fbpx

Mitä muutoksia kaipaat?

Estääkö joku asia sinua onnistumasta?

Kun aika menee inspiraation ja motivaation etsimiseen, ei pääse aloittamiseen asti.


Minkälaisia tavoitteita ja unelmia sinulla on? 


Kuitenkin jokin estää sinua saavuttamasta haluamiasi asioita. Jokin pitää sinua paikallaan nykytilanteessa, etkä oikein tiedä mitä pitäisi tehdä tai mihin suuntaan pitäisi kulkea.


Tiedän tuon tunteen.


Halusin myös itse muutoksia, mutta aloittaminen oli vaikeaa.


Aloittaminen siirtyi koko ajan eteenpäin, kun vastaan tuli jotakin muuta mielenkiintoisempaa tai helpompaa. Ja kuin huomaamattaan siirtää aloittamista, jälleen kerran.

Mikä pahinta, tuo aikomisen olotila on viheliäinen olotila. Se jää helposti pysyväksi olotilaksi omaan mieleen ja sitä kautta myös arkeen. Olet varmaan kuullut sanonnan, että toisto on opintojen äiti.


Ja se pitää täysin paikkansa. Yksi huono puoli siinä kuitenkin on. Nimittäin se, että se toimii myös niissä huonommissakin valinnoissa.  


Kun toistat samaa toimintamallia tarpeeksi monta kertaa, teet siitä itsellesi automaation.


Sama pätee aloittamisessa.


Kun suunnittelet minkä tahansa asian aloittamista tarpeeksi monta kertaa, mutta et kuitenkaan aloita, muodostat myös siitä itsellesi automaation.


Mikä on lopputulos?

Lopputuloksena pyörit saman asian ympärillä päivästä toiseen.


Esimerkiksi mietit, että elämäsi on täynnä haasteita, etkä ikinä onnistu.

Ei siis mikään ihme, ettet pääse eteenpäin. Ajattelet samaa asiaa, etkä edes huomaa sitä. Tärkeintä onkin vastata kysymykseen; haluatko saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi vai et?


Haluatko tämän asian elämääsi vai et?


Haluatko tämän muutoksen elämääsi vai et?


Ja kun tiedät vastauksen kysymykseen, niin tiedät mitä tulee tehdä.


Voin auttaa sinua.

Hei, olen Virpi Silonsaari.


Jatkoin myös itse sellaisten asioiden tekemistä päivästä toiseen, mitkä eivät vieneet minua tavoitteisiini. Ne veivät minut ainoastaan kauemmas tavoitteistani.

Kun kuormittava tilanne jatkuu tarpeeksi pitkään, alkaa keho antamaan merkkejä. Keho reagoi, jotta tekisimme parempia valintoja.


Näin kävi myös minulle.

En tosin osannut vielä siinä vaiheessa kuunnella kehoni viestejä. Olin mennyt satanen lasissa vuodesta toiseen ja tuo toimintamalli oli jäänyt päälle. 


Tiesin kuitenkin koko ajan, että jotakin pitäisi tehdä eri tavalla. Yritin, mutta sain kehoni vain entistä huonompaan kuntoon.

Tiedän, etten ole ainoa. Ongelma on todellinen.

Koskaan ei ole myöhäistä aloittaa. Aloitat tai et, niin aika kulkee kuitenkin koko ajan eteenpäin. Ja mitä kauemmin aikaa kuluu, sitä vaikeampaa aloittaminen on. 


Haluatko saada niitä asioita elämääsi, joita haluat?

Kun haluat onnistua ja kaipaat henkilökohtaista valmennusta, niin valitse 30 minuutin tai 60 minuutin sparraus. 

Olen sinuun sähköpostitse yhteydessä ja sovimme ajankohdan, jolloin soitan sinulle.

Tilaa maksuton uutiskirjeeni niin saat vinkkejä ja työkaluja onnistumiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi. Saat myös tilaajalahjan ilmaiseksi.

© 2023 Lupausten Portaat / VS IDEA

>