Näin elämä muuttuu, kun teet tämän yhden muutoksen.

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Elämässä on usein hetkiä, jolloin onnistuminen tuntuu kaukaiselta haaveelta. Tuntuu, että matka kohti tavoitteita on täynnä esteitä, ja usko omiin kykyihin horjuu. Mutta juuri silloin, kun alat uskoa itseesi ja mahdollisuuksiisi, elämä muuttuu.

Jokainen meistä voi saavuttaa onnistumisen, vaikka se saattaakin tuntua epärealistiselta ajatukselta. Liian usein ajatuksemme kääntyvät niihin asioihin, joita emme halua elämäämme, sen sijaan että keskittyisimme niihin, joita todella haluamme.

Olen kokenut saman itse.

Kun keskitymme positiivisiin asioihin itsestämme ja ympärillämme, alamme huomata edistymistä omilla poluillamme.

Esimerkiksi painonpudotustavoitteen saavuttaminen saattaa vaatia muutoksia ruokavalioon ja liikuntaan. Mutta mitä tehdä, kun ulkona sataa kaatamalla juuri lenkkiajan koittaessa?

Saattaa tuntua houkuttelevalta jäädä sisälle, syyttäen sateista säätä. Mutta hetken kuluttua sade saattaa lakata, mutta into lenkille onkin kadonnut muihin askareisiin tai lepoon sohvalla.

Onko peli menetetty?

Jokainen kohtaa elämässään hetkiä, jolloin tuntuu, että kaikki toivo on menetetty. Silloin on helppo antaa periksi ja unohtaa tavoitteet.

Mutta totuus on, että elämä palaa nopeasti entisiin uomiihin, ja tavoitteet tuntuvat taas kaukaisilta. Ehkä odotimme salaa jotakin syytä luopua tavoitteista.

Mutta niin ei tarvitse olla.

Onnistuminen ei ole välttämättä vaikeaa. Voimme muuttaa tilannetta jo pelkästään muuttamalla ajatteluamme.

On tärkeää löytää positiivisia puolia jokaisesta tilanteesta. Mitä nopeammin huomaat nämä positiiviset puolet, sitä nopeammin pääset eteenpäin.

Etsi esimerkiksi positiivisia puolia sateisesta säästä. Nauti raikkaasta ilmasta ja luonnon tuoksuista. Visualisoi, miten hyvä olo sinulle tulee lenkin jälkeen. Olet voittanut itsesi ja se tuntuu upealta.

Mutta jos et lähde lenkille, se ei ole maailmanloppu. Voit silti tehdä muita asioita, jotka vievät sinua lähemmäksi tavoitettasi. Käytä lenkille varattu aika johonkin muuhun hyödylliseen.

Onnistuminen ei aina ole suurta ja dramaattista. Pienet voitot arjessa ovat yhtä tärkeitä. Ne auttavat meitä etenemään ja saavuttamaan tavoitteemme.

Elämä muuttuu, kun uskallat tehdä muutoksia. Älä odota täydellistä hetkeä, vaan aloita pienistä askelista. Muutos alkaa ajatuksista, ja ne vaikuttavat käytökseemme.

Muista tukea itseäsi ja iloita pienistäkin voitoista. Elämässä on aina mahdollisuuksia, kunhan uskallat tarttua niihin.

Rakkaudella
Virpi

elämä muuttuu kun olet avoin muutokselle

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *