Henkilökohtainen valmennus keskittyy asioihin, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kantapään kautta oppiminen on toki tehokasta, mutta voit päästä huomattavasti helpommalla. Henkilökohtainen valmennus on avain onnistumiseen.

Emme välttämättä tule miettineeksi mikä merkitys tuella on omaan onnistumiseen. Sen sijaan, että ottaisimme apua vastaan, yritämme saavuttaa omia tavoitteita ja unelmia yksin. 

Se on rankkaa ja kovin yksinäistä puuhaa ja vaikka kuinka yrittää, ei se anna takeita siitä, että onnistuu. Voi olla, että omilla toimilla aiheuttaa itselleen ja omalle hyvinvoinnille lisää haasteita.

Meistä jokainen kohtaa erilaisia haasteita ja ongelmia omassa elämässä.

Yksittäisiä haasteita on helpompi ratkaista, mutta silloin kun haasteet ja ongelmat kasautuvat, alkaa elämä muuttumaan kovin vaikeaksi.

Mitä enemmän haasteita elämässä on, sitä vaikeammaksi elämä muuttuu ja sitä enemmän myös omat ajatukset keskittyvät niihin asioihin, jotka ovat jollakin tavalla pielessä.

Kun koemme epävarmuutta itsestämme, elämästämme, osaamisestamme tai omista mahdollisuuksistamme, jäämme helposti rimpuilemaan haasteiden ja esteiden verkkoon.

Ja mitä enemmän rimpuilemme, sitä tiukemman otteen verkko ottaa ja sitä vaikeampi on löytää tie ulos.

Omia mahdollisuuksia on vaikea nähdä.

Kun ajatukset täyttyvät haasteista, ongelmista ja muista negatiivisista asioista, ei mieleen edes mahdu muuta. Silloin on vaikeampi nähdä positiivisia asioita tai omia mahdollisuuksia.

Kun rinnalla on tuki, voit purkaa hänelle pahaa oloasi, turhautumisia ja epäonnistumisen tunteita. Asiat eivät jää painamaan mieleen, vaan olo on heti kevyempi ja mieli rauhoittuu.

Mielen rauhoittuessa myös ratkaisujen löytäminen on helpompaa.

Kun rinnallasi on tuki, ei sinun tarvitse jäädä jumiin, eikä sinun tarvitse pyöritellä asioita yksin. Omassa mielessä haasteet saavat usein ainoastaan ylisuuret mittasuhteet. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että oma tilanne tuntuu entistä vaikeammalta ja ulospääsy jopa mahdottomalta.

Olkoon tilanteesi kuinka vaikea tahansa, niin lupaan sinulle, että voit muuttaa haasteellisen tilanteen onnistumiseksi.

Kyse ei ole rakettitieteestä, vaan tiettyjen asioiden huomioimisesta joka päivä. Se voi kuulostaa vaikealta ja työläältä, mutta kyse on lopulta hyvin yksinkertaisista asioista.

Mitä hyötyä henkilökohtainen valmennus tuo sinulle? 

Mitä jos henkilökohtainen valmennus auttaisi sinua saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi? 

Se olisi aivan upeaa, sillä se tarkoittaisi niiden asioiden toteutumista omassa elämässäsi, joita toivot ja joita kaipaat.

Mitä jos henkilökohtainen valmennus auttaisi sinua hyväksymään itsesi?

Ajattele mitä merkitystä omaan elämääsi olisi, jos oppisit hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet ja voisit vihdoin olla tyytyväinen itseesi.

Sinun ei tarvitse miettiä mitä muut ajattelevat. Uskallat olla rohkeasti oma itsesi ja tehdä niitä asioita, joita haluat.

Mitä jos henkilökohtainen valmennus auttaisi sinua uskomaan itseesi ja omaan onnistumiseesi?

Ajattele niitä asioita, joita haluat ja kaipaat tällä hetkellä. Ajattele niitä muutoksia, joita haluaisit tehdä.

Kun uskot itseesi ja omaan onnistumiseesi niin voit saavuttaa haluamasi asiat. Mitä vaikutuksia sillä olisi elämääsi?

Mitä jos henkilökohtainen valmennus auttaisi sinua rakastamaan itseäsi?

Monet meistä ovat kovin armottomia ja kriittisiä itseään kohtaan. Kun opit rakastamaan itseäsi, arvostat itseäsi ja osaat pitää omat rajasi. Onnistuminen on vaikeampaa, jos et ole tyytyväinen itseesi.

Minkälainen muutos omassa elämässäsi tapahtuu, kun opit katsomaan itseäsi hyväksyvästi ja olemaan tyytyväinen siihen mitä olet ja mitä teet?

Voisiko henkilökohtainen valmennus auttaa sinua voimaan paremmin?

Mitä vaikutuksia arkeesi olisi, jos jaksaisit enemmän, olisit energisempi ja iloisempi ja nukkuisit paremmin?

Mitä merkitystä sillä olisi, jos oppisit suhtautumaan itseesi rennommin ja saisit painonhallinnasta ystäväsi?

Mieti miten elämäsi muuttuu, kun pystyt nauttimaan elämästä ja olet tyytyväisempi itseesi ja omaan elämääsi.

Minkälainen vaikutus elämääsi olisi, jos olisit onnellisempi?

Saatat nyt ajatella, ettei muutos onnistu kohdallasi, koska olet yrittänyt jo aika monta kertaa aiemmin. Tai ehkä olet lukenut jo kaiken minkä tarvitset. Tai sinulla ei ole aikaa. Eikä edes rahaa.

Kokemuksesta voin sanoa, että niihin asioihin löytyy aina aikaa ja rahaa, jotka ovat itselle tärkeitä.

Kaikki lähtee meistä itsestämme.

Minkä arvoista sinulle on, jos ratkaiset sinua jarruttavat haasteet?

Minkä arvoista sinulle on, jos valmennuksen tuloksena on oman unelmasi toteutuminen? Kun toisena vaihtoehtona on nykyisten ja tulevien haasteiden pysyminen elämässäsi. 

Minkä arvoista sinulle on, jos valmennuksen tuloksena olet tyytyväisempi itseesi ja omaan elämääsi ja elät onnellisempaa elämää? Kun toisena vaihtoehtona edelleen haaveilet paremmasta yrittäessäsi pyristellä pois haasteiden ja ongelmien verkosta.

Minkä arvoista sinulle on, jos valmennuksen tuloksena voit paremmin ja pystyt nauttimaan elämästä? Kun toisena vaihtoehtona on jatkaa haasteellisessa tilanteessa päivästä, kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

Virpin valmennuksessa on hyvä olla.

Oma matka hyvään oloon alkoi marraskuussa. Matka on ollut opettavainen, oivaltava ja ihana. Kaikki tunteet itkusta ja pahasta mielestä, epäonnistumisesta ja myöskin ilosta, naurusta ja onnesta olen käynyt läpi.Makeanhimo, painonhallinta ja itsensä hyväksyminen ovat haastavia asioita. Vaikeita hetkiä on ja työstän niitä päivittäin. Nyt yli viisikymppisenä olen ymmärtänyt, että dieetit ym. nopeat ratkaisut joutaa ”romukoppaan”.Vain pysyvä elämänmuutos toimii ja se miten suhtautuu asioihin. Eikä itsensä rankaisu toimi, vaan lempeys itseään kohtaan.Kehon kuuntelu on myöskin uusi asia, jonka olen oppinut.  Nykyinen olo on muuttunut positiivisemmaksi. Nauran enemmän. Oma peilikuva näyttää paremmalta. Elämään on tullut uusia asioita, päiväkirjan kirjoittaminen, liikunta ja jooga. Ja halu ja uteliaisuus kokeilla uusia asioita.Positiivisuus lisää positiivisuutta eli ajattelen myönteisemmin. Ikävätkin asiat on silloin helpompi käsitellä ja vatvominen jää vähemmälle. Tähän mennessä oppimani ja oivaltamani asiat vaikuttavat jaksamiseen todella paljon ja Virpiltä saa hyvät avaimet tähän. Virpi on valmentajana lempeä, mutta johdonmukainen.  Silloin, kun jokin harmittaa ja ei pääse eteenpäin, hän kyllä keksii ratkaisun. Siitä olen iloinen, että uskalsin ottaa askeleen kohti terveempää ja onnellisempaa elämää. Ja matka jatkuu…  Kiitos ihana Virpi

Miten juuri minä voisin auttaa sinua?

virpi silonsaari vsidea

Virpi Silonsaari, Lupausten Portaiden valmentaja ja PT

Jos mietit miten juuri minä voisin auttaa sinua, niin ymmärrän täysin sinua. Ensinnäkään emme kumpikaan voi sitä tietää ennen kuin kokeilemme. Mutta toisaalta, aloitin valmennusurani jo 17-vuotiaana, joten olen valmentanut ja auttanut ihmisiä (ja yrityksiä) jo 40 vuoden ajan.

Se on huikea määrä ja tarkoittaa, että olen ollut auttamisen polulla 70% koko elämästäni. Se tarkoittaa myös sitä, että näiden vuosien aikana reppuuni on tarttunut tietoa ja taitoa, joita et löydä mistään kirjoista ja kansista.

Seuraavat askelmerkit

Voit valita verkkokaupasta 30 minuutin tai 60 minuutin henkilökohtaisen valmennuksen. Valmennus tehdään haluamasi mukaan joko puhelimitse, Zoomilla tai Teamsillä.

Jos et ole käyttänyt Zoomia tai Teamsiä, niin ei huolta. Annan sinulle selkeät ohjeet ja linkin, jonka kautta voit liittyä mukaan. Sinun ei tarvitse asentaa mitään ohjelmia koneellesi.

30 minuutin valmennuksen hinta on 57€ ja tunnin valmennuksen hinta 97€. Hinnat sis. alv24%.

Valmennus sisältää 30 minuutin alkukartoituksen, jonka aikana saat jo ensimmäisiä askelmerkkejä.

Mikäli olet kiinnostunut pidemmästä ajanjaksosta, kuten 3 kk:n, 6 kk:n tai 12 kk:n valmennuksesta, niin räätälöin sinulle haluamasi valmennuspaketin. Lähetä viestiä ja kerro toiveistasi tästä.

Askel 1:

Valitse haluamasi henkilökohtainen valmennus ja lisää se ostoskoriin alla olevista painikkeista. Valitse haluamasi maksutapa ja maksa valmennus verkkokaupassa normaalisti.

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Käytössäsi on pankkipainikkeet, Visa, Mastercard, MobilePay, Pivo, Siirto, Joustoraha, OP-tililuotto ja OP-lasku.

Askel 2:

Otan sinuun yhteyttä samana tai seuraavana päivänä maksun kirjautumisen jälkeen joko puhelimitse tai sähköpostilla. Sovimme samalla ajankohdan alkukartoitukselle ja varsinaiselle valmennukselle.

Askel 3:

Soitan sinulle sovittuna ajankohtana. Ja siitä se lähtee.

Oletko valmis? Kumman vaihtoehdon valitset?

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja ennen maksua tai olet kiinnostunut pidemmästä valmennuspaketista, niin lähetä minulle sähköpostia tästä.

Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Rakkaudella
Virpi