fbpx

Tiesitkö, että unelmaelämäsi on ainoastaan 4 askeleen päässä sinusta?

Turha jauhaa samaa asiaa, jolle ei voi mitään. ”Päästä irti, jatka eteenpäin”, ystävä kehottaa. Ystävä on voinut huomata jotain, mille itse on sokea. Neuvo irti päästämisestä on varmasti hyvä, mutta sen noudattaminen ei ole kovin helppoa. Unelmaelämä tuntuu karkaavan yhä kauemmas ulottuviltasi. Kuitenkin oma unelmaelämäsi on ainoastaan 4 askeleen päässä sinusta.

Unelmaelämäsi on ainoastaan 4 askeleen päässä sinusta.

Tai oikeastaan viiden askeleen päässä.

Vaikka välillä oma unelmaelämä tuntuu olevan kaukana saavuttamattomissa, niin oikeastaan se on ainoastaan viiden askeleen päässä. Tarvitset onnistuaksesi vain neljä askelta, mutta jotta muutos on edes mahdollista, tarvitset vielä yhden askeleen ja tämä askel on kaikkein tärkein askeleesi.

Tämä askel on se ensimmäinen askeleesi. Se, että lähdet tavoittelemaan omaa unelmaelämääsi. Se, ettet enää mieti aloittamista, mutku- tai sitku-elämää, vaan lähdet tavoittelemaan haluamaasi juuri tänään. Juuri nyt.

Tiedän, että saattaa kuulostaa jopa ”liian” helpolta ja yksinkertaiselta saavuttaa oma unelmaelämä ainoastaan neljän askeleen avulla. Kuitenkin oma unelmaelämäsi on ainoastaan 4 askeleen päässä sinusta.

Muistan nimittäin elävästi hetken, josta oma matkani kohti omia tavoitteitani ja unelmiani alkoi. Sinäkin saatat olla tilanteessa, jossa oma hyvinvointi on jäänyt kaikkien huolien ja murheiden alle. Työmaailman oravanpyörä, jatkuva kiire, stressi ja ympärillä vellova negatiivisuus ovat voineet kietoa sinutkin katalaan verkkoonsa. 

On pakko näyttää ulospäin, että kaikki on hyvin….

Saatat kuitenkin miettiä, ettet jaksa, mutta on pakko puskea eteenpäin. On pakko näyttää ulospäin, että kaikki on hyvin. Jaksan, pystyn ja ehdin.

Sinäkin saatat miettiä millä keinoilla pääsisit nousemaan haasteiden suosta ja aloittaa matkan kohti parempaa hyvinvointia ja omia unelmiasi.

Mistä johtuu, että muut iloitsevat onnistumistaan, kun itse räpiköi vielä starttiviivalla?

Todennäköisesti sinäkin tunnet ihmisiä, jotka elävät onnellisina ja tyytyväisinä, saavuttavat tavoitteitaan ja unelmiaan helposti ja vaivattomasti. Yrität seurata heidän jalanjälkiään ja tehdä samoja asioita perässä. Silti heidän iloitessaan omasta onnistumisestaan sinä saatat tuskailla vielä ensimmäisten askeleiden kanssa. 

Minä ymmärrän täysin, miltä sinusta tuntuu. Sinäkin olet todennäköisesti kokeillut monia erilaisia vippaskonsteja omien unelmien toteuttamisessa. Olet saattanut maksaa kalliitakin kursseja ja seminaareja, lukenut illat ja yöt läpeensä artikkeleita ja blogitekstejä.

Ei hätää, olin itse samassa tilanteessa vielä muutamia vuosia sitten. Ja useat asiakkaistani ovat lähteneet juuri tuosta samasta pisteestä.

Joskus tuntuu, että omat unelmat ja tavoitteet karkaavat yhä vain kauemmas ulottuvilta. Varsinkin silloin, kun kohtaa erilaista vastoinkäymisiä, haasteita ja ongelmia. Kuitenkin meistä jokainen haluaa tuntea olonsa rakastetuksi, arvokkaaksi ja hyväksytyksi.

Jokainen meistä haluaa olla tyytyväinen itseensä ja elämäänsä, mutta joskus se on vaikeaa ja tuntuu jopa mahdottomalta. Tuossa hetkessä saattaa jopa unohtaa omat tavoitteensa ja unelmansa.

Lue lisää: 4 askelta taianomaiseen muutokseen -verkkokurssista tästä.

Oletko onnellinen?

Mitä onnellisuus tarkoittaa omassa elämässäsi?

Toinen voi kokea onnellisuuden eri tavalla kuin itse ja toiselle onnellisuus voi tarkoittaa eri asioita kuin itselle. Jokainen meistä haluaa olla onnellinen. Se tarkoittaa myös sitä, että olemme tyytyväisiä itseensä ja omaan elämäämme.

Ja vaikka kuinka kehoittaisin sinua pyrkimään positiivisuuteen ja menemään eteenpäin, voi se joskus olla vaikeaa ja tuntua jopa mahdottomalta. Se on kuitenkin mahdollista.

Sinun tulee kuitenkin olla valmis tekemään jotakin eri tavalla kuin aiemmin, jotta mikään voisi edes muuttua. Mikäli jatkat samalla tavalla tästä hetkestä eteenpäin, saat aivan samanlaisia tuloksia kuin tähänkin asti. Se voi tarkoittaa myös paikallaan pysymistä nykytilanteessa.

Mikäli haluat jotain muutosta itseesi tai omaan elämääsi, niin elämäsi voi olla taianomaisempaa ja sinä voit olla onnellisempi. Toki voit olla täysin tyytyväinen itseesi ja elämääsi tälläkin hetkellä. Mutta vaikka elämässäsi olisi kaikki hyvin, voi elämäsi olla silti vieläkin upeampaa.

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä, etkä tarvitse mitään erityistä onnistuaksesi.

Meillä kaikilla on samat mahdollisuudet onnistua, vaikka välillä saattaa tuntua jopa päinvastaiselta. Onnistuminen ei ole sattumaa, tarvitaan ainoastaan tiettyjen asioiden toistamista omassa arjessa joka päivä. Se voi kuulostaa vaikealta ja tylsältä, mutta sen ei tarvitse olla sitä. Se voi olla helpompaa kuin tällä hetkellä edes uskotkaan.

Voit aloittaa oman matkasi kohti onnistumista ja taianomaisen ihanaa elämää jo tänään. Avaimet oman unelmaelämäsi toteuttamiseen voivat olla käsissäsi jo muutaman minuutin kuluttua…

Lue tästä: Voiko unelmat ja tavoitteet saavuttaa helposti?

Rakkaudella,
– Virpi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

>