oletko onnellinen ja tyytyväinen?

Soljuuko elämäsi ihanasti ja helposti? Vai yritätkö sammutella tulipaloja samalla kun elämässä olevat haasteet saavat elämänilon häviämään ja sinut tuntemaan itsesi epäonnistuneeksi ja riittämättömäksi? Mitä merkitystä elämääsi olisi, jos saisit käyttöösi avaimet onnellisuuteen?

Elämä muuttuu, kun astuu onnellisuuteen, usein kuitenkin omat ajatuksemme ja tunteet estävät meitä olemasta onnellisia ja tyytyväisiä. Epäilemme omia mahdollisuuksia saavuttaa haluamiamme asioita.

Onnellisuus ja taianomaisuus merkitsevät eri ihmisille eri asioita. Toiselle se voi tarkoittaa seikkailuja ja vapautta, toiselle rauhallista perhe-elämää, kolmannelle avustustyötä ulkomailla, neljännelle taloudellista menestystä ja viidennelle jotain aivan muuta tai näitä kaikkia.

Tarkoittaa onnellisuus sinulle mitä tahansa, on tärkeää, että rakennat sellaisen elämän, joka vastaa omia toiveitasi, tarpeitasi ja unelmiasi.

aloita muutos ja löydä avaimet onnellisuuteen.

Jos et ole tyytyväinen nykyhetkeen ja toivot muutoksia, tulee sinun tehdä päätös ja aloittaa tekemään haluamiasi muutoksia elämässäsi. Sitoudu tekemääsi päätökseen ja ole valmis tekemään niitä asioita, joita haluamasi lopputulos tarvitsee. Sinun ei tarvitse ottaa isoja askelia, eikä muuttaa koko elämääsi, vaan jokainen ottamasi pieni askel vie sinua lähemmäksi tavoitettasi.

On tärkeää luottaa itseensä ja omaan onnistumiseen. Usein onnistumisen kompastuskivenä on kuitenkin se, ettemme uskalla tehdä niitä asioita, jotka tekevät unelmistamme totta. Emme ole riittävän rohkeita astuaksemme pois omalta mukavuusalueelta, niistä tutuista ja turvallisista tavoista ja toimintamalleista, jotka eivät tuo haluamiamme tuloksia.

Jos haluat muutosta, ole rohkea ja luota itseesi – sinulla on voima tehdä omista unelmistasi totta. On aika ottaa käyttöön avaimet onnellisuuteen.

Onnistumisen matka alkaa päätöksestäsi lähteä toteuttamaan haluamaasi muutosta. On tärkeää tiedostaa, että jos jatkat samalla tavalla kuin tähän asti, mikään ei muutu. Jos saamasi tulokset eivät tyydytä sinua ja haluat muutosta, sinun tulee toimia toisin. Sinun on tehtävä jotakin eri tavalla, sillä jatkamalla samalla kaavalla, saat ainoastaan samoja tuloksia kuin ennenkin.

Ja vaikka olisit tyytyväinen ja onnellinen elämääsi, on aina mahdollista tehdä elämästä vieläkin upeampaa. Voit astua syvemmälle onnellisuuteen.

miten löydät avaimet onnellisuuteen?

Ensimmäinen askeleesi on tunnistaa tekijät, jotka jollakin tasolla estävät sinua saavuttamasta haluamiasi tavoitteita. Niitä voi olla vaikea hahmottaa ja usein se vaatiikin pysähtymistä ja perinpohjaista analysointia, sillä toimimme oletusten ja uskomusten pohjalta.

Oletukset ja uskomukset saavat meitä tekemään virhearvioita ja johtavat usein epäonnistumisiin. Jos ei tiedä tarkalleen mikä asia haasteen taustalla vaikuttaa, on onnistuminen vaikeampaa. Silloin korjaamme ainoastaan oireita, mutta emme käsittele ongelman juurisyytä.

Kun tiedostat, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi, on helpompaa suunnata konkreettinen tekeminen kohti haluttua lopputulosta. Tietämättömyys voi olla yksi asia, joka pitää sinut paikoillasi ja estää muutosten tapahtumisen. Usein luulemme, että toimimme oikein ja etenemme oikeaan suuntaan, mutta todellisuudessa tilanne voi olla jopa päinvastainen.

Saattaa tuntua siltä, että syömme terveellisesti ja monipuolisesti ja olemme aktiivisia ja hyväkuntoisia. Kuitenkin todellisuudessa saatamme syödä usein epäterveellistä ruokaa tai herkuttelemme päivittäin. Oma ajatus aktiivisuudesta voi olla sohvalla loikoilu ja kävely auton parkkipaikalle.

Mikäli emme pysähdy miettimään omaa roolia onnistumisen yhtälössä, polskimme samassa tilanteesta kuukaudesta ja jopa vuodesta toiseen.

minkälaista on onnellinen ja tyytyväinen elämä?

Joskus on vaikeaa tunnistaa, tai edes ymmärtää omaa tyytymättömyyttä, vaikka elämässä kaikki näyttäisi olevan hyvin. Kuitenkin tuntuu, että jotakin puuttuu. Tuntuu, että omat unelmat jäävät saavuttamatta, ja arki puuduttaa. Tämä voi entisestään lisätä alakulon ja jopa masennuksen tunnetta.

Jokainen meistä kantaa mukanaan menneisyyden tapahtumia ja kokemuksia. Ne vaikuttavat nykyhetkessä siihen, miten suhtaudumme itseemme, ja miten näemme omat kykymme ja mahdollisuutemme. Menneisyyden taakka voi olla merkittävä syy siihen, miksi emme pysty tekemään muutoksia, tai saavuttamaan omia unelmia ja tavoitteita, vaikka into ja halu on suuri.

Menneisyydessä koetut negatiiviset tunteet vaikuttavat arkeen ja elämään vielä aikuisiällä. Mutta ainoastaan siihen asti, kunnes päätät luopua niistä. Se onnistuu ottamalla käyttöön avaimet onnellisuuteen.

Menneisyyden taakan vaikutus nykyhetkeen on iso.

Usein jäämme jumiin negatiivisuuteen ja kohtaamiimme haasteisiin. Jollakin tavalla lamaannumme, emmekä tiedä mitä tulisi tehdä saadaksemme taas langat omiin käsiin. Takertuminen haasteisiin on usein helpompaa kuin niistä irrottautuminen, ja syy siihen on varsin yksinkertainen.

Vaikka olo olisi onneton ja tyytymätön, tuntuu se kuitenkin tutulta ja turvalliselta. Pelko muutoksesta voi olla voimakas ja pelottava ajatus. Tästä syystä monet pysyvät haastavassa elämäntilanteessa, tai tyytyvät olemaan onnettomia ja tyytymättömiä, eivätkä edes lähde tekemään toimenpiteitä tilanteen parantamiseksi.

Pelko siitä, että tilanne pahentuu entisestään voi estää meitä tekemästä muutoksia, vaikka nykyisessä tilanteessa olisi vaikeuksia ja haasteita. Mutta tilanteen ei tarvitse jäädä enää sellaiseksi, sillä sinulla on mahdollisuus lisätä avainnippuusi avaimet onnellisuuteen.

Oletko valmis onnellisuuteen? Oletko valmis tuntemaan itsesi onnelliseksi ja tyytyväiseksi, vaikka ympärilläsi tapahtuisi mitä?

Oletko valmis valjastamaan menestyksen tunteet onnistumisesi voimavaraksi?

Tee päätös olla onnellinen ja tyytyväinen.

Tee päätös olla onnellinen ja tyytyväinen itseesi ja omaan elämääsi. Valjasta nämä tunteet jokapäiväiseen arkeesi ja keskity tekemään asioita, jotka tuovat sinulle iloa ja energiaa. Ja samalla vähennä niitä asioita, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi jollakin tavalla epäonnistuneeksi, heikoksi, pienemmäksi, osaamattomaksi…

Olen täällä auttaakseni sinua tekemään muutoksia, jotka lisäävät elämääsi iloa ja nautintoa, rakkautta ja onnellisuutta. Tuen sinua matkallasi kohti tyytyväistä elämää ja autan sinua saavuttamaan niitä asioista elämääsi, jotka ovat sinulle tärkeitä ja merkityksellisiä.

💫BONUKSENA:
Unelmien toteuttamisen minikurssi (47€)

❤️ Askeleet onnellisuuteen ja kohti tyytyväisempää elämää.
❤️ Onnistumisen työkirjat PDF-muodossa, tallennettavaksi ja tulostettavaksi.
❤️ BONUKSENA:
❤️ Unelmien toteuttamisen minikurssi (arvo 47€)
❤️ Sisältää 3 unelmatyökirjaa ja bonustyökirjan.

Verkkokurssin hinta 77€ (sis. alv 10%).
Olen iloinen siitä, että voin tarjota sinulle useita eri maksuvaihtoehtoja.
Maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit valita maksun haluamallasi pankkipainikkeella.
Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Kun haluat ostoksellesi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja kun haluat maksaa erissä, on käytössäsi Joustoraha ja OP-tililuotto. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

avaimet onnellisuuteen

sinulla on kyky luoda onnellinen elämä.

Haasteellisessa elämäntilanteessa muutoksen tekeminen voi olla haastavaa, vaikka tarve muutokselle olisi ilmeinen. Ymmärrän sen myös omasta kokemuksestani.

On totta, että muutoksen tekeminen voi olla vaikeaa. Syy siihen on usein se, että olemme tottuneet toimimaan tietyllä tavalla. Olemme toistaneet samoja tapoja ja rutiineja vuodesta toiseen, joten ne ovat tallentuneet selkäytimeen ja tulevat automaationa.

Monet tavoistamme ovat automaattisia, ja hyvä niin, sillä arjesta ei tulisi mitään, jos näin ei olisi. Mutta kaikki ei kuitenkaan ole meille hyväksi, sillä iso osa automaattisesti tekemistämme asioista ei tue meitä onnistumisessa. Ne eivät tue meitä siinä, miten näemme ja koemme itsemme tai omat mahdollisuutemme. Ja pahinta onnistumisen ja muutoksen tekemisen kannalta on se, ettemme edes huomaa tätä.

Jokainen muutos vaatii aina poistumista omalta mukavuusalueelta. Sieltä poistuminen ei tunnu mukavalta – se on epämukavaa, kuten nimi kertoo. Emme kuitenkaan pääse eteenpäin, ellemme ole valmiita astumaan epämukavuusalueelle.

Muutos vaatii aina tekemistä jotain eri tavalla. Ja uudella tavalla tekeminen tuntuu alussa vaikealta ja haasteelliselta, jopa pelottavalta. Kannattaa muistaa, että epämukavuus on ainoastaan tunnetila, joka on väliaikainen. Tunne haihtuu samalla tavalla kuin muutkin tunteet, ja pääset hankalan alun jälkeen siirtymään takaisin omalle mukavuusalueelle.

On tärkeää huomioida, että mikäli annat epämukavan tai pelottavan tunteen estää sinua menemästä eteenpäin, joudut kohtaamaan saman asian (ja samat epämiellyttävät tunteet) myös myöhemmin. Todellisuudessa niin kauan kunnes ratkaiset edessäsi olevan asian, sillä kehittyminen ja oppiminen on asia, joka vie meitä eteenpäin Onnistumisen polulla.

Kun pohdit omaa unelmaasi tai haluamaasi muutosta, tarkoittaa se jonkinlaista muutosta nykytilanteeseen. Sinun tulee tehdä asioita eri tavalla kuin ennen, jotta haluamasi muutos voisi tapahtua. Jos jatkat samalla tavalla kuin tähänkin asti, et saa aikaan muutosta. Sinun ei tarvitse tehdä matkaasi kuitenkaan yksin.

Usein meillä on taipumus ajatella, että emme voi muuttaa omaa elämäämme, tai emme voi vaikuttaa siihen, mitä meille tapahtuu, olivatpa kyseessä haasteet, ongelmat tai vastoinkäymiset. Saattaa tuntua siltä, että nämä asiat ovat osa elämäämme, ja alistumme tilanteeseen ajatellen, ettemme voi tehdä asialle mitään. Että näin olisi tarkoitettu.

Tämä ei kuitenkaan ole totta.

Jokainen meistä voi vaikuttaa omaan elämäänsä joka päivä. Joka päivä meillä on mahdollisuus tehdä asioita eri tavalla kuin edellisenä päivänä. Joka päivä on mahdollisuus ajaa eri reittiä kuin edellisenä päivänä.

Voimme vaikuttaa nykyhetkeen ja omaan tulevaisuuteemme joka päivä ajatusten, sanojen ja tekojen kautta. Joten on tärkeää huomioida mitä ajattelee, mitä puhuu ja mitä tekee.

yksi onnellisuuden pisara voi mullistaa koko elämän.

Usein ajattelemme, että saavuttaaksemme omat unelmamme meidän täytyy tehdä suuria muutoksia elämässämme, ja kääntää kaikki asiat ylösalaisin. Totuus on kuitenkin se, että voimme parantaa elämänlaatuamme jo pienillä ja varsin yksinkertaisilla muutoksilla.

Yksikin pieni muutos voi muuttaa koko elämän.

Meillä jokaisella on käytössämme valtava voima, joka auttaa meitä tekemään tarvittavat muutokset. Valitettavasti monet eivät hyödynnä tätä voimaa täysimääräisesti, ja toiset eivät edes tiedosta sen olemassaoloa. Olen täällä auttaakseni sinua löytämään tämän potentiaalisi ja hyödyntämään sitä, jotta voit saavuttaa omat unelmasi, ja tekemään elämästäsi juuri sellaista kuin haluat.

Kuulostaa upealta, eikö totta? Eikä tämä ole pelkkää sanahelinää, vaan täyttä totta.

Lähdetään yhdessä rakentamaan tulevaisuuttasi sellaiseksi kuin haluat sen olevan – täynnä ihmeitä ja taianomaisia hetkiä. Se onnistuu astumalla Onnistumisen polulle ja tulemalla mukaan Avaimet onnellisuuteen -verkkokurssille.

💫 BONUKSENA:
Unelmien toteuttamisen minikurssi (47€)

❤️ Askeleet onnellisuuteen ja tyytyväisempään elämään.
❤️ Onnistumisen työkirjat PDF-muodossa, tallennettavaksi ja tulostettavaksi.
💫 BONUKSENA:
❤️ Unelmien toteuttamisen minikurssi (arvo 47€)
❤️ Sisältää 3 unelmatyökirjaa ja bonustyökirjan.

Avaimet onnellisuuteen -verkkokurssin hinta 77€ (sis. alv 10%).
Olen iloinen siitä, että voin tarjota sinulle useita eri maksuvaihtoehtoja.
Maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit valita maksun haluamallasi pankkipainikkeella.
Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Kun haluat ostoksellesi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja kun haluat maksaa erissä, on käytössäsi Joustoraha ja OP-tililuotto. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

avaimet onnellisuuteen

Kuinka tyytyväinen olet elämääsi asteikolla 1 – 10?

Kysymys voi vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta vastaaminen siihen voi olla monimutkaista. Toisaalta vastaaminen voi olla myös helppoa.

Saattaa olla, että sanomme olevamme onnellisia, mutta samalla mielessä pyörii kaikki ne asiat, jotka eivät ole kohdallaan, on kyse sitten itsestämme, parisuhteesta, työstä, kodista, taloudellisesta tilanteesta tai jostakin muusta elämän osa-alueesta.

Toisaalta saatamme myös sanoa, ettemme ole onnellisia. Jos tunnet näin, kannattaa tarkastella elämääsi tarkemmin. Saatat huomata, että asiat ovat kuitenkin oikeastaan aika hyvin. Et ehkä ole vain pysähtynyt pohtimaan asiaa syvällisemmin. Saattaa myös olla, että olet keskittynyt negatiivisiin asioihin, jolloin positiiviset asiat ovat jääneet huomiotta taustalle.

Onnellisuus voi merkitä eri asioita eri ihmisille. Yhdelle se voi tarkoittaa vaurautta, toiselle romanttista rakkautta, kolmannelle uskoa, neljännelle sisäistä ja ulkoista rauhaa, ja viidennelle vaikkapa terveyttä, ja jollekin kaikkea näitä.

Onnellisuus ja tyytyväisyys voi liittyä johonkin edellä mainittuun asiaan, tai se voi olla jotain aivan muuta. Onnellisuuden ja tyytyväisyyden voi löytää monista eri asioista riippuen yksilöstä ja elämäntilanteesta. Kaikilla ihmisillä on kuitenkin halu ottaa käyttöön avaimet onnellisuuteen ja astua tyytyväiseen elämään.

tuovatko raha, rakkaus ja terveys onnellisuutta?

Unelmamme ja tavoitteemme liittyvät usein rahaan, rakkauteen ja terveyteen. Ajattelemme, että raha tuo onnea ja on syy onnellisuuteen. On totta, että raha helpottaa elämää ja mahdollistaa erilaisia asioita. Kuitenkaan raha tai vauraus itsessään ei takaa onnellisuutta. Itse asiassa todellisuus voi olla jopa päinvastainen.

Ihminen voi olla onnellinen ja tyytyväinen elämäänsä, vaikka tilillä olisi sentti rahaa. Mutta jos joutuu jatkuvasti taistelemaan rahan riittävyyden kanssa, se voi tuoda mukanaan katkeruutta ja laskea onnellisuuden tunnetta. Mitä vaikeampaa taloudellisesti on, sitä vähemmän onnelliseksi voi kokea itsensä.

Pelkästään ajattelemalla tilanne ei kuitenkaan muutu, eikä parempaa tilannetta voi odottaa vain toivomalla lottovoittoa. Muutoksen aikaansaamiseksi tarvitaan konkreettisia toimia.

Entäpä rakkaus ja terveys?

Usein ajattelemme, että toinen ihminen tai terveys on tae onnellisuudesta. Samalla tavalla kuin rahaan liittyen, voimme olla onnellisia myös ilman parisuhdetta, ja vaikka terveys tuo haasteita elämään. Ja vastaavasti voimme olla onnettomia ja tyytymättömiä parisuhteessa, tai kipuillessamme hyvinvoinnin haasteiden kourissa.

Pienillä muutoksilla voi olla suuri merkitys. Tärkeintä on aloittaa ja tehdä haluamansa muutos mahdolliseksi.

Jos jatkat samoilla toimintatavoilla ja ajatusmaailmalla kuin tähän asti, tulet saavuttamaan samanlaisia tuloksia kuin tähänkin asti. Mutta jos haluat nähdä muutoksia jossakin asiassa, sinun on tehtävä jotain eri tavalla.

AVAIMET ONNELLISUUTEEN -KURSSI AUTTAA LISÄÄMÄÄN RAKKAUDEN TUNTEITA OMASSA ARJESSA.

Oletko ollut joskus rakastunut? Miltä se tuntuu?

Rakastuneena näkee kaiken vaaleanpunaisten lasien läpi ja kävelee pilvissä. Rakastuneena tuntee itsensä onnelliseksi, mutta samaan aikaan voi kamppailla ristiriitaisten tunteiden kanssa. Onnellisuus synnyttää ajatuksia, jotka pyörivät mielessä, kuten …

  • Voiko rakkaus kestää?
  • Voinko luottaa toiseen?
  • Mitä jos jään yksin?
  • Entä jos sydämeni särkyy?
  • Mitä jos…

Kyse ei ole ainoastaan romanttisesta rakkaudesta kumppanien välillä, vaan yleisestä rakkauden tunteesta. Mitä paremmin hoidat ja vaalit rakkautta itsessäsi ja elämässäsi, sitä vahvempana onnellisuuden tunne kestää. Kun keskityt rakkauden tunteeseen, se heijastuu tekoihin ja vaikuttaa positiivisesti elämääsi monin eri tavoin. Mutta on myös tärkeää tiedostaa, että kaikella on kääntöpuolensa.

Jos antaa negatiivisten ajatusten vallata mielen, se usein lisää negatiivisuutta ja vaikuttaa haitallisesti itsemme lisäksi myös muihin ihmissuhteisiin. Silloin on vaikeampi astua onnellisuuden tunteeseen.

luottamus itseesi heijastuu onnellisuuteen.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että usko ja luottamus liittyvät vahvasti onnellisuuteen ja hyvinvointiin. Tässä yhteydessä ei kyse ole uskonnosta.

Kun luotat siihen, että asiat järjestyvät, voit kokea rauhaa ja uskot tulevaisuuteen. Tällainen levollisuus heijastuu positiivisesti hyvinvointiisi. Myös terveydellä on suuri vaikutus siihen, kuinka onnelliseksi koet itsesi. Jatkuva kipu tai sairaus voivat rajoittaa elämääsi ja vaikuttaa negatiivisesti hyvinvointiisi.

Kivun keskellä tai sen pitkittyessä voi olla haastavaa löytää onnellisuuden tunnetta. On helppo vajota kivun aiheuttamiin rajoitteisiin ja negatiivisiin tunteisiin, ja samalla unohtaa elämän positiiviset puolet. On kuitenkin tärkeää pyrkiä nousemaan kivun yläpuolelle.

Vaikka kärsii kivuista, keskittyminen elämän positiivisiin puoliin auttaa etenemään ja löytämään voimaa vaikeina hetkinä. Tiedän kokemuksesta, että tämä voi tuntua helpommalta sanoa kuin tehdä, mutta se on kuitenkin mahdollista. Jo pienillä ja varsin yksinkertaisilla keinoilla voi löytää polun kohti parempaa oloa ja onnellisempaa tunnetilaa. Onnellisena kivun tunne laimenee ja elämä näyttää valoisammalta.

❤️ Askeleet onnellisuuteen ja kohti tyytyväisempää elämää.
❤️ Onnistumisen työkirjat PDF-muodossa, tallennettavaksi ja tulostettavaksi.
💫 BONUKSENA:
❤️ Unelmien toteuttamisen minikurssi (arvo 47€)
❤️ Sisältää 3 unelmatyökirjaa ja bonustyökirjan.

Avaimet onnellisuuteen -verkkokurssin hinta 77€ (sis. alv 10%).
Olen iloinen siitä, että voin tarjota sinulle useita eri maksuvaihtoehtoja.
Maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit valita maksun haluamallasi pankkipainikkeella.
Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Kun haluat ostoksellesi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja kun haluat maksaa erissä, on käytössäsi Joustoraha ja OP-tililuotto. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

avaimet onnellisuuteen

Kuinka toteuttaa omat unelmat helpommin ja nopeammin?

Et ole ainoa, joka pohtii samaa kysymystä mielessään.

Monet ovat yrittäneet saavuttaa tavoitteitaan ja unelmiaan, osa heistä on onnistunut siinä erinomaisesti, kun taas osa saattaa kokea vain osittaista menestystä. Osa odottaa vielä onnistumistaan.

Vaikka sinusta saattaa tuntua siltä, ettet ole vielä saavuttanut mitään unelmistasi tai tavoitteistasi, todennäköisesti olet kuitenkin saavuttanut jo monia upeita asioita elämässäsi. On tärkeää tunnistaa, että onnistuminen ei aina merkitse suurta ja maata mullistavaa asiaa. Useimmiten se on kuitenkin jotain pientä ja arkipäiväistä.

Keskittyminen omiin ajatuksiin ja luottamus omiin mahdollisuuksiin ovat avainasemassa. Jos keskityt negatiivisiin ajatuksiin tai pelkoihin epäonnistumisesta, ne muuttuvat todellisuudeksi. Sen sijaan positiivinen ajattelu ja luottamus omiin kykyihin auttavat sinua saavuttamaan unelmiasi.

Jokaisella meistä on samanlaiset mahdollisuudet onnistua ja saavuttaa tavoitteemme ja unelmamme. Ongelmana usein on se, että tätä on vaikea uskoa. Jotta usko itseesi ja omaan onnistumiseesi vahvistuu, annan sinulle konkreettisen todisteen tästä ja se kuuluu seuraavasti:

Mikäli joku toinen on onnistunut saavuttamaan sen mitä sinä haluat, on se merkki sinulle siitä, että sama on mahdollista myös itsellesi.

Joten luota itseesi ja omiin kykyihisi onnistua. Sinun ei tarvitse tehdä matkaasi kuitenkaan yksin, sillä saat tarvitsemasi työkalut ja valmiin reitin sinne minne haluat mennä.

mitä tapahtuu, kun teet päätöksen OTTAA AVAIMET ONNELLISUUTEEN KÄYTTÖÖSI?

Mitä tapahtuu, kun teet päätöksen lähteä tekemään haluamaasi muutosta, lähdet tavoittelemaan unelmaasi ja tekemään tavoitteistasi totta?

Tuossa hetkessä olemme vielä kaikki samalla viivalla, mutta päätöksen jälkeen tapahtuu monia asioita, jotka vaikuttavat millainen lopputulos tulee olemaan. Päätöksen jälkeen edessä on kolme erilaista reittivaihtoehtoa ja niissä jokaisessa on erilainen lopputulos.

Reitti 1: Emme tee mitään.

Lähtötelineissä ollessamme kuulemme ainoastaan sanan ”paikoillenne”, ja sen jälkeen ei kuulu enää mitään. Jäämme paikoillemme sen sijaan, että lähtisimme liikkeelle. Emme ole valmiita matkaan, joten emme edes kuule kehoitusta lähteä liikkeelle. Negatiiviset tunteet ja ajatukset epäonnistumisesta estävät meitä aloittamasta matkaa.

Päätöksen tekeminen oli vielä helppoa, mutta sen jälkeen eteenpäin liikkuminen tuntuu vaikealta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jo ensimmäinen askel jää ottamatta. Jäämme lähtötelineisiin, joten tavoitteilla tai unelmilla ei ole edes mahdollisuutta toteutua.

Reitti 2: Aloitamme täysillä.

Lähtötelineistä singottuamme liikkeelle olemme täynnä intoa. Etenemme vauhdikkaasti, ehkä täysillä. Yritämme vähän liikaa. Teemme asioita eri tavalla kuin aiemmin ja etenemme kohti haluamaamme päämäärää, mutta…

Eteen alkaa tulla erilaisia esteitä. Arjen realiteetit astuvat mukaan kuvioihin ja ne vaikeuttavat etenemistä. Muutoksen vaatimat asiat alkavat tuntumaan vaikeilta, eivätkä ne sovi omaan arkeen tai elämäntilanteeseen.

Haasteita kasaantuu ja ajatukset alkavat kääntymään luovuttamisen suuntaan. Herää epäilys siitä, onko kaikki edes vaivan arvoista. Vauhti hidastuu ja eteneminen tyrehtyy kokonaan, ehkä mukavuudenhaluun, erilaisiin pelkoihin, väsymykseen, kiireeseen tai muihin tekijöihin.

Palaamme takaisin alkuun. Se tarkoittaa sitä, että joudumme astumaan lähtötelineisiin uudelleen jossakin sopivassa hetkessä.

Reitti 3: Sitoudumme päätökseen ja etenemme pienin askelin.

Kahdella edellisellä reitillä onnistuminen on vaikeaa, usein jopa mahdotonta, mutta kolmas reitti johtaa onnistumiseen.

Päätös etenemistä on vahvana mielessä, kun lähdemme liikkeelle. Olemme päättäneet saavuttaa tavoitteemme, ja tiedämme mitä muutos vaatii. Lähdemme liikkeelle pienin askelin suunnitelmallisesti tekemällä päivittäin asioita, jotka vievät meitä lähemmäs haluttua päämäärää.

Eteen tulevat haasteet ratkaistaan yksi kerrallaan. Se mahdollistaa oppimisen ja matkan jatkamisen, kunnes saavutamme tavoitteemme. Emme kuitenkaan pysähdy siihen, vaan jatkamme onnistumisen työkalujen käyttämistä, jolloin saavutamme yhä enemmän menestystä.

Matkan varrella saatamme eksyä väärälle polulle, mutta korjaamalla suunnan ja oppimalla virheistämme, pääsemme palaamaan oikealle polulle. Jokaisesta askeleesta voimme ammentaa sen opin, jota oma onnistuminen vaatii. Näiden oppien avulla varmistamme oman menestyksen ja haluttujen tulosten saavuttamisen.

Onnistuminen ei ole mitään rakettitiedettä, eikä se ole sattumaa. Menestys vaatii vain tiettyjen työkalujen ja toimintatapojen käyttämistä omassa arjessa. Meillä jokaisella on samat mahdollisuudet onnistua, joten oletko valmis ottamaan käyttöösi avaimet onnellisuuteen?

OTA KÄYTTÖÖSI AVAIMET ONNELLISUUTEEN JA avaa ovi onnistumiseen.

Tunteet vaikuttavat merkittävästi siihen, miten toimimme ja mitä päätöksiä teemme arjessamme ja elämämme aikana. Negatiivisessa tunnetilassa tehtyjen päätösten ja valintojen laatu on usein heikompaa verrattuna positiiviseen tunnetilaan, jossa teemme yleensä parempia päätöksiä ja valintoja.

On tärkeää ymmärtää, että kolme tunnetta ovat avainasemassa siinä, tuletko onnistumaan vai et. Jokaisella näistä tunteista on vaikutusta siihen, miten toimit ja miten suhtaudut itseesi ja elämässäsi oleviin asioihin.

Avaimet onnellisuuteen -kurssilla opit hyödyntämään näitä tunteita, ja valjastat yhden näistä tunnetiloista tehokkaasti oman onnistumisesi tueksi.

Usein toivomme, että olisi olemassa jonkinlainen pikatie, joka veisi meidät välittömästi kohti menestystä ja onnea. Tämä pikatie voi tuntua onnenpotkulta eteenpäin, mutta samalla se saattaa olla tie, joka vie hyvältä näyttävän alun jälkeen ainoastaan väärään suuntaan.

Useimmat meistä haluaisivat hyödyntää ensimmäistä vaihtoehtoa – sitä onnenpotkua eteenpäin. Se on usein kuitenkin kiertotie, jonka ymmärtää vasta myöhemmin. Siinä vaiheessa, kun on kulkenut jo pitkän matkan ja huomaa kulkeneensa kauemmas niistä asioista, joita haluaa omaan elämäänsä.

Avaimet onnellisuuteen -verkkokurssin työkalut ovat olennaisia unelmien toteuttamisessa. Niiden avulla voit onnistua helpommin ja nopeammin. Se tapahtuu lisäämällä tyytyväisyyttä ja onnellisuutta omaan elämääsi.

Ja se matka voi alkaa tänään.

AVAIMET ONNELLISUUTEEN -KURSSILLA
VALJASTAT MENESTYKSEN TUNTEET ONNISTUMISEN POLTTOAINEEKSI
Hinta: 77€

BONUKSENA:
Unelmien toteuttamisen minikurssi (arvo 47€)

❤️ Askeleet kohti onnellisempaa ja tyytyväisempää elämää.
❤️ Onnistumisen työkirjat PDF-muodossa, tallennettavaksi ja tulostettavaksi.
💫 BONUKSENA:
❤️ Unelmien toteuttamisen minikurssi (arvo 47€)
❤️ Sisältää 3 unelmatyökirjaa ja bonustyökirjan.

Avaimet onnellisuuteen -verkkokurssin hinta 77€ (sis. alv 10%).
Olen iloinen siitä, että voin tarjota sinulle useita eri maksuvaihtoehtoja.
Maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit valita maksun haluamallasi pankkipainikkeella.
Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Kun haluat ostoksellesi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja kun haluat maksaa erissä, on käytössäsi Joustoraha ja OP-tililuotto. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.


avaimet onnellisuuteen

Usein kysytyt kysymykset

Kokosin yhteen vastauksia niihin kysymyksiin, joita saan eniten. Mikäli et löydä vastausta, niin lähetä minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi, autan mielelläni.

Mitä hyötyä minulle on tästä kurssista?

Hyvä kysymys, tähän mennessä en ole vielä tavannut ihmistä, joka ei hyötyisi omassa elämässään tyytyväisyydestä, rakkaudesta ja onnellisuudesta.

Voinko olla varma, että kurssin työkalut toimivat minulla?

Kyllä. Kaikki kurssin tarjoamat työkalut ja toimintamallit ovat perusteltuja yksinkertaisilla periaatteilla, jotka voivat todella muuttaa elämääsi. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että todellinen muutos tapahtuu vasta, kun ryhdyt toimiin ja sovellat näitä periaatteita käytäntöön omassa arjessasi. Lukeminen ja oppiminen ovat ensimmäisiä askelia, mutta todellinen edistys tapahtuu vasta, kun otat nämä opit ja integroit ne osaksi päivittäistä elämääsi. Joten kyllä, kurssimateriaalin lukemisen lisäksi tarvitaan myös aktiivista sitoutumista ja panostusta omalta puoleltasi.

Mitä jos en ehdi opiskella materiaalia?

Jos haluat lisätä tyytyväisyyttä, rakkautta ja onnellisuutta elämääsi, en keksi yhtään syytä, miksi et ehtisi. Yksi avain onnistumiseen on keskittyä tekemään niitä asioita, jotka vievät sinut haluamaasi lopputulokseen. Tämä tarkoittaa, että löydät aina tarvittavan ajan niille asioille, jotka ovat sinulle tärkeitä. Älä enää epäröi, vaan nappaa kurssi ostoskoriin klikkaamalla tästä!

Missä muodossa kurssin materiaali on?

Kurssimateriaali on kirjallisessa muodossa. Materiaaliin sisältyy myös työkirjoja. Ne ovat pdf-muodossa ladattavissa ja tulostettavissa. Pääset aloittamaan heti ilmoittautumisesi jälkeen.

Mistä löydän kurssin materiaalit?

Kurssimateriaali löytyy kurssialustalta osoitteessa https://kurssit.lupaustenportaat.fi käyttäjätunnuksesi ja salasanasi takaa. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanan voit tilata ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Ohjeet kirjautumiseen löydät sähköpostiisi tulevasta kuitista.

Voinko maksaa laskulla?

Olen iloinen siitä, että voin tarjota sinulle useita eri maksuvaihtoehtoja. Voit valita maksun haluamallasi pankkipainikkeella, mobiililla (MobilePay, Pivo ja Siirto). Kun haluat ostoksellesi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja kun haluat maksaa erissä, on käytössäsi Joustoraha ja OP-tililuotto. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Avautuuko koko kurssin materiaali heti?

Kurssi kestää yhden kuukauden. Kurssimateriaalia avautuu kerralla ja voit edetä omassa tahdissa. Toivon, että järjestät itsellesi tarpeeksi aikaa tehdä kurssiin liittyvät työkirjat ja aloittaa onnistuminen vahvalla pohjalla. Bonuskurssi on käytettävissäsi heti maksun suoritettuasi.

Miten saan Bonuskurssin?

Bonuskurssi on valmiina odottamassa sinua kurssialustalla. Voit käydä siihen käsiksi heti, kun maksusi on suoritettu. Älä enää epäröi, vaan nappaa kurssi ostoskoriin klikkaamalla tästä!

Hankin kurssin, mutta en pysty aloittamaan heti.

Kurssi on joustava, ja voit aloittaa sen silloin kun sinulle sopii parhaiten. Materiaalit ovat käytettävissäsi heti ilmoittautumisen jälkeen 24/7 ikuisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Voit palata niihin milloin tahansa, ja kurssin työkalut ovat edelleen yhtä tehokkaita ja hyödyllisiä.

Mitä jos en ole tyytyväinen ostokseeni?

Sinulla ei ole mitään riskiä kurssin hankkimisessa, sillä annan sinulle 7 päivän täyden 100%:n palautusoikeuden. Jos et ole tyytyväinen hankkimaasi kurssiin, palautan rahasi. Älä enää epäröi, vaan nappaa kurssi ostoskoriin klikkaamalla tästä!

Jäikö joku asia vielä askarruttamaan sinua?

Mikäli jäi, niin lähetä minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.