Onnistumisen Unelmapaketti antaa tarvitsemasi tiedot ja taidot.

Sinä olet tavoitteesi ja unelmiesi arvoinen.

Onnistumisen Unelmapaketti auttaa sinua saavuttamaan haluamiasi asioita elämääsi.

Paketti sisältää työkaluja, joita tarvitset onnistuaksesi. Se tarkoittaa, että saat käyttöösi ne konkreettiset askeleet, joiden avulla saavutat elämääsi niitä asioita joita haluat.

Unelmasi lähtee ajatuksesta, konkreettinen tekeminen tekee siitä totta.

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä, eikä se ole sattumaa. Onnistuminen on tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessasi.

Se voi kuulostaa vaikealta ja työläältä ja monelle se on juuri sitä. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa. Onnistumisen Unelmapaketin avulla onnistut helpommin. 

✨Haluatko saavuttaa tavoitteesi ja toteuttaa unelmasi?✨

✨Onnistumisen Unelmapaketti✨
yhteishintaan 179,60€

(Ovh 218,60€)

💫 Opas rentoon rahasuhteeseen (49,90€).
💫 Onnistumisen puuttuva palanen -opas (49,90€)
💫 Miten kultaan onnistumisen polun e-kirja (44€)
💫 99 askelta onnistumiseen e-kirja (49,90€)
💫 Onnistumisen muistilista, Onnistumisen Viikkotavoite -pohja sekä Onnistumisen suunnittelupohjat (24,90€).
SÄÄSTÄT -20%, KUN HANKIT ONNISTUMISEN TYÖKALUT YHDESSÄ PAKETISSA!

Olen iloinen siitä, että voin tarjota sinulle useita eri maksuvaihtoehtoja.
Maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit valita maksun haluamallasi pankkipainikkeella.
Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Kun haluat ostoksellesi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja kun haluat maksaa erissä, on käytössäsi Joustoraha ja OP-tililuotto. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

Älä siirrä aloittamista enää yhtään kauemmaksi, sillä sinulla on mahdollisuus aloittaa matkasi onnistumiseen jo TÄNÄÄN! 👍

✅ Saat kaikki Onnistumisen Unelmapakettiin sisältyvät e-kirjat, oppaat ja työkalut täysin digitaalisessa muodossa (pdf-tiedosto).

✅ Voit lukea materiaaleja tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella.

✅ Voit myös tulostaa materiaalit itsellesi paperimuotoon.

✅ Saat kaikki Onnistumisen Unelmapakettiin sisältyvät e-kirjat, oppaat ja työkalut käyttöösi HETI maksusi jälkeen.

✅ Toimitan ne sinulle suoraan sähköpostiisi. Linkeistä voit ladata ne omaan käyttöösi ja PÄÄSET ALOITTAMAAN HETI. (Tarkistathan, ettei viestini mene roskapostikansioon.)

👍 TÄYSIN RISKITÖNTÄ!

Otan riskin sinun puolestasi.

Olen niin varma Onnistumisen Unelmapakettiin sisältyvien e-kirjojen ja oppaiden toimivuudesta, että annan sinulle 14 päivän täyden tyytyväisyystakuun.

Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, laita minulle viestiä, niin palautan kaikki rahasi. Saat kuitenkin pitää e-kirjat ja oppaat.

Mielestäni aika reilua, vai mitä?

virpi silonsaari vsidea

Olen Virpi Silonsaari, Lupausten Portaiden valmentaja.

Tavoitteiden saavuttaminen voi olla kovan työn ja tuskan takana ja siltikin epäonnistuminen on varmempaa kuin onnistuminen. Kun oma hyvinvointi jää arjen pyörityksen, kiireen tai esimerkiksi työelämän oravanpyörän jalkoihin, ei yksinkertaisesti löydy voimavaroja, eikä välttämättä edes motivaatiota lähteä tavoittelemaan omia tavoitteita tai unelmia. 

Vaikka tilanne omassa elämässäsi olisi kuinka vaikea, on yksinkertaisia keinoja, joiden avulla voit muuttaa elämäsi. Kyse on siitä, haluatko olla nykyisessä tilanteessa jopa oman hyvinvointisi kustannuksella myös tulevaisuudessa vai haluatko muuttaa nykytilanteen. Jos vastauksesi on jälkimmäinen, voin auttaa sinua. Nappaa Onnistumisen Unelmapaketti tästä.

✨Oletko valmis onnistumaan?

✨Onnistumisen Unelmapaketissa kaikki tämä:

Opas rentoon rahasuhteeseen (49,90€).
Onnistumisen puuttuva palanen -opas (49,90€) 
Miten kultaan onnistumisen polun e-kirja (44€)
99 askelta onnistumiseen e-kirja (49,90€)
Onnistumisen muistilista
Onnistumisen Viikkotavoite -pohja
Onnistumisen suunnittelupohjat (24,90€).

SÄÄSTÄ -20%
Hanki Onnistumisen tuotteet samassa paketissa.

ONNISTUMISEN UNELMAPAKETTI
yhteishintaan 179,60€

218,60€

Olen iloinen siitä, että voin tarjota sinulle useita eri maksuvaihtoehtoja.
Maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit valita maksun haluamallasi pankkipainikkeella.
Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Kun haluat ostoksellesi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja kun haluat maksaa erissä, on käytössäsi Joustoraha ja OP-tililuotto. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen alla olevista, niin lähetä minulle viestiä sähköpostilla info(at)lupaustenportaat.fi Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Mikä on Onnistumisen Unelmapaketti?

Onnistumisen Unelmapaketti sisältää kaiken minkä tarvitset omien unelmiesi toteuttamiseksi. Joskus on vaikea valita, mistä lähtee liikkeelle. Se ongelma on ratkaistu puolestasi, sillä nyt saat kaikki tuotteet samalla kertaa ja säästät -20%.

Mitä maksuvaihtoehtoja on käytössä?

Voit valita maksun haluamallasi pankkipainikkeella. Mobiilimaksamisen vaihtoehtoina ovat MobilePay, Pivo ja Siirto. Kun haluat ostoksellesi maksuaikaa, valitse OP-lasku. Ja kun haluat maksaa erissä, on käytössäsi Joustoraha ja OP-tililuotto. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.


Mitä Onnistumisen Unelmapaketti sisältää?

Paketti sisältää 99 askelta onnistumiseen e-kirjan (49,90€) + Onnistumisen muistilistan, Viikko-, kuukausi- ja vuosisuunnittelupohjat (24,90€) + Oppaan rentoon rahasuhteeseen (ovh 49,90€) + Miten kultaan onnistumisen polun -e-kirjan (44€) + Onnistumisen puuttuva palanen -oppaan (49,90€). Säästä -20% ostamalla tuotteet paketissa.

Milloin voin aloittaa?

Saat kaikki Onnistumisen Unelmapakettiin sisältyvät e-kirjat ja oppaat käyttöösi heti maksun jälkeen.

Missä muodossa materiaalit ovat?

Saat kaikki Onnistumisen Unelmapakettiin sisältyvät e-kirjat, oppaat ja työkalut täysin digitaalisessa muodossa (pdf-tiedosto). Voit lukea materiaaleja tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella. Voit myös tulostaa ne itsellesi paperimuotoon.

Miten maksan ostoksen verkkokaupassa?

Painikkeen kautta Onnistumisen Unelmapaketti siirtyy suoraan ostoskoriin. Klikkaa ”Siirry kassalle”. Täytä ”Laskutustiedot -kohtaan” omat tietosi, ”Valitse haluamasi maksutapa”, jolloin avautuu käytössäsi olevat vaihtoehdot. Valitse niistä itsellesi sopivin ja ”lisää ruksi kohtaan ”Olen lukenut ja hyväksyn sivuston tilaus- ja sopimusehdot”  Sen jälkeen ”Lähetä tilaus”, jonka jälkeen voit maksaa ostoksesi normaalisti. Saat heti maksun jälkeen vahvistuksen sähköpostiisi.

Onko sinulla ongelmia verkkokaupassa / materiaalin lataamisessa?

Mikäli linkit eivät toimi tai et jostain syystä saa tuotteita ladatuksi, niin laita minulle sähköpostia info(at)lupaustenportaat.fi jotta pystyn auttamaan sinua.