fbpx
kohti taianomaista elämää

Tiesitkö, että unelmaelämäsi on ainoastaan 4 askeleen päässä sinusta?

Turha jauhaa samaa asiaa, jolle et voi mitään. ”Päästä irti, jatka eteenpäin”, ystävä kehottaa. Ystävä on voinut huomata jotain, mille itse on sokea. Neuvo irti päästämisestä on varmasti hyvä, mutta sen noudattaminen ei ole kovin helppoa. Unelmaelämäsi tuntuu karkaavan yhä kauemmas ulottuviltasi.

Unelmaelämäsi on ainoastaan 4 askeleen päässä.

Tai oikeastaan viiden askeleen päässä.

Vaikka välillä oma unelmaelämä tuntuu olevan kaukana saavuttamattomissa, niin oikeastaan se on ainoastaan viiden askeleen päässä. Tarvitset onnistuaksesi vain neljä askelta, mutta jotta muutos on edes mahdollista, tarvitset vielä yhden askeleen lisää ja tämä askel on kaikkein tärkein askeleesi.

Se, että lähdet tavoittelemaan omaa unelmaelämääsi juuri nyt.

Tiedän, että saattaa kuulostaa jopa ”liian” helpolta ja yksinkertaiselta saavuttaa oma unelmaelämä ainoastaan neljän askeleen avulla.

Muistan nimittäin elävästi hetken, josta oma matkani kohti omia tavoitteitani ja unelmiani alkoi.

Olin tilanteessa, jossa oma hyvinvointini oli jäänyt kaikkien huolien ja murheiden alle. Työmaailman oravanpyörä, jatkuva kiire, stressi ja ympärillä vellova negatiivisuus saivat minut verkkoonsa. 

Oli pakko näyttää ulospäin, että kaikki on hyvin….

Mietin etten jaksa, mutta oli pakko puskea eteenpäin. Oli pakko näyttää ulospäin, että kaikki on hyvin. Jaksan, pystyn ja ehdin.

Puskin siihen hetkeen asti, kunnes löysin vastauksen kysymykseeni: ”Millä keinoilla nousen tästä haasteiden suosta ja aloitan matkan kohti parempaa hyvinvointia ja omia unelmiani?

Muut iloitsevat onnistumisistaan, kun itse räpiköi vielä starttiviivalla.

Todennäköisesti sinäkin tunnet ihmisiä, jotka elävät onnellisina ja tyytyväisinä, saavuttavat tavoitteitaan ja unelmiaan helposti ja vaivattomasti. Yrität seurata heidän jalanjälkiään ja tehdä samoja asioita perässä. Silti heidän iloitessaan omasta onnistumisestaan sinä tuskailet ensimmäisten askeleiden kanssa. 

Minä ymmärrän täysin, miltä sinusta tuntuu. Sinäkin olet todennäköisesti kokeillut monia erilaisia vippaskonsteja omien unelmien toteuttamisessa. Olet saattanut maksaa kalliitakin kursseja ja seminaareja, lukenut illat ja yöt läpeensä artikkeleita ja blogitekstejä.

Ei hätää, olin itse samassa tilanteessa vielä muutamia vuosia sitten. Ja useat asiakkaistani ovat lähteneet juuri tuosta samasta pisteestä.

Joskus tuntuu, että omat unelmat ja tavoitteet karkaavat yhä vain kauemmas ulottuvilta. Varsinkin silloin, kun kohtaa erilaista vastoinkäymisiä, haasteita ja ongelmia.

Kuitenkin meistä jokainen haluaa tuntea olonsa rakastetuksi, arvokkaaksi ja hyväksytyksi. Jokainen meistä haluaa olla tyytyväinen itseensä ja elämäänsä. 

Joskus se on vaikeaa ja tuntuu jopa mahdottomalta.

Lue lisää: 4-askelta-taianomaiseen-muutokseen-kurssista tästä.

Oletko onnellinen?

Mitä onnellisuus tarkoittaa omassa elämässäsi?

Toinen voi kokea onnellisuuden eri tavalla kuin itse ja toiselle onnellisuus voi tarkoittaa eri asioita kuin itselle. Useimmat meistä kuitenkin haluaa olla onnellisia. Se tarkoittaa myös sitä, että olemme tyytyväisiä itseensä ja omaan elämäämme.

Ja vaikka kuinka kehoittaisin sinua pyrkimään positiivisuuteen ja menemään eteenpäin, voi se joskus olla vaikeaa ja tuntua jopa mahdottomalta.

Se on kuitenkin mahdollista.

Sinun tulee kuitenkin olla valmis tekemään jotakin eri tavalla kuin aiemmin, jotta mikään voisi edes muuttua. Mikäli jatkat samalla tavalla tästä hetkestä eteenpäin, saat aivan samanlaisia tuloksia kuin tähänkin asti. Se voi tarkoittaa myös paikallaan pysymistä tai jumissa olemista.

Elämäsi voi olla taianomaisempaa ja sinä voit olla onnellisempi.

Sinä voit olla tyytyväinen itseesi ja elämääsi.

Ja vaikka elämässäsi olisi kaikki hyvin, voi elämäsi olla vieläkin upeampaa.

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä, etkä tarvitse mitään erityistä onnistuaksesi.

Meillä kaikilla on samat mahdollisuudet onnistua. Onnistuminen ei ole sattumaa, tarvitaan ainoastaan tiettyjen asioiden toistamista omassa arjessa joka päivä. Se voi kuulostaa vaikealta ja tylsältä, mutta sen ei tarvitse olla sitä.

Se voi olla helpompaa kuin tällä hetkellä edes uskotkaan.

Voit aloittaa oman matkasi kohti onnistumista ja taianomaisen ihanaa elämää jo tänään.

Avaimet oman unelmaelämäsi toteuttamiseen voivat olla käsissäsi jo muutaman minuutin kuluttua…

Lue tästä miten etenet kohti haluamaasi ainoastaan 4 askeleen avulla!

Rakkaudella,
– Virpi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

>