tavoitteiden-toteuttajien-klubi

ASTU UNELMIEN PORTAILLE JA TAVOITTEIDEN SISÄPIIRIIN.

Tavoitteiden toteuttajien klubi avaa ovet uusiin mahdollisuuksiin. On nimittäin yksi asia, joka saa meidät usein kyllästymään omien tavoitteiden ja unelmien tavoittelemiseen.

Epäonnistuminen.

Mutta muista, että suurimmat onnistumiset tulevat usein suurimpien haasteiden kautta. Älä anna pelon estää sinua tavoittelemasta omia unelmiasi.

Ja muista, että virheet ovat osa oppimisprosessia ja kasvua. Anna sisäisen voimasi kasvaa ja usko itseesi. Sinä voit saavuttaa upeita asioita.

Sisäpiirissä tulet huomaamaan, että jokainen teko, pienikin, voi luoda suuren muutoksen. Tule mukaan ja mahdollista menestyksesi, rakenna haluamasi tulevaisuus.

En halua herättää sinussa väärää toivoa menestyksestä.

Olen täällä tarjotakseni sinulle käytännöllisiä ja tehokkaita työkaluja, jotka auttavat sinua todella saavuttamaan tavoitteesi. Tehtäväni on tarjota sinulle selkeitä työkaluja, joiden avulla voit menestyä ja saavuttaa todellisia tuloksia.

Jokaisessa meissä piilee osa, joka saattaa estää meitä onnistumasta.

Tuo osa meistä pysyy usein piilossa, emmekä ehkä edes tiedä, miten etsiä sitä. Tunne siitä, että jokin estää meitä, on olemassa, mutta sen juurisyy saattaa olla vaikea hahmottaa.

Tuo sama tunne saa meidät pysyttelemään jumissa, kunnes olet odottanut kärsivällisesti ja päätät, että on oikea aika lopettaa.

Aito muutos tapahtuu, kun syvennät ymmärrystäsi niistä tekijöistä, jotka saattavat estää menestyksen. Tällöin asiat loksahtelevat paikoilleen ja onnistumiset seuraavat toinen toistaan.

Yksinkertaista?

Usein helpommin sanottu kuin tehty.

Sinulla on tarvittava tieto ja taidot haluamasi muutoksen toteuttamiseen. Haasteena onkin saada nämä työkalut toimimaan tehokkaasti arkipäivässäsi haluamallasi tavalla.

Sen sijaan, että käytät aikaasi ja energiaasi epätoivoiseen yritykseen saavuttaa tärkeitä asioita, sinun tarvitsee vain ymmärtää, miten menestys todella saavutetaan.

Jotta saavutat haluamasi tulokset käyttämilläsi keinoilla, on sinun päästettävä irti niistä tekijöistä, jotka estävät menestymisesi.

Onnistuminen ei ole monimutkaista eikä vaadi erityistä osaamista tai erikoistaitoja. Se saattaa tuntua vaikealta, mutta se ei ole rakettitiedettä.

Vaikeus piilee uskossa siihen, ettei oma onnistuminen ole mahdollista. Totuus kuitenkin on, että jokaisella meistä on potentiaalia menestyä. Se vaatii vain tiettyjen askelten ottamista.

Haasteena on kuitenkin se, että päivittäinen ponnistelu voi tuntua raskaalta ja vastenmieliseltä. Monille se todellakin on niin.

On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että tilanne voi muuttua.

Minne päin olet menossa tällä hetkellä? Entä minne haluaisit suunnata?

Astu unelmien ja mahdollisuuksien portaille, niin annan sinulle tarvitsemasi tiedon ja selkeät askeleet kohti menestystä.

Tärkeintä ei ole tehdä asioita hetken aikaa eri tavalla ja sitten palata takaisin vanhoihin tapoihin. Kyse on siitä, että pysyt sitoutuneena niihin asioihin, jotka alun perin saivat sinut haluamaan muutosta elämässäsi.

Olennaista on, että käytössäsi on työkalut, jotka sopivat saumattomasti arkeesi ja joita voit hyödyntää päivittäin.

Älä anna pelon pysäyttää sinua ottamasta seuraavaa askelta kohti tavoitteitasi. Muista, että jokainen aiempi epäonnistuminen on vain uusi mahdollisuus oppia ja kasvaa.

Joten…

Tunnetko menestyksen kutsun? Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta!

Astu menestyksen polulle ja ota käyttöösi rennompi lähestymistapa onnistumiseen. Hyödynnä menestyksen rakennuspalikoita ja tee unelmistasi totta.

Olet lämpimästi tervetullut Lupausten Portaiden Sisäpiiriin! Tavoitteiden toteuttajien klubi muuttaa haaveilun ja unelmoinnin todeksi.

Minulla on ollut selkeä visio Lupausten Portaiden alkumetreiltä asti. Haluan lisätä iloa, onnea, tyytyväisyyttä ja hyvinvointia maailmaan.

Tavoitteiden toteuttajien klubi – Lupausten Portaiden Sisäpiiri on merkittävä askel kohti tätä visiota. Se toimii sinulle porttina unelmien ja upeiden mahdollisuuksien saavuttamiseen.

Viime vuosien aikana olen koonnut kaiken tarvittavan menestyksen saavuttamiseksi. Nyt on aika jakaa rohkeasti kaikki elämän opit ja saavutukset.

Tavoitteiden toteuttajien klubi on kokonaisvaltainen onnistumisen konsepti, johon kutsun sinut mukaan.

Tee unelmistasi totta – Sisäpiiri on avain niiden saavuttamiseen.

Sinun on tarkoitus kokea tyytyväisyyttä, onnea ja nautintoa elämässäsi.

Kun kohtaat haasteita, tyytyväisyys ja luottamus elämään voivat heikentyä. Arjesta saattaa tulla jatkuvaa ponnistelua ja selviytymistaistelua. Tämä voi tehdä elämästä entistäkin haastavampaa.

Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaiseksi oma tulevaisuutemme muodostuu, sillä rakennamme sitä joka päivä. Tämä totuus saattaa usein olla vaikea sisäistää. Kuitenkin se mitä päätät tehdä tänään vaikuttaa tulevaisuuteesi.

On tärkeää tiedostaa, että myös se, mitä jätät tekemättä, vaikuttaa tulevaisuuteesi.

Jos haluat tehdä muutoksia elämääsi ja saavuttaa itsellesi tärkeitä tavoitteita, keskity tekemään niitä asioita, jotka vievät sinut kohti haluamaasi lopputulosta.

Muutos alkaa jokaisesta meistä itsestämme.

Sisäpiiriläisenä saat käyttöösi kaiken tarvittavan muutoksen tekemiseen, voit hyvin ja lisäät tyytyväisyyttä sekä onnellisuutta elämässäsi. Säteilet positiivista energiaa ja hehkut innostusta ja elinvoimaa.

Sisäpiiriläisenä olet merkittävä osa niitä, jotka työskentelevät kohti valoisampaa ja parempaa maailmaa.

Tavoittele haluamaasi tulevaisuutta ja astu unelmien ja mahdollisuuksien portaille. Sillä siitä on kyse Lupausten Portaiden Sisäpiirissä.

 • Opit luomaan selkeitä ja motivoivia tavoitteita sekä ottamaan käyttöön helppoja ja tehokkaita rutiineja niiden saavuttamiseksi.
 • Opit hallitsemaan aikaasi ja resurssejasi tehokkaasti sekä ottamaan vastuuta omasta menestyksestäsi.
 • Opit ylläpitämään korkeaa motivaatiotasoa ja käsittelemään vastoinkäymisiä matkallasi kohti tavoitteita.
 • Opit kommunikoimaan tehokkaasti erilaisten ihmisten kanssa sekä rakentamaan ja ylläpitämään positiivisia ihmissuhteita.
 • Opit kehittämään henkistä vahvuutta ja rakentamaan kestävää itseluottamusta menestyksesi perustaksi.
 • Opit käyttämään menestyksen työkaluja arjessasi ja saavutat tavoitteesi ja haluamasi asiat.

Sisäpiiriläisenä saat täyden pääsyn kaikkiin Lupausten Portaiden Onnistumisen työkaluihin. Tulet saamaan käyttöösi…

 • Kaikki verkkokurssit.
 • Kaikki e-kirjat ja oppaat.
 • Kaikki em. sisältyvät bonukset ja päivitykset.
 • Kaikki kursseihin liittyvät tallenteet ja koulutukset.
 • Sisäpiiriläisenä saat käyttöösi myös kaikki tulevat verkkokurssit, e-kirjat ja oppaat.
 • Ja tämä Onnistumisen kokonaisuus yhdellä kertamaksulla ilman lisäkustannuksia.

Sinulla on mahdollisuus hyödyntää materiaaleja oman aikataulusi mukaisesti, sillä ne ovat käytettävissäsi kurssialustalla ympäri vuorokauden, joka päivä.

Kurssialusta toimii nettiselaimen takana, jonne pääset kirjautumaan sähköpostiosoitteellasi ja haluamallasi salasanalla. Salasanan voit muuttaa ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Voit tietysti hankkia haluamasi verkkokurssin, e-kirjan tai oppaan yksittäin tässä vaiheessa. Sisäpiiriläisenä saat kuitenkin täyden käyttöoikeuden kaikkiin sisältöihin yhdellä kertamaksulla edullisemmin. Kertamaksu kattaa kaiken.

Ja mitä aikaisemmin liityt mukaan, sitä edullisempi liittyminen on.

Sisäpiiriin liityt helposti mukaan maksamalla liittymismaksun. Liittymismaksu on KERTAMAKSU.

Yhdellä maksulla saat koko paketin.

Liittyessäsi saat automaattisesti myös postituslistan jäsenyyden. Saat jatkossa ajankohtaisia tietoja suoraan sähköpostiisi ja ensimmäisten joukossa tietoa uusista tuotteista ja palveluista.

Tietenkin saat myös lisää vinkkejä ja työkaluja menestykseen.

Rekisteröitymisen jälkeen sinulle avautuu seuraavat Lupausten Portaiden verkkokurssit, e-kirjat ja oppaat. (Hinta yksittäin ostettuna verkkokaupassa yhteensä 691€)

Sisäpiiri on tällä hetkellä pilottivaiheessa. Pilottivaiheessa haluan varmistaa, että kaikki toimii moitteettomasti.

 • Tekniseltä kannalta tämä merkitsee, että maksutoiminnot ja maksuvaihtoehdot toimivat moitteettomasti ja joustavasti.
 • Kurssialustan osalta tämä tarkoittaa, että kaikki kurssit avautuvat ongelmitta käyttöösi, ja pääset sukeltamaan menestyksen saloihin.
 • Materiaalin osalta tämä tarkoittaa, että myöhemmin avautuvat materiaalit ovat siinä vaiheessa, että saat ne käyttöösi.

Koska Tavoitteiden Toteuttajien Klubi on laaja kokonaisuus, on todennäköistä, että jotkin asiat saattavat vaatia hienosäätöä. Sinä olet avainasemassa, koska en vielä tiedä, mikä asia tarkalleen ottaen vaatii säätöä.

Ja siksi…

Oikeasti? Olenko tosissani?

KYLLÄ!

Tavoitteiden toteuttajien klubi on pilottivaiheessa ja mitä aikaisemmassa vaiheessa liityt mukaan, sitä edullisemmin pääset osalliseksi. Ja rohkenisin sanoa, että tässä alkuvaiheessa se on jopa poikkeuksellisen edullista.

Tavoitteiden toteuttajien klubi: Sisäpiirin liittymismaksu 397€.

Hinta voimassa 30.4. klo 23:59 asti, jonka jälkeen hinta nousee 697 euroon.

Hinta sis. alv 24%. Alennuskoodit eivät käy liittymismaksuun Pilottivaiheessa, eikä siitä makseta kanta-asiakasetuaSisäpiiriin ei sisälly tyytyväisyystakuuta, sillä saat Onnistumisen materiaalit heti käyttöösi.

Jos havaitsemme väärinkäytöksiä tai materiaalien luvatonta jakamista tai kopioimista, jäsenyytesi voidaan peruuttaa.

Valittavanasi on useita maksuvaihtoehtoja. Klikkaa halumastasi maksuvaihtoehdosta eteenpäin. Voit maksaa myös MobilePay´llä. Jos valitset MobilePay´n, niin laita minulle viestiä osoitteella info(at)lupaustenportaat.fi

Tässä ei ole mitään, mikä estäisi sinua liittymästä mukaan.

Liittymismaksu on kertamaksu ja Sisäpiirin jäsenyys todellakin avaa sinulle ainutlaatuiset mahdollisuudet.

Saat käyttöösi kaikki Lupausten Portaiden Onnistumiseen liittyvät työkalut ja askelmerkit. Ja mitä aikaisemmassa vaiheessa tulet mukaan Sisäpiiriin, sitä enemmän hyödyt.

Joten …

Jos haluat parantaa elämääsi ja saavuttaa itsellesi tärkeät asiat, se on nyt helpompaa kuin koskaan. Tavoitteiden toteuttajien klubi odottaa sinua.

Jos mielessäsi herää mitään kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä osoitteeseen info(at)lupaustenportaat.fi – vastaan viestiisi mahdollisimman pian.

Tule rohkeasti mukaan – astu Unelmien portaille jo tänään.

Tavoitteiden toteuttajien klubi toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Sisäpiiriin.

Rakkaudella❤️
Virpi