Miksi kantapään kautta opiskelu ei aina kannata: Tarina verkkosivujen haasteista.

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Kantapään kautta opiskelu voi olla tehokasta, mutta onko se aina järkevin vaihtoehto? Joskus se voi johtaa vain puhki kuluneisiin sukkiin.

Tämä kysymys nousi hiljattain esiin omassa elämässäni, kun jouduin kohtaamaan yllättävän haasteen verkkosivustoni uudistuksessa. Se oli hetki, joka sai minut pohtimaan, kannattaisiko yrittää selvitä kaikesta yksin vai…

Päätin kuitenkin luottaa ulkopuoliseen apuun (*affiliate-linkki).

Tämän päätöksen ansiosta minun ei tarvinnut tuhlata aikaani ja hermojani asioihin, joissa en ollut vahvoilla. Voin keskittyä omiin vahvuuksiini ja antaa ammattilaisten hoitaa tehtävänsä.

Kaikki sujui hyvin, kunnes sain yllättävän viestin Heidiltä kahvitauollani. Hänen ilmoittautumisensa sivustolle ei onnistunut.

Pian huomasin, että koko sivustoni oli kadonnut jonnekin. Tilanne ei näyttänyt lupaavalta.

Miksi tämä piti tapahtua juuri tänään? Se oli ensimmäisen Unelmaworkshopin viimeinen ilmoittautumispäivä, ja ilmoittautumiset olivat vilkkaimmillaan. Mutta kukaan ei päässyt ilmoittautumaan.

Ainoa, joka pääsi mukaan, oli Murphy. Herra Murphy, joka aina löytää tiensä mukaan sotkuihin.

Sähköposti olisi ollut liian hidasta, joten otin yhteyttä chattiin. Onneksi sain nopeasti apua *palveluntarjoajalta (Zoner), ja ongelma saatiin ratkaistua.

Aluksi harkitsin jopa workshopin perumista, mutta pian tajusin, että tämäkin ongelma ratkeaa ja kaikki palaa pian normaaliksi.

En tiedä, mitä taikatemppuja ratkaisun eteen jouduttiin tekemään, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Sivustoni oli taas pystyssä puolen tunnin kuluttua avunpyynnöstäni.

Miksi jaan tämän tarinan? Miten se liittyy omien tavoitteidesi saavuttamiseen?

Tämä tarina kertoo siitä, että joskus yritämme saavuttaa tavoitteitamme yksin, vaikka apua olisi tarjolla. Saatamme kuvitella, että paras tapa eteenpäin on opetella kaikki itse.

Mutta pelkkä opiskelu ei aina riitä. Saatamme viettää kuukausia tai jopa vuosia etsien oikeita ratkaisuja, testaten erilaisia menetelmiä ja epäonnistuen matkan varrella.

Minäkin olen tehnyt samoin.

Olen käyttänyt valtavasti aikaa ja energiaa yrittäen oppia kaiken itse. Mutta usein lopputulos on ollut epäonnistuminen.

Ehkä sinäkin olet kokenut saman. Ehkä uskot, että kantapään kautta opiskelu on tehokasta, vaikka se voi olla myös rankkaa ja kuluttavaa.

Iso virhe, joka kannattaa välttää.

Jos haluat helpompaa tietä kohti tavoitteitasi, älä tee samaa virhettä kuin minä. Ota avuksi ne, jotka ovat jo kokeneet ja testanneet erilaisia lähestymistapoja.

Miksi tuhlata aikaa ja vaivaa, kun voit hyödyntää jo testattuja ja toimivia ratkaisuja?

Liity Menestyjien Klubiin ja tee tavoitteistasi totta.

Rakkaudella
Virpi

opiskelu-sisäpiirissä-on-helppoa

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *