fbpx

Haluatko tietää, miksi aikaisemmat dieetit, muutokset ja unelmat eivät ole toteutuneet?

Syy on itse asiassa hyvin yksinkertainen. Jopa niin yksinkertainen, että kun vihdoin oivallat sen, huomaat että se on ollut nenäsi edessä koko ikäsi.

Mutta se on hyvä asia!

Koska se kertoo sen, että muutos on mahdollista ihan kenelle tahansa, olipa lähtötilanne millainen hyvänsä. 

Sinun ei tarvitse olla rikas, hoikka, hyvinvoiva tai edes täydellinen onnistuaksesi. Riittää, että olet juuri sellainen kuin tällä hetkellä olet.

Esittelyssä Läpimurto Onnistumiseen -verkkokurssi, jolle opiskelijat ovat antaneet keskiarvon 9,2!

Asiakkaiden antama keskiarvo Läpimurto onnistumiseen -kurssista.

9,2
keskiarvo

Asiakkaiden kommentteja:

”Käytännöllinen ja helposti omaan arkeen vietävissä.

Todella kattava sisältö.

”En osannut edes ajatella, että itse estin edelleen itseäni onnistumasta.”

Läpimurto Onnistumiseen -verkkokurssi on kaikkea tätä:

 • Se on rakennettu siten, että se toimii lähtötilanteesta huolimatta. Pääset välittömästi soveltamaan juuri oikeita työkaluja omaan elämäntilanteeseesi ja hyvinvointiisi.
 • Se auttaa sinua rakentamaan vankan pohjan omalle hyvinvoinnillesi ja onnellisemmalle elämälle.
 • Se lisää varmuuttasi ja tyytyväisyyttäsi itseäsi ja elämääsi kohtaan. Työkalujen avulla saat hallinnan tunnetta ajoittain jopa kaoottiselta tuntuvaan elämääsi.
 • Se antaa sinulle lempeän ja armollisen tavan saavuttaa juuri niitä asioita elämääsi, joita oikeasti haluat.

Työkalut toimivat kaikkiin elämäsi osa-alueisiin tavoitteesta tai unelmasta riippumatta.

Haluamme isoja muutoksia mahdollisimman nopeasti! Se on täysin normaalia, ja olet ehkä itsekin joskus halunnut sitä.

...kun laskupino pöydän päällä kasvaa, haluat nopeasti jostain rahaa.

...tai kun saat postissa kutsun 50- tai 60-vuotissynttäreille tai ystävän tyttären häihin, menet välittömästi vaa’alle ja kurkistat vaatekaappiin. Pahus, se edelliskesän mekko ei enää menekään päälle.

...tai kun työpaikalla sinua pyydetään jälleen venymään ja vanumaan – vielä tämän kerran! 

...tai kun ystävät soittavat sinulle ja kaatavat kaiken pahan olonsa sinun niskaasi – välittämättä miltä sinusta ehkä juuri sillä hetkellä tuntuu…

Näissä kohdissa haluamme muutoksen heti. Isot muutokset vaativat kuitenkin paljon ponnisteluja ja energiaa. Ja niitä meillä ei välttämättä ole.

Siksi parempi keino on tehdä pieniä muutoksia säännöllisesti. Mieti hetki polkupyörällä ajoa. Kun apupyörät otettiin pois, ajaminen ei onnistunut ensimmäisellä eikä toisellakaan kerralla. Piti opetella vähän kerrassaan. Ensin hakea tasapainoa, sitten polkea ja lopuksi ohjata. Ja jarrujakin oli hyvä käyttää!

Tuntuupa sinusta nyt miltä tahansa, lupaan sinulle, että muutos on mahdollinen. Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel.

Eräs ystäväni oli muutama vuosi sitten taloudellisessa ahdingossa. Hän oli kahden pienen lapsen yksinhuoltajaäiti, hänellä oli vakituinen työ ja säännöllinen, kohtalainen palkka. Silti hän huomasi, että joka kerta, kun palkka tuli, se hävisi laskuihin lähes saman tien.

Kun tilanne meni riittävän pitkälle, hän kyllästyi tähän tilanteeseen. Avullani hän alkoi pohtia omaa rahankäyttöään, laskemaan kuluja ja menoja sekä miettiä, mitä hän oikeasti tarvitsee.

Hän oivalsi hyvin nopeasti, ettei hän pysty ratkaisemaan ongelmaa sormia napsauttamalla. Hän kuvaili tilannetta siirtymäajaksi”, pois vanhasta ja kohti uutta. 


Tuo siirtymäaika kesti puoli vuotta. Puolen vuoden kuluttua hänelle jäi kuukauden lopussa enemmän rahaa tilille kuin mitä kuluja ja menoja oli. 

Tuo oivallus oli elintärkeä hänen matkallaan. Sillä ilman tuota oivallusta hän olisi tehnyt vääriä päätöksiä ja yrittänyt saavuttaa jotain, mitä on mahdotonta saavuttaa.

Minä haluan, että sinä saat Läpimurto Onnistumiseen -kurssin aikana saman oivalluksen. Että jokaisessa muutoksessa on olemassa ns. siirtymäaika, jonka aikana joudut vielä olemaan epämukavuusalueella. Haluat saavuttaa unelmasi, mutta ennen sitä on vielä päästettävä irti vanhasta.

Se voi aiheuttaa surua, itkua, pelkoa ja häpeää. Mutta lupaan, että kun siirtymäaika päättyy, kaikki on ollut sen arvoista.

Anna tuli mukaan Läpimurto Onnistumiseen -kurssille syksyllä 2021. Anna on 55-vuotias työssäkäyvä vaimo ja äiti, jonka lapset ovat jo lentäneet pesästä. Anna kasvoi perheessä, jossa oli tiukka kuri ja tarkat toimintamallit. Aina piti olla puhdasta ja mielellään piti tehdä vähän enemmänkin kuin mitä pyydettiin. Kiltti piti olla eikä saanut omalla käytöksellään aiheuttaa mielipahaa muille. 

Anna kuvaili itseään isin tytöksi”. 

Ennen kurssille tuloa Anna kuvaili itseään hyvin itsekriittiseksi ihmiseksi. Hänestä näkyi, että pienikin lempeys itseään kohtaan puuttui lähes kokonaan. Anna oli pitkään kamppaillut oman hyvinvointinsa ja jaksamisensa kanssa, sillä energiaa ei vain tahtonut olla. Annalle oli kertynyt vuosien saatossa ylipainoa eikä hän kokenut olevansa miellyttävä tai arvostettu – ei kotona eikä työpaikalla. 

Pitkä avioliitto ja kahden lapsen kasvatus olivat opettaneet” Annan laittamaan aina muiden tarpeet omiensa edelle. Työ, kiire, stressi sekä korona – sodasta nyt puhumattakaan – ahdistivat Annaa aika paljon. 

Hän yritti lievittää stressiä ja ahdistusta puuhailemalla puutarhassa ja lukemalla kirjastosta lainaamiaan kirjoja. 

Ilman kurssia Anna ei olisi pystynyt käsittelemään asioita, vaan hän olisi käpertynyt pelkoon ja ahdistukseen. Anna kirjoitti omaan päiväkirjaansa kurssin aikana ajatuksiaan ylös, ja jälkikäteen hän on hämmästynyt siitä, miten paljon hän on muuttunut ja mennyt eteenpäin omalla muutosmatkallaan.

Arjen tiimellyksessä sitä harvoin huomaa. 

Kurssin avulla Anna on mm. oppinut:

✅ pitämään puoliaan

✅ miettimään asioita itsensä sekä oman jaksamisensa ja hyvinvointinsa näkökulmasta

✅ nauttimaan isovanhemmuudesta

✅ nauttimaan parisuhteestaan 

✅ suhtautumaan itseensä ja elämäänsä eri tavalla – paremmin – kuin aikaisemmin

✅ ymmärtämään miksi kaikki aikaisemmat dieetit ja nopeat ratkaisut eivät toimineet

✅ kuuntelemaan itseään 

✅ suhtautumaan itseensä lempeämmin

✅ katsomaan itseään peilistä ja tykkäämään peilikuvastaan

✅ olemaan positiivisempi ja suhtautumaan elämään myönteisemmin

✅ avaamaan keskusteluyhteyden oman puolison kanssa – ja se onkin yllättänyt positiivisesti runsaudellaan!

Anna on kertonut, että kynnys tulla mukaan kurssille oli todella korkea. Hän ajatteli, että hänen tilanteensa on niin erilainen ja vaikea, ettei hän todennäköisesti tule saamaan minkäänlaista apua siihen. 

Mutta jo ensimmäisen päivän jälkeen Anna kiitti valmennuksen materiaaleista.

Kivi putosi sydämeltä! Ymmärsin, etten olekaan niin huono ja epäonnistunut ihminen kuin kuvittelin olevani.” 

Kuten näet, Anna on aivan tavallinen suomalainen nainen, kuten sinäkin. Ja aivan kuten Anna, myös sinä voit elää unelmiesi elämää.

Läpimurto Onnistumiseen -verkkokurssilla näytän sinulle, miten se tehdään.

Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssi

Kurssin hinta 197 € (hinta sis. alv 10 %). Kun tulet mukaan Läpimurto Onnistumiseen -kurssille, saat Elinvoimainen Nainen -kurssin (ovh 97 €) kaupan päälle. Maksujenvälittäjänä luotettava suomalainen Paytrail. Kurssilla on 14 päivän 100 %:n rahat takaisin -takuu. 

Virpi on erittäin sitoutunut siihen, mihin ryhtyy

Hän perehtyy yksilöllisiin tarpeisiin, kuunnellen asiakkaan toiveita sekä muutoksen tarpeita. Virpi on aidosti rinnalla kulkija. Omien kokemustensa kautta Virpistä on tullut kokemusasiantuntija, ja siksi tämä homma toimii!!!
Virpin kanssa edetään asiakkaan määrätessä vauhdin… tosin, jos oma into meinaa lopahtaa, löytää Virpi sen tarvittavan tsempin, ja taas jatketaan innolla eteenpäin. 
Vilpittömästi suosittelen häntä!!!

Jaana H

Kurssilla opit tärkeät oivallukset ja teet muutoksen vain 3 kuukaudessa. Kurssin aikana saat vastaukset mm. näihin kysymyksiin:

 • Miksi aikaisemmat muutosyritykset eivät ole onnistuneet, ja miten käännät nämä negatiiviset muistot voimavaraksi?
 • Mitkä sisäiset toiminta- ja ajatusmallit sabotoivat muutosta, ja miten pääset niistä eroon?
 • Miten löydät sisäiset arvosi, jotka tukevat muutosmatkaasi?
 • Miten löydät aidon unelman ja selvität tarkat syyt, miksi haluat saavuttaa juuri sen?
 • Miten teet pieniä mutta tärkeitä muutoksia omassa toiminnassasi ja saavutat suuria onnistumisia 3 kuukaudessa?
 • Miten vahvistat luottamusta ja itsetuntoa muutoksen läpiviemiseksi?
 • Mistä löydät aikaa tämän muutoksen läpiviemiseksi, ja miten rauhoitat ajan itseäsi varten?

Työkirjojen avulla teet muutosta askel kerrallaan: 

1

Jakso 1: Tervetuloa

Ensimmäisessä jaksossa käyt läpi verkkokurssin tavoitteet ja sen, miten etenet kurssilla. Saat vinkit opiskelun jaksottamiseen elämäntilanteesi, oman onnistumisesi ja ajankäyttösi näkökulmasta katsottuna. 


Sisältää 3 kirjallista osiota ja yhden videon. 

2

Jakso 2: Mitkä ovat olleet suurimmat haasteesi?

Tässä jaksossa keskityt niihin asioihin, jotka ovat estäneet sinua saavuttamasta omia tavoitteitasi. Katsot elämääsi taaksepäin, tarkastelet omia onnistumisiasi ja löydät syyn sille, miksi et ole vielä saavuttanut haluamiasi asioita ja unelmia elämääsi.


Selvität niitä asioita, jotka vaikuttavat onnistumiseesi ja sitä, mitä sinun tulisi tehdä, jotta onnistut. Tarkastelet, mihin asioihin käytät aikaasi. Suuntaat niitä asioita kohti, jotka tukevat onnistumistasi ja vievät sinua kohti onnistumista.


Mietit omaa suhtautumistasi onnistumiseen ja siihen, sitoudutko oikeisiin asioihin onnistumisesi näkökulmasta katsottuna.  Mietit, miten olet aiemmin suhtautunut tavoitteisiisi ja unelmiisi ja oletko ollut täysillä mukana ja jos et, niin miksi et.


Selvität myös sen, miksi on tärkeää tehdä muutoksia ja mitä tapahtuu, jos jatkat samoilla toimintamalleilla kuin tähän asti. 


Sisältää 6 kirjallista osiota ja 6 työkirjaa.

3

Jakso 3: Mikä sabotoi onnistumistasi?

Tässä jaksossa tarkastelet omia ajatuksiasi ja mietit, miten ne vaikuttavat päätöksiisi ja valintoihisi jopa tiedostamattasi.


Tarkastelet mihin olet menossa, miksi ja miten.  Opit myös, miksi mitään ei tapahdu, vaikka tekisi mitä.  Saat konkreettiset stepit onnistumiseen, jotta et enää junnaa paikallasi.


Tarkastelet omaa mukavuusaluettasi. Opit suhtautumaan eri tavalla vaikeisiin ja haasteellisiin tilanteisiin, ja tiedät miksi joudut omalle  epämukavuusalueellesi.


Saat työkaluja, joiden avulla käännät haasteellisen tilanteen mahdollisuudeksi. Entä jos etenemisesi esteenä on pelko? Saat työkalut, joiden avulla muutat suhtautumisesi pelottaviin tilanteisiin ja joiden avulla selätät pelkojasi.


Sisältää 5 kirjallista osiota ja 5 työkirjaa.

4

Jakso 4: Oma arvomaailma ja sen merkitys onnistumiseesi

Tässä jaksossa keskityt siihen, minkä eteen ponnistelet ja miksi. Mietit niitä asioita, jotka ovat oikeasti tärkeitä sinulle. Tutustut syvemmin omaan arvomaailmaasi ja mietit syitä muutokseesi. Mietit ulkopuoleltasi tulevien asioiden merkitystä omaan onnistumiseesi ennen ja nyt. 


Pääset kiinni siihen, mikä on varsinainen ongelmasi ja sen ydin. 


Sisältää 4 kirjallista osiota ja 3 työkirjaa.

5

Jakso 5: Mitä haluat saavuttaa?

Tässä jaksossa keskityt siihen, mitä haluat saavuttaa ja miksi. Selvität miksi tavoitteesi ei toteudu ja miksi tavoitteesi tulee olla sinulle tärkeä. Selvität mitä tarvitset, jotta voit onnistua ja saavuttaa omat tavoitteesi ja unelmasi. 


Saat käyttöösi työkalun, joka auttaa sinua saavuttamaan haluamasi.


Mietit miksi matka voi olla tärkeämpi kuin itse päämäärä. 

Opit laatimaan itsellesi tavoitteet lyhyelle ja pidemmälle ajalle, ja tiedostat miksi se on tärkeää omalle onnistumisellesi. 


Opit mitä on odotettavissa, kun lähdet kulkemaan kohti tavoitettasi, ja mitkä ovat suurimmat vaaranpaikat luovuttamiselle. Opit ennakoimaan ja huomaamaan, mitä asioita ja toimenpiteitä kannattaa tehdä ja mitä jättää tekemättä. 

 

Sisältää 4 kirjallista osiota ja 3 työkirjaa.

6

Jakso 6: Miten tuet onnistumistasi?

Tässä jaksossa keskityt omiin toimintatapoihisi ja siihen, miten tuet niillä omaa onnistumistasi. Mietit miten teet päätöksiä ja mitkä asiat vaikuttavat valintoihisi. Saat myös vastauksen siihen, miksi on vaikeaa tehdä asioita eri tavalla.


Opit miten voit muuttaa elämääsi, mitä asioita sinun tulee huomioida ja mitä tarvitset, jotta onnistut.  Opit myös lisäämään tekemiseesi mielekkyyttä, jotta säilytät oman motivaatiosi joka päivä.


Opit miksi tarvitset  onnistumiseen sekä itsekuria että sallivaa asennetta ja miksi kurinalaisuus ei ole onnistumisesi kannalta huono asia. 


Sisältää 4 kirjallista osiota ja yhden työkirjan.

7

Jakso 7: Miten kasvatat luottamusta itseesi?

Tässä jaksossa saat työkaluja, joiden avulla kasvatat luottamusta itseesi ja onnistumiseesi sekä parannat itsetuntoasi. Opit luottamaan itseesi ja uskomaan omaan onnistumiseesi.


Saat työkaluja paremman itsetunnon työkalupakkiin. Itse työkalu ei vielä riitä, vaan selvität, mitä työkalu tarkoittaa omassa elämässäsi, ja opit hyödyntämään työkaluja omassa arjessasi. 


Sisältää 4 kirjallista osiota ja yhden työkirjan.

8

Jakso 7: Mikä merkitys ajanhallinnalla on omaan onnistumiseesi?

Tässä jaksossa keskityt niihin asioihin, jotka ovat tärkeitä oman tavoitteesi ja onnistumisesi näkökulmasta. Tehostat omaa ajankäyttöäsi, jotta saat tarvitsemasi ajan niihin asioihin, jotka vievät sinua kohti onnistumista. 


Opit vähentämään sellaisten asioiden tekemistä, jotka vievät sinua kauemmas tavoitteistasi ja jotka ovat sinulle vähemmän tärkeitä. Opit keinoja, joiden avulla muutat päiväsi rennoiksi ja kiireettömiksi.


Opit suunnittelemaan ajankäyttösi tukemaan omaa onnistumistasi. Saat onnistumisesi tueksi viikko-, kuukausi- ja vuosisuunnitelmapohjat.


Sisältää 4 kirjallista osiota, yhden työkirjan ja 3 suunnittelupohjaa.

9

Jakso 9: Menestyksen avaimet

Tässä jaksossa saat käyttöösi menestyksen avaimet. Pelkkä avain ei kuitenkaan riitä, vaan sinun tulee tietää, mitä nämä avaimet tarkoittavat omassa arjessasi ja elämässäsi. Selvittämällä ne avaat ovet omaan onnistumiseesi.


Sisältää yhden kirjallisen osion ja yhden työkirjan. 

10

Jakso 10: Sinä onnistut!

Viimeisessä jaksossa vahvistat omaa onnistumistasi. Käyt läpi niitä asioita, joita sinun tulee tietää,  jotta onnistut saavuttamaan haluamasi.


Pureudut tarkemmin omiin uskomuksiisi ja lähdet muuttamaan niitä onnistumisesi tueksi työkirjan ja työkalujen avulla. 


Sisältää 3 kirjallista osiota ja 3 työkirjaa.

Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssin materiaali  käyttöösi jo parissa minuutissa ja sen jälkeen aina kun tarvitset!

Voit seurata kurssimateriaalia tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella. Pääset kirjautumaan kurssialustalle salasanallasi ja  sähköpostiosoitteellasi, jotka toimitetaan sinulle maksun jälkeen. 

Pääset oman unelmasi ja hyvinvointisi parantamisen pauloihin jo parissa minuutissa.

Minun suurin intohimoni on auttaa sinua saavuttamaan omat unelmasi ja potentiaalisi. Haluan tehdä sen siksi, että olen itse käynyt tuon saman matkan, enkä halua kenenkään joutuvan kokemaan samaa kuin minä. 

Voinko vannoa, että saavutat kaiken kurssini avulla? Valitettavasti en. 

Menestyksesi riippuu omasta halustasi, tahdostasi, asenteestasi ja tekemisestäsi. Mikään muutos ei onnistu, ellet ole valmis tekemään sen eteen edes jotain. 

Tai kokeile vaikka istua pyörän selkään polkematta, ja katso, mitä tapahtuu…

Se mitä voin luvata sinulle, on että kun käytät näitä työkaluja ja vinkkejä omassa arjessasi, saat tuloksia ja saavutat elämääsi niitä asioita, joita haluat.

Kurssilta löydät 26 työkirjaa, joiden avulla voit onnistua saavuttamaan haluamiasi asioita elämääsi.

Tiedän, että muutos vaatii myös rohkeutta. Rohkeutta uskoa siihen, että tämä on mahdollista myös sinulle. Minä tiedän että on, sillä olen auttanut satoja kaltaisiasi upeita naisia saavuttamaan omat unelmansa. 

Minä uskon sinuun. Uskothan sinäkin itseesi?

Sinun tarvitsee vain ottaa työkalut ja vinkit käyttöösi ja nauttia työsi tuloksista. 

Päätös on nyt edessäsi.

Voit ottaa vastuun omasta onnistumisestasi helposti, nopeasti ja tehokkaasti. Tai voit päättää, että istahdat mieluummin sohvalle ja katsot vaikkapa Emmerdalen.

Kolmen kuukauden kuluttua (ja jo aiemminkin) tämä yksi ainoa päätös on tuonut sinulle täysin erilaiset lopputulokset. Entä mikä on tilanne vuoden kuluttua tai viiden vuoden kuluttua?

Kumpaan porukkaan sinä haluat kuulua?

Elät iloisena ja onnellisena...

...tai stressaat edelleen esim. painostasi, elämästäsi tai unelmien ja tavoitteiden karkaamisesta käsistäsi.

Olet tyytyväinen itseesi ja elämääsi...

...tai olet edelleen jumissa haasteiden ja ongelmien verkossa.

Jos haluat kuulua vasemmanpuoleiseen joukkoon, toivotan sinut sydämestäni tervetulleeksi. Klikkaa vain alapuolella olevaa painiketta ja etene ohjeiden mukaan.

Jos haluat kuulua oikeanpuoleiseen joukkoon, haluan kiittää sinua siitä, että otit aikaa ja luit tämän sivun läpi. 

Mutta eikös kaikki tämä tieto löydy Googlesta? Miksi maksaisin ilmaisesta tiedosta?”

Katsos, kaikki tieto ei ole ilmaista. Se, että istut Googlen eteen ja lähdet etsimään tietoa, on myös arvokasta. Se nimittäin kuluttaa aikaasi. Joku voi istua tuntikausia Googlessa. Mutta se tarkoittaa, että nämä ihmiset eivät arvosta omaa aikaansa. 

Kaikki se aika, jonka tiedon etsintä, harjoittelu sekä oikean ja väärän tiedon erottaminen toisistaan vie, on korvaamatonta. Et saa sitä enää takaisin. Koska Googlessa on myös paljon sellaista tietoa, joka on jo vanhaa tai jopa väärää, saatat käyttää aikaa turhaan vain siksi, että yrität etsiä oikeaa tietoa. 

Läpimurto Onnistumiseen -verkkokurssin tarkoituksena on 

 1. auttaa sinua saamaan oikeat asiat oikeassa järjestyksessä
 2. kertoa tarvittava tieto suoraan ilman, että sinun tarvitsee käyttää aikaa sen etsimiseen
 3. antaa sinulle lyhyin polku siitä missä olet, sinne minne haluat päästä.

Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssi

Kurssin hinta 197 € (hinta sis. alv 10 %). Kun tulet mukaan Läpimurto Onnistumiseen -kurssille, saat Elinvoimainen Nainen -kurssin (ovh 97 €) kaupan päälle. Maksujenvälittäjänä luotettava suomalainen Paytrail. Kurssilla on 14 päivän 100 %:n rahat takaisin -takuu. 

Asiakkaan palaute:

Oma matka hyvään oloon alkoi marraskuussa. Matka on ollut opettavainen, oivaltava ja ihana. Kaikki tunteet itkusta ja pahasta mielestä, epäonnistumisesta ja myöskin ilosta, naurusta ja onnesta olen käynyt läpi.
Makeanhimo, painonhallinta ja itsensä hyväksyminen ovat haastavia asioita. Vaikeita hetkiä on ja työstän niitä päivittäin. Nyt yli viisikymppisenä olen ymmärtänyt, että dieetit ym. nopeat ratkaisut joutaa ”romukoppaan”.
Vain pysyvä elämänmuutos toimii ja se miten suhtautuu asioihin. Eikä itsensä rankaisu toimi, vaan lempeys itseään kohtaan.
Kehon kuuntelu on myöskin uusi asia, jonka olen oppinut.  Nykyinen olo on muuttunut positiivisemmaksi. Nauran enemmän. Oma peilikuva näyttää paremmalta. Elämään on tullut uusia asioita, päiväkirjan kirjoittaminen, liikunta ja jooga. Ja halu ja uteliaisuus kokeilla uusia asioita.
Positiivisuus lisää positiivisuutta eli ajattelen myönteisemmin. Ikävätkin asiat on silloin helpompi käsitellä ja vatvominen jää vähemmälle. Tähän mennessä oppimani ja oivaltamani asiat vaikuttavat jaksamiseen todella paljon ja Virpiltä saa hyvät avaimet tähän. Virpi on valmentajana lempeä, mutta johdonmukainen.  Silloin, kun jokin harmittaa ja ei pääse eteenpäin, hän kyllä keksii ratkaisun. Siitä olen iloinen, että uskalsin ottaa askeleen kohti terveempää ja onnellisempaa elämää. Ja matka jatkuu…  Kiitos ihana Virpi

14 DAYS

guarantee

 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu 100 % 

Nyt kysynkin sinulta, kuinka arvokasta onnistuminen sekä omien tavoitteiden ja unelmien saavuttaminen olisi sinulle? Kaiken lisäksi annan sinulle 100 %:n tyytyväisyystakuun, joka kuuluu seuraavasti: Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, lähetä minulle vain sähköpostia, niin palautan rahasi. Ei muuta. 

Olen Virpi Silonsaari, kurssin valmentaja ja kouluttaja.

Autan tavallisia ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan ja päihittämään omat peikkonsa onnistumisensa edestä. Autan ihmisiä saavuttamaan omia tavoitteitaan ja unelmiaan sekä olemaan onnellisempia ja tyytyväisiä itseensä ja omaan elämäänsä. 

Näytän sinulle, miten voit vihdoin olla tyytyväinen itseesi tekemällä yksinkertaisia ja helppoja muutoksia omaan arkeesi. Suorastaan tunnet, kuinka elämä taas virtaa suonissasi.

Aloin itse noudattamaan tähän valmennukseen koottuja työkaluja ja vinkkejä omassa elämässäni vuonna 2018 – ja minkä muutoksen ne ovatkaan saaneet aikaan. Olen itsekin elävä todiste siitä, että tämä todella toimii!

Tämän verkkokurssin avulla myös sinun on mahdollista onnistua ja saavuttaa omia tavoitteitasi ja unelmiasi.  

Bonuskurssin esittely:

Bonuskurssin avulla voit laihtua ilman nälkäkuuria tai suu vaahdossa treenaamista. Voit saavuttaa tavoitteesi paljon pehmeämmillä keinoilla. 

Helpottuisiko elämäsi, jos sinun ei tarvitsisi laskea kaloreita tai lukea ohjeita siitä, mitä saat syödä tai mitä et saa syödä?
Mitä jos sinun ei tarvitsisi tuntea jatkuvaa nälkää tai väsymystä kituutellessasi nälkäkuurilla?

Miltä sinusta tuntuisi, jos sinun ei tarvitsisi aloittaa laihdutuskuuria enää kertaakaan? 

Miltä sinusta tuntuisi, jos löytäisit vaatekaapistasi vaatteita, jotka eivät enää kiristäisi vaan sujahtaisivat päällesi?  Tai huomaisit peilikuvasi hymyilevän sinulle iloisesti ja tyytyväisenä?

Miltä tuntuisi, jos löytäisit jälleen sen energisen ja elinvoimaisen naisen, joka on hautautunut jonnekin jatkuvien ruokavaliomuutosten, laihdutuskuurien ja tehotreenien kierteeseen?

Mitä jos vihdoin saisit sellaisia muutoksia, jotka olisivat pysyviä tuoden samalla monia positiivisia asioita omaan hyvinvointiisi ja elämääsi?

Bonuskurssin avulla...

voit unohtaa jatkuvat kuurit

Voit unohtaa kaikki karkkilakot, pussikeitot, pillerit, laihdutuskuurit ja erilaiset ruokavaliokokeilut, jotka saavat elimistösi ainoastaan enemmän sekaisin. Voit unohtaa kaloreiden panttaamisen ja siitä johtuvan näläntunteen. 

sinun ei enää tarvitse stressata syömisestä

Et enää pelkää syömistä kaloreiden takia, vaan etenet kohti parempaa hyvinvointia syömällä riittävästi ja monipuolisesti normaalia perusruokaa. Etkä joudu luopumaan mistään, edes niistä herkuistasi.  Yksinkertaisesti voit paremmin ja jaksat enemmän. 

SAAT LISÄÄ ENERGIAA

Energinen olo ei ole enää ainoastaan kaukainen haave, vaan täyttä totta. 

Et enää rojahda työpäivän jälkeen väsyneenä sänkyyn, vaan voit muuttaa työkalujen avulla jatkuvan väsymyksen ja vetämättömyyden energiseksi oloksi. 

Sen sijaan, että rankaiset tai rääkkäät itseäsi ja elimistöäsi, lähdet tällä kertaa tekemään asioita eri tavalla kuin aikaisemmin. Etenet kohti tavoitteitasi ja pysyviä tuloksia armollisemmin ja lempeämmin. 

Mitä bonuskurssi sisältää?

1

Moduuli 1: Painonhallinnan kompastuskivet

Työkalujen avulla pääset kiinni niihin asioihin, jotka aiheuttavat ongelmia ja haasteita omassa painonhallinnassasi. Saat käyttöösi ruoka-aineiden ABC:n sekä työkalut ravinnon ja eri ravintoaineiden merkityksestä elimistöllesi, hyvinvoinnillesi ja onnistumisellesi.

Jakso sisältää 7 eri aiheosiota.

2

Moduuli 2: Ruokatottumusten muuttaminen

Tässä moduulissa lähdet selvittämään, minkälaisia tavoitteita sinulla on ja minkälaisia muutoksia haluat nykytilanteeseen. Tehtävien avulla lähdet muuttamaan omia ruokailutottumuksiasi oman tavoitteesi saavuttamisen näkökulmasta. 


Jakso sisältää yhden osion. 

3

Moduuli 3: Muutokset käytännön tasolle

Tässä moduulissa lähdet viemään muutoksia käytäntöön, omaan arkeesi.
Lähdet tekemään pieniä muutoksia, jotka vievät sinua kohti omia tavoitteitasi, jotta saat haluamiasi tuloksia.


Jakso sisältää 8 eri aiheosiota.

4

BONUS

Saat lahjaksi 6 vinkkiä ihanaan elämään. Vinkkien avulla voit parantaa hyvinvointiasi entisestään ja luoda itsellesi ihanamman elämän (arvo 17 €).

Bonuskurssin avulla voit muuttaa nykytilanteen.

Tiedän miltä sinusta tuntuu. Olen ollut tuossa tilanteessa useammin kuin arvaatkaan. 

Jatkuva laihduttaminen tuntuu niin kehossa kuin mielessäkin. Hyvinvointi jää taustalle, kun arjen huolet ja velvollisuudet, työelämä sekä kiire ja stressi syövät voimat ja vievät omat tavoitteet aina vain kauemmas ja kauemmas.  

Tuntuu kuin kantaisi kaikkia maailman huolia harteillaan. Ylimääräistä energiaa ei riitä oikein mihinkään. Peilikuva ei miellytä, eikä vaatekaapista löydy enää mitään päällepantavaa.

Ihmettelet miksi et huolehtinut itsestäsi. Miksi päästit tilanteen tähän pisteeseen?

Hyvä uutinen on, että voit muuttaa tilanteen. 

Suosittelen lämpimästi ottamaan Virpin oppaaksi kohti terveellisempää ja kevyempää elämää. Virpi ymmärtää aikuisen naisen realiteetit ja sudenkuopat.
Matka muutokseen on ollut Virpin seurassa aivan ihana ja olen niin kiitollinen hänelle – sillä yksin en olisi tähän pystynyt.

Päivi I

Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssi

Kurssin hinta 197 € (hinta sis. alv 10 %). Kun tulet mukaan Läpimurto Onnistumiseen -kurssille, saat Elinvoimainen Nainen -kurssin (ovh 97 €) kaupan päälle. Maksujenvälittäjänä luotettava suomalainen Paytrail. Kurssilla on 14 päivän 100 %:n rahat takaisin takuu. 

P.S.
Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssista, otathan yhteyttä info(at)lupaustenportaat.fi.
Vastaan sinulle henkilökohtaisesti mahdollisimman pian.

usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkokurssi maksaa? 

Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssin hinta on 197 €.

Voit maksaa kurssin kerralla, laskulla tai osissa. Valitse haluamasi maksuvaihtoehto verkkokaupassa.

mitä maksuvaihtoehtoja on käytössä? 

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

mitä tapahtuu sen jälkeen, kun olet maksanut verkkokurssin? 

Heti maksusi jälkeen saat sähköpostin, jossa on salasanasi ja käyttäjätunnuksesi kurssialustalle. Pääset kirjautumaan materiaalin pariin heti ja voit aloittaa matkasi kohti läpimurtoasi omassa tahdissa.

onko sinulla jo tunnukset kurssialustalle?

Mikäli olet jo aiemmin hankkinut kursseja, kirjaudu ennen ostoasi jäsensivuillesi ja osta valmennuskurssi sivuiltasi. (Näin vältät sen, ettet joudu aloittamaan alusta, kun ohjelma huomaa, että tietosi jo löytyvätkin.)

minkä pituinen verkkokurssi on? 

Kurssin kesto on 3 kuukautta. 

Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat. Voit käyttää materiaaliin kolme kuukautta, puoli vuotta tai kolme vuotta. Kaikki päivitykset ja lisämateriaalit ovat käytössäsi automaattisesti 24/7. 

Kuinka Kauan materiaali on käytössäsi?

Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat.

Jos elämässä sattuu ja tapahtuu tai elämäntilanteesi muuttuu etkä voi tai ehdi käymään materiaalia läpi, voit palata sen pariin myöhemmin, silloin kun sinulle se sopii. Kurssimateriaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat. 

miten ilmoittaudut mukaan? 

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla verkkokurssin hinta verkkokaupassa.
Saat heti maksun jälkeen sähköpostiisi linkin kurssialustalle sekä salasanasi. Salasanasi luodaan kurssialustalle automaattisesti, ja voit vaihtaa sen välittömästi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. 

miten etenet verkkokurssilla? 

Pääset kurssialustalle ja materiaalin pariin heti maksusi jälkeen. Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan.

Suosittelen käymään materiaalin järjestyksessä. Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat. 

mitä tarvitset, että voit tulla mukaan? 

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden.  

missä muodossa materiaali on? 

Kurssimateriaalia on sekä kirjallisessa muodossa että videona.

Kurssiin sisältyy 26 työkirjaa. Työkirjat ovat pdf-muodossa, joten voit tallentaa ne koneellesi ja tulostaa ne. 
Kaikki aineisto löytyy yhdestä ja samasta paikasta oman käyttäjätunnuksen ja salasanasi takaa.

jäätkö jälkeen, jos et voi aloittaa heti? 


Ei haittaa. Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat. Voit edetä itsenäisesti oman aikataulusi mukaan.

mitä teet, jos unohdat salasanasi tai käyttäjätunnuksesi? 


Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi, ja voit tilata uuden salasanan aina tarvittaessa kohdasta "Unohditko salasanasi".

onko sinulla ongelmia kurssin maksamisessa tai kurssialustalle kirjautumisessa? 

Lähetä minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi, niin vastaan sinulle mahdollisimman nopeasti.

Lupausten Portaat / VS IDEA
>