Onnistuminen vaatii positiivisia ajatuksia.

Vaikka mieliala olisi alhaalla ja elämä tuntuisi rankalta, ei kannata jäädä vellomaan negatiivisuuteen. Onnistuminen vaatii positiivisuutta ja positiivisia ajatuksia.

Toki tämä on usein helpommin sanottu kuin tehty, sillä meillä kaikilla on hetkiä, jolloin eteenpäin pääseminen tuntuu liki mahdottomalta. Mutta siltikin voimme kokea iloa ja onnistumista. Meillä on valta ja mahdollisuus vaikuttaa omaan olotilaamme.

Vaikka emme voi muuttaa tilannetta tai toisen ihmisen käytöstä, voimme muuttaa omaa asennetta ja suhtautumistamme.

Negatiivisiin ajatuksiin ei kannata jäädä jumiin, sillä se estää eteenpäin menemisen. Negatiivinen ajatus pitää otteessaan niin kauan, kunnes siitä päästää irti.

Se, mihin keskitymme, vahvistuu.

Se tarkoittaa sitä, että mitä enemmän keskitymme negatiiviseen, sitä vahvemmin se meihin vaikuttaa. Haasteiden ja ongelmien murehtiminen kasvattaa niiden vaikutusta ja valtaa omassa elämässämme.

Negatiivisiin ajatuksiin jääminen tapahtuu varsin helposti. Se käy usein jopa huomaamatta, varsinkin jos emme tarkkaile omia ajatuksiamme. Tärkeintä muutoksen kannalta on muuttaa omaa ajattelua.

Vaikka saatat ajatella, ettet voi hallita tunteitasi tai muuttaa ajatuksiasi, se ei ole totta. Voit päättää pysyä tietyssä tunnetilassa, mutta voit myös vaikuttaa siihen. Voit myös valita miten ajattelet tai suhtaudut eri tilanteisiin ja itseesi.

Kun esimerkiksi ystävä tai kumppani loukkaa sinua jollakin tavalla, voit jäädä vellomaan negatiiviseen olotilaan vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Mutta mitä hyötyä siitä on?

Kun jäämme jumiin negatiivisiin ajatuksiin itsemme suhteen, vaikuttaa se myös ulkoiseen olemukseemme. Näemme itsemme negatiivisessa valossa, ja se tekee onnistumisesta vieläkin vaikeampaa.

Voimme kuitenkin muuttaa ajatteluamme.

Kun keskitymme positiivisiin ajatuksiin itsestämme ja ympärillämme tapahtuvista asioista, elämä muuttuu myönteisemmäksi. Joten älä jää jumiin negatiivisiin ajatuksiin, vaan päätä muuttaa ajatteluasi positiivisemmaksi.

Päätä olla onnellinen ja menestyä elämässäsi.

Onnistuminen on helpompaa, kun katsot itseäsi positiivisin silmin.

Onnistuminen on helpompaa, kun suhtaudut itseesi positiivisesti.

Vaikka asia on yksinkertainen, moni meistä silti pyörittelee mielessään samoja negatiivisia asioita päivästä toiseen.

Emme ole tyytyväisiä ulkonäköön, painoon, elämään, työpaikkaan, parisuhteeseen tai sen puuttumiseen, ja usein tyytymättömyys kohdistuu myös taloudelliseen tilanteeseen.

Jos sisäinen puhe on sellaista, ettei usko omaan onnistumiseen tai siihen, että itsellä on mahdollisuus saavuttaa omia tavoitteita, valitettavasti on oikeassa. Mutta kun käännämme sisäisen puheemme positiiviseksi ja itseämme kannustavaksi, olemme jo matkalla kohti onnistumista.

Muuta sisäinen puheesi itseäsi kannustavaksi ja tukevaksi, jotta onnistumisesi on huomattavasti todennäköisempää. Älä jää jumiin negatiivisiin ajatuksiin, vaan tietoisesti muuta ajatuksiasi.

Päätä olla onnellinen juuri nyt. Päätä onnistua. Päätä saavuttaa kaikki ne asiat elämässäsi, joita haluat.

Ja sitoudu päätökseesi.

Lue myös tämä: Miten sitoutuminen varmistaa onnistumisen?

Rakkaudella
Virpi

onnistuminen

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *