fbpx

Blogi

6 haastetta, kun yrität irrottautua sokerista.

Haluaisitko lopettaa sokerin syömisen tai ainakin vähentää sitä? Jotta oma matkasi olisi edes hieman helpompi kuin omani, kannattaa Koko postauksen voit lukea tästä!

painonhallinta voi tuntua rakettitieteeltä

Miksi tuntuu, että painonhallinta on varsinaista rakettitiedettä?

Painonhallinta on monelle meistä varsinainen murheenkryyni. Joskus tuntuu masentavalta, että toisella ei ole minkäänlaisia ongelmia painonhallinnan kanssa, kun Koko postauksen voit lukea tästä!

kohti taianomaista elämää

Tiesitkö, että unelmaelämäsi on ainoastaan 4 askeleen päässä sinusta?

Turha jauhaa samaa asiaa, jolle et voi mitään. ”Päästä irti, jatka eteenpäin”, ystävä kehottaa. Ystävä on voinut huomata Koko postauksen voit lukea tästä!

Miksi ajatukset keskittyvät niihin asioihin, joita ei halua omaan elämään?

Yksi suurimmista syistä, miksi sabotoimme omat unelmamme on, että ajattelemme vääriä asioita. Sen sijaan, että ajattelisimme niitä asioita, Koko postauksen voit lukea tästä!

lupaustenportaat mikä estää onnistumasta

Mikä estää meitä onnistumasta? Kerron siihen yksinkertaisen ratkaisun.

Monet meistä ovat kuulleet vähätteleviä kommentteja omasta osaamisesta tai ulkonäöstä. Osalla nämä kommentit ovat seuranneet lapsuudesta aina aikuisiälle Koko postauksen voit lukea tästä!

Lupausten Portaiden vinkit onnistumsieen

Lupausten Portaiden vinkit onnistumiseen

Lupausten Portaiden blogista vinkit omaan onnistumiseesi.Blogiin pääset tästä! Lupausten Portaiden maksuton uutiskirje omaan onnistumiseesi.Lue lisää uutiskirjeestä tästä! Verkkokurssit Koko postauksen voit lukea tästä!

Piinaako sokerinhimo? 4 vinkkiä, joiden avulla taltutat taistelusi kohteen

Sokerinhimo voi olla jatkuva taistelujen kohde, mutta se voi olla myös hallittavissa oleva ystävä. Silloin kun sokerinhimo iskee, Koko postauksen voit lukea tästä!

pienin askelin

5 syytä, miksi kannattaa edetä pienin askelin

Oletko koskaan miettinyt laittavasi kaikki elämässäsi olevat asiat kuntoon yhdellä kertaa? Ravitsemuksen, kuntoilun, parisuhteen, työelämän, harrastukset, ystävyyssuhteet, raha-asiat? Koko postauksen voit lukea tästä!

iivo niskanen unelma

Miksi Iivo Niskanen on henkilö, josta kannattaisi ottaa mallia?

Olitko sinäkin tunteiden vuoristoradalla, kun Iivo Niskanen jätti kaikki kilpakumppaninsa taakseen olympialaisissa miesten 15 km:n hiihdossa? Vastaavasti saatoit Koko postauksen voit lukea tästä!

oletko innostunut siitä mitä teet

Miksi kannattaa olla innostunut siitä mitä tekee?

Mistä sinä olet innostunut? Onko sinulla menossa jokin projekti, joka pyörii mielessäsi etkä millään edes haluaisi lopettaa sen Koko postauksen voit lukea tästä!

9 päivää muutokseen laihdutus painonhallinta

Näin päivität itsellesi haitalliset rutiinit vain 9 päivässä

Viimeiset 8 päivää olen päivittänyt omia tapojani. Syynä korjausliikkeeseen oli makeanhimon totaalinen lähteminen lapasesta ja sen negatiivinen vaikutus Koko postauksen voit lukea tästä!

makeahimo-tayttaa-vatsan

Miten helposti makeanhimo voi lähteä lapasesta?

Heräsin siihen tosiasiaan, ettei oma hyvinvointini ollut sitä mitä haluaisin. Toivoin pirteämpää ja kevyempää oloa. Ihan sama toivomus Koko postauksen voit lukea tästä!

oppiminen lupausten portaat

Onko opiskelu kantapään kautta järkevin vaihtoehto?

Se on tehokasta, mutta vaikeimman kautta opiskelu ja oppiminen ei välttämättä ole järkevää. Sain muistuksen tästä jokunen aika Koko postauksen voit lukea tästä!

vaihda emmerdale unelmaasi lupausten portaat

Miksi Emmerdale saa unohtamaan oman unelman

Aika on varsin mielenkiintoinen asia.  Välillä sitä on ihan liikaa ja välillä ihan liian vähän. Omien suosikkisarjojen katsomiseen Koko postauksen voit lukea tästä!

9 päivän muutosohjelma lupausten portaat

Näin potku persauksille aloittaa 9 päivää kestävän muutoksen

Suutarin lapsella ei ole kenkiä. Päätin potkaista itseäni persauksille ja aloittaa 9 päivää kestävän muutosohjelman. Lopullinen niitti tuli siinä Koko postauksen voit lukea tästä!

Haasteelliseksi homma menee yrittäessä sovittaa palasia omaan elämään

Usein omia tavoitteita ja unelmia yritetään saavuttaa yksin ja vailla minkäänlaista tukea.  Ehkä sinäkin teet juuri näin.  Se Koko postauksen voit lukea tästä!

makeanhimo-verkkokurssi-lupausten-portaat

Ajattelitko ottaa itseäsi niskasta kiinni? Onko aika lopettaa herkuttelu?

Useat ihmiset uskovat, että makeanhimo häviää kun on syömättä makeaa 30 päivän ajan. Unohtuuko makeanhimo, jos herkuttelu jää Koko postauksen voit lukea tästä!

12 helppoa vinkkiä, joiden avulla voit viettää rennomman joulun

Vuoden pimein aika on käsillä. Saatat tuntea olosi levottomaksi, vetämättömäksi, väsyneeksi ja jopa masentuneeksi. Kaiken lisäksi tuleva joulu Koko postauksen voit lukea tästä!

Syy siihen miksi leipominen voi olla yhtä tuskaa

Gluteenittomien leivonnaisten leipominen tuntuu olevan yhtä tuskaa, ainakin meikäläiselle. Viimeisten kuukausien aikana olen opetellut leipomaan uudelleen. Keliakiadiagnoosin jälkeen Koko postauksen voit lukea tästä!

luota-itseesi

Miksi epäröit silloin, kun olisi toiminnan aika? Luota itseesi.

Oletko tilanteessa, jossa sinun pitäisi tehdä jokin päätös, mutta epäröit? Etkö luota itseesi? Pelkäätkö tekeväsi väärän päätöksen, mikä Koko postauksen voit lukea tästä!

lupaustenportaat-onnistumisen-esteena-pelko

Estääkö pelko sinua saavuttamasta niitä asioita elämääsi, joita haluat?

Oletko miettinyt missä roolissa pelko on omassa elämässäsi? Tai mitä tekemistä peloilla on oman onnistumisesi kanssa? Saatat nyt Koko postauksen voit lukea tästä!

vinkit-hyvinvointiin

Miksi sinun kannattaa lopettaa valittaminen?

Nostiko otsikko niskakarvasi pystyyn? Ennen tekstini tyrmäämistä kokonaan, lue mitä tarkoitan, sillä valittaminen voi olla iso este omalle Koko postauksen voit lukea tästä!

eläinmaailman vinkit

Uskallatko olla oma itsesi? Ota rennosti, ota mallia viisaammilta.

Ei mikään ihme, että puhun usein eläimistä ja niiden viisaudesta, sillä kolmen koiran omistajana näen tätä viisautta joka Koko postauksen voit lukea tästä!

Keliakia muutti elämäni lopullisesti. Ei näin pitänyt käydä.

Lääkäri lupasi soittaa juuri tuona päivänä, mikäli kokeissa olisi jotakin poikkeavaa. Elämäni oli muuttumassa lopullisesti, joten puhelimen näytössä Koko postauksen voit lukea tästä!

herkuttelu

Kun makeanhimo yllättää, voi tilanne lähteä helposti lapasesta

Elämässä tulee vastaan tilanteita, joissa makeanhimo voi yllättää. Jos herkuttelu lähtee lapasesta, voivat seuraukset olla ikäviä. En ole Koko postauksen voit lukea tästä!

5 syytä miksi pysyt koukussa, riippuvuus voi olla ongelma

Oletko jäänyt koukkuun johonkin asiaan? Riippuvuus voi olla ongelma, mutta siitä voi myös päästä eroon. Syötkö esimerkiksi liikaa Koko postauksen voit lukea tästä!

anteeksianto-mita-se-on

Näin anteeksianto voi vapauttaa sinut katkeruudesta

Pahoitatko mielesi helposti? Kannatko sisälläsi loukkauksia ja riidoissa lausuttuja sanoja? Tuntuuko sinusta vaikealta antaa anteeksi sinua kohtaan sanotut Koko postauksen voit lukea tästä!

mistä-unelmoit

Miksi unelman sanominen ääneen on niin pelottavaa?

Toiset meistä haaveilevat enemmän ja toiset vähemmän. Toki on myös niitä ihmisiä, jotka eivät jostain syystä haaveile mistään. Toivottavasti sinulla Koko postauksen voit lukea tästä!

9-paivaa-muutokseen-lupausten-portaat

Kuinka voisit laihtua mahdollisimman helposti ja nopeasti?

Aika monen mielessä on päällimmäisenä ajatus, että painoa pitäisi saada alas ja kuinka voisi laihtua mahdollisimman nopeasti. Useat Koko postauksen voit lukea tästä!

9-paivaa-muutokseen-lupausten-portaat

Voiko laihduttaminen viedä tilanteeseen, josta toivoisit pysyväsi kaukana?

Ystäväni totesi yhtenä aamuna, että hänen elämänsä on ollut yhtä laihduttamista. Keskustelumme liittyi yhteiseen järkyttävään kokemukseemme laihduttamisen karikkoisessa Koko postauksen voit lukea tästä!

unipaivakirja-apuna-vasymykseen

Mikä on tavoitteesi? Oletko menossa oikeaan suuntaan?

Mikä on tavoitteesi? Oletko käyttänyt kallisarvoisen aikasi viisaasti? Miten on, oletko menossa oikeaan suuntaan? Moni meistä tekee vuodenvaihteessa lupauksia, Koko postauksen voit lukea tästä!

kuljetko-kuin-lastu-laineilla

Minkälaiset tavoitteet vievät sinua oikeaan suuntaan?

Tavoitteita kohti kulkeva ihminen etenee suunnitelmallisesti kohti onnistumista. Ilman tavoitteita kulkee vähän kuin lastu lainehilla, sinne minne tuuli Koko postauksen voit lukea tästä!

anna-anteeksi

Miksi anteeksianto on tärkeää omalle hyvinvoinnille?

  Anteeksianto voi olla asia, joka auttaa saavuttamaan omat tavoitteet.  Oma eteneminen voi kuitenkin olla takkuista, mikäli ei Koko postauksen voit lukea tästä!

Miten elämä muuttuu kun uskot onnistumiseesi?

Onnistuminen voi tuntua mahdottomalta. Onnistuminen on hankalaa, jos ei usko omiin mahdollisuuksiin. Meillä kaikilla on kuitenkin samat mahdollisuudet Koko postauksen voit lukea tästä!

missä-tunnetilassa-haluat-olla

Koetko turvattomuuden tunnetta? Voitko vaikuttaa omiin ajatuksiisi?

Jos mielesi on tällä hetkellä pelokas ja ahdistunut, et ole ajatustesi kanssa yksin. Saatat tuntea levottomuutta ja turvattomuuden Koko postauksen voit lukea tästä!

kaikki-on-mahdollista

Miksi onnistumisen kannalta on tärkeää kirkastaa omat arvot?

Onko sinulla tavoitteita, jotka haluaisit saavuttaa? Entä unelmia? Oletko yrittänyt onnistua, mutta jostain syystä haluamasi muutokset antavat odottaa Koko postauksen voit lukea tästä!

hymy-tarttuu

Miten pelkkä hymy voi pelastaa kaoottisen päivän?

Mikä on tuo kasvoillasi näkyvä ilme, salaperäinen mielen kohottaja? Ja vaikka hymy tarttuu yllättävänkin helposti, ei siitä ole Koko postauksen voit lukea tästä!

Näin kahvikissa otti härkää sarvista ja aloitti irrottautumisen kahvista

Oletko kahvikoukussa? Haluatko päästä irti kahvista ja sen koukuttavasta voimasta? Tämä kahvikissa otti härkää sarvista ja aloitti operaation, Koko postauksen voit lukea tästä!

tehokas-spinning

Kannattiko spinning yli 10 vuoden tauon jälkeen?

Spinning heti aamulla – olipa varsinainen aamunavaus kymmenen vuoden tauon jälkeen. Kymmenen vuotta on mielestäni aika pitkä tauko. Koko postauksen voit lukea tästä!

kohti-tavoitteita

Voiko omat unelmat ja tavoitteet saavuttaa helposti ja vaivattomasti?

Minkälaisia unelmia sinulla on? Mitkä näistä unelmista haluaisit tehdä todeksi juuri nyt? Ovatko haluamasi unelmat ja tavoitteet helppoja Koko postauksen voit lukea tästä!

ei kannata jäädä jumiin negatiiviseen ajatukseen

Miksi ei kannata jäädä jumiin negatiiviseen ajatukseen?

Vaikka mieli olisi maassa, maailma tuntuisi kohtelevan rankemmalla kädellä, eikä pääse eteenpäin, eikä mikään luista, voi silti kokea Koko postauksen voit lukea tästä!

5 vinkkiä, joiden avulla saa kaamosoireet kuriin

Mitä kaamosoireet ovat ja mistä ne johtuvat? Entä miten taltutat kaamokseen liittyviä oireita? Kaamosoireet alkavat silloin, kun valon määrä Koko postauksen voit lukea tästä!

uskallatko olla oma itsesi? ota mallia viisaammilta

Miten koira vaikuttaa hyvinvointiin, vaikka ei edes omistaisi koiraa?

Koira on todistetusti ihmisen paras ystävä ja meille niitä on siunaantunut peräti kolme yksilöä. Olen kiitollinen juuri tällä Koko postauksen voit lukea tästä!

ota-musiikki-avuksesi

Miksi musiikki on todellinen ihmelääke?

Musiikin voima on mahtava, sillä musiikki vaikuttaa meihin monin eri tavoin. Musiikin tiedetään esimerkiksi hoitavan muistia, lievittävän stressiä, Koko postauksen voit lukea tästä!

liikkuminen-stressaa

Stressaatko liikaa liikkumisesta tai liikkumattomuudesta?

Miltä sana stressi sinusta kuulostaa? Mitä ajatuksia ja tunteita se sinussa herättää? Osa meistä stressaa liikkumisesta ja osa Koko postauksen voit lukea tästä!

venyttele-säännöllisesti

Tiedätkö kuinka tärkeää venyttely ja palautuminen ovat hyvinvoinnillesi?

Oletko joskus saanut kroppasi liikkumalla siihen pisteeseen, ettei pelkkä venyttely enää auta? Minä olen, valitettavasti. Venyttely eivätkä muut Koko postauksen voit lukea tästä!

miten-venyttelet

5 vinkkiä joiden avulla pääset venyttelyn makuun

Venyttely on paras palkinto kehollesi. Seuraavat 5 vinkkiä auttavat sinua aloittamaan turvallisesti. Mitä kehosi kaipaa tai mikä kruunaa Koko postauksen voit lukea tästä!

pida-kiinni-unirytmista-vasymys

6 helppoa keinoa, joiden avulla väsymys jää historiaan

Riittävällä unella on tärkeä rooli omassa hyvinvoinnissa. Sillä on iso rooli myös painonhallinnassa, sillä jatkuva väsymys voi johtaa Koko postauksen voit lukea tästä!

millä-tyylillä-sinä-uit

Miten uinti olisi merenneidon sulavaa menoa ilman epätoivoista sähellystä?

Onko uinti laji, jota haluaisit kokeilla? Tunnetko olevasi vedessä kuin merenneito vai onko tunnetilasi aivan päinvastainen? Tunnetko itsesi Koko postauksen voit lukea tästä!

Onko tavoitteesi laihdutuskuuri ja sen tuoma nopea painonpudotus?

Ovatko hyvinvointiin liittyvät tavoitteesi realistisia? Poltteleeko laihduttaminen, hyvinvoinnin parantaminen ja sitä kautta kevyempi olo? Laihdutuskuuri on monelle tuttu Koko postauksen voit lukea tästä!

Lupausten Portaat / VS IDEA

>