Muuttamalla ajatusmaailmaa löydät avaimet onneen, menestykseen ja rakkauteen… myös rahaan.

Jos rahaa on vaikea saada, johtuu se siitä, ettei näe mahdollisuuksia ympärillä. Ajatukset keskittyvät rahaan ja siihen, että rahaa on vaikea saada.

Muuttamalla ajatusmaailmaasi löydät avaimet onneen, menestykseen ja rakkauteen… ja myös rahaan.

Olet ainutlaatuinen, mutta silti sinut on opetettu ajattelemaan samalla tavalla kuten kaikki muutkin…

👎 Sinut on ehdollistettu ajattelemaan, että on rahaa on vaikea saada, eikä rahaa ole ikinä riittävästi. 

👎 Sinulle on opetettu, että menestyminen tarkoittaa pysymistä tylsässä työssä. Jotta saat kuukausittaisen palkan, joudut olemaan työssä, josta et enää nauti.

👎 Sinut on opetettu jaksamaan jopa omien voimavarojen kustannuksella, korvauksena ainoastaan haasteet omassa hyvinvoinnissa.

👎 Olet oppinut uskomaan, että itsensä kuunteleminen ja omien syvimpien toiveiden toteuttaminen vie rahattomuuteen.

👎 Uskot, että vain harvat onnistuvat.

👎 Olet oppinut, että raha vaikeuttaa elämää ja aiheuttaa riitoja sekä mykkäkouluja.

👎 Sinut on ohjelmoitu mukautumaan muiden ihmisten odotuksiin. Ikään kuin on ainoastaan yksi tapa olla onnellinen ja menestyvä. Ainoastaan silloin kun on rahaa, voi olla tyytyväinen itseensä ja omaan elämäänsä…

Totuus on kuitenkin se, että meistä jokainen on erilainen. Ja meidän jokaisen elämä on erilainen. 

Mutta se on faktaa, että jokainen kuitenkin tarvitsee rahaa.

Se tapa, miten meidät on opetettu suhtautumaan rahaan, on johtanut meidät vääriin töihin, väärien ihmisten seuraan ja epäonnistuneisiin kokeiluihin.

❤️ Olet ainutlaatuinen ja ansaitset elää tyytyväistä ja onnellista elämää.

Se tarkoittaa, ettei sinun ole tarkoitettu kärvistelemään rahan kanssa. Eikä menettämään yöuntasi miettien raha-asioita, terveydestä puhumattakaan.

Sinun on tarkoitus nauttia elämästä. Ja se on todennäköisempää silloin, kun suhteesi rahaan on luottavainen ja rento.

Löytääksesi tuon rentouden, tulee sinulla olla selkeä ja helppo kartta etenemiseen. Kartan avulla huomaat kuinka voit vaikuttaa elämääsi sen jokaisessa kurvissa.

Kun ymmärrät ajatuksiasi ja raha-asioiden taustalla olevia uskomuksia, alkaa elämäsi muuttumaan haluamaasi suuntaan.

Huomaat, että rahatilanne tarkoittaa paljon muutakin kuin paljonko sinulla on rahaa käytettävissä.  

Meillä jokaisella on omat haasteemme. Joskus haasteet ovat pieniä ja joskus ne tuntuvat ylitsepääsemättömiltä. 

Vaikeassa tilanteessa voi olla vaikea uskoa ja luottaa siihen, että asiaan löytyy ratkaisu. Tai sitä, että tilanne on muutettavissa.

Usein nimittäin mielessämme on ainoastaan yksi ainoa keino tilanteen muuttamiseksi. Ja kun tämä keino ei toimi halutusti, menetämme toivomme ja samalla uskon itseemme ja omaan onnistumiseemme.

Silloin onnistuminen on huomattavasti vaikeampaa.

💫 OPAS RENTOON RAHASUHTEESEEN

Oppaan testatut oivallukset ovat auttaneet jo monia ihmisiä.
Muutaman minuutin kuluttua sinä voit olla yksi heistä.
BONUKSENA: Onnistumisen puuttuva palanen (ovh 44€)

🤔 Miten sinä suhtaudut rahaan?

Suhteesi rahaan kertoo sinulle MIKSI koet tiettyjä haasteita.

Oppaan avulla pääset tärkeiden asioiden äärelle. Tiedät MITKÄ valinnat ohjaavat sinua kohti onnistumista ja MITÄ valintoja tulisi tehdä.

Meillä ihmisillä on tapana jumittua samoihin asioihin.

Toistamme samoja toimintamalleja päivistä, kuukausista ja vuosista toiseen, vaikka tekeminen ei vie sinne minne haluaa. Jojo-laihduttaminen, samat haasteet ihmissuhteissa ja rahaongelmat ovat hyviä esimerkkejä tästä.

Joten mikäli käytössäsi olevat tavat ja keinot eivät tuo haluttuja tuloksia, on syytä tehdä jotakin eri tavalla. 

💫 Opas rentoon rahasuhteeseen & BONUS: Onnistumisen puuttuva palanen -opas ovat ”match made in heaven”.

Oppaiden avulla löydät rentouden ja tyytyväisyyden elämääsi.  

Kun astut onnistumisen polulle, hämmästyt niistä oivalluksista, joita saat matkasi aikana. Tulet hämmästymään kuinka helposti voit tehdä parempia valintoja luodaksesi haluamasi tulevaisuuden.

Olen auttanut ihmisiä (ja yrityksiä) saavuttamaan tavoitteitaan jo lähes neljän vuosikymmenen ajan, mutta viimeisten 5 vuoden aikana olen ällistynyt mitä tapahtuu, kun esteet oman onnistumisen edestä poistetaan pysyvästi.

Ja nyt jaan näitä elämää muuttavia oivalluksia kanssasi.

Kun opit sukeltamaan syvemmälle onnistumiseen, voit… 

🤩 Luottaa itseesi ja siihen mitä teet.

Teet valintoja sen perusteella, mikä on sinulle parasta, etkä siten mitä muut sinulta odottavat.

🤩 Opit haasteista ja virheistä.

Ymmärrät miksi elämääsi tulee haasteita ja osaat kääntää ne onnistumiseksi.

🤩 Osaat olla kiitollinen.

Opit arvostamaan itseäsi ja elämääsi sekä kohtaamiasi haasteita. Vaikka haluat lisää rahaa, rakkautta ja terveyttä, osaat olla kiitollinen kaikesta mitä sinulla jo on.

🤩 Opit päästämään irti peloistasi.

Tiedät miksi sinulla on tiettyjä pelkoja ja opit käsittelemään ne. Tiedät miten toimit, kun pelko nousee tiellesi esteeksi.

🤩 Opit rakastamaan itseäsi.

Tiedät mitkä asiat tekevät sinut iloiseksi ja onnelliseksi. Teet valintoja, jotka ovat linjassa itsesi kanssa ja kaukana kaaoksesta tai jatkuvista draamoista.

🤩 Uskallat olla oma itsesi.

Olet tyytyväinen itseesi ja omaan elämääsi. Uskallat olla oma ainutlaatuinen itsesi. Samalla kun ymmärrät itseäsi, ymmärrät myös muita paremmin. Elämässäsi on vähemmän ristiriitoja ja ihmissuhteesi parantuvat.

Jos haluat rennomman rahasuhteen, sinun on ymmärrettävä omat syvimmät toiveesi.
Nämä oppaat näyttävät sinulle tien.

Oppaiden avulla voit parantaa kaikkia elämäsi alueita – uraasi, taloutta, ihmissuhteita, onnellisuutta ja terveyttä.

Oppaiden avulla opit mm.

👍 Mikä merkitys ajatuksillasi on omaan onnistumiseesi.

Kun huomaat mikä merkitys omilla ajatuksillasi on nykyhetkeen, voit muuttaa tilanteen. Sinun ei vielä tarvitse tietää miten sen teet, kerron sen sinulle.

👍 Saat onnistumisen oivalluksia.

Kun kuuntelet itseäsi ja omia syvimpiä toiveitasi, alkaa mieleesi juolahtamaan oivalluksia. Kun uskallat luottaa omaan sisäiseen ääneesi, teet valintoja jotka vievät sinua kohti haluamaasi. Jokaisella oivalluksella on oma tärkeä paikkansa onnistumisen polullasi.

👍 Näet enemmän mahdollisuuksia.

Kun ajatukset keskittyvät haasteisiin, emme näe ympärillä olevia mahdollisuuksia. Kun keskität ajatuksesi ratkaisuihin, alat näkemään mahdollisuuksia ympärilläsi yhä enemmän ja enemmän. Sinulla on rajoittamaton potentiaali, joten älä rajoita enää itseäsi, vaan vapauta se käyttöösi.

👍 Etenet suunnitelmallisesti.

Mikään muutos ei tapahdu yhdessä yössä, eikä asiasta toiseen poukkoileminen vie minnekään. Muutos tarvitsee aina oman aikansa ja tiettyjen asioiden toistamista. Joskus asiat loksahtavat nopeammin paikoilleen ja joskus taas joutuu odottamaan onnistumista pidemmän aikaa. Kun tiedät mikä on päämääräsi, tiedät mitä sinun tulee tehdä onnistuaksesi ja pysyäksesi onnistumisen polulla. Tiedät myös mitä sinun tulee välttää.

👍 Parannat ihmissuhteitasi.

Sinä olet onnistumisesi avain. Kuuntelemalla itseäsi, parannat suhdetta itseesi. Parantamalla suhdetta itseesi parannat suhdetta myös muihin ihmisiin.

👍 Et tarvitse rakettitiedettä.

Onnistuminen ei vaadi rakettitiedettä, monimutkaisia kaavioita, eikä edes tiettyä tutkintoa tai ammattia. Onnistuminen vaatii ainoastaan tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessasi. Saat käyttöösi yksinkertaiset ja helpot työkalut, joita jokainen osaa ja pystyy käyttämään. Huomaat, että kyse on lopulta hyvin yksinkertaisista ja arkisista asioista.

virpi silonsaari vsidea

Hei, olen Virpi Silonsaari, aivan tavallinen nainen, äiti ja vaimo.

Lähes neljänkymmenen vuoden ajan olen auttanut ihmisiä (ja yrityksiä) saavuttamaan tavoitteitaan. Auttaessani muita unohdin itseni ja jouduin kantapään kautta opettelemaan tiettyjä asioita. Omakohtaisten kokemusten kautta olen pystynyt auttamaan asiakkaitani vieläkin paremmin.

Auttaessani olen huomannut, että tietyt ajatusmallit, uskomukset ja kokemukset estävät meitä saavuttamasta haluamiamme asioita. Intohimoni on auttaa ihmisiä ymmärtämään itseään ja omaa merkitystään onnistumisen palapelissä. Annan yksinkertaisia käytännön työkaluja, joita on helppo käyttää omassa arjessa.  Aloita siis jo tänään. Saat oppaat käyttöösi heti tästä.

Usein kysytyt kysymykset

Vastasin niihin kysymyksiin, joita saan eniten. Mikäli joku asia jää vielä vastausta vaille, niin lähetä minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi

Kenelle opas on tarkoitettu?

Tämä opas on niille, jotka kärvistelevät rahaan liittyvien asioiden kanssa. Oppaan työkalut ja toimintamallit on helppoja kenen tahansa oppia.

Hyödynkö tästä mitenkään, jos raha-asiani ovat kunnossa?

Ehdottomasti. Oppaan sisältö antaa eväitä paljon muuhunkin kuin rahaan. Voit hyödyntää oppeja elämän eri osa-alueilla.

Onko rahat takaisin -takuuta?

Kyllä! Olen varma, että hyödyt oppimistasi asioista ja oppaan työkaluista. Jos olet kuitenkin jostain syystä tyytymätön ostokseesi, saat 7 päivän 100%:n tyytyväisyystakuun.

Missä muodossa opas on? 

Opas on pdf-muodossa. Voit ladata oppaan säilyttääksesi sen ikuisesti. Voit myös tulostaa sen halutessasi.

Miten saan oppaan?

Löydät oppaan heti maksusi jälkeen kurssialustalta https://kurssit.lupaustenportaat.fi jonne saat tunnukset maksun yhteydessä. Alustalta löydät aina viimeisimmän version.
Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanan voit vaihtaa ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Miten saan bonuksen?

Bonus löytyy kurssialustalta heti ostosi jälkeen yhdessä oppaasi kanssa. Voit ladata sen heti käyttöösi.

Mitä maksuvaihtoehtoja on käytössä?

Olen iloinen siitä, että voin tarjota sinulle useita eri maksuvaihtoehtoja. Voit valita maksun haluamallasi pankkipainikkeella. Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Kun haluat ostoksellesi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja kun haluat maksaa erissä, on käytössäsi Joustoraha ja OP-tililuotto. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail.