fbpx

Oletko onnellinen?

Mikä tekee ihmisen elämästä onnellisen?

Mitä onnellisuus on? Miten olla onnellinen?


Lue eteenpäin niin kerron miten olen tehnyt onnistumisesta sinulle mahdollisimman helpon

Työkalut voivat olla käytössäsi jo muutaman minuutin kuluttua...

Turha jauhaa samaa asiaa, jolle et voi mitään. "Päästä irti, jatka eteenpäin", ystävä kehottaa. Ystävä on voinut huomata jotain, mille itse on sokea. Neuvo irti päästämisestä on varmasti hyvä, mutta sen noudattaminen ei ole kovin helppoa.
Voi Hyvin-lehti

Haluan näyttää sinulle, miten päästät irti ja pääset eteenpäin. Näytän miten teet omasta elämästäsi juuri sellaista, josta haaveilet vain 4 viikossa (huomaat muutoksia jo muutamassa päivässä). 

Sinun tulee ainoastaan:

 • ottaa ensimmäinen askel (se on helppo) 
 • ja sen jälkeen ottaa enää 4 askelta (tämäkin on helppoa, olen tukenasi koko ajan)

Tiedän, että tämä voi kuulostaa "liian" yksinkertaiselta ollakseen totta ...

Muistan elävästi hetken, josta oma matkani kohti omia tavoitteitani ja unelmiani alkoi.

Olin tilanteessa, jossa oma hyvinvointini oli jäänyt kaikkien huolien ja murheiden alle. Työmaailman oravanpyörä, jatkuva kiire, stressi ja ympärillä vellova negatiivisuus saivat minut kiedottua omaan katalaan verkkoonsa. 

Mietin etten jaksa, mutta oli pakko puskea eteenpäin....

Puskin siihen hetkeen asti, kunnes löysin vastauksen kysymykseeni:

"Millä keinoilla nousen tästä  haasteiden suosta ja aloitan matkan kohti parempaa hyvinvointia ja omia unelmiani?"


Todennäköisesti sinäkin tunnet ihmisiä, jotka elävät onnellisina ja tyytyväisinä, saavuttavat tavoitteitaan ja unelmiaan helposti ja vaivattomasti. Yrität seurata heidän jalanjälkiään ja tehdä samoja asioita perässä. Silti heidän iloitessaan omasta onnistumisestaan sinä tuskailet ensimmäisten askeleiden kanssa. 

Minä ymmärrän täysin, miltä sinusta tuntuu. Olet todennäköisesti kokeillut monia erilaisia vippaskonsteja unelmien toteuttamisessa. Olet saattanut maksaa kalliitakin kursseja ja seminaareja, lukenut illat ja yöt läpeensä artikkeleita ja blogitekstejä. Ei hätää, olin itse samassa tilanteessa vielä muutamia vuosia sitten. Ja useat asiakkaistani ovat lähteneet juuri tuosta samasta pisteestä.

 • Haluat olla onnellisempi ja tyytyväisempi itseesi ja elämääsi
 • Haluat auttaa itseäsi voimaan paremmin ja saavuttamaan niitä asioita, joita haluat. 
 • Haluat tuloksia, jotka ovat pysyviä.
 • Haluat olla tyytyväinen itseesi ja elämääsi ja haluat päästä eroon sinua rajoittavista ja estävistä haasteista. 
 • Haluat, että arki, työ ja elämä ylipäätään olisi helpompaa kuin tällä hetkellä.
 • Haluat, että unelmien toteuttaminen olisi helpompaa
 • Haluat nauttia sekä matkasta että onnistuneesta lopputuloksesta.

Mitä sinä et tarvitse:

 • Sinun EI tarvitse tietää kaikkea unelmien toteuttamiseen liittyvää.
 • Sinun EI tarvitse yrittää näyttää ulospäin, että kaikki elämässäsi olisi hyvin. 
 • Sinun EI tarvitse käyttää satoja ja satoja euroja kalliisiin seminaareihin tai verkkokursseihin.
 • Sinun EI tarvitse tehdä tiukkoja rajoitteita omaan elämään tai arkeen, jotta voisit onnistua.
 • Sinun EI tarvitse käyttää kymmeniä tunteja viikossa oman unelmiesi saavuttamiseen.

Mutta sinun tarvitsee:

 • tehdä verkkokurssiin sisältyvät 5 työkirjaa (Ei hätää, niihin ei mene aikaa tuntitolkulla, eikä niitä tarvitse tehdä yhdellä kertaa. Sen jälkeen kaikki onnistumisen avaimet ovat käytössäsi joka päivä).
 • viedä kurssilla oppimasi asiat omaan arkeesi (Ei hätää, mistään rakettitieteestä ei ole kyse, voit onnistua helpommin kuin uskotkaan tällä hetkellä).
 • ja pääset nauttimaan tuloksista ja upeista muutoksista.

Tässä minä tulen kuvioihin mukaan. Minä autan sinua kädestä pitäen matkallasi kohti onnellisempaa elämää.

Kun otat ensimmäisen askeleen, minä ohjaan ja johdatan sinua loput 4 askelta. 

Mutta jos haluat edelleen vain haaveilla...

Jos haluat edelleen istua illat sohvalla ja toivoa, että jokin muuttuu...

Jos haluat edelleen tehdä samoja asioita ja saada samoja tuloksia kuin tähänkin asti...

Silloin suosittelen lopettamaan lukemisen tähän.

Ainoastaan siinä tilanteessa, että olet valmis ottamaan ensimmäisen askeleen, voin auttaa sinua. Sinun on tehtävä päätös lähteä tavoittelemaan juuri niitä asioita omaan elämääsi, joita haluat ja kaipaat huolimatta siitä...


... mitä muut ajattelevat

... mitä muut sanovat

... vaikka sisäinen puheesi yrittää sanoa sinulle, ettet voi olla onnellinen tai et ansaitse olla onnellinen,  et onnistu siinä kuitenkaan tai jotain muuta turhanpäiväistä potaskaa.

Sinä olet unelmaelämäsi arvoinen. Sinä ansaitset elää sitä ja sinä saat olla onnellinen. 


Joskus tuntuu, että elämä on pelkkiä haasteita ja vastoinkäymisiä. Omat unelmat ja tavoitteet karkaavat yhä kauemmas ulottuvilta. 

Meistä jokainen haluaa tuntea olonsa onnelliseksi, tyytyväiseksi, rakastetuksi, arvokkaaksi ja hyväksytyksi. Meistä jokainen haluaa olla tyytyväinen itseensä ja elämäänsä.  Se voi olla kuitenkin vaikeaa ja joskus se voi tuntua jopa mahdottomalta.

Sen ei tarvitse kuitenkaan olla sitä.

Jotta voin auttaa sinua olemaan onnellisempi ja tyytyväisempi itseesi ja omaan elämääsi, olen koonnut muutokseesi tarvitsemat 4 askelta yhteen verkkokurssiin. 

Kun otat nämä askeleet, huomaat nopeasti miten helppoa on saavuttaa omaan elämään juuri niitä asioita, joita kaipaa ja haluaa. Voit aloittaa oman matkasi kohti haluamiasi asioita jo tänään, jo muutaman minuutin päästä.

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä ja meillä jokaisella on samat mahdollisuudet onnistua. Joskus se voi tuntua kuitenkin jopa päinvastaiselta. Onnistuminen ei ole kuitenkaan sattumaa, vaan tarvitaan ainoastaan tiettyjen asioiden toistamista arjessasi joka päivä. 

Se voi kuulostaa vaikeammalta ja tylsemmältä kuin on.  Itse asiassa se ei ole vaikeaa ollenkaan, eikä ainakaan tylsää.

Tärkein askeleesi on nyt edessäsi. Se, että lähdet tavoittelemaan omaa unelmaelämääsi juuri nyt. Oletko valmis ottamaan tämän askeleen? Oletko valmis ottamaan vastaan onnellisemman elämän ja olemaan onnellisempi jo tänään?


Miten olla onnellinen - verkkokurssi

Hinta 97 €

Hinta sis. alv 10 %. Maksujen välittäjänä toimii luotettava Paytrail. Osallistumalla verkkokurssille liityt samalla Lupausten Portaiden sähköpostilistalle. Sähköpostilistalla oleminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään ja voit poistua sieltä milloin tahansa, jokaisen viestin lopussa olevan "Poistu listalta" linkin kautta.

Saatat nyt ajatella ...

"en kuitenkaan onnistu..."

Onnistuminen ei ole sattumaa. Meillä jokaisella on aivan  samanlaiset mahdollisuudet onnistua, et ole siinä poikkeus. Onnistuminen voi olla vaikeaa, ainakin silloin kun käytössä on väärät työkalut tai työkalut, jotka eivät toimi juuri itsellä. 

Sinä pystyt ja sinä onnistut!

"en jaksa noudattaa vaikeita ohjeita..."

Kyse on lopulta aika yksinkertaisista ja helpoista asioista. Voit muuttaa omaa elämääsi onnellisemmaksi ja taianomaiseksi jo muutamalla pienellä ja helpolla asialla. Onnistuminen ei vaadi rakettitiedettä, voit onnistua helpommin kun vielä juuri nyt uskotkaan.

"olen yrittänyt jo kaikki konstit..."

Tiedän mitä käyt läpi.  Syy siihen miksi et vielä ole onnistunut ei ole sinun syysi, se liittyy ainoastaan käytössäsi olleisiin työkaluihin ja ohjeisiin.

Mikäli ne eivät ole tuoneet sinulle haluamiasi tuloksia, eivät ne sitä tee jatkossakaan. Sinun tulee ainoastaan ottaa käyttöösi sellaisia työkaluja, jotka toimivat itselläsi ja tuovat haluamiasi tuloksia.

Verkkokurssin materiaali ja sen työkalut käyttöösi parissa minuutissa

Saat verkkokurssin työkirjat täysin digitaalisessa muodossa (pdf-tiedosto). Voit lukea materiaalit tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella. Voit myös tulostaa työkirjan itsellesi paperimuotoon.

Saat pääsyn verkkokurssille välittömästi maksun jälkeen. Pääset kirjautumaan kurssialustalle heti maksusi jälkeen omalla käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi ja voit aloittaa opiskelusi ensimmäisen jakson. Seuraavat jaksot avautuvat viikon välein. Koko kurssi kestää kuukauden.

Bonuksistasi Kuinka saavutat tavoitteesi ja toteutat unelmasi e-kirjan ja kaikki sen 99 vinkkiä saat käyttöösi heti. Miten toteutat unelmasi -kurssimateriaali avautuu käyttöösi n. 1 kk kuluttua ilmoittautumisestasi. 


Voinko vannoa, että kuukauden päästä elät onnellisempaa ja taianomaisempaa elämää? Valitettavasti en, sillä onnistuminen riippuu aina jokaisen omasta halusta, tahdosta, asenteesta, sitoutumisesta ja konkreettisesta tekemisestä. 

Se, mitä voin luvata sinulle on, että kun otat nämä askeleet, sinä saat haluamiasi tuloksia. 

Joten, oletko valmis aloittamaan matkasi kohti onnellisempaa ja taianomaisempaa elämääsi?

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen, jotta voin auttaa sinua ottamaan seuraavat 4 askelta?

Kaikki työ on jo tehty. Olen tehnyt lukuisan määrän virheitä sinun puolestasi testatessani erilaisia keinoja. Nyt sinun tarvitsee vain luottaa minuun ja seurata antamiani neuvoja sekä nauttia onnistuneesta lopputuloksesta.

Päätös on nyt edessäsi. Tämä yksi asia erottaa ainoastaan sinut muista. Heistä, jotka elävät onnellisina ja tyytyväisinä verkkokurssilla saamillaan ohjeilla. 

Voit ottaa oman onnistumisesi haltuun helposti, nopeasti ja tehokkaasti. Tai voit päättää, että istahdat mieluummin sohvalle ja katsot vaikka Salkkarit.

Vuoden kuluttua (oikeastaan jo paljon aiemmin) jo tämä yksi päätös on tuonut sinulle täysin erilaiset lopputulokset:

Nautit tyytyväisestä ja onnellisesta elämästä...

tai

Kamppailet edelleen tyytymättömyyden kourissa...

Saavutat haluamiasi asioita elämääsi helposti...

tai

Unelmasi ja tavoitteesi karkaavat yhä kauemmas ulottuviltasi...

Onnistumisen flow seuraa sinua päivästä toiseen...

tai 

Tuntuu, ettei mikään onnistu. Haasteet ja ongelmat seuraavat toisiaan...

Asiakkaiden palautteita:

"Uskalsin pitää vihdoin puoliani..."

Aikaisemmin olisin ollut hiljaa ja nuollut haavojani yksin. Nyt uskalsin pitää puoliani ja se tuntui upealta. 


"Kiitos, autoit minua parantamaan parisuhteeni..."

Pystyin parantamaan parisuhteeni ja nyt tiedän mitä haluan ja uskallan myös sen kertoa. Voimaannuttava tunne!


"Kiitos, kun jaksat kannustaa..."

Kiitos Virpi, kun jaksat kannustaa päivästä toiseen, vaikka olisin kuinka alamaissa. Näet hyvin tilanteeni. Tämä kertoo sitoutumisestasi auttamiseeni.


14 päivän täysi rahat takaisin -tyytyväisyystakuu

Olen niin varma verkkokurssin työkalujen toimivuudesta, että haluan antaa sinulle 14 päivän tyytyväisyystakuun. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen hankkimaasi verkkokurssiin, laita minulle viestiä ja palautan kaikki rahasi takaisin sataprosenttisesti.

14 pvän


rahat takaisin -takuu

Miten olla onnellinen- verkkokurssi

Kurssin hinta 97 €

Hinta sis. alv 10 %. Maksujen välittäjänä toimii luotettava Paytrail. Osallistumalla verkkokurssille liityt samalla Lupausten Portaiden sähköpostilistalle. Sähköpostilistalla oleminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään ja voit poistua sieltä milloin tahansa, jokaisen viestin lopussa olevan "Poistu listalta" linkin kautta. 


Verkkokurssin vetäjä:

Virpi Silonsaari

Erilaisten haasteiden ja ongelmien täyttäessä elämän, voi oma unelmaelämä tuntua kovin kaukaiselta. Kun oma hyvinvointi jää arjen pyörityksen, kiireen ja työelämän oravanpyörän jalkoihin, ei saata löytyä voimavaroja tai edes motivaatiota. On helpompi pysyä tuossa haastavassa tilanteessa, kuin yrittää lähteä tavoittelemaan omia tavoitteita tai unelmia.

Vaikka tilanne omassa elämässäsi olisi kuinka vaikea, on keinoja, joiden avulla voit saavuttaa haluamiasi asioita elämääsi ja tehdä elämästäsi juuri niin onnellisen ja taianomaisen kuin haluat.   Kyse on siitä, haluatko muuttaa nykytilanteen vai haluatko olla nykyisessä tilanteessa jopa oman hyvinvointisi kustannuksella.

Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä? Mitä asioita sinä haluaisit elämääsi lisää? Mikä tekisi elämästäsi vieläkin onnellisemman ja taianomaisemman?

Vuosien aikana olen etsinyt ja testannut keinoja onnistumiseen. Lopulta löysin omasta mielestäni parhaimmat. Olen tehnyt jo ison työn puolestasi. 

Olen koonnut Miten olla onnellinen -verkkokurssiin tarvitsemasi 4 askelta onnellisuuden ja tyytyväisyyden lisäämiseen ja muutoksen tekemiseen.

Onnellisuutesi on enää yhden askeleen päässä - otatko tämän askeleen ja tulet mukaan?


Kiitos, että saan jakaa tämän matkan kanssasi. 

Rakkaudella
Virpi 

P.S. Jäitkö vielä miettimään, onko tämä kurssi sinua varten? Haluatko jutella kanssani ennen sen ostamista? Voit lähettää viestiä minulle osoitteeseen info(at)lupaustenportaat.fi. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti!


Usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkokurssi maksaa?

Verkkokurssin hinta on 97€ (sis. alv 10%).

Voit valita haluamasi maksutavan verkkokaupassa.


Mitä maksuvaihtoehtoja on?

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard),
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Miten ilmoittaudut mukaan?

Ilmoittautuminen käy helposti maksamalla verkkokurssin hinta verkkokaupassa.

Pääset aloittamaan kurssin materiaalien parissa jo muutaman minuutin kuluttua ilmoittautumisestasi.

Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun olet ostanut kurssin?

Oston jälkeen saat minulta sähköpostilla kuitin ostoksestasi.

Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia kurssialustalle, saat ne heti sähköpostilla kurssimaksun maksamisen jälkeen. Sähköpostissa on kirjautumisohjeet sivustolle, käyttäjätunnuksesi (sähköpostisi) ja salasanasi. 

Salasana luodaan automaattisesti ja voit vaihtaa sen heti ensimmäisen kirjautumisen yhdessä.

Miten saat kurssimateriaalin?

Kurssimateriaali löytyy kurssialustalta osoitteessa https://kurssit.lupaustenportaat.fi

Kirjaudu kurssialustalle omalla sähköpostiosoitteella (käyttäjätunnus) ja salasanallasi. Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata uuden.

Mitä verkkokurssi sisältää?

Kurssimateriaali sisältää kirjallista materiaalia sekä 5 työkirjaa. Työkirjat ovat pdf-muodossa tallennettavissa omalle koneelle. Työkirjat voi myös tulostaa, jolloin voit tehdä tehtävät suoraan työkirjaan.

Monta työkirjaa kurssi sisältää?

Kurssimateriaali sisältää 5 työkirjaa. Työkirjat ovat pdf-muodossa ja ne voi tallentaa omalle koneelle. Työkirjat voi myös tulostaa ja tehdä muistiinpanot suoraan työkirjaan. 

Mitä tarvitset, että voit osallistua kurssille?

Tarvitset sähköpostiosoitteen ja laitteen,  jonka avulla voit kirjautua kurssialustalle nettiselaimella.

Kuinka pitkä verkkokurssi on?

Verkkokurssin kesto on yksi (1)  kuukausi.

Kurssi sisältää 4 askelta.

Miten etenet kurssilla?

Voit edetä kurssilla oman aikataulusi mukaan.

Kurssi sisältää työkirjoja, jotka ovat pdf-muodossa ladattavissa omalle koneelle ja tulostettavissa.

Miten varmistat oman onnistumisen?

Saat kurssilla työkalut ja keinot omaan onnistumiseen. Sinun tulee ainoastaan viedä nämä työkalut omaan arkeesi onnistuaksesi.

Missä muodossa kurssimateriaali on?

Kurssimateriaali on kirjallisessa muodossa.

Kurssi sisältää työkirjoja, jotka ovat pdf-muodossa ladattavissa omalle koneelle ja tulostettavissa.

Ongelmia verkkokaupassa?

Mikäli sinulla on ongelmia verkkokaupassa, laita minulle viestiä [email protected] niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Sinulla on jo tili

Mikäli sinulla on jo Lupausten Portaiden tili, kirjaudu ensin omilla tunnuksillasi sisälle ja tee ostos vasta sitten. Näin verkkokurssisi avautuu omalle kurssialustallesi heti maksusi jälkeen.

Lupausten Portaat / VS IDEA

>