eroon-makeanhimosta

haluatko vapautua jatkuvasta taistelusta makeanhimon ja napostelun hillitsemiseksi? haluatko eroon makeanhimosta?

Onko painonhallinta ollut sinulle vaikea alue, joka aiheuttaa jatkuvaa stressiä ja pettymystä? Voit saavuttaa pysyviä tuloksia ilman äärimmäisiä laihdutuskuureja tai herkkulakkoja. Voit päästä eroon makeanhimosta ja turhasta napostelusta helpoilla ja yksinkertaisilla työkaluilla.

Kokeile lempeämpää lähestymistapaa ja löydä yksinkertaisia ja kestäviä työkaluja onnistumiseen.

Pia, 47v, jakoi tarinansa: ’Huomasin itseni kaivelemassa kaapin pohjalta jääneitä karkkeja. Kun niitä ei löytynyt, söin kaikki lasteni karkkipäivän herkut. Tunsin syyllisyyttä ja epäonnistumista. Silloin päätin tehdä muutoksen.

Muutos tarvitsee aina jonkinlaisen herätyksen.

Pialle tämä herätyskello soi, kun hän löysi itsensä kaivelemasta kaapin pohjalta karkkia ja sortui syömään lastensa karkkipäiväherkut. Tässä hetkessä hän tunsi tarpeen muutokseen. Hän ei enää halunnut kokea epäonnistumisen tunteita tai sokerin aiheuttamia haittoja.

Pia kaipasi työkaluja taisteluun makeanhimoa ja painonhallinnan haasteita vastaan.

Useat tekijät voivat laukaista makeanhimon. Tarjoan sinulle strategioita, joiden avulla voit välttää makeanhimon ansoja ja tehdä painonhallinnasta liittolaisesi, ei jatkuvaa taistelua.

Kaikki tietävät, että laihtuminen tapahtuu, kun kulutettu energia ylittää saadun energian. Mutta jos asia olisi näin yksinkertainen, kukaan ei kohtaisi painonhallinnan haasteita.

Sokerihimon salainen systeemi opastaa sinua huomioimaan tärkeät seikat saavuttaaksesi haluamasi tuloksen, samalla varmistaen kehosi hyvinvoinnin.

Tämä merkitsee, että voit viimein jättää taaksesi jatkuvat laihdutuskuurit, erilaiset karkki- ja herkkulakot sekä ruoka-aineista kieltäytymiset.

Tarjoan sinulle konkreettisia toimintaohjeita ja askelia, joiden avulla voit muuttaa tavoitteesi todellisuudeksi.

Usein pyrimme saamaan muutoksia aikaan mahdollisimman pikaisesti.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että yleensä aloitamme innokkaasti ja täydellä teholla.

Olemme innoissamme ja teemme useita muutoksia samanaikaisesti. Kuitenkin liian monta muutosta liian nopeasti ei yleensä johda hyviin tuloksiin; päinvastoin, se voi jopa vaikeuttaa tavoitteidemme saavuttamista.

Pikku hiljaa asiat alkavat tuntua ylivoimaisilta tai tekeminen alkaa tuntua tylsältä. Jossain vaiheessa huomaamme, että haluamamme lopputulos ei ehkä tunnukaan niin tärkeältä kuin aluksi ajattelimme. Tämä voi johtaa luovuttamiseen ja tavoitteiden hylkäämiseen, mikä on harmillista, koska voimme saavuttaa menestystä helpommin ottamalla huomioon tiettyjä asioita.

Olet varmasti huomannut, että pienet muutokset ovat helpommin toteutettavissa. On helppo korjata tilanne, jos se ei vaadi paljon ylimääräistä aikaa tai ponnisteluja. Muutos on myös helpompaa, kun se koskee tapoja tai rutiineja, joita olemme noudattaneet vasta lyhyen aikaa.

Toisaalta vanhojen tapojen ja tottumusten muuttaminen voi olla haastavampaa, erityisesti jos ne ovat olleet osa elämäämme pitkään.

Tämä selittää, miksi on niin helppo palata vanhoihin tapoihin ja tottumuksiin, erityisesti laihdutuskuurin tai herkkulakon jälkeen, kun odotamme malttamattomina paluuta normaaliin. Valitettavasti tämä usein johtaa saavutettujen tulosten menettämiseen ja takaisin lähtöpisteeseen palaamiseen, tai jopa sen ylittämiseen.

Ja aloittaminen uudelleen tämän jälkeen voi olla entistä vaikeampaa.

Sokerihiiren salainen systeemi auttaa sinua saavuttamaan pysyviä tuloksia. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse enää palata takaisin lähtötilanteeseen kertaakaan.

kun haluat eroon makeanhimosta, on Muutoksen tekeminen helpompaa, kun tekee pieniä asioita joka päivä.

Joka päivä tekeminen voi kuulostaa vaikealta, ja se voi todellakin olla haastavaa monille. Usein teemme kuitenkin onnistumisesta vaikeampaa kuin se todellisuudessa on.

Voit saavuttaa menestystä käyttämällä yksinkertaisia ja helppoja työkaluja. Mitä yksinkertaisempi ja helpompi tapa on integroida omaan arkeesi, sitä varmemmin saavutat pysyviä tuloksia.

Ymmärrän, ettei kukaan jaksa noudattaa ohjeita tai tapoja, jotka tuntuvat vaikeilta, vievät energiaa ja vaativat jatkuvaa säätämistä omassa arjessa. Laihdutuskuurit ja herkkulakot juuri rajoittavat ja vaikeuttavat elämää näiden rajoitusten kautta.

Kuvittele, miltä tuntuisi onnistua ilman rajoituksia, kieltoja, laihdutuskuureja, herkkulakkoja, jatkuvaa treenaamista tai kaloreiden laskemista?

Tuntuipa tilanteesi millaiselta tahansa juuri nyt, haluan vakuuttaa sinulle, että haluamasi muutos on täysin mahdollinen. Ymmärrän, että tarvitset konkreettisia todisteita, että sinullakin on mahdollisuus päästä eroon makeanhimosta, ja tässä se tulee…

Jos tunnet edes yhden henkilön, joka on saavuttanut haluamasi tuloksen, se on merkki siitä, että sama on mahdollista myös sinulle.

Kuitenkaan tämä ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsee sinnitellä viikkoja tai kuukausia vähäenergisellä ruokavaliolla, punnita jokaista suupalaa tai treenata itsesi uupumukseen asti. Päinvastoin, se tarkoittaa, että voit saavuttaa haluamasi helpoilla ja yksinkertaisilla keinoilla.

Ja mikä parasta, voit tehdä sen kunnioittaen omaa kehoasi.

Yksinkertaisissa ja helppokäyttöisissä työkaluissa on kuitenkin yksi huono puoli: ne unohtuvat helposti. Saatamme ajatella, että ne eivät voi olla tarpeeksi tehokkaita.

Totuus kuitenkin on, että mitä yksinkertaisempi ratkaisu on, sitä helpompi on onnistua.

Kuinka makeanhimon ja napostelun vaikutukset näkyvät elämässäsi? mitä merkitsisi, jos pääsisit eroon makeanhimosta?

Makeanhimon tai napostelun rooli elämässä voi vaihdella yksilöittäin. Jotkut saattavat käyttää makeisia tai naposteltavia tapanaan palkita itseään, lievittää stressiä tai tunteita, kun taas toiset saattavat käyttää niitä vain ajanvietteenä tai nautinnonlähteenä.

Joillekin makeanhimo tai napostelu voi olla tapa paeta tiettyjä tunteita tai tilanteita, kun taas toisille se voi olla osa sosiaalista vuorovaikutusta tai perinteitä.

On tärkeää tunnistaa, millainen rooli makeanhimolla tai napostelulla on omassa elämässä ja miten se vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin. Tarvittaessa voi olla hyödyllistä kehittää terveempiä tapoja käsitellä tunteita tai stressiä sekä löytää muita keinoja palkita itseään tai rentoutua ilman makeisia tai naposteltavia.

Matkan varrella saatat kokea surua ja tuskaa luopuessasi vanhoista tavoista ja tottumuksista. Mitä suurempi rooli niillä on ollut elämässäsi, sitä vaikeampaa niistä luopuminen voi olla.

Vaikka nämä tavat ja tottumukset voivat olla haitallisia omalle hyvinvoinnillesi, ne tuntuvat kuitenkin turvallisilta ja tutuilta. Pääroolista luopuminen voi olla vaikeampaa kuin sivuroolista.

Matkan varrella saatat kohdata myös pelkoa omasta onnistumisestasi. Pelko voi olla erityisen voimakas, jos olet jo pitkään yrittänyt muuttaa tilannettasi. Jos olet kamppaillut herkuttelun tai laihduttamisen kanssa jo jonkin aikaa, voit tuntea epävarmuutta omasta kyvystäsi onnistua.

Mutta lupaan, että matkasi vaivannäkö tulee olemaan sen arvoinen. Huomaat pian muutoksia ja ihmettelet, miksi et ottanut sokerihiiren salaista systeemiä käyttöösi jo aikaisemmin.

Asiakkaallani oli pitkä kamppailu painonhallinnan kanssa, joka kietoutui monimutkaisesti hänen parisuhteensa ja työelämänsä haasteisiin. Mitä vaikeampaa elämässä oli, sitä syvemmälle hän vajosi itsekritiikin ja pahojen ruokailutottumusten syövereihin. Paineet ja stressi saivat hänet turvautumaan makeisiin ja suolaisiin herkkuihin, mikä lopulta näkyi myös painon nousuna.

Peiliin katsominen oli vaikeaa, ja hän oli menettänyt tyytyväisyytensä itseensä. Tilanne paheni, kun hän ei uskaltanut kertoa edes puolisolle, että hän söi salaa herkkuja. Ulkopuolelle hän loi kuvan terveellisestä syömisestä, vaikka todellisuudessa tilanne oli päinvastainen.

Asiakkaani ymmärsi nopeasti, ettei ongelmaa voi ratkaista hetkessä. Yhdessä hänen kanssaan aloimme purkaa, mikä sai hänet tekemään itselleen haitallisia valintoja. Tuo oivallus oli ratkaiseva hänen matkallaan, sillä ilman sitä hän olisi voinut jäädä jumiin entisiin tapoihinsa ja haasteisiinsa. Haluan tarjota sinulle saman oivalluksen tällä kurssillamme. Voit saavuttaa haluamasi tulokset pienin ja yksinkertaisin muutoksin, mutta ensin on aika päästää irti vanhoista tavoista ja tottumuksista.

Menneisyyden taakkojen kantaminen on raskasta, mutta onnistumisen ei tarvitse olla vaikeaa. Voimme tehdä tämän matkan yhdessä, ja autan sinua muuttamaan elämääsi haluamallasi tavalla, ilman syyllisyyttä tai häpeää.

eroon makeanhimosta -Verkkokurssin tarjoamien työkalujen avulla voit voittaa painonhallinnan haasteet ja parantaa yleistä hyvinvointiasi helposti ja tehokkaasti.

Eroon makeanhimosta verkkokurssi on suunniteltu äärimmäisen helpoksi. Kerron sinulle, miten voit onnistua, ja tarjoan sinulle tarvittavat työkalut. Sinun tarvitsee vain seurata perässä.

Eroon makeanhimosta verkkokurssi poistaa kaikki esteet, jotka voisivat estää sinua onnistumasta. Sinun tarvitsee vain liittyä kurssille ja aloittaa!

Sinulla on aina käytettävissäsi asiantunteva tukihenkilö ja valmentaja sähköpostitse.

Eroon makeanhimosta verkkokurssin avulla edistyt pienin, mutta merkityksellisin askelin, säästäen samalla aikaa ja energiaa. Kaikki työkalut on testattu puolestasi, joten voit ottaa ne käyttöön heti. Pääsetkin kurssimateriaalien pariin vain muutamassa minuutissa.

Kurssimateriaalit ovat helposti saatavilla verkkoselaimessa, joten sinun tarvitsee vain avata sähköposti ja nettiselain.

Kurssiin sisältyvät työkirjat ovat pdf-muodossa, joten voit tallentaa ne tietokoneellesi ja halutessasi tulostaa ne. Voit myös täyttää työkirjan tehtäviä erilliseen vihkoon tai vaikkapa päiväkirjaan.

Saat käyttöösi kattavan kirjallisen kurssimateriaalin, joka sisältää tietoa ja työkaluja makeanhimon ja napostelun taltuttamiseen sekä painonhallinnan haasteiden voittamiseen. Opit, miten voit helposti ja tehokkaasti soveltaa näitä keinoja omaan arkeesi.

Saat käyttöösi myös 12 timanttista Onnistumisen työkirjaa pdf-muodossa, jotka auttavat sinua etenemään kohti tavoitteitasi. Nämä työkirjat tarjoavat sinulle konkreettisia askelia ja harjoituksia Onnistumisen polulla.

Tärkeintä on, että nämä työkalut eivät ole vain lyhytaikaisia ratkaisuja, vaan ne ovat suunniteltu kestämään aikaa. Ne ovat yhtä tehokkaita tänään kuin myös huomenna ja vuosienkin päästä.

Lisäksi saat kolme yllätysbonusta, jotka täydentävät kurssin antia ja tukevat sinua matkallasi kohti parempaa hyvinvointia.

Osta oma Eroon makeanhimosta verkkokurssi jo tänään ja aloita matkasi välittömästi kohti parempaa hyvinvointia. Muista, että mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin voit alkaa nähdä tuloksia.

Kurssin avulla voit edetä omassa tahdissasi, ja voit palata kurssin materiaaleihin milloin tahansa. Ne ovat käytettävissäsi 24/7 niin kauan kuin haluat.

100% tyytyväisyystakuu.

Olen varma työkalujen toimivuudesta, joten haluan antaa sinulle 100% tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen verkkokurssiin, ilmoita siitä minulle 7 päivän kuluessa ostoksesta, ja palautan rahasi. Sinun tyytyväisyytesi on minulle ensiarvoisen tärkeää.

Verkkokaupassamme on useita maksutapoja saatavilla, jotta voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Voit maksaa pankkipainikkeilla, mobiilimaksulla (MobilePay, Pivo ja Siirto). Jos haluat maksaa ostoksesi myöhemmin, voit valita OP-laskun. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostoksesi erissä käyttäen Joustorahaa tai OP-tililuottoa. Valitse sinulle parhaiten sopiva maksutapa ja tee ostoksesi helposti ja turvallisesti.

monet naiset eivät saa kaipaamiaan tuloksia…

Monet naiset eivät saa kaipaamiaan tuloksia painonhallinnassa tai muissa tavoitteissaan, koska käytössä olevat työkalut ja keinot eivät yksinkertaisesti toimi. Vaikka he ovatkin sitoutuneita ja motivoituneita saavuttamaan tavoitteensa, he saattavat turhautua, kun heidän kokeilemansa menetelmät eivät tuota toivottua tulosta.

Tämä johtaa usein siihen, että he luovuttavat ja lopettavat yrityksen.

On tärkeää tarjota työkaluja ja strategioita, jotka ovat todistetusti tehokkaita ja jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiin. Lisäksi on tärkeää tarjota tukea ja kannustusta matkan varrella, jotta pysyt motivoituneena ja sitoutuneena tavoitteiden saavuttamiseen.

Laihdutuskuuri tai trendidieetti, joka näyttää toimivan jollakulla toisella, ei välttämättä sovi omiin tarpeisiisi tai elämäntilanteeseesi. Sen sijaan, että se auttaisi sinua saavuttamaan tavoitteesi, se saattaa jopa viedä omaa hyvinvointiasi väärään suuntaan.

Olen itse kokenut tämän, ja tiedän, että en ole ainoa.

Siksi onkin tärkeää käyttää työkaluja ja lähestymistapoja, jotka ovat yksilöllisiä juuri sinulle ja toimivat sinun lähtötilanteestasi huolimatta. Kun käytät työkaluja, jotka ovat räätälöityjä juuri sinulle, on onnistuminen helpompaa.

Voit saavuttaa haluamasi lopputuloksen nopeammin ja varmemmin.

Miksi jatkuva säätäminen ja työkalujen sovittaminen arkeen ei ole kestävä ratkaisu?

Ongelmana voi olla se, että käytössä olevat työkalut eivät sovi omaan arkeen. Jatkuva säätäminen ja muutosten tekeminen voivat olla uuvuttavia ja epärealistisia pitkällä aikavälillä.

On tärkeää löytää työkalut ja strategiat, jotka ovat sopivia juuri omalle arjelle ja elämäntilanteelle. Parhaat ratkaisut ovat niitä, jotka ovat kestäviä ja helposti integroitavissa päivittäiseen elämään ilman jatkuvaa säätämistä.

Tavoitteena on löytää tasapaino, joka tukee hyvinvointia pitkällä aikavälillä ilman, että se aiheuttaa lisää stressiä tai kuormitusta arkeen.

Kukaan ei jaksa jatkuvaa ponnistelua ja säätämistä, varsinkaan kun kyseessä ovat makeanhimon ja painonhallinnan haasteet, jotka voivat jo itsessään olla uuvuttavia.

Ratkaisun avainsana on helppous ja vaivattomuus. Yksinkertaisilla ohjeilla ja toimintamalleilla voit helposti integroida muutoksen arkeesi ilman jatkuvaa taistelua ja ponnistelua.

Tyytymättömyys itseen voi tehdä onnistumisesta haastavaa, sillä ajatukset saattavat keskittyä enemmän epäonnistumisiin. 

Ei kaikkea voi ennakoida, ja nyt olet todellisuuden edessä omien tavoitteidesi kanssa. Jos suunnitelmaa täytyy muuttaa, se ei ole sinun vikasi, vaan se on välttämätöntä onnistumisen kannalta.

On ymmärrettävää, että ajatukset saattavat keskittyä esteisiin ja epäonnistumisiin sen sijaan, että ne keskittyisivät onnistumiseen. Tämä viittaa siihen, että käytössä olevat keinot eivät johda toivottuun suuntaan.

Yksinkertaisten ja helppojen keinojen avulla voit saavuttaa haluamasi lopputuloksen. Konkreettisten askelten avulla edistyt suunnitelmallisesti ja varmasti kohti tavoitettasi.

Tämä kurssi tarjoaa hienon mahdollisuuden oppia kuuntelemaan itseään ja omia tunteitaan paremmin tulevaisuutta ajatellen. Väkisin ponnistelemalla harvoin saavutetaan hyviä tuloksia; pikemminkin se lisää stressiä ja vie enemmän aikaa ja energiaa, jolloin hyvinvointi kärsii.

Rentouden puute saattaa heijastua myös ihmissuhteisiin, aiheuttaen jännitteitä. Todellinen rentous syntyy silloin, kun olet intohimoisesti mukana siinä, mitä teet.

Kun käytössäsi ovat helpot ja yksinkertaiset työkalut, innostut ja motivoidut helpommin. Tämä auttaa sinua löytämään rentoutta elämääsi ja pitämään innostuksen yllä, koska tiedät, että pystyt saavuttamaan haluamasi.

Mitä enemmän rohkenet kuunnella itseäsi ja omia tarpeitasi, sitä nopeammin etenet kohti haluamiasi tavoitteita. Huomaat pian, että painonhallinta ei liity pelkästään painoon, vaan moniin muihin asioihin, jotka vaikuttavat siihen.

Onnistuminen ei vaadi pakonomaista suorittamista, hiki hatussa treenaamista, kaloreiden tarkkaa laskemista, erilaisia dieettejä tai rajoituksia. Voit saavuttaa tavoitteesi ja voittaa painonhallinnan haasteet itsellesi ja kehollesi lempeämmillä tavoilla.

Kurssilla sinulla on mahdollisuus oivaltaa jotakin merkittävää itsestäsi. Se voi olla jotakin, mitä olet tähän asti kieltänyt tai jättänyt huomiotta. Asian käsittely on kuitenkin keskeistä onnistumisen kannalta.

Kun suostumme oppimaan ja kasvamaan, tunnistamme meille annetut oppiläksyt, jotka ovat välttämättömiä omalle menestyksellemme. Mikäli emme ole valmiita oppimaan, emme pysty ratkaisemaan niitä haasteita, jotka ovat taustalla.

Tämä tarkoittaa, että tilanne voi parantua vain väliaikaisesti, ja lopulta palaaminen alkupisteeseen on väistämätöntä.

Mieti esimerkiksi jojo-laihduttamista. Miksi jojolaihduttaja kohtaa kerta toisensa jälkeen saman ongelman?

Miksi tarve laihduttaa tulee jälleen esiin, vaikka kaikki näyttäisi olevan kunnossa?

Jokin keskeinen asia on jäänyt oppimatta ja ratkaisematta, mikä saa jojolaihduttajan kohtaamaan yhä uudelleen samat haasteet.

Tarvitset työkaluja, jotka mahdollistavat pysyvät tulokset. Näin vältyt palaamasta takaisin alkupisteeseen kerta toisensa jälkeen.

Kysymys ei ole siitä, että teet jonkin asian eri tavalla vain tietyn ajan.

Kysymys on siitä, että saat käyttöösi työkaluja, joita voit hyödyntää koko elämäsi ajan.

Tavoitteenani on tarjota sinulle toimivia ja helppoja työkaluja, jotka voit sisällyttää omaan arkeesi ja hyödyntää niitä jatkuvasti.

Kurssilla saamasi työkalut ovat kestäviä. Ne ovat yhtä tehokkaita tänään kuin ensi vuonnakin, ja voit hyödyntää niitä vuosienkin päästä.

Kaipaako mielialasi kohennusta? Onko painonhallinta ollut haasteellista?

Tutustu sokerihiiren salaiseen systeemiin ja ota käyttöösi tehokkaat työkalut Eroon makeanhimosta -kurssilla jo tänään.

Täysin riskitöntä!

Tarjoan sinulle täyden 7 päivän tyytyväisyystakuun!

Tämä tarkoittaa, että voit tehdä ostoksesi täysin huoletta. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Ota yhteyttä minuun, niin hoidetaan palautus vaivattomasti. Reilua ja luotettavaa, eikö totta?

Et tarvitse rakettitiedettä etkä hankalia ohjeita. Onnistuminen voi olla yksinkertaista.

Valitse mieluisin maksutapa verkkokaupassamme. Voit maksaa helposti pankkipainikkeilla, mobiilisovelluksilla (MobilePay, Pivo ja Siirto). Halutessasi joustoa maksuihin, valitse OP-lasku. Ja jos harkitset maksamista erissä, käytössäsi ovat Joustoraha ja OP-tililuotto.

”Joskus yksinkertaistenkin asioiden noudattaminen on hankalaa. Mitä yksinkertaisempi asia, niin sitä helpompi se on sivuuttaa. Paino saattaa nousta vähän kuin huomaamatta. Nää kurssin vinkit toimii ja työkalut oli helppoja viedä omaan arkeen.” -Tiina –

Kuinka voimme taata, että saavutat tavoitteesi tällä kertaa?

Autan sinua suorittamaan oikeat tehtävät oikeassa järjestyksessä, jotta voit käyttää aikasi tehokkaasti.

Tarjoan selkeät askelmerkit ja ohjeet, jotka soveltuvat helposti omaan arkeesi. Kaikki tarvitsemasi tiedot ovat saatavillasi ilman aikaa vievää etsimistä.

Tarjoan testattuja ja toimivia työkaluja, jotta sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja energiaa epävarmojen vaihtoehtojen selvittämiseen.

Näytän sinulle suoran tien haluamaasi päämäärään.

Sari, 42-vuotias työssäkäyvä vaimo ja kolmen pienen lapsen äiti, liittyi Eroon makeanhimosta -verkkokurssille syksyllä -23. Hänen taustansa avioeroperheessä, jossa oli aina puute rahasta, vaikutti vahvasti hänen suhteeseensa makeaan. Sarilla oli lapsuudessaan harvoin mahdollisuus herkutella, mikä sai hänet odottamaan karkkipäiviä kuin kuuta taivaalta.

Aikuisena Sarilla oli enemmän rahaa ja vapautta syödä makeaa milloin halusi, mikä johti herkuttelun karkaamiseen käsistä ja haasteisiin painonhallinnassa. Ennen kurssille liittymistä Sari kuvaili itseään helposti luovuttavaksi ihmiseksi, joka oli kamppaillut makeanhimon ja ylimääräisten kilojen kanssa.

Kurssin aikana Sari pääsi käsittelemään makeanhimon taustalla piileviä syitä ja löysi yllättäen itsensä etenemässä nopeasti omalla muutosmatkallaan. Päiväkirjan pitäminen auttoi häntä hahmottamaan edistymistään ja oivaltamaan, miten voimakas muutos hän oli saanut aikaan lyhyessä ajassa.

 • Parantanut jaksamistaan ja hyvinvointiaan.
 • Suhtautuu itseensä rennommin ja lempeämmin.
 • Ymmärtää miksi aikaisemmat kokeilut tai nopeat ratkaisut eivät toimineet halutulla tavalla.
 • Uskaltaa katsoa itseään peilistä ja tykkää siitä mitä näkee.
 • Osaa ennakoida tilanteita, joissa makeanhimo voi nostaa päätään.
 • Osaa olla itselleen armollinen, vaikka olisi keskellä pahinta sokeriöveriä.
 • Osaa nauttia ja uskaltaa nauttia elämästä.
 • On jättänyt kaikenlaiset lakot, dieetit, kuurit ja kaloreiden laskemiset historiaan.
 • Oppinut katkaisemaan makeanhimon kierteen ja on irrottautunut makeanhimon otteesta.
 • Onnistunut saavuttamaan tavoitteensa ja haluamansa lopputuloksen viemällä sokerihiiren salaisen systeemin omaan arkeensa.

askarruttaako sinua? Onko kynnys tulla mukaan eroon makeanhimosta -kurssille liian korkea?

Tuntuuko sinusta, että osallistuminen Eroon makeanhimosta -kurssille saattaa olla liian suuri askel tai että kynnys on korkea?

Ei hätää, sillä Sarikin pohti asiaa pitkään ennen kuin uskaltautui mukaan. Hän oli kokeillut jo useita muita kursseja ja epäili, että tämäkin kurssi olisi samanlainen. Kuitenkin jo ensimmäisten päivien jälkeen Sarin mieli alkoi muuttua, ja hän lähetti kiitosviestin: ”Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tuntuu, että voin onnistua!”

Ja niin Sari todella onnistuikin.

Sari on aivan tavallinen nainen, ja aivan kuten hän, myös sinä voit saavuttaa tavoitteesi. Kurssilla paljastan sinulle sokerihiiren salaisen systeemin ja annan sinulle konkreettiset ohjeet siitä, miten voit soveltaa sitä omassa arjessasi menestyksellisesti.

Sokerihiiren salainen systeemi on pian sinunkin ulottuvillasi.

Valmistaudu ottamaan käyttöön työkalut painonhallinnan haasteiden voittamiseen ja makeanhimon taltuttamiseen. Voit päästä vihdoin eroon makeanhimosta.

Täysin riskitöntä!

Tarjoan sinulle 7 päivän täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun!

Voit rauhassa tutustua kurssiin, ja jos et ole tyytyväinen ostokseesi, saat rahasi takaisin. Ota vain yhteyttä minuun, niin järjestän rahojen palautuksen. Reilua, eikö vain?

Tarjoamme useita maksutapoja.

Voit valita haluamasi maksutavan verkkokaupassa. Valittavanasi on pankkipainike, mobiilimaksut (MobilePay, Pivo ja Siirto), OP-lasku maksuaikaa varten sekä Joustoraha ja OP-tililuotto erissä maksamista varten.

Tärkeät oivallukset avaavat tien kohti menestystä.

Nämä oivallukset voivat olla esimerkiksi uusia näkökulmia itseen ja omiin tottumuksiin, ymmärrys omista tarpeista ja tavoitteista, tai selkeämpi käsitys siitä, mitkä asiat vaikuttavat omaan hyvinvointiin ja menestykseen.

Oivallukset voivat myös auttaa sinua tunnistamaan tehokkaampia tapoja toimia ja saavuttaa haluttuja tuloksia.

”Makeanhimo oli jatkuvasti läsnä jokapäiväisessä elämässäni, oli sitten kyse kotona, töissä tai työmatkalla. Olin kaukana energisestä olosta; pikemminkin tunsin oloni pöhöttyneeksi ja laiskaksi, ja se heijastui myös ulospäin. Vaikka päätin jättää herkut syömättä, huomasin silti sortuvani niihin aina uudelleen. Tuntui siltä, että makeanhimo oli kuin pakkomielle, josta en vain päässyt eroon. Onneksi nyt minulla on viimein käytössäni tehokkaat työkalut, jotka auttoivat minua voittamaan tämän haasteen.” – TIINA, 52v.

Turhan napostelun torjuntaohjelman materiaalit ovat saatavillasi parissa minuutissa ja sen jälkeen aina tarvittaessa!”

Kurssimateriaali on helposti saatavilla nettiselaimen kautta, joten voit opiskella sitä tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella.

Pääset kirjautumaan kurssialustalle käyttäjätunnuksellasi ja sähköpostiosoitteellasi. Salasanan voit luoda ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Jos sinulla on jo tili Lupausten Portailla, kurssi löytyy heti maksusi jälkeen kurssialustalta

Pääset aloittamaan muutoksen jo muutamassa minuutissa.

Tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla tarvittavat työkalut ja ohjeet. Sinun tarvitsee vain seurata perässä.

Olen itse kokenut saman matkan, enkä halua kenenkään joutuvan oppimaan asioita kantapään kautta kuten minä tein.

Tiedän, että haluat aloittaa välittömästi, joten saat välittömän pääsyn koko kurssimateriaaliin heti kurssimaksun suorittamisen jälkeen.

Olen itse hyvä esimerkki sokerihiirestä ja tiedän, miten siitä voi irrottautua.

Voinko taata, että saavutat kaiken haluamasi kurssini avulla? Valitettavasti en.

Oma menestyksesi riippuu omasta halustasi, päättäväisyydestäsi saavuttaa tavoitteesi ja asenteestasi.

Menestyksesi riippuu myös siitä, mitä toimia teet menestyksen saavuttamiseksi. Mikään muutos ei tapahdu, ellei ole valmis tekemään edes jotain sen eteen. Et kuitenkaan ole yksin, sillä tarjoan sinulle tarvittavat työkalut ja ohjeet. Lisäksi olen aina tavoitettavissa sähköpostitse, jos tarvitset apua.

Voin luvata sinulle, että käyttämällä kurssilla saamiasi työkaluja ja vinkkejä omassa arjessasi, saat haluamiasi tuloksia.

Kurssilta löydät kirjallisen kurssimateriaalin lisäksi 12 Onnistumisen työkirjaa, jotka toimivat apunasi ja ohjaavat sinua kohti haluamaasi lopputulosta.

Ymmärrän, että muutos vaatii päätöksen lisäksi rohkeutta ja voimaa. Tarvitset rohkeutta uskoa siihen, että onnistuminen on mahdollista myös sinulle. Ja voin vakuuttaa sinulle, että se on mahdollista, sillä jo yhdenkin ihmisen onnistuminen on merkki siitä, että sama on mahdollista myös sinulle.

Olen itse käyttänyt samoja työkaluja ja auttanut satoja kaltaisiasi upeita naisia saavuttamaan omia tavoitteitaan.

Menestys ei vaadi rakettitiedettä eikä erityisosaamista. Se edellyttää vain tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessa.

Ja minä kerron sinulle, mitä nämä asiat ovat. Paljastan sinulle sokerihiiren salaisen systeemin.

Minä uskon sinuun. Mutta kysymys kuuluukin, uskotko sinä itseesi ja omaan menestykseesi?

Haluatko tuntea olosi energisemmäksi ja tyytyväisemmäksi?

Voit saavuttaa tämän yksinkertaisilla ja helpoilla työkaluilla. Vaihtoehtoisesti voit myös istahtaa sohvalle ja katsoa vaikkapa Salkkarit.

Tämä yksi ainoa päätös voi tuoda sinulle täysin erilaiset lopputulokset.

Tutustu eri maksutapoihin ja valitse itsellesi sopivin:

 • Pankkipainike
 • Mobiilimaksut (MobilePay, Pivo, Siirto)
 • OP-lasku maksuaikaa varten
 • Joustoraha ja OP-tililuotto mahdollistavat maksamisen erissä.
virpi silonsaari vsidea

Hei, olen Virpi Silonsaari, tavallinen nainen, äiti ja vaimo, sekä Lupausten Portaiden valmentaja ja PT.

Tunnen makeanhimon vaikutukset hyvinvointiin, jaksamiseen ja painonhallintaan henkilökohtaisesti, sillä olen kamppaillut sen kanssa lähes koko aikuisikäni. Mitä enemmän yritin ratkaista tilannetta, sitä syvemmälle makeanhimon loukkuihin jouduin ja sitä tyytymättömämmäksi itseeni tunsin. Lopulta ymmärsin, mistä todellisuudessa oli kyse, ja löysin toimivat työkalut.

Nyt jaan nämä samat työkalut kanssasi, jotta sinäkin voit onnistua. Tervetuloa mukaan kurssille! Tule mukaan Eroon makeanhimosta -verkkokurssille tästä.

Kurssilaisten kommentteja Eroon makeanhimosta -kurssilta:

”Tykkään punaviinistä ja siideristä varsinkin viikonloppuisin… Oli aika järkyttävää tajuta että kaikki ylimääräiset kalorit tulivat juuri tätä kautta. Kun tein muutoksia (siis en joutunut luopumaan lasillisestani), niin johan alkoi tapahtua.”
– Päivi –

”En voi vastustaa suklaata, enkä itseäni… 
Suklaa on aina ollut salainen paheeni. Tunnustan syöneeni sitä vaivaan kun vaivaan ja eri tilanteissa. Se oli kuin pieni paholainen, joka kulki jatkuvasti mukana. Nyt olen saanut suklaanhimoni aisoihin, mutta silti voin herkuttella suklaalla edelleen.” – Merja –

Ostamalla Eroon makeanhimosta -verkkokurssin nyt saat:

✔️ Sokerihiiren salaisen systeemin käyttöösi jo muutaman minuutin kuluttua.

✔️ Puolestasi testatut työkalut makeanhimon taltuttamiseen. Kerron, miten viet ne helposti omaan arkeesi.

✔️ Työkalut, joiden avulla parannat hyvinvointiasi, olet energisempi ja tyytyväisempi itseesi.

✔️ Helpot ja tehokkaat työkalut, joiden avulla pääset eroon makeanhimosta.

✔️ Työkalut, joiden avulla pääset eroon napostelusta ja muista painonhallinnan haasteista.

✔️ Aloitat matkasi kohti energistä ja tyytyväistä tulevaisuuttasi jo muutaman minuutin kuluttua.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä hintainen Eroon makeanhimosta -kurssi on?

Verkkokurssin hinta on 47 € (sis. alv:n).

Mitä maksuvaihtoehtoja on käytössä?

Voit valita haluamasi maksutavan verkkokaupassa. Tarjolla on useita vaihtoehtoja:
Pankkipainikkeet, Mobiilimaksut (MobilePay, Pivo, Siirto), OP-lasku maksuaikaa varten, Joustoraha erämaksuksi ja
OP-tililuotto erämaksuvaihtoehtona.

Miten ilmoittaudun mukaan kurssille?

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa. Heti maksun suorittamisen jälkeen saat pääsyn kurssialustalle. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi, ja voit tilata salasanan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Kurssisi löytyy osoitteesta https://kurssit.lupaustenportaat.fi

Kuinka pitkä kurssi on?

Saat käyttöösi koko kurssimateriaalin heti kurssimaksun suorittamisen jälkeen. Voit käyttää materiaaleja oman aikataulusi mukaisesti, ja ne ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat. On suositeltavaa edetä kurssilla järjestyksessä, jotta säilytät punaisen langan ja varmistat haluamasi lopputuloksen.

Mitä tarvitsen, että voit osallistua kurssille?

Kurssimateriaali on saatavilla verkkoselaimen kautta, joten tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen ja internet-yhteyden päästäksesi siihen käsiksi.

Miten etenen kurssilla?

Pääset kurssialustalle heti maksusi jälkeen ja voit edetä kurssilla oman aikataulusi mukaan. On suositeltavaa edetä materiaalissa järjestyksessä, mutta saat käyttää materiaalia niin kauan kuin haluat, 24/7. Lisäksi kaikki päivitykset ja lisämateriaalit ovat automaattisesti käytettävissäsi ilman lisämaksuja.

Miten kirjaudun kurssialustalle?

Pääset kirjautumaan kurssialustalle osoitteessa https://kurssit.lupaustenportaat.fi käyttämällä omaa sähköpostiosoitettasi käyttäjätunnuksena ja tilaamalla salasanan kohdasta ’Unohditko salasanasi?’

Haluatko kysyä jotakin? Ongelmia verkkokaupassa tai kurssialustalla?

Jos sinulla herää kysyttävää tai kohtaat ongelmia verkkokaupassa, älä epäröi ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen info@lupaustenportaat.fi. Vastaan viestiisi mahdollisimman pian ja autan sinua mielelläni eteenpäin.