fbpx

Blogi

vaihda emmerdale unelmaasi lupausten portaat

Emmerdale ja sen juonenkäänteet vai oma unelmasi?

Aika on varsin mielenkiintoinen asia.  Sitä on välillä ihan liikaa ja välillä ihan liian vähän. Suosikkisarjojen katsomiseen kuitenkin Koko postauksen voit lukea tästä!

9 päivän muutosohjelma lupausten portaat

Potku persauksille aloittaa 9 päivää kestävän muutosohjelman

Suutarin lapsella ei ole kenkiä. Päätin potkaista itseäni persauksille ja aloittaa 9 päivää kestävän muutosohjelman. Lopullinen niitti tuli siinä Koko postauksen voit lukea tästä!

Haasteelliseksi homma menee yrittäessä sovittaa palasia omaan elämään

Usein omia tavoitteita ja unelmia yritetään saavuttaa yksin ja vailla minkäänlaista tukea.  Ehkä sinäkin teet juuri näin.  Se Koko postauksen voit lukea tästä!

makeanhimo-turhauttaa

Ajattelitko ottaa itseäsi niskasta kiinni – onko aika lopettaa herkuttelu?

Useat ihmiset uskovat, että makeanhimo häviää kun olet syömättä makeaa 30 päivän ajan. Unohtuuko makeanhimosi jos herkuttelu jää Koko postauksen voit lukea tästä!

12 helppoa vinkkiä, joiden avulla voit viettää rennomman joulun

Vuoden pimein aika on käsillä. Saatat tuntea olosi levottomaksi, vetämättömäksi, väsyneeksi ja jopa masentuneeksi. Kaiken lisäksi tuleva joulu Koko postauksen voit lukea tästä!

Ennen oli toisin, nykyään jopa leipominen voi olla tuskaa

Gluteenittomien leivonnaisten leipominen tuntuu olevan yhtä tuskaa, ainakin meikäläiselle. Viimeisten kuukausien aikana olen opetellut leipomaan uudelleen. Keliakiadiagnoosin jälkeen Koko postauksen voit lukea tästä!

luota-itseesi

Miksi epäröit silloin, kun olisi toiminnan aika? Luota itseesi.

Oletko tilanteessa, jossa sinun pitäisi tehdä jokin päätös, mutta epäröit? Etkö luota itseesi? Pelkäätkö tekeväsi väärän päätöksen, mikä Koko postauksen voit lukea tästä!

Estääkö pelko sinua saavuttamasta niitä asioita elämääsi, joita haluat?

Oletko miettinyt missä roolissa pelko on omassa elämässäsi? Tai mitä tekemistä peloilla on oman onnistumisesi kanssa? Saatat nyt Koko postauksen voit lukea tästä!

Miksi sinun kannattaa lopettaa valittaminen?

Nostiko otsikko karvasi pystyyn? Ennen tekstini tyrmäämistä kokonaan, lue mitä tarkoitan, sillä valittaminen voi olla este omalle onnistumisellesi. Koko postauksen voit lukea tästä!

uskalla olla oma itsesi

Uskallatko olla oma itsesi? Ota rennosti, ota mallia viisaammilta.

Ei mikään ihme, että puhun usein eläimistä ja niiden viisaudesta, sillä kolmen koiran omistajana näen tätä viisautta joka Koko postauksen voit lukea tästä!

Keliakia muutti elämäni lopullisesti. Ei näin pitänyt käydä.

Elämäni muuttui lopullisesti kesän lopulla. Lääkäri lupasi soittaa juuri tuona päivänä, mikäli kokeissa olisi jotakin poikkeavaa… joten puhelimen Koko postauksen voit lukea tästä!

herkuttelu

Kun makeanhimo yllättää, voi tilanne lähteä helposti lapasesta

Elämässä tulee vastaan tilanteita, joissa makeanhimo voi yllättää. Jos herkuttelu lähtee lapasesta, voivat seuraukset olla ikäviä. En ole Koko postauksen voit lukea tästä!

Riippuvuus voi olla ongelma. 5 syytä miksi pysyt koukussa.

Oletko jäänyt koukkuun johonkin asiaan? Riippuvuus voi olla ongelma, mutta siitä voi myös päästä eroon. Syötkö esimerkiksi liikaa Koko postauksen voit lukea tästä!

anteeksianto-mita-se-on

Miksi anteeksianto? Katkeruudesta luopuminen on vapauttavaa.

Pahoitatko mielesi helposti? Kannatko sisälläsi loukkauksia ja riidoissa lausuttuja sanoja? Tuntuuko sinusta vaikealta antaa anteeksi sinua kohtaan sanotut Koko postauksen voit lukea tästä!

mistä-unelmoit

Miksi unelman sanominen ääneen on niin pelottavaa?

Minkä unelman haluaisit saavuttaa? Minkälaisia haaveita ja unelmia sinulla on? Toiset meistä haaveilevat enemmän ja toiset vähemmän.  Toki Koko postauksen voit lukea tästä!

Mietitkö laihduttamista? Kuinka voisit laihtua mahdollisimman nopeasti?

Ehkäpä mielessäsi päällimmäisenä vaivaa tällä hetkellä ajatus, että painoa pitäisi saada alas. Mietit kuinka voit laihtua mahdollisimman nopeasti? Koko postauksen voit lukea tästä!

Laihduttaminen voi viedä tilanteeseen, josta toivoisit pysyväsi kaukana.

Ystäväni totesi yhtenä aamuna, että ”Elämäni on ollut yhtä laihduttamista”. Keskustelumme liittyi yhteiseen järkyttävään kokemukseemme laihduttamisen karikkoisessa maailmassa. Laihduttaminen Koko postauksen voit lukea tästä!

unipaivakirja-apuna-vasymykseen

Oletko menossa oikeaan suuntaan? Mikä on tavoitteesi? Mitä haluat?

Mikä on tavoitteesi? Oletko käyttänyt kallisarvoisen aikasi viisaasti? Miten on, oletko menossa oikeaan suuntaan? Palataan hetkeksi takaisin vuodenvaihteeseen. Todennäköisesti Koko postauksen voit lukea tästä!

kuljetko-kuin-lastu-laineilla

Tavoitteet vievät sinua oikeaan suuntaan

Tavoitteet vievät sinua oikeaan suuntaan. Tavoitteita kohti kulkeva ihminen etenee suunnitelmallisesti kohti onnistumista. Ilman tavoitteita kuljet kuin lastu Koko postauksen voit lukea tästä!

anna-anteeksi

Miksi anteeksianto on tärkeää omalle hyvinvoinnille?

Anteeksianto voi olla asia, joka auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi.  Oma eteneminen voi kuitenkin olla takkuista, mikäli et Koko postauksen voit lukea tästä!

Mikä muuttuu, kun uskot onnistumiseesi? Koko elämä.

Voin myös omasta kokemuksesta sanoa, että kaikki voi muuttua. Ainakin silloin kun alat uskoa omaan onnistumiseesi. Oikeastaan voisi Koko postauksen voit lukea tästä!

missä-tunnetilassa-haluat-olla

Koetko turvattomuuden tunnetta? Voitko vaikuttaa omiin ajatuksiisi?

Jos mielesi on tällä hetkellä pelokas ja ahdistunut, et ole ajatustesi kanssa yksin. Saatat tuntea levottomuutta ja turvattomuuden tunnetta Koko postauksen voit lukea tästä!

kaikki-on-mahdollista

Mikä on elämässäsi sinulle tärkeintä? Kirkasta omat arvosi.

Mikä on se muutos, jonka haluat? Mikä on se muutos, jonka vuoksi olet valmis ponnistelemaan ja minkä eteen Koko postauksen voit lukea tästä!

hymy-tarttuu

Hymy, salaperäinen ilostuttaja ja mielen kohottaja, joka tarttuu nopeasti.

Hymy, kasvoillasi näkyvä ilme, tuo salaperäinen mielen kohottaja. Ja vaikka se tarttuu yllättävänkin helposti, ei siitä ole vaaraa Koko postauksen voit lukea tästä!

Kahvikissa otti härkää sarvista ja operaatio irrottautuminen kahvista alkoi.

Oletko kahvikoukussa? Haluatko päästä irti kahvista ja sen koukuttavasta voimasta? Tämä kahvikissa otti härkää sarvista ja aloitti operaation, Koko postauksen voit lukea tästä!

tehokas-spinning

Spinning – varsinainen aamunavaus yli 10 vuoden tauon jälkeen. Kannattiko?

Spinning heti aamulla – olipa varsinainen aamunavaus kymmenen vuoden tauon jälkeen. Kymmenen vuotta on mielestäni aika pitkä tauko. Koko postauksen voit lukea tästä!

kohti-tavoitteita

Voiko omat unelmat ja tavoitteet saavuttaa helposti ja vaivattomasti?

Minkälaisia unelmia ja tavoitteita sinulla on juuri tällä hetkellä? Mitä unelmia haluat tehdä todeksi? Onko unelmat ja tavoitteet Koko postauksen voit lukea tästä!

elämänilo

Et pääse millään eteenpäin, kun jäät jumiin negatiiviseen ajatukseen.

Tiesitkö, että voit  itse vaikuttaa siihen olotilaan, jossa olet juuri nyt? Vaikka mielesi olisi maassa, maailma tuntuisi kohtelevan sinua Koko postauksen voit lukea tästä!

Kaamosoireet voivat olla ilkeitä. Helpota oloasi näiden vinkkien avulla.

Mitä kaamosoireet ovat ja mistä ne johtuvat? Entä miten taltutat kaamokseen liittyviä oireita? Kaamosoireet alkavat silloin, kun valon määrä Koko postauksen voit lukea tästä!

lupausten portaat ihmisen paras ystävä

Koira on todistetusti ihmisen paras ystävä ja parantaa myös hyvinvointia.

Olen kiitollinen juuri tällä hetkellä siitä, että kolme ihanaa karvakuonoa kuuluvat perheeseemme ja jokaiseen päivääni. Näiden ihanien luontokappaleiden Koko postauksen voit lukea tästä!

ota-musiikki-avuksesi

Musiikin voima on uskomaton. Ota tämä voima avuksi arkeesi.

Musiikin voima on mahtava ja se vaikuttaa meihin monin eri tavoin. Musiikin tiedetään esimerkiksi hoitavan muistia, lievittävän stressiä, Koko postauksen voit lukea tästä!

liikkuminen-stressaa

Stressaatko liikkumisesta? Aiheuttaako liikkumattomuus sinulle stressiä?

Miltä sana stressi sinusta kuulostaa? Mitä ajatuksia ja tunteita se sinussa herättää? Stressaatko liikkumisesta vai liikkumattomuudesta? Stressillä on Koko postauksen voit lukea tästä!

venyttele-säännöllisesti

Tiedätkö kuinka tärkeää venyttely ja palautuminen ovat hyvinvoinnillesi?

Oletko joskus saanut kroppasi liikkumalla siihen pisteeseen, ettei pelkkä venyttely enää auta? Minä olen, valitettavasti. Venyttely, eivätkä muut Koko postauksen voit lukea tästä!

miten-venyttelet

Milloin sinä venyttelit viimeksi – vinkit joilla pääset alkuun!

Haluatko vinkit venyttelyyn? Venyttely on paras palkinto kehollesi. Seuraavien vinkkien avulla pääset sisään venyttely saloihin. Mitä kehosi kaipaa Koko postauksen voit lukea tästä!

pida-kiinni-unirytmista-vasymys

Ota käyttöösi 6 helppoa toimenpidettä ja selätä väsymys

Unenrooli ei ole pelkkä sivurooli elämässäsi. Unenrooli ei ole myöskään sivurooli painonhallinnassasi. Oletko koskaan miettinyt tarkemmin mitä uni Koko postauksen voit lukea tästä!

millä-tyylillä-sinä-uit

Onko uinti kuin merenneidon sulavaa menoa vai epätoivoista sähellystä?

Onko uinti sellainen laji, jota haluaisit kokeilla? Tunnetko olevasi vedessä kuin merenneito vai onko tunnetilasi aivan päinvastainen? Tunnetko itsesi Koko postauksen voit lukea tästä!

Tavoitteena laihdutuskuuri ja sen tuoma nopea painonpudotus?

Ovatko hyvinvointiin liittyvät tavoitteesi realistisia? Poltteleeko laihdutus vai hyvinvoinnin parantaminen ja sitä kautta kevyempi olo? Laihdutuskuuri on monelle Koko postauksen voit lukea tästä!

unenrooli

Riittävä uni on yksi parhaimpia painonhallinnan apukeinoja

Riittävä uni on hyvinvoinnillesi tärkeää. Oletko koskaan pysähtynyt miettimään minkälälainen rooli unella on elämässäsi? Riittävä uni on yksi Koko postauksen voit lukea tästä!

aika-mita-merkitysta-ajanhallinnalla-on-hyvinvointiisi

Aika on kallisarvoinen asia. Mihin käytät omaa aikaasi?

Aika on kallisarvoinen asia. Se kuluu, vaikka istuisit hiljaa paikallasi tai seisoisit päälläsi. Aika on asia, jota et Koko postauksen voit lukea tästä!

kuntoilu

Kuntoilu ja aktiivisuus, mikä merkitys niillä on omassa arjessasi?

Sisältyykö aktiivinen kuntoilu omaan elämääsi tällä hetkellä? Onko sinulla jokin tavoite, jonka haluaisit saavuttaa liikkumisen avulla? Jotta kuntoilu Koko postauksen voit lukea tästä!

oletko-tyytyvainen-peilikuvaasi

Oletko tyytyväinen siihen mitä näet peilistä? Mitä näet?

Oletko tyytyväinen, kun katsot itseäsi peilistä? Oletko tyytyväinen itseesi? Näetkö elämäniloisen ja pirteän, itsestään huolehtivan ihmisen? Vai jotakin Koko postauksen voit lukea tästä!

tapojesi-orja

Oletko tapojesi orja? Mietitkö miksi teet asioita, joita teet?

Harvemmin saatat miettiä syvällisesti sitä, miksi teet asioita tai miten niitä teet. Saatat olla tapojesi orja. Tällainen keskustelu Koko postauksen voit lukea tästä!

Lupausten Portaat / VS IDEA