Hei, olen Virpi Silonsaari.

Olen Virpi – aivan tavallinen nainen, omistautunut äiti ja vaimo sekä innostava Lupausten Portaiden valmentaja ja Personal Trainer.

Elämäni on ollut täynnä monenlaisia kokemuksia. Olen kokenut niin ilon hetkiä kuin myös haasteita, jotka ovat muovanneet minua vahvemmaksi ihmiseksi tähän päivään asti.

Pitkään elämäni oli tasapainoilua. Työskentelin ahkerasti työelämän pyörteissä, jossa päivät olivat pitkiä, stressaavia ja kiireisiä. Samalla huolehdin rakkaasta äidistäni, joka taisteli ankaraa taistelua Alzheimerin tautia vastaan yli 10 vuoden ajan. Äitini hiljalleen hiipuessa pois tästä maailmasta, heräsin omaan elämääni ja sen tarpeisiin.

Tuon vaiheen kautta alkoi oma muutosmatkani.

Kiireen, stressin ja huolien täyttämät päivät olivat vieneet minut tilanteeseen, jossa oma hyvinvointini oli jäänyt taka-alalle liian pitkäksi aikaa. En löytänyt aikaa eikä voimia huolehtia itsestäni, ja tämä otti lopulta veronsa.

Haaveilemme usein yön yli tapahtuvista muutoksista.

Kun emme voi hyvin, toivomme nopeaa muutosta tilanteeseen. Mitä helpompaa ja vaivattomampaa muutos voisi olla, sitä parempi.

Monet uskovat, että laihdutuskuuri tai tietty painonlasku ratkaisee kaikki elämän ongelmat.

Niin minäkin ajattelin pitkään. Valitettavasti päädyn vain huonompaan kuntoon.

Monet meistä pyrkivät saavuttamaan nopeita tuloksia maksaen kalliin hinnan.

Usein syömme joko liian vähän, liikaa tai epäterveellisellä tavalla. Pyrkiessämme parantamaan suhdettamme kehoon sorrumme helposti erilaisiin laihdutuskuureihin ja herkkulakkoihin. Samalla lisäämme liikuntaa, toivoen jaksavamme paremmin ja saavuttavamme haluamamme ulkonäön tai painon.

Kaiken tämän keskellä yritämme selviytyä arjen haasteista ja työelämän kiireestä.

Tiedät ehkä lopputuloksen.

Oletko valmis asettamaan tavoitteesi ja saavuttamaan ne?

Toteuta piilevät unelmasi ja saavuta kauan kaipaamasi tavoitteet!

Olen itse joutunut oppimaan monia asioita kantapään kautta. Matka on ollut haastava, eikä menestyksestä ole koskaan varmuutta.

Kuitenkin tiedän, että vaikka matka voi olla raskas, onnistuminen ei ole mahdotonta. Se on mahdollista myös sinulle.

Omaa päämäärääsi ja unelmiasi voit saavuttaa. Voit tehdä muutoksia elämässäsi juuri niin kuin haluat.

Tärkeintä on ottaa ensimmäinen askel kohti niitä.

Valmiina ensimmäiseen askeleeseen? Lähde matkalle kohti unelmiesi toteutumista!

Aloita matkasi lataamalla maksuton viestisarja, joka tarjoaa sinulle tarvittavat työkalut kohti menestystä. Lue lisää klikkaamalla tästä.