Buustaa itsesi onnistumiseen helposti ja lempeästi.

”On ollut todella voimaannuttavaa ja piristävää lukea viestejäsi. Ne ovat kohottaneet mielialaa reippaasti.”

Onnistu maksuttoman työkirjan ja siihen liittyvien Onnistumisen viestien avulla.

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä, vaikka se siltä usein tuntuu. Onnistuminen vaatii ainoastaan tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessa joka päivä.

Joka päivä voi kuulostaa hankalalta ja sitä se usein on. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että teemme usein itse onnistumisesta hankalampaa kuin mitä se on.

Meillä jokaisella on samanlaiset mahdollisuudet onnistua. Tiedän, että sitä on joskus vaikea uskoa, mutta…

Jos tiedät yhdenkin ihmisen, joka on saavuttanut sen mitä sinä haluat, on se todiste, että sama on mahdollista myös sinulle. 

Mikäli et halua olla oman onnistumisesi esteenä, voit astua Onnistumisen polulle ja aloittaa matkan kohti onnistumista.

Olen tehnyt onnistumistasi silmällä pitäen 30 päivän maksuttoman Onnistu kuukaudessa -työkirjan, joka voi olla käsissäsi jo muutamien minuuttien kuluttua.

Onnistumisen työkirja ei kuitenkaan yksin riitä, vaan tarvitset sen pariksi Onnistumisen viestit.

Työkirjan lisäksi saat 30 päivän ajan suoraan sähköpostiisi Onnistumisen viestin, joka toimii Onnistumisen työkirjan parina.

Jokainen lähettämäni viesti sisältää onnistumisesi kannalta tärkeän avaimen ja seuraavan askeleesi Onnistumisen polullasi.

Kuukauden kuluttua sinulla on 30 Onnistumisen työkalua omassa työkalupakissasi.

Tilaa maksuton työkirja ja siihen liittyvät viestit suoraan sähköpostiisi.

Saat työkirjan ja siihen liittyvän ensimmäisen viestin jo muutamien minuuttien kuluttua tilauksestasi.

Onnistumisen työkirja ja viestit ovat maksuttomia.

Tilaamalla maksuttoman työkirjan ja viestit liityt samalla viikkokirjeeni tilaajaksi. Lähettämäni viikkokirjeet ovat maksuttomia ja jaan niissä työkaluja ja vinkkejä onnistumiseen. Voit halutessasi peruuttaa viikkokirjeen milloin tahansa. 

Tilaa maksuton Onnistumisen työkirja + viestit

TYÖKIRJA + ONNISTUMISEN VIESTIT

Tilaa MAKSUTON työkirja ja viesti 30 päivän ajalle ja aloita matkasi omalla Onnistumisen polullasi. Samalla liityt postituslistalleni ja saat jatkossa viikkokirjeeni. Viikkokirje on maksuton ja voit peruttaa sen milloin tahansa.

Marketing by

Työkirjasi ja ensimmäinen viestisi ovat jo lähtökuopissa.

Lisää tilauslomakkeelle etunimesi ja sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”TILAA ONNISTUMISEN TYÖKIRJA + VIESTIT TÄSTÄ!”
 
Onnistumisen työkirja ja ensimmäisen päivän viestisi kilahtaa sähköpostiisi n. 10 minuutin sisällä siitä, kun olet painanut TILAA -nappia.

Pääset aloittamaan matkasi omalla Onnistumisen polullasi jo tänään.

Tilaamalla maksuttoman työkirjan ja viestit liityt samalla viikkokirjeeni tilaajaksi. Lähettämäni viikkokirjeet ovat maksuttomia ja jaan niissä työkaluja ja vinkkejä onnistumiseen. Voit halutessasi peruuttaa viikkokirjeen milloin tahansa. 

TILAA ONNISTUMISEN TYÖKIRJA + ONNISTUMISEN VIESTIT HETI!

TYÖKIRJA + ONNISTUMISEN VIESTIT

Tilaa MAKSUTON työkirja ja viesti 30 päivän ajalle ja aloita matkasi omalla Onnistumisen polullasi. Samalla liityt postituslistalleni ja saat jatkossa viikkokirjeeni. Viikkokirje on maksuton ja voit peruttaa sen milloin tahansa.

Marketing by

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Onnistu kuukaudessa on?

Onnistu kuukaudessa on 30 päivän matka omalla Onnistumisen polullasi. Saat 30 päivän ajan Onnistumisen viestin sähköpostiisi, joka toimii Onnistumisen työkirjan parina.

Mihin sitoudut tilaamalla työkirjan ja viestit?

Onnistumisen työkirjan ja siihen liittyvien viestien tilaaminen on maksutonta, eikä sido sinua ostoihin. Tilaamalla työkirjan ja siihen liittyvät viestit liityt samalla viikkokirjeeni tilaajaksi. Viikkokirje on maksuton ja voit vastaanottaa viestejä juuri niin kauan kuin haluat.

Miksi tilaamiasi viestejä ei kuulu?

Mikäli viestejä ei jostain syystä kuulu, niin voi olla, että ne menevät roskaposti- tai Tarjoukset-kansioon. Voit merkitä viestit ei-roskapostiksi varmistaaksesi, että viestit saapuvat jatkossa sähköpostiisi. Mikäli viestejä ei kuulu, niin laita minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi niin selvitän ja pyrin korjaamaan asian. Ensimmäinen viesti ja työkirja kilahtavat sähköpostiisi n. 10 minuutin sisällä siitä, kun olet painanut TILAA-nappia.

Mitä tarvitset, että voit vastaanottaa viestit?

Viestien vastaanottamiseen tarvitset ainoastaan toimivan sähköpostiosoitteen. 

Miksi en saa kaikkia viestejä kerralla?

Haluan, että onnistut, joten viestit tulevat pienin askelin. Kun etenet pienin askelin, on onnistuneen lopputuloksen saavuttaminen huomattavasti todennäköisempää. Eteneminen on myös helpompaa, kun keskityt yhteen asiaan kerrallaan.

Kuinka monta viestiä saat?

Saat yhden Onnistumisen viestin joka aamu kuukauden ajan. Viestejä tulee yhteensä 30. Ensimmäisen viestisi saat n. 10 kuluttua tilauksestasi. Voit peruuttaa viestit milloin haluat sähköpostissa olevan linkin kautta.

Mitä teet, jos et enää halua viestejä?

Jos et jostain syystä halua viestejä, niin voit peruuttaa ne milloin tahansa sähköpostiviestissä olevan linkin kautta. Työkirjan voit pitää.

Milloin saat työkirjan ja ensimmäisen viestin?

Työkirja ja ensimmäinen viestisi tulevat sinulle n. 10 minuutin sisällä tilauksestasi.  Seuraavat viestit tulevat sähköpostiisi joka aamu seuraavien 29 päivän ajan. Työkirja ja viestit ovat maksuttomia.

Haluatko kysyä jotakin?

Jos jokin asia askarruttaa sinua, niin lähetä viestiä sähköpostilla info(at)lupaustenportaat.fi niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.