Miksi on tärkeää olla innostunut siitä mitä tekee?

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Oletko intoa täynnä jostakin asiasta? Jos olet, hienoa! Mutta miksi on tärkeää olla innostunut siitä, mitä tekee?

Sinulla saattaa olla meneillään projekti, joka pyörii mielessäsi, etkä halua lopettaa sen parissa työskentelyä.

Projektisi voi liittyä mihin tahansa elämäsi osa-alueeseen. Se voi olla esimerkiksi työtehtävä, jossa opit jatkuvasti uutta, ja mitä enemmän opit, sitä innostuneempi olet. Ja sitä enemmän haluat oppia lisää.

Innostuksesi voi liittyä myös omaan hyvinvointiisi.

Olet ehkä äskettäin tehnyt elämäntapamuutoksen ja aloittanut terveellisemmän elämän. Alku saattoi olla haastavaa, ja motivaatiosi saattoi olla koetuksella. Koska et nähnyt konkreettisia tuloksia, saatoit olla usein valmis luovuttamaan ja unohtamaan koko projektisi.

Nyt tilanne kuitenkin on muuttunut.

Olet enemmän kuin innostunut, sillä alat nähdä työsi tuloksia, ja mitä enemmän niitä näet, sitä innokkaammin jaksat jatkaa eteenpäin.

Innostuksesi voi liittyä myös rahaan ja taloudelliseen tilanteeseen.

Olet saattanut kohdata vaikeuksia taloudellisesti, mikä on vaatinut tiukkaa taloudenpitoa ja mahdollisesti luopumista jostakin sinulle tärkeästä asiasta. Mutta nyt tekemiesi muutosten tulokset alkavat näkyä, ja näet valon tunnelin päässä.

Mitä parempi taloudellinen tilanteesi on, sitä helpommin hengität ja sitä rennommin voit.

Entä jos olet innostunut ihmissuhteestasi?

Olet voinut kokea tyytymättömyyttä jo jonkin aikaa, ehkä haastavassa ihmissuhteessa tai koet yleistä epävarmuutta ihmissuhteissasi. Mutta nyt olet tehnyt jotain, joka auttaa sinua, ja huomaat, että kaikki alkaa asettumaan paikoilleen.

Elämä tuntuu jälleen ihanalta, ja olet innostuneempi kuin aikoihin.

Innostuksesi voi johtua mistä tahansa arkisesta asiasta, kuten vuodenaikojen vaihtelusta, pilvettömästä taivaasta, kivuttomasta yöstä, ystävän puhelinsoitosta, puolisosi kosketuksesta tai vaikkapa taivaalla tuikkivasta tähdestä.

Olipa innostuksesi sitten peräisin mistä tahansa, jatka samalla tiellä, sillä innostuneisuus on avainasemassa.

Innostuminen ei ole vain tärkeää hyvinvoinnillesi, vaan se on avainasemassa myös omassa menestyksessäsi.

Mitä enemmän innostut asiasta, jota tavoittelet, sitä todennäköisemmin suuntaat energiasi ja ponnistelusi sen saavuttamiseen. Ja mitä enemmän olet innostunut, sitä suurempi on mahdollisuutesi onnistua siinä.

Jos oma tavoitteesi tai unelmasi ei herätä intohimoa sinussa, harkitse vaihtoehtoista tavoitetta.

Miksi käyttäisit energiaasi ja aikaasi johonkin, mikä ei todella inspiroi sinua? Suuntaa ponnistelusi asioihin, jotka todella saavat sinut syttymään.

Pohdi, mikä todella innostaa sinua. Mikä saa sinut tuntemaan intohimoa joka päivä?

Keskity niihin asioihin, jotka todella merkitsevät sinulle ja saavat sinut syttymään.

On tärkeää, että löydät innostuksen joka päivä, sillä se on avain oman menestyksesi saavuttamiseen. Ja kun innostut, voit myös innostaa muita ympärilläsi.

Toisen onnistuminen ei ole pois omasta menestyksestäsi. Päinvastoin, voit kannustaa muita ja innostua heidän saavutuksistaan, mikä voi lisätä myös omaa innostustasi ja menestystäsi.

Pelko voi olla voimakas este eteenpäin pyrkimiselle.

Pelon edessä saattaa tuntua houkuttelevalta luovuttaa ja unohtaa kaikki se vaivannäkö ja aika, jonka olet jo investoinut unelmasi tavoittelemiseen.

Mutta älä anna pelon lannistaa sinua tai estää sinua etenemästä kohti unelmaasi. Sen sijaan käytä pelkoa opetuksena ja suunnan näyttäjänä.

Pohdi, mistä pelkosi johtuu ja mitä se yrittää sinulle viestiä. Pelko voi paljastaa ne alueet, joita sinun tulee työstää ja voittaa päästäksesi eteenpäin.

Kun tunnistat pelkosi juurisyyn ja löydät ratkaisut sen voittamiseksi, olet jälleen askeleen lähempänä unelmasi saavuttamista.

Onnistuminen ei vaadi rakettitiedettä. Unelmiesi ja tavoitteidesi saavuttaminen voi olla paljon helpompaa kuin uskotkaan.

Muista, että sinä pystyt tähän!

Rakkaudella 
Virpi

oletko-innostunut-siitä-mitä-teet

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *