1. Arvonnan järjestäjä

  • Lupausten Portaat / VS IDEA
  • Y-tunnus 1766015-2

2. Osallistumisaika

Osallistumisaika ilmoitetaan ko. arvonnan yhteydessä.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan aina kommentoimalla alkuperäistä arvontajulkaisua.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Voittaja arvotaan Facebookissa aina arvontajulkaisua kommentoineiden joukosta. Instagram-arvonnoissa voittaja voidaan arpoa joko julkaisusta tykkänneiden, sitä kommentoineiden tai profiilia seuraavien kesken. Arvontakriteeri ilmoitetaan tällöin julkaisussa. Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan aina arvonnan yhteydessä.

Arvonta suoritetaan tämän jälkeen 2 päivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Kaikki osallistujiin ja voittajaan liittyvä viestintä tuhotaan 1 kk aikana, kun voittaja on tavoitettu ja palkinto on toimitettu hänelle. Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla Lupausten Portaiden / VS IDEA´n toimistolla, ellei arvontajulkaisussa toisin mainita.

5. Arvontapalkinto

Arvontapalkinto ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

Palkinto on käytettävä henkilökohtaisesti eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 päivässä arvonnan suorittamisen jälkeen, arvotaan uusi voittaja. Facebook / Instagram ei ole mukana arvonnan järjestäjänä, vaan tarjoaa ainoastaan alustan arvonnan järjestämiselle.

Arvontapalkinnon lunastaminen ei vaadi maksua eikä luottokorttitietojen tai pankkitunnusten käyttöä. Voittajat julkaistaan ensisijaisesti alkuperäisessä julkaisussa (mikäli se on mahdollista alustan toiminnallisuuden johdosta).

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Lupausten Portaat / VS IDEA rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

7. Sääntöjen muuttaminen

Lupausten Portaat / VS IDEA pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

8. Arvonnan julkisuus

Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa julkisesti Lupausten Portaiden / VS IDEA´n sosiaalisen median kanavissa.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Lupausten Portaiden / VS IDEA´n tietosuojaselosteisiin ja rekistereihin voit tutustua tällä sivulla https://lupaustenportaat.fi/tietosuoja-ja-rekisteriote/

Lupausten Portaat / VS IDEA
Virpi Silonsaari