fbpx

Haluatko tietää miksi jatkuva laihduttaminen ei auta saavuttamaan haluamiasi asioita elämääsi?

Kyse ei ole rakettitieteestä, vaan hyvin yksinkertaisesta asiasta.  
Jopa niin yksinkertaisesta, että kun vihdoin oivallat sen, huomaat kuinka pienestä asiasta lopulta on kyse.

Se, jos mikä, on hyvä asia!

Se kertoo sen, että muutos on mahdollista ihan kenelle tahansa, olipa lähtötilanne millainen hyvänsä. 

Sinun ei tarvitse olla rikas, hyvinvoiva tai edes täydellinen onnistuaksesi. Riittää, että olet juuri sellainen kuin tällä hetkellä olet.

Esittelyssä Elinvoimainen nainen -verkkokurssi, josta Tiina kertoo seuraavaa:
"Joskus yksinkertaistenkin asioiden noudattaminen on hankalaa. Mitä yksinkertaisempi asia, niin sitä helpompi se on sivuuttaa.
Paino saattaa nousta vähän kuin huomaamatta.Nää vinkit toimii ja työkalut oli helppoja viedä omaan arkeen.
"

-Tiina -

Elinvoimainen nainen -verkkokurssi on kaikkea tätä:

 • Se on rakennettu siten, että se toimii lähtötilanteesta huolimatta. Pääset välittömästi soveltamaan juuri oikeita työkaluja omaan elämäntilanteeseesi ja hyvinvointiisi.
 • Se auttaa sinua rakentamaan vankan pohjan omalle hyvinvoinnillesi ja onnellisemmalle elämälle.
 • Se lisää varmuuttasi ja tyytyväisyyttäsi itseäsi ja elämääsi kohtaan. Työkalujen avulla saat hallinnan tunnetta ajoittain jopa kaoottiselta tuntuvaan elämääsi.
 • Se antaa sinulle lempeän ja armollisen tavan saavuttaa juuri niitä asioita elämääsi, joita oikeasti haluat.

Haluamme isoja muutoksia mahdollisimman nopeasti! Se on täysin normaalia, ja olet ehkä itsekin joskus halunnut sitä.

...kun laskupino pöydän päällä kasvaa, haluat nopeasti jostain rahaa.

...tai kun saat postissa kutsun 50- tai 60-vuotissynttäreille tai ystävän tyttären häihin, menet välittömästi vaa’alle ja kurkistat vaatekaappiin. Pahus, se edelliskesän mekko ei enää menekään päälle.

...tai kun työpaikalla sinua pyydetään jälleen venymään ja vanumaan – vielä tämän kerran! 

...tai kun ystävät soittavat sinulle ja kaatavat kaiken pahan olonsa sinun niskaasi – välittämättä miltä sinusta ehkä juuri sillä hetkellä tuntuu…

... tai kun et enää halua katsoa peilikuvaasi tai huomaat käyttämäsi vaatekoon jälleen kerran jääneen liian pieneksi.

... tai kun tuntuu, ettei mistään tule enää yhtään mitään, et jaksa mitään, eikä mikään enää huvita.

Näissä kohdissa haluamme muutoksen heti. Isot muutokset vaativat kuitenkin paljon ponnisteluja ja energiaa. Ja niitä meillä ei välttämättä ole.

Siksi parempi keino on tehdä pieniä muutoksia säännöllisesti. Mieti hetki polkupyörällä ajoa. Kun apupyörät otettiin pois, ajaminen ei onnistunut ensimmäisellä eikä toisellakaan kerralla. Piti opetella vähän kerrassaan. Ensin hakea tasapainoa, sitten polkea ja lopuksi ohjata. Ja jarrujakin oli hyvä käyttää!

Tuntuupa sinusta nyt miltä tahansa, lupaan sinulle, että muutos on mahdollinen. Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel.

Eräs ystäväni oli vielä vuosi sitten laihdutuskierteessä, joka oli vienyt hänen hyvinvointinsa. Hänellä oli aviomies, joka oli alkanut huomautella vaimon elopainosta. Hän oli yhden pienen lapsen äiti. Hänellä oli vakituinen työ ja vastuullinen työtehtävä. Vuosien aikana hän huomasi, että kiire ja stressi veivät hänen kierteeseen, joka vaikutti arkeen ja työhön ja niiden lisäksi myös hänen avioliittoonsa. Hän ei enää jaksanut kuten aiemmin ja kaikki ilo katosi elämästä ja jopa parisuhde alkoi tökkimään. Hän hukutti murheitaan ruokaan ja herkutteluun.

Kun tilanne meni riittävän pitkälle, hän kyllästyi tähän tilanteeseen. Avullani hän alkoi pohtia omia ajatuksiaan laihduttamisesta ja niistä asioista, jotka pitävät hänet laihduttamisen kierteessä. Hän alkoi miettimään, mitä hän oikeasti haluaa ja tarvitsee elämäänsä. Miksi hänelle oli tärkeää olla laihempi kuin mitä hän oli. Miksi hän löysi itsensä syömästä tai herkuttelemassa jatkuvasti.

Hän oivalsi hyvin nopeasti, ettei hän pysty ratkaisemaan ongelmaa sormia napsauttamalla. Hän kuvaili tilannetta ”silmien avautumiseksi täysin sepposen selälleen”, pois vanhasta ja kohti uutta. Hän tajusi mistä kaikki oikein kiikastaa.  

Tuo oivallus oli elintärkeä hänen matkallaan. Sillä siitä hänen muutoksensa lähti raketin lailla liikkeelle. Ilman tuota oivallusta hän olisi tehnyt vääriä valintoja ja yrittänyt korjata tilannetta edelleen väärillä keinoilla. Hän ymmärsi yrittäneensä saavuttaa jotain, mitä on mahdotonta saavuttaa ilman tärkeitä oivalluksia.

Minä haluan, että sinä saat Elinvoimainen nainen -kurssin aikana saman oivalluksen. Että muutos on mahdollinen, kun tiedät mistä haasteet ja ongelmat johtuvat. Ja kuten ystäväni sanoi, kyse ei ole painosta tai puntarin lukemasta. Kyse oli aivan jostain muusta.  

Mikäli haluat saavuttaa unelmasi, on sitä ennen päästettävä irti vanhasta. Se voi aiheuttaa surua, itkua, pelkoa ja häpeää. Mutta lupaan, että kun saavutat haluamasi asiat,  kaikki on ollut sen arvoista.

Liisa  halusi laihtua, sillä ylimääräiset kilot häiritsivät häntä. Liisalle oli tullut myös ylipainosta johtuvia terveydellisiä ongelmia ja hän halusi niistä eroon. 

Liisa oli omien sanojensa mukaan yrittänyt jo lähes kaikkea mahdolllista ja luottamus tähän kurssiin ja sen työkalujen toimivuuteen oli heikko.

Hänestä kaikki laihduttamiseen liittyvät asiat, joita pitäisi tehdä tuntuvat hankalilta ja vaikeilta. Ja usein pelkkä kahvitteluhetki tai herkkuja pursuava juhlapöytä latisti jo saavutetut tulokset. Sen jälkeen ei oikein enää jaksanut edes yrittää. Motivaatio oli koetuksella ja usein sitä ei ollut ollenkaan. 

Liisa halusi tuloksia nopeasti ja mahdollisimman helposti. Hän sortui omien sanojensa mukaan erilaisten laihdutuskuurien ja treeniohjelmien viidakkoon. Kun yksi ei toiminut, Liisa siirtyi jo seuraavaan. 

Tulokset olivat kuitenkin kaikissa samanlaisia. Kaikki mikä tuli, niin ne myös meni. 

Jo pelkkä ajatus taas uudesta ruokavaliosta tuntui Liisasta vaikealta, joten järkytys kurssilla oli suuri (positiivisesti), kun mikään ruoka-aine ei ollutkaan kiellettyjen listalla. Ei ollut, koska mitään kiellettyä listaa ei ole. 

Koska Liisa oli kokeillut jo lähes kaikkea mahdollista saadakseen painonsa laskemaan, tuntui aloittaminen ensin turhalta, koska hän tulisi kuitenkin epäonnistumaan. Ja toiseksi hän oli jo käyttänyt runsaasti aikaa ja rahaa erilaisiin villityksiin ja vouhotuksiin, niin oliko tästäkään kurssista hänelle apua. Hän ei jaksaisi enää syödä tiukkojen ohjeiden mukaan ja treenata tukka putkella, kun nivelet kipeytyvät jo pienestäkin fyysisestä liikkumisesta.

Ja tässä tulikin Liisan toinen järkytys (positiivisesti jälleen), sillä tällä kurssilla kyse on aivan muusta.  

Elinvoimainen nainen -verkkokurssin avulla voit saada pysyviä tuloksia helpommilla ja itsellesi armollisemmilla keinoilla.

Elinvoimainen nainen -verkkokurssi

Kurssin hinta 97€
(hinta sis. alv 10 %).

 

Kurssin hinta 97 € (hinta sis. alv 10 %). Kun ilmoittaudut mukaan Elinvoimainen nainen -verkkokurssille tänään, saat Avaimet onnistumiseen -verkkokurssin samaan hintaan (ovh 47 €)

Maksujenvälittäjänä luotettava suomalainen Paytrail. Kurssilla on 14 päivän 100 %:n rahat takaisin -takuu. 


Virpin valmennuksessa on hyvä olla

"Virpi on lempeä, mutta johdonmukainen.  Silloin, kun jokin harmittaa ja ei pääse eteenpäin, hän kyllä keksii ratkaisun. Siitä olen iloinen, että uskalsin ottaa askeleen kohti terveempää ja onnellisempaa elämää. Ja matka jatkuu…  Kiitos ihana Virpi"

Virpi on erittäin sitoutunut siihen, mihin ryhtyy

Hän perehtyy yksilöllisiin tarpeisiin, kuunnellen asiakkaan toiveita sekä muutoksen tarpeita. Virpi on aidosti rinnalla kulkija. Vilpittömästi suosittelen häntä!!!"

Virpi ymmärtää aikuisen naisen realiteetit ja sudenkuopat.

"Matka muutokseen on ollut Virpin seurassa aivan ihana ja olen niin kiitollinen hänelle – sillä yksin en olisi tähän pystynyt."

Kurssilla opit tärkeät oivallukset ja teet muutoksia jo kuukaudessa. 

Kurssin aikana saat vastaukset mm. näihin kysymyksiin:

 • Miksi aikaisemmat laihdutusyritykset eivät ole onnistuneet, ja miten käännät nämä negatiiviset muistot voimavaraksi?
 • Mitkä sisäiset toiminta- ja ajatusmallit sabotoivat muutosta, ja miten pääset niistä eroon?
 • Miten voit unohtaa kaikki kuurit, lakot ja epäonniset kokeilut?
 • Miten sinun ei tarvitse enää stressata syömisestä kaloreiden pelossa?
 • Miten selvität tarkat syyt tavoitteidesi onnistumisen takana?
 • Miten teet pieniä, mutta tärkeitä muutoksia omassa toiminnassasi ja saavutat suuria onnistumisia? 
 • Miten saat lisää energiaa ja muutat väsymyksen ja vetämättömyyden energiseksi oloksi?
 • Miten voit unohtaa itsesi rankaisemisen?
 • Miten opit syömään säännöllisesti, monipuolisesti ja riittävästi?
 • Miten voit olla tyytyväisempi itseesi ja peilikuvaasi?
 • Miten pääset eroon jatkuvasta taistelusta painonhallinnassa?
 • Miten etenet joka päivä kohti tavoitettasi?
 • Miten tällä kertaa onnistut?

Verkkokurssilla etenet askel kerrallaan kohti haluamaasi lopputulosta.

1

Jakso 1: Tervetuloa kurssille 

Ensimmäisessä jaksossa käyt läpi verkkokurssin tavoitteet ja sen, miten etenet kurssilla. Saat vinkit opiskelun jaksottamiseen elämäntilanteesi, oman onnistumisesi ja ajankäyttösi näkökulmasta katsottuna. 


Jakso sisältää 2 kirjallista osiota.

2

Jakso 2: Kadonneen elinvoiman metsästys  

Tässä jaksossa lähdet selvittämään sitä, oletko valmis muutokseen ja mitä muutos oikeastaan tarkoittaa ? 


Jakso sisältää yhden kirjallisen osion.

3

Jakso 3: Painonhallinnan kompastuskivet

Painonhallinnan kompastuskivet - jaksossa pääset kiinni niihin asioihin, jotka aiheuttavat päänvaivaa omassa painonhallinnassasi. Huomaat nopeasti mitkä asiat sabotoivat tällä hetkellä omaa onnistumistasi.


Saat painonhallinnan ABC:n ja työkaluja ravinnon ja eri ravintoaineiden merkityksestä elimistöllesi ja hyvinvointiisi.


Jakso sisältää 7 kirjallista osiota.

4

Jakso 4: Ruokailutottumusten muuttaminen

Tässä jaksossa selvität minkälaisia tavoitteita sinulla on, ja mitä oikeastaan haluat.  Samalla selvitä minkälaisia muutoksia haluat nykytilanteeseen. 


Jakso sisältää yhden kirjallisen osion.

5

Jakso 5: Muutokset käytännön tasolle 

Tässä jaksossa lähdet viemään muutoksia käytännön tasolle, omaan arkeesi.
Lähdet tekemään sellaisia muutoksia, jotka toimivat itselläsi ja omassa arjessasi ja vievät sinua kohti omia tavoitteitasi.


Jakso sisältää 8 kirjallista osiota.

6

Jakso 6: Konkreettiset stepit

Viimeisessä jaksossa saat konkreettiset stepit siihen, miten viet kurssilla oppimiasi työkaluja käytäntöön siten, että ne ovat normaalia arkeasi, eikä sinun tarvitse enää kamppailla painonhallinnan kanssa. Voit olla tyytyväinen itsesi.  


Jakso sisältää 1 kirjallisen osion ja kurssin palautekyselyn.   

7

BONUSJAKSO

Tästä jaksosta löydät kurssiin sisältyvät bonuksesi.  


Elinvoimainen nainen -verkkokurssin materiaali  käyttöösi

jo parissa minuutissa ja sen jälkeen aina kun tarvitset!

Voit seurata kurssimateriaalia tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella. 
Pääset kirjautumaan kurssialustalle salasanallasi ja  sähköpostiosoitteellasi, jotka toimitetaan sinulle maksun jälkeen.
Mikäli sinulla on jo tili, löydät kurssin kurssialustalta heti maksusi jälkeen. 

Pääset oman tavoitteesi ja hyvinvointisi parantamisen pauloihin jo parissa minuutissa.

Minun suurin intohimoni on auttaa sinua saavuttamaan omat unelmasi ja potentiaalisi.
Haluan tehdä sen siksi, että olen itse käynyt tuon saman matkan, enkä halua kenenkään joutuvan kokemaan samaa kuin minä.

Voinko vannoa, että saavutat kaiken kurssini avulla? Valitettavasti en. 

Menestyksesi riippuu omasta halustasi, tahdostasi, asenteestasi ja tekemisestäsi. Mikään muutos ei onnistu, ellet ole valmis tekemään sen eteen edes jotain. 

Tai kokeile vaikka ajaa autoa kääntämättä rattia ja katso, mitä tapahtuu…

Se mitä voin luvata sinulle, on että kun käytät näitä työkaluja ja vinkkejä omassa arjessasi, saat tuloksia ja saavutat elämääsi niitä asioita, joita haluat.

Kurssilta löydät 18 osiota täynnä työkaluja ja vinkkejä, joiden avulla voit onnistua saavuttamaan haluamiasi asioita elämääsi.

Tiedän, että muutos vaatii myös rohkeutta. Rohkeutta uskoa siihen, että tämä on mahdollista myös sinulle.
Minä tiedän että on, sillä jos se on mahdollista minulle, niin se on mahdollista myös sinulle. 

Minä uskon sinuun. Sinun tulee myös itse uskoa itseesi.
Sinun tarvitsee ainoastaan ottaa työkalut ja vinkit käyttöösi ja nauttia työsi tuloksista.

Päätös on nyt edessäsi.

Voit ottaa vastuun omasta onnistumisestasi helposti, nopeasti ja tehokkaasti.
Tai voit päättää, että istahdat mieluummin kahvikupillisen ääreen ja avaat facebookin.

Kuukauden kuluttua (ja jo aiemminkin) tämä yksi ainoa päätös on tuonut sinulle täysin erilaiset lopputulokset.

Entä mikä on tilanne vuoden kuluttua tai viiden vuoden kuluttua?

Kumpaan porukkaan sinä haluat kuulua?

Mutta enkö löydä kaiken tämän tiedon Googlesta? Miksi maksaisin ilmaisesta tiedosta?”

Kaikki tieto ei ole ilmaista. Se, että istut Googlen eteen ja lähdet etsimään tietoa, on myös arvokasta.
Se nimittäin kuluttaa aikaasi ja voit vain arvata kuinka kauan itse olen käyttänyt aikaani etsien tietoa, joka toimisi halutusti.
Joku voi istua tuntikausia Googlessa, mutta se tarkoittaa, että nämä ihmiset eivät arvosta omaa aikaansa. 

Aika on korvaamatonta, emmekä saa sitä takaisin, vaikka kuinka haluaisimme. Se kuluu koko ajan vääjäämättä eteenpäin. 
Mitä kauemmin odotamme aloittamista, sitä kauemmas oma onnistuminen ja tavoite siirtyy.

Se ei riitä, että etsii tietoa, sen jälkeen alkaa vasta se varsinainen työ, asioiden kokeileminen omassa arjessa ja kantapään kautta oppiminen.
Oikean ja väärän tiedon erottaminen toisistaan vie aikaa.
Koska Googlessa on myös paljon sellaista tietoa, joka on jo vanhaa tai jopa väärää, saatat käyttää aikaa turhaan vain siksi, että yrität etsiä oikeaa tietoa. 

Elinvoimainen nainen -verkkokurssin tarkoituksena on 

 1. auttaa sinua tekemään oikeat asiat oikeassa järjestyksessä.

 2. kertoa tarvittava tieto suoraan ilman, että sinun tarvitsee käyttää aikaa sen etsimiseen.

 3.  antaa selkeät askelmerkit, ettet joudu käyttämään aikaasi turhaan.

 4. antaa sinulle lyhyin polku siitä missä olet, sinne minne haluat päästä.

 5. tukea sinua matkallasi, jotta et joudu kulkemaan sitä enää yksin.

Elinvoimainen nainen -verkkokurssi


Hinta 97 € (hinta sis. alv 10 %). 

Kurssin hinta 97 € (hinta sis. alv 10 %).
Maksujenvälittäjänä luotettava suomalainen Paytrail. Kurssilla on 14 päivän 100 %:n rahat takaisin -takuu.


Mitä asiakkaat sanovat tästä kurssista?

"Painonhallinta on yhtä nuorallakävelyä...

"Joskus yksinkertaistenkin asioiden noudattaminen on hankalaa. Mitä yksinkertaisempi asia, niin sitä helpompi se on sivuuttaa. Paino saattaa nousta vähän kuin huomaamatta.
Nää vinkit toimii ja työkalut oli helppoja viedä omaan arkeen
."
 -Tiina -

"Tykkään punaviinistä ja siideristä varsinkin viikonloppuisin...

"Oli aika järkyttävää tajuta että kaikki ylimääräiset kalorit tulivat juuri tätä kautta. Kun tein muutoksia (siis en joutunut luopumaan lasillisestani), niin johan alkoi tapahtua." - Päivi -

"En voi vastustaa suklaata tai itseäni...

"Suklaa on aina ollut salainen paheeni. Tunnustan syöneeni sitä vaivaan kun vaivaan ja eri tilanteissa. Se oli kuin pieni paholainen, joka kulki jatkuvasti mukana. Nyt olen saanut suklaanhimoni aisoihin, mutta silti voin herkuttella suklaalla edelleen."

- Merja -

Bonuksesi:

6 työkalua ihanaan elämään (arvo 17€)

Mitä jos voisit parantaa hyvinvointiasi entisestään ja sen lisäksi muuttaa elämäsi vieläkin ihanammaksi?


Saat lahjaksi kaupan päälle 6 työkalua, joiden avulla voit luoda itsellesi haluamasi elämän. (arvo 17€). Työkalut ovat kirjallisessa muodossa ja odottavat sinua jo kurssimateriaalissa.


Nopea työkalu rentoutumiseen ja rauhoittumiseen (arvo 17€)

Saat yksinkertaisen ja nopean keinon rentoutumiseen arjen pyörityksessä missä ja milloin tahansa. (arvo 17€)


Rentoutumiskeinosi odottaa sinua jo kurssimateriaalissa.

14 päivää täysi rahat takaisin- takuu

Nyt kysynkin sinulta, kuinka arvokasta onnistuminen sekä omien tavoitteiden ja unelmien saavuttaminen olisi sinulle? Kaiken lisäksi annan sinulle 100 %:n tyytyväisyystakuun, joka kuuluu seuraavasti: Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, lähetä minulle vain sähköpostia, niin palautan rahasi. Ei muuta. 

14 pvän


rahat takaisin -takuu

Muutama sana kurssin vetäjästä:

Olen Virpi Silonsaari, kurssin kouluttaja ja valmentaja

Tiedän miltä sinusta tuntuu. Olen ollut tuossa samassa tilanteessa useammin kuin arvaatkaan. 

Autan tavallisia ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan ja päihittämään omat peikkonsa onnistumisensa edestä. Autan ihmisiä saavuttamaan omia tavoitteitaan ja unelmiaan sekä olemaan onnellisempia ja tyytyväisiä itseensä ja omaan elämäänsä. 

Näytän sinulle, miten voit vihdoin olla tyytyväinen itseesi tekemällä yksinkertaisia ja helppoja muutoksia omaan arkeesi. Suorastaan tunnet, kuinka elämä taas virtaa suonissasi.

Olen itsekin elävä todiste siitä, että tämä todella toimii! Vaikka ajatellaan, että kyse on painosta tai puntarin lukemasta, niin lopulta kyse on jostain muusta.

Tämän verkkokurssin avulla myös sinun on mahdollista onnistua ja saavuttaa omia tavoitteitasi ja unelmiasi.  Saatat ihmetellä, miksi et jaksanut huolehtia  itsestäsi tai omasta hyvinvoinnistasi? Tai sitä miksi päästit tilanteen tähän pisteeseen?  Hyvä uutinen on, että voit muuttaa tilanteen. 

virpi silonsaari vsidea

Elinvoimainen nainen -verkkokurssi

hinta 97 €
(sis. alv 10% )

Kurssin hinta 97 € (hinta sis. alv 10 %).
Maksujenvälittäjänä luotettava suomalainen Paytrail. Kurssilla on 14 päivän 100 %:n rahat takaisin -takuu.


Usein kysytyt kysymykset

P.S.
Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Elinvoimainen nainen -verkkokurssista, otathan yhteyttä info(at)lupaustenportaat.fi.
Vastaan sinulle henkilökohtaisesti mahdollisimman pian.

Mitä verkkokurssi maksaa?

Miten ilmoittaudut mukaan kurssille?

Miten etenet verkkokurssilla?

Missä muodossa materiaali on?

Et saa ostettua kurssia - ongelmia verkkokaupassa?

Mitä maksuvaihtoehtoja on käytössä?

Mitä tarvitset, että voit tulla mukaan?

Et voi aloittaa heti, jäätkö jälkeen?

Mistä löydät kurssimateriaalin?

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Lupausten Portaat / VS IDEA

>