Tilaus- ja sopimusehdot

Jotta voit hankkia pääsyn sisältöön, sinun tarvitsee hyväksyä nämä ehdot.

Tilaamasi palveluun liittyvät materiaalit toimitetaan verkon kautta, ladattavana tiedostona tai sähköpostitse.
Materiaalin toimituksesta ei tule lisäkustannuksia.

Mikäli materiaali ei jostain syystä lataudu, voit lähettää viestiä osoitteella info@lupaustenportaat.fi

Materiaalin copyright

Kaikki materiaali on suojattu tekijänoikeuksin. Materiaali on tarkoitettu vain materiaalin hankkineen omaan käyttöön, joten sitä ei saa jakaa muille. Materiaalin jakaminen esimerkiksi Facebookissa, blogissa tai muilla tavoin muille ihmisille on kielletty.

Sitoutuminen maksuun

Maksu on sitova eli kun hankit tuotteen itsellesi, sitoudut maksamaan sen kokonaisuudessaan. Huomioitahan, että maksuja ei palauteta takaisin.

Vastuuvapaus

Hyväksymällä tilaus- ja sopimusehdot otat täyden vastuun omasta elämästäsi, sekä elämäsi muuttumisesta. Emme lupaa sinulle mitään tiettyjä tuloksia, sillä olet luonnollisesti itse vastuussa omasta elämästäsi ja onnistumisestasi. Hyväksymällä sopimusehdot otat täyden vastuun omasta kehittymisestäsi ja elämäsi muuttumisesta.

MAKSUEHDOT

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Voit maksaa haluamallasi maksutavalla.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä Lupausten Portaisiin.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet.Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, MasterCard-, Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa – ja MasterCard SecureCode – todentamispalvelut. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Joustoraha, OP-tililuotto ja OP-lasku

Käytössäsi on myös Joustoraha ja OP-tililuotto. Mikäli haluat maksuaikaa ostoksellesi, voit valita OP-laskun.