fbpx

Teetkö sinäkin tämän virheen yrittäessäsi saavuttaa omia tavoitteita?

Ajatellaan, että olet suunnittelemassa uuden kodin rakentamista.

Ennen itse rakentamisen aloittamista joudut selvittämään monia asioita, jotka varmistavat, että uudesta kodistasi tulee turvallinen, rakennussäädösten mukainen ja ulkoasultaan, toiminnoiltaan ja sisustukseltaan juuri sellainen kuin haluat.

Kun kaikki on kunnossa ja näyttää hyvältä, eikun menoksi. Rakentaminen voi vihdoin alkaa.

Rakentaminen etenee suunnitellusti, tosin mutkia hyvin todennäköisesti tulee vastaan. Materiaalien toimituksissa voi olla viivästyksiä, tekijät voivat sairastua ja oma pinna tai rahatilanne voi joutua tiukalle, parisuhteesta puhumattakaan.  

Mutta ne eivät ole niitä kaikkein suurimpia haasteita tai uhkakuvia.


Mitä jos uuden kotisi perustukset eivät ole kunnossa?

Mitä tapahtuu, jos uuden kotisi perustukset eivät ole kunnossa ja rakentaminen jatkuu?

Mitä tapahtuu, jos perustukset eivät ole kunnossa ja muutat uuteen kotiisi?

Mitä jos joku asia taustalla on jäänyt hoitamatta ja koko rakennusprojekti on mennyt hukkaan?


Sillä mikäli perusta ei ole kunnossa, ei mitkään asiat auta. Rakentaminen on silloin ollut aivan turhaa ajan, energian, materiaalien ja rahan tuhlausta.

Vaikka uusi kotisi olisi kuinka ihana ja kaunis, materiaalit juuri sellaisia kuin halusit ja voisit kutsua taloa unelmakodiksesi, ei lopputulos ole hyvä, mikäli kotisi perusta ei ole kestävällä pohjalla.

Mikään talo ei kestä huonoilla perustuksilla, vaan jo aika pian ongelmat alkavat nostaa päätään.

Tilanne johtaa siihen, että tehtyjä asioita yritetään korjata erilaisin keinoin. Joskus jotenkin onnistuen, mutta korjausyritykset saattavat viedä myös ojasta allikkoon.

Vaikka kyse on oli rakentamisesta, niin sama koskee myös omaa hyvinvointia, missä tahansa asiassa onnistumista sekä tavoitteiden ja unelmien saavuttamista.

Mikäli perusta ei ole kunnossa, voi lopputulos olla päinvastainen kuin haluaa.

Mikäli onnistumiselle ei luoda vahvaa pohjaa, on onnistuminen vaikeampaa ja joskus halutun lopputuloksen saavuttaminen voi olla jopa mahdotonta.

Muutoksia mahdollisimman nopeasti...

Usein haluamme muutoksia mahdollisimman nopeasti. Se on täysin normaalia ja olet ehkä itsekin halunnut niitä esimerkiksi silloin, kun...

 • laskupino kasvaa pöydällä ja tarvitset nopeasti jostain lisää rahaa.
 • olet menossa tilaisuuteen, johon pitäisi pukeutua hieman paremmin, etkä mahdukaan enää mekkoosi.
 • kesä lähestyy, etkä uskalla näyttäytyä uimapuvussa julkisella paikalla.
 • työsi alkaa ahdistamaan, etkä löydä enää sitä työniloa, jota sait työstäsi aiemmin.
 • olet jatkuvasti väsynyt, eikä energiaa riitä mihinkään ylimääräiseen.
 • parisuhteessa on ongelmia.
 • sairastut vakavasti.
 • sinulla ei ole aikaa huolehtia omasta hyvinvoinnistasi.
 • jostain syystä et ole tyytyväinen itseesi tai omaan elämääsi.
 • et ole onnellinen.

Yleensä tällaisissa tilanteissa haluamme muutoksen mahdollisimman nopeasti. Toivomme muutosten tapahtuvan jopa yhdessä yössä, joten etsimme kuumeisesti erilaisia keinoja, joiden avulla yhden yön muutos olisi helppo ja mahdollinen.


Muutokset vaativat kuitenkin aina aikaa, kärsivällisyyttä, ponnisteluja ja energiaa. Mitä isompi muutos, sitä enemmän joutuu ponnistelemaan ja sitä enemmän se vie sekä energiaa, että aikaa.


Mitä jos energiaa ei yksinkertaisesti ole? Tai aika ei riitä? Mitä jos pelkkä muutoksen ajatteleminen on jo vaikeaa tai et malta odottaa tuloksia?


Miksi monet naiset eivät saa haluamiaan tuloksia?

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä, eikä se vaadi kuin ainoastaan tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessa joka päivä.

Se kuulostaa vaikealta ja työläältä ja monelle se on juuri sellaista. Siksi on helpompi jättää asiat ennalleen, kuin lähteä tekemään muutoksia.

Onnistumisen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa. Se ainoastaan tuntuu vaikealta. Meillä on nimittäin usein tapana tehdä asioista huomattavasti vaikeampia kuin ne oikeastaan edes ovat.

Usein yritämme aivan liikaa ja usein yritämme aivan väärästä kohdasta.

Yritämme korjata jo syntyneitä oireita, hankaluuksia, ongelmia, kun sen sijaan tulisi kiinnittää huomiota vähän syvemmälle. Niihin asioihin, joista nämä elämässä olevat haasteet ja ongelmat johtuvat.

Kuten sanoin, onnistumisen ei tarvitse olla vaikeaa. 


Kun perusta on kunnossa ja onnistumiselle on rakennettu vahva pohja, on onnistumisesi varmempaa ja tuloksista tulee pysyviä.

On tärkeää edetä pienin askelin. 

Se tarkoittaa käytännössä sitä, että teet pieniä asioita ja muutoksia omassa arjessasi. Ja vaikka tekemäsi asiat ovat pieniä, on niillä kuitenkin suuri vaikutus lopputulokseen.

Usein kuitenkin pienin askelin voi tuntua liian hitaalta, varsinkin jos haluamme muutoksia nopeasti

Pienin askelin on kuitenkin ainoa tie pysyviin muutoksiin. Kun teet muutoksia pienin askelin, tulee muutoksista todennäköisemmin pysyviä.

Se tarkoittaa sitä, ettet joudu enää aloittamaan kertaakaan alusta. Tekemäsi pienet asiat omassa arjessasi varmistavat onnistumisesi.

Mieti hetki esimerkiksi koiranpentua. Pentu tulee uuteen kotiin täysin vailla minkäänlaisia tapoja. Ihanteellinen tilanne, sillä kaikki on tuossa hetkessä mahdollista. Toki kasvattaja on voinut jo opettaa sisäsiisteyttä, mutta todennäköisesti sen kuitenkin joutuu opettamaan pennulle itse.

Se ei käy yhdessä yössä, se vaatii harjoittelua ja toistoja toistojen perään.  

Kun toistoja on tarpeeksi monta ja pentu ymmärtää mistä asiassa on kyse (tarpeet tehdään ulos, eikä lehden päälle, parhaimmalle matolle, eikä parketille), käy oppiminen hetkessä.

Tulee hetki, jolloin pentu katsoo sinua suoraan silmiin ja pyytää ulos. Tavoite on saavutettu!

Pienet asiat joka päivä mahdollistavat tavoitteen saavuttamisen.

Pentu on oppinut tuellasi, toistojen kautta ja pienillä tekemilläsi asioilla sisäsiistiksi ja onnistuminen on pysyvää.

Pentu ei oppinut taitoaan pidättelemällä, huudoilla tai vihamielisillä teoilla, kiireellä tai stressillä, vaan rakkaudella ja halulla oppia ja halulla opettaa.

Pennun elämälle luotiin vankka perusta, joka auttaa koiraa koko sen elämän ajan.

Ja ihan sama koskee myös meitä kaikkia. Onnistumiselle tulee luoda vahva perusta, jotta voimme saavuttaa niitä asioita elämään, joita haluamme.


Ota sama ajatus myös omaan hyvinvointiisi ja niihin asioihin, joita teet hyvinvointisi eteen. Sillä mitä paremmin voit, sitä tyytyväisempi olet itseesi ja omaan elämääsi. Ja mitä tyytyväisempi olet, sitä onnellisempi olet.


Ja mitä onnellisempi olet, sitä helpompi sinun on saavuttaa omia tavoitteita ja unelmia.


Tuntuupa sinusta tällä hetkellä miltä tahansa, lupaan sinulle, että muutos on mahdollinen. Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel ja lähteä rakentamaan onnistumisellesi vahvaa perustaa.

Hyvät uutiset:
Avaimet onnistumiseen on juuri kaikkea tätä.

Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi

Hinta 9€

(ovh 47 €)

Etusi on voimassa ainoastaan rajatun ajan.

Etusi päättyy...

01
pvää
:
 
24
tuntia
:
 
00
min
:
 
00
sek

You missed out!

Hinta sis. alv 10%. Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard),
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.
 

Eräs ystäväni oli muutama vuosi sitten taloudellisessa ahdingossa. Hän oli kahden pienen lapsen yksinhuoltajaäiti, hänellä oli vakituinen työ ja säännöllinen, kohtalainen palkka. Silti hän huomasi, että joka kerta, kun palkka tuli, se hävisi laskuihin lähes saman tien.


Kun tilanne meni riittävän pitkälle, hän kyllästyi tähän tilanteeseen. Avullani hän alkoi pohtia omaa rahankäyttöään, laskemaan kuluja ja menoja sekä miettiä, mitä hän oikeasti tarvitsee.

Hän oivalsi hyvin nopeasti, ettei hän pysty ratkaisemaan ongelmaa sormia napsauttamalla. 


Taloudellisen tilanteen vahva perusta puuttui. Hän kuvaili tilannetta ”siirtymäajaksi”, pois vanhasta ja kohti uutta. 


Tuo siirtymäaika kesti puoli vuotta. Puolen vuoden kuluttua hänelle jäi kuukauden lopussa enemmän rahaa tilille kuin mitä kuluja ja menoja oli. Muutos tarvitsi oivalluksen, sillä ilman tuota oivallusta hän olisi tehnyt edelleen vääriä päätöksiä ja yrittänyt saavuttaa jotain, mitä on mahdotonta saavuttaa.


Minä haluan, että sinä saat Avaimet Onnistumiseen -kurssin aikana saman oivalluksen. Sen että jokaisessa muutoksessa on olemassa ns. siirtymäaika.


Jokainen muutos tarvitsee aikaa, kärsivällisyyttä ja toistoja, jotta voit päästää irti vanhasta ja jotta voit saavuttaa tavoitteesi ja omat unelmasi.

 

Tarja tuli mukaan Avaimet Onnistumiseen -kurssille keväällä 2021. Tarja on 47-vuotias työssäkäyvä vaimo ja 2 lapsen äiti. Lapset asuvat vielä kotona.


Tarja kuvailee itseään "äidin tytöksi", vaikka suhde äitiin on varsin mutkikas vielä aikuisiälläkin. Tarja kasvoi perheessä, jossa oli tiukka kuri ja tarkat toimintamallit. Aina piti olla kiltti, eikä soraääniä saanut kuulua. Mielellään piti tehdä vähän enemmänkin kuin mitä pyydettiin. 


Tarja kuvaili itseään hyvin itsekriittiseksi ihmiseksi. Hänestä näkyi, että hän oli todella armoton itseään kohtaan. Tarja piiskasi itseään eteenpäin jaksamisen kustannuksella. 

Tarja oli pitkään kamppaillut painonhallinnan kanssa. Hän kuvaili jojoilleensa vuosikausia yhteen pötköön. Se ei auttanut parisuhteessa, eikä oman peilikuvan katsomisessa, sillä peilistä hän näki ainoastaan epäonnistuneen ja pullean hahmonsa. 


Tarja oppi jo lapsuudessa, että muiden tarpeet tulee laittaa omien edelle. Tätä samaa toimintamallia hän jatkoi omassa perhe-elämässään lasten ja aviomiehen kanssa. Se jätti jälkiä omaan hyvinvointiin. 


Tyytymättömyys itseensä, työkiireet ja jatkuvat muutokset työtehtävissä aiheuttivat ahdistusta. Korona lisäsi ahdistusta entisestään ja vei salakavalasti etsimään turvaa syömisestä ja herkuttelusta. Koronakilot eivät helpottaneet tilannetta.


Kurssin työkalujen avulla Tarja oppi käsittelemään asioita, jotka johtivat jatkuviin haasteisiin ja ongelmiin. Kurssin avulla hän pystyi tekemään niitä muutoksia, jotka loivat hänen onnistumiselleen vahvan pohjan ja mahdollisuuden haluttuun lopputulokseen.


Kurssin työkalujen avulla Tarja:

 • oppi suhtautumaan omaan painoonsa rennosti.
 •  oppi suhtautumaan itseensä rennommin.
 •  oppi arvostamaan itseään ja omaa hyvinvointiaan.
 • pääsi irti laihduttamisen kierteestä.
 • on pirteämpi ja jaksaa enemmän arjen pyörityksessä.
 • pysyy energisessä ja tyytyväisessä olotilassa koko päivän.
 • oppi syömään terveellisesti, monipuolisesti ja riittävästi.
 • pystyy ennakoimaan mieliteot ja tunteiden turruttamisen johtaneet sokeriöverit.
 • oppi miksi laihdutuskuurit tai pikakonstit eivät toimi.
 • on aktiivisempi ja rennompi.
 • on tyytyväisempi itseensä ja omaan elämäänsä.
 • on tyytyväisempi parisuhteeseen. 
 • tietää, että muutos on mahdollista myös hänelle. 

Itsensä kiusaaminen, kiellot tai jatkuva yrittäminen EIVÄT ole tie onnistumiseen.


Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi

Hinta 9€

(ovh 47 €)

Etusi on voimassa ainoastaan rajatun ajan.

Etusi päättyy...

01
pvää
:
 
24
tuntia
:
 
00
min
:
 
00
sek

You missed out!

Hinta sis. alv 10%. Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard),
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.
 

"Tiedät mistä puhut.

"Sinusta näkee, että olet oikeasti kokenut asiat, joista puhut. Pystyt samaistumaan minuun ja tiedät mitä käyn läpi. 
Pystyt auttamaan. Kiitos:)"

Olet äärimmäisen onnekas, sillä sinä voit muuttaa elämääsi rakentamalla vahvan pohjan onnistumiselle.

Kurssin aikana saat vastaukset ja konkreettiset askeleet mm. näihin kysymyksiin:

 • Mitkä avaimet tarvitset onnistumiseen?
 • Miten muutat painonhallinnan kamppailulajista normaaliksi tavaksi toimia?
 • Miten viet muutoksia helposti omaan arkeesi?
 • Miten voit vähentää väsymystä ja saat lisää energiaa ja jaksat paremmin koko päivän?
 • Miten voit ehkäistä makeanhimoa?
 • Miten valjastat ruoan ja syömisen tukemaan omaa hyvinvointiasi?
 • Miksi aikaisemmat muutosyritykset eivät ole onnistuneet, ja miten käännät nämä negatiiviset muistot voimavaraksi?
 • Mitkä sisäiset toiminta- ja ajatusmallit sabotoivat muutosta, ja miten pääset niistä eroon?
 • Miten päästät irti jatkuvasta kamppailusta oman hyvinvointiasi vastaan?
 • Miten teet pieniä, mutta tärkeitä muutoksia omassa toiminnassasi ja saavutat suuria onnistumisia?

Voisiko ratkaisu aiempiin epäonnistumisiin löytyä verkkokurssilta?

Saat Avaimet onnistumiseen -verkkokurssin materiaalin käyttöösi jo parissa minuutissa ja sen jälkeen aina kun tarvitset!


Voit seurata kurssimateriaalia tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella. Pääset kirjautumaan kurssialustalle salasanallasi ja  sähköpostiosoitteellasi, jotka toimitetaan sinulle maksun jälkeen. 


Pääset oman tavoitteesi ja hyvinvointisi parantamisen pauloihin jo parissa minuutissa.


Minun suurin intohimoni on auttaa sinua voimaan paremmin ja saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi. Haluan tehdä sen siksi, että olen itse käynyt tuon saman matkan, enkä halua kenenkään joutuvan kokemaan samaa kuin minä. 


Voinko vannoa, että saavutat kaiken kurssini avulla? Valitettavasti en. 


Onnistumisesi riippuu omasta halustasi, tahdostasi, asenteestasi ja tekemisestäsi. Mikään muutos ei onnistu, ellet ole valmis tekemään sen eteen edes jotain. 


Tai kokeile vaikka hypätä syvään uima-altaaseen ja katso, mitä tapahtuu…


Se mitä voin luvata sinulle, on että kun käytät näitä työkaluja ja vinkkejä omassa arjessasi, luot vahvaa pohjaa omalle onnistumiselle ja onnistut. 

Vahva pohja auttaa sinua saavuttamaan niitä asioita elämääsi, joita haluat.Kurssilta löydät materiaalin, joiden avulla voit onnistua saavuttamaan haluamiasi asioita elämääsi.


Tiedän, että muutos vaatii myös rohkeutta. Rohkeutta uskoa siihen, että tämä on mahdollista myös sinulle. Minä tiedän että on, sillä olen auttanut satoja kaltaisiasi upeita naisia saavuttamaan omia tavoitteitaan. 


Minä uskon sinuun. Uskothan sinäkin itseesi?


Sinun tarvitsee vain ottaa työkalut ja vinkit käyttöösi ja nauttia työsi tuloksista. Päätös on nyt edessäsi.


Voit ottaa vastuun omasta onnistumisestasi helposti, nopeasti ja tehokkaasti. 

Tai voit päättää, että istahdat mieluummin sohvalle ja katsot vaikkapa Salkkarit.


Kuukauden kuluttua tämä yksi ainoa päätös on tuonut sinulle täysin erilaiset lopputulokset. 


Entä mikä on tilanne vuoden kuluttua? Tai viiden vuoden kuluttua?

Haluaisitko vihdoin saavuttaa omat tavoitteesi?

Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi

Hinta 9€

(ovh 47 €)

Etusi on voimassa ainoastaan rajatun ajan.

Etusi päättyy...

01
pvää
:
 
24
tuntia
:
 
00
min
:
 
00
sek

You missed out!

Hinta sis. alv 10%. Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard),
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.
 

Psst. Katsohan tänne... Voisiko vankan pohjan rakentaminen onnistumiselle olla enää yhtään helpompaa?

14 päivän täysi rahat takaisin -takuu  

Annan sinulle 100 %:n tyytyväisyystakuun, joka kuuluu seuraavasti: Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, lähetä minulle vain sähköpostia, niin palautan rahasi. Ei muuta. 

14 pvää


rahat takaisin- takuu

Onnistumisen ei tarvitse olla vaikeaa. 

Hei, olen Virpi Silonsaari, kurssin valmentaja ja kouluttaja.

Autan tavallisia ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan ja päihittämään omat peikkonsa onnistumisensa edestä. 


Näytän sinulle, miten voit saavuttaa omat tavoitteesi ja unelmasi. Mitä paremmin voit, sitä tyytyväisempi olet itseesi ja elämääsi. Mitä tyytyväisempi olet, sitä onnellisempi olet ja mitä onnellisempi olet, sitä helpompi sinun on saavuttaa omia tavoitteita ja unelmia.


Kaikki lähtee siitä, että rakennat vankan pohjan omalle hyvinvoinnille ja onnistumiselle ja sen teet tämän verkkokurssin avulla.

P.S.
Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Avaimet onnistumiseen -verkkokurssista, otathan yhteyttä info(at)lupaustenportaat.fi.
Vastaan sinulle henkilökohtaisesti mahdollisimman pian.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkokurssi maksaa?

Verkkokurssin hinta on 47€ (sis. alv 10%), mutta rajatun ajan sinulla on mahdollisuus ostaa se hintaan 9€.

Miten voit maksaa verkkokurssin?

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), 
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Mitä tarvitset, että voit osallistua kurssille?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden.


Toki tarvitset myös motivaatiota lähteä viemään näitä avaimia omaan arkeesi.

Miten ilmoittaudut mukaan?

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa.


Saat heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan kurssialustalle.


Salasana luodaan automaattisesta ja voit vaihtaa sen välittömästi.

Mistä löydät materiaalin?

Materiaali löytyy kurssialustalta osoitteesta https://kurssit.lupaustenportaat.fi

Kirjaudu omalla käyttäjätunnuksellasi (sähköposti) ja salasanallasi. 

Milloin pääset materiaalin pariin?

Pääset kurssimateriaalin pariin heti maksusi jälkeen.


 Saat sähköpostiisi kuitin lisäksi myös käyttäjätunnuksen ja salasanan kurssialustalle.


Salasana luodaan automaattisesti ja voit muuttaa sen ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. 

Miten etenet kurssilla?

Pääset kurssialustalle heti ilmoittautumisen jälkeen.

Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan.


Voit palata materiaalin pariin milloin haluat. Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat. 

Missä muodossa materiaali on?

Kurssimateriaali on kirjallisessa muodossa.


Kaikki aineisto löytyy yhdestä ja samasta paikasta oman käyttäjätunnuksen ja salasanan takaa.

Et voi aloittaa heti, jäätkö jälkeen?

Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat.


Voit edetä itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Kurssisisältöön tulevat päivitykset ja mahdolliset lisämateriaalit ovat automaattisesti käytössäsi.

Unohdit salasanan tai käyttäjätunnuksen

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Salasanan voit vaihtaa  "Unohditko salasanasit" - kohdasta.

Ongelmia verkkokaupassa / Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Lähetä viestiä tästä, niin olen sinuun yhteydessä. 

© 2022 Lupausten Portaat / VS IDEA

>