|

Tavoitteena laihdutuskuuri ja nopea painonpudotus.

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Haetko muutosta kehoosi? Onko uusi laihdutuskuuri hakusessa? Tavoitteletko laihdutuskuurilla nopeaa painonpudotusta ja bikinikuntoa?

Ehkäpä mietit, miksi laihduttaminen, hyvinvoinnin parantaminen ja kevyempi olo eivät tunnu innostavilta?

Monet meistä ovat kokeneet laihdutuskuurit ja niiden tulokset. Usein kuitenkin ainoa, mikä jää laihaksi, ovat saavutetut tulokset – ne eivät valitettavasti ole pysyviä. Kilot palaavat usein takaisin, joskus jopa korkojen kanssa.

Vaikka monet meistä haaveilevat kevyemmästä vartalosta, on tärkeää pohtia syitä tavoittelemallemme painonpudotukselle. Onko se terveyteen liittyvä päätös vai enemmän ulkonäköön liittyvä haave?

Jos pohdit laihdutuskuurin aloittamista, pysähdy hetkeksi ja mieti muutamaa asiaa ennen päätöksentekoa.

Ensinnäkin, parantaako laihdutuskuuri todella hyvinvointiasi? Vai voiko se pahimmillaan heikentää sitä?

Entä tuoko tavoiteltu painonpudotus sinulle energiaa vai viekö se sen?

Tavoitteesi tulisi aina liittyä omiin arvoihisi. On vaikeaa onnistua, jos tavoitteesi eivät ole linjassa niiden kanssa. Joskus epäonnistuminen voi johtua siitä, että pyrimme tavoitteisiin, jotka eivät oikeasti resonoi itsemme kanssa.

Mitä haluat eniten parantaa omassa hyvinvoinnissasi? Onko se esimerkiksi liikunnan aloittaminen, jaksamisen parantaminen arjen kiireessä vai terveellisempi ruokavalio?

Tavoitteesi tulisi olla realistinen ja konkreettinen. Esimerkiksi -10 kg painonpudotus kuukaudessa voi olla epärealistinen tavoite ja saattaa johtaa epäonnistumisen tunteisiin.

Muista, että emme voi suoraan hallita painoamme, mutta voimme vaikuttaa siihen tekemillämme valinnoilla, kuten ruokailutottumuksilla ja aktiivisuudella.

Mikäli haluat aloittaa liikunnan, mieti tarkemmin, mitä se käytännössä tarkoittaa. Onko se kävelylenkki töistä kotiin vai esimerkiksi reippaan lenkin tekeminen lasten harrastusten aikana?

Kiinnitä huomiota myös tavoitteen sanamuotoihin. Esimerkiksi tavoitteena ”kevyempi ja terveellisempi olo” voi resonoida paremmin kuin pelkkä painonpudotus.

Seuraa edistymistäsi ja ole armollinen itsellesi. Muista, että pienilläkin muutoksilla voi olla suuri merkitys hyvinvointiisi.

Keskity positiivisiin muutoksiin, olivat ne sitten fyysisiä tai henkisiä. Usko itseesi ja omaan kykyysi saavuttaa tavoitteesi – se voi tehdä suuren eron lopputulokseen.

Rakkaudella
Virpi

unohda laihdutuskuuri ja saavuta tavoitteesi lempeämmillä keinoilla

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *