manifestoi-unelmasi

Manifestoi UNELMASI: salaisuudet unelmien toteuttamiseen.

Manifestoi omat unelmasi todeksi.

Kerron sinulle inspiroivan tarinan menestyksestä ja halutun lopputuloksen saavuttamisesta.

Tarina kertoo matkasta kohti tavoitteiden täyttymistä, ja sen pääosassa on unelmilleen omistautunut henkilö, joka osoitti sitoutumista onnistumiseen, ja kykyä voittaa elämässään olevat haasteet.

Hän asetti itselleen korkeat tavoitteet. Hän työskenteli sinnikkäästi ja päättäväisesti saavuttaakseen omia unelmiaan.

Hän ei pelännyt epäonnistumisia, vaan käytti niitä oppimiseen ja uusiin mahdollisuuksiin. Jokainen askel Onnistumisen polulla oli merkittävä askel kohti haluttua lopputulosta, ja jokainen este oli tilaisuus kasvaa vahvemmaksi.

Päivä päivältä tämä unelmilleen omistautunut henkilö lähestyi tavoitteitaan. Joka päivä haluttu lopputulos oli jälleen askeleen lähempänä.

Hän sitoutui jatkuvaan kehittymiseen ja löysi voimaa jokaisesta saavutetusta pienestä onnistumisesta. Vastoin kaikkia odotuksia hän kohtasi haasteet rohkeudella, ja päätti katsoa niitä silmästä silmään.

Ja sitten, yhtäkkiä, unelma oli käsillä.

Hänen onnistumisensa ei ollut pelkästään henkilökohtainen, vaan se inspiroi myös muita. Hänen onnistumisensa osoitti hänelle itselleen, sekä myös muille, että mikään ei ole mahdotonta niille, jotka uskovat itseensä ja pyrkivät kohti omia unelmiaan.

Tämä tarina on osoitus siitä, että onnistuminen on mahdollista meille kaikille. Mutta se vaatii päättäväisyyttä, omistautumista ja rohkeutta.

Se on muistutus siitä, että jokainen meistä voi saavuttaa suuria asioita, kun uskallamme unelmoida ja työskennellä niiden eteen, kun uskallamme ottaa konkreettisia askeleita pelosta ja haasteista huolimatta.

Innostu tästä tarinasta, joka todistaa, että mahdotonkin voi tulla mahdolliseksi. Onnistuminen odottaa niitä, jotka uskaltavat ottaa ensimmäisen askeleen kohti unelmiaan.

Manifestoinnin käsikirja: Hinta 44€ (sis. alv 10%)

Monipuoliset maksuvaihtoehdot: Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa. Voit maksaa pankkipainikkeilla tai mobiilimaksuna. Halutessasi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja jos suosit erämaksua, käytössäsi on Joustoraha ja OP-tililuotto.

Täysi tyytyväisyystakuu: Olen täysin vakuuttunut käsikirjan työkalujen toimivuudesta, joten tarjoan sinulle 7 päivän täyden tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et ole tyytyväinen Manifestoinnin Käsikirjaan, palautan kaikki rahasi. Saat kuitenkin pitää käsikirjan. Sanoisin, että aika reilua, eikö vain?

Käsikirjan bonuksena saat voimaannuttavat ja inspiroivat affirmaatiot jokaiselle päivälle seuraavan 3 kuukauden ajalle.

Kerron myös asioita, joita kannattaa huomioida affirmaatioiden käytössä.

Lisäksi saat 30 päivän valmiin konkreettisen suunnitelman, jonka avulla lisää onnellisuuttasi ja edistät henkistä kasvuasi.

Lisäksi opit mitä sinun tulee tietää affirmaatioiden käyttämisestä, jotta voit saada ne toimimaan haluamallasi tavalla.

Suunnitelma auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja haluamasi lopputuloksen. Sen avulla tuot iloa ja onnellisuutta elämääsi.

Jokaiselle 30 päivälle on tehtäviä, jotka edistävät henkistä kasvuasi ja parantavat hyvinvointiasi.

Manifestoinnin käsikirja auttaa sinua ymmärtämään manifestoinnin periaatteita ja soveltamaan niitä käytännössä saavuttaaksesi haluamasi asiat elämässäsi.

  • Manifestoinnin perusteet: Kerron, mitä manifestointi tarkoittaa ja miten saat sen oikeasti toimimaan.
  • Tavoitteiden asettelu: Opastan sinua asettamaan selkeitä ja saavutettavia tavoitteita eri elämänalueilla, kuten uraan, terveyteen, rakkauteen, ihmissuhteisiin, talouteen…
  • Visualisointi: Annan käytännön vinkit miten opit luomaan voit mielikuvia haluamistasi asioista ja tavoitteista.
  • Affirmaatiot: Esittelen sinulle positiivisia lausumia ja ohjaan sinua niiden käytössä, jotta saat ne tukemaan omaa manifestointiprosessiasi.
  • Uskomusten purkaminen: Autan sinua päästämään irti sinua rajoittavista uskomuksista, asioista, jotka voivat estää sinua saavuttamasta haluamiasi asioita elämääsi.
  • Toimintasuunnitelma: Ohjaan sinua luomaan konkreettisen toimintasuunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi, ja kannustan sinua ottamaan askelia kohti unelmiesi toteutumista.
  • Kiitollisuus ja hyväksyminen: Ohjaan sinua harjoittamaan kiitollisuutta ja hyväksymään itsesi.
  • Sitoutuminen ja jatkuvuus: Kannustan sinua sitoutumaan manifestointiprosessiin pitkäjänteisesti, ja rohkaisen sinua jatkamaan vaikka kohtaat vastoinkäymisiä. Muutos vaatii aina oman aikansa, samoin unelmasi toteutuminen vaatii tietyn ajan.
  • BONUKSENA: Opit mitä asioita sinun tulee ottaa huomioon affirmaatioiden käytössä. Saat 3 kuukauden ajalle voimaannuttavan affirmaation jokaiselle päivälle, yhteensä 90 affirmaatiota onnistumisesi tueksi. Etkä saa ainoastaan affirmaatioita, vaan lisäksi kerron miten saat ne toimimaan omassa elämässäsi.
  • Lisäksi saat valmiin 30 päivän suunnitelman, jota seuraamalla edistät henkistä kasvuasi ja lisäät onnellisuutta elämääsi.

Saat monipuolisen ja selkeän Manifestoinnin KÄSIKIRJAN + bonukset, jotka auttavat sinua ottamaan päivittäiset askeleet kohti unelmiesi saavuttamista.

Manifestoinnin käsikirja: Hinta 44€ (sis. alv 10%)

Monipuoliset maksuvaihtoehdot: Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa. Voit maksaa pankkipainikkeilla tai mobiilimaksuna. Halutessasi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja jos suosit erämaksua, käytössäsi on Joustoraha ja OP-tililuotto.

Täysi tyytyväisyystakuu: Olen täysin vakuuttunut käsikirjan työkalujen toimivuudesta, joten tarjoan sinulle 7 päivän täyden tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et ole tyytyväinen Manifestoinnin Käsikirjaan, palautan kaikki rahasi. Saat kuitenkin pitää käsikirjan. Aika reilua, eikö vain?

Saat voimaannuttavat ja inspiroivat affirmaatiot jokaiselle päivälle 3 kuukauden ajalle.

Samalla kerron mitä tulee ottaa huomioon, että saat affirmaatiot toimimaan omassa arjessasi.

Lisäksi saat 30 päivän valmiin suunnitelman, jota seuraamalla lisäät onnellisuuttasi ja edistät henkistä kasvuasi.

Usein kysytyt kysymykset

Missä muodossa Manifestoinnin Käsikirja on?

Käsikirja on PDF-muodossa, mikä mahdollistaa sen lataamisen tietokoneellesi tai tulostamisen tarvittaessa.

Miten saan Manifestoinnin Käsikirjan?

Manifestoinnin Käsikirja löytyy kurssialustalta henkilökohtaisen salasanasi takaa. Pääset kirjautumaan kurssialustalle heti maksun kirjautumisen jälkeen. Ohjeet kirjautumiseen löydät sähköpostiisi tulevasta maksukuitista.

Mitä jos en pääse kirjautumaan kurssialustalle, tai en saa maksua suoritettua verkkokaupassa?

Mikäli tarvitset apua, laita minulle sähköpostia osoitteeseen info(at)lupaustenportaat.fi niin autan sinua ratkaisemaan ongelmat.

Voitko vannoa, että toteutan kaikki unelmani?

Valitettavasti sitä en voi luvata. Syy siihen on se, että en voi tehdä muutoksia puolestasi. Sen sijaan tarjoan sinulle toimivia työkaluja, vinkkejä ja menetelmiä, sekä henkilökohtaisen tukeni. Näiden avulla sinulla on kaikki mitä tarvitset onnistumiseesi. Sinun ei tarvitse omata erityistaitoja tai erityisosaamista, sillä esitän kaiken helposti ymmärrettävällä tavalla. Teen onnistumisesta sinulle helpompaa kuin ehkä osaat kuvitella.

Mitä tarvitsen, että voin hankkia Manifestoinnin Käsikirjan?

Sinun tarvitsee vain varmistaa, että sinulla on toimiva internet-yhteys ja laite, kuten tietokone, kannettava tietokone, tabletti tai älypuhelin. Lisäksi tarvitset sähköpostiosoitteen, joka toimii käyttäjätunnuksenasi kurssialustalla. Salasanan voit luoda helposti ensimmäisen kirjautumisesi yhteydessä. Saat ohjeet kirjautumiseen sähköpostiisi tulevasta maksukuitistasi.