fbpx

Verkkokurssit ja e-kirjat

Verkkokurssi ja e-kirja on erinomainen valinta, kun haluat parantaa omaa  hyvinvointiasi, kehittää itseäsi, lisätä onnellisuutta ja tyytyväisyyttä itseäsi ja elämääsi kohtaan ja saavuttaa omat tavoitteesi ja unelmasi.

Toimivat ja selkeät keinot onnistumiseen, tavoitteiden saavuttamiseen ja unelmien toteuttamiseen.

kurssi kohti taianomaista elämää

Kohti taianomaista elämää, 4 askelta - verkkokurssi

Vain 5 askelta erottaa sinut omasta unelmaelämästäsi. Se, että lähdet tavoittelemaan omaa unelmaelämääsi on ensimmäinen askel ja tällä kurssilla kerron sinulle tarvitsemasi loput neljä askelta.

Kamppailetko painonhallinnan kanssa? Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi on ensimmäinen askeleesi kohti parempaa hyvinvointia.

Oletko kadottanut motivaatiosi erilaisten laihdutuskuurien ja treeniohjelmien viidakkoon? Haluat kuitenkin tuloksia, joten tutustu Elinvoimainen nainen -verkkokurssiin.

Mikä avuksi, kun aika ei riitä tai kun elämä on yhtä kaaosta?
Kesytä kiire- verkkokurssin työkalujen avulla saat aikasi hallintaan ja lisää aikaa päivääsi.  

Makeanhimon ei tarvitse enää pitää sinua otteessaan. Opit hallitsemaan makeanhimoasi ja nauttimaan makeaa kohtuudella Makeanhimon taltuttamisen -pikakurssilla.

läpimurto onnistumiseen -verkkokurssi

Läpimurto onnistumiseen on 3 kk:n pituinen matka, jonka aikana teet oman läpimurtosi.

Minkälainen tulevaisuutesi tulee olemaan, on kokonaan omissa käsissäsi. Taianomainen Tulevaisuutesi -akatemia on 6 kk:n pituinen matka kokonaisvaltaiseen muutokseesi.

© 2022 Lupausten Portaat / VS IDEA

>