Toteutuneet unelmat voivat olla neljän askeleen päässä.

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Uskotko, jos sanon, että oma unelmaelämäsi on vain neljän askeleen päässä sinusta? Unelmat voivat olla ainoastaan muutaman askeleen päässä.

Ei kannata jauhaa samaa asiaa, jolle ei voi mitään. ”Päästä irti, jatka eteenpäin”, ystävä kehottaa. Hän saattaa huomata jotain, mille itse olet sokea.

Vaikka neuvo irti päästämisestä kuulostaa hyvältä, sen noudattaminen ei olekaan niin helppoa. Unelmaelämäsi ja kaikki ihanat unelmat saattavat tuntua karkaavan yhä kauemmas ulottuviltasi.

Mutta tiedätkö, unelmaelämäsi on itse asiassa aivan lähellä. Vain muutaman askeleen päässä, tai tarkemmin sanottuna viiden askeleen päässä.

Vaikka oma unelmaelämäsi saattaa vaikuttaa saavuttamattomalta, se on todellisuudessa lähempänä kuin uskotkaan. Sinun tarvitsee vain ottaa nuo muutamat askelmat, jotta muutos voi tapahtua.

Ensimmäinen askel on kaikkein tärkein. Sinun täytyy vain rohkaistua ja lähteä tavoittelemaan unelmaasi. Älä enää mieti ”mutku” tai ”sitku” -elämää, vaan ryhdy toimeen juuri nyt.

Ymmärrän, että oman unelmaelämän saavuttaminen neljän askeleen avulla saattaa kuulostaa liian helpolta ja yksinkertaiselta. Mutta usko minua, se on mahdollista.

Muistan elävästi hetken, josta oma matkani kohti omia tavoitteitani ja unelmiani alkoi. Sinäkin voit olla samassa tilanteessa, jossa oma hyvinvointi on jäänyt huolien ja murheiden alle.

Työmaailman oravanpyörä, jatkuva kiire, stressi ja ympärillä vellova negatiivisuus ovat voineet kietoa sinutkin katalaan verkkoonsa. Vaikka yrität näyttää ulospäin, että kaikki on hyvin, voit silti tuntea, ettet jaksa enää. Mutta sinun ei tarvitse jatkaa samalla tavalla.

Sinä voit tehdä muutoksen. Sinun ei tarvitse olla enää sidottuna menneisyyden kahleisiin, vaan voit ottaa ensimmäisen askeleen kohti parempaa tulevaisuutta jo tänään.

On monia syitä sille, miksi muut ihmiset iloitsevat onnistumisistaan, kun omat unelmat ovat vielä lähtöviivan tuntumassa.

Yksi syy voi olla se, että jokaisella on oma taistelunsa ja matkansa kohti tavoitteita ja unelmia.

Vaikka joku saattaa näyttää saavuttavan tavoitteensa helposti ja vaivattomasti, taustalla voi olla paljon työtä, uhrauksia ja vastoinkäymisiä, joita emme näe. Heidän ilonsa on ansaittu ponnistelujen ja sitoutumisen kautta.

Toinen syy voi olla se, että vertaamme itseämme muihin ja se voi olla haitallista omalle hyvinvoinnille. Jokaisella meistä on erilaisia taustoja, vahvuuksia ja heikkouksia, ja on tärkeää muistaa, että oma matka on ainutlaatuinen.

Sen sijaan että vertaisimme itseämme muihin, voimme keskittyä omiin ponnisteluihimme ja edistymiseemme.

On myös mahdollista, että oma epävarmuutemme ja pelkomme voivat vääristää näkemystämme muiden saavutuksista. Joskus meillä voi olla vaikeuksia iloita muiden menestyksestä, koska se saattaa herättää omia epävarmuuksia ja kysymyksiä omasta kyvykkyydestämme.

Tärkeää onkin keskittyä omaan matkaamme ja edistykseemme, unohtamatta kuitenkaan tukea ja muiden saavutuksista iloitsemista.

Jokainen meistä ansaitsee tuntea iloa ja onnistumisen tunnetta omalla polullaan, oli se sitten millainen tahansa.

Voit aloittaa oman matkasi kohti onnistumista ja taianomaisen ihanaa elämää jo tänään.

Rakkaudella
Virpi

tee-unelmat-todeksi-sisäpiirissä

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *