fbpx

Haluatko tietää miten voi päästä eroon mieliteoista ja  hillitä sokerinhimoa?

Vastaus on itse asiassa hyvin yksinkertainen. Jopa niin yksinkertainen, että kun vihdoin oivallat sen, huomaat että se on ollut nenäsi edessä koko ikäsi.

Se on hyvä asia!

Koska se kertoo sen, että muutos on mahdollista ihan kenelle tahansa, olipa lähtötilanne millainen hyvänsä. 
Riittää, että olet juuri sellainen kuin tällä hetkellä olet. 

"Löysin itseni etsimässä kaapin pohjalta sinne mahdollisesti jääneitä karkkeja. Kun en löytänyt, söin kaikki lapseni karkkipäiväkarkit. Tunsin itseni huonoksi äidiksi ja täysin epäonnistuneeksi. Tajusin, että minun on tehtävä jotain tälle makeanhimolleni. Onneksi löysin tämän verkkokurssin." - Pia, 47v


Haluamme muutoksia mahdollisimman nopeasti! Se on täysin normaalia, ja olet ehkä itsekin joskus halunnut sitä.

 • kun laskupino pöydän päällä kasvaa, haluat nopeasti jostain rahaa selviytyäksesi.
 • tai kun saat postissa kutsun 50- vuotissynttäreille tai ystävän tyttären häihin, menet välittömästi vaa’alle ja kurkistat vaatekaappiin. Pahus, se edelliskesän mekko ei enää menekään päälle.
 • tai kun työpaikalla sinua pyydetään jälleen venymään ja vanumaan – vielä tämän kerran!
 • tai kun palkkasi on työpanokseesi verrattuna aivan liian pieni.
 • tai kun ystävä soittaa sinulle ja kaataa kaiken pahan olonsa sinun niskaasi – välittämättä miltä sinusta ehkä juuri sillä hetkellä tuntuu…
 • tai kun olet syönyt kokonaisen suklaalevyn yhdellä suupalalla...
 • tai huomaat ruokavaliosi muuttuneen epäterveelliseksi ja säännölliset ruoka-ajat ovat pelkkää haaveunta.
 • tai huomaat suuttuvasi pienimmästäkin vastoinkäymisestä.

Näissä kohdissa haluamme muutoksen heti. Pieniä muutoksia on helpompi tehdä, mutta isot muutokset vaativat paljon ponnisteluja ja energiaa. Ja niitä meillä ei välttämättä ole.

Siksi parempi keino on tehdä pieniä muutoksia pikku hiljaa joka päivä.

Mieti hetki polkupyörällä ajoa. Kun apupyörät otettiin pois, ajaminen ei onnistunut ensimmäisellä eikä toisellakaan kerralla. Piti opetella vähän kerrassaan. Ensin hakea tasapainoa, sitten polkea ja lopuksi ohjata. Ja jarrujakin oli hyvä käyttää!

Tuntuupa sinusta nyt miltä tahansa, lupaan sinulle, että muutos on mahdollinen.

Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel.

Eräs asiakkaani oli kamppailut painonhallinnan kanssa jo useita vuosia. Viime vuosina hän oli huomannut itsessään piirteitä, jotka saivat hänet tekemään asioita, joita hän ei aiemmin ollut tehnyt. 

Mitä haasteellisempaa parisuhteessa tai työelämässä oli, sitä syvemmälle itsekritiikin syövereihin hän joutui. Paikatakseen pahaa oloaan hän sortui yhä useammin turruttamaan olotilaansa syömällä. Sekä makeat, että suolaiset herkut tekivät kauppansa.

Kun tilanne meni riittävän pitkälle, hän kypsyi tähän tilanteeseen. Avullani hän alkoi miettiä, mitkä asiat taustalla saavat hänet tekemään itselleen ja omalle hyvinvoinnilleen negatiivisia valintoja.

Kun tilanne oli pahimmillaan, ei hän uskaltanut kertoa edes miehelleen, että söi herkkuja silloin kun kukaan ei ollut näkemässä.


Ulospäin näytti siltä, että hän syö terveellisesti, mutta käytännössä tilanne oli päinvastainen. 

Hän oivalsi hyvin nopeasti, ettei ongelmaa pysty ratkaisemaan sormia napauttamalla. Hän oivalsi nopeasti mistä kaikki kiikasti  ja on matkalla parempaan. Tekemistä kuitenkin vielä riittää. 

Tuo oivallus oli elintärkeä hänen matkallaan, sillä ilman tuota oivallusta, hän olisi jatkanut samalla tavalla päivästä toiseen ja mennyt yhä syvemmälle haasteiden verkkoon. 

Minä haluan, että sinä saat Makeanhimon taltuttamisen -kurssin aikana saman oivalluksen. Että muutos on mahdollinen, mutta vie oman aikansa. Voit saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi, mutta ennen sitä on vielä päästettävä irti vanhasta.

Se voi aiheuttaa surua, itkua, pelkoa ja häpeää. Mutta lupaan, että kun kuljet tämän matkan, kaikki on ollut sen arvoista.

Miksi monet naiset eivät saa kaipaamiaan tuloksia?

 • Käytössä on työkalut ja toimintamallit, jotka eivät toimi itsellä. Se mikä toimii kaverilla tai lehtien sivuilla ja mainoslauseissa, ei välttämättä toimi sinulla. Tarvitset työkalut ja toimintamallit, jotka toimivat lähtötilanteesta huolimatta.
 • Toimintamallit ja työkalut ovat sellaisia, jotka eivät sovi omaan elämäntilanteeseen. Tarvitset toimintamallit, jotka sujahtavat arkeesi ilman suuria ponnistuksia ja säätelyä.
 • Käytössä olevat toimenpiteet eivät lisää tyytyväisyyttä itseäsi ja elämääsi kohtaan. Kokeilemasi keinot saattavat viedä sinua väärään suuntaan. Tarvitset keinot, jotka vievät sinua sinne, minne haluat mennä. Suunnitelmallisesti ja varmasti.
 • Käytössä olevat työkalut eivät lisää rentoutta elämään. Työkalujen käyttäminen omassa arjessa saattavat lisätä stressiä ja ne saattavat viedä aikaa siitä vähäisestä ajasta ja energiasta, joita itsellä on. Tarvitset työkalut, jotka tuovat rentouden elämääsi ja samalla saavutat haluamiasi asioita. 
 • Käytössä olevat keinot saattavat olla liian rajoittavia ja joudut tekemään töitä saadaksesi kaiken tarvittavan tehtyä. Tarvitset lempeämmän ja armollisemman tavan saavuttaa juuri niitä asioita elämääsi, joita oikeasti haluat.
 • Käytössä olevilla keinoilla yrität korjata yhden ongelman, joka palaa nopeasti takaisin. Tarvitset työkalut, joiden avulla vaikutat ongelman taustalla oleviin asioihin ja saat pysyviä tuloksia. Et palaa enää takaisin alkuun, kun rakennat vankan pohjan omalle hyvinvoinnillesi ja onnellisemmalle elämälle.


Millaista olisi onnistua - oikeasti?

Eroon makeanhimosta -verkkokurssi

Hinta 97 €

Kurssi sis. alv 10%. Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai Jousto-luotolla.Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj. 

BONUKSENA
Elinvoimainen nainen -verkkokurssi
(arvo 97€)


Et tarvitse rakettitiedettä tai vaikeita ohjeita onnistuaksesi:

 • Eroon makeanhimosta -verkkokurssi auttaa sinua saamaan oikeat asiat oikeassa järjestyksessä.
 • Eroon makeanhimosta -verkkokurssi kertoo tarvitsemasi tiedon suoraan ilman, että sinun tarvitsee käyttää aikaa sen etsimiseen.
 • Eroon makeanhimosta -verkkokurssi kertoo sinulle tarvitsemasi tiedon, ettei sinun tarvitse testata löytääksesi sopivat työkalut. Olen tehnyt sen jo puolestasi.
 • Eroon makeanhimosta -verkkokurssi ja tukeni auttavat sinua onnistumaan. Sinun ei tarvitse kulkea tätä matkaasi yksin. 
 • Eroon makeanhimosta -verkkokurssi antaa sinulle lyhyimmän polun siitä missä olet, sinne minne haluat päästä.

 

Sari tuli mukaan Eroon makeanhimosta -verkkokurssille syksyllä 2021. Sari on 42-vuotias työssäkäyvä vaimo ja kolmen pienen lapsen äiti. 

Sari kasvoi avioeroperheessä, jossa oli aina puute rahasta. Sari muistaa katselleensa kateellisina kavereilla olevia tavaroita ja vaatteita. Sarilla oli karkkipäivä kerran viikossa, muulloin ei ollut lupa syödä makeaa. Tuo päivä oli ajankohta, jota Sari odotti kuin kuuta taivaalta. Ilo oli lyhytaikaista, kun rahat eivät riittäneet kuin siskon kanssa jaettavaan karkkipussiin ja rusinoihin. 

Aikuisena Sari päätti ottaa vahingon takaisin. Aikuisena hänellä oli ensinnäkin rahaa käytössään ja toiseksi hän sai syödä makeaa milloin hän halusi. Se johti siihen, että hän söi makeaa enemmän kuin tarpeeksi. Jatkuessaan se aiheutti mielipahan lisäksi myös haasteita hyvinvoinnissa.

Ennen kurssille tuloa Sari kuvaili itseään helposti luovuttavaksi ihmiseksi. Hän oli yrittänyt päästä eroon makeanhimosta ja haasteista hyvinvoinnissaan, mutta oli lannistunut aina jo alkumatkasta.

Sari kamppaili motivaation puutteesta ja hänestä tuntui, ettei hän löytänyt sellaisia keinoja, joita hän olisi jaksanut noudattaa viikkoa pidempään. 

Avioliitto,  kolmen lapsen kasvatus ja työ olivat ”opettaneet” Sarin laittamaan muiden tarpeet omiensa edelle. Energiaa ei riittänyt itsestä huolehtimiseen ja se ajoit karkkihyllylle tai sanaharkkaan aviopuolison kanssa. 

Ilman kurssia Sari ei olisi pystynyt käsittelemään asioita, vaan hän olisi jatkanut yrittämistä edelleen. Sari piti päiväkirjaa kurssin aikana ja hämmästyi, kuinka nopeasti hän pääsi eteenpäin omalla muutosmatkallaan.

Kurssin avulla Sari on mm. oppinut:

 • miettimään asioita itsensä sekä oman jaksamisensa ja hyvinvointinsa näkökulmasta
 • suhtautumaan itseensä ja elämäänsä eri tavalla – paremmin – kuin aikaisemmin
 • ymmärtämään miksi kaikki aikaisemmat kokeilut tai nopeat ratkaisut eivät toimineet
 • kuuntelemaan itseään
 • suhtautumaan itseensä lempeämmin
 • katsomaan itseään peilistä ja tykkäämään peilikuvastaan
 • irrottautumaan makeanhimon otteesta
 • ennakoimaan niitä tilanteita, joissa makeanhimo nostaa päätään
 • olemaan itselleen armollinen, vaikka olisi keskellä pahinta sokeriöveriä
 • nauttimaan elämästä makeanhimosta huolimatta
 • jättämään lakot, dieetit, kuurit ja kaloreiden laskemiset historiaan
 •  ettei mistään ruoka-aineesta tarvitse enää kieltäytyä
 • katkaisemaan makeanhimon kierteen

Sari kertoi, että mietti aika pitkään kurssille osallistumista. Koska hän oli kokeillut jo muita kursseja, hän ajatteli, ettei tämäkään kurssi auttaisi. 

Mutta jo ensimmäisten päivien jälkeen Sari kiitti kurssin materiaaleista.

Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tuntuu, että voin onnistua!” 

Kuten näet, Sari on aivan tavallinen suomalainen nainen, kuten sinäkin. Ja aivan kuten Sari, myös sinä voit saavuttaa tavoitteesi.

Tällä verkkokurssilla näytän sinulle, miten taltutat makeanhimosi.  

Tärkeät oivallukset vievät onnistumiseen.

Kurssin aikana saat vastaukset mm. näihin kysymyksiin:

 • Miksi aikaisemmat muutosyritykset eivät ole onnistuneet?
 • Miten käännät aiemmat epäonnistuneet kokeilut ja negatiiviset muistot voimavaraksi ja onnistumisen pohjaksi?
 • Mitkä sisäiset toimintamallit ja ajatusmallit sabotoivat muutosta, ja miten pääset niistä eroon?
 • Miten pääset eroon haitallisesta karkinsyönnistä ja pysyt erossa herkuista?
 • Miten löydät sisäiset arvosi, jotka tukevat muutosmatkaasi?
 • Miten löydät motivaation ja selvität tarkat syyt, miksi haluat saavuttaa tavoitteesi?
 • Miten teet pieniä mutta tärkeitä muutoksia omassa arjessasi ja saavutat suuria onnistumisia jo kuukaudessa?
 • Miten vahvistat luottamusta itseesi muutoksen läpiviemiseksi?
 • Mistä löydät aikaa tämän muutoksen läpiviemiseksi, ja miten rauhoitat ajan itseäsi varten?
 • Miksi ei tarvitse enää olla millään kuurilla tai rääkätä itseäsi laskien kaloreita?
 • Mitä merkitystä onnistumiselle on , että aloittaa rauhallisesti ja etenee suunnitelmallisesti?
 • Ja moneen muuhun...

"Herkut tekivät kauppansa joka päivä, niin kotona, töissä kuin työmatkallakin. Olo oli kaikkea muuta, kuin energinen. Olo oli pöhöttynyt ja laiska, se näkyi myös ulospäin. Kuitenkin irrottautuminen makeasta oli vaikeaa. Vaikka aina päätin jättää herkut syömättä, huomasin niitä syöväni. En mahtanut itselleni mitään. Nyt minulla on työkaluja, joiden avulla selätän makeanhimoani."

Tiina

52v.

Voisiko ratkaisu ongelmiisi löytyä tämän verkkokurssin materiaalista?

Eroon makeanhimosta-verkkokurssin materiaali  käyttöösi jo parissa minuutissa ja sen jälkeen aina kun tarvitset!

Voit opiskella kurssimateriaalia tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella. Pääset kirjautumaan kurssialustalle salasanallasi ja  sähköpostiosoitteellasi, jotka toimitetaan sinulle maksun jälkeen. Mikäli sinulla on jo tili, löydät kurssisi heti kurssialustalta maksusi jälkeen.

Pääset aloittamaan matkan kohti parempaa hyvinvointia jo parissa minuutissa.

Minun tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi, unelmasi ja potentiaalisi. Haluan tehdä sen siksi, että olen itse käynyt tuon saman matkan, enkä halua kenenkään joutuvan kokemaan samaa kuin minä. 

Voinko vannoa, että saavutat kaiken kurssini avulla? Valitettavasti en. 

Menestyksesi riippuu omasta halustasi, tahdostasi, asenteestasi ja tekemisestäsi. Mikään muutos ei onnistu, ellet ole valmis tekemään sen eteen edes jotain. Tai kokeile vaikka ajaa autoa koskematta rattiin, ja katso mitä tapahtuu…

Se mitä voin luvata sinulle, on että kun käytät näitä työkaluja ja vinkkejä omassa arjessasi, saat tuloksia ja saavutat elämääsi niitä asioita, joita haluat.

Kurssilta löydät 12 työkirjaa, joiden avulla pääset eroon makeanhimosta ja taltutat sen voimaa. Työkalujen avulla voit saavuttaa niitä asioita elämääsi, joita haluat.

Tiedän, että muutos vaatii päätöksen lisäksi myös rohkeutta. Rohkeutta uskoa siihen, että tämä on mahdollista myös sinulle. Minä tiedän että on, sillä olen auttanut satoja kaltaisiasi upeita naisia saavuttamaan omia tavoitteitaan.

Onnistuminen ei vaadi rakettitiedettä, se vaatii ainoastaan tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessa. Ja minä kerron sinulle tällä kurssilla mitkä nämä asiat ovat. 

Minä uskon sinuun. Uskothan sinäkin itseesi?

Sinun tarvitsee vain ottaa työkalut ja vinkit käyttöösi ja nauttia työsi tuloksista ja matkasta onnistumiseen.


Päätös on nyt edessäsi.

Voit ottaa vastuun omasta onnistumisestasi helposti, nopeasti ja tehokkaasti. Tai voit päättää, että istahdat mieluummin sohvalle ja katsot vaikkapa Salkkarit.

Kolmen kuukauden kuluttua (ja jo aiemminkin) tämä yksi ainoa päätös on tuonut sinulle täysin erilaiset lopputulokset. Entä mikä on tilanne vuoden kuluttua tai viiden vuoden kuluttua?

Kumpaan porukkaan sinä haluat kuulua?

 


Eroon makeanhimosta -verkkokurssi

Hinta 97 €

Kurssi sis. alv 10%. Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai Jousto-luotolla.Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj. 

BONUKSENA
Elinvoimainen nainen -verkkokurssi
(arvo 97€)

Ostamalla verkkokurssin nyt ...

 • Saat toimivat ja testatut työkalut makeanhimon taltuttamiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen
 • Saat konkreettiset askeleet miten pääset eroon makeanhimosta ja parannat hyvinvointiasi ja jaksamistasi. 
 • Saat bonuksena Elinvoimainen nainen -verkkokurssin, arvo 97€.
 • Pääset aloittamaan materiaalien parissa heti maksusi jälkeen.

Psst. Katsohan tänne...

14 päivän täysi rahat takaisin -takuu 

Nyt kysynkin sinulta, kuinka arvokasta onnistuminen sekä omien tavoitteiden ja unelmien saavuttaminen olisi sinulle? Kaiken lisäksi annan sinulle 100 %:n tyytyväisyystakuun, joka kuuluu seuraavasti: Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, lähetä minulle vain sähköpostia, niin palautan rahasi. Ei muuta.

14 päivää


Rahat takaisin -takuu

"Löysin itseni etsimässä kaapin pohjalta sinne mahdollisesti jääneitä karkkeja. Kun en löytänyt, söin kaikki lapseni karkkipäiväkarkit. Tunsin itseni huonoksi äidiksi ja täysin epäonnistuneeksi. Tajusin, että minun on tehtävä jotain tälle makeanhimolleni.
Onneksi löysin tämän verkkokurssin.

- Pia, 47v

Hei, olen Virpi, kurssin valmentaja ja kouluttaja.

Autan tavallisia ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan ja päihittämään omat peikkonsa onnistumisensa edestä. Autan ihmisiä saavuttamaan omia tavoitteitaan ja unelmiaan sekä olemaan onnellisempia ja tyytyväisiä itseensä ja omaan elämäänsä. 

Näytän sinulle, miten voit vihdoin olla tyytyväinen itseesi tekemällä yksinkertaisia ja helppoja muutoksia omaan arkeesi. Suorastaan tunnet, kuinka upeaa onnistuminen voi olla.

Tämän verkkokurssin avulla myös sinun on mahdollista taltuttaa oma makeanhimo ja nauttia itsestäsi, elämästäsi ja onnistumisestasi.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon verkkokurssi maksaa?

Verkkokurssin hinta on 97 € (sis. alv:n). 

Kuinka voit maksaa verkkokurssin?

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), 
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Kuinka pitkä verkkokurssi on?

Saat käyttöösi välittömästi maksun jälkeen koko kurssimateriaalin.

Voit käyttää kurssiin haluamasi ajan. Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat.


Mitä maltillisemmin viet työkaluja käytännön tasolle arkeesi, sitä varmemmin muutokset ovat pysyviä.

Miten ilmoittaudut mukaan verkkokurssille?

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa.


Saat heti maksusi jälkeen sähköpostiisi käyttäjätunnuksen kurssialustalle sekä salasanasi. Salasanasi luodaan automaattisesti ja voit vaihtaa sen välittömästi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Kurssisi löydät osoitteesta https://kurssit.lupaustenportaat.fi

Mitä tarvitset, että voit osallistua verkkokurssille?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, sekä toimivan nettiyhteyden. Materiaali löytyy samasta paikasta oman käyttäjätunnuksesi ja salasanasi takaa. 

Miten etenet verkkokurssilla?

Pääset kurssialustalle ja materiaalin pariin heti maksusi jälkeen. Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Etene kuitenkin materiaalia järjestyksessä.

Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat 24/7. Myös kaikki päivitykset ja lisämateriaalit ovat automaattisesti käytössäsi ilman lisämaksuja. 

Miten kirjaudut kurssialustalle?

Pääset kirjautumaan kurssialustalle osoitteessa https://kurssit.lupaustenportaat.fi omalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanalla.

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi ja salasanan voit tilata kohdasta "Unohditko salasanasi?", jos hukkasit sen. 

Ongelmia / kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkokaupassa, niin laita minulle viestiä osoitteella [email protected] niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Lupausten Portaat / VS IDEA

>