tavoitteiden-toteuttajien-klubi

Haluaisitko löytää sisäistä luottamusta ja varmuutta? Riippumatta siitä, millaisia haasteita elämä eteesi heittää… ota käyttöösi onnistumisen salaisuus ja MENESTYKSEN periaatteet.

Vaikka olet lukenut läpi lukuisia kirjoja ja osallistunut moniin koulutuksiin ja webinaareihin tavoitteiden saavuttamisesta, saatat silti kokea olevasi jumissa negatiivisessa olotilassa. Onko halumasi muutos ja unelmasi vain kaukainen haave? Tiedätkö mikä on menestymisen salaisuus?

Ymmärrän, että tiedostat tarpeen muutokselle saavuttaaksesi haluamasi elämän. Mutta ymmärrän myös, että muutoksen eteen tarvittava työ ei aina houkuttele.

Älä anna periksi. Monet pysyvät paikoillaan, koska eivät vielä ymmärrä, mikä onnistumisen salaisuus on ja mitä menestyminen todella vaatii. Onnistuminen ei ole rakettitiedettä, vaikka saattaa siltä tuntua. Menestys edellyttää tiettyjen asioiden jatkuvaa tekemistä arjessa, ja juuri tämä tekeminen saa meidät jumiin.

Tekeminen voi tuntua haastavalta ja saa meidät jopa hylkäämään omat unelmamme. Mutta voit onnistua helpommin kuin luuletkaan. Sinä et tarvitse erityistaitoja tai noudattaa monimutkaisia ohjeita; voit menestyä yksinkertaisilla ja helpoilla keinoilla. Salaisuus piilee ymmärryksessä onnistumisen periaatteista.

Se, että luet tätä nyt, osoittaa, että olet valmis tekemään upeita muutoksia omassa elämässäsi.

Menestyjien Klubin kautta sinulle avautuu uusia mahdollisuuksia. Yksi asia, joka usein saa meidät kyllästymään omien tavoitteidemme ja unelmiemme tavoitteluun, on pelko epäonnistumisesta. Mutta muista, että suurimmat voitot syntyvät usein suurimpien haasteiden voittamisesta.

Älä anna pelon estää sinua tavoittelemasta unelmiasi. Muista myös, että virheet ovat olennainen osa oppimista ja kasvua. Kasvata sisäistä voimaasi ja uskoa itseesi. Sinä pystyt saavuttamaan upeita asioita.

Sisäpiirissä huomaat, että jokainen teko, oli se sitten pieni tai suuri, voi synnyttää merkittävän muutoksen. Liity joukkoomme ja mahdollista menestyksesi, ota käyttöösi onnistumisen salaisuus ja rakenna itsellesi haluamasi tulevaisuus.

 • Tuntuu, että olet jumissa paikallasi etkä tiedä, miten edetä. Silti tiedät, että haluat enemmän elämältäsi.
 • Sinusta tuntuu, että jokin tärkeä osa elämästäsi puuttuu, mutta et osaa sanoa, mikä se tarkalleen ottaen on.
 • Havahtuminen siihen tosiasiaan, että et ole lähempänä taloudellista vapautta ja että ihmissuhteissasi on edelleen draamaa tai intohimon liekki on sammunut parisuhteessasi, saa sinut mietteliääksi. Itse asiassa, tuntuu siltä, että asiat menevät vuosi vuodelta vain huonompaan suuntaan.
 • Haluat vihdoin toteuttaa unelmasi, mutta viivyttelet ja jopa luovutat aina, kun olet juuri ottamassa ensimmäisiä askeleita kohti niitä.
 • Tunnet, että olet tyytynyt liian vähään ja se on saanut sinut pienentämään itseäsi. Olet valmis sanomaan hyvästit pienuudelle ja arvottomuuden tunteelle ja astumaan kohti elämää, joka todella heijastaa sinua!
 • Olet uupunut tekemään kaiken yksin ja olet valmis ottamaan vastaan tukea saavuttaaksesi haluamasi muutokset.
 • Et tiedä mikä on onnistumisen salaisuus.

En halua luoda sinulle turhaa toiveikkuutta menestyksestä. Olen täällä tarjotakseni sinulle konkreettisia ja tehokkaita työkaluja, jotka auttavat sinua todellisesti saavuttamaan tavoitteesi. Tehtäväni on tarjota sinulle selkeät askelmerkit menestykseen ja todellisiin tuloksiin.

Jokaisessa meissä on kuitenkin osa, joka voi estää meitä onnistumasta. Tämä osa saattaa pysyä piilossa, ja sen tunnistaminen voi olla haastavaa. Vaikka tunnistamme, että jokin estää meitä, sen juurisyy voi olla hämärän peitossa.

Tämä tunne saattaa pitää meidät paikallaan, kunnes päätämme toisin. Todellinen muutos tapahtuu, kun syvennämme ymmärrystämme niistä tekijöistä, jotka voivat estää menestyksen. Kun käytössä on onnistumisen salaisuus ja sen periaatteet, alkavat asiat selkeytyä ja onnistumiset seuraavat toisiaan.

Kuulostaa yksinkertaiselta?

Usein se on helpommin sanottu kuin tehty.

Sinulla on tarvittavat tiedot ja taidot haluamasi muutoksen toteuttamiseen. Haasteena on saada nämä työkalut toimimaan tehokkaasti arjessasi haluamallasi tavalla. Sen sijaan, että tuhlaat aikaasi ja energiaasi epätoivoisesti yrittäen saavuttaa tärkeitä asioita, sinun tarvitsee vain ymmärtää, mikä onnistuminen salaisuus on ja miten menestys oikeasti saavutetaan.

Jotta saavutat haluamasi tulokset käyttämilläsi keinoilla, sinun on vapautettava itsesi tekijöistä, jotka estävät menestymisesi. Menestyminen ei ole monimutkaista eikä vaadi erityisiä taitoja. Se voi tuntua vaikealta, mutta se ei ole rakettitiedettä.

Vaikeus piilee uskossa, ettei oma menestys ole mahdollista. Totuus kuitenkin on, että jokaisella meillä on potentiaalia menestyä. Se vaatii vain tiettyjä askelia. Haasteena on kuitenkin se, että päivittäinen ponnistelu voi tuntua raskaalta ja vastenmieliseltä. Monille se todellakin sellaista onkin.

On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että tilanne voi muuttua. Onnistumisen salaisuus voi olla käytössäsi jo tänään.

Ennen kuin tiesin mikä onnistumisen salaisuus on, ja sain sen periaatteet toimimaan jokapäiväisessä elämässäni, elin oravanpyörässä ja taistelin hyvinvointini kanssa. Vaikka ulkoisesti kaikki näytti hyvältä, sisäinen kamppailuni vei voimia. Mitä enemmän yritin korjata tilannetta, sitä pahemmaksi se muuttui.

Sisimmässäni kaipasin iloa, joka oli kadonnut jonnekin. En saanut haluamiani muutoksia aikaan ponnisteluillani, vaan vasta ymmärrettyäni, mikä todella on tärkeää, pystyin irrottautumaan oravanpyörästä. Aloin soveltamaan oppimiani onnistumisen periaatteita omassa elämässäni, ja asiat alkoivat muuttua.

Mihin suuntaan olet matkalla juuri nyt? Entä mihin haluaisit suunnata?

Astuessasi unelmien ja mahdollisuuksien portaille, tarjoan sinulle tarvittavan tiedon ja selkeät askeleet kohti menestystä. Kerron sinulle mikä on onnistumisen salaisuus ja miten otat sen käyttöösi.

Tärkeintä ei ole vain tehdä asioita hetken aikaa eri tavalla ja palata sitten vanhoihin tapoihin. Kyse on sitoutumisesta niihin asioihin, jotka alun perin innostivat sinua haluamaan muutosta elämässäsi.

Olennaista on, että saat käyttöösi työkalut, jotka sopivat saumattomasti arkeesi ja joita voit hyödyntää päivittäin.

Älä anna pelon estää sinua ottamasta seuraavaa askelta tavoitteitasi kohti. Muista, että jokainen aiempi epäonnistuminen on vain uusi mahdollisuus oppia ja kasvaa.

Joten…

Kuuletko menestyksen kutsun? Älä ohita tätä ainutlaatuista tilaisuutta!

Astuessasi menestyksen polulle, ota rennompi lähestymistapa onnistumiseen. Hyödynnä menestyksen rakennuspalikoita ja tee unelmistasi totta.

Olet lämpimästi tervetullut Lupausten Portaiden Sisäpiiriin! Menestyjien klubi muuttaa haaveilun ja unelmoinnin todeksi.

 • Et pelkää myöntää, että elämällä on paljon tarjottavaa.
 • Olet päättäväinen ja viimeistelet aloittamasi asiat.
 • Haluat kasvaa henkilökohtaisesti ja ammatillisesti.
 • Olet valmis sitoutumaan kehitykseen ja tekemään tarvittavat muutokset.
 • Arvostat yhteisön tukea ja haluat ympärillesi kannustavan ja motivoivan ympäristön.
 • Olet valmis omaksumaan uusia näkökulmia ja oppimaan muiden kokemuksista.
 • Haluat saada käytännön työkaluja ja strategioita menestyksen saavuttamiseksi.
 • Olet innokas oppimaan ja avoin muutoksille.
 • Olet valmis hyvästelemään lopullisesti ”en pysty” -asenteen ja löytämään voiman sanoa ”minä pystyn”.
 • Olet valmis ottamaan täyden vastuun elämästäsi ja sitoutumaan matkaasi.
 • Näet Sisäpiirin sijoituksena tulevaisuuteesi.
 • Haluat tietää mikä on onnistumisen salaisuus, ja ottaa onnistumisen periaatteet käyttöösi.
 • Sinulla on asenne, että osaat jo kaiken tarvittavan.
 • Olet jumissa tarinassa, jonka mukaan et voi menestyä tälläkään kertaa.
 • Et ole valmis sitoutumaan muutokseen ja tekemään työtä omien tavoitteidesi saavuttamiseksi.
 • Etsit nopeita ja helppoja ratkaisuja ongelmiisi etkä ole valmis tekemään pysyviä muutoksia elämässäsi.
 • Et ole valmis ottamaan vastuuta omasta kehityksestäsi ja haluat jonkun muun tekevän työn puolestasi.
 • Et ole avoin uusille näkökulmille.
 • Etsit jotain, mikä tekisi tämän työn puolestasi.
 • Odotat parhainta mahdollista ajankohtaa muutokseen.

Minulla on ollut selkeä visio Lupausten Portaiden alkumetreiltä asti. Haluan lisätä iloa, onnea, tyytyväisyyttä ja hyvinvointia maailmaan.

Menestyjien Klubi – Lupausten Portaiden Sisäpiiri on merkittävä askel kohti tätä visiota. Se toimii sinulle porttina unelmien ja upeiden mahdollisuuksien saavuttamiseen.

Viime vuosien aikana olen koonnut kaiken tarvittavan menestyksen saavuttamiseksi. Nyt on aika jakaa rohkeasti kaikki elämän opit ja saavutukset.

Menestyjien Klubi on kokonaisvaltainen onnistumisen konsepti, johon kutsun sinut mukaan.

Tee unelmistasi totta – Sisäpiiri on avain niiden saavuttamiseen. Onnistumisen salaisuus ja menestyksen periaatteet ovat ulottuvillasi.

Sinun on tarkoitus kokea tyytyväisyyttä, onnea ja nautintoa elämässäsi.

Kun kohtaat haasteita, tyytyväisyys ja luottamus elämään voivat heikentyä. Arjesta saattaa tulla jatkuvaa ponnistelua ja selviytymistaistelua. Tämä voi tehdä elämästä entistäkin haastavampaa.

Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaiseksi oma tulevaisuutemme muodostuu, sillä rakennamme sitä joka päivä. Tämä totuus saattaa usein olla vaikea sisäistää. Kuitenkin se mitä päätät tehdä tänään vaikuttaa tulevaisuuteesi.

On tärkeää tiedostaa, että myös se, mitä jätät tekemättä, vaikuttaa tulevaisuuteesi.

Jos haluat tehdä muutoksia elämääsi ja saavuttaa itsellesi tärkeitä tavoitteita, keskity tekemään niitä asioita, jotka vievät sinut kohti haluamaasi lopputulosta.

Muutos alkaa jokaisesta meistä itsestämme.

Sisäpiiriläisenä saat käyttöösi kaiken tarvittavan muutoksen tekemiseen, voit hyvin ja lisäät tyytyväisyyttä sekä onnellisuutta elämässäsi. Säteilet positiivista energiaa ja hehkut innostusta ja elinvoimaa.

Sisäpiiriläisenä olet merkittävä osa niitä, jotka työskentelevät kohti valoisampaa ja parempaa maailmaa.

Tavoittele haluamaasi tulevaisuutta ja astu unelmien ja mahdollisuuksien portaille. Sillä siitä on kyse Lupausten Portaiden Sisäpiirissä.

 • Opit luomaan selkeitä ja motivoivia tavoitteita sekä ottamaan käyttöön helppoja ja tehokkaita rutiineja niiden saavuttamiseksi.
 • Opit hallitsemaan aikaasi ja resurssejasi tehokkaasti sekä ottamaan vastuuta omasta menestyksestäsi.
 • Opit ylläpitämään korkeaa motivaatiotasoa ja käsittelemään vastoinkäymisiä matkallasi kohti tavoitteita.
 • Opit kommunikoimaan tehokkaasti erilaisten ihmisten kanssa sekä rakentamaan ja ylläpitämään positiivisia ihmissuhteita.
 • Opit kehittämään henkistä vahvuutta ja rakentamaan kestävää itseluottamusta menestyksesi perustaksi.
 • Opit käyttämään menestyksen työkaluja arjessasi ja saavutat tavoitteesi ja haluamasi asiat.

Se ei ole salaisuus, että saat Sisäpiiriläisenä täyden pääsyn kaikkiin Lupausten Portaiden Onnistumisen työkaluihin. Tulet saamaan käyttöösi…

 • Kaikki verkkokurssit.
 • Kaikki eKirjat ja oppaat.
 • Kaikki em. sisältyvät bonukset ja päivitykset.
 • Kaikki kursseihin liittyvät tallenteet ja koulutukset.
 • Sisäpiiriläisenä saat käyttöösi myös kaikki tulevat verkkokurssit, eKirjat ja oppaat.
 • Ja tämä Onnistumisen kokonaisuus yhdellä kertamaksulla ilman lisäkustannuksia.

Sinulla on mahdollisuus hyödyntää materiaaleja oman aikataulusi mukaisesti, sillä ne ovat käytettävissäsi kurssialustalla ympäri vuorokauden, joka päivä.

Kurssialusta toimii nettiselaimen takana, jonne pääset kirjautumaan sähköpostiosoitteellasi ja haluamallasi salasanalla. Salasanan voit muuttaa ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Voit tietysti hankkia haluamasi verkkokurssin, eKirjan tai oppaan yksittäin tässä vaiheessa. Sisäpiiriläisenä saat kuitenkin täyden käyttöoikeuden kaikkiin sisältöihin yhdellä kertamaksulla edullisemmin.

Kertamaksu kattaa kaiken, sekä nykyiset, että tulevat Onnistumisen työkalut.

Sisäpiiriin liityt helposti mukaan maksamalla liittymismaksun. Liittymismaksu on KERTAMAKSU.

Yhdellä maksulla saat täyden käyttöoikeuden, koko Onnistumisen paketin.

Liittyessäsi saat automaattisesti myös postituslistan jäsenyyden. Saat jatkossa ajankohtaisia tietoja suoraan sähköpostiisi ja ensimmäisten joukossa tiedon, kun uusia tuotteita on lisätty käyttöösi tai materiaaleja päivitetty.

Tietenkin saat myös lisää vinkkejä ja työkaluja menestykseen.

Ota ohjat omiin käsiisi ja löydä oma supervoimasi. Voit saavuttaa menestyksesi ja tehdä tavoitteistasi totta.

eKirja 30 päivää menestyksen merellä: Teet tavoitteet todeksi ja kultaat oman onnistumisesi polun. Arvo 44€.

Astu polulle menestykseen ja omaksi onnistumisen periaatteet. Saat käyttöösi menestyksen avaimet, joiden avulla voit saavuttaa haluamiasi tuloksia. Menestyminen ei vaadi rakettitiedettä eikä erikoisosaamista. Voit saavuttaa menestystä käyttämällä eKirjan yksinkertaisia ja helppoja työkaluja. Arvo 44€.

Jos voisit muuttaa yhden asian elämässäsi juuri nyt, mikä olisi valintasi: onnellisuus, menestys vai rakkaus? Va onko raha listallasi ensimmäisenä?

Mutta miksi tyytyä muuttamaan vain yhtä asiaa, kun voit parantaa kaikkia näitä tämän oppaan työkalujen avulla. Vapauta itsesi rahahuolista ja nauti elämästä täysillä – näin teet sen! Arvo 44€.

Vaikka puhutaan manifestoinnista, kyse on omista ajatuksista ja konkreettisestä tekemisestä ja niiden vaikutus haluamaasi lopputulokseen..

Manifestoi unelmasi tämän käsikirjan työkalujen avulla. Kerron sinulle salaisuudet unelmiesi toteuttamiseen. Arvo 44€.

Rakenna menestyksellesi vankka perusta, jotta onnistuminen on kestävällä pohjalla. Toimimalla näin saavutat pysyviä tuloksia ja varmistat, ettet joudu palaamaan takaisin lähtöpisteeseen.

Pienet asiat ovat avain onnistumiseen. Tällä kurssilla saat perustaidot onnistumiseen. Arvo 47€.

Rakkaus ja onnellisuus ovat tunteita, jotka muuttavat elämäsi suunnan.

Astu polulle, joka johtaa onnellisuuden ja tyytyväisyyden lisääntymiseen elämässäsi. Arvo 77€.
Bonuksena Unelmien toteuttamisen minikurssi, arvo 47€.

Matka itseesi vie syvemmälle ymmärrykseen omasta itsestä, omista tunteista ja tarpeista sekä omasta potentiaalista. Kurssi tarjoaa harjoituksia, tehtäviä ja opastusta, jotka auttavat tunnistamaan omat vahvuutesi ja voimavarat sekä löytämään keinot niiden hyödyntämiseksi elämässäsi.

Kurssilla saat välineet, jotka opastavat sinut kohti menestystäsi. Arvo 97€.

Onko painonhallinta ollut vaikea alue, joka aiheuttaa jatkuvaa stressiä ja pettymystä? Voit saavuttaa pysyviä tuloksia ilman laihdutuskuureja tai herkkulakkoja.

Voit päästä eroon makeanhimosta ja turhasta napostelusta helppojen ja yksinkertaisten työkalujen avulla. Arvo 47€.

Kuvittele itsesi onnistumisen magneettina, vetämässä puoleesi kaiken sen hyvän, mitä elämällä on tarjottavana. Miltä sinusta tuntuisi?

Seuraavan kolmen kuukauden aikana teet oman läpimurtosi ja sinusta kuoriutuu onnistumisen magneetti. Tee oma läpimurtosi ja saavuta haluamasi asiat elämääsi. Arvo 247€.

Kurssi auttaa sinua ottamaan askeleet kohti taloudellista vapautta. Saat tiekartan ja askelmerkit, joiden avulla etenet kohti haluamiasi tavoitteita.

Kurssi avautuu Sisäpiirissä syksyllä -24. Arvo 97€.

Astu matkalle kohti henkistä kasvua, kohti syvempää itsetuntemusta, jossa elät rakkaudessa ja kiitollisuudessa.

Oivallusten aarrearkku on inspiroiva henkisen kasvun matka. Kurssi avautuu Sisäpiirissä vuoden -24 aikana. Arvo 97€.

Ajanhallinnan verkkokurssi antaa työkalut aikasyöppöjen torjuntaan ja kiireen kesytykseen.

Kurssi avautuu Sisäpiirissä syksyllä -24. Arvo 97€.

Akatemia on 12 kuukauden mittainen tavoitteiden koulutus.

Akatemia tarjoaa konkreettisia työkaluja ja ohjausta matkallasi kohti unelmiesi saavuttamista. Tämä ohjelma inspiroi sinua ja ohjaa askel askeleelta kohti menestystä, auttaen sinua muuttamaan unelmasi todellisuudeksi. Avautuu Sisäpiirissä syksyllä -24. Arvo 1.164€.

Sisäpiiri on tällä hetkellä pilottivaiheessa. Pilottivaiheessa haluan varmistaa, että kaikki toimii moitteettomasti.

 • Tekniseltä kannalta tämä merkitsee, että maksutoiminnot ja maksuvaihtoehdot toimivat moitteettomasti ja joustavasti.
 • Kurssialustan osalta tämä tarkoittaa, että kaikki kurssit avautuvat ongelmitta käyttöösi, ja pääset sukeltamaan menestyksen saloihin.
 • Materiaalin osalta tämä tarkoittaa, että myöhemmin avautuvat materiaalit ovat siinä vaiheessa, että saat ne käyttöösi.

Koska Menestyjien Klubi on laaja kokonaisuus, on todennäköistä, että jotkin asiat saattavat vaatia hienosäätöä. Sinä olet avainasemassa, koska en vielä tiedä, mikä asia tarkalleen ottaen vaatii säätöä.

Ja siksi Sisäpiiri on pilottivaiheessa.

Menestyjien Klubi on pilottivaiheessa ja mitä aikaisemmassa vaiheessa liityt mukaan, sitä edullisemmin pääset osalliseksi. Ja rohkenisin sanoa, että alkuvaiheessa se on jopa poikkeuksellisen edullista.

Turvalliset pankkipainikkeet; Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo ja Siirto.

Korttimaksuina Visa ja MasterCard. Maksut varmennetaan käyttäen korttiyhtiöiden varmennusmenetelmiä.

OP Lasku on joustava, luotettava ja turvallinen maksutapa.
Saat 45 päivää korotonta maksuaikaa sekä mahdollisuuden erämaksuun
Se ei sisällä piilokuluja.

30 päivää korotonta maksuaikaa ostoksille. Voit lyhentää luottoa itsellesi sopivalla tavalla: erissä tai kokonaan. Luottoa voi hakea ostohetkellä. Kuukausierään sisältyy laskutuspalkkio 5€, ja erissä maksaessa nimelliskorko OP-prime + 9,50 %. 

Hinta on voimassa siihen saakka, kunnes pilottivaihe päättyy ja kaikki materiaalit ovat saatavilla.
Sen jälkeen hinta nousee lopulliseen arvoon.

Hinta sis. alv 24%.
Alennuskoodit eivät käy Pilottivaiheessa, eikä siitä makseta kanta-asiakasetuaSisäpiiriin ei sisälly tyytyväisyystakuuta, sillä saat Onnistumisen materiaalit heti käyttöösi.

Jos havaitsemme väärinkäytöksiä tai materiaalien luvatonta jakamista tai kopioimista, jäsenyytesi voidaan peruuttaa.

Valittavanasi on useita maksuvaihtoehtoja. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa maksun yhteydessä.

Tässä ei ole mitään, mikä estäisi sinua liittymästä mukaan. Liittymismaksu on kertamaksu ja Sisäpiirin jäsenyys todellakin avaa sinulle ainutlaatuiset mahdollisuudet.

Opit mikä on Onnistumisen salaisuus ja otat käyttöösi sen periaatteet.

Saat kaikki Lupausten Portaiden Onnistumiseen liittyvät työkalut ja askelmerkit. Ja mitä aikaisemmassa vaiheessa tulet mukaan Sisäpiiriin, sitä enemmän hyödyt. Onnistumisen salaisuus ja sen menestyksen periaatteet ovat käytössäsi koko elämäsi ajan.

Joten …

Jos haluat mennä eteenpäin ja saavuttaa itsellesi tärkeitä asioita, se on nyt helpompaa kuin koskaan. Menestyjien Klubi odottaa sinua.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, kun klikkaan linkistä ja ilmoittaudun mukaan?

Painikkeesta pääset verkkokauppaan, jossa voit maksaa Sisäpiirin liittymismaksun haluamallasi maksutavalla. Kun maksusi on kirjautunut, saat välittömästi sähköpostiisi kuitin maksusta ja ohjeet siitä, miten pääset kirjautumaan kurssialustalle ja aloittamaan Onnistumisen polulla. Kurssialustalle kirjautumiseen tarvitset ainoastaan toimivan sähköpostiosoitteen sekä internet-yhteyden.

Kuinka kauan minulla on pääsy materiaaleihin?

Materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti, joten voit edetä niissä oman aikataulusi mukaan.

Paljonko opiskelu vaatii aikaa?

Voit käydä materiaalit läpi omassa tahdissasi ja sinulle sopivalla aikataululla. Saat niistä itsellesi juuri niin paljon kuin sijoitat niihin.

Onko Sisäpiirissä Virpin henkilökohtainen tuki?

KYLLÄ! Sisäpiiri on matkasi kohti saavutettuja tavoitteita ja unelmiesi toteutumista Virpin ohjauksessa. Tarjoan sinulle kaiken tarvittavan muutosten luomiseksi. Voit suunnitella aikataulusi itse ja käydä materiaalit läpi sekä katsella tallenteita omassa tahdissasi. Voit myös esittää kysymyksesi missä vaiheessa tahansa, ja vastaan niihin.

Jos tämä ei toimi, saanko rahani takaisin?

Saat pääsyn Onnistumisen materiaaleihin heti Sisäpiirin liittymismaksun maksamisen jälkeen. Koska kyse ei ole yksittäisestä kurssista tai e-kirjasta, vaan kokonaisuudesta, johon sisältyy jatkuva käyttöoikeus ja ohjaus, liittymismaksulla ei ole palautusoikeutta.

Voitko taata minulle haluamiani tuloksia?

Jos päätät tehdä muutoksen ja omistautua täysin sille, seuraten antamiani onnistumisen työkaluja, olen täysin vakuuttunut siitä, että saavutat tavoitteesi ja teet unelmistasi totta. Mutta jos et tee työtä itsesi ja oman onnistumisesi mahdollistamiseksi, en voi taata tuloksia. Työ, jonka teet itsesi kanssa, riippuu sinusta. Sisäpiirissä astut Onnistumisen polulle, matkalle, jolla muutat elämäsi! Kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestasi, vain SINÄ voit sen tehdä! Jos olet valmis tekemään työn, elämäsi tulee muuttumaan, sen voin luvata.

Kuinka tämä poikkeaa muista kursseista ja valmennuksista?

Sisäpiirissä saat P-A-L-J-O-N enemmän kuin yhden kurssin tai e-kirjan, jotka vain raapaisevat pintaa ja saattavat jättää sinut kaipaamaan enemmän. Saat kaiken tarvittavan. Ainoa asia, mitä sinun tarvitsee tehdä, on ottaa antamani työkalut ja neuvot käyttöön omassa arjessasi.

Voinko maksaa osissa tai pankin kautta?

Kyllä! Voit valita monista eri maksuvaihtoehdoista sen, joka sopii sinulle parhaiten. Valitse haluamasi vaihtoehto verkkokaupassa. Jos tarvitset apua ilmoittautumiseen, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen info@lupaustenportaat.fi

Entä jos mieleeni nousee kysyttävää tai en pääse eteenpäin?

Voit kysyä mieltäsi askarruttavista asioista, omaan etenemiseesi ja kurssimateriaalien läpikäymiseen liittyvistä asioista koska tahansa lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen info@lupaustenportaat.fi.

Sinua saattaa mietityttää, miten tämä kerta eroaa aiemmista… Pelkäät ehkä sijoittavasi ”taas yhteen ohjelmaan” näkemättä konkreettisia tuloksia…

Sinun täytyy olla valmis tekemään se työ, joka onnistumisesi edellyttää. Sinun täytyy uskoa, että elämällä on sinulle enemmän annettavaa ja olla valmis tekemään tarvittava työ päästäksesi haluamaasi pisteeseen.

Vaikka emme välttämättä vielä tunne toisiamme, voin luvata, että Lupausten Portaiden Sisäpiiri tarjoaa sinulle työkalut, tuen ja resurssit, jotta voit muuttaa elämäsi ja toteuttaa unelmasi.

Tämä ei ole vain yksi koulutus lisää, jossa saatetaan jättää kertomatta, mitä oikeasti tarvitaan onnistumiseen. Yhdellä maksulla saat kaiken, myös tulevat koulutukset ja kurssit.

Lupausten Portaiden Sisäpiiri on täysi kokonaisuus, ja saat elinikäisen 24/7 pääsyn materiaaleihin.

Tule kokemaan, mitä tapahtuu elämässäsi, kun otat Onnistumisen periaatteet käyttöösi.

Menestyjien Klubi toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Sisäpiiriin.

onnistumisen salaisuus