fbpx

Miltä elämäsi tuntuu, kun olet saavuttanut tavoitteesi ja unelmasi?

Se tuntuu upealta.

Haluaisitko sinä kokea tämän "se tuntuu upealta" -tunteen joka ikinen päivä?  

Se on mahdollista, vaikka tällä hetkellä ajattelisit sen olevan mahdotonta.

Meillä kaikilla on tavoitteita ja unelmia ja meillä kaikilla on vaikeuksia saavuttaa niitä.

 

Joskus voi kuitenkin näyttää siltä, että toisilla näitä vaikeuksia on vähemmän ja itsellä näitä haasteita tuntuu olevan enemmän kuin muilla yhteensä.

Jokainen meistä kohtaa omassa elämässään haasteita ja ongelmia. Ne hidastavat ja vaikeuttavat matkaa ja saattavat estää meitä saavuttamasta omia tavoitteita ja unelmia.

Nämä haasteet auttavat meitä myös onnistumaan

Miksi toisilla onnistuminen näyttää helpommalta?

Onnistuminen ei ole sattumaa.

Onnistuminen ei ole sattumaa (lottovoitto tosin voi olla, mutta siihenkin on syy, kerron kohta mikä se on), eikä onnistuminen vaadi erikoisosaamista tai rakettitiedettä, vaikka se usein siltä tuntuu.

Saavuttamasi tulokset ovat seurausta siitä, mitä ajattelet ja mitä teet joka päivä.


Onnistuminen vaatii ainoastaan tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessa joka päivä.

 

Se voi kuulostaa vaikealta, sillä usein teemme asioista vaikeampia kuin ne ovat ja yritämme ihan liikaa.Jos haluat jotain sellaista elämääsi mitä sinulla ei vielä ole, on sinun tehtävä jotain eri tavalla kuin aiemmin tai jotain sellaista, mitä et ole aiemmin tehnyt. 


Se voi kuulostaa pelottavalta ja tuntua pelottavalta.


Älä kuitenkaan anna pelon olla onnistumisesi esteenä.


Jos jatkat samalla tavalla kuin tähän asti, saat aivan samanlaisia tuloksia kuin tähän asti.


Ja mikäli elämäsi ei ole sellaista kuin haluat, et saa haluamiasi asioita tai toivomiasi muutoksia elämääsi, jos jatkat samalla tavalla tästäkin hetkestä eteenpäin. Olet rohkea kun yrität.

Olet rohkea, kun yrität, sillä moni ei edes yritä ja silti he valittavat, kun mikään ei muutu, eivätkä he onnistu.

Onnistuminen vaatii konkreettista tekemistä. Ilman konkreettista tekemistä mitään muutoksia
ei voi edes syntyä.

Mikään ei voi muuttua, mikäli teemme niitä samoja asioita mitä olemme tehneet tähänkin asti ja jatkamme niiden tekemistä tästäkin päivästä eteenpäin.


Onnistuminen ei ole sattumaa, sillä lottovoittokin vaatii konkreettisia tekoja.


Ensin sinun tulee valita oikeat numerot (tai antaa koneen arpoa ne puolestasi) ja sen jälkeen sinun tulee maksaa kuponki. Ehkä maksat sen kauppareissulla kaupan kassalla tai ehkä kotona puhelimella tai tietokoneella. Tai ehkä lähdet varta vasten maksamaan sen vaikka Ärrällä.


Voitto ei kuitenkaan tule automaattisesti tekemättä yhtään mitään, vaan joudut toistamaan ja toistamaan näitä tekoja, jotta voitto olisi edes mahdollista. 


Vaikka lottovoitto ratkaisisi monta ongelmaa omassa arjessa, vie rahan tavoittelu aikamoisen määrän aikaa, energiaa ja rahaa. Ehkä vuosien saatossa lottoamiseen on kulunut jo roppakaupalla rahaa. 


Unohda lottovoitto ja saavuta tavoitteesi ja unelmasi huomattavasti varmemmin. Ja loppujen lopuksi huomaat, että se käy myös edullisemmin.


Tarvitset ainoastaan niiden asioiden toistamista omassa arjessasi, jotka mahdollistavat

oman onnistumisesi.

Jokainen muutos alkaa ensimmäisestä askeleesta.

Matkasi lähtee siitä, että olet valmis haluamaasi muutokseen ja haluat tehdä konkreettisia asioita onnistumisesi eteen.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse muuttaa koko elämääsi saavuttaaksesi omat tavoitteesi ja unelmasi. Mutta kuitenkin jo varsin yksinkertainen ja pienikin asia voi lopulta muuttaa koko elämäsi.

Jos sinulla on rohkeutta aloittaa, sinulla on rohkeutta myös onnistua.


Oletko koskaan katsonut muiden onnistumista ja miettinyt miten toiset saavat kaiken näyttämään niin helpolta? 

Onnistumisen ei tarvitse olla vaikeaa, sillä voit onnistua paljon helpommin kuin uskotkaan. Usein nimittäin teemme itse onnistumisesta vaikeampaa kuin mitä se loppujen lopuksi edes on.

Sitä voi olla vaikea uskoa, varsinkin jos kun et vielä näe haluamaasi muutosta tai tuloksia.

Sinä olet kuitenkin ainoa ihminen, joka voi luoda sen elämän, jonka haluat.

Ja kun haluamasi asiat toteutuvat, voit sanoa:

"Onnistuminen tuntuu upealta - elämäni on upeaa."


Jotta pääset sanomaan "onnistuminen tuntuu upealta", tulee sinun ainoastaan lopettaa sellaisten asioiden tekeminen, jotka eivät tuo haluamiasi tuloksia.

 • Etsitkö kuumeisesti apua painonhallinnan haasteisiin erilaisten laihdutuskuurien, herkkulakkojen tai kieltojen kautta? Miksi teet niin, jos ne eivät ole toimineet ja tuoneet pysyviä muutoksia aiemminkaan?
 • Tökkiikö parisuhteessa? Ärsyttääkö jo pelkkä kumppanin näkeminen vai se, ettei hän ole samaa mieltä kanssasi tai sano jotain mitä pitäisi? Oletko valmis katsomaan asioita kumppanin kannalta vai haluatko pitää oman pääsi ja oman kantasi, joka on ainoa oikea? 
 • Etsitkö unelmiesi kumppania, jota ei millään löydy? Keskitytkö liikaa yrittämiseen? Pyöriikö ajatuksesi siinä, ettei kumppania löydy? Mitä enemmän keskityt siihen, sitä vaikeampaa se on. Et yksinkertaisesti näe kaikkia mahdollisuuksia ympärilläsi. Unelmiesi kumppani voi olla nenäsi edessä.
 • Tunnetko itsesi onnettomaksi ja kritisoit itseäsi lähes kaikesta mitä teet tai sanot? Haluaisit olla onnellisempi ja tyytyväisempi itseesi ja omaan elämääsi. Mikään ei kuitenkaan muutu, mikäli jatkat itsesi arvostelemista. Sano itsellesi: "Sinä osaat, pystyt ja voit. Olen sinusta superylpeä. "
 • Lohduttaako karkkipussi pahaa oloa? Turrutatko vaikeita tunteita syömiseen tai muuhun itsellesi haitalliseen tekemiseen? Miksi jatkaisit enää samalla tavalla, jos seurauksena on tavoitteiden ja unelmien karkaaminen yhä kauemmas ulottuviltasi tai epäonnistunut ja onneton olo?
 • Juoksetko pää kolmantena jalkana paikasta toiseen ja kalenteri pursuaa menoja? Vai huutaako kalenteri tyhjyyttään, mutta silti tuntuu, ettei aika riitä mihinkään? Mitä muutoksia toivoisit?
 • Yritätkö noudattaa terveellisen elämän kaavaa siinä kuitenkaan onnistumatta? Syöt terveellisesti ja liikut säännöllisesti, mutta kuitenkin tuntuu, että teet jotakin väärin. Haluamiasi muutoksia ei näy, eikä kuulu.  
 • Viekö normaalin arjen pyöritys jo kaikki voimasi? Olet jaksamisen äärirajoilla, etkä tiedä miten pääsisit irti tuosta kierteestä. Se mikä kuluttaa mieltäsi, se kontrolloi elämääsi.
 • Olet ajatellut muutoksen tekemistä jo ainakin sata kertaa, mutta silti et ole päässyt ajatusta pidemmälle. Olisiko nyt vihdoin aika ottaa toiminnan askeleita? 
 • Kerrotko itsellesi usein, ettet jaksa, et ehdi, et osaa tai et uskalla? Se mihin uskot, voi pitää sinut ikuisesti siinä missä olet tällä hetkellä. Jos haluat muutosta, on jotain tehtävä toisin.
 • Kamppailetko taloudellisten haasteiden kanssa? Aloita siitä mikä on välttämätöntä. Tee sen jälkeen se, mikä on mahdollista ja ennen pitkää huomaat olevasi tilanteessa, mikä näytti aiemmin täysin mahdottomalta. Suunta on tärkeämpi kuin nopeus.
 • Viekö tavoitteiden saavuttaminen liian kauan aikaa? Älä anna periksi, sillä saatat olla päivän päässä onnistumisesta. Ei ole mitään syytä luovuttaa, paitsi jos et halunnut edes onnistua.
 • Oletko luopunut omista unelmistasi, koska niiden toteuttaminen tuntuu päivä päivältä vaikeammalta? Kaksi asiaa määrittelee sinut; kärsivällisyytesi ja asenteesi. Se, mihin uskot, auttaa sinua saavuttamaan unelmasi.

Epäonnistuminen on oppimista.

Usein ajattelemme, että teemme jotain väärin, jos haluttuja asioita tai muutoksia ei näy, eikä kuulu, vaikka kuinka yritämme. 


Et tee mitään väärin, sinulla on ainoastaan käytössä sellaiset työkalut, jotka eivät toimi. 


Käytössäsi olevat toimintamallit voivat toimia paperilla tai ehkä kaverilla, mutta ne eivät toimi sinulla.


Jos teet ahkerasti töitä, mutta sinulla on väärät työkalut, et saa niitä tuloksia, joita haluat. Joten mikäli et ole saanut käytössäsi olevilla keinoilla haluamiasi tuloksia tähän päivään mennessä, et saa niitä myöskään tulevaisuudessa.Mikäli jatkat samoilla toimintamalleilla ja keinoilla myös tästä hetkestä eteenpäin, saat aivan samoja tuloksia kuin tähänkin asti, vaikka usein uskottelemme itsellemme muuta.


Usein uskottelemme, että tällä kertaa onnistuu. Tällä kertaa tulokset ovat pysyviä. Tällä kertaa tämä homma toimii. 


Pettymys on kuitenkin suuri, sillä kaikki vakuuttelut homman toimivuudesta häviävät jälleen kerran savuna ilmaan.Mikäli jatkat samalla tavalla tästäkin päivästä eteenpäin, etkä muuta mitään käytössäsi olevista työkaluista ja toimintamalleista, joiden avulla olet yrittänyt saavuttaa tavoitteitasi ja unelmiasi, yrität saavuttaa niitä myös tulevaisuudessa.Haluatko mieluummin saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi sen sijaan, että ainoastaan yrität saavuttaa niitä?

Lopeta sellaisten asioiden tekeminen, jotka eivät tuo sinulle haluamiasi tuloksia.


Käytät aivan turhaan omaa aikaasi ja voimavarojasi tuulimyllyjä vastaan taistelemiseen. Suuntaa aikasi ja energiasi sellaisten asioiden tekemiseen, jotka auttavat sinua saavuttamaan haluamasi asiat elämääsi.


Tämä on sinun elämäsi, joten tee niitä asioita, jotka auttavat sinua onnistumaan ja saavuttamaan niitä asioita elämääsi, jotka ovat sinulle tärkeitä ja joita haluat.Onnistumisen ei tarvitse olla vaikeaa, eikä sinun tarvitse muuttaa koko elämää onnistuaksesi. Kuitenkin jo pieni asia voi lopulta muuttaa koko elämäsi.


Haluatko onnistua?   


Sano KYLLÄ - kerron sinulle miten sen teet.

Marja tuli mukaan Taianomainen Tulevaisuutesi Akatemiaan syksyllä 2021.


Marja on 57-vuotias työssäkäyvä vaimo ja äiti, jonka lapsi on jo lentänyt pesästä. Marja kasvoi perheessä, jossa oli tiukka kuri ja tarkat toimintamallit. Piti tehdä vähän enemmänkin kuin mitä pyydettiin. Omalla käytöksellä ei saanut aiheuttaa mielipahaa muille, vaan olla kiltti tyttö ja käydä koulu hyvillä arvosanoilla. Marja kuvaili itseään “äidin tytöksi”, vaikka suhde äitiin on ollut varsin haasteellinen koko aikuisiän.


Ennen Akatemiaan tuloa Marja kuvaili olevansa kriittinen ja vaativa ihminen. Kriittisyys kohdistui häneen itseensä ja sen lisäksi myös lähipiiriin, ystäviin ja työyhteisöön, jotka kokivat jatkuvan arvostelun ja vaatimukset omissa nahoissaan.


Marja oli kamppaillut oman hyvinvointinsa ja jaksamisensa kanssa vuosikausia ja voimat olivat aika lopussa. Kiire ja jatkuvat haasteet työssä vievät jaksamisen äärirajoille, jolloin parisuhteeseen tuli ongelmia ja samalla muut ihmissuhteet jäivät taustalle.


Marjalle oli kertynyt vuosien saatossa ylipainoa, jota hän yritti saada alemmas käymällä ahkerasti kuntosalilla ja syömällä vähemmän. Yrittäessään saada arvostusta ja hyväksyntää, hän ajautui tekemään enemmän kuin mitä hän jaksoi.  


Avioliitto ja yhden lapsen kasvattaminen olivat “opettaneet” Marjan laittamaan muiden tarpeet aina omiensa edelle. Sama toimintamalli näkyi työssä kiireenä, ylitöinä, stressinä ja omien voimavarojen vähentymisenä. Se kaikki ahdisti Marjaa todella paljon. Hän yritti lievittää stressiä ja ahdistusta viettämällä aikaa mökillä ja kuuntelemalla äänikirjoja. Ilman Akatemiaa ja siellä oppimiaan asioita, Marja olisi käpertynyt haasteisiin, pelkoon ja ahdistukseen. 

Nyt katsoessaan kulunutta vuotta taaksepäin hän on hämmästynyt siitä, miten paljon hän on muuttunut ja mennyt eteenpäin omassa elämässään.  


Akatemian avulla Marja on muun muassa oppinut:

 • pitämään omia puoliaan.
 • miettimään asioita itsensä sekä oman jaksamisensa ja hyvinvointinsa näkökulmasta ilman syyllisyyden tunteita tai itsensä kritisoimista.
 • nauttimaan elämästä ja parisuhteestaan.
 • hyväksymään itsensä ja rakastamaan itseänsä.
 • ymmärtämään miksi kaikki aiemmat korjausliikkeet ja nopeat ratkaisut eivät toimineet tai tuoneet haluttuja tuloksia.
 • kuuntelemaan itseään ja omia tarpeitaan ja toiveitaan paremmin.
 • suhtautumaan itseensä lempeämmin.
 • tykkäämään omasta peilikuvastaan.
 • olemaan positiivisempi ja suhtautumaan elämään myönteisemmin.
 • hyväksymään myös muut ihmiset.
 • hyväksymään sen, ettei aina tarvitse jaksaa.

Marjan kynnys tulla mukaan oli todella korkea. Hän mietti aloittamista puoli vuotta ennen kuin uskalsi ilmoittautua mukaan. Hän ajatteli, että hänen tilanteensa on niin erilainen ja vaikea, ettei hän todennäköisesti tästäkään saisi minkäänlaista apua, koska aiemmatkaan yritykset eivät ole toimineet. 


Mutta päästessään ensimmäisten materiaalien kimppuun, Marja kiitteli vuolaasti niiden määrää ja sisältöä.  “Kivi putosi sydämeltä! Ymmärsin, että nyt minun on oikeasti mahdollisuus onnistua. En olekaan niin huono ja epäonnistunut ihminen kuin kuvittelin olevani.” 

Marja on aivan tavallinen suomalainen nainen, kuten sinäkin.

Ja aivan kuten Marja, myös sinä voit elää unelmiesi elämää.


Näytän sinulle, miten sen teet.

Virpin valmennuksessa on hyvä olla.

"Matka on ollut opettavainen, oivaltava ja ihana. Kaikki tunteet itkusta ja pahasta mielestä, epäonnistumisesta ja myöskin ilosta, naurusta ja onnesta olen käynyt läpi.
Makeanhimo, painonhallinta ja itsensä hyväksyminen ovat haastavia asioita. Vaikeita hetkiä on ja työstän niitä päivittäin. Nyt yli viisikymppisenä olen ymmärtänyt, että dieetit ym. nopeat ratkaisut joutaa ”romukoppaan”.
Vain pysyvä elämänmuutos toimii ja se miten suhtautuu asioihin. Eikä itsensä rankaisu toimi, vaan lempeys itseään kohtaan.
Kehon kuuntelu on myöskin uusi asia, jonka olen oppinut.  Nykyinen olo on muuttunut positiivisemmaksi. Nauran enemmän. Oma peilikuva näyttää paremmalta. Elämään on tullut uusia asioita, päiväkirjan kirjoittaminen, liikunta ja jooga. Ja halu ja uteliaisuus kokeilla uusia asioita.
Positiivisuus lisää positiivisuutta eli ajattelen myönteisemmin. Ikävätkin asiat on silloin helpompi käsitellä ja vatvominen jää vähemmälle. Tähän mennessä oppimani ja oivaltamani asiat vaikuttavat jaksamiseen todella paljon ja Virpiltä saa hyvät avaimet tähän. Virpi on valmentajana lempeä, mutta johdonmukainen.  Silloin, kun jokin harmittaa ja ei pääse eteenpäin, hän kyllä keksii ratkaisun. Siitä olen iloinen, että uskalsin ottaa askeleen kohti terveempää ja onnellisempaa elämää. Ja matka jatkuu…  Kiitos ihana Virpi ❤️

Elämässä on 4 asiaa, joita ei saa koskaan takaisin.

Yksi näistä on mahdollisuus.

Kun mahdollisuus menee ohi, et saa sitä enää takaisin. 

Aloita nyt, älä siirrä aloittamista enää yhtään kauemmaksi.

Ilmoittautuminen käy helposti valitsemalla haluamasi vaihtoehto (porras kerrallaan tai kertamaksu)
ja maksamalla hinnan verkkokaupassa.

Pääset aloittamaan Akatemiassa jo muutaman minuutin kuluttua ilmoittautumisestasi.

 • Osta materiaalia yksi opiskeluporras kerrallaan niin kauan kuin haluat. Yksi porras sisältää 1 kk:n materiaalit.
 • Pääset aloittamaan heti maksusi jälkeen.
 • Voit olla mukana juuri niin kauan kuin haluat. Et sitoudu lisäostoihin ostamalla ensimmäisen portaan. 
 • Etene omassa tahdissa, oman aikataulusi mukaan.
 • Maksu sis. Akatemian ensimmäisen portaan opiskelumateriaalin. Akatemia sisältää 12 porrasta. Ensimmäisen portaan ostaminen ei sido sinua lisäostoihin.
 • Sisältää portaaseen sisältyvät BONUSKURSSIT. 
 • Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat.
 • Saat selkeät, helpot, toimivat ja testatut työkalut ja toiminnan askeleet onnistumisesi varmistamiseksi.
 • Henkilökohtainen tuki (kullanarvoinen).
 • Lisäkoulutusta joka kuukausi. Voit katsoa tallenteen milloin tahansa oman aikataulusi mukaan.
 • VAIN 1,33€ / PÄIVÄSSÄ!
39,90€
 • Osta 12 kk:n Akatemian opiskelumateriaali kerralla
 • Aloita heti!
 • Saat 12 kuukautta 10 kuukauden hinnalla!
 • Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat.
 • Saat selkeät, helpot, toimivat ja testatut työkalut sekä toiminnan askeleet onnistumisesi varmistamiseksi.
 • Sisältää BONUSKURSSIT (arvo 405€).
 • Henkilökohtainen tuki (kullanarvoinen).
 • Lisäkoulutusta joka kuukausi. Voit katsoa koulutusvideon milloin tahansa oman aikataulusi mukaan.
 • VAIN 1,11€ / PÄIVÄSSÄ!!
 • Säästät -81,80€
 • Saat 14 päivän 100 %:n tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, palautan kaikki rahasi. 
399€
starter

One sentence summary of what they get.

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • List Element

$

87
business

One sentence summary of what they get.

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses

$

120

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard),
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj

yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Asiakkaat antavat Akatemialle arvosanaksi 9,5

Onnistu helpommin Akatemian avulla.

SAAVUTAT TAVOITTEESI.

Akatemian työkalujen, koulutusmateriaalin ja -videoiden avulla saavutat tavoitteesi, liittyvät ne esimerkiksi painonhallintaan, rahaan ja taloudelliseen tilanteeseen, parisuhteeseen, motivaatioon, ristiriitoihin, ulkonäköpaineisiin, ajanhallintaan, tyytymättömyyteen, jaksamiseen, stressiin, onnellisuuteen, makeanhimoon, naposteluun tai mihin tahansa asiaan elämässäsi. Työkalut toimivat kaikkiin elämäsi osa-alueisiin, johon toivot muutosta.

SAAVUTAT UNELMASI.

Akatemian työkalujen, koulutusmateriaalin ja -videoiden avulla teet unelmistasi totta. Sen sijaan, että yrität saavuttaa unelmasi tai pelkästään haaveilet niistä, tulet saavuttamaan unelmasi.

SAAT SELKEÄT, HELPOT, TOIMIVAT JA TESTATUT TYÖKALUT KÄYTTÖÖSI.

Saat käyttöösi onnistumisen kannalta tärkeitä työkaluja. Säästät aikaa, rahaa ja energiaa, kun työkalut on testattu ja ne oikeasti toimivat. Yksinkertaisten ja konkreettisten toiminnan askeleiden avulla eteneminen on helpompaa ja samalla rakennat onnistumiselle vahvan pohjan. Rakentamalla vahvan pohjan, et joudu enää aloittamaan kertaakaan alusta.

VOIT OLLA MUKANA JUURI NIIN KAUAN, KUIN HALUAT.

Akatemia on 12 portaan koulutus, jonka kesto on 12 kk. Voit tulla mukaan Akatemiaan kertamaksulla (399€) tai voit ostaa yhden portaan kerrallaan (39,90€). Ostaessasi ensimmäisen portaan, ei sinulla ole ostovelvoitetta ostaa muita portaita. Voit olla mukana Akatemiassa juuri niin kauan kuin haluat. 

Kenelle Akatemia sopii?

AKATEMIA SOPII SINULLE, JOS ...

 • haluat saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi.
 • haluat päästä eroon riittämättömyyden tunteista.
 • haluat päästä eroon arkeesi tai hyvinvointiisi negatiivisesti vaikuttavista tavoista ja tottumuksista.
 • haluat olla onnellisempi ja tyytyväisempi.
 • haluat päästä eroon jatkuvasta väsymyksestä.
 • haluat irti stressistä ja sen seurauksista.
 • haluat löytää motivaation muutokseen.
 • haluat lisää voimavaroja arjen pyörittämiseen.
 • haluat parantaa rahatilannetta ja löytää keinot tasapainoiseen ja rennompaan elämään.
 • haluat onnellisen ja tasapainoisen parisuhteen.
 • haluat yksinkertaisesti voida paremmin, jaksaa  paremmin arjen pyörityksessä ja työelämässä.
 • haluat aikaa itsellesi ilman omantunnontuskia.
 • olet kyllästynyt saamattomuuteen ja aloittamisen vaikeuteen.
 • haluat olla onnellinen omassa elämässä.
 • haluat luottaa itseesi enemmän.
 • haluat muutakin kuin painaa töissä päivästä toiseen.
 • haluat rohkeutta olla oma itsesi ja tehdä asioita, joita haluat.
 • haluat yksinkertaisesti nauttia elämästä.
 • haluat oppia rakastamaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet.

AKATEMIA EI SOVI SINULLE, JOS ...

 • olet täysin tyytyväinen itseesi ja elämääsi.
 • olet tyytyväinen nykytilanteeseen.
 • haluat pysyä nykytilanteessa myös tulevaisuudessa, etkä halua tai toivo minkään muuttuvan.
 • et ole valmis tekemään mitään muutoksia.  
 • et halua saavuttaa tavoitteitasi ja unelmiasi.
 • olet saavuttanut jo kaikki tavoitteesi ja unelmasi.
 • sinulla on jo kaikki mitä ikinä voisit toivoa - elät jo unelmiesi elämää. 

Onnistuminen ei vaadi erityistaitoja tai -osaamista.


Taianomainen Tulevaisuutesi Akatemia on 12 kuukauden mittainen koulutuskokonaisuus.


Työkalujen avulla voit vaikuttaa elämäsi eri osa-alueisiin ja tehdä haluamiasi muutoksia.


Koulutuksen aikana saat kaiken minkä tarvitset onnistuneeseen lopputulokseen; 

 • toimivat ja testatut työkalut, jotka toimivat lähtötilanteesta huolimatta.
 • käytännönläheiset vinkit onnistumisen varmistamiseen.
 • et tarvitse vaikeita askelkuvioita, vaan selkeät ja helpot konkreettiset toiminnan askeleet.
 • käytännön esimerkit, jotka on helppo viedä omaan arkeen.
 • sekä henkilökohtaisen tukeni. Vertaistuki lisää hyvinvointia ja jaksamista ja on kullanarvoinen.

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä. Onnistuminen ei myöskään ole sattumaa.

Onnistuminen on tiettyjen asioiden toistamista omassa arjessasi joka päivä.


Se voi kuulostaa vaikealta ja puuduttavalta ja monen eteneminen on ollut juurikin sellaista, vaikeaa ja puuduttavaa.


Se on käytännössä johtanut siihen, ettei mitään omia tavoitteita tai unelmia ole voinut edes saavuttaa.


Onnistumisen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa. 


Voit onnistua huomattavasti helpommin kuin edes kuvittelet tällä hetkellä.


Suunta on tärkeämpää kuin nopeus. Useimmat ovat kuitenkin tälläkin hetkellä menossa kovaa vauhtia ei minnekään.


Tee sinä eri tavalla.  


Vaikka sanon, ettei onnistumisen tarvitse olla vaikeaa, en voi luvata sinulle kuuta taivaalta.


Joskus eteneminen tuntuu haasteellisemmalta ja on hitaampaa ja joskus kaikki sujuu yksinkertaisesti ja nopeammin. 


Se kaikki kuuluu kuitenkin onnistumisen matkaasi.


Olet rohkea, kun otat ensimmäisen askeleen.

Olen sinusta superylpeä, sillä suuri joukko ihmisiä ei nimittäin tuota ensimmäistä askelta ota ja silti he valittavat, kun mikään ei muutu. 


Matka ei ole pelkkää tasaista taivaltamista, vaan matkalle osuu myös ylä- ja alamäkiä.


Ylämäet ovat niitä oppimisen paikkoja joita tarvitset, jotta voit tuuletella alamäessä. 


Mikäli et kohtaa minkäänlaisia haasteita elämässäsi, et voi oppia mitään ja pysyt paikallasi. Mikäli pysyt paikallasi, ei mikään voi edes muuttua. 


Akatemian avulla poistat onnistumisen edessä olevat esteet ja löydät ratkaisut elämässäsi oleviin haasteisiin. 

Akatemiassa annan sinulle työkalut ja keinot, joiden avulla löydät ratkaisut elämässäsi oleviin ongelmiin ja haasteisiin ja teet haluamasi muutoksen.

Saat työkalut, joiden avulla päästät irti omien tavoitteiden ja unelmien edessä olevista esteistä ja voit vihdoin sanoa:

"Onnistuminen tuntuu upealta."


Jos minä onnistun, niin onnistut sinäkin.


Mitä asiakkaani kertovat ...

Siellähän on mahdottoman paljon materiaalia.

"En malttanut enää odottaa huomiseen! Siellähän on mahdottoman paljon materiaalia. Nyt innostuin!"

Tiedät mistä puhut ja mitä käyn läpi. Kuljet mukana.

"Yleensä olen pyöritellyt näitä ajatuksiani omassa päässäni. Olen jumittanut paikallani vuosikausia ja tilanne on vaan pahentunut. Tiedät oikeasti mistä puhut ja mitä käyn läpi. Nää meidän keskustelut on todella terapeuttisia ja tsemppaavia. Joka kerta pääsen taas eteenpäin. Kuljet mukana."

Tämä homma toimii.

"Virpi on aidosti rinnalla kulkija. Hän perehtyy yksilöllisiin tarpeisiin, kuunnellen asiakkaan toiveita sekä muutoksen tarpeita. Omien kokemustensa kautta Virpistä on tullut kokemusasiantuntija ja siksi tämä homma toimii!!!
Virpin kanssa edetään asiakkaan määrätessä vauhdin… tosin, jos oma into meinaa lopahtaa, löytää Virpi sen tarvittavan tsempin ja taas jatketaan innolla eteenpäin. Vilpittömästi suosittelen häntä!!! "

Tuloksia on tullut.

"Parasta valmennuksessa on ollut omien silmien avautuminen. Pelko ottaa yhteyttä ja tunnustaa, että tarvitsin apua, oli itselleni vaikeinta. Paras tekoni oman hyvinvointini eteen oli ottaa yhteyttä. Takana on 3 kk valmennusta ja tuloksia on jo tullut. Ihana tunne monien vuosien jojoilujen jälkeen. Se auttaa entisestään motivoitumaan vieläkin lisää."

Olet juuri nyt äärimmäisen onnekas, 

sillä sinulla on mahdollisuus muuttaa elämäsi. 

Itsensä kiusaaminen toimimattomilla toimintamalleilla, vuosikausien yrittämisellä tai jatkuvilla epäonnistumisen tunteilla
on vihdoin ohi.

On tullut aika onnistua.

Kerroin aiemmin, että elämässä on neljä asiaa, joita ei saa koskaan takaisin.
Tiedät jo niistä yhden. 


Toinen näistä asioista on aika. 

Aika kuluu tälläkin hetkellä, etkä saa sitä enää takaisin. Älä siis enää odota huomiseen, vaan aloita tänään.

Jos sinulla on rohkeutta aloittaa, sinulla on rohkeutta menestyä.

Sano onnistumiselle KYLLÄ, minä annan sinulle keinot.

Ilmoittautuminen käy helposti valitsemalla haluamasi vaihtoehto (yksi porras kerrallaan 39,90€ tai kertamaksu 399€)
ja maksamalla hinnan verkkokaupassa.

Pääset aloittamaan materiaalien parissa jo muutaman minuutin kuluttua ilmoittautumisestasi.

 • Osta yksi porras kerrallaan. Voit ostaa juuri niin monta porrasta kuin haluat. Ensimmäisen portaan ostaminen ei sido lisäostoihin.
 • Pääset aloittamaan Akatemiassa heti maksun jälkeen.
 • Voit olla mukana juuri niin kauan kuin haluat. 
 • Voit edetä omassa tahdissa, oman aikataulusi mukaan.
 • Maksu sisältää Akatemian yhden portaan (1 kk) opiskelumateriaalin.
 • Sisältää Akatemian portaaseen sisältyvät BONUSKURSSIT. 
 • Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat.
 • Saat selkeät, helpot, toimivat ja testatut työkalut sekä toiminnan askeleet oman onnistumisesi varmistamiseksi.
 • Sisältää henkilökohtaisen tuen (kullanarvoinen).
 • Hinta sisältää lisäkoulutuksen. Voit katsoa koulutusvideon oman aikataulusi mukaan.
 • VAIN 1,33 €/ PÄIVÄSSÄ!!
39,90€
 • Osta koko Akatemian 12 kk:n opiskelumateriaali kerralla.
 • Pääset aloittamaan heti.
 • Saat 12 kuukautta 10 kuukauden hinnalla.
 • Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat.
 • Saat selkeät, helpot, toimivat ja testatut työkalut sekä toiminnan askeleet oman onnistumisesi varmistamiseksi.
 • Sisältää BONUSKURSSIT (arvo 405€).
 • Sisältää henkilökohtaisen tuen (kullanarvoinen).
 • Lisäkoulutusta joka kuukausi. Voit katsoa koulutusvideon oman aikataulusi mukaan.
 • VAIN 1,11 €/ PÄIVÄSSÄ!!
 • Säästät -81,80€
 • Saat 14 päivän 100 %:n tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, palautan kaikki rahasi.
399€
starter

One sentence summary of what they get.

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • List Element

$

87
business

One sentence summary of what they get.

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses

$

120

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard),
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj

yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Asiakkaat antavat Akatemialle arvosanaksi 9,5

Akatemiaan sisältyvät BONUSKURSSIT

Bonuskurssit sisältyvät Akatemiassa käsiteltäviin aiheisiin.
Bonuskurssi avautuu käyttöösi yhtä aikaa ko. portaan kanssa, johon bonuskurssi sisältyy.

Bonuskurssien arvo yhteensä 405€

BONUS: Miten parannat rahatilannettasi nopeasti?

Helpot vinkit ja työkalut rahatilanteen muuttamiseksi.

(Arvo 47€). Avautuu ensimmäisellä portaalla.

BONUS: Eroon makeanhimosta -verkkokurssi

Testatut ja toimivat vinkit makeanhimon taltuttamiseen ja napostelun vähentämiseen. Verkkokurssin työkalujen avulla vältät sokeriöverit ja niiden tuomat negatiiviset vaikutukset hyvinvointiisi. (Arvo 97€) Avautuu painonhallinnan portaalla.

BONUS: Rahakurssi, jota olet aina toivonut.

Kurssin työkalujen avulla pääset irti jatkuvasta kamppailusta rahaan ja sen ympärillä oleviin asioihin.

Luot tasapainoisen suhteen rahaan ja onnistut muuttamaan oman rahatilanteen. (Arvo 97€) Avautuu onnistumisen portaalla.

BONUS: Avaimet onnellisuuteen -verkkokurssi

Verkkokurssi auttaa sinua nimensä mukaisesti lisäämään onnellisuutta ja tyytyväisyyttä elämässäsi. Kurssin työkalujen avulla luot vankan pohjan itsesi hyväksymiselle ja rakastamiselle. (Arvo 97€). Avautuu kolmannella portaalla.

BONUS: Eroon niskajumista -verkkokurssi

Kurssin työkalujen avulla voit helpottaa olotilaasi ja opit ehkäisemään niska- ja hartiaseudun kiputiloja. Saat myös ohjelmat niska- ja hartiaseudun vahvistamiseen ja hyvän kunnon ylläpitämiseen.  (Arvo 67€) Avautuu PT:n kuntokoulu-portaalla.

Miten Akatemia auttaa sinua onnistumaan?

 • Akatemia on 12 kuukauden mittainen opiskelukokonaisuus. Akatemiassa saat työkaluja, joiden avulla ratkaiset onnistumisesi edessä olevia haasteita ja ongelmia.  Työkalujen, opiskelumateriaalin, koulutusvideoiden ja henkilökohtaisen tukeni avulla onnistut saavuttamaan haluamiasi asioita elämääsi.
 • Akatemia sisältää 12 Onnistumisen porrasta. Jokainen porras on kuukauden (1 kk) mittainen opiskelukokonaisuus, joka sisältää onnistumisen kannalta tärkeät asiat ja juuri ne työkalut ja tehtävät, jotka auttavat sinua luomaan vankan pohjan onnistumiselle. Jokainen porras auttaa sinua käsittelemään ja ratkaisemaan elämässäsi olevia haasteita ja ongelmia, sekä poistamaan unelmien ja tavoitteiden edessä olevia esteitä. 
 • Etenet suunnitelmallisesti kohti onnistumista. Akatemiassa saat selkeät toiminnan askeleet, joiden avulla rakennat onnistumiselle vankan pohjan ja etenet askel askeleelta kohti onnistumista. Portaat etenevät loogisesti ensimmäisestä portaasta portaalle 12 asti.
 • Voit hankkia Onnistumisen portaat yksittäin (39,90€) tai voit hankkia kaikki 12 porrasta kerralla (399€). Mikäli ostat yhden portaan kerrallaan, voit olla mukana juuri niin kauan kuin haluat. Ensimmäisen portaan ostaminen ei sido sinua lisäostoihin, vaan voit opiskella juuri sen määrän, kuin haluat. Toki onnistuminen ja unelmien toteutuminen on varmempaa, kun opiskelet kaikki 12 porrasta. 
 • Yhden portaan ostaminen ei velvoita sinua ostamaan muita portaita. Voit edetä materiaalissa juuri niin pitkälle kuin haluat. Mikäli haluat varmistaa onnistumisesi ja kestävän pohjan unelmien toteuttamiseen myös tulevaisuudessa, kannattaa sinun opiskella koko Akatemia ja kaikki Onnistumisen portaat. Ihan sama asia, kun opiskelit koko ala-asteen ennen siirtymistä yläasteelle. Mikä olisi tilanne, jos olisit käynyt ainoastaan ensimmäisen luokan ja yritit hypätä suoraan yläasteelle tai jätit opiskelun siihen?
 • Voit opiskella omaan tahtiin ja oman elämäntilanteen mukaan. Yhteen Onnistumisen portaaseen on varattu opiskeluaikaa yksi kuukausi, näin 12 porrasta muodostaa vuoden mittaisen kokonaisuuden. Voit käyttää yhden portaan opiskeluun kuukauden, kaksi tai vaikka kolme, voit myös edetä nopeammin, jos haluat. Mikäli haluat varmistaa onnistumisesi, etenet materiaalia suunnitelmallisesti ja järjestyksessä ja viet oppimiasi asioita käytäntöön omaan arkeesi.
 • Akatemiassa rakennat onnistumiselle vankkaa pohjaa, joka kestää. Saat vinkkien ja työkalujen lisäksi myös helpot ja selkeät toiminnan askeleet, jotka mahdollistavat oman onnistumisesi ja pysyvät tulokset. Näin et joudu aloittamaan enää kertaakaan alusta.
 • Voit olla Akatemiassa mukana juuri niin kauan kuin haluat. Voit ostaa opiskelumateriaalin kuukausittain tai voit säästää ja hankkia koko Akatemian materiaalit ja bonukset kerralla. Voit valita myös haluamasi maksutavan verkkokaupassa. 
 • Ensimmäisen portaan ostaminen ei velvoita sinua ostamaan muita materiaaleja. Ostat ainoastaan sen mitä haluat. Voit hankkia juuri niin monta Onnistumisen porrasta kuin haluat. Jokainen Onnistumisen porras vie sinua eteenpäin kohti omia tavoitteitasi ja unelmiasi. Ja kaikki portaat yhteensä varmistavat onnistumisesi. Jos haluat säästää, saat kertamaksulla 12 kuukautta 10 kuukauden hinnalla.
 • Saat helpot, toimivat ja testatut työkalut, sekä henkilökohtaisen tukeni, valitset sitten kuukausimaksun tai hankit koko Akatemian kertamaksuna. Olen tukenasi niin kauan kuin olet mukana Akatemiassa. Henkilökohtainen tuki on kullanarvoista varsinkin silloin, jos jäät jumiin tai epäilet koko homman toimivuutta tai mielekkyyttä. Ei ole mitään syytä luovuttaa, paitsi jos et koskaan edes halunnut onnistua. 
 • Akatemian työkalut auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja unelmasi. Onnistumisen portailla etenet suunnitelmallisesti ja kuljet koko ajan eteenpäin. Materiaalin ja tehtävien sekä tukeni avulla varmistamme, ettet joudu enää aloittamaan alusta.
 • Tarvitset ainoastaan toimivan sähköpostin, nettiyhteyden ja laitteen, jonka kautta kirjaudut kurssialustalle. Akatemiaan sisältyvät opiskelumateriaalit löytyvät nettiselaimen takaa kurssialustalta, jonne pääset kirjautumaan omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Sähköposti toimii käyttäjätunnuksena ja salasana muodostetaan ensimmäisellä kerralla kirjautuessasi automaattisesti. Voit vaihtaa salasanan heti ensimmäisellä kirjautumisella ja jos hukkaat se, voit tarvittaessa tilata uuden.
 • Olen tukenasi koko matkasi ajan. Tehtäväni on auttaa sinua onnistumaan ja saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi. Olen ainoastaan sähköpostin päässä, joten voit lähettää minulle viestiä missä vaiheessa tahansa ja autan sinua. Voit jättää viestiä myös opiskelumateriaalin kautta. Käytämme yhteydenpitoon myös puhelinta, Zoomia ja Teamsia. 

Hei, olen Virpi

Autan kaltaisiasi upeita naisia elämään onnellista elämää ja saavuttamaan unelmiaan purkamalla turhia uskomuksia ja vääriä ajatus- ja toimintamalleja.

Olipa solmukohtasi pieni tai suuri, olen todennäköisesti joko itse käynyt sen läpi tai auttanut asiakastani selviytymään siitä.

Vaikka saatat ajatella, että oma solmukohtasi on uniikki eikä kukaan pysty ratkaisemaan sitä, uskallan haastaa ajatteluasi. Nimittäin silloin kun haasteet kasaantuvat ja oma jaksaminen on vähäistä, mahdollisuuksia harvoin näkee. Mutta kun mieli kirkastuu, niin silmät alkavat nähdä aivan uusia mahdollisuuksia.

Tiedätkö mikä erottaa haaveilijat onnistujista? 

Se, mitä tekee oman onnistumisen eteen.

Älä enää haaveile lopputuloksesta, vaan ota ensimmäinen askel. 

Jokainen onnistuminen alkaa ensimmäisestä askeleesta. 
Saavuttamasi tulokset ovat seurausta siitä, mitä ajattelet ja mitä teet.

Nyt on sinun mahdollisuutesi hypätä onnistumisen valtatielle
ja aloittaa oma matkasi kohti onnistumista.

Jos haluat onnistua, ilmoittaudu mukaan.
Se käy helposti valitsemalla haluamasi maksuvaihtoehto (kertamaksu 399€ tai ensimmäinen porras 39,90€)
ja maksamalla valitsemasi hinta verkkokaupassa. Voit valita haluamasi maksuvaihtoehdon itsellesi sopivimman.

Pääset aloittamaan onnistumisen valtatiellä jo jo muutaman minuutin kuluttua ilmoittautumisestasi.


 • Hanki yksi porras (1 kk:n opiskelumateriaali) kerrallaan.
 • Pääset aloittamaan heti.
 • Voit olla mukana juuri niin kauan kuin haluat. 
 • Voit edetä omassa tahdissa, oman aikataulusi mukaan.
 • Maksu sisältää Akatemian yhden kuukauden opiskelumateriaalin.
 • Hinta sisältää kyseiseen portaaseen sisältyvät BONUKSET.
 • Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat.
 • Käytössäsi henkilökohtainen tukeni (kullanarvoinen).
 • Lisäksi koulutusvideo joka kuukausi.
 • VAIN 1,33 € / PÄIVÄSSÄ!!
39,90€
 • Osta koko Akatemian 12 kk:n opiskelumateriaali kerralla.
 • Pääset aloittamaan heti!
 • Saat 12 kuukautta 10 kuukauden hinnalla!
 • Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat.
 • Voit edetä omassa tahdissa, oman aikataulusi mukaan.
 • Sisältää BONUSKURSSIT (arvo 405€).
 • Sisältää henkilökohtaisen tuen (kullanarvoinen).
 • Lisäksi koulutusvideo joka kuukausi.
 • VAIN 1,11 € / PÄIVÄSSÄ!!
 • Säästät 81,80€
 • Saat 14 päivän 100 %:n tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, palautan kaikki rahasi.
399€
starter

One sentence summary of what they get.

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • List Element

$

87
business

One sentence summary of what they get.

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses

$

120

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard),
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj

yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Haluatko kysyä jotakin ennen kuin teet päätöksen?

Mikäli et löydä vastausta alla olevien vastausten joukosta, niin lähetä viestiä sähköpostilla tästä tai viereisen lomakkeen kautta. Vastaan sinulla mielelläni.

Jäikö joku asia askarruttamaan?

Minkä hintainen Akatemia on?

Voit hankkia Akatemian kahdella eri tavalla:

- ostamalla kaikki 12 porrasta kerralla hintaan 399€

tai 

- ostamalla yhden portaan kerralla 39,90€.


Kertamaksulla kustannus on 1,11€ / päivässä ja kuukausittain ostettuna 1,33€/päivässä.


Ostamalla ensimmäisen portaan, ei se velvoita sinua ostamaan muita portaita.

Mitä maksuvaihtoehtoja on käytössä?

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard),
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.


Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Kuinka kauan Akatemia kestää?

Akatemia on 12 kuukauden mittainen koulutusohjelma.


Mikäli ostat Akatemian kertamaksulla, saat käyttöösi koko Akatemian yhdellä kertamaksulla. 

Sinulla on 100%:n tyytyväisyystakuu, joka tarkoittaa sitä, että voit tutustua 14 päivän ajan sisältöön ja mikäli et ole tyytyväinen, palautan rahasi.


Mikäli olet tyytyväinen ostokseesi, ei sinun tarvitse tehdä mitään.


Mikäli ostat materiaalia kuukausittain, voit itse päättää kuinka monta Akatemian porrasta hankit ja kuinka kauan olet Akatemiassa mukana. 


Mistä löydät Akatemian materiaalin?

Akatemian materiaali avautuu heti maksusi jälkeen kurssialustalle.


Pääset kirjautumaan omalle tilillesi nettiselaimella osoitteella https://kurssit.lupaustenportaat.fi 


Kirjautuessasi tarvitset käyttäjätunnuksen (sähköpostiosoitteesi) ja salasanan. Salasana luodaan automaattisesti ja voit vaihtaa sen ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.


Mikäli olet unohtanut salasanan, voit tilata uuden kohdasta "Unohditko salasanasi?"


Kun ostat ensimmäisen maksullisen tuotteesi, ohjelma luo sinulle automaattisesti oman tilin. Saat tästä viestin sähköpostiisi.

Mitä tarkoittaa henkilökohtainen tuki?

Tiedän itse, kuinka vaikeaa onnistuminen on ilman tukea ja ihmistä, joka tietää mitä käyt läpi. Voit kysyä lisätietoja niihin asioihin, jotka askarruttavat sinua.


Olen ainoastaan sähköpostiviestin päässä ja voit lähettää minulle viestiä milloin haluat. Voit lähettää viestiä myös Akatemian kurssialustan kommentointiosion kautta.


Autan sinua mielelläni, jotta saavutat omat tavoitteesi ja unelmasi. Käytämme myös puhelinta, Zoomia ja Teamsia viestinvaihdossa.Oletko jo asiakas, onko sinulla tili?

Mikäli sinulla on jo tili (olet ostanut maksullisia kursseja tai valmennuksia), siirry ensin omilla tunnuksillasi tilillesi ja tee ostos vasta sen jälkeen.

Haluatko kysyä vielä jotakin? Onko verkkokaupassa ongelmia?

Jos haluat kysyä jotakin tai sinulla on ongelmia verkkokaupassa, niin lähetä viestiä info(at)lupaustenportaat.fi niin autan sinua.

Miten ilmoittaudut mukaan?

Ilmoittautuminen käy helposti valitsemalla haluamasi maksuvaihtoehto ja maksamalla hinnan verkkokaupassa.


Pääset aloittamaan materiaalien parissa jo muutaman minuutin kuluttua ilmoittautumisestasi.

Mitä tarvitset, että voit opiskella Akatemiassa?

Tarvitset sähköpostiosoitteen ja laitteen,  jonka avulla voit kirjautua nettiselaimen kautta kurssimateriaaliin.

Missä muodossa Akatemian materiaalit ovat?

Akatemian opiskelumateriaali on kirjallisessa muodossa kurssialustalla.


Materiaalien lisäksi öydät koulutustallenteet kuukausittain materiaalista.


Koulutusta myös Zoomissa, Teamissa tai facebookissa. 

Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun olet maksanut Akatemian maksun?

Heti ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi kuitin, jossa on linkkisi kurssialustalle. Voit luoda oman salasanasi ja pääset heti kirjautumaan salasanan ja käyttäjätunnuksen kautta opiskelumateriaalin pariin. 


Käyttäjätunnuksena toimii maksun yhteydessä syöttämäsi sähköpostiosoite.


Mikäli sähköpostia ei jostain syystä kuulu, voit kirjautua osoitteessa https://kurssit.lupaustenportaat.fi 

* käyttäjätunnus = sähköpostiosoitteesi
* salasana = voit tilata uuden kohdasta Salasana unohtunut

Mitä jos et ehdi opiskella?

Voit opiskella omaan tahtiisi, silloin kun se sopii sinulle parhaiten. Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat 24/7.

Voit olla mukana niin kauan kuin haluat.

Milloin saat bonuskurssit käyttöösi?

Bonuskurssit sisältyvät Akatemiassa käsiteltäviin asioihin.


Bonuskurssit avautuvat samaan aikaan, kun kyseinen  opiskelumateriaali. 


Miksi kaikki materiaali ei avaudu kerralla?

Akatemia on rakennettu siten, että punainen lanka säilyy alusta loppuun asti. Mikäli kaikki materiaali avautuisi kerralla, voi olla iso houkutus aloittaa "väärästä kohdasta". Silloin onnistuminen voi olla jälleen kerran vaikeaa ja jopa mahdotonta. Kun opiskelet asioita järjestyksessä, on onnistuminen varmempaa ja tulokset pysyviä.

Et ole tyytyväinen ostokseesi, mitä teet?

Mikäli ostat koko Akatemian kertamaksulla, saat 14 päivän 100%:n tyytyväisyystakuun. Se tarkoittaa sitä, että voit tutustua materiaaliin rauhassa. Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, laita viestiä kahden viikon sisällä ilmoittautumisestasi, niin palautat rahasi.


Mikäli ostat materiaalia kuukausi kerrallaan, voit lopettaa Akatemiassa juuri silloin kun haluat. Maksu ei mene automaattisesti, vaan ostat seuraavan materiaalin silloin kun haluat, jos haluat. 

© 2022 Lupausten Portaat / VS IDEA

>