fbpx

Verkkokurssit ja valmennukset

Verkkokurssi tai valmennus on erinomainen valinta, kun haluat parantaa omaa  hyvinvointiasi, kehittää itseäsi, lisätä onnellisuutta ja tyytyväisyyttä itseäsi ja elämääsi kohtaan ja saavuttaa omat tavoitteesi ja unelmasi.

Toimivat ja selkeät keinot onnistumiseen, tavoitteiden saavuttamiseen ja unelmien toteuttamiseen.

kurssi kohti taianomaista elämää

Kohti taianomaista elämää, 4 askelta - verkkokurssi

Vain 5 askelta erottaa sinut omasta unelmaelämästäsi. Se, että lähdet tavoittelemaan omaa unelmaelämääsi on ensimmäinen askel ja tällä kurssilla kerron sinulle tarvitsemasi loput neljä askelta.

Kamppailetko painonhallinnan kanssa? Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi on ensimmäinen askeleesi kohti parempaa hyvinvointia.

Oletko kadottanut motivaatiosi erilaisten laihdutuskuurien ja treeniohjelmien viidakkoon? Haluat kuitenkin tuloksia, joten tutustu Elinvoimainen nainen -verkkokurssiin.

Mikä avuksi, kun aika ei riitä tai kun elämä on yhtä kaaosta?
Kesytä kiire- verkkokurssin työkalujen avulla saat aikasi hallintaan ja lisää aikaa päivääsi.  

Makeanhimon ei tarvitse enää pitää sinua otteessaan. Opit hallitsemaan makeanhimoasi ja nauttimaan makeaa kohtuudella Makeanhimon taltuttamisen -pikakurssilla.

läpimurto onnistumiseen -verkkokurssi

Läpimurto onnistumiseen on 3 kk:n pituinen matka, jonka aikana teet tuellani oman läpimurtosi.

Minkälainen tulevaisuutesi tulee olemaan, on kokonaan omissa käsissäsi. Taianomainen Tulevaisuutesi -akatemia on 6 kk:n pituinen matka kokonaisvaltaiseen muutokseesi.

Entä jos tarvitset enemmän tukea? Olisiko henkilökohtainen valmennus sinun juttusi? 

Kaipaatko valmentajaa rinnallesi? Oletko jumissa tai tilanteessa, jossa tukeni olisi kullanarvoista? Vai haluatko sparraajan rinnallesi jotta pääset eteenpäin?

Sama valmennus ei sovi kaikille, joten henkilökohtainen valmennus on räätälöity sinulle yksilöllisesti.  Näin voin auttaa sinua juuri niissä asioissa joihin tarvitset apua ja tukea juuri tällä hetkellä.

Olisinko minä sopiva henkilö sinun henkilökohtaiseksi valmentajaksesi? Ota selvää ja varaa maksuton  keskusteluaikasi alla olevan lomakkeen kautta.

Keskustelumme ei sido sinua mihinkään ja se on sinulle ilmainen. Ja jos haluat, teen sinulle tämän keskustelumme jälkeen ehdotuksen jatkosta.

Lähetä minulle viestiä alla olevan lomakkeen kautta. Kerro hieman itsestäsi ja siitä mihin haluaisit apuani. 

Vastaan sinulle mahdollisimman pian. Samalla lähetän sinulle ehdotuksia ajankohdista, jolloin soitan sinulle. Sinä päätät jatkosta!

Odotan viestiäsi!
~ Virpi

© 2022 Lupausten Portaat / VS IDEA

>