Ymmärrätkö Lupausten Portaat ja portaiden merkityksen?

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Lupausten Portaat kuvastaa matkaa kohti tavoitteitamme ja unelmiamme. Ne symboloivat sitoutumista ja edistymistä, askel askeleelta, kohti haluamaamme päämäärää.

Jokainen askel portailla on lupaus itseämme kohtaan, vahvistus siitä, että olemme sitoutuneet tekemään tarvittavat ponnistelut saavuttaaksemme tavoitteemme.

Lupausten Portaat rohkaisee meitä kulkemaan eteenpäin, inspiroi kohtaamaan haasteet ja muistuttaa siitä, että jokainen askel vie meitä lähemmäs unelmiamme.

Kuvittele matkasi kohti omaa unelmaasi nousemalla portaat.

Kuvittele matkasi kohti omaa unelmaasi kuin portaiden nousua. Jokainen askel vie sinut lähemmäksi tavoitettasi.

Älä pelkää, vaikka matka saattaa tuntua aluksi jyrkältä ja vaikealta, sillä jokainen askel edustaa ponnisteluasi ja kasvua. Pysy uskollisena tavoitteellesi ja luota siihen, että pääset lopulta perille.

Kun kuvittelet unelmasi saavuttamista portaiden kautta, ymmärrät, miksi joskus voi tuntua helpommalta luopua unelmasta kuin kiivetä portaita ylöspäin. Portaita noustessa kohtaat erilaisia esteitä ja haasteita.

Mitä pidemmät portaat, sitä enemmän tarvitset vahvuutta selvitäksesi matkasta. Portaiden nousu voi olla rankkaa, ja jos kunto pettää, saattaa olla houkuttelevaa jättää kiipeäminen kesken. On helpompaa laskeutua alas, ja se käy myös nopeammin.

Jos haluat saavuttaa unelmasi nopeasti, portaat voivat olla jyrkemmät. Sinun täytyy pitää kiinni kaiteista, jottei tipahda, ja saatat satuttaa itsesi matkan varrella. Vääränlaisilla kengillä, kuten korkokengillä, kiipeäminen voi olla tuskaa.

Jos keskeytät kiipeämisen, unelmasi siirtyy kauemmaksi. Sinun täytyy uskoa itseesi, jotta voit päästä unelmasi luokse, ja jos uskosi horjuu, matka voi olla vaikeaa.

Vaikka olisit fyysisesti hyvässä kunnossa, kiipeäminen voi alkaa tuntumaan rankalta ja innostus laskee. Saatat miettiä, onko kiipeämisessä enää järkeä, mutta jos unelmasi on tärkeä, jatkat silti.

Kun mielesi täyttyy negatiivisista ajatuksista, jos uskot itseesi ja omaan onnistumiseesi, jatkat matkaasi ja huomaat, että jaksat, pystyt ja onnistut.

Viimein koittaa se hetki, kun olet perillä. Olet saavuttanut unelmasi, ja se kruunaa kaiken. Et enää muista kohtaamiasi haasteita, tunnet vain onnistumisen tunteen ja hymyn huulillasi.

Ja tärkeä pointti: kun olet päässyt ylimmälle portaalle kerran, voit tehdä sen uudelleen ja uudelleen. Sinun ei tarvitse ajatella unelmaasi ”kerran elämässä” -asiana, vaan se voi toistua kerta toisensa jälkeen.

Kaikki alkaa meistä itsestämme. Tämä on Lupausten Portaat.

Olen valmis auttamaan sinua kohti unelmiesi toteutumista parhaani mukaan. Yhdessä voimme luoda suunnitelman ja ottaa askeleita kohti tavoitteitasi. Onnistuminen vaatii sitoutumista ja ponnistelua, mutta olen täällä tukemassa sinua matkallasi.

Oletko valmis tekemään unelmistasi totta?

lupausten-portaat

Rakkaudella
Virpi

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *