raha-ja-rento-rahasuhde

aiheuttaako raha huolia? Vapauta itsesi rahahuolista ja nauti elämästä täysillä – Näin teet sen!

Jos voisit muuttaa yhden asian elämässäsi taikasauvallasi juuri nyt, mihin suuntaisit sen voiman: onnellisuuteen, menestykseen vai rakkauteen? Va onko raha listallasi ensimmäisenä?

Mutta miksi tyytyä muuttamaan vain yhtä asiaa, kun voit parantaa kaikkia näitä?

Rahalla on merkittävä vaikutus siihen, miten koemme elämämme, miten selviämme arjen haasteista ja miten näemme itsellemme asetetut rajat. Stressaava rahatilanne voi heijastua negatiivisesti kaikille elämänalueille.

Se voi estää meitä tekemästä asioita, joita todella haluamme. Se voi rajoittaa meitä menemästä minne sydän haluaa.

Ja se voi tehdä mahdottomaksi hankkia niitä asioita, joita tarvitsemme tai haluamme.

Elämä voi tuntua synkältä, kun raha aiheuttaa jatkuvaa taakkaa ja rajoituksia.

Saattaa olla, että mielessäsi leijailee toiveita paremmasta rahatilanteesta. Saatat harjoittaa meditointia ja luoda unelmakarttoja, samalla kuitenkin tunnustaen, että raha voi olla ongelma elämässäsi.

Saattaa olla, että ajattelet rahan olevan hankalasti saavutettavissa tai ettet yksinkertaisesti kykene hankkimaan niitä asioita, joita haluaisit. Ehkä tuntuu, että lisärahan saaminen on mahdotonta.

Ja totta on, että nämä ajatukset voivat olla vallitsevia mielessäsi. Mutta ne ovat totta vain niin kauan, kunnes päätät muuttaa näkökulmaasi.

Useilla meistä on rajoittavia uskomuksia rahaan liittyen, jotka estävät meitä näkemästä rahan neutraalina välineenä.

Tämä on ymmärrettävää, sillä raha voi aiheuttaa monenlaisia haasteita: se saattaa rasittaa parisuhdetta, synnyttää riitoja ja stressiä, luoda tunteen riittämättömyydestä ja jopa johtaa masennukseen.

Kuitenkaan ongelma ei ole itse rahassa.

Se mihin keskityt lisääntyy.

Kun keskitymme jatkuvasti haasteisiin ja puutteisiin, huomaamme niitä entistä enemmän ympärillämme. Tämä voi johtaa valitettavaan kierteeseen, jossa löydämme itsemme töistä, suhteista ja tilanteista, jotka eivät todella palvele meitä.

Päivästä toiseen samat toimintamallit on käytössä, vaikka tulos ei olekaan haluamamme. Tällöin saattaa tuntua, että olemme ajautuneet väärään suuntaan.

Kuitenkin yhden asian muuttaminen voi avata oven onneen, menestykseen ja rakkauteen – myös taloudellisesti. Tämä voi olla voimakas oivallus, jonka myötä voimme astua uusiin mahdollisuuksiin.

Kun teemme sisäistä työtä ja vapaudumme menneisyyden kahleista, voimme keskittyä vahvemmin niihin upeisiin mahdollisuuksiin, jotka ovat ulottuvillamme.

Oletko ansassa tylsässä työssä vain palkan vuoksi? Tuntuuko siltä, että olet loukussa työssä, josta et enää nauti?

Pyöritätkö arkea eteenpäin omien voimavarojesi kustannuksella? Koetko jatkuvaa uupumusta ja huonolaatuista unta?

Oletko menettänyt kosketuksen omiin syvimpiin toiveisiisi ja unelmiisi?

Petytkö jatkuvasti itseesi, kun et löydä ratkaisua tilanteeseesi? Tuntuuko siltä, että onnistuminen on vain harvojen etuoikeus, ja että se ei ole mahdollista sinulle?

Saattaa olla, että uskot onnellisuutesi olevan sidoksissa tiettyyn rahasummaan, ja että ilman sitä elämä on haastavaa ja epäonnistunutta.

Olet ehkä huomannut, että raha tuo monimutkaisuutta elämääsi ja vaikuttaa negatiivisesti ihmissuhteisiisi, synnyttäen riitoja, stressiä ja luottamuksen puutetta.

Saattaa tuntua siltä, että voit vasta saavuttaa tyytyväisyyden itseesi ja elämääsi, kun sinulla on tietty summa rahaa. Muutoin koet elämäsi vaikeaksi ja jollain tavalla epäonnistuneeksi.

Sinulla on oikeus nauttia tyydyttävästä ja onnellisesta elämästä. Ja raha on yksi osa sitä.

 • Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kärsiä rahahuolista. Ei pitäisi olla tarpeen menettää yöunia tai terveyttä huolehtiessasi raha-asioista, mutta moni tekee juuri niin.
 • Sinun on tarkoitus nauttia elämästäsi täysillä.
 • On vaikeaa nauttia elämästä, jos rahahuolet painavat mieltäsi jatkuvasti.
 • Elämästä voi nauttia enemmän, kun suhteesi rahaan on stressitön ja luottavainen. Tämä voi tuoda mukanaan tunteen vapauden ja rauhan.
 • Rentouden löytäminen voi olla haasteellista, mutta se on mahdollista.
 • Selkeät ja helpot askeleet voivat auttaa sinua saavuttamaan rentouden suhteen rahaan. Kun sinulla on kartta, jonka avulla voit edetä, voit vaikuttaa elämääsi positiivisesti.
 • Voit saavuttaa vaurautta kaikilla elämäsi osa-alueilla.

Älä anna haasteiden hallita elämääsi jäämällä niiden pauloihin.

Jokaisella meistä on omat haasteemme, jotka voivat vaihdella pienistä suuriin ja jopa ylitsepääsemättömiltä tuntuvista. Vaikeissa tilanteissa itsetunto ja usko omiin kykyihin asetetaan koetukselle. Saattaa olla vaikeaa luottaa siihen, että ratkaisu haasteeseen on olemassa tai että tilanne voi muuttua.

Monesti meillä on mielessämme vain yksi tapa yrittää ratkaista ongelma, ja jos se ei onnistu, menetämme toivomme ja luottamuksemme itseemme.

Onnistuminen vaikeissa tilanteissa voi olla haastavaa, mutta kun aloitat matkan kohti menestystä, huomaat, että rento suhde rahaan merkitsee paljon enemmän kuin pelkkä rahamäärä.

Älä anna nykytilanteen rajoittaa sinua liikaa. Muista, että voit muuttaa tilanteen suuntaa haluamaasi suuntaan. Keskity positiivisen lopputuloksen visioimiseen ja pyri kohti sitä luottavaisin mielin.

Pidä kiinni visiostasi ja uskosi siihen, että voit onnistua.

mitä raha merkitsee sinulle? Millainen on nykyinen suhteesi rahaan?

 • Sinun suhteesi rahaan heijastaa sitä, miksi koet tiettyjä haasteita.
 • Rento rahasuhde -opas auttaa sinua syventymään olennaisiin asioihin.
 • Ohjaan sinut askel askeleelta selvittämään, mitä muutoksia haluat elämääsi ja autan sinua toteuttamaan ne.
 • Oppaan avulla tutustut itseesi, ymmärrät tarpeesi ja halusi paremmin ja saat enemmän aikaa itsellesi ilman syyllisyyttä.
 • Oppaan työkalut auttavat sinua tuntemaan olosi vapautuneeksi, luottavaiseksi, levolliseksi ja tasapainoiseksi.
 • Jos aiemmat keinot eivät ole tuottaneet haluttuja tuloksia, on aika kokeilla jotain uutta.
 • Sallimalla itsesi nauttia matkastasi voit edetä iloisemmin ja tehokkaammin.
 • Päästä irti suorittamisesta ja tuo iloa ajatuksiisi ja askeleihisi.
 • Aseta selkeämpiä rajoja itsellesi ja muille, jotta voit käyttää aikaasi enemmän niihin asioihin, jotka ovat sinulle todella tärkeitä ja inspiroivia.

💫 ONNISTUMISEN KAKSI RAHAOPASTA YHDEN HINNALLA!

Vapauta itsesi liiallisesta ajattelusta, mikä voi vain jumittaa sinut entistäkin tiukemmin paikoillesi. Pystyt tekemään tarvittavan muutoksen ja saavuttamaan haluamasi tavoitteen.

Muutaman minuutin kuluttua saatat jo olla matkalla kohti menestystä.

RenTO rahasuhDE-EKIRJA & Bonus: Onnistumisen puuttuva palanen – täydellinen yhdistelmä!

Nämä kaksi menestyksen rahaopasta vievät sinut kohti rentoutta ja tyytyväisyyttä elämässäsi. Niiden tarjoamien työkalujen avulla saavutat ne asiat, joita kaipaat ja haluat elämässäsi.

Astuessasi Onnistumisen polulle, huomaat matkasi varrella saamasi oivallukset. Hämmästyt siitä, kuinka helposti voit luoda haluamasi tulevaisuuden.

Olen auttanut ihmisiä (ja yrityksiä) saavuttamaan tavoitteitaan lähes neljän vuosikymmenen ajan. Olen todella hämmästynyt siitä, mitä tapahtuu, kun esteet oman onnistumisen tieltä poistetaan pysyvästi.

Ja nyt jaan kanssasi näitä elämää mullistavia oivalluksia.

Syvemmälle Onnistumisen Syövereihin: Tämä Tarkoittaa…

Yksi esteistäsi eteenpäin pääsemisessä voi olla epämääräisyys. Määrätietoisuuden puuttuessa edistyminen voi tuntua vaikealta. Muista, että voit muuttaa tilanteen pelkällä päättäväisyydellä! Selkeytä ajatuksiasi vahvistamalla omia tavoitteitasi. Kun tiedät, mitä todella haluat, voit luottaa sen saavuttamiseen.

Älä tuomitse itseäsi tai nykyistä tilannetta, sillä kaikki on vielä kesken. Luota positiiviseen lopputulokseen ja siihen, että olet matkalla kohti sitä. 

Menneisyys tai nykyhetki eivät määrittele lopputulostasi. Keskity upeisiin mahdollisuuksiin, jotka ovat edessäsi, ja muista, että kaikki on mahdollista! Anna itsellesi lupa unelmoida entistäkin suuremmin ja vahvemmin, ja selkiytä suunta, johon olet matkalla.

Rohkenet toteuttaa ne asiat, jotka tunnistat tarpeellisiksi ja hyödyllisiksi. Seuraat rohkeasti suunnitelmiasi ja etenet määrätietoisesti. Sen sijaan että jäisit liiallisen ajattelun ansaan, selkiytät seuraavia askeleitasi ja kuljet eteenpäin rohkeasti.

Muista, että luottamus on paras voimavara edistymiseen. Opit päästämään irti tarpeettomasta kiirehtimisestä ja suorittamisesta, mikä vahvistaa uskoasi omaan elämääsi. Se, mitä koet, on olennaista upean etenemisesi kannalta.

Sinulla on täysi luottamus omaan upeaan kykyysi saavuttaa tavoitteesi. Tuet visioitasi ja unelmiasi vahvasti, päästäen samalla irti ulkopuolisista näkemyksistä ja mielipiteistä. Tiedät olevasi matkalla kohti menestystä ja koet jokaisen kokemuksen osana tätä polkua. Uskosi omiin mahdollisuuksiisi vahvistuu jatkuvasti. Positiivinen asenteesi ja vankka luottamuksesi kuljettavat sinua eteenpäin, ja tuovat mukanaan kaiken tarvittavan menestymiseen.

Niiden avulla voit parantaa kaikkia elämäsi osa-alueita: uraa, taloutta, ihmissuhteita, onnellisuutta ja terveyttä.

Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa. Voit valita pankkipainikkeella, mobiililla( MobilePay, Pivo ja Siirto). Kun haluat ostoksellesi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja kun haluat maksaa erissä, on käytössäsi Joustoraha ja OP-tililuotto.

Olen niin varma työkalujen toimivuudesta, että annan sinulle 7 päivän täyden tyytyväisyystakuun. Se tarkoittaa sitä, että mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, palautan kaikki rahasi. Reilua, eikö vain?

raha -ekirjojen avulla opit muun muassa:

Havainnoimalla omien ajatustesi ja uskomustesi vaikutusta nykyhetkeen, avaat oven muutokselle. Sinun ei tarvitse vielä tietää, miten tämän teet – ohjaan sinut askel askeleelta kohti muutosta

Kun annat tilaa omille syvimpien toiveidesi äänille, mielesi alkaa pulputa oivalluksia. Rohkealla päätökselläsi luottaa sisäiseen ääneesi teet valintoja, jotka ohjaavat sinua kohti tavoitteitasi. Jokaisella oivalluksella on merkityksensä onnistumisen matkallasi.

Kun keskitymme haasteisiin, saattaa ympärillämme olevat mahdollisuudet jäädä huomaamatta. Mutta kun suuntaamme ajatuksemme ratkaisuihin, avautuu ympärillämme yhä enemmän mahdollisuuksia. Sinussa piilee rajaton potentiaali, ja sen vapauttaminen on avain menestykseen.

Muutos ei tapahdu välittömästi, eikä jatkuva hyppiminen asiasta toiseen johda mihinkään. Muutokseen tarvitaan aikaa ja tiettyjen toimenpiteiden systemaattista toistamista. Välillä asiat loksahtavat nopeasti paikoilleen, kun taas toisinaan on odotettava pidempäänkin ennen kuin onnistuminen saavutetaan. Kun tiedät selkeästi päämääräsi, tunnet tarvittavat toimenpiteet menestyäksesi ja pysyäksesi oikealla polulla. Samalla tunnistat myös ne asiat, joita tulee välttää.

Sinä olet avain omaan menestykseesi. Kuuntelemalla itseäsi, parannat suhdettasi itseesi, mikä puolestaan vaikuttaa myönteisesti suhteisiisi muihin ihmisiin. Huomaat hyvinvointisi kohenevan, tunnet itsesi energisemmäksi ja olet läsnäolevampi niin itsellesi kuin läheisillesikin. Löydät itsesi uudelleen ja voit elää juuri sellaista elämää, jota sydämesi syvimmässä haluaa.

Vaikka puhumme rahasta, menestyminen ei edellytä rakettitiedettä, monimutkaisia kaavioita tai tiettyä tutkintoa tai ammattia. Onnistuminen vaatii vain tiettyjen asioiden tekemistä jokapäiväisessä elämässäsi. Tarjoan sinulle helppokäyttöisiä ja yksinkertaisia työkaluja, joita kuka tahansa voi käyttää. Tulet huomaamaan, että menestyminen on loppujen lopuksi hyvin yksinkertaista ja arkista.


Minulla on ratkaisu!

Olen kehittänyt helppokäyttöisiä ja yksinkertaisia työkaluja, jotka auttavat sinua kohti haluamaasi päämäärää. Menestys ei vaadi rakettitiedettä – se vaatii vain tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessasi. Löydät näistä oppaista helpot ja vaivattomat keinot menestyä rahaan liittyvissä tavoitteissasi.

Tule mukaan ja huomaa, että menestyminen on loppujen lopuksi yllättävän yksinkertaista!

virpi silonsaari vsidea

Hei, olen Virpi Silonsaari, aivan tavallinen nainen, äiti ja vaimo, Lupausten Portaiden valmentaja ja PersonalTrainer.

Neljän vuosikymmenen ajan olen ohjannut ihmisiä ja yrityksiä kohti tavoitteitaan. Oma matkani auttajana on opettanut minulle arvokkaita läksyjä: löytääkseni tasapainon auttamisen ja omien tarpeideni välillä. Henkilökohtaisten kokemusteni myötä olen kyennyt tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin laadukkaampaa apua.

Työskennellessäni ihmisten kanssa olen havainnut, että tiettyjen ajatusmallien, uskomusten ja kokemusten varjot voivat estää meitä saavuttamasta tavoitteitamme ja muuttamasta elämäämme. Intohimoni on auttaa ihmisiä ymmärtämään itseään ja heidän merkitystään oman menestyksen palapelissä. Tarjoan yksinkertaisia käytännön työkaluja, joita kuka tahansa voi soveltaa omassa elämässään. Aloita matkasi jo tänään – saat oppaat käyttöösi välittömästi täältä.

Usein kysytyt kysymykset

Olen vastannut usein esitettyihin kysymyksiin. Jos jokin asia vielä askarruttaa mielessäsi, lähetä viesti osoitteeseen info(at)lupaustenportaat.fi, niin autan mielelläni!

Kenelle opas on tarkoitettu?

Tämä opas on suunniteltu niille, jotka kamppailevat rahaan liittyvien asioiden kanssa. Oppaan työkalut ja toimintamallit ovat helppoja omaksua kenelle tahansa.

Hyödynkö tästä mitenkään, jos raha -asiani ovat kunnossa?

Ehdottomasti. Oppaan sisältö tarjoaa hyödyllisiä ohjeita ja oivalluksia, jotka voivat hyödyttää sinua monilla elämän osa-alueilla. Voit soveltaa oppien opetuksia ja periaatteita niin uralla, ihmissuhteissa, terveydessä kuin henkilökohtaisessa kasvussakin.

Onko Rahat takaisin -takuuta?

Kyllä! Olen vakuuttunut siitä, että tulet hyötymään oppaassa esitetyistä tiedoista ja käytännön työkaluista. Mikäli kuitenkin huomaat olevasi jostain syystä tyytymätön ostokseesi, tarjoamme täyden 100%:n tyytyväisyystakuun 7 päivän ajaksi.

Missä muodossa opas on? 

Opas on saatavilla PDF-muodossa, joten voit ladata sen ja säilyttää sen ikuisesti. Lisäksi voit halutessasi tulostaa sen helpottaaksesi käyttöäsi.

Miten saan oppaan?

Saat oppaan välittömästi maksun suoritettuasi kurssialustalta osoitteesta https://kurssit.lupaustenportaat.fi. Saat tunnukset alustalle maksun yhteydessä, ja voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi. Salasanan voit vaihtaa ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Kurssialustalta löydät aina viimeisimmän version oppaasta.

Miten saan bonuksen?

Bonuksena saatavilla oleva materiaali on saatavilla kurssialustalta heti ostoksen tekemisen jälkeen yhdessä oppaan kanssa. Voit ladata sen välittömästi käyttöösi.

Mitä maksuvaihtoehtoja on käytössä?

Olen iloinen voidessani tarjota sinulle useita erilaisia maksuvaihtoehtoja. Voit valita maksutavan helposti haluamallasi pankkipainikkeella. Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Jos haluat maksulle pidemmän maksuajan, voit valita OP-laskun. Ja jos haluat maksaa ostoksesi erissä, voit käyttää Joustorahaa tai OP-tililuottoa. Voit valita haluamasi maksutavan verkkokaupassa. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Tarvitsetko lisätietoja / onko sinulla ongelmia verkkokaupassa?

Jos sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit lähettää viestiä osoitteeseen info(at)lupaustenportaat.fi