Millainen merkitys onnellisuudella on sinulle? miten määrittelet kokemasi tunteet?

Kuinka määrität onnellisuuden ja taianomaisen elämän omalta kohdaltasi? Mikä tekee elämästäsi onnellisen ja taianomaisen? Miltä tuntuisi astua onnellisuuteen? Miten tunteet vaikuttavat siihen mitkä mahdollisuudet sinulla on saavuttaa tavoitteesi?

Entä mitä muutoksia tarvitsisit tehdä, jotta voisit elää tyytyväistä ja ihmeellistä elämää?

Ihmisille onnellisuus ja taianomaisuus merkitsevät eri asioita. Toiselle se voi tarkoittaa seikkailuja ja vapautta, toiselle rauhallista perhe-elämää, kolmannelle avustustyötä ulkomailla, neljännelle taloudellista menestystä ja viidennelle jotain aivan muuta.

Olitpa sitten kiinnostunut mistä tahansa edellä mainituista tai jostakin ihan muusta, on tärkeää, että rakennat sellaisen elämän, joka vastaa omia toiveitasi ja tarpeitasi.

Sitoudu aloittamaan haluamasi muutos. Löydä tie onnellisuuteen ja seuraa sitä.

Tee päätös ja aloita tekemään haluamiasi muutoksia elämässäsi. Ota ensimmäinen askel kohti tavoitettasi ja sitoudu siihen täysillä. Muista, että jokainen pieni askel vie sinua lähemmäksi haluamaasi muutosta.

Ole rohkea ja luota itseesi – sinulla on voima tehdä unelmistasi totta.

Kaikki alkaa päätöksestäsi lähteä toteuttamaan haluamaasi muutosta. On tärkeää tiedostaa, että jos jatkat samalla polulla kuin tähän asti, mikään ei muutu. Jos haluat nähdä muutoksia elämässäsi, sinun on tehtävä asioita eri tavalla.

Jatkamalla samalla kaavalla saat samat tulokset kuin ennenkin. Jos nykyiset tulokset eivät tyydytä sinua ja haluat muutosta, sinun täytyy toimia toisin.

Vaikka olisitkin tyytyväinen ja onnellinen elämääsi, on aina tilaa tehdä elämästä vieläkin upeampaa. Voit astua vieläkin syvemmälle onnellisuuteen.

Kulje polkua, joka johtaa onnellisuuteen. Mikä on ensimmäinen askel, jonka aiot ottaa?

Ensimmäinen askel on tunnistaa ne tekijät, jotka jollakin tasolla estävät sinua saavuttamasta haluamiasi tavoitteita.

Usein toimimme oletusten ja uskomusten pohjalta, mikä saattaa johtaa virhearvioihin ja epäonnistumisiin. Jos et tiedä tarkalleen, mikä aiheuttaa haasteita tai esteitä, menestyminen voi olla vaikeaa.

Kun tiedostat, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi, on helpompaa suunnata kohti haluttua lopputulosta.

Tietämättömyys voi olla yksi asia, joka pitää sinut paikoillasi ja estää muutosten tapahtumisen. Usein luulemme toimivamme oikein ja etenevämme oikeaan suuntaan, mutta todellisuudessa tilanne voi olla päinvastainen.

Saattaa olla, että meistä itsestämme tuntuu siltä, että syömme terveellisesti ja monipuolisesti ja olemme aktiivisia ja hyväkuntoisia. Kuitenkin todellisuudessa saattaa olla, että syömme usein epäterveellistä ruokaa tai herkuttelemme päivittäin.

Joskus saatamme ärsyyntyä kumppanin, ystävän, työkaverin tai lapsen sanoista tai tekemisistä, emmekä edes pysähdy miettimään, mikä rooli meillä itsellämme oli tilanteessa.

Kaikki tavoittelevat onnea ja tyytyväisyyttä itselleen ja elämäänsä.

Joskus on vaikeaa tunnistaa tai ymmärtää omaa tyytymättömyyttä, vaikka elämässä olisikin kaikki hyvin. Tuntuu kuin jotakin puuttuu, ja vaikka yrittää, omat taidot tuntuvat rajallisilta ja unelmat jäävät saavuttamatta. Tämä voi entisestään lisätä masennuksen tunnetta.

Jokainen meistä kantaa mukanaan menneisyyden tapahtumia ja kokemuksia, jotka vaikuttavat siihen, miten suhtaudumme itseemme ja miten pyrimme saavuttamaan tavoitteitamme ja unelmiamme. Menneisyyden taakka voi olla merkittävä syy siihen, miksi emme pysty saavuttamaan niitä.

Menneisyydessä koetut negatiiviset tunteet vaikuttavat arkeen ja elämään aikuisiällä.

Menneisyyden taakka ja negatiiviset tunteet vaikuttavat nykyhetkeen.

Negatiivisuuteen ja haasteisiin takertuminen on usein helpompaa kuin niistä irrottautuminen.

Vaikka olo olisi onneton ja tyytymätön, se voi tuntua tutulta ja turvalliselta. Pelko muutoksesta voi olla voimakas ja pelottava ajatus. Tästä syystä monet pysyvät haastavassa elämäntilanteessa tai tyytyvät olemaan onnettomia ja tyytymättömiä.

Pelko siitä, että tilanne pahentuu entisestään, estää meitä tekemästä muutoksia, vaikka nykyisessä tilanteessa olisi vaikeuksia ja haasteita.

Mutta tilanteen ei tarvitse jäädä sellaiseksi.

Oletko valmis onnellisuuteen? Oletko valmis valjastamaan menestyksen tunteet onnistumisesi voimavaraksi?

Tee päätös olla onnellinen ja tyytyväinen omaan itseesi ja elämääsi. Valjasta nämä tunteet jokapäiväiseen arkeesi.

Keskity tekemään niitä asioita, jotka tuovat sinulle iloa ja tyydytystä, ja vähennä niitä, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi epäonnistuneeksi tai heikoksi.

Olen täällä auttaakseni sinua tekemään muutoksia, jotka lisäävät nautintoasi omasta itsestäsi ja elämästäsi.

Olen täällä tukemassa sinua matkallasi kohti onnellisuutta ja tyytyväisyyttä, auttaen sinua saavuttamaan ne asiat elämässäsi, jotka ovat sinulle tärkeitä, oli kyse sitten mistä tahansa.

💫BONUKSENA:
Unelmien toteuttamisen minikurssi (47€)

❤️ Neljä askelta onnellisuuteen ja kohti tyytyväisempää elämää.
❤️ Neljä onnistumisen työkirjaa PDF-muodossa, tallennettavaksi ja tulostettavaksi.
❤️ BONUKSENA:
❤️ Unelmien toteuttamisen minikurssi (arvo 47€)
❤️ Sisältää 3 unelmatyökirjaa ja bonustyökirjan.

Verkkokurssin hinta 77€ (sis. alv 10%).
Olen iloinen siitä, että voin tarjota sinulle useita eri maksuvaihtoehtoja.
Maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit valita maksun haluamallasi pankkipainikkeella.
Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Kun haluat ostoksellesi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja kun haluat maksaa erissä, on käytössäsi Joustoraha ja OP-tililuotto. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

mikä on oma supervoimasi? ainutlaatuinen kykysi tai vahvuutesi?

Muutos voi olla haastavaa, ja ymmärrän sen omasta kokemuksestani.

On totta, että muutoksen tekeminen voi olla vaikeaa, koska olemme tottuneet toimimaan tietyllä tavalla vuodesta toiseen. Monet toimintamme ovat automaattisia, ja emme ehkä edes huomaa sitä. Teemme asioita niin tietoisesti kuin tiedostamattammekin.

Jokainen muutos vaatii meiltä aina poistumista omalta mukavuusalueeltamme. Mukavuusalueelta poistuminen ei tunnu mukavalta – se on nimittäin epämukavaa, kuten nimi kertoo.

Kuitenkin tämä epämukavuus on väliaikaista, ja se haihtuu samalla tavalla kuin muutkin tunteet.

Kun pohdit omaa unelmaasi tai haluamaasi muutosta, se tarkoittaa välttämättä jonkinlaista muutosta nykytilanteeseen. Sinun täytyy tehdä asioita eri tavalla kuin ennen, jotta muutos voisi tapahtua.

Jos jatkat samalla tavalla kuin tähänkin asti, et saa aikaan muutosta.

Usein meillä on taipumus ajatella, että emme voi muuttaa omaa elämäämme tai vaikuttaa siihen, mitä meille tapahtuu – olivatpa kyseessä sitten haasteet, ongelmat tai vastoinkäymiset.

Saattaa tuntua siltä, että nämä asiat ovat osa elämäämme, ja saattaa olla, että alistumme tilanteeseen ajatellen, ettemme voi tehdä asialle mitään.

Tämä ei kuitenkaan ole totta.

Jokainen meistä voi vaikuttaa omaan elämäänsä joka päivä. Tämä tapahtuu niin ajatusten, sanojen kuin tekojenkin kautta.

Jo yksi pieni muutos voi mullistaa koko elämän.

Usein ajattelemme, että saavuttaaksemme omat unelmamme meidän täytyy tehdä suuria muutoksia elämässämme ja kääntää kaikki asiat ylösalaisin.

Totuus on kuitenkin se, että voimme parantaa elämänlaatuamme jo pienillä muutoksilla. Yksikin pieni muutos voi vaikuttaa suuresti koko elämäämme.

Meillä jokaisella on valtava potentiaali sisällämme. Tämä voima voi auttaa meitä tekemään tarvittavat muutokset. Valitettavasti monet eivät hyödynnä tätä voimaa täysimääräisesti, ja toiset eivät edes tiedosta sen olemassaoloa.

Olen täällä auttaakseni sinua löytämään ja hyödyntämään tämän potentiaalin, jotta voit saavuttaa omat unelmasi.

Kuulostaa upealta, eikö totta?

Eikä tämä ole pelkkää sanahelinää, vaan todellisuutta.

Lähdetään yhdessä rakentamaan sinun tulevaisuuttasi sellaiseksi kuin haluat sen olevan – täynnä ihmeitä ja taianomaisia hetkiä.

💫 BONUKSENA:
Unelmien toteuttamisen minikurssi (47€)

❤️ Neljä askelta onnellisuuteen ja tyytyväisempään elämään.
❤️ Neljä onnistumisen työkirjaa PDF-muodossa, tallennettavaksi ja tulostettavaksi.
💫 BONUKSENA:
❤️ Unelmien toteuttamisen minikurssi (arvo 47€)
❤️ Sisältää 3 unelmatyökirjaa ja bonustyökirjan.

Verkkokurssin hinta 77€ (sis. alv 10%).
Olen iloinen siitä, että voin tarjota sinulle useita eri maksuvaihtoehtoja.
Maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit valita maksun haluamallasi pankkipainikkeella.
Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Kun haluat ostoksellesi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja kun haluat maksaa erissä, on käytössäsi Joustoraha ja OP-tililuotto. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

Kuinka tyytyväinen olet elämääsi tällä hetkellä?

Kysymys voi vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta vastaaminen siihen voi olla monimutkaista.

Toisaalta se voi olla myös helppoa.

Saattaa olla, että sanomme olevamme onnellisia, mutta samalla mielessämme pyörivät kaikki ne asiat, jotka eivät ole kohdallaan – oli kyse sitten itsestämme, parisuhteesta, työstä, kodista, taloudellisesta tilanteesta tai jostakin muusta elämän osa-alueesta.

Toisaalta voimme myös sanoa, ettemme ole onnellisia.

Jos ajattelet näin, kannattaa tarkastella elämääsi tarkemmin. Saatat huomata, että asiat ovat oikeastaan aika hyvin. Mahdollisesti et ole vain pysähtynyt pohtimaan asiaa syvällisemmin.

Saattaa myös olla, että olet keskittynyt vain negatiivisiin asioihin, jolloin kaikki ne positiiviset asiat ovat jääneet huomiotta taustalle.

Millainen merkitys onnellisuudella on sinulle henkilökohtaisesti?

Onnellisuus voi merkitä eri asioita eri ihmisille. Yhdelle se voi tarkoittaa vaurautta, toiselle romanttista rakkautta, kolmannelle uskoa, neljännelle sisäistä ja ulkoista rauhaa, ja viidennelle vaikkapa terveyttä.

Se voi liittyä johonkin edellä mainittuun asiaan tai olla jotain aivan muuta. Onnellisuutta voi löytää monista eri asioista riippuen yksilöstä ja heidän elämäntilanteestaan.

Usein ajattelemme, että raha tuo onnea ja on syy onnellisuuteen.

On totta, että raha voi helpottaa elämää ja mahdollistaa erilaisia asioita. Kuitenkaan raha tai vauraus itsessään ei takaa pääsyä onnellisuuteen.

Itse asiassa todellisuus voi olla päinvastainen.

Jos joutuu jatkuvasti taistelemaan rahan riittävyyden kanssa, se voi tuoda mukanaan katkeruutta ja laskea onnellisuuden tunnetta. Mitä vaikeampaa taloudellisesti on, sitä vähemmän onnelliseksi voi kokea itsensä.

Pelkästään ajattelemalla tilanne ei kuitenkaan muutu, eikä parempaa tilannetta voi odottaa vain toivomalla tai lottoamalla.

Muutoksen aikaansaamiseksi tarvitaan konkreettisia toimia.

Jos jatkat samoilla toimintatavoilla kuin tähän asti, tulet saavuttamaan samanlaisia tuloksia kuin tähänkin asti. Jos haluat nähdä muutosta jossakin asiassa, sinun on tehtävä jotain eri tavalla.

Pienilläkin muutoksilla voi olla suuri merkitys.

Tärkeintä on aloittaa ja tehdä tarvittava muutos mahdolliseksi.

Rakkaus ilmenee teoissa – tunteet ohjaavat tekojamme.

Miltä tuntuu olla rakastunut?

Rakastuneena tuntee itsensä onnelliseksi, mutta saattaa syntyä ristiriitaisia tunteita, kun miettii, voiko tämä onnellisuus todella kestää.

  • Voiko rakkaus kestää?
  • Voinko luottaa toiseen?
  • Mitä jos jään yksin?
  • Entä jos sydämeni särkyy?
  • Mitä jos…

Kyse ei ole ainoastaan romanttisesta rakkaudesta kumppanien välillä, vaan yleisestä rakkauden tunteesta. Mitä paremmin hoidat ja vaalit rakkautta elämässäsi, sitä vahvempana onnellisuuden tunne kestää.

Kun keskityt rakkauden tunteeseen, se heijastuu tekoihisi ja vaikuttaa positiivisesti elämääsi monin tavoin.

Mutta on myös tärkeää tiedostaa, että kaikella on kääntöpuolensa.

Jos antaa negatiivisten ajatusten vallata mielen, se voi lisätä negatiivisuutta ja haitata sekä itseämme että ihmissuhteitamme. Silloin on vaikeampi astua onnellisuuteen.

Miten luottamus heijastuu onnellisuuteen? Miten eri tunteet vaikuttavat hyvinvointiin?

Tutkimukset ovat osoittaneet, että usko ja luottamus liittyvät vahvasti onnellisuuteen ja hyvinvointiin. Tässä yhteydessä ei kuitenkaan ole kyse uskonnosta.

Kun luotat siihen, että asiat järjestyvät, voit kokea rauhaa mielessäsi ja uskoa tulevaisuuteen. Tällainen levollisuus heijastuu positiivisesti hyvinvointiisi.

Lisäksi terveydellä on suuri vaikutus siihen, kuinka onnelliseksi koet itsesi. Esimerkiksi jatkuva kipu tai sairaus voi rajoittaa elämääsi ja vaikuttaa negatiivisesti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi.

Kivun keskellä tai sen pitkittyessä voi olla haastavaa löytää onnellisuuden tunnetta. On helppo vajota kivun aiheuttamiin haasteisiin ja unohtaa elämän positiiviset puolet. Kuitenkin on tärkeää pyrkiä nousemaan kivun yläpuolelle.

Vaikka kärsisit kivuista, keskittyminen elämäsi positiivisiin puoliin auttaa sinua etenemään ja löytämään voimaa vaikeina hetkinä.

Ymmärrän, että tämä voi tuntua helpommalta sanoa kuin tehdä, mutta se on kuitenkin mahdollista. Jo pienillä ja yksinkertaisilla keinoilla voit löytää polun kohti parempaa oloa.

❤️ Neljä askelta onnellisuuteen ja kohti tyytyväisempää elämää.
❤️ Neljä onnistumisen työkirjaa PDF-muodossa, tallennettavaksi ja tulostettavaksi.
💫 BONUKSENA:
❤️ Unelmien toteuttamisen minikurssi (arvo 47€)
❤️ Sisältää 3 unelmatyökirjaa ja bonustyökirjan.

Verkkokurssin hinta 77€ (sis. alv 10%).
Olen iloinen siitä, että voin tarjota sinulle useita eri maksuvaihtoehtoja.
Maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit valita maksun haluamallasi pankkipainikkeella.
Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Kun haluat ostoksellesi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja kun haluat maksaa erissä, on käytössäsi Joustoraha ja OP-tililuotto. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

Kuinka päästä toteuttamaan omat unelmat kun omat tunteet latistavat intoa?

Monet pohtivat tälläkin hetkellä samaa kysymystä mielessään.

Monet ovat pyrkineet saavuttamaan tavoitteitaan ja unelmiaan, ja osa heistä onnistuu siinä erinomaisesti, kun taas osa saattaa kokea vain osittaista menestystä, ja osa vielä odottaa onnistumistaan.

Vaikka sinusta saattaa tuntua siltä, ettet ole vielä saavuttanut mitään unelmistasi tai tavoitteistasi, todennäköisesti olet kuitenkin saavuttanut jo monia asioita elämässäsi.

On tärkeää tunnistaa, että onnistuminen ei aina merkitse suurta ja maailmaa mullistavaa tapahtumaa. Usein se voi olla jotain pientä ja arkipäiväistä.

Keskittyminen omiin ajatuksiin ja uskominen omiin mahdollisuuksiin ovat avainasemassa. Jos keskityt negatiivisiin ajatuksiin tai pelkoihin epäonnistumisesta, ne voivat tulla todellisuudeksi. Sen sijaan positiivinen ajattelu ja luottamus omiin kykyihin voivat auttaa sinua saavuttamaan unelmiasi.

Jokaisella meistä on samat mahdollisuudet saavuttaa mitä tahansa, vaikka se saattaa tuntua vaikealta uskoa.

Kun aloitamme pyrkimyksen saavuttaa tavoitteita, aloitamme kaikki samalta viivalta.

Mutta päätöksen jälkeen tapahtuu monia asioita, jotka vaikuttavat lopputulokseen. Päätöksen jälkeen kohtaamme usein kolme erilaista reittivaihtoehtoa ja niissä jokaisessa omat tunteet ovat avainasemassa.

1. jäämme paikoillemme sen sijaan, että lähtisimme liikkeelle. negatiiviset tunteet estävät meitä aloittamasta.

Päätöksen tekeminen saattaa olla helppoa, mutta sen jälkeen eteenpäin liikkuminen tuntuu vaikealta.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ensimmäinen askel jää ottamatta. Tämän seurauksena tavoitteella tai unelmalla ei ole edes mahdollisuutta toteutua.

 2. Alkuvaiheessa olemme innokkaita ja täynnä toivoa. tunteet, jotka kuitenkin latistuvat helposti.

Alussa olemme täynnä intoa kuin ilmapallo ja lähdemme liikkeelle vauhdikkaasti. Teemme asioita eri tavalla kuin aiemmin ja etenemme kohti haluamaamme päämäärää, mutta…

Matkan varrella kohtaamme erilaisia haasteita ja arjen realiteetteja, jotka vaikeuttavat etenemistämme. Muutoksen vaatimat asiat alkavat tuntumaan ylivoimaisilta ja sopimattomilta omaan elämäntilanteeseen.

Kun haasteita kasaantuu, ajatukset voivat kääntyä luovuttamisen suuntaan. Saattaa herätä epäilys siitä, onko tämä kaikki vaivan arvoista.

Vauhti hidastuu ja eteneminen tyrehtyy ehkä mukavuudenhaluun, pelkoihin, väsymykseen, kiireeseen tai muihin tekijöihin.

Palaamme takaisin lähtöpisteeseen, jos emme onnistu voittamaan näitä esteitä.

3. Tarkkaan harkittu suunnitelma on merkittävä askel kohti tavoitetta.

Olemme päättäneet saavuttaa tavoitteemme ja tiedämme, mitä muutos vaatii. Lähdemme liikkeelle suunnitelmallisesti tekemällä päivittäin asioita, jotka vievät meitä lähemmäs haluttua päämäärää.

Kohtaamme eteemme tulevat haasteet yksi kerrallaan ja ratkaisemme niitä askel askeleelta. Jatkamme matkaa koko ajan oppien, kunnes saavutamme tavoitteemme. Emme kuitenkaan pysähdy siihen, vaan jatkamme onnistumisen työkalujen käyttämistä, jolloin saavutamme yhä enemmän menestystä.

Joskus matkan varrella saatamme eksyä väärälle polulle, mutta korjaamme suunnan ja opimme virheistämme. Jokaisesta hetkestä ammennamme oppia, joka auttaa meitä varmistamaan oman menestyksemme ja saavuttamaan haluamamme tulokset.

Onnistuminen ei ole mitään rakettitiedettä, joten meillä jokaisella on samat mahdollisuudet onnistua. Menestys vaatii vain tiettyjen työkalujen ja toimintatapojen käyttämistä omassa arjessamme.

tunteet ovat keskeisessä roolissa onnistumisen kannalta.

Tunteet vaikuttavat merkittävästi siihen, miten toimimme ja mitä päätöksiä teemme elämässämme. Negatiivisessa tunnetilassa tehtyjen päätösten ja valintojen laatu voi olla heikompaa verrattuna positiiviseen tunnetilaan, jossa teemme yleensä parempia päätöksiä ja valintoja.

On tärkeää ymmärtää, että kolme tunnetta ovat avainasemassa siinä, onnistummeko vai emme. Jokaisella näistä tunteista on vaikutusta siihen, miten toimimme ja miten suhtaudumme haasteisiin elämässämme.

Kurssilla opit hyödyntämään näitä tunteita ja valjastat yhden näistä tunnetiloista tehokkaasti oman onnistumisesi tueksi.

Toisinaan toivomme, että olisi olemassa jonkinlainen pikatie, joka veisi meidät välittömästi kohti menestystä ja onnea. Tämä pikatie voi tuntua onnenpotkulta eteenpäin, mutta samalla se saattaa olla tie, joka vie meitä väärään suuntaan.

Useimmat meistä haluaisivat hyödyntää ensimmäistä vaihtoehtoa – sitä onnenpotkua eteenpäin.

Avaimet onnellisuuteen -verkkokurssin työkalut ovat olennaisia unelmiemme toteuttamisessa. Niiden avulla voimme auttaa unelmiemme toteutumista helpommin ja nopeammin. Se tapahtuu lisäämällä tyytyväisyyttä ja onnellisuutta omaan elämäämme.

Ja se alkaa jokaisesta meistä itsestämme.

VALJASTA MENESTYKSEN TUNTEET ONNISTUMISEN POLTTOAINEEKSI AVAIMET ONNELLISUUTEEN -KURSSILLA

BONUKSENA:
Unelmien toteuttamisen minikurssi (arvo 47€)

❤️ Neljä askelta kohti onnellisempaa ja tyytyväisempää elämää.
❤️ Neljä onnistumisen työkirjaa PDF-muodossa, tallennettavaksi ja tulostettavaksi.
💫 BONUKSENA:
❤️ Unelmien toteuttamisen minikurssi (arvo 47€)
❤️ Sisältää 3 unelmatyökirjaa ja bonustyökirjan.

Verkkokurssin hinta 77€ (sis. alv 10%).
Olen iloinen siitä, että voin tarjota sinulle useita eri maksuvaihtoehtoja.
Maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit valita maksun haluamallasi pankkipainikkeella.
Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Kun haluat ostoksellesi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja kun haluat maksaa erissä, on käytössäsi Joustoraha ja OP-tililuotto. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.


virpi silonsaari vsidea

Olen Virpi Silonsaari, Lupausten Portaiden valmentaja ja Personal Trainer.

Usein ajattelemme, että onnellisuus ja tyytyväisyys tulevat ulkopuoleltamme. Tavoittelemme asioita, jotka lopulta eivät ole edes meille merkityksellisiä, unohtaen samalla tärkeimmän – itsemme. Mitä tyytyväisempi olet itseesi, sitä tyytyväisempi olet elämääsi ja sitä onnellisemmaksi tunnet itsesi. Tällöin on huomattavasti helpompaa nauttia elämästä ja kaikista siihen liittyvistä hetkistä. Onnellisuus ja rakkaus ovat ne tunteet, joita lisäämällä omaan elämääsi pystyt saavuttamaan mitä tahansa haluat.

Olen täällä auttamassa sinua saamaan tarvittavat työkalut onnellisuuteen elämässäsi. Tervetuloa mukaan kurssille!

Usein kysytyt kysymykset

Kokosin yhteen vastauksia niihin kysymyksiin, joita saan eniten. Mikäli et löydä vastausta, niin lähetä minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi, autan mielelläni.

Mitä hyötyä minulle on tästä kurssista?

Hyvä kysymys, tähän mennessä en ole vielä tavannut ihmistä, joka ei hyötyisi omassa elämässään enemmän tyytyväisyydestä, rakkaudesta ja onnellisuudesta.

Voinko olla varma, että kurssin työkalut toimivat minulla?

Kyllä. Kaikki kurssin tarjoamat työkalut ja toimintamallit ovat perusteltuja yksinkertaisilla periaatteilla, jotka voivat todella muuttaa elämääsi. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että todellinen muutos tapahtuu vasta, kun ryhdyt toimiin ja sovellat näitä periaatteita käytäntöön omassa arjessasi. Lukeminen ja oppiminen ovat ensimmäisiä askelia, mutta todellinen edistys tapahtuu vasta, kun otat nämä opit ja integroit ne osaksi päivittäistä elämääsi. Joten kyllä, kurssimateriaalin lukemisen lisäksi tarvitaan myös aktiivista sitoutumista ja panostusta omalta puoleltasi.

Mitä jos en ehdi opiskella materiaalia?

Jos haluat lisätä tyytyväisyyttä, rakkautta ja onnellisuutta elämääsi, en keksi yhtään syytä, miksi et ehtisi. Yksi avain onnistumiseen on keskittyä tekemään niitä asioita, jotka vievät sinut haluamaasi lopputulokseen. Tämä tarkoittaa, että löydät aina tarvittavan ajan niille asioille, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Missä muodossa kurssin materiaali on?

Kurssimateriaali on kirjallisessa muodossa. Materiaaliin sisältyy myös työkirjoja. Ne ovat pdf-muodossa ladattavissa ja tulostettavissa.

Mistä löydän kurssin materiaalit?

Kurssimateriaali löytyy kurssialustalta osoitteessa https://kurssit.lupaustenportaat.fi käyttäjätunnuksesi ja salasanasi takaa. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanan voit vaihtaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä tai milloin haluat. Ohjeet kirjautumiseen löydät maksusi kuitista.

Voinko maksaa laskulla?

Olen iloinen siitä, että voin tarjota sinulle useita eri maksuvaihtoehtoja. Voit valita maksun haluamallasi pankkipainikkeella, mobiililla (MobilePay, Pivo ja Siirto). Kun haluat ostoksellesi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja kun haluat maksaa erissä, on käytössäsi Joustoraha ja OP-tililuotto. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Avautuuko koko kurssin materiaali heti?

Kurssi kestää yhden kuukauden. Kurssimateriaalia avautuu viikoittain, jotta sinulla on tarpeeksi aikaa tehdä kurssiin liittyvät työkirjat ja aloittaa onnistuminen vahvalla pohjalla. Bonuskurssi on käytettävissäsi heti maksun suoritettuasi.

Miten saan Bonuskurssin?

Bonuskurssi on valmiina odottamassa sinua kurssialustalla. Voit käydä siihen käsiksi heti, kun maksusi on suoritettu.

Hankin kurssin, mutta en pysty aloittamaan heti. Mitä teen?

Kurssi on joustava, ja voit aloittaa sen silloin kun sinulle sopii parhaiten. Materiaalit ovat käytettävissäsi heti ilmoittautumisen jälkeen ja pysyvät saatavilla niin kauan kuin tarvitset. Voit palata niihin milloin tahansa, ja kurssin työkalut ovat edelleen tehokkaita ja hyödyllisiä.

Mitä jos en ole tyytyväinen ostokseeni?

Sinulla on 7 päivän täysi 100%:n palautusoikeus. Jos et ole tyytyväinen hankkimaasi kurssiin, palautan rahasi. Takuun jälkeen palautuksia ei tehdä. Lisää kurssi ostoskoriin klikkaamalla tästä!

Jäikö joku asia vielä askarruttamaan sinua?

Mikäli jäi, niin lähetä minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.