ilmainen tsemppiviesti tuo ROHKAISUA JA RATKAISUJA ONNISTUMISEN POLULLESI.

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä, vaikka se usein siltä tuntuukin. Kun omaksut onnistumisen työkaluja, matka menestykseen muuttuu helpommaksi ja armollisemmaksi. Ilmainen Onnistumisen työkirja ja sen päivittäinen tsemppiviesti auttaa sinua siinä.

Tavoitteiden ja unelmien saavuttaminen ei edellytä erityislahjakkuuksia; se vaatii yksinkertaisesti tietyntyyppistä päivittäistä sitoutumista ja toimintaa.

Vaikka päivittäinen jatkuva panostaminen saattaa kuulostaa haastavalta, totuus on, että teemme sen usein vaikeammaksi kuin se todellisuudessa on.

”On ollut todella voimaannuttavaa ja piristävää lukea viestejäsi. Ne ovat kohottaneet mielialaa reippaasti.”

Jokaisella meistä on samat mahdollisuudet menestyä elämässä. Ymmärrän, että tämä voi olla vaikea uskoa, erityisesti jos olet taistellut tavoitteesi saavuttamiseksi pitkään ja tunnet, että olet käyttänyt kaikki mahdolliset keinot.

Kuitenkin…

Jos tiedät yhdenkin ihmisen, joka on saavuttanut sen, mitä sinä haluat, se on todiste siitä, että sinäkin voit saavuttaa sen.

Onnistumisen ensimmäinen salaisuus piilee siinä, että uskot itseesi ja luotat siihen, että pystyt saavuttamaan sen, mitä haluat.

Astu kohti tavoitteitasi ja unelmiasi aloittamalla matkasi Onnistumisen polulla.

Valmistin sinulle 30 päivän ilmaisen ”Onnistu kuukaudessa” -työkirjan tueksi matkallesi. Tämä työkirja auttaa sinua etenemään kohti tavoitteitasi lempeästi ja luottavaisesti.

Työkirjan saaminen käyttöösi on helppoa, ja voit aloittaa sen käytön muutamassa minuutissa.

Lisäksi saat 30 päivän ajan suoraan sähköpostiisi innostavia ja positiivista energiaa tuovia Onnistumisen viestejä. Ensimmäisen tsemppiviesti saapuu yhdessä työkirjan kanssa.

Onnistumisen viestit toimivat yhdessä Onnistumisen työkirjan kanssa, tarjoten tukea ja ohjausta tärkeisiin onnistumiseen liittyviin näkökulmiin, jotka saattavat jäädä huomaamatta tai unohtua matkan varrella.

Kuukauden aikana johdatan sinua askel askeleelta lähemmäksi niitä tavoitteita ja unelmia, joita haluat saavuttaa omassa elämässäsi.

Jokainen tsemppiviesti, jonka lähetän sinulle, sisältää avaimen ja askeleen kohti onnistumistasi. Näin kuukauden kuluttua sinulla on 30 arvokasta Onnistumisen työkalua omassa työkalupakissasi.

Hanki nyt ilmainen Onnistumisen työkirja ja piristysruiske päivääsi!

Aloita matkasi kohti onnistumista jo tänään, ja huomaat kuukauden kuluttua ottaneesi suuren askeleen kohti haluamiasi asioita elämässäsi.

Saat työkirjan ja ensimmäisen rohkaisevan viestin muutaman minuutin kuluessa tilauksestasi.

Onnistumisen työkirja ja tsemppiviestit ovat täysin ilmaisia. Voit peruuttaa viestien vastaanoton milloin tahansa käyttämällä viestin sisältämää peruutuslinkkiä.

Samalla lisään sinut Onnistumisen viikkokirjeen postituslistalle. Viikkokirjeet ovat myös maksuttomia ja tarjoavat lisää tärkeitä työkaluja ja vinkkejä onnistumiseen. Voit peruuttaa viikkokirjeen tilauksen milloin tahansa, jos haluat.

TSEMPPIÄ JA VOIMAA PÄIVÄÄSI – TILAA ILMAINEN TYÖKIRJA JA SIIHEN KUULUVA PÄIVITTÄINEN TSEMPPIVIESTI HETI!

TYÖKIRJA + ONNISTUMISEN VIESTIT

Tilaa MAKSUTON työkirja ja viesti 30 päivän ajalle ja aloita matkasi omalla Onnistumisen polullasi. Samalla liityt postituslistalleni ja saat jatkossa viikkokirjeeni. Viikkokirje on maksuton ja voit peruttaa sen milloin tahansa.

Marketing by

ilmainen Työkirjasi ja ensimmäinen tsemppiviesti ovat jo valmiina odottamassa sinua.

Olen innoissani siitä, että pääsen lähettämään sinulle tämän Onnistumisen työkirjan ja ensimmäisen viestin pian. Todellinen läpimurtosi kohti onnistumista voi lopulta riippua hyvin pienistä ja yksinkertaisista asioista. Seuraavan kuukauden aikana jaan kanssasi tärkeitä huomioon otettavia seikkoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan haluamasi asiat.

Lisää tilauslomakkeelle etunimesi ja sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”TILAA ONNISTUMISEN TYÖKIRJA + VIESTIT TÄSTÄ!”
 
Ilmainen Onnistumisen työkirja ja ensimmäisen päivän viestisi kilahtaa sähköpostiisi n. 10 minuutin sisällä siitä, kun olet painanut TILAA -nappia.

Pääset aloittamaan matkasi omalla Onnistumisen polullasi jo tänään.


Hei, olen Virpi Silonsaari, Lupausten Portaiden valmentaja ja Personal Trainer. Olen aivan tavallinen nainen, äiti ja vaimo. Omasta kokemuksestani tiedän, kuinka vaikeaa onnistuminen voi olla. Joskus tuntuu, että se on jopa mahdotonta. Mutta todellisuudessa sen ei tarvitse olla niin.

Et tarvitse sellaisia asioita, jotka rajoittavat sinua tai tekevät arjestasi hankalampaa saavuttaaksesi haluamasi tulokset. Ne vain estävät sinua näkemästä, mikä on todella tärkeää, ja saavat sinut keskittymään vääriin asioihin onnistumisen kannalta. Voit saavuttaa tavoitteesi helpommin ja itsellesi lempeämmillä keinoilla, ja yksi näistä keinoista on tämä ilmainen Onnistumisen työkirja.

TILAA ILMAINEN ONNISTUMISEN TYÖKIRJA + ONNISTUMISEN VIESTIT HETI!

TYÖKIRJA + ONNISTUMISEN VIESTIT

Tilaa MAKSUTON työkirja ja viesti 30 päivän ajalle ja aloita matkasi omalla Onnistumisen polullasi. Samalla liityt postituslistalleni ja saat jatkossa viikkokirjeeni. Viikkokirje on maksuton ja voit peruttaa sen milloin tahansa.

Marketing by

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Onnistumisen polku on?

Onnistu kuukaudessa on 30 päivän matka omalla Onnistumisen polullasi, se on matka lähtöpisteestäsi kohti haluamaasi lopputulosta.
Saat joka päivä 30 päivän ajan Onnistumisen viestin suoraan sähköpostiisi, joka täydentää ja tukee Onnistumisen työkirjaa. Työkirjan saat ensimmäisen viestisi mukana.

Mihin sitoudun tilaamalla työkirjan ja viestit?

Onnistumisen työkirjan ja siihen liittyvien viestien tilaaminen on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Mikäli et halua vastaanottaa viestejä, voit peruuttaa ne milloin tahansa sähköpostiviestissä olevan peruutuslinkin kautta. Työkirjan saat pitää. Tilaamalla maksuttoman Onnistumisen työkirjan ja siihen liittyvät viestit, liityt samalla viikkokirjeeni tilaajaksi. Viikkokirje on maksuton ja voit peruuttaa viikkokirjeen halutessasi milloin haluat viikkokirjeessä olevan peruutuslinkin kautta.

Miksi tilaamiani viestejä ei kuulu?

Mikäli viestejä ei jostain syystä kuulu, niin voi olla, että ne menevät roskaposti- tai Tarjoukset-kansioon.
Merkitse viestit ei-roskapostiksi varmistaaksesi, että viestit saapuvat jatkossa sähköpostiisi. Mikäli viestejä ei kuulu, niin laita minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi niin selvitän ja korjaan asian. 
Ensimmäinen viesti ja työkirja kilahtavat sähköpostiisi n. 10 minuutin sisällä siitä, kun olet painanut TILAA-nappia.

Mitä tarvitsen, että voin vastaanottaa viestit?

Viestien vastaanottamiseen tarvitset ainoastaan toimivan sähköpostiosoitteen. 

Miksi en saa kaikkia viestejä kerralla?

Kun etenet pienin askelin, on onnistuneen lopputuloksen saavuttaminen huomattavasti todennäköisempää. Eteneminen on myös helpompaa, kun keskityt ainoastaan yhteen asiaan kerrallaan. Työkirjan avulla keskittyminen yhteen asiaan kerrallaan on helpompaa. Ja kuukauden kuluttua sinulla on kaikki viestit työkirjassasi ja voit hyödyntää niitä myös tulevaisuudessa.

Kuinka monta viestiä saan?

Saat yhden Onnistumisen viestin joka aamu kuukauden ajan. Viesti on ilmainen ja saat niitä yhteensä 30 kpl. 
Ensimmäisen viestisi saat n. 10 min kuluttua tilauksestasi. Mikäli et halua vastaanottaa viestejä, voit peruuttaa viestit milloin tahansa sähköpostissa olevan peruutuslinkin kautta.

Mitä teen, jos en enää halua viestejä?

Jos et halua vastaanottaa viestejä, niin voit peruuttaa ne milloin tahansa sähköpostiviestissä olevan peruutuslinkin kautta. Työkirjan saat pitää.

Milloin saan työkirjan ja ensimmäisen viestin?

Ilmainen Onnistumisen työkirja ja ensimmäinen viestisi tulevat sähköpostiisi n. 10 minuutin sisällä tilauksestasi. Seuraavat viestit tulevat sähköpostiisi joka aamu seuraavien 29 päivän ajan. Työkirja ja viestit ovat maksuttomia.

Haluatko kysyä jotakin?

Jos jokin asia askarruttaa sinua, niin lähetä viestiä sähköpostilla info(at)lupaustenportaat.fi niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.