fbpx

Mietitkö laihduttamista? Kuinka voisit laihtua mahdollisimman nopeasti?

Ehkäpä mielessäsi päällimmäisenä vaivaa tällä hetkellä ajatus, että painoa pitäisi saada alas. Mietit kuinka voit laihtua mahdollisimman nopeasti?

Saatat tuntea jossakin mielesi perukoilla pakottavan tarpeen lähteä pudottamaan painoa. Tuo pieni ääni vaivaa sinua, vaikka kuinka yrität hiljentää sitä.

Mietit ettei sinulla ole aikaa, ei voimia, eikä motivaatiota. Kuitenkin mietit taas aloittaa saman dieetin, kuin kuukausi sitten.

Pelkkä painonpudotus ajatuksena tai oikeastaan puntarin lukema voi aiheuttaa sinulle jo stressiä aivan turhaan.

Ainakin meille naisille se on hyvin yleistä.

Puntarin lukema on kuitenkin vain yksi lukema, joka vaihtelee päivittäin. Tärkeämpää kuin tuo lukema, on mielestäni hyvä energinen olo ja kroppa, jossa tunnet olevasi kuin kotonasi.

Syömäsi ravinto ja siihen liittyvät asiat ovat tärkeässä roolissa. Kun saat tukea juuri niihin asioihin, joita tarvitset, pääset eteenpäin kohti tavoitteitasi.

Jo pelkkä kuuri tai dieetti kuulostaa sanana negatiiviselta. Yleensä laihdutuskuuri tai dieetti antaa sinulle listan ruoka-aineista, joita saat syödä.

Toisaalta voit saada listan niistä ruoka-aineista, joita et saa syödä.

Olkoon ajankohta mikä tahansa, niin media suorastaan pursuaa erilaisia ruokavalioita ja malleja syömiseen, jotka ovat IN ja joita suositellaan kaikille.

Tosiasia kuitenkin on, että koska me kaikki olemme yksilöitä, niin se mikä käy kaverille tai löytyy aikakauslehden sivuilta, ei välttämättä käy sinulle.

Kuinka laihtua nopeasti on kysymys, joka kannattaa unohtaa. Koko laihdutuskuuri kannattaa unohtaa.

Laihdutuskuuri on aina jonkun mittainen jakso. Tuon jakson jälkeen palataan hyvin usein takaisin lähtötilanteeseen tai jopa vieläkin kauemmas siitä.

Kun syöt monipuolisesti ja riittävästi, niin sillä on suotuisat vaikutukset myös painoosi.

Usein ne ruoka-aineet, jotka ovat kiellettyjen listalla nousevat kiellon jälkeen entistä himoitummiksi. Tiedät varmaan tunteen ja saatat myös tietää mitä tuo tunne merkitsee käytännössä.

Mielemme vaan toimii niin. Juuri tuosta johtuen mikään ruoka-aine ei ole kielletty (ellei siihen ole lääketieteellinen syy).

Haluatko muutosta nykytilanteeseen?

Useat meistä ovat olleet laihdutuskuurilla koko ikänsä. (Enkä ole tähän itsekään mikään poikkeus.)

Laihdutuskuurit kannattaa nyt viimeistään stopata ja ruveta syömään.

Elimistö kärsii, kun se joutuu koko ajan toimimaan säästöliekillä. Eikä mielikään voi hyvin, kun kaikki ajatukset pyörivät laihduttamisen ja ruoan ympärillä.

Kun saat oikeat työkalut, niin pystyt suhtautumaan ravintoon ja syömiseesi luontevasti, ilman turhaa stressiä.

Sinun ei tarvitse laihduttaa. Sinun ei tarvitse miettiä koko ajan mitä saat tai et saa syödä. Voit keskittää energiasi johonkin muuhun.

Haluatko jatkossa sähköpostiisi ilmaiseksi vinkkejä ja työkaluja oman onnistumisesti tueksi?

Saat lahjaksi ensimmäiset vinkkisi tilaamalla maksuttoman uutiskirjeeni. Voit perua uutiskirjeen halutessasi milloin tahansa. Lue lisää lahjastasi tästä linkistä!


Kohti tavoitteitasi, askel kerrallaan!

Rakkaudella

~ Virpi


Hei, tykkäsitkö lukemastasi? Iso kiitos postaukseni jakamisesta.