|

Mikä on muutos, jonka haluat toteuttaa elämässäsi?

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Mitä unelmia haluat saavuttaa? Minkälaisia haaveita ja toiveita sinulla on? Mikä muutos tekisi elämästäsi juuri sellaisen kuin toivot?

Toiset meistä haaveilevat enemmän kuin toiset. On myös niitä, jotka eivät syystä tai toisesta haaveile mistään. Toivottavasti sinulla on kuitenkin unelmia, jotka tekevät elämästäsi merkityksellisempää. On ihanaa odottaa ja unelmoida jostakin.

Erityisesti haaveilu on tärkeää silloin, kun elämä tuntuu haastavalta.

Toiset haaveilevat uudesta kodista, täydellisestä kumppanista tai matkasta turkoosille merelle palmujen siimekseen. Toiset taas toivovat taloudellista itsenäisyyttä, parempaa terveyttä tai unelmien työpaikkaa.

Toisinaan joku haaveilee vain siitä, että selviäisi tästä päivästä. Pienikin muutos voi auttaa jaksamaan paineiden keskellä.

Jokaisella meistä on omat unelmamme ja toiveemme. Usein kuitenkin pidämme niitä itsellämme ja pelkäämme niiden julkituomista. Oman unelman ääneen sanominen voi olla pelottavaa.

Mietimme, mitä muut ajattelevat. Entä jos muut sanovat, ettei unelma voi koskaan toteutua? Entä jos he torppaavat sen heti? Entä jos oma haaveemme kuulostaakin hassulta?

Miksi ajattelemme näin? Mistä nämä ajatukset oikein tulevat?

Muistatko, kun lapsena haaveilit esimerkiksi lääkärin ammatista? Sitten jossain vaiheessa elämää on voitu sanoa, ettet koskaan voisi olla lääkäri. Ehkä et pääse edes opiskelemaan, etkä kestäisi opiskelun vaatimaa aikaa. Ehkä pelkäät neuloja etkä edes pidä lääkärissä käymisestä. Sinusta ei koskaan tulisi lääkäriä.

Tai ehkä haaveilet oman yrityksen perustamisesta? Mutta joku on saattanut sanoa, ettei sinusta ole yrittäjäksi. Mitä sinä osaisit tarjota? Et onnistuisi, ei millään. Pysy nykyisessä työssäsi äläkä turhaan haaveile.

Joskus toisten ihmisten yritykset saada toinen luopumaan unelmistaan kertovatkin heidän omista peloistaan.

Mutta sinun haaveesi ja unelmasi ovat sinun omiasi.

Kun tiedät, mitä haluat ja pysyt sitoutuneena unelmaasi, voit onnistua. Älä anna pelkojen estää itseäsi. Älä anna muiden ajatusten vaikuttaa sinuun.

Sinä mahdollistat omat unelmasi. Läheiset ihmiset haluavat sinulle hyvää, mutta toisinaan heidän yrityksensä saada toinen luopumaan unelmistaan voivat johtua heidän omista peloistaan.

Jos onnistut saavuttamaan unelmasi, mitä silloin tapahtuu? Mitä jos pääsetkin lääkäriksi? Mitä jos löydät täydellisen kumppanin tai unelmiesi työpaikan? Mitä jos perustatkin menestyvän yrityksen?

Älä anna muiden ihmisten mielipiteiden vaikuttaa sinuun. Pidä kiinni niistä asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Tee joka päivä valintoja, jotka vievät sinua kohti unelmaasi. Vähennä niitä asioita, jotka vievät sinut pois siitä.

Mikäli haluat saavuttaa unelmasi ja muutos on mahdollinen, tee joka päivä konkreettisia tekoja niiden eteen.

Sinä voit tehdä muutoksen ja saavuttaa sen, mitä haluat.

Rakkaudella
Virpi

muutos-on-helpompaa-kun-sinulla-on-tuki-rinnallasi

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *