Henkilökohtainen sparraus voi olla onnistumisesi tärkein tekijä. 

Emme välttämättä tule miettineeksi sitä, mikä merkitys tuella on omaan onnistumiseen. Henkilökohtainen sparraus voi olla avain onnistumiseesi.

Sen sijaan, että ottaisimme apua vastaan, yritämme saavuttaa omia tavoitteita ja unelmia yksin. Se on rankkaa ja kovin yksinäistä puuhaa, eikä anna takeita siitä, että onnistuu.

Voi olla, että omilla toimilla aiheuttaa itselleen ja omalle hyvinvoinnille lisää haasteita. Kantapään kautta oppiminen on toki tehokasta, mutta voit päästä huomattavasti helpommalla.

Meistä jokainen kohtaa erilaisia haasteita ja ongelmia. Yksittäisiä haasteita on helpompi ratkaista, mutta silloin kun haasteet ja ongelmat kasautuvat, alkaa elämä muuttumaan kovin vaikeaksi.

Mitä enemmän haasteita elämässä on, sitä vaikeammaksi elämä muuttuu ja sitä enemmän myös omat ajatukset keskittyvät niihin asioihin, jotka ovat jollakin tavalla pielessä.

Kun koemme epävarmuutta itsestämme, elämästämme, osaamisestamme tai omista mahdollisuuksistamme, jäämme helposti rimpuilemaan haasteiden ja esteiden verkkoon.

Ja mitä enemmän rimpuilemme, sitä tiukemman otteen verkko ottaa ja sitä vaikeampi on löytää tie ulos.

Kun ajatukset täyttyvät haasteista, ongelmista ja muista negatiivisista asioista, ei mieleen edes mahdu muuta. Silloin on vaikeampi nähdä positiivisia asioita tai omia mahdollisuuksia.

Kun rinnalla on tuki, voit purkaa hänelle pahaa oloasi, turhautumisia ja epäonnistumisen tunteita. Asiat eivät jää painamaan mieleen, vaan olo on heti kevyempi ja mieli rauhoittuu.

Mielen rauhoittuessa myös ratkaisujen löytäminen on helpompaa.

Kun sinulla on rinnallasi tuki, ei sinun tarvitse jäädä jumiin, eikä sinun tarvitse pyöritellä asioita pelkästään omassa päässäsi. Omassa mielessä haasteet saavat ainoastaan ylisuuret mittasuhteet.

Se tarkoittaa sitä, että oma tilanne tuntuu entistä vaikeammalta ja ulospääsy jopa mahdottomalta.

Olkoon tilanteesi kuinka vaikea tahansa, niin voit muuttaa haasteellisen tilanteen onnistumiseksi. Kyse ei ole rakettitieteestä, vaan tiettyjen asioiden huomioimisesta joka päivä.

Se voi kuulostaa vaikealta ja työläältä, mutta kyse on lopulta hyvin yksinkertaisista asioista.

Mitä hyötyä henkilökohtaisesta sparrauksesta olisi sinulle? 

Voisiko sparraus auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi? 

Se olisi aivan upeaa, sillä se tarkoittaisi niiden asioiden toteutumista omassa elämässäsi, joita toivot tällä hetkellä.

Voisiko sparraus auttaa sinua hyväksymään itsesi?

Ajattele mitä merkitystä omaan elämääsi olisi, jos oppisit hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet. Sinun ei tarvitse miettiä mitä muut ajattelevat. Uskallat olla rohkeasti oma itsesi ja tehdä niitä asioita, joita haluat.

Voisiko sparraus auttaa sinua uskomaan itseesi ja omaan onnistumiseesi?

Ajattele niitä asioita, joita haluat ja kaipaat tällä hetkellä. Kun uskot itseesi ja omaan onnistumiseesi niin voit saavuttaa ne kaikki. Mieti mitä merkitystä sillä olisi elämääsi.

Voisiko sparraus auttaa sinua rakastamaan itseäsi?

Monet meistä ovat kovin armottomia ja kriittisiä itseään kohtaan. Kun opit rakastamaan itseäsi, arvostat itseäsi ja osaat pitää omat rajasi.

Mieti minkälainen muutos omassa elämässäsi tapahtuu, kun opit katsomaan itseäsi hyväksyvästi ja olemaan tyytyväinen siihen mitä olet ja mitä teet.

Voisiko sparraus auttaa sinua voimaan paremmin?

Mikä merkitys sillä olisi arkeesi, jos jaksaisit enemmän, olisit energisempi ja iloisempi ja nukkuisit paremmin? Mitä merkitystä sillä olisi, jos oppisit suhtautumaan itseesi rennommin ja saisit painonhallinnasta ystäväsi?

Mieti miten elämäsi muuttuu, kun pystyt nauttimaan elämästä ja olet tyytyväisempi itseesi ja omaan elämääsi.

Minkälainen vaikutus elämääsi olisi, jos olisit onnellisempi?

Saatat nyt ajatella, ettei muutos onnistu, koska olet yrittänyt jo aika monta kertaa aiemmin.

Tai ehkä olet lukenut jo kaiken minkä tarvitset. Tai sinulla ei ole aikaa. Eikä edes rahaa.

Sinullakin on todennäköisesti puhelin matkassa koko ajan, eikä sparraukseen tarvita muuta.

Sparraus on sinun aikaasi.

Se on hetki, jolloin keskitytään ainoastaan sinuun ja sinun etenemiseesi. Niihin kipukohtiin, jotka estävät sinua tällä hetkellä olemasta tyytyväinen itseäsi tai elämääsi kohtaan. Niihin asioihin, jotka estävät sinua saavuttamasta haluamiasi asioita.

Sparraus ei tarvitse tiettyä paikkaa. Voit lähteä samalla vaikkapa raittiiseen ulkoilmaan arjen pyörityksestä tai kiireestä. Tai voit istua sohvan nurkalla shaalinpeiton sisässä.

Sparrauksessa saat purkaa omia ajatuksiasi ja saat tyhjennettyä pään huolista ja murheista.

Kun pää on tyhjennetty huolista ja murheista, huomaat kuinka kevyt ja vahva olosi voi olla. Silloin on myös helpompi löytää ratkaisuja elämässäsi oleviin haasteisiin.  

Minkä arvoista sinulle on, jos ratkaiset elämässäsi olevan haasteen?

Minkä arvoista on, jos sparrauksen tuloksena on oman unelmasi toteutuminen, kun toisena vaihtoehtona on samojen hankaluuksien ja haasteiden pysyminen elämässäsi? 

Minkä arvoista on, jos sparrauksen tuloksena olet tyytyväisempi itseesi ja omaan elämääsi ja elät onnellisempaa elämää, kun toisena vaihtoehtona ainoastaan haaveilet paremmasta yrittäessäsi pyristellä pois haasteiden ja ongelmien verkosta?

Minkä arvoista on, jos sparrauksen tuloksena voit paremmin ja pystyt nauttimaan elämästä, kun toisena vaihtoehtona on jatkaa haasteellisessa tilanteessa päivästä, kuukaudesta ja vuodesta toiseen?

Asiakkaani kiteyttivät oleellisen: 

”Nää meidän keskustelut on todella terapeuttisia ja tsemppaavia. Joka kerta pääsen taas eteenpäin.”

”Autoit minua enemmän tunnissa, kuin terapeutti kahdessa vuodessa.”

”Olen niin mykistynyt, etten löydä sanoja. Miten voin kiittää sinua?”

Miten juuri minä voisin auttaa sinua?

virpi silonsaari vsidea

Virpi Silonsaari, Lupausten Portaiden valmentaja

Jos mietit miten juuri minä voisin auttaa sinua, niin ymmärrän täysin sinua. Ensinnäkään emme tiedä sitä ennen kuin kokeilemme. Mutta toisaalta, aloitin valmennusurani 17-vuotiaana, joten on olen valmentanut ja auttanut ihmisiä (ja yrityksiä) jo lähes 40 vuoden ajan.

Se on huikea määrä ja tarkoittaa, että olen ollut auttamisen polulla 70% koko elämästäni. Se tarkoittaa myös sitä, että näiden vuosien aikana reppuuni on tarttunut tietoa ja taitoa, joita et löydä mistään kirjoista ja kansista.

Seuraavat askelmerkit

Voit valita 30 minuutin tai 60 minuutin henkilökohtaisen sparrauksen. Sparraus tehdään puhelimitse.

30 minuutin sparrauksen hinta on 57€ ja tunnin sparrauksen hinta 97€. Hinnat sis. alv24%.

Askel 1:

Valitse haluamasi henkilökohtainen sparraus ja lisää se ostoskoriin alla olevista painikkeista. Valitse haluamasi maksutapa Maksa sparraus verkkokaupassa normaalisti.

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Käytössäsi on pankkipainikkeet, Visa, Mastercard, MobilePay, Pivo, Siirto, Joustoraha, OP-tililuotto ja OP-lasku.

Askel 2:

Maksun kirjauduttua otan sinuun yhteyttä. Olen sinuun yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla ja sovimme ajankohdan sparraukselle.

Askel 3:

Soitan sinulle sovittuna ajankohtana. Ja siitä se lähtee.

Oletko valmis? Kumman vaihtoehdon valitset?

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja ennen maksua, niin lähetä minulle sähköpostia osoitteella info(at)lupaustenportaat.fi niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.