jotka rajoittavat sinua jollakin tavalla ja estävät sinua saavuttamasta haluamaasi, tai estävät tekemästä haluamiasi muutoksia elämääsi. Opit hyödyntämään menneisyyden kokemuksia ja jättämään taaksesi ne asiat, jotka eivät enää palvele sinua tässä hetkessä.

Ymmärrät mikä on oma roolisi onnistumisessa ja sen mahdollistamisessa. Tämä oivallus avaa sinulle portit taianomaiseen tulevaisuuteesi.

Unelmien Akatemia on 12 kuukauden tavoitteiden ja unelmien toteuttamisen matka. Akatemiassa muutat elämäsi sellaiseksi kuin haluat sen olevan. Akatemia tarjoaa sinulle selkeän polun kohti menestystä ja tukee sinua koko matkasi ajan.

Et ole enää yksin, vaan saat tukea ja ohjausta, joka auttaa sinua voittamaan haasteet ja saavuttamaan unelmasi.

12 kuukauden aikana huomaat menestyksen reseptin toimivan omassa arjessasi. Onnistut helpommin, sillä hallitset Onnistumisen polun kaikki vaiheet ja tiedät niiden merkityksen elämässäsi. Opit välttämään matkalla vaanivat ansat ja voit edetä luottavaisin mielin. Tiedät tarkalleen, miten navigoit lähtötilanteesta haluamaasi päämäärään.

Akatemiassa sinulla on selkeä suunnitelma ja konkreettiset toiminnan askeleet lähtöpisteestäsi toivotun päämäärän saavuttamiseen. Voit hyödyntää samaa suunnitelmaa ja samoja askeleita yhä uudelleen ja uudelleen. Saamasi työkalut ja oppimasi asiat ovat yhtä tehokkaita ja toimivia tänään, huomenna, kuten myös tulevina vuosina.

Akatemiassa löydät itsellesi sopivat työkalut ja toimintamallit, ja pystyt luopumaan raskaista taakoista elämässäsi. Sinun ei tarvitse enää ponnistella pitääksesi kiinni asioista, jotka eivät enää palvele sinua, eivätkä tue sinua tai omaa onnistumistasi. Uskallat vihdoin vapautua painavista ja sinua rajoittavista raskaista energioista.

Akatemia on kartta, jonka punainen lanka auttaa sinua kulkemaan helposti ja innostuneesti onnistumisesta toiseen. Kun oivallat oman roolisi onnistumisen palapelissä, voit edetä luottavaisesti, sillä tiedät, että tällä kertaa onnistut.

 • Akatemiassa saat työkalut haluamasi onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseen. Työkalut on testattu puolestasi ja Onnistumisen periaatteet toimivat yhtä tehokkaasti lähtötilanteestasi riippumatta.
 • Pääset nauttimaan oivalluksista ja onnistumisen kokemuksista Akatemian alkumetreiltä alkaen.
 • Tutustut syvällisemmin itseesi ja oivallat oman roolisi omalla Onnistumisen polullasi. Oivallat kuinka upea ja ainutlaatuinen olet. Opit asettamaan rajoja ja arvostat itseäsi enemmän.
 • Etenet kohti haluamaasi päämäärää ilolla, innostuneesti, kiitollisuudella ja itsellesi lempein keinoin.
 • Parannat omaa hyvinvointiasi ja viet Onnistumisen avaimet omaan arkeesi.
 • Kasvatat tyytyväisyyttä ja luottamusta itseäsi kohtaan. Tiedät mitä haluat, ja tiedät että onnistut.
 • Vapaudut sinua rajoittavista negatiivista tunteista ja uskomuksista, joita olet kantanut mukanasi lapsuudesta asti. Voit jättää miellyttämisen ja heittää kiltin tytön viitan harteiltasi, et tarvitse niitä enää.
 • Päästät irti negatiivisuudesta, negatiivisista ajatuksista, energioista ja haasteellista kokemuksista. Opit kääntämään ne onnistumisen voimavaraksi.
 • Lisäät elämääsi tyytyväisyyttä, positiivisuutta, kiitollisuutta, rakkautta ja iloa. Voit yksinkertaisesti päivä päivältä paremmin.
 • Opit kääntämään aiemmat epäonnistumiset ja kohtaamasi haasteet voitoksi ja onnistumisen polttoaineeksi. Mitä suurempi haaste, sitä enemmän voit oppia ja pääset raketin lailla eteenpäin.
 • Ongelmien ja haasteiden sijaan keskityt ratkaisuihin ja mahdollisuuksiin.
 • Saat konkreettiset askelmerkit ja toiminnan askeleet Onnistumisen polulle ja sen jokaiseen vaiheeseen.
 • Näet itsesi uudessa valossa. Sinun ei enää tarvitse esittää muuta kuin olet. Opit rakastamaan itseäsi ja uskallat vihdoin olla oma itsesi.
 • Kuljet onnistuneesti kohti haluamaasi lopputulosta. Pidän kädestäsi kiinni koko Akatemian ajan.
 • Opit näkemään oman potentiaalisi ja voimasi. Ne ovat olleet ehkä piilossa itseltäsikin, mutta nyt on aika muuttaa tilanne.
 • Olet voimakkaampi ja vahvempi sisäisesti. Itseluottamus huokuu sinusta ja tiedät kuka olet ja mitä haluat.
 • Pysyt motivoituneena ja sitoutuneena haluamaasi lopputulokseen. Ja vaikka koet vaikeita hetkiä tai astut harhaan, löydät tien helpommin ja nopeammin takaisin oikealle polulle.
 • Opit hyväksymään epäonnistumiset ja aiemmat epäonnistuneet kokeilut, ja käännät ne voimavaraksi omassa elämässäsi. Muutos kannustaa sinua etenemään ja motivoi.
 • Tutustut aitoon itseesi ja löydät syvemmän yhteyden itseesi.
 • Tunnet olevasi osa suurempaa kokonaisuutta ja tiedät, että voit luottaa elämän virtaan.
 • Opit arvostamaan jokaista askelta matkallasi, osaat ottaa jokaisen eteesi tulevan haasteen mahdollisuutena kasvuun ja oppimiseen, ja eteenpäin menemiseen.
 • Elät tasapainoista, onnellista ja merkityksellistä elämää, jossa sekä henkinen, että fyysinen hyvinvointi ovat tasapainossa. Elät arvojesi mukaista elämää.

Avaimet onnistumiseen.

Yksinkertaiset ja helpot askeleet.

Pysyvät tulokset.

Akatemian työkalut auttavat sinua suunnittelemaan matkasi kohti onnistumista. Voit kulkea luottavaisesti ja varmasti haluamaasi suuntaan, kohti päämäärää ja sitä palkintoa, joka odottaa sinua Onnistumisen polun päässä.

Akatemiassa opit onnistumisen tärkeimmät periaatteet, se tekee etenemisestä helpompaa ja nopeampaa. Voit luottaa siihen, että tekemäsi asiat vievät sinua kohti haluamiasi asioita ja saavutat haluamasi lopputuloksen.

Akatemia auttaa sinua sisäistämään onnistumisen periaatteet. Voit antaa onnistumiselle mahdollisuuden ja teet sen todeksi yksinkertaisten työkalujen ja tarvittavan tiedon sekä tuen avulla.

Kuukausittaiset LIVE-valmennukset verkossa tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Ne tarjoavat sinulle tehokkaan tavan syventää omaa osaamista ja sitoutumista omiin tavoitteisiin.

LIVE -valmennus on taianomainen sekoitus oppimista ja oivalluksia, jotka valaisevat Onnistumisen polkuasi myös vaikeina hetkinä. LIVE -tapaaminen on säännöllinen väyläsi kohti onnistumista, jossa syvennät oppimaasi ja saat apua ja tukea omalle Onnistumisen polullesi.

Onnistumisen polku ei ole pelkkää aurinkoa ja ruusuilla tanssimista, sillä polku sisältää myös esteitä. Onnistumisesi kannalta nämä esteet ovat elintärkeitä, sillä ne ovat niitä, joiden avulla pääset eteenpäin.

Voimme oppia jokaisesta kohtaamastamme esteestä jotakin olennaista. Elämässä olevat haasteet on tarkoitettu ratkaistaviksi, joten kun löydät ratkaisun haasteelliseen tilanteeseen, pääset jatkamaan matkaasi eteenpäin. Siihen asti samat haasteet tulevat elämääsi kerta toisensa jälkeen.

Jos annat kohtaamiesi haasteiden lannistaa sinut, tai et edes halua löytää ratkaisuja elämässäsi oleviin haasteisiin, saatat eksyä polulta ja kääntyä takaisin.

Unelmiesi Akatemiassa pysyt vahvana, ja vaikka eksyisit matkalla, on sinulla työkalut ja askelmerkit, joiden avulla korjaat suunnan. Pääset palaamaan takaisin polulle ja jatkat matkaasi kohti haluamaasi lopputulosta.

Saat käyttöösi Onnistumisen periaatteet, jotka auttavat sinua lisäämään elämääsi rakkautta, hyvinvointia, rahaa, iloa ja tyytyväisyyttä.

Kertaus on opintojen äiti. Voit osallistua LIVE- valmennuksiin myös Akatemian jälkeen. Näin pysyt onnistumisen polulla ja vahvistat oppimaasi.

ONLINE -valmennus kuukausittain.

Voit osallistua myös AKATEMIAN jälkeen.

Jatkuvaa oppimista ja oivalluksia.

 • Akatemia sisältää onnistumistasi tukevaa kirjallista materiaalia, joka tarjoaa syvällistä, tutkittua tietoa, vinkkejä ja konkreettisia työkaluja onnistumiseen. Etenet suunnitelmallisesti ja punainen lanka säilyy Akatemian alusta aina loppuun asti.
 • Akatemia sisältää Onnistumisen työkirjoja, jotka syventävät oppimaasi ja auttavat sinua oivaltamaan onnistumisen menestysreseptin.
 • Pääset soveltamaan Akatemian työkaluja ja oppimiasi taitoja heti omassa elämässäsi.
 • ONLINE koulutus kuukausittain Zoomissa syventää oppimaasti ja tuo lisää tietoa onnistumisen periaatteista, ja niiden soveltamisesta käytännön elämässä .
 • Mikäli et pääse osallistumaan ONLINE koulutukseen, löydät koulutustallenteet kurssialustalta. Ja vaikka osallistut livenä koulutuksiin, oivallat tallennuksista joka kerta jotain uutta.
 • Käytössäsi on sähköpostituki koko Akatemian ajan. Saat tarvittavaa apua, ohjausta ja tukea niihin asioihin, joihin tarvitset matkallasi kohti menestystä.
 • ONLINE -päivystys Zoomissa joka 2. viikko, jossa voit kysyä livenä henkilökohtaisesti mielesi päällä olevista ajankohtaisista asioista.

Unelmiesi Akatemia tarjoaa monipuolisen valikoiman oppimateriaaleja, jotka on kirjoitettu ilolla ja rakkaudella, auttaen sinua etenemään lempeästi kohti haluamaasi lopputulosta itseäsi ja kehoasi arvostaen.

Akatemia sisältää 12 kuukauden ajalle oppijaksoja, joista kukin sisältää etenemisesi kannalta tärkeimmät Onnistumisen periaatteet ja selkeät askelmerkit. Saat käyttöösi kattavan työkalupakin, jonka avulla varmistat onnistumisesi.

Akatemiasta löydät kaikki tarvitsemasi työkalut ja konkreettiset askelmerkit, mukaan lukien virheet ja harha-askeleet, joihin onnistuminen saattaa kaatua. Kattavan materiaalin ja käytännön ohjeiden ja tukeni avulla navigoit onnistumiseen. Tiedät tarkalleen miten onnistut ja mitkä asiat ovat onnistumisesi kannalta ne tärkeimmät. Voit rauhallisin mielin jättää ne asiat vähemmälle, jotka eivät tue omaa onnistumistasi.

Akatemia on kokonaisuus, joka auttaa sinua onnistumaan ja saavuttamaan haluamasi muutokset, tavoitteet ja unelmat.

Kattava 12 kuukauden materiaali.

ONLINE -päivystys joka 2. viikko.

Onnistumisen työkirjat (pdf).

ONLINE -valmennus joka kuukausi.

Tallenteet.

Henkilökohtainen valmennus.

Sähköpostituki.

ONLINE -koulutusten, tallenteiden ja ONLINE-päivystyksen avulla valjastat omat energiasi onnistumiseen ja pysyt motivoituneena koko matkasi ajan.

Jokainen ONLINE -koulutus, tallenne ja ONLINE-päivystys antaa sinulle uutta ja tärkeää tietoa onnistumisesta ja itsestäsi. Opit valmistautumaan kohtaamiisi esteisiin ja karikoihin etukäteen, ja selviydyt niistä helpommin ja nopeammin.

ONLINE -koulutukset, tallenteet ja ONLINE -päivystys tarjoavat sinulle ainutlaatuisen yhdistelmän tietoa ja kokemusta, jotka auttavat sinua saavuttamaan haluamasi ja siirtymään kohti haluamaasi tulevaisuutta.

Pääset syventämään oppimaasi ja sukellat syvemmälle onnistumiseen. Oivallat joka joka kerta jotakin uutta ja tärkeää onnistumisesta ja itsestäsi. Ja se saa sinut singahtamaan Onnistumisen polulla raketin lailla eteenpäin.

Akatemiassa annan käyttöösi Onnistumisen salaisen reseptin, se avaa oven menestykseen ja upeisiin saavutuksiin. Resepti sisältää Onnistumisen periaatteet ja avaimet onnistumiseen, ja auttaa sinua saavuttamaan haluamasi helpommin, tehokkaammin ja nopeammin. Voit valjastaa omat voimasi ja potentiaalisi täyteen potentiaaliin ja luot haluamasi tulevaisuuden.

Opit suunnittelemaan onnistumisen matkasi, huomioit kaikkein tärkeimmät asiat ja opit välttämään mahdollisia haasteita.

Vapautat raskaat ja negatiiviset tunteet, jotka ovat esteenä onnistumisellesi, ja päästät irti jumiutuneista toimintamalleista ja rutiineista. Voit edetä positiivisuudella ja ilolla ja jättää kaiken raskaan taaksesi.

Löydät ratkaisut elämässäsi oleviin ongelmiin ja muutat syvälle juurtuneita toimintamalleja ja uskomuksia. Saat vastauksia niihin asioihin, joissa tarvitset apua.

Ymmärrät, että ongelmat eivät ratkea hetkessä, ja opit tekemään onnistumista tukevia päätöksiä ja valintoja. Annat onnistumiselle sen tarvitseman ajan ja etenet omassa tahdissasi, välttäen liian nopeita muutoksia.

Palautat luottamuksen itseesi ja omaan onnistumiseesi. Uskot itseesi ja tiedät, että onnistut.

Saat ainutlaatuista tietoa ja tukea, jota et löydä mistään muualta. Saat käyttöösi kokemukseni ja henkilökohtaisen tukeni, jotta etenemisesi on helpompaa ja nopeampaa.

Akatemian materiaalit ovat helppolukuisia ja sovellettavissa omaan elämääsi heti. Työkalut ovat helppoja ja yksinkertaisia, ja aina yhtä tehokkaita. Ne auttavat sinua saavuttamaan haluamasi asiat ja tekemään tarvittavat muutokset.

Akatemiassa saat loogisesti etenevän materiaalin, joka sisältää monipuolisen ja kattavan kirjallisen materiaalin, tehtäväkirjoja sekä videomateriaalia. Tehtäväkirjat ovat pdf-muodossa, joten voit tallentaa ne omalle koneellesi ja tulostaa ne.

Materiaalin avulla etenet helposti Onnistumisen polulla kohti päämäärääsi. Onnistumisen periaatteet toimivat lähtötilanteesta riippumatta.

Voit opiskella omaan tahtiisi, missä ja milloin tahansa, sillä materiaali on saatavilla 24/7 joka päivä. Saat elinikäisen pääsyn kaikkeen materiaaliin, mikä antaa sinulle mahdollisuuden palata siihen ja hyödyntää sitä uudelleen ja uudelleen.

Joustava oppimisympäristö antaa sinulle vapauden opiskella juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, ja tehdä edistystä omassa tahdissasi.

Akatemian monipuolinen oppimateriaali on suunniteltu tukemaan sinua kaikissa tarpeissasi. Voit syventää ymmärrystäsi Onnistumisen polusta kirjallisen materiaalin avulla, harjoitella käytännön tehtävien parissa tehtäväkirjojen avulla, ja saada lisäinspiraatiota sekä käytännön vinkkejä koulutustallenteista, ONLINE -koulutuksista sekä ONLINE -päivystyksestä.

Elinikäinen pääsy materiaaliin antaa sinulle mahdollisuuden palata siihen aina tarvittaessa ja hyödyntää sen tarjoamaa tukea ja ohjausta matkallasi. Olitpa sitten aamuvirkku tai yökyöpeli, voit opiskella juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Se mahdollistaa edistymisen omassa tahdissasi ja omien aikataulujesi mukaisesti.

 • Akatemia sopii sinulle, jos kaipaat henkilökohtaista tukea, palautetta, motivointia ja ohjausta omalla matkallasi kohti menestystä ja unelmia. Olet kyllästynyt yrittämään yksin ja vailla tukea.
 • Akatemia sopii sinulle, jos olet valmis kehittymään ja menemään eteenpäin elämässäsi.
 • Akatemia sopii sinulle, mikäli haluat löytää ratkaisuja elämässäsi oleviin haasteisiin ja tunneperäisiin esteisiin, jotka rajoittavat sinua jollakin tavalla, ja pitävät sinut jumissa.
 • Akatemia sopii sinulle, jos haluat epäonnistumisten sijaan kokea onnistumisen iloa ja saada haluamiasi muutoksia elämääsi. Olet kyllästynyt aloittamaan aina alusta ja nyt haluat pysyviä tuloksia.
 • Akatemia sopii sinulle, jos haluat edetä omassa tahdissasi, mutta samalla tiedät, että saat tarvitsemasi tuen ja ohjauksen.
 • Akatemia sopii sinulle, jos haluat lisätä tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämääsi, ja saavuttaa haluamasi muutokset, tavoitteet ja unelmat.
 • Akatemia sopii sinulle, jos haluat selkeän kartan, jota seuraamalla saavutat haluamasi helpommin ja nopeammin.
 • Akatemia sopii sinulle, jos haluat oppia rakastamaan itseäsi ja hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet, ainutlaatuisena ja upeana ihmisenä.
 • Akatemia sopii sinulle, jos haluat siirtyä epäonnistumisista onnistumisen flow’hun ja kokea jatkuvaa onnistumisten virtausta. Haluat oppia olemaan tyytyväinen omista saavutuksista.
 • Akatemia sopii sinulle, jos haluat ottaa ohjat omiin käsiisi ja saavuttaa haluamiasi muutoksia, unelmia sekä tavoitteitasi nopeammin ja helpommin.
 • Akatemia sopii sinulle, jos kaipaat selkeitä ja käytännönläheisiä, helppoja ja yksinkertaisia työkaluja oman potentiaalisi maksimoimiseksi. Et jaksa enää säätää vaikeiden ohjeiden kanssa, haluat päästä helpommalla ja saavuttaa haluamasi nopeammin.
 • Akatemia sopii sinulle, jos etsit tukea ja ohjausta, jotta etenemisesi kohti menestystä ja parempaa hyvinvointia on helpompi, varmempi ja nopeampi.
 • Akatemia sopii sinulle, jos haluat oppia tunnistamaan esteet ja voittamaan onnistumistasi hidastavat haasteet.
 • Akatemia sopii sinulle, jos arvostat vertaistukea matkalla kohti omia tavoitteitasi.
 • Akatemia sopii sinulle, jos haluat kehittyä henkisesti ja emotionaalisesti, ja saavuttaa tasapainoisen, tyydyttävän ja onnellisen elämän. Haluat, että arki sujuu helpommin ja elämä rullaa.
 • Akatemia sopii sinulle, jos olet valmis sitoutumaan itsesi kehittämiseen ja haluamasi muutoksen, sekä omien tavoitteiden ja unelmiesi tavoitteluun.
 • Akatemia sopii sinulle, jos haluat kukoistaa ja saada voimaa omasta kasvustasi ja kehityksestäsi.
 • Akatemia sopii sinulle, jos haluat katkaista yrittämisen kierteen ja tehdä onnistumisesta vihdoin totta.
 • Akatemia sopii sinulle, jos haluat kirkastaa arvosi ja elää arvojen mukaista elämää.
 • Akatemia ei välttämättä ole sinulle, jos et ole valmis tekemään muutoksia omassa elämässäsi tai kehittämään itseäsi.
 • Akatemia ei välttämättä ole sinulle, jos et halua muuttaa mitään elämässäsi, sinulla ei ole tavoitteita, tai et halua saavuttaa niitä.
 • Akatemia ei välttämättä ole sinulle, jos et ole avoin uusille ideoille, tai et halua oppia uutta. Haluat pitää kiinni omista uskomuksistasi ja ajatuksistasi, etkä ole valmis tarkastelemaan asennettasi.
 • Akatemia ei välttämättä ole sinulle, jos et ole valmis sitoutumaan prosessiin, tai käyttää aikaa ja energiaa oman kasvusi ja kehittymisesi edistämiseen.
 • Akatemia ei välttämättä ole sinulle, jos et ole valmis ottamaan vastuuta omasta onnistumisesta, elämästäsi, itsestäsi ja valinnoistasi.
 • Akatemia ei välttämättä ole sinulle, jos koet, että elämäsi on jo täydellistä, etkä näe mitään tarvetta muutoksille tai kehitykselle.

Tietenkin voisin luvata sinulle kuun taivaalta, mutta se ei ole realistinen lupaus. Sen sijaan lupaan tarjota sinulle rehellisyyttä, tietoni ja taitoni, sekä henkilökohtaisen tukeni, mikä on paljon arvokkaampaa.

On totta, että onnistuminen ei aina ole helppoa, mutta se ei myöskään ole mahdotonta. On tärkeää löytää ne toimintamallit ja työkalut, jotka sopivat parhaiten omaan elämääsi, ja auttavat sinua etenemään kohti tavoitteitasi.

Akatemia tarjoaa sinulle tarvitsemasi työkalut, ratkaisut ja mahdollisuudet, joiden onnistumisen matkasi on helpompi ja nopeampi.

Olen omistanut viimeiset 40 vuotta elämästäni valmentamiseen ja onnistumisen edistämiseen.

Valmentajan polkuni alkoi jo 17-vuotiaana, kun päätin siirtyä kilpauintiharrastuksesta valmentajan rooliin. Näiden vuosien aikana olen kerännyt arvokasta kokemusta ja tietoa, jota ei voi oppia pelkästään kirjoista.

Vaikka jokainen ihminen on ainutlaatuinen, onnistumisen taustalla vaikuttavat kuitenkin samat periaatteet ja lainalaisuudet. Ne tulee ainoastaan saada toimimaan omassa arjessa halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Olen oppinut paljon omien kokemusteni kautta, ja vaikka se on ollut rankkaa, se on myös ollut erittäin opettavaista. En halua kenenkään joutuvan läpikäymään samoja vaikeuksia, joita itse kohtasin ponnistellessani pois negatiivisista kierteistä ja haasteista. Siksi onkin ilo jakaa näitä oppimiani salaisuuksia ja työkaluja kanssasi, jotta sinä voit onnistua ja saavuttaa haluamasi muutokset, tavoitteet ja unelmat helpommin ja nopeammin.

Olet lämpimästi tervetullut Akatemiaan – se on portti taianomaiseen tulevaisuuteesi.

AKATEMIASSA SAAT KAIKEN TÄMÄN:
Kattavan ja monipuolisen materiaalin jokaiselle kuukaudelle 12 kuukauden ajalle. (arvo 1.164€)
Onnistumisen työkirjat tulostettavassa pdf-muodossa. (arvo 1.164€)
ONLINE LIVE -valmennukset joka kuukausi 12 kuukauden ajan. (arvo 1.164€).
Tallenteet, jotka voit katsoa silloin, kun se sopii parhaiten aikatauluusi. (arvo 1.164€)
ONLINE -päivystys joka 2. viikko, jossa pääset keskustelemaan valmentajan kanssa ja voit kysyä mieltä askarruttavista asioista. (arvo 2.328€)
Henkilökohtainen tuki ja valmennus koko Akatemian ajan 12 kk. (arvo 1.164€)
✨Voit osallistua ONLINE LIVE -valmennuksiin myös Akatemian jälkeen. Pääset kertaamaan ja syventämään oppimaasi ja varmistat pysymisen onnistumisen aalloilla (arvo 1.164€).
OVH 9.312€
✨ KOKO ONNISTUMISEN PAKETTI YHTEENSÄ: 2.500€

Lue lisää Sisäpiiristä tästä tai klikkaa alla olevaa kuvaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Akatemia on?

Akatemia on Lupausten Portaiden kruununjalokivi. Akatemian syvyyksissä pääset astumaan askelen syvemmälle omalla Onnistumisen polullasi, saaden samalla henkilökohtaisen tukeni matkallesi. Tämä tuki on suojasi monilta haasteilta. Akatemia on kattava tietopankki, joka sisältää kaiken sen viisauden ja tiedon, jonka olen kerännyt elämäni varrella onnistumisesta. Lisäksi se tarjoaa kaikki testaamani työkalut, jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi sekä asiakkaillani että itselläni.

Voinko saada hyvityksen, jos en ole tyytyväinen Akatemiaan?

Olen täysin vakuuttunut siitä, että Akatemian avulla voit todella muuttaa elämäsi suunnan. Siksi tarjoan sinulle 7 päivän täyden 100%:n tyytyväisyystakuun Sisäpiirin maksusta. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, palautan kaikki rahasi. Sinun tyytyväisyytesi on minulle ensiarvoisen tärkeää.

Mitä henkilökohtainen tuki tarkoittaa?

Olen täällä tukemassa sinua koko Akatemian ajan (12kk). Voit aina ottaa minuun yhteyttä milloin tahansa, jos tarvitset apua, lisätietoja tai sinulla on kysyttävää. Sitoudun auttamaan sinua henkilökohtaisesti kaikissa tilanteissa. Voit myös kysyä mieltä askarruttavista asioista ONLINE -päivystyksessä joka 2. viikko.

Pitääkö minun tietää Onnistumisen lainalaisuudet?

Sinun ei tarvitse entuudestaan tuntea onnistumisen lainalaisuuksia, sillä opetan ne sinulle Akatemiassa. Opit hyödyntämään niitä omalla Onnistumisen polullasi.

Kuinka kauan minulla on pääsy Akatemian materiaaleihin?

Materiaalit ovat käytettävissäsi niin kauan kuin tarvitset. Kaikki päivitykset ja lisämateriaalit ovat myös automaattisesti käytettävissäsi. Akatemian materiaalit ovat saatavilla kurssialustalla 24/7 joka päivä.

Missä muodossa materiaali on?

Opiskelumateriaali on saatavilla kirjallisessa muodossa. Lisäksi siihen kuuluu koulutustallenteita, sekä työkirjoja ja tehtäviä. Työkirjat ovat PDF-muodossa, mikä mahdollistaa niiden lataamisen tietokoneellesi tai tulostamisen tarvittaessa.

Voitko vannoa, että onnistun saavuttamaan omat tavoitteeni ja unelmani?

Valitettavasti en voi luvata, että saavutat haluamasi, sillä en voi tehdä muutoksia puolestasi. Sen sijaan voin tarjota sinulle toimivia ja tehokkaita testattuja onnistumisen työkaluja, vinkkejä ja menetelmiä, sekä henkilökohtaisen tukeni. Näiden avulla sinulla on kaikki se mitä tarvitset onnistumiseesi.

Kuinka paljon minun kannattaa varata aikaa opiskeluun?

Kokemuksen kautta olen oppinut, että säännöllinen tekeminen on tehokkaampaa kuin tiettyyn tuntimäärään sitoutuminen. Kurssimateriaali ei tuo sinulle hyötyä, jos se jää huomiotta kiireiden vuoksi. Ymmärrän, kuinka vaikeaa ajanhallinta voi olla, ja siksi Akatemiassa käsitellään myös tarkemmin ajanhallintaa. Saat käytännön työkaluja ajanhallintaan ja keinoja, joiden avulla saat lisää aikaa päivääsi.

Voinko maksaa Akatemian osissa?

Olen iloinen voidessani tarjota sinulle useita erilaisia maksuvaihtoehtoja, jotka tekevät ostosten tekemisestä entistä helpompaa. Voit valita maksutavan haluamallasi pankkipainikkeella tai mobiilimaksuna. Jos haluat maksaa ostoksesi myöhemmin, voit valita OP-laskun. Jos taas haluat jakaa maksun eriin, voit hyödyntää Joustorahaa tai OP-tililuottoa. Voit valita haluamasi maksutavan verkkokaupassa. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail, mikä takaa maksutapahtumien turvallisuuden.

Entä jos jään opiskelussa jälkeen?

Ei haittaa, vaikka et pysyisi opiskelussa täysin ajan tasalla, sillä tässä ei ole mitään kiirettä. Ymmärrän täysin, että elämässä saattaa tulla vastaan odottamattomia tilanteita ja kiireitä. Hyvä uutinen on se, että kurssimateriaalit pysyvät saatavillasi kurssialustalla niin pitkään kuin tarvitset. Voit opiskella oman aikataulusi ja elämäntilanteesi mukaan, joten voit edetä kurssilla juuri sinulle sopivassa tahdissa.

Mitä tarvitsen, että voin tulla mukaan?

Sinun tarvitsee vain varmistaa, että sinulla on toimiva internet-yhteys ja laite, kuten tietokone, kannettava tietokone, tabletti tai älypuhelin. Lisäksi tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen, joka toimii käyttäjätunnuksenasi kurssialustalla. Salasanan voit luoda helposti ensimmäisen kirjautumisesi yhteydessä.

Mistä löydän kurssimateriaalin?

Materiaali on saatavilla kurssialustalla osoitteessa https://kurssit.lupaustenportaat.fi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi, ja salasanan voit luoda ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Mitä tapahtuu, kun maksan Akatemian?

Maksun suoritettuasi saat sähköpostitse kuitin maksustasi, jossa on ohjeet etenemiseen. Pääset välittömästi kirjautumaan kurssialustalle, ja materiaalit ovat heti käytettävissäsi. Voit aloittaa opiskelun Akatemiassa välittömästi maksun jälkeen. Ohjeet kirjautumiseen löydät saamastasi maksukuitista.

Ongelmia verkkokaupassa? Haluatko kysyä vielä jotakin?

Mikäli joku asia askarruttaa, lähetä minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.