fbpx

Kohti parempaa hyvinvointia ja terveellisempää elämää

Terveelliset elämäntavat haltuun -valmennus

Kun kamppailee painonhallinnan haasteiden parissa tuntuu, kuin kaikki ajatukset pyörisivät ruoan ympärillä.


Saattaa olla, että ajatukset harhailevat sinne tänne, eikä oikein jaksa mitään. 


Eikä varsinkaan silloin, kun panttaa syömisiä tai on aloittanut jälleen kerran jonkun rajoittavan dieetin.


Ei siis ihme, että työkaverit saavat tuntea ärtymyksen, sillä jatkuva nälkä ja energiavaje tekevät kiukkuiseksi ja väsyneeksi.


Työnteko ei tahdo oikein sujua. Ylimääräistä energiaa ei riitä mihinkään.


Palaverissa pöytä pursuaa herkkuja, mutta päätös pitää. Niitä ainoastaan katsoo kaipaavasti eikä koske niitä sormellakaan. Mutta kotona homma voi lähteä lapasesta.

Työpäivän aikana saatoimme syödä vain pienen salaatin ja omenan. Toisaalta saatoimme syödä noutopöydästä enemmän kun laki sallii. Ei ihme, jos elimistö on sekaisin ja väsyttää.

Valitettavasti molemmat vaihtoehdot tuntuvat ja näkyvät, sekä kehossa, että mielessä.

VALMENNUKSEEN SISÄLTYY HENKILÖKOHTAINEN SPRARRAUS!

Miksi terveelliset elämäntavat haltuun -valmennus?

Silloin kun elämän eri osa-alueiden haasteet ja ongelmat alkavat vaikuttamaan hyvinvointiin negatiivisesti, alkaa se näkymään jaksamisessa ja pikkuhiljaa se näkyy myös työpaikalla.


Stressi ja kiire voivat ottaa vallan. Voi olla, että oma hyvinvointi jää kaiken kiireen ja stressin jalkoihin, jolloin päivät ovat täynnä kaaosta, kiirettä, säntäilyä sinne tänne, hoitamattomia asioita, virheitä ja väsymystä, aikataulujen paukkumista yli ja paljon muuta...
 
Voi olla, ettei jää aikaa omaan hyvinvointiin. Eikä oikeastaan edes jaksa, kaikki voimat menevät töissä, eikä paukkuja riitä mihinkään ylimääräiseen. Eikä asiaa auta, että ruokavalio on mitä sattuu tai se, että syöt jos ehdit tai olet jatkuvalla laihdutuskuurilla.

Hyvinvointi takkuaa, eikä silloin voi hyvin.


Henkilökohtaisen elämän haasteet ja ongelmat tuntuvat entistä raskaammilta kantaa ja voimat uhkaavat loppua. Saatamme sortua hoitamaan tilannetta roskaruoalla ja erilaisilla herkuilla. Tai saatamme napostella koko päivän huomaamatta.


Kierteen voi pysäyttää ja muuttaa suunnan.

Mitä valmennus sisältää?

Koulutus sisältää 6 h koulutuksen haluttuna ajankohtana livenä paikan päällä tai verkkokoulutuksena.


Koulutukseen sisältyy henkilökohtainen alkukartoitus ja yhden tunnin (1h) henkilökohtainen sparraus (ovh 97€/hlö).


1

Ruoan merkitys hyvinvoinnille

Osallistuja tiedostaa eri ruoka-aineiden merkityksen kehonsa ja mielensä hyvinvoinnille. Hän ymmärtää miten ruoka vaikuttaa jaksamiseen, energisyyteen ja esimerkiksi motivaatioon.


Osallist
uja saa painonhallinnan ja ruokailutottumusten ABC:n.2

Ajatusten ja tunteiden merkitys hyvinvoinnille 

Osallistuja ymmärtää omien ajatusten ja tunteiden merkityksen valinnoilleen ja päätöksilleen. 


Hän ymmärtää valintojensa seuraukset oman hyvinvoinnin ja sen parantamisen kannalta ja oppii tekemään viisaampia valintoja. Hän ymmärtää miksi muutosten tekeminen on ollut vaikeaa.


Osallistuja valjastaa omat ajatukset ja tunteet painonhallinnan ja hyvinvoinnin tueksi. 


Osallistuja ja työkaluja tunnesyömiseen ja mielitekoihin. 


3

Tavat ja rutiinit

Osallistuja ymmärtää tapojen ja rutiinien merkityksen omalle hyvinvoinnille. Hän oppii keinot ja saa työkaluja, joiden avulla hän parantaa hyvinvointiaan. 


Osallistuja ymmärtää automaattisten valintojen merkitykset ja osaa huomioida niitä omassa ajattelussaan ja käyttäytymisessään.


Osallistuja ymmärtää terveellisempien valintojen merkityksen hyvinvoinnissa ja jaksamisessa töissä ja työn ulkopuolella. Hän oppii tekemään valintoja, jotka parantavat hänen hyvinvointiaan. 


Osallistuja oppii keinot, joiden avulla hän päivittää hyvinvointiaan huonontavia tapoja itselleen toimiviksi ja terveellisemmiksi. 


Hän oppii luomaan uusia tapoja ja rutiineja varmistaakseen oman hyvinvointinsa ja terveytensä.


Osallistuja pystyy ehkäisemään omien ruokailutottumustensa tuomia haittavaikutuksia.


4

Vastuu onnistumisesta

Osallistuja ymmärtää vastuun oman hyvinvoinnin parantamisessa ja pystyy tekemään tarvittavia muutoksia.


Osallistuja saa konkreettisia työkaluja, joiden avulla hän onnistuu parantamaan hyvinvointiaan, lisäämään jaksamistaan ja energisyyttään sekä saavuttamaan haluamiaan hyvinvoinnin tavoitteita. 


Virpi Silonsaari / VS IDEA

Tiedän miltä tuntuu ja mitä seurauksia siitä on, kun ruokavalio on vähän mitä sattuu ja syöt milloin ehdit. Tai jojoilet painon kanssa erilaisten dieettien viidakossa.


Mieli on matalalla varsinkin jos jojoilu yhdistetään työelämän kiireeseen ja stressiin.


Kun työpäivä vie kaikki mehut, eikä energiaa tunnu riittävän oikein mihinkään ei olotila ole hääppöinen.


Eikä asiaa auta, jos olet koko päivän syömättä, panttaat syömistä tai treenaat jaksamisesi äärirajoilla yrittäen saada lisää kaivattua energiaa päivääsi. 


Jojoilut painonhallinnassa ja jatkuvat ruokavaliokokeilut saavat elimistön sekaisin. Se vaikuttaa nopeasti negatiivisesti hyvinvointiin.


Jatkuessaan se alkaa näkymään ja tuntumaan kehossa ja mielessä. Silloin viimeistään on aika puhaltaa peli poikki ja tehdä asialle jotakin.

Mitä asiakkaat sanovat minusta?

Virpi pystyy auttamaan

"Sinusta näkee, että olet oikeasti kokenut asiat, joista puhut. Pystyt samaistumaan minuun ja tiedät mitä käyn läpi. Pystyt auttamaan. Kiitos:)"

Virpistä huokuu into auttaa

"Virpi on ystävällinen ja iloinen. Hän osaa ottaa huomioon kaikki ryhmän jäsenet.  Virpistä huokuu kiinnostus ja into auttaa meitä kaikkia voimaan paremmin."

Yksin en olisi tähän pystynyt

"Suosittelen lämpimästi ottamaan Virpi oppaaksi kohti terveellisempää ja kevyempää elämää. Virpi ymmärtää aikuisen naisen realiteetit ja sudenkuopat. Matka muutokseen on ollut Virpin seurassa aivan ihana ja olen niin kiitollinen hänelle – sillä yksin en olisi tähän pystynyt."

Valmennuksen hinta: 

197 €  / hlö + alv 24 %


sisältäen

 6 h koulutuksen, henkilökohtaisen alkukartoituksen ja yhden tunnin (1h) henkilökohtaisen sparrauksen (ovh 97€/hlö). Minimilaskutus 950 € + alv 24%.


Voit kysyä lisää tai varata koulutuksen alla olevan lomakkeen kautta. Olen sinuun pian yhteydessä.
Tavoitat minut myös puhelimitse 040-5089046.

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle tämä koulutus sopii?

Mitä koulutus maksaa?

Mitä tarkoittaa henkilökohtainen sparraus?

Kuka on kouluttaja?

Kuinka pitkä koulutus on?

VS IDEA / Lupausten Portaat

>